📚 وقتی تنهایی و کسی را برای رازگویی نداری، حفظِ یقین آسان نیست. درست در همین هنگام بود که "دروگو" دریافت که انسان ها چقدر از هم جدا افتاده اند و با وجود محبتی که ممکن است نسبت به هم داشته باشند تا چه پایه از هم دورند. پی برد به اینکه اگر انسان رنج ببرد، رنج اش از آنِ خودِ اوست و هیچ کس نمی تواند بار رنج را ولو اندکی از دل او بردارد. دریافت که اگر کسی دردمند باشد، حتی عاشق بی قرارش نمی تواند از درد او درد بکشد و علت تنهایی انسان همین است.
🔰 #برشی_از_کتاب
بیابان تاتارها | دینو بوتزاتی
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه در پیامرسانها 👇
📌 @Bashgah_net
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #انیمیشن مفهومی و تاثیرگذار Safe place
🔻این اثر به زیبایی موضوع کودکآزاری را از زاویهای موثر به نقد کشیده است ...
🔸برای دیگران ارسال کنید!
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه 👇
➕ @Bashgah_net
📍آرژانتین مقام اول را در تعداد روانشناس به جمعیت دارد، چگونه؟
کامران علیپناهی:
🔻فرهنگ درمانی در آرژانتین سبب شده زمینه کاری برای روانشناسان در سطوح مختلف کارشناسی، ارشد و دکتری فراهم بوده و با وجود میزان بالای رقابت، بیکاری وجود نداشته باشد. نوآوری و تقاضا برای کار از طرف جامعه به اندازهای زیاد است که این موضوع جنبه فرهنگی پیدا کرده است و سبب شده با وجود درصد قابل توجه روانشناسان، بازار کار در این زمینه موفقیتآمیز باشد.
ytre.ir/ewo
🔸آرژانتین کشوری است که از نظر فرهنگی بسیار تأثیرگذار است. پاپ در واتیکان آرژانتینی است، رئیس جمهور آرژانتین و پاپ هر دو ادعا داشتند که روانکاوی شدهاند و این در حالی است که این اطلاعات در معرض عموم قرار داده شده است. مردم عادی میدانند روانکاوی چیست و مدت درمان چه میزان طول میکشد. یعنی این فرهنگ، درونی شده و تأثیر بسیاری در گرایش مردم به درمان روانشناختی داشته است. این تفاوتها دربرگیرنده مسائل مهم حرفهای و تحصیلی در روانشناسی معاصر است.
🔸اگرچه دانشگاههای آرژانتین، واجد کارشناسی ارشد روانکاوی یا رشته بالینی روانکاوی اطفالاند، جامعه بر این امر آگاه است که فارغالتحصیل این رشتهها به تنهایی قابلیت کار کردن ندارد و باید از مسیری غیردانشگاهی بر تواناییهای خود بیفزاید؛ به عبارتی خودش نیاز به درمان شخصی دارد. معمولاً به همین دلیل کسانی که در این رشتههای دانشگاهی تحصیل میکنند، افرادیاند که یا به طور خصوصی درمان شده یا روانکاوانی اند که در این رشته تحصیل میکنند تا علاوه بر کارشان، مدرک دانشگاهی داشته باشند.
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه؛ فرصتی برای آزاداندیشی 👇
🔹تلگرام: t.me/Bashgah_net
▫️ایتا: Eitaa.ir/Bashgah_net
🔹سروش: Sapp.ir/Bashgah_net
📌بله: ble.im/join/YzQwZDU2ND
بردار علوم انسانی
کلاغهای سبز را موقعی که زنده هستند کسی نمیتواند ببیند. آن ها در مرتفعترین نقاط درخت زندگی میکنند و هرگز به زمین نمیآیند، مگر آن که بخواهند آب بنوشند. موقعی که کسی آنها را با تیر میزند اگر فورا کشته نشوند خودشان را به درختی آویزان میکنند تا بمیرند و این کار انقدر طول میکشد تا شکارچی خسته شود و برود. از اینکه حتی جسدشان به دست قاتلشان بیفتد نفرت دارند!
🔰 #برشی_از_کتاب
روزهای برمه | جورج اورول
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه در پیامرسانها 👇
📌 @Bashgah_net
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #انیمیشن memo که به شکلی مبتکرانه دنیا را از دید یک مبتلا به آلزایمر به تصویر میکشد!
🔻برای دیگران ارسال کنید!
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه 👇
➕ @Bashgah_net
شخم زدن و کارهای دیگر، به برده، به کارگر احتیاج داشت. پیش از این زمان یک قبیله فاتح اسیران خویش را برده نمیکرد، زیرا به دستهایی که لزوما باید شکم صاحبش را سیر کند، نیاز نداشت. ولی وقتی که کشتزارها حاصلخیز و وسیع شد، وضع دگرگون شد. به برکت پیشرفت فنون کشاورزی هرکسی بیش از احتیاج خود، تولید میکرد و از این رو وجود برده به صاحبش سود میرسانید و برده وسیلهای برای افزایش ثروت برده دار بود.
