برتر خبر
💠پیام های قرآنی برای هدایت به صراط مستقیم 💎سوره مریم💎 《إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّال
💠پیام های قرآنی برای هدایت به صراط مستقیم
💎سوره بقره💎
《وَمَا أَنْفَقْتُمْ مِنْ نَفَقَةٍ أَوْ نَذَرْتُمْ مِنْ نَذْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ يَعْلَمُهُ ۗ وَمَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصَارٍ》[۲۷۰]
ترجمه:
"هر چه انفاق کنید و یا به نذر (و صدقه) دهید همانا خدا میداند، و (اگر در حق مسکینان ستم کنید) برای ستمکاران در دو جهان یار و معینی نخواهد بود."
پیام ها:
1- حال كه خداوند از انفاق ما با خبر است، پس بهترين مال را با والاترين اهداف خرج كنيم. «ما أَنْفَقْتُمْ ... فَإِنَّ اللَّهَ يَعْلَمُهُ»
2- انفاق، مخصوص ثروتمندان واموال زياد نيست، مال كم را نيز انفاق كنيد. «مِنْ نَفَقَةٍ» گاهى يك برگ زرد پائيزى، كشتى چندين مورچه در حوض مىشود.
3- ايمان به اينكه خداوند مىداند، بهترين دلگرمى براى انفاق وعمل به تعهّدات
«1». «مَتاعُ الدُّنْيا قَلِيلٌ» نساء، 77.
جلد 1 - صفحه 429
ونذرهاست. «فَإِنَّ اللَّهَ يَعْلَمُهُ»
4- تشويق و هشدار، در كنار هم عامل رشد است. جمله «فَإِنَّ اللَّهَ يَعْلَمُهُ» عامل تشويق، و جمله «ما لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصارٍ» هشدار است.
5- وفاى به نذر، واجب و ترك آن ظلم است. «نَذَرْتُمْ ... ما لِلظَّالِمِينَ»
6- ظلم به خود، راه توبه و كفّاره دارد، ولى در ظلمى كه به محرومان به خاطر ترك انفاق مىشود، ظالم هيچ ياورى ندارد. «وَ ما لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصارٍ»
7- شفاعت، شامل حال افراد بخيل نمىشود. «1» «وَ ما لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصارٍ»
8- اگر انگيزه بخل، استمداد و يارى خواستن از مال ومردم باشد، بدانيد هرگاه قهر خداوند بيايد، نه مال و نه مردم كارآيى ندارند. «ما لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصارٍ»
9- جرم، با جريمه بايد متناسب باشد. كسى كه در دنيا با انفاق، يار ديگران نيست، در آخرت هم ديگران ياور او نخواهند بود. «ما لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصارٍ»
🌙 #خط_خدا
🌙 #ماه_رمضان
🌙 #بهار_قرآن
🌙 #هدایت_قرآنی
🌙 #مسیر_هدایت
🌙 #خودسازی
#برترخبر
🔴سیلاب ۱۳۳میلیارد و ۶۳۰میلیون ریال خسارت به #آزادشهر وارد کرد
🔺فرماندار آزادشهر خبر داد: سیلاب ششم فروردین امسال ۱۳۳میلیارد و ۶۳۰میلیون ریال به ۲بخش کشاورزی و جادههای ارتباطی این شهرستان خسارت وارد کردد.
🔺به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان سیدجواد کریمی گفت: از مجموع خسارت وارده ۸۹ میلیارد و ۶۳۰میلیون ریال مربوط به زیرساختهای بخش کشاورزی و ۴۴ میلیارد ریال هم در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای آزادشهر و زیرساختهای آن است.
🔺وی اضافه کرد: تخریب ۱۵.۲ کیلومتر جاده بین مزارع، ۹ هزار و ۷۵۰ متر بندهای خاکی و نیز هزار و ۸۰۰ متر کانال انتقال آب به همراه سه هزار مترمربع خسارت به مزارع گندم، یونجه، زعفران و چهار هزار مترمربع باغ گیلاس و گلابی از خسارتهای سیل ۶ فروردین به بخش کشاورزی آزادشهر بوده است.
