6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 از کودکانی که یک فرق آشکار با یکدیگر داشتند پرسیدند: شما چه فرقی با هم دارید؟ جالب است که کودکان، به تفاوتهایی که بزرگسالان بدیهی میپندارند، توجه ندارند!
#فیلم
◇◇◇
باشگاه اندیشه 👇
➕ @Bashgah_net
📍اتوپیای استثمار بیپایان!
پیر بوردیو، برگردان حمید قیصری:
🔻برنامهی نولیبرال قدرت اجتماعی خود را از قدرت سیاسی و اقتصادی کسانی اخذ میکند که بیانگر منافع و علایق آنها است: سهامداران؛ اپراتورهای مالی، صنعتگران، محافظهکاران و آن سوسیال دموکراتهایی که تبدیل به سوپاپ اطمینان و عناصر زائد «لسهفر» شدهاند؛ و کارمندان سطح بالای امور مالی که مشتاق تحمیل سیاستهایی هستند که آخر به نابودی خودشان میانجامد، زیرا آنها – بر خلاف مدیران کارخانهها – با هیچ مخاطرهای که نهایتاً ناچار از پرداخت بهای آن باشند روبهرو نیستند.
🔸در مجموع، نولیبرالیسم به قطع ارتباط اقتصاد با واقعیات اجتماعی و در نتیجه برساختن و خلق نظامی اقتصادی، در بطن واقعیت، که بتواند با نظریهی محض از پیشآمادهشده سازگار باشد گرایش دارد؛ نظریهای که نوعی «دستگاه منطقی» است و خود را به عنوان زنجیرهای از «محدودیت» های حاکم بر عملکرد عاملان اقتصادی عرضه میکند.
جهانیشدن بازارهای مالی و پیوند آن با پیشرفتهای فناوری اطلاعات، تحرکی بیسابقه را برای سرمایه به ارمغان میآورد. چنین تحرکی به سرمایهگذارانی که نگران سوددهی کوتاهمدت سرمایهگذاریهای خود هستند اجازه میدهد که مدام در حال مقایسهی سوددهی شرکتهای بزرگ باشند و با واکنشهای مناسب هرگونه ضعف رقابتی آنها را با مجازات روبرو کنند. شرکتها نیز به نوبهی خود وقتی در معرض این تهدید دائمی هستند، به شکل روزافزون با فوریتهای بازار سازگار میشوند و همزیستی با مجازات از دست دادن «اعتماد بازار» و نیز پشتیبانی «سهامداران»شان را میآموزند. سهامداران که در اضطراب کسب سودهای هرچه کوتاهمدتتر هستند، با استفاده از دستورالعملهای مالی ای که مدیران در کار خویش و نیز در تنظیم سیاستهای اشتغال، استخدام و پرداخت دستمزد ناگزیر از تبعیت از آنها هستند، هر چه بیشتر خواست خود را به مدیران تحمیل میکنند.
ytre.ir/dQb
🔸اینگونه است که سلطهی مطلق انعطاف برپا میشود؛ با کارکنانی که قراردادهایی با مدت محدود دارند یا موقتاً استخدام میشوند؛ با ساختاریابی مستمر و مکرر شرکتها و نیز تداوم رقابتهای درونی آنها که میان بخشهای مستقل و نیز میان تیمهایی اتفاق میافتند که باید کارکردهایی چندگانه و متنوع را به انجام برسانند. در نهایت، این رقابت به سطح فردی نیز راه مییابد.
🔸به اینترتیب، دنیایی داروینی پدیدار میشود؛ جنگ همه علیه همه در تمام سطوح سلسلهمراتب که تمام آنها که در شرایط ناامنی، رنج و هراس به شغل و سازمانشان میچسبند، آن را تقویت میکنند.
