✋
شناخت اخبار جعلی از اخبار واقعی
🔵 اخبار جعلی این مشخصات را دارند:
🔻دامنه یا URL مشکوک دارد (ممکن است به چیزی مانند .com.co ختم شود).
🔻تنها به یک منبع یا هیچ یک اشاره نمی کند.
🔻داستانها پیرامون حدس و گمان تدوین می شوند.
🔻داستانها در مورد یک نظر واحد شکل می گیرند ، نه اینکه همه طرف ها از دیدگاه های مختلف داستان باشند. (تک صدایی به جای چند صدایی)
🔻زبان احساساتی و / یا تزئین شده است
🔻حالت ها یا وضعیت های نظریه های توطئه داشتن.
🔻تعصب حزبی سنگین.
🔻هیچ خبرنامه ای در مورد آنها گزارش نشده است.
🔻تاریخ و زمان انتشار قدیمی یا اصلاً هیچ یک را یادداشت نمی کند.
🔵 اخبار واقعی این مشخصات را دارند:
🔸منابع مختلف را از دیدگاههای مختلف ذکر می کند.
🔸زبانش ساده است.
🔸حقایق با گزارش یا آمار اثبات می شوند.
🔸«حقایق جایگزین» را ذکر نمی کند.
🔸تیتر حقایق را بیان می کند و منعکس کننده داستان است
🔸شامل تمام عناصر یک داستان است – نه فقط اجزای انتخابی
🔸حداقل تعصب حزبی
🔸روزنامه نگار دارای سابقه ای معتبر از داستانهای منصفانه است
🔸تاریخ و زمان انتشار اخیر است
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
۷۴ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور عضو یکی از شبکههای اجتماعی هستند
🔺نتایج یک مرکز افکارسنجی در سال ۹۹ نشان میدهد:
🔹۷۳.۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال کل کشور اعلام کردند درحال حاضر از رسانههای اجتماعی مجازی استفاده می کنند. ۶۴.۱ درصد از افراد بالای ۱۸ سال از پیامرسان واتساپ استفاده میکنند. اینستاگرام با ۴۵.۳ درصد در رتبه دوم و تلگرام با ۳۶.۳ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹پیامرسان ایتا با ۴.۸ درصد و پیامرسان سروش با ۴ درصد و بله با ۴ درصد در رتبههای اول تا سوم پیامرسانهای ایرانی هستند.
🔹۳۴.۷ درصد والدین بابت استفاده دانشآموزان از اینترنت نگرانی زیادی دارند. در مقابل ۳۰.۲ درصد دیگر اصلاً چنین نگرانی نداشتند. این میزان نگرانی در بین ۱۳.۷ درصد کم و در بین ۲۰.۷ درصد در حد متوسط بوده است. میزان نگرانی زنان در این خصوص اندکی بیشتر از مردان است./ایسپا
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
خبرهای داغ انتخاباتی اینجاست
🔺 نامه #روحانی_به_رهبری
🔺اعتراض آملی لاریجانی به #شورای_نگهبان
🔺 علت رد صلاحیت جهانگیری
🔺 #رئیسی_کاندیدای_اصولگراها
🔺 تقابل دولت، شورای نگهبان
🔺 #دو_قطبی_انتخابات_امسال
🔺 اصلاح طلبان، هنوز منتظر وین
🔺 #پشت_پرده_فایل_صوتی_ظریف
🔺 مواضع جناح های سیاسی
🔺 #وزن_کاندیداها_در_نظرسنجی_ها
🔺 پشت پرده توافقات و اجماع ها
🔺 #بولتن_های_محرمانه
🔵 رصدخانه انتخابات 🔵
همه خبرها اینجاست👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
رصدخانه انتخابات/ 244
🔴 حضور رییسی در بیمارستان میلاد
سیدابراهیم رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در بیمارستان میلاد تهران بر پیگیری حقوق پرستاران و رفع مشکلاتشان تاکید کرد
🔴 توئیت جدید دکتر سعید محمد
آنچه که برای مردم مهم است ؛ تغییر تفکر حاکم بر کارگزاران از رویکرد غربزده و لیبرال به تفکر عدالت محور و مردم نهاد، مبتنی بر ارزشهای الهی و منطبق با منظومه فکری رهبر معظم انقلاب میباشد که انشالله در این دوره از انتخابات با مشارکت مردم عزیز، رقم خواهد خورد.
🔴 برخی علل رد صلاحیت ها
برخی منابع علت رد صلاحیتها را چنین می گویند: لاریجانی/یکی از فرزندان ساکن آمریکا، فرزند دیگر ساکن انگلیس، اسنادی در مورد ارتباط ایشان با انگلیس.
جهانگیری/، پرونده کیفری، عملکرد ضعیف در دولت مخصوصا ارز 4200 که به اتلاف منابع ارزی کشور منجر شد.