بدین ترتیب گروهی از انسانها گروهی دیگر را ابزارهایی زنده تلقی کردند و در راه مصالح خود به کار واداشتند. انسان، انسان را برده گردانید، انسان، انسان را پست کرد، انسان یوغ بر گردن انسان زد، همانطور که بر گردن گاو میزد.
🔰 #برشی_از_کتاب
چگونه انسان غول شد | ایلین سگال
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه در پیامرسانها 👇
📌 @Bashgah_net
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #انیمیشن Alike، انیمیشنی مفهومی و دیدنی ست که از نگاهی جالب به نظام آموزشی نقد وارد میسازد...
🔻برای دیگران ارسال کنید!
◇◇◇◇
باشگاه اندیشه 👇
➕ @Bashgah_net
📍معترضین فرانسه به چه چیزی اعتراض دارند؟
علی رفاهی، امین بزرگیان:
🔻دلیل اصلی اعتراضات امروز در فرانسه و احتمالاً در اروپا، به کل زندگی افراد بازمیگردد. طبقه متوسطی وجود دارد که در تمام این سالها به تدریج دچار افت طبقاتی و منزلت اقتصادی شده است. در فرانسه فرد ساعتهای متمادی باید کار کند که بتواند از پس مالیات بر درآمدی که توسط دولت مکرون به حدود ۴۸ درصد رسیده، بربیاید. آدمهای معمولی تقریباً نیمی از درآمدشان را باید مالیات دهند. این درحالیست که در دولت امانوئل مکرون، مالیات ثروتمندان و صاحبان کارتلها و شرکتهای بزرگ، کاهش یافته است. این کاهش ناشی از سیاستهای دولت مکرون و در راستای سیاستهای نئولیبرالی است.
🔸ریشه جنبشی که امروز مشاهده میکنیم به یک خشونت روزمره سازماندهی شده و قانونی شده برمیگردد که بر زندگی افراد عادی جامعه تحمیل شده است. آنها این خشونت را هر روز در تمام ارکان ملموس زندگیشان درک میکنند. ناامیدی نسبت به تغییر وضعیت، زندگی اقتصادی و معیشت، مردم را مورد تهدید قرار داده است. این اتفاقی است که از حدود ۴۰ سال پیش آغاز شده و تا امروز نیز، تداوم داشته است.
ytre.ir/ewt
🔸این اعتراضات را نمیتوانیم به هیچ یک از جناحهای سیاسی فرانسه فروبکاهیم زیرا این اعتراضات به همه آنها برمیگردد. طی همین مدت، دیدیم، بیانیهای را سندیکای کارگری به همراه دیگر سندیکاها داده که در فرانسه بسیار مورد انتقاد قرار گرفت. آنها در آن بیانیه خواستار این شده بودند که به عنوان نماینده جلیقه زردها با دولت مذاکره کنند و امتیاز بگیرند که این مسئله با عکسالعمل تند گروهی از معترضان مواجه شد. در حقیقت، خود سندیکای کارگری رسمی یا سندیکاهای دیگری که در فرانسه فعالیت میکنند به عنوان بخشی از نظام سرکوب و مسئول وضعیت موجود شناخته میشوند. جلیقه زردهای معترض به سندیکاهای کارگری به این نکته اشاره کرده بودند که امروزه سندیکای کارگری به عضوی از چرخه نظام نئولیبرال تبدیل شده، و با قانونمند کردن یا در کادر بردن اعتراضات به وضع موجود، همه چیز را تبدیل به امکانی برای گفتگو و امتیاز گرفتن کردهاند. امتیازهایی که در برابر چیزهایی که هر روزه از آنها گرفته میشود، بسیارحداقلی و کوچک هستند.
🔸در این شرایط به نظر میرسد که برگزیدگان و یا اصناف نیز توانایی نمایندگی این اعتراضات را از دست داده باشند. در واقع، اتفاقی افتاده که آن را مصداق وضعیت بحرانی میشناسیم. هیچ کس توان نمایندگی را ندارد چراکه اساساً بحران ایجاد شده ناشی از اصل و یا سازه اصلی نظام موجود و خود مسئله «نمایندگی» است و نه قوانین حاشیهای آن.
◇◇◇◇◇
باشگاه اندیشه؛ فرصتی برای آزاداندیشی 👇
🔹تلگرام: t.me/Bashgah_net
▫️ایتا: Eitaa.ir/Bashgah_net
🔹سروش: Sapp.ir/Bashgah_net
📌بله: ble.im/join/YzQwZDU2ND
میدان