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه؛ فرصتی برای آزاداندیشی 👇
🔹تلگرام: t.me/Bashgah_net
▫️ایتا: Eitaa.ir/Bashgah_net
🔹سروش: Sapp.ir/Bashgah_net
📌بله: ble.im/join/YzQwZDU2ND
آبسکورا
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 «خانه، زاپاس _ Zappos,Home» فیلم تبلیغاتی درام اجتماعی به کارگردانی «لویید لی چوی _ Lloyd Lee Choi» که در سال ۲۰۱۶ ساخته شده است،
این #فیلم ماجرای پسر بچهای را روایت میکند که برای پیرمردی بیخانمان خانهای مقوایی میسازد.
🔻 برای دیگران هم بفرستید!
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه 👇
📌 @bashgah_net
📍آیا دعوای چین و امریکا فقط اقتصادی است؟
Martine BULARD، ترجمه شهباز نخعی:
🔻درحال حاضر، چین به معامله به مثل بازرگانی بسنده میکند تا نشان دهد دربرابر آمریکا سر خم نمیکند.
🔸این تعرفه های متقابل بر روی کشاورزی آمریکا بی اثر نخواهد بود و با افزایش تعرفه ها فروش محصولات کشاورزی و غذایی به ویژه غلات، گوشت خوک و گاو دچار نوسان و کاهش میشود. آقای ترامپ وعده داده که به کشاورزان و دامداران کمک های اساسی (تا ١٧ میلیارد دلار) پرداخت کند اما این کمک ها بنابر نوشته روزنامه وال استریت ژورنال قطره چکانی خواهد بود. یکی از این کشاورزان میگوید: «میهن پرستی پاسخگوی پرداخت صورت حساب ها نخواهد بود». این امر تا حدی است که چین با فرصت طلبی بسیار همه تعرفه های سویای وارداتی از بنگلادش، هند و کره جنوبی را حذف نموده و غلات و گوشت را نیز از برزیل و استرالیا وارد میکند. این را میدانیم که دوباره به دست آوردن یک مشتری ازدست داده کار آسانی نیست.
🔸با آن که اطرافیان آقای ترامپ امیدوارند پکن را دچار تزلزل کنند، اطرافیان آقای شی براین باورند که زمانی که انتخابات میان دوره ای ماه نوامبر آمریکا برگزار شود، واشنگتن به میز مذاکره بازخواهد گشت. با این حال، آن گانگ، پژوهشگر انستیتو پانگول که یک اندیشکده چینی است میگوید که زورآزمایی فراتر از مسایل بازرگانی است: «اکنون اختلاف ها جنبه نظامی و راهبردی دارد ». محافل رهبری از این هراس دارند که این اختلاف ها به موضوع های دریای چین و تایوان، که تنش ها در آن هرگز این قدر شدید نبوده کشیده شود.
ytre.ir/dP6
🔸یک چیز مورد یقین است: مدل بین المللی و تخصصی کردن تولیدات که در دهه های گذشته جریان یافته، هم در غرب و هم در چین، دچار سنگینی شده و از تحرک افتاده است. با این همه، هیچ شیوه جایگزینی، نه در میان هواداران «کمونیسم» چینی و نه در میان مداحان سرمایه داری آمریکایی و حتی حمایت گران تحقق نیافته است. این امر در را برای هرگونه تشدید وخامت اوضاع باز میگذارد.
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه؛ فرصتی برای آزاداندیشی 👇
🔹تلگرام: t.me/Bashgah_net
▫️ایتا: Eitaa.ir/Bashgah_net
🔹سروش: Sapp.ir/Bashgah_net
📌بله: ble.im/join/YzQwZDU2ND
لوموند
📚 اگر شما آدم به دردبخوری هستید، در کشورتان بمانید و مسیر زندگیتان را با تلاش صادقانه هموار کنید؛ اما اگر آدم بی عرضهای هستید، از کشورتان بروید، آنگاه خواه ناخواه مجبور خواهید شد کار کنید.
🔰 #برشی_از_کتاب
زندگی سخت | مارک تواین | مترجم: امیر وزیری
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه در پیامرسانها 👇
📌 @Bashgah_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 "ایران و القاعده همکاری میکردند". واقعا؟
📍 #در_یک_دقیقه ، درستی یا نادرستی این گفته را مشاهده کنید!