پزشکیان/، قبلا هم رد صلاحیت شده بود، در مجلس سومدیریت هایی داشت، قومیت گرایی و تشکیل فراکسیون ترک زبان ها. سعید محمد/ شرط مدیر و مدبر بودن در ایشان احراز نشد، تنها حوزه مدیریت کلان ایشان 2 سال و نیم فرمانده قرارگاه خاتم است. دهقان/ دلیل اصلی رد صلاحیت حسین دهقان در شورای نگهبان اقدام او در انتقال اسناد بکلی سری وزارت دفاع و تجمیع آن در محلی ناامن و نداشتن ساز و کار مناسب برای نگهداری آنها بوده است. همین تجمیع اسناد طبقهبندی شده و تعیین نکردن پروتکلهای امنیتی موجب بروز خسارتهای سنگین امنیتی و اطلاعاتی برای کشور شده است. احمدی نژاد/ حمایت وی از جریان انحرافی، تقابل با رهبری در قضیه خانه نشینی، تقابل با رهبری در مورد وزارت اطلاعات مصلحی، حمایت 100 درصدی از بقایی و مشایی، سخنان ساختار شکنانه مقابل دادگستری، معتقد نبودن و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی (موضع گیری های اخیر ایشان علیه قانون و شورای نگهبان بیانگر این موضوع است)
🔴 عصبانیت رسانه اسرائیلی از کاندیداتوری رئیسی
ایران وایر رسانه نزدیک به سازمان جاسوسی اسرائیل که ارتباط نزدیکی با سرکرده های فرقه ضاله بهاییت دارد و از حامیان تحریم و جنایت علیه مردم ایران است، در گزارشی با هجمه به آقای رئیسی نوشت: «سال ۱۳۶۷ پر انتقادترین سالهای فعالیت قضایی ابراهیم رئیسی بوده است. او جزء هیات چهارنفره ای شد که آیتالله خمینی برای رسیدگی «مستقل از ساختار قوه قضائیه» تشکیل داد و به همراه هیاتهای تشکیل شده در شهرستانها حکم به اعدام هزاران زندانی دادند».
🔴 ما ۱۸ برنامه آماده کردیم تا بتوانیم تورم را به ۵ درصد برسانیم
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری گفت: «بسیاری از کشورها موفق شدند مسئله تورم را حل کنند. ما ۱۸ برنامه آماده کردیم تا بتوانیم تورم را به ۵ درصد برسانیم و در این نرخ تثبیت کنیم. ما برنامه خود در این زمینه را چاپ و منتشر کردهایم و از نقد این برنامهها استقبال میکنیم».قاضیزاده هاشمی درباره احتمال کناره گیری از کاندیداتوری به نفع آیت الله رئیسی گفت: در این شرایط با دوستان مشورت میکنیم و تصمیمگیری لازم را انجام میدهیم، اما الان هنوز چنین شرایطی ایجاد نشده است».
🔴 واکنش خاتمی به رد صلاحیت های اخیر؛ جمهوریت نظام مورد تهدید جدی قرار گرفته است!
سیدمحمد خاتمی از عوامل اصلی فتنه ۸۸ ، در پیامی به دومین کنگره سراسری حزب توسعه ملی ایران اسلامی تصریح کرد : مهمتر و تأسف آورتر از محروم ماندن بخشهای مهمی از جامعه و جریانهای مختلف از داشتن نامزد مطلوب خود آن است که میزان بودن رأی مردم و مبنا بودن آن برای نظام سیاسی نفی میشود .
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
واکنش تند رهبر معظم انقلاب
🔸 به نمایندگانی که دنبال مسئولیت های دولتی هستند
🔺 رهبر معظم انقلاب:
🔹یکی از آسیب های مجلس، این است که نماینده از اولی که وارد مجلس میشود نقشه رسیدن به فلان پُست اجرایی را در سر خودش می پروراند که مثلاً وزیر بشود یا مدیر بشود!
🔹 نه آقا، این وظیفه نمایندگی بسیار مهم است. اگر برای خدا انسان کار کند و درست کار کند، از وظایف اجرایی اهمیتش بیشتر است یا لااقل در مواردی به قدر آنها اهمیت دارد.
🔹 این جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم به فکر بیفتیم که خب حالا چه کار کنیم که در مرحله بعد یا در فُلان دولت، فُلان پست را بگیریم! این ها آسیب است در مجلس.
🔹 در این زمینه بایستی هیئت نظارت بر نمایندگان باید فعال باشد.
🔹 اما بیش از نظارت، تقوای درونی خود شما و مراقبتهای درونی خود شماست که میتواند کارآمد باشد.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
میانگین سنی کاندیدای ۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
1_888465618.mp3
5.04M
🕋 اذان مغرب
🔸به وقت تهران
🎤با صدای زنده یاد
رحیم مؤذن زاده
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج
✋
رویکرد شبکه های اجتماعی به نامزدهای ریاست جمهوری بعد از تایید صلاحیت ها
🔻مرکز پژوهشی بتا با داده کاوی بیش از ۲۳ میلیون توییت، ۲۱ میلیون پست تلگرام و ۱۱ میلیون پست اینستاگرام در بازه چند روز گذشته به بررسی رویکرد کاربران نسبت به ۷ نامزد تایید شده برای انتخابات ۱۴۰۰ پرداخته است .
🔹شخصیتها بر اساس بیشترین ضریب نفوذ ( مولفههایی همچون میزان محتوای منتشر شده در شبکههای اجتماعی، لایک،بازدید،، کامنت و ...) قراردگرفته اند
🔹بیشترین ضریب نفوذ از دیدگاه کاربران متعلق به ابراهیم رئیسی بوده و بعد از آن سعید جلیلی با نمره حدود ۵ در رده دوم این نمودار قرار گرفته است.
🔹میزان محبوبیت(محور سبز سمت راست) یا عدم محبوبیت( محور قرمز سمت چپ) بر اساس داده های کاربران و متد افکار سنجی و پیش بینی انتخابات انجام شده است. از این رو سعید جلیلی بیشترین محبوبیت را داشته و بعد از آن ابراهیم رئیسی در رده بعدی قرار میگیرد.
🔷 در حقیقت وضعیت رویکرد کاربران به شخصیت ها حاصل هر دو مولفه ضریب نفوذ و رویکرد کاربران می باشد. و برتر بودن در یکی از آن ها نشانه برتری و رویکرد مثبت کاربران نیست.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155