1_888465618.mp3
5.04M
🕋 اذان مغرب
🔸به وقت تهران
🎤با صدای زنده یاد
رحیم مؤذن زاده
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج
✋
اصلی ترین دعای شب بیست و سوم
🔹متاسفانه مغفول مانده و حتی در مراسم احیا مساجد و دیگر اماکن مذهبی نیز توجه چندانی به آن نمیشود.
پاسخ:
محمد بن عيسي به سند خود از صالحين(عليهم السّلام) روایت کرده كه فرمودند: در شب بيست و سوم از ماه مبارک رمضان، در حال "سجود" و "قيام" و "قعود"، و بر "هر حال"ی كه هستي،
در "تمام" ماه، و هر چه "ممكن"ت شود،
و "هر زمان"ی كه در روزگار "حیات"ت این دعا به "یاد" تو آید،
بعد از ستايش كردن حق تعالي به بزرگواري، و فرستادن صلوات بر پيغمبر(صلّي الله عليه و آله)،
"مکرر" میگویی:
اللهم کن لولیک الحجه بن الحسن صلواتک علیه و علی آبائه، فی هذه الساعه و فی کل ساعه، ولیا و حافظا، و قائدا و ناصرا، و دلیلا و عینا، حتی تسکنه ارضک طوعا و تمتعه فیها طویلا 🤲
🔻 یابن الحسن، ای فراموش شده در قلب شیعه، ای طرید و ای شرید در کلام مولا، به ما بگو آخر بر کدامین دعا این چنین تاکید شده است؟!
دنبال چه میگردیم؟ آب حیات همین جاست...
📚منبع: مفاتیح الجنان
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
دعوت به شرکت در اجتماع مجازی روز قدس ۱۴۰۰
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
وعده های فریبنده انتخاباتی، ممنوع
🔹لزوم ارائهی برنامه و پرهیز از اظهارات بدون پشتوانه از سوی داوطلبان انتخابات
🔹 مسئلهی بعد این است که بعضی از کسانی که وارد میدان انتخابات میشوند اظهاراتی میکنند که این اظهارات، اظهارات خوبی نیست، حرفهای فریبنده است، حرفهایی است که هیچ پشتوانهی فکری و پشتوانهی برنامهای ندارد؛ همین طوری یک چیزی ادّعا میکنند، یک چیزی میگویند، بدون اینکه امکانات کشور را در نظر بگیرند یا حتّی بدانند.
🔹خیلی از برادران که در این میدان وارد میشوند، از بسیاری از ظرفیّتهای کشور شاید خیلی مطّلع هم نباشند؛ بدون اینکه حالا محاسبهی درستی شده باشد، یک چیزی میگویند، یک حرفی میزنند، یک وعدهای میدهند.
🔹اینها خوب نیست، بایستی برنامه ارائه بشود به معنی واقعی کلمه؛ بایستی جوری باشد که کارشناسان وقتی نگاه میکنند به حرف زدن کسی که داوطلب است و حرف میزند با مردم، در دلشان تصدیق کنند که این حرف، حرف متقن و خوبی است. 1400/02/12
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
نافرمانی بزرگ جناح راست
🔺اصولگرایان دولت جوان انقلابی را چگونه تفسیر خواهند کرد؟
🔸 آنها یک توضیح بزرگ بدهکارند.
🔹از همان روزیکه دغدغه دولت جوان انقلابی از سوی رهبر انقلاب مطرح شد این انتظار ایجاد شد که اصولگرایان در راستای چنین دغدغهای چه طرحی خواهند ریخت. اصل بر این بود که از همان لحظه، رسیدن به دولتی جوان، در راس دستور کار این جریان خواهد بود.
🔹اما رفته رفته اصولگرایان رفتارهایی را از خود بروز دادند و طرحهایی را ریختند که چندان متمایل به چنان ایدهای نبود.
🔹 طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دولت جوان انقلابی گره گشای مشکلات کشور است؛ حال در این شرایط سوال مهم اینجاست چرا برخی چهرهها با سن ۶۵ تا ۷۵ سال در فکر پاستور نشینی هستند، و حتی کاندیدای ۸۰ ساله نیز در این میان همچنان حضور دارد.
🔹 مساله عجیب تر برخوردهای نامهربانانه بخشی از این جریان با گزینههای جوانی بود که اتفاقا میتوانستند نقطه امیدی برای این دغدغه باشند. اتفاقا همین گزینهها در مسیر تحقق دغدغه رهبری، تا همین الان حضور موثری داشتهاند و به خوبی در برابر ناملایمات تاب آوردهاند و البته نشان دادند که اتکا رهبری به چنان ایدهای، تا چه اندازه منطقی و درست بوده است.
🔹 حال می ماند برخورد شورای نگهبان با این گزینهها و واکنشی که از آنها در راستی دولت جوان انتظار میرود.
🔹حال بماند که اصولگراها یک توضیح بزرگ به شهروندان و جریان انقلابی بدهکارند که چرا چنین شد و چرا در راستای چنان دغدغه مهمی، طوری رفتار کردند که انگار اصلا در جریان نیستند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
شب قدر در روایات کافی
1️⃣ یکی از دو شب 21 و 23
به جهت اهمیت شب قدر، پرده از چهره ی این شب برداشته نشده و در ابهام بین یکی از دو شب 21 و 23 ماه مبارک رمضان باقی مانده است.
از امام صادق علیه السلام در تعیین شب قدر سؤال شد. امام به یکی از شب 21 و 23 ماه رمضان ـ بدون تعیین ـ اشاره کرده است (احادیث 1 و 2).
2️⃣ اهمیت عبادت در شب قدر
در انجام عبادت در آن شب، تأکید شده است (حدیث 2).
به نظر می رسد سؤالِ جویندگان، برای درک شب قدر، برای انجام عبادت در آن و رسیدن به ثواب بوده است (نک: کتاب من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 97، ح 1834). بنابراین «درک شب قدر» ـ والله اعلم ـ به معنای فهمیدن زمان خاص آن و إحیا و عبادت در آن است و معنائی مانند فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيصُمْهُ [185 بقره] دارد.
3️⃣ فضیلت عبادت در شب قدر
اگر چه حقیقت این شب را کسی غیر از صاحب این شب نمی داند (وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيلَةُ الْقَدْرِ)، اما درباره ی فضیلت عبادت در شب قدر، از عبارات قابل فهم استفاده شده است: همانطور که شب قدر بهتر از هزار ماه است، عبادت در شب قدر، بهتر است از عبادت در هزار ماه (هشتاد و سه سال و چهار ماه) که شب قدر در آنها نباشد (احادیث 4 و 6).
4️⃣ حادثه ی مهم شب قدر
شب قدر، ظاهراً، دارای شرافتی جدای از شرافت نزول قرآن در آن دارد، زیرا قرآن در شب قدر نازل شده («إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيلَةِ الْقَدْرِ» و «إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيلَةٍ مُبَارَكَةٍ») نه این که به جهت نزول قرآن شب قدر نامیده شده است. بدین ترتیب، «تورات» در شب ششم، «انجیل» در شب دوازدهم، «زبور» در شب هجدهم و «قرآن» در شب قدر نازل شده اند (حدیث 5).
5️⃣ جریان شب قدر
در اندیشه ی شیعی، برپائیِ شب قدر، إحیایِ یک سالگرد مانند شب میلاد امام زمان علیه السلام یا شب بعثت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نیست، بلکه إحیای یک جریان مستمرّ است (اشاره به «تَنَزَّلُ» و «سَلَامٌ» در سوره ی قدر). بنابراین شب قدرِ شیعی، هر سال تکرار می شود و شیعیان در آن، إحیاء می گیرند، نه این که تمام شده باشد و به یاد آن، إحیاء بگیرند (حدیث 6).
6️⃣ شب تقدیر و مشیّت
شب قدر را می توان به یک طرح کلی از برنامه ی زمانبندی شده در طول یک سال، تشبیه کرد. لذا شب قدر، شب تقدیر و سرنوشت نیز هست و آن را می توان اول و آخر سال نیز نامید (احادیث 3، 6، 9 و 11).
بنابراین اگر انسان در این شب عبادت کند، گویا برنامه ی کلّیِ عبادی برای طول سالِ خود نوشته است و آن کسی پیروزِ سرنوشت است که طرح کلّیِ عبادتش را، که در این شب ارائه کرده، در طول سال اجرا کند.
✍ محمد ذکاوت صفت
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155