#فیلم
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه 👇
📌 @Bashgah_net
📍چگونه بابا جان مرا به دانشگاه هاروارد فرستاد؟
Richard D. Kahlenberg ، ترجمه شروین احمدی:
🔻(در امریکا) بی شک در میان تمام اصول اولیه زیر پا گذاشته شده، آنکه سنگین ترین عوارض را داشته ، سیستم تبعیض نژادی ای است که به سیاهپوستان تحمیل شده است.
🔸اما تبعیض دیگری بی سر و صدا تر از آغاز قرن بیستم اعمال شد: در نظر گرفتن تبار خانوادگی بمثابه یکی از معیارهای پذیرش در مهم ترین دانشگاههای کشور. به هنگام نام نویسی، اگر یکی از والدین - معمولا پدر- در همان دانشگاه درس خوانده باشد، داوطلب از تسهیلات ویژه ای برخوردار می شود. میکائیل لیند می نویسد:« با سهمیه قائل شدن برای شبهه اشرافیت « ثروت و تبار» ، حق توارث دانشگاهی مار اشرافیت را وارد بهشت جمهوری دمکراتیک کرد.»
🔸امروز این معیارهای انتخاب موروثی(legacy preferences) در سه چهارم از بهترین دانشگاههای خصوصی و دولتی اعمال می شوند. آنها همچنین در صد مدرسه عالی برتر هنر لیبرالی کشور حاکمند. این موسسات به غیر از نمرات درسی ، رنگ پوست، منشا جغرافیائی ، تبار خانوادگی داوطلب را در نظر می گیرند بدون آنکه بطور روشن مشخص کنند که هر کدام از این معیارها چه وزنی در انتخاب دارد. تمرکز آقازادههای فارع التحصیلان سابق برحسب اعتبار دانشگاه افزایش می یابد. براساس بررسی تازه Harvard Crimson ، اولیای ٢٩ درصد از دانشجویان سال اولهاروارد در همان دانشگاه درس خوانده اند.
ytre.ir/cov
🔸این باز تولید نخبگان بواسطه تبار خانوادگی شان به کمبود آشکار دیگری که تنوع اجتماعی-اقتصادی در دانشگاههای طراز اول است، اضافه می شود. اگر دانشگاههاروارد در شیپور افتخار می دمد که سال آینده در میان تازه واردین اکثریت با سفید پوستان نیست، یک بررسی سال ٢٠١٧ نشان می دهد که نصف دانشجویان از میان خانوادههائی آمده اند که جزو ١٠ درصد از ثروتمندترینان کشورند. تعداد دانشجویان خانوادههائی که جزو ١ درصد از ثروتمندترینانند برابر است با تعداد دانشجویان خانوادههائی که جزو ٦٠ درصد فقیرترینانند.
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه؛ فرصتی برای آزاداندیشی 👇
🔹تلگرام: t.me/Bashgah_net
▫️ایتا: Eitaa.ir/Bashgah_net
🔹سروش: Sapp.ir/Bashgah_net
📌بله: ble.im/join/YzQwZDU2ND
لوموند
May 11
فقط مرغهای دریاییاند که از توفان نمیهراسند، حتی وقتی در میان دریاها جهت خود را گم میکنند و جایی برای نشستن پیدا نمیکنند، آن قدر بال میزنند که توفان فرو نشیند و زمینی برای نشستن بیابند یا در همان اوج جان میدهند، آن که در میان امواج میافتد مرغ دریایی نیست... . مرغ دریایی در اوج میمیرد، آخرین توان خود را صرف اوج گرفتن میکند تا سقوط را نبیند!
🔰 #برشی_از_کتاب
ضد خاطرات | آندره مالرو
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه در پیامرسانها 👇
📌 @Bashgah_net
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 آیا شما ایرانی هستید؟
🔻این ویدئو به سوال شما پاسخی جالب خواهد داد!
#فیلم
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه 👇
➕ @Bashgah_net