🌱
🌷وصیتنامه شهید سیدمحمد اینانلو🌷
🌿آنهایی که ایمان آوردند و هجرت کردند و جهاد کردند درراه خدا باجانها و مالهایشان نزد خداوند درجه والایی دارند.
🌿با سلام و درودبه یگانه منجی عالم بشریت حجة ابن الحسن العسکری عج و سلام و درود بیکران به یگانه پرچمدار انقلاب اسلامی ایران پیر جماران وامید مستضعفان جهان و یارمحرومان و سلام و درود به کلیه شهدای گلگون کفن خونین انقلاب اسلامی از صدراسلام که با ایثارخون عزیزشان درخت پرباز انقلاب را آبیاری کردند و پیش انبیا و اولیا و ائمه معصومین خود راسرافراز ساختند.
🌿سلام ودرود برامت شهید پرور قهرمان ایران وخانواده های شهدا این نورچشمان امام عزیز این حقیر چند جمله ای را به عنوان تذکر وصیت با این زبان قاصرم که مینویسم .
🔹️اولا انگیزه وهدفی که باعث شد که من به جبهه بروم عشق به او و عشق به جهاد فی سبیل الله و عشق به روح الله و عشق به لقای الله و عشق به شهادت درراه خدا.
🔸️شهادتی که نزدیکترین راه و سریعترین راه تقرب به خداست،
🔸️شهادت راهی آگاهانه درراه هدفی مقدس است که برنامه اسلامی ازعصروحی تا کنون برشهادت توام با شهامت بوده است.
🔸️شهادت دریچه آزادی از دنیا
🔸️شهادت منتهای حرکت یک مسلمان
🔸️شهادت آرزوی قلوب عارفان
🔸️شهادت نهایت آرزوی مشتاقان و عاشقان .
🌿سخنی چند با پدرو مادرعزیزم :
پدرو مادر عزیزم زبانم قاصر و کوتاه ازاین است که بتوانم ازشما عزیزان طلب مغفرت بنمایم، چون زحمات و مشقتهایی که شما عزیزان برایم کشیدید جبران ناپذیراست و امیدوارم که شما مومنان با آن بزرگواریتان مرا حلال کنید و برایم گریه نکنید و هرموقع برایم احساس دلتنگی نمودید برای حسین شهید وعلی اکبر (ع) گریه کنید و برسر مزارشهدا رفته و آنجا گریه کنید و ازخداوند برایم طلب مغفرت نمایید.
🌿برادران و خواهرانم:
سلام علیکم:
برادران عزیز مواظب باشید که هرعملی که انجام میدهید برای رضای خداوند باشد. خواهران عزیزم زینب گونه پاسدارخون شهدا باشید و رسالت خویش را درمقابل خداوند و خون شهدا انجام دهید و همیشه پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به اسلام عزیز آسیبی نرسد همیشه پشتیبان روحانیت باشیدو ازآنان دورنشوید و بیایید توشه سفرآخرت مهیا کنیم .
🔹️قبل ازاینکه مرگ ما را فرا گیرد بیایید کوله بارسنگین گناه که کمرمان را خم کرده این بارسنگین را ازدوشمان برداریم و پیرو واقعی علی (علیه السلام) باشیم .
#شهید_سید_محمد_اینانلو
https://eitaa.com/bashohadataazohoor
4.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷ایرانیهایی که روز قیامت با نتانیاهو محشور میشن !
#استاد_شجاعی
#با_امام_خامنه_ای
#مانند_شهدا
#تا_امام_زمان
https://eitaa.com/bashohadataazohoor
┗━━━ 🌷🍃🌷 ━━━┛
《 کانال شهدایی را به دوستان معرفی فرمایید》
🔴شب اول قبر #آیتاللهحائری و عنایت #امامرضاعلیهالسلام
بعد از مرگ آیت الله حائری شبی اورا در خواب دیدم.
کنجکاو شدم که بدانم در آن طرف مرز زندگی دنیایی چه خبر است؟!
پرسیدم:
آقای حائری، اوضاعتان چطور است؟
آقای حائری که راضی و خوشحال به نظر میآمد، شروع کرد به تعریف کردن:
وقتی از خیلی مراحل گذشتیم،همین که بدن مرا در درون قبر گذاشتند، روحم به آهستگی و سبکی از بدنم خارج شد و از آن فاصله گرفت.
درست مثل اینکه لباسی را از تنت درآوری. کم کم دیگر بدن خودم را از بیرون و به طور کامل میدیدم. خودم هم مات و مبهوت شده بودم، این بود که رفتم و یک گوشهای نشستم و زانوی غم و تنهایی در بغل گرفتم.
ناگهان متوجه شدم که از پایین پاهایم، صداهایی میآید. صداهایی رعبآور وحشتناک!
به زیر پاهایم نگاهی انداختم. از مردمی که مرا تشییع و تدفین کرده بودند خبری نبود!
بیابانی بود برهوت با افقی بیانتها و فضایی سرد و سنگین و دو نفر داشتند از دور دست به من نزدیک میشدند.
تمام وجودشان از آتش بود.
آتشی که زبانه میکشید و مانع از آن میشد که بتوانم چشمانشان را تشخیص دهم. انگار داشتند با هم حرف میزدند و مرا به یکدیگر نشان میدادند.
ترس تمام وجودم را فرا گرفت و بدنم شروع کرد به لرزیدن. خواستم فریاد بزنم ولی صدایم در نمیآمد. تنها دهانم باز و بسته میشد و داشت نفسم بند میآمد.
بدجوری احساس بیکسی غربت کردم: خدایا به فریادم برس! خدایا نجاتم بده، در اینجا جز تو کسی را ندارم….همین که این افکار را از ذهنم گذرانیدم متوجه صدایی از پشت سرم شدم.
صدایی دلنواز، آرامش بخش و روح افزا و زیباتر از هر موسیقی دلنشین!
سرم را که بالا کردم و به پشت سرم نگریستم، نوری را دیدم که از آن بالا بالاهای دور دست به سوی من میآمد.
هر چقدر آن نور به من نزدیکتر میشد آن دو نفر آتشین عقبتر و عقبتر میرفتند تا اینکه بالاخره ناپدید گشتند. نفس راحتی کشیدم و نگاه دیگری به بالای سرم انداختم.
آقایی را دیدم از جنس نور. ابهت و عظمت آقا مرا گرفته بود و نمیتوانستم حرفی بزنم و تشکری کنم،
اما خود آقا که گل لبخند بر لبان زیبایش شکوفا بود سر حرف را باز کرد و پرسید:
آقای حائری! ترسیدی؟
من هم به حرف آمدم که:
بله آقا ترسیدم، اگر یک لحظه دیرتر تشریف آورده بودید حتماً زهره ترک میشدم و خدا میداند چه بلایی بر سر من میآوردند.
راستی، نفرمودید که شما چه کسی هستید.
وآقا که لبخند بر لب داشت و با نگاهی سرشار از عطوفت، مهربانی و قدرشناسی به من مینگریستند فرمودند:
من علیبنموسیالرّضا(علیه السلام) هستم.
آقای حائری! شما ۳۸ مرتبه به زیارت من آمدید من هم ۳۸ مرتبه به بازدیدت خواهم آمد، این اولین مرتبهاش بود ۳۷ بار دیگر هم خواهم آمد..
📚ناقل آیتالله العظمی سیدشهابالدین مرعشی نجفی(رحمت الله علیه)
🌷چهارشنبههای#امامرضایی
https://eitaa.com/bashohadataazohoor
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دختری که اسکورت رئیس جمهور را در قم متوقف کرد...
#شهید_سید_ابراهیم_رئیسی
#شهیدخدمت
#شهیدجمهورعزیزمان
#با_امام_خامنه_ای
#مانند_شهدا
#تا_امام_زمان
https://eitaa.com/bashohadataazohoor
┗━━━ 🌷🍃🌷 ━━━┛
《 کانال شهدایی را به دوستان معرفی فرمایید》
🌷کانال با شهدا تا ظهور🌷
🔴شب اول قبر #آیتاللهحائری و عنایت #امامرضاعلیهالسلام بعد از مرگ آیت الله حائری شبی اورا در خو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صدا زد: مامان!
مادرش اومد
گفت: این سِرُم رو از دستم در بیار، میخوام برم سرویس
مادرش کمکش کرد،
رفت وضو گرفت،
اومد بیرون.
گفت: مامان بغلم میکنی؟
مادرش بغلش کرد...
تموم شد،
پرواز کرد...
#شهیدعلی_خلیلی
#شهیدامربه_معروف
#یاد_شهداصلوات
#التماس_دعای_فرج_وشهادت
https://eitaa.com/bashohadataazohoor
ســـــــلام خدمت اعضای محترم
مـــــــهمان عزیز امشب ما 👇👇👇
شــــــــــــهید سیدمجتبی علمدار هستند
●به سید میگفتن:
اینا ڪی هستند مياري هيئت؛
بهشون مسئوليت میدی؟!
●میگُفت:کسی ڪه تو راه نیست، اگه بیاد
توی مجلس اهـل بیٺ و یه گوشه بشینـه
و شما بهش بها ندی، میـره و دیگه هم برنمیگرده اما وقتی تحویلش بگیری، جذب
همین راه میشه!
شهید_سیدمجتبـی_علمدار🌷
یاد #شهدا کمتر از شهادت نیست
شادی روح مطهر امام و همه ی شهدای
عزیز خاصه مهمان امشب مون
۱۴دسته گل صلوات هدیه کنیم
خدایاازعمرم بگاه وبرعمر رهبرم بیفزا
کوتاهترین دعا برا بلندترین آرزو
اللهم عــــــــجل لولیک الفرج
الـــتماس دعای فــــرج آقا جانم
https://eitaa.com/bashohadataazohoor
1.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از خواب پريدم كسي داشت بلند بلند گريه مي كرد!
رفتم توي راهرو حدس مي زدم عبدالحسين بيدار
است و دارد دعايي مي خواند وقتي فهميدم خواب است اولش ترسيدم بعد كه دقت كردم ديدم دارد با (فاطمہزهراسلاماللّٰہعليها) حرف مي زند.
حرف نمي زد ناله مي كرد و درد و دل اسم دوستان
شهيدش را مي برد مثل مادري كه جوانش مرده باشد
به سينه مي زد و تو هاي و هوي گريه مي ناليد: اونا
همه رفتن مادر جان پس كي نوبت من مي شه؟ آخه
من بايد چه كار كنم..🥲💔؟!
#شهید_عبدالحسین_برونسی🌸
🌷با دعای شهید والا مقام🌷
🌒عاقبتون ختم به شهادت🌒
https://eitaa.com/bashohadataazohoor