امیرالمؤمنین عليه السلام:
كانون بدى ها، لجاجت و مجادله زياد است
جِماعُ الشَّرِّ اللَّجاجُ و كَثرَةُ المُماراةِ
غررالحكم حدیث 4795
🔴 لزوم شفافسازی و اعلام موضع دفاتر مراجع عظام تقلید درباره #انتخابات_1400 و حمایت از کاندیدای خاص!
🔹جناب #علی_لاریجانی کار خود را با سوءاستفاده از مراجع بزرگوار تقلید شروع کرده. تیمهای رسانهای وی علی الخصوص #فرید_مدرسی برای مخاطبین مجازی جا انداختهاند آیات عظام صافی گلپایگانی، جوادی آملی، سبحانی، مظاهری، نوری همدانی و همچنین حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی از کاندیداتوری علی لاریجانی حمایت کردهاند.
🔸معرفی نامزد برای ریاست جمهوری توسط علما و بزرگان کار پسندیدهای است. حضرت امام هم از علما و روحانیت خواسته است در انتخاباتها گزینه یا گزینههای اصلح را شناسایی و به مردم معرفی نمایند. اگرچه شاید برخی خوششان نیاید.
🔹 اما بهتر است این حمایت از طرف دفاتر حضرات آیات تایید و اعلام شود. اگر واقعاً حضرات آیات که در بالا اشاره شده است از کاندیداتوری علی لاریجانی در انتخابات حمایت و استقبال کردهاند شایسته است دفاترشان این حمایت را علنی و رسانهای کنند نه تیم رسانهای آقای لاریجانی. اگر صحت هم ندارد و مراجع بزرگوار حمایتی نداشتهاند رسماً دفاترشان تکذیبیهای صادر کرده تا مقلدین آنها و عموم مردم به اشتباه نیافتند.
✅ #داود_مدرسی_یان
⭕️ انتخابات ١۴٠٠ و جنگ روانی
🔹 کانون قدرت طلب اصلاحات، «خبیث» هست اما آن قدر «احمق» نیست که افرادی «سوخته و مردود» مانند جهانگیری یا.... را به عنوان نامزد نهایی انتخابات ریاست جمهوری معرفی کند. اصلاح طلبان بهتر از همه می دانند که حتی یک چهره موجه و توانمند برای انتخابات در میانشان پیدا نمی شود و چاره ای جز پناه بردن به لاریجانی ندارند.
🔹لاریجانی هم میداند که برای ورود به پاستور و عدم تکرار شکست وحشتناک سال ٨۴، نیازمند دستگاه «رای ساز» اصلاحطلبان است.
🔹اصلاحات در پی تکرار تجربه سالهای ٩٢ و ٩۶ است و می داند نگرش لاریجانی در بسیاری از موضوعات، اصلاح طلبانه است و سوابق ضد اصلاحات لاریجانی در مدیریت رسانه ملی، مسئله ای تاریخی و تمام شده محسوب می شود.
🔹اصلاحطلبان برای راضی کردن حامیان خود به قبول ریاست جمهوری لاریجانی، به صورتی عمل خواهند کرد که بدنه اصلاحات احساس کند در دوراهی میان یک دولت انقلابی یا علی لاریجانی، چاره ای جز رای به لاریجانی ندارد و مانند سالهای ٩٢ و ٩۶ برای روی کار آمدن فرد نچسبی مثل لاریجانی، خود را به آب و آتش بزند.
❇️ اما مشکل اینجاست که اصلاحطلبان بواسطه حمایت از ورشکسته ترین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی( روحانی)، رو سیاه و بