✋
درباره فرآیند پذیرش برجام
🔹یک. رهبری جایگاه راهبری کلان دارد، نه مدیریت و یا احیانا دیکتاتور.
🔸دو. خطوط کلان توسط رهبری تعیین و تبیین میشود. معمولا در جزییات و نحوه اجرا ورود نمیکنند و یا به بیان برخی قیود میپردازند.
🔹سه. در قضیه برجام خطوط کلان در مباحث مختلف خصوصا در قالب خطوط قرمز در ایام مذاکره تبیین شد.
🔸چهار. بعد از نهایی شدن متن برجام و مدت سه ماهه برای بررسی آن در کشورها، مجلس و شعام به بررسی متن پرداخت. دولت و تیم مذاکره کننده هم ادعاهایی درباره تفسیر متن ارایه کرد. از جمله ...
لغو بالمره تمام تحریمهای اقتصادی و مالی...
🔹پنج. رهبری پس از طی تمام این روندها در نامهای به روحانی اینگونه بیان کردند: اکنون که موافقتنامهی موسوم به «برجام» پس از بررسیهای دقیق و مسئولانه در مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ویژه و دیگر کمیسیونها و نیز در شورای عالی امنیّت ملّی،سرانجام از مجاری قانونی عبور کرده و در انتظار اعلام نظر اینجانب است، لازم میدانم نکاتی را یادآور شوم...
🔸شش. در متن نامه شروطی مطرح میشود که مقدمه آن اینگونه است:
«با این حال، محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، میتواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آیندهی کشور منتهی شود.»
🔹هفت. بدنه اصلی نامه شروطی است که در کنار شروط نه گانه مجلس و شروط ده گانه شعام قیودی را برای اجرای برجام بیان میکند.
🔸هشت. تفاوت فاحش میان ادعای دولت و تیم مذاکره کننده با متن برجام سبب شد که رهبری تصریح کنند:« توجّه شود که در موارد ابهام سند برجام، تفسیر طرف مقابل مورد قبول نیست و مرجع، متن مذاکرات است.»
🔹نه. رهبری به منظور اطمینان از رعایت شروط اقدام به نهادسازی میکنند. «وجود پیچیدگیها و ابهامها در متن برجام و نیز گمان نقض عهد و تخلّفات و فریبکاری در طرف مقابل بویژه آمریکا، ایجاب میکند که یک هیئت قوی و آگاه و هوشمند، برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهّدات طرف مقابل و و تحقق آنچه در بالا بدان تصریح شده است، تشکیل شود. ترکیب و وظایف این هیئت باید در شورای عالی امنیّت ملّی تعیین و تصویب شود.»
🔸ده. آنهایی که به دنبال سادهسازی هستند و میخواهند برجام را به پای رهبری بنویسند و خودشان را فراری بدهند، یا عقده گشایی کنند از کسانی که منتقد برجام هستند، بدانند آب در هاون میکوبند.
آنهایی که میگویند چرا رهبری شروطش را دنبال نکرد، باید ابتدا این مطالبه را از هیات عالی نظارت بر برجام که ترکیب مشخصی دارد بپرسند.
و در نهایت آنهایی که سوالات سطحی درباره نوع کنش رهبری میپرسند، باید فهم خود را از رابطه امام و امت ارتقا دهند. انتظار کنش دیکتاتورانه از رهبری نداشته باشند.
🔻در نهایت پیشنهاد میکنم وقت بذارید و این نامه تاریخی را بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=31168
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
اهمیت شب قدر
🎤شهید علامه مطهری"ره"
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
گزارش راهبردی بررسی اندیشکده ها شماره 13.pdf
1.49M
✋
گزارش راهبردی اندیشکدهها
🔸 ۶ الی ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
🔻 موضوعات این شماره:
📌 ابزارهای منازعه در منطقه خاکستری و تغییر موازنه قدرت
📌 عراق، نقطه ثقل تغییر و تحولات منطقه ای
📌 فایل صوتی ظریف: برجام، روسیه و سیاست خارجی ایران
📌 توسعه همه جانبه روابط با عراق؛ تضعیف نقش ایران و مقاومت
📌 مقاومت ایران و تقویت انگاره جنگ
📌 سیاست دیپلماسی حداکثری (هوشمند) جایگزین فشار حداکثری
🔻 فهرست مطالب:
📌بوم مسائل اندیشکده ها (۶الی۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰)
📌خلاصه مدیریتی
📌موسسه بروکینگز
📌موسسه کوئیتسی
📌فارین افروز
📌موسسه واشنگتن
📌شورای آتلانتیک
📌مرکز مطالعات راهبردی و بین اللمل
📌تحلیل و بررسی
📌برآورد راهبردی
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
خبر خوب☺️
#مسابقه با جایزه های ارزنده
•°•ویژه ماه مبارک #رمضان🌙
برای دریافت محتوای #مسابقه به کلیپهای پخش شده از شبکه اصفهان و یا آدرس های درج شده 👇🏻 مراجعه کنید .
🎊پنج جایزه یک میلیون😳 ریالی🎁🎉
•°•به آدرس کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1881145458C61fc181d19
به پیچ اینستاگرام:
https://instagram.com/omid_aramesh114?igshid=vz8djcf6t77t
شماره جهت پاسخ به سوالات در واتساپ
۰۹۱۳۰۳۵۸۹۴۵
#ماه_مبارك_رمضان
✋
رصدخانه انتخابات/ 33
🔴 رئیس فراکسیون اهل سنت: فضای انتخابات یک قطبی است
علتش هم این است که اصلاحطلبان گزینه مناسبی را معرفی نکردند. هماکنون بیشتر نامزدها اصولگرا هستند . شخصیتهای مطرح که هنوز اعلام حضور نکردهاند، نگران خراب شدن سابقه سیاسی خود هستند
🔴 اصلاح طلبان اگر به اجماع نرسند شرایطی مانند انتخابات ۸۴ و حتی بدتر از آن نصیب شان می شود
روزنامه شرق در باره انتخابات ریاست جمهوری نوشت: مخاطره ای که شاید اصلاحطلبان را تهدید کند، نامزدهای متکثر است. در پی تعدد طرح نام ١۴ نفر به عنوان نامزدهای اصلاح طلبان، ممکن است همان مخاطره پیشین یعنی عدم اقناع همه نامزدها به کنارهگیری از انتخابات به نفع نامزد واحد به وجود آید؛ شرایطی که شبیه آن را در سال ۸۴ شاهد بودیم؛ به نحوی که گفته شد اصلاحطلبان در یک وزنکشی به نفع مهدی کروبی کنار نرفتند تا در عین حال که مجموع آرای آنها بیشتر از اصولگرایان بود، رقابت را واگذار کردند.
🔴 ۸۰ درصد مشکلات کشور اصلاً ربطی به برجام ندارد.
رامین مهمانپرست: اگر فایل صوتی آقای ظریف عمداً لو رفته باشد برای کشور بسیار خطرناک است. به نقطه ای رسیده ایم که دیگر باید دست به دست هم دهیم تا کشور نجات پیدا کند. ۴۰ درصد جمعیت ایران سر ماه از دولت حقوق میخواهند. وی همچنین در برنامه آقای رئیسجمهور، اعلام کاندیداتوری کرد.
🔴 پیش بینی روزنامه رای الیوم درباره انتخابات 1400؛ آهسته و پیوسته به سوی ریاست جمهوری رستم قاسمی
سردبیر روزنامه رای الیوم، با نگاهی به روند انتخابات ریاست جمهوری در ایران، همه چیز را مهیای پیروزی اصولگرایان دانسته و تاکید دارد که در بین گزینههای اصولگرا، همه چیز در نهایت به پیروزی رستم قاسمی خواهد انجامید. سردبیر روزنامه رای الیوم، عبدالباری عطوان نوشت : برخی از کشورهای متحد آمریکا در منطقه نیز به دنبال حل مشکلات خود با ایران هستند. کاملا روشن است که مقامات آینده ایران از اصولگراها خواهند بود و اصولگراها قدرت را به دست خواهند گرفت.
🔴 وضعیت به نفع لاریجانی تغییر میکند؟
هیچ خبر رسمی و قطعی درباره علی لاریجانی و تصمیم انتخاباتی او نیست، اما شنیده حاکی از آن است که او خیلی جدی مشغول رصد اوضاع و از قضا کاملا راضی و امیدوار است. گفته میشد که او قصد رقابت با محمدجواد ظریف از سوی اصلاح طلبان و سیدابراهیم رئیسی از سوی اصولگرایان را ندارد. اکنون اما ظریف کاملا به حاشیه رفته و به نظر میرسد که اراده رئیس قوه قضاییه نیز بر عدم کاندیداتوری باشد. بر این اساس است که لاریجانی فضای سیاسی و انتخاباتی کشور را مهیا میبیند. حامیانش کاملا فعال هستند و حتی پیشتر در یک گفتوگوی کلاپ هاوسی از فعال و آماده بودن ستادهای انتخاباتی او گفته بودند.
🔴 81 درصد شورای فعلی تهران، رد صلاحیت شدند
رئیس ستاد انتخابات استان تهران: در مجموع آمار بررسی هیئت نظارت و هیئت اجرایی ۸۱ درصد اعضای فعلی شوراهای شهر استان تهران رد صلاحیت شدند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155