🔺کریمی ادامه داد: رانش و تخریب کناره مسیر جاده آزادشهر به خوش ییلاق ، تخریب آبرو دهانه سه متری، آبشستگی و خسارت به جاده روستاهای تیل آباد به کاشیدار و وامنان به سیب چال هم از خسارات وارده به حوزه راههای ارتباطی این شهرستان بود
#برترخبر
🔴 واژگونی پژو پارس در جاده کردکوی به درازنو با ۳ مصدوم
🔻 ساعت ۱۲:۳۸ نیمه شب جمعه ۱۰ فروردین، یک دستگاه پژو پارس در جاده #کردکوی به درازنو محدوده جنگل امام رضا(ع) واژگون و به شیب اطراف جاده سقوط کرد که ۳ سرنشین خودرو مصدوم شدند.
🔻 مرکز EOC هلال احمر با گزارش اورژانس ۲ تیم را با آمبولانس و خودروی نجات به محل حادثه اعزام کرد. امدادگران پس از انجام اقدامات اولیه یک مصدوم را بیمارستان انتقال دادند و دو مصدوم توسط اورژانس انتقال داده شد.
#برترخبر
May 11
May 11
🔺️معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار روزه خود را با فرزندان معنوی تحت حمایت کمیته امداد افطارکرد
🔸همزمان با هفته اطعام و اکرام ایتام، باحضور سیدعلی مهاجر معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استاندار گلستان، ابراهیم باغبانی رئیس مرکز پایش فقر و شناسایی نیازمندان کمیته امداد کشور، فرهادسمیعی مدیرکل اموراجتماعی استانداری گلستان ، عیسی بابایی مدیرکل کمیته امداد استان گلستان و جمعی از خیرین و حامیان اکرام ، مراسم افطاری ۲۰۰ فرزند معنوی تحت حمایت این نهاد برگزار شد.
#برترخبر
کلاهبرداران اینترنتی در ماه مبارک رمضان
با شروع ماه مبارک رمضان، کلاهبرداران اینترنتی با سوءاستفاده از نیات خیرخواهانه شهروندان و با انجام تبلیغات مختلف در بستر شبکههای اجتماعی مبنی بر دریافت نذورات برای یاری رساندن به نیازمندان اقدام به کلاهبرداری می کنند. شگرد کلاهبرداران به این صورت می باشد که با تهیه کلیپ های تصویری شامل فیلم و عکس از نیازمندان، محرومان و خانوادههای کم بضاعت مدعی دریافت وجوه نذورات به منظور کمکرسانی به افراد آسیبپذیر و نیازمند میشوند. پلیس فتا به هموطنان توصیه می کند که در صورت تمایل به پرداخت نذورات نقدی یا غیر نقدی خود، حتماً از طریق مؤسسات مجاز و شناخته شده اقدام کنند.
🔸معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان آزادشهر
#برترخبر
48.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸گزارش تصویری|شب احیا نوزدهم ماه رمضان در روستای باقلی مرامه #گنبدکاووس
🎥 رحمت الله گلستانی
#فرهنگ_اقوام
#برترخبر
29.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸#گزارش_تصویری
🔷برنامه های اجرا شده شب احیا ۱۹ ام مسجدجامع روستای سوسرا
🔻جز خوانی قرآن کریم
🔻اجرای پویش زندگی با آیه ها
🔻صرف افطار
🔻نمازجماعت مغرب و عشا
🔻قرائت دعای افتتاح
🔻سخنرانی
🔻قرآن به سر
🔻پذیرایی چای
🔻قرائت دعای جوشن کبیر
#برترخبر
⭕️پارک های آزادشهر روز ۱۳ بدر تا ۵ عصر تعطیل است
🔻 سلطانی شهردار آزادشهر طی پیامی به شهروندان آزادشهر و حومه اعلام کرد :
🔺باسلام و قبولی طاعات و عبادات به حرمت ماه مبارک رمضان و شهادت مولایمان امیرالمومنین (ع) در روز سیزدهم فروردین کلیه پارکهای شهر از صبح تا ساعت ۱۷ عصر بسته و ورود به آنها ممنوع می باشد لذا از کلیه عزیزان ضمن تقدیر و تشکر خواهشمندم با پرسنل شهرداری همکاری لازم را داشته باشید.
#برترخبر
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*بعضی از مسئولین هستند که از فضای مجازی بیشتر از خدا میترسند...*
#برترخبر
⚖️حریم خصوصی افراد از منظر حقوقی
🔶️حریم خصوصی، قلمروی از زندگی شخصی هر فرد است که نباید بدون رضایت و اذن در آن وارد شد. لزوم احترام به حق حریم خصوصی افراد در فقه امامیه و حقوق اسلامی مورد تأکید ویژه قرار گرفته است.
🔷️«حریم» عبارت از اموری است که انسان از آن دفاع کرده، در مقام حمایت از آن بر میخیزد. همچنین حریم به معنای حرمت و آبروی مردم و... به کار رفته است. «حریم» از حرمت به معنای منع است به این دلیل تعرض دیگران به حق صاحب حریم، ممنوع است. البته واژه حریم برای غیر از انسان و در ارتباط با اموال نیز به کار رفته است.
🔷️واژه «خصوصی» به معنای ویژه و اختصاصی در زبان عربی استعمال شده است. با وجود پیشینهی گسترده بحث از حریم خصوصی باید گفت واژه حریم خصوصی از قدمت زیادی برخوردار نیست؛ به عبارت دیگر نباید به دنبال تعریف این واژه در سنت فقهی- حقوقی گشت، اگر چه مفاهیم و مصادیق متعدد و هماهنگی در این خصوص وجود دارد.
🔷️فقهای امامیه متناسب با موضوعات مختلف، به لزوم رعایت حریم خصوصی افراد فتوا دادهاند و جز در موارد خاصی ورود به خلوت و حریم خصوصی افراد را جایز ندانستهاند. برای مثال میتوان به فتوای صریح آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد. ایشان میفرمایند: «ورود به حریم خصوصی اشخاص بدون اجازه، شرعاً جایز نیست، اگر چه عنوان تجسّس بر آن منطبق نباشد و گرفتن فیلم و عکس و مانند آن به صورت مخفیانه شرعاً حرام و انتشار آن حرام دوم است.»
🔷️قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در پارهای از اصول فصل سوم (حقوق ملت) به برخی از مصادیق حریم خصوصی مانند حیثیت، جان، مسکن (اصل۲۲)، عقاید (اصل ۲۳)، نامهها و مکالمات تلفنی و الکترونیکی (اصل ۲۵) تصریح نموده است. قانون احترام آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی (مصوب، ۱۳۸۳)، قانون تجارت الکترونیکی ایران (مصوب، ۱۳۸۴)، قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات (مصوب ۱۳۸۸) و آییننامه اجرایی این قانون (مصوب، ۱۳۹۳) از جمله تلاش قانونگذار در شناسایی حق حریم خصوص افراد میباشد.
🔷️به هر نوع داده از جمله صوت، تصویر، فیلم، نوشته، نشانه، نقشه، اعداد و یا ترکیبی از آنها که در اسناد مندرج باشد یا به صورت نرمافزاری ذخیره گردیده و یا با هر وسیله دیگری ضبط شده باشد، اطلاعات میگویند.
👈 اطلاعات مربوط به هویت، احوال شخصی، وضعیت فردی، عقاید و باورها، پست الکترونیکی، عکس و فیلم و صوت و تصویر و عادات رفتاری و فردی از قبیل نام و نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد، ازدواج، طلاق، مشخصات همسر، والدین و فرزندان، نسبت خانوادگی، ناراحتیهای جسمی و روحی، شماره حساب بانکی و رمز عبور، محل کار و سکونت و همچنین اطلاعات شخصی مربوط به انجام امور تجاری، شغلی، تحصیلی، مالی، آموزشی، اداری، پزشکی و حقوقی اطلاعات شخصی گفته میشود. (ماده ۱، آییننامه اجرایی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات) قواعد حاکم بر نحوه پردازش، دادهها و اطلاعات مربوط به اشخاص را حریم خصوصی اطلاعاتی مینامند.
🔷️متجاوز به حریم خصوصی نه تنها قابل تعقیب کیفری است بلکه در مواردی که نقض حریم خصوصی منجر به ایجاد خسارت مادی یا معنوی گردد، مسئول جبران خسارت خواهد بود. الزام به جبران خسارات گاهی ناشی از قرارداد میباشد و در مواردی نیز که اصطلاحاً ضمان قهری یا مسئولیت مدنی گفته میشود، الزامات خارج از قرارداد را شامل میشود. فقها با اصطلاح «ضمان» مأنوس هستند و جبران ضرر را مبتنی بر ضمان قراردادی یا قهری تحلیل مینمایند.
🔷️مطابق ماده ۱ ق. م. م «هرکس بدون مجوز قانونی عمداً یا در نتیجه بیاحتیاطی به جان یا سلامتی یا مال یا آزادی یا حیثیت یا شهرت تجارتی یا به هر حق دیگر که به موجب قانون برای افراد ایجاد گردیده لطمهای وارد نماید که موجب ضرر مادی یا معنوی دیگری شود مسئول جبران خسارت ناشی از عمل خود میباشد.» همچنین براساس مواد ۸ و ۹ این قانون کسی که به حیثیت و اعتبارات شخصی یا خانوادگی او لطمه وارد شود میتواند از کسی که لطمه وارد آورده است جبران زیان مادی و معنوی خود را بخواهد.
#حقوقی
#دانستنی_های_حقوقی
#برترخبر
May 11
May 11
«روزهسَری» و «الوداع» رسوم کهن مناطق کوهستانی کردکوی در ماه رمضان
🔹 سنتهای رمضان مناطق کوهستانی کردکوی که از فرهنگ و آیین مردمان این دیار سرچشمه گرفته، در گذر زمان و با رشد تکنولوژی در حال سپردهشدن به دست فراموشی است.
🔹 رسم و رسوم گلستانیها در مناسبتهای مختلف از جمله ماه رمضان همچون تنوع قومی و اقلیمی، متنوع و رنگارنگ است؛ مردم گلستان در جایجای این خطه شمالی به تاسی از نیاکان خود در ماه پر خیر و برکت رمضان به ضیافت الله میروند و نسل به نسل و سینه به سینه این رسوم را حفظ کرده و به آن پایبند هستند.
#برترخبر
برتر خبر
«روزهسَری» و «الوداع» رسوم کهن مناطق کوهستانی کردکوی در ماه رمضان 🔹 سنتهای رمضان مناطق کوهستانی
🔶️«روزهسَری» و «الوداع» رسوم کهن مناطق کوهستانی کردکوی در ماه رمضان
سنتهای رمضان مناطق کوهستانی کردکوی که از فرهنگ و آیین مردمان این دیار سرچشمه گرفته، در گذر زمان و با رشد تکنولوژی در حال سپردهشدن به دست فراموشی است.
به گزارش برتر خبر به نقل از ایرنا، گرچه برخی از این رسومات با پیشرفتهای تکنولوژی منسوخ و یا دستخوش تغییر شده اما هنوز هم شاهد حفظ برخی سنتها و آداب و رسوم بهعنوان یک گنجینه گرانبها و میراث فرهنگی در دیار نگارستان ایران هستیم.
پیوند رسم و رسومات دیرینه با معنویت ماه رمضان، حلاوت و شیرینی خاصی به این ماه بخشیده است.
شاید بخشی از آداب و رسوم، با توجه به تنوع قومیتی موجود در گلستان در دیگر نقاط میهن اسلامی هم مشاهده شود با این وجود گلستانیها سعی کردند از این آیینهای سنتی به عنوان میراث فرهنگی محافظت کنند.
یک پژوهشگر و تاریخنگار گلستانی در این باره گفت: مردم مناطق بالادست کردکوی از جمله روستاهای کُنداب، رادکان، حاجیآباد، چمنساور از چند روز مانده به ماه مبارک رمضان مبادرت به غبارروبی از مساجد و اماکن مذهبی میکنند.
قربانعلی جعفری با اشاره به اینکه مردم روستاهای کوهستانی کردکوی پیش از ماه رمضان علاوهبر آنکه برای صیقل روح و جسم خود آماده میشوند به نظافت خانه نیز میپردازند، افزود: در قدیم مردم دیوار خانههای خود را گِلاندود میکردند تا برای ماه مهمانی خدا تمیز و مرتب باشد.
وی با بیان اینکه تهیه آرد برنج از دیگر اقدامات مردم قبل از ماه رمضان است، گفت: مردم این مناطق یک هفته قبل از ماه رمضان، در وسیلهای به نام «سِکوسنگ» و با استفاده از یک چوب مخصوص برنج را با دست آسیاب کرده و برای تهیه فرنی و حلوا گردویی استفاده میکنند.
به گفته جعفری؛ مردم روستاهای کوهستانی کردکوی با آمدن روحانی به روستاها، یک یا ۲ روز مانده به ماه رمضان روزه میگیرند و در اصطلاح به «پیشواز» این ماه پرفیض میرفتند.
پژوهشگر و تاریخنگار گلستانی به رونق نماز جماعت و برگزاری جلسات قرآنخوانی یا (مقابله) در مساجد، حسینیهها و زینبیهها اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از آداب و رسوم خوب ماه رمضان برپایی مراسم افطار و دعوت از اقوام و خویشان برای صرف افطار به منظور صلهرحم و کمک به ایتام و فقرا از همان شبهای اول ماه رمضان است.
🔷️روزهسری
وی فرنی، آبگوشت، کوکو، کتلت، کماج و نان محلی و پنیر، سبزی، خرما، آش و سوپ را از غذاهای رایج سفرههای افطار در مناطق کوهستانی برشمرد و افزود: «روزهسَری» از دیگر آداب و رسوم مردم مناطق کوهستانی است، در این رسم پدربزرگها و مادربزرگها و یا عموها به روزهاولیها هدیه ارزشمند میدهند تا به یادگار بماند. این هدایا اغلب شامل طلا، ظروف مسی و یا هدایای نقدی است.
🔷️سحرخوانی
جعفری در خصوص رسم دیرینه سحرخوانی گفت: از آنجا که در گذشته ساعتهای زنگی، تلفن همراه و رادیو و تلویزیون به شکل فعلی در دسترس نبود فردی یا افرادی از اهالی محل که سحرخوان نام داشتند نیمهشب با در دست داشتن طبل، شیپور و همراه با فانوس در کوچههای روستا عبور کرده و مردم را برای سحرخوانی و بیدار شدن جهت فرایض مذهبی بیدار میکردند.
وی به مراسم لیالی قدر اشاره کرد و توضیح داد: اطعامدهی در شبهای قدر رونق دوچندان میگیرد و اهالی مناطق کوهستانی کردکوی در شبهای ۱۹، ۲۱ و ۲۳ ماه رمضان پس از صرف افطار برای عزاداری و شبزندهداری به مساجد میروند.
پژوهشگر و تاریخنگار گلستانی با بیان اینکه مصیبتخوانی و سینهزنی از دیگر آداب مراسم شب ۲۱ ماه رمضان مصادف با شب شهادت حضرت امیرالمرمنین(ع) است، همچنین مردم این مناطق در روز بیست و یکم ماه رمضان کار کردن را حرام دانسته و کارهایی که ضرورت ندارد را انجام نمیدهند.
جعفری ادامه داد: یکی از رسومی که در بین مردم کردکوی از جمله مناطق کوهستانی رایج است طبخ کلهپاچه در شب بیست و هفتم ماه رمضان در وعده افطار است، به عقیده مردم کردکوی در این شب ابنملجم توسط امام حسن(ع) با یک ضربه شمشیر کشته میشود لذا مردم در وعده افطار کلهپاچه طبخ میکنند و در برخی از روستاها نیز اهالی در این شب به دست و پای خود حنا بسته و روسری قرمز بر سر میگذارند.
🔷️«الوداع» سنت دیرینه مناطق کوهستانی در ماه رمضان
وی گفت: مردم این مناطق سه روز آخر مه رمضان را «وداع» مینامند و این سه روز در بین آنها به «ضعف»، «غش» و «قبول» معروف است، معمولا از آنجایی که مردم این مناطق بیشتر از ۳۰ روز روزه میگیرند در روزهای پایانی از چنین کلماتی استفاده میکنند.
پژوهشگر و تاریخنگار گلستانی با بیان اینکه عید فطر در بین مردم مناطق کوهستانی کردکوی از اهمیت ویژهای برخوردار است، یادآور شد: برخی از خانوادهها در آخرین شب ماه رمضان مبلغ فطریه را در بین اعضای خانه دست به دست گردانده و در بیرون خانه میگذارند تا به مستمندان بپردازند.
#فرهنگ_اقوام
#برترخبر
May 11
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصاویری زیبا از پرش نیروهای چترباز با پرچم جمهوری اسلامی ایران
🔺️ ای در رگانم خون وطن
ای پرچمت ما را کفن
ایران من
#برترخبر
پیام سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آزادشهر به مناسبت شهادت حضرت علی(ع)
غروب بیستم ماه مبارک رمضان از راه می رسد و قلوب مسلمین جهان پس از گذشت قرنها بر سوگ شهادت مظلومانه پدر آسمانی و اسوه گذشت و مردانگی به ماتم می نشیند.
مولای متقیان امام علی (ع) مولود کعبه، نخستین شهیدمحراب و حقیقتی بزرگ به درخشندگی خورشید است، وی مظهر عدالت و آزادمردی و حماسه آفرینی است که ملائک آسمانی بر دستان توانایش در خیبر خندق ، بدر وحنین بوسه می زنند.
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه روزه داران عزیز فرارسیدن ایام حزن انگیز شهادت حضرت امام علی (ع) را به شهروندان مومن و متدین و جامعه هنری شهرستان آزادشهر تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند قادر متعال در این ساعات سرشار از نور که درهای رحمت بر روی بندگان گشوده شده بهره گیری از فیوضات لیالی پربرکت قدر و بهترین تقدیر را برای همگان مسئلت می نمایم .
محمد علی بسطامی
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آزادشهر
📣 اطلاعیه مهم
🔹 همانگونه که پیشتر اطلاعرسانی شده است، سلسله عملیاتهای ارتقا و نصب تجهیزات جدید شبکه با هدف افزایش تابآوری خدمات و حفظ پایداری ارتباط کاربران از چندین ماه قبل آغاز شده و همچنان طبق برنامهریزی ادامه دارد. در همین راستا تاکنون بسیاری از زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری بروز و تجهیزات جدید نصب شدهاند
🔸 اختلال چند ساعتهای که روز گذشته بوجود آمد نیز به دلیل ایراد در یکی از همین تجهیزات بوجود آمد و برای اطمینان از عدم تکرار چنین مشکلاتی طبق تصمیم واحد فنی، فاز بعدی عملیات ارتقا و نصب تجهیز جدید، امروز اجرا میشود
🔹 لذا به اطلاع میرساند ارتباط کاربران از ساعت ۱۷ تا ۱۹ امروز با اختلال یا قطعی مواجه خواهد بود. پیشاپیش بابت این موضوع از کاربران عزیز پوزش میطلبیم
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا