#ستاد_کرونا
از ابتدای قدرت تا تعدیل
متن زیر حکمی است که چند بار با کلام مبارک رهبری منسوخ شد، ولی جریان تحریف یا عده ای از دوستان بدان توجه نکردند. بعد از این تاریخ رهبری یک جا فرمودند که فقط تدابیر سفر (دراین زمینه) را رعایت میکنند.
در حکم نهایی هم فقط چهار وظیفه را مطلقا برای همه مردم دانستند.
متن مرقومه حضرت آیتالله خامنهای به شرح زیر است:
بسمه تعالی
دفتر
از زحمات وزیر محترم و همکاران در این گسترهی وسیع تشکر شود. تدابیر ستاد ملی و وزارت بهداشت برای جلوگیری از گسترش بیماری برای همه لازم الاجرا است. طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا که دارای پشتوانهی علمی و همراه با انگیزههای دینی و جهادی و انسانی است، طرحی کارآمد است و همان چیزی است که بلا را به نعمت و تهدید را به فرصت تبدیل خواهد کرد انشاءالله.
از خداوند متعال توفیق و پاداش برای این جهادگران مسألت میکنم.
۲۵ اسفند ۹۸
#ستاد_کرونا
#نسخ_حکم_اولیه
#کاهش_اختیارات
موضوع سفر رفتن یا نرفتن است:
(تاریخ این سخنرانی نشان از نسخ کنندگی لازم الاجرایی همه دستورات ستاد کرونا مرتبط به سال ۱۳۹۸)
حضرت آیتالله خامنهای: «سال گذشته مسئولین راجع به کرونا -که مثل امروزی در اوایل کرونا بود- هشدار دادند و گفتند، بنده هم یک کلمهای در همین روز محیط زیست خطاب به مردم عزیزمان عرض کردم که خوشبختانه حرف دلسوزان اثر کرد و مردم در ایّام عید کاملاً ملاحظه کردند و بلای بزرگی را که در آن ایّام میتوانست متوجّه کشور بشود از سر دور کردند. امسال من احساس میکنم که خطر از سال گذشته بیشتر است؛ امسال خطر را بهتر میشناسیم، بیشتر میشناسیم و میدانیم که متأسفانه خطر در کشور فراگیر شده؛ سال گذشته به این اندازه نبود؛ بنابراین امسال هم بایستی همه رعایت کنند. هر چه ستاد ملّی کرونا گفت [باید درباره سفر رعایت شود]؛ اگر سفر را ممنوع کردند، [مردم] سفر نروند؛ هر چه را لازم دانستند انجام بدهند. بنده که مثل سال گذشته قطعاً سفر نخواهم رفت؛ و هر چه ستاد ملّی در این زمینه بگوید [رعایت میکنم].» ۱۳۹۹/۱۲/۱۵
عده ای با انتشار قسمتی از متن«هرچه ستاد کرونا بگوید» ، سعی کردند نشان دهند، سخن رهبری درباره سفر نیست، اما تحریف جواب نمی دهد.
@bashirseraj
بشیرا نذیرا - سراجا منیرا
#هفته_قرآن_عترت مبارک #محمد_حسین_سراجی شش ساله_ مشهد مقدس @bashirseraj
سلام
توجه📢📢📢
با فرارسیدن هفته قرآن و عترت
به قید قرعه جایزه اعطا می گردد
(ویژه سنین چهار تا ۱۶ سال)
موضوعات فراخوان :
قرائت قرآن
داستان قرآنی
داستان زندگانی اهل بیت (س)
شعر
بازی قرآنی
حدیث گویی
نقاشی
و...
مهلت ارسال : تا ۲۷ آذر
@bashirseraj
بشیرا نذیرا - سراجا منیرا
سلام توجه📢📢📢 با فرارسیدن هفته قرآن و عترت به قید قرعه جایزه اعطا می گردد (ویژه سنین چهار تا ۱۶
ممکن است قرائت های حرفه ای، حتی بالای شانزده سال به کشورهای عربی🇸🇦ارسال گردد
منتظر صوت زیبای جوانان ایرانی هستیم
التماس دعا
#کلام_امام_خامنه_ای
تفکیک وظیفه مسئولان و مردم (۲۰ مرداد ۱۴۰۰):
چند نکته را من میخواهم تذکّر بدهم به مسئولین و چند نکته را به مردم. آنچه به مسئولین عرض میکنم این است که در اوّل جریان کرونا، آزمایشهای بیماریابی عمومی رایج شد و این بسیار کار خوبی بود؛ این کار بایستی انجام بگیرد؛ یعنی به معنای حقیقی، هم شبکهی بهداشت، هم کمک بسیج، در این زمینه فعّالیّت کنند و بتوانند آزمایش تشخیص بیماری را به صورت رایگان، به صورت وسیع برای همه فراهم کنند. امروز برای همه فراهم نیست، مشکلاتی هست، ظاهراً هزینههایی هم برای افراد دارد، برای بعضی هزینههای سنگینی هم دارد. جوری باشد که بیماریابی و آزمایشهای مربوط به تشخیص بیماری برای همهی مردم باشد. البتّه بیمهها باید کمک کنند، دولت هم باید کمک کند که این قضیّه پیش برود و انجام بگیرد.
نکتهی بعدی مسئلهی واکسن است. خب خوشبختانه در داخل، تولید واکسن انجام گرفت و تولید داخلی به نحوی موجب شد که واردات خارجی هم آسانتر بشود، همین طور که مسئولین این را بر زبان آوردند و گفتند؛ یعنی مسئلهی واردات، این جوری بود که دولت و وزارت بهداشت مبالغی واکسن از بعضی جاها خریده بود -از بعضی کشورها و از این کواکس(۲) و غیره- و حتّی بهای واکسنها را هم پرداخته بود، بدعهدی کردند و ندادند. بعد از آنکه واکسن خودمان وارد بازار شد و مردم شروع کردند به استفاده کردن، این بهتر شد یعنی راه واردات باز شد. به هر حال، هم برای واردات، هم برای تولید داخلی، باید تلاش مضاعف بشود و بتوانند واکسن را هر جور که ممکن است، برای همهی مردم برسانند، [چرا که] میلیونها واکسن بایستی در اختیار قرار بگیرد.
نکتهی بعدی مسئلهی دارو است که میشنویم دارو در داروخانهها یا بیمارستانها نیست یا کم است یا به زحمت به دست میآید امّا در بازار آزاد با چند برابر قیمت [هست]؛ اگر این معنا راست است، این نشاندهندهی مشکل اساسی در شبکهِی توزیع است؛ بایستی حتماً با این مسئله برخورد بشود و جلوی آن گرفته بشود. دارو باید در اختیار مردم قرار بگیرد.
یک نکتهی بعد مسئلهی کمک نیروهای مسلّح است. در ماههای اوّل و در اوایل کار، نیروهای مسلّح -چه ارتش، چه سپاه- بِجِد وارد شدند و کارهای مهمّی انجام دادند، بسیج [هم] حضور خیلی خوب و قویای داشت. اگر چه الان هم مشغولند و کارهایی انجام میدهند، امّا به نظر من الان هم هر چه میتوانند بایستی توانشان را در این مسئله مصرف کنند و به کمک مردم بیایند.
اینها کارهایی است که مربوط به مسئولین بود و لازم بود. هیچ ملاحظهای نکنند. حالا من در مورد لزوم تعطیلی یا عدم لزوم تعطیلی اظهارنظر نمیکنم، چون مسئلهی تخصّصی است و بایستی در ستاد ملّی کرونا بررسی بشود؛ امّا اگر چنانچه به یک نتیجهای رسیدند، آن نتیجه را به طور قاطع بایستی اجرائی و عملی بکنند.
امّا در مورد مردم؛خب مردم عزیزمان مواجه با این حادثهی تلخ و این مشکل هستند لکن بخشی از مشکل ناشی از رعایت نکردن شیوهنامهها از سوی عدّهای از مردم است. یک جاهایی گفته میشود که مقدار ملاحظهی مردم ۴۰ درصد یا ۳۵ درصد است! خب این خیلی کم است؛ مردم باید صد درصد رعایت بکنند. حالا اگر یک تعدادی هم مشکلاتی دارند که نمیتوانند ماسک و فاصله و مانند این چیزها را درست رعایت کنند، لااقل اکثریّتِ قاطعِ مردم باید این را رعایت بکنند. این مشکلی است که به خود ما برمیگردد؛ ما اگر چنانچه رعایت نکنیم، هم جان خودمان و سلامت خودمان را به خطر میاندازیم، هم سلامت دیگران را، بخصوص نزدیکانمان را و اطرافیان را به خطر میاندازیم. بنابراین، بخشی از مشکل ناشی از این عدم رعایتها است. همان حسّاسیّتی را که مردم در ماههای اوّل به خرج دادند و واقعاً رعایت کردند، همان حسّاسیّتها را باز هم بایستی مراعات کنند.
این طور که افراد صاحبنظر میگویند، اگر چنانچه مردم دو سه ماه به خودشان فشار بیاورند و اینها را رعایت کنند، این بیماری فروکش خواهد کرد؛ و مجموعههای درمانی هم نَفَسی میکشند و دستگاهها میتوانند کار را به بهترین وجهی انجام بدهند. و واکسن هم انشاءاللّه به وضع اطمینانبخشی خواهد رسید؛ به توفیق الهی تا چند ماه دیگر انشاءاللّه واکسن به بهترین وجه در اختیار قرار خواهد گرفت -اگر همّت بشود، که انشاءاللّه خواهد شد- و آن وقت خطر کم خواهد شد؛ ممکن است ابتلا باشد امّا بحران و خطر مرگومیر و مصیبتزده شدنِ خانوادهها دیگر وجود نخواهد داشت و اگر چنانچه [مردم] چند ماه -یک ماه، دو ماه، سه ماه- کامل رعایت بکنند، انشاءاللّه مشکل کم خواهد شد یا برطرف خواهد شد.
یک مسئله هم، مسئلهی مجالس حسینی و مجالس عزای عاشورا است که بسیار مهم است. البتّه این مجالس مایهی برکت است، مایهی رحمت الهی است، مایهی توجّه برکات الهی به کشور و ملّت است؛ ما به این مجالس احتیاج داریم، این مجالس باید باشد منتها با کمال دقت و شدّت بایستی این
شیوهنامهها مراعات بشود؛ یعنی واقعاً هم مسئولینی که مجالس را ترتیب میدهند، هم آقایان منبریها و وعّاظ یا مدّاحانی که مجلس را اداره میکنند، هم آحاد مردمی که در این مجالس شرکت میکنند، بایستی ملاحظه کنند تا با دقّت شیوهنامهها رعایت بشود، فاصلهها رعایت بشود. نگذارند که این مجالس خدای نکرده وسیلهی شیوع بشود تا مخالفین و دشمنان بتوانند این مجالس را طعن کنند و بگویند مجالس حسینی موجب شیوع شد؛ نباید بگذارید یک چنین اتّفاقی بیفتد. [این موارد] در این مجالس، بدقّت بایستی رعایت بشود. این یک مطلب.
و مطلب بعد هم کمکهای مردمی است؛ بعضی از مردم حقیقتاً به کمک احتیاج دارند. این نهضتِ احسانِ عمومی، نهضت مواسات که در بخشی از این یک سال و نیم، بخصوص در آن اوایل به بهترین وجهی انجام گرفت و حقیقتاً افراد خیّر، افرادی که علاقهمند بودند کمک کردند، وارد میدان شدند -چه کمک با جسم خودشان، چه کمک با مال خودشان- و انواع و اقسام کمکها را کردند به افرادی که مستحِقّ کمک بودند، بایستی ادامه پیدا کند. باید این نهضت مجدّداً اوج بگیرد؛ کسانی هستند که ناچار شغلشان تعطیل میشود -چه تعطیلی باشد، چه نباشد، بعضی از مشاغل واقعاً دچار مشکل تعطیلی است- خب اینها مشکل پیدا میکنند. به نظر من مرکز هم بایستی مساجد باشد؛ میتوان مرکز کمک و همیاری با مردم و احسان و مواسات را در مساجد قرار داد. در هر مسجدی افراد نیازمندِ آبرومند را -افرادی هستند که واقعاً آبرومندند امّا در عین حال نیازمندند- شناسایی کرد، به اینها کمک رساند و مردم میتوانند کمک کنند و کمک هم میکنند. این تذکّرات من است.
و تذکّر آخر من هم مسئلهی دعا و توسّل و تضرّع است. همهی این چیزهایی که گفتیم اسباب و سبب هستند، مسبّبالاسباب خداوند قادر و حکیم است، که «تَسَبَّبَت بِلُطفِکَ الاَسباب».(۳) بایستی از خدای متعال درخواست کرد. این مجالس عزاداری هم جای خوبی است، زمینهی خوبی است برای تضرّع، برای توسّل، برای توجّه به پروردگار و خواستن از خدا. دعا کنیم، استغفار کنیم و از خدای متعال لطفش را طلب کنیم؛ انشاءالله خدای متعال هم لطف خواهد کرد.
انشاءالله خدا ملّت ایران را مشمول عنایات و الطاف خودش قرار بدهد، و انشاءالله بزودی ملّت ایران و همهی مؤمنین و همهی انسانها در سراسر جهان را از این بیماری خبیث و پُرمشکل نجات بدهد و شرّ آن را از سر آحاد مردم جهان انشاءالله کم کند.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
#نسخ_حکم_اولیه
#کاهش_اختیارات_ستاد_کرونا
دوستان عزیز یادتان هست که رهبری همه اعضای ستاد کرونا را درک کننده مسایل معنوی ندانستند؟!!! (این سخنرانی مدت ها بعد از حکم لازم الاجرایی است). به نظرتون چرا؟!
مگه ستاد کرونا موفق عمل نکرد؟!
رهبر معظم انقلاب در جلسهای که به صورت مجازی در ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ با اعضای ستاد ملی کرونا داشتند در اهمیت دعا و راز و نیاز و توسل در شبهای قدر نکاتی بیان داشتند: «یک سوال بیپاسخی وجود دارد در مورد مراسم دعا و نماز و عبادت. میخواهم این را بگویم که مسئله دعا و عبادت، یکی از نیازهای حتمی و اساسیِ مردم است. مردم احتیاج دارند به اینکه از لحاظ دعا و توجّه و توسّل، بهخصوص در مسائل مهم، در قضایا یا حوادث مهم، بتوانند این توسّل و این توجّه و این ارتباط با خدا و خواستن از خدا را داشته باشند. همانطور که گفتم، من پیشنهادی ندارم و نظر کارشناسی و بررسیشدهی ستاد را معتبر میدانم، منتها توصیهام این است که بررسی این مورد را به کسانی بدهید که اهمیت حضور دعا و توسّل و مسائل معنوی را بهمعنای واقعی کلمه درک کرده باشند؛ اینها بررسی کنند مسئله را و تصمیمگیری کنند؛ هرچه تصمیمگیری کردند، بر عهده من و همه مردم است که بر طبق آن تصمیمگیریها انشاءاللّه عمل بشود.»
@bashirseraj
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ گوشه ای از خیانت ها با سبوس گیری از نان و تصفیه نمک دریا ❌ اگر دروغ است این مرد را محاکمه کنید. اگر راست است ، وزارت بهداشت و غذا و دارو را محاکمه کنید
@bashirseraj
1400-09-19 راهی برای بازگشت.mp3
23.96M
📢 بشنوید
💠 صوت برنامه با موضوع «راهی برای بازگشت»
🔰 محمدعلی شکوهیانراد
متخصص مطالعات سایبرنتیک؛
🔰 سید مسعود بااوسی
رئیس اندیشکدهی قلب سلیم؛
🔰 محمد فروهرمنش، متخصص ژنتیک؛
🔰 علی درریز، حقوقدان، وکیل پایه یک دادگستری؛
1️⃣ بررسی اشتباهات راهبردی مسئولان در دوسال گذشته پیرامون مسألهی کرونا؛
2️⃣ علتیابی اشتباهات رخ داده؛
3️⃣ بیان راه جبران اشتباهات؛
📆 این برنامه مورخ پنجشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۰ برگزار شده است.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از راه مردم
♦️توییت معنادار سردبیر روزنامه راه مردم:
🔹 متخصصنماها میخواهند القا کنند منتقدان واکسن - با تمام اسناد و ادله قطعی - نادانند و موافقان واکسن -بدون ارائه سند علمی و شرعی - دانا.
🔸 از پی قتل مردم دانا/تیغ در دست طفل نادان است (فروغی بسطامی)
@mohsenjandaghi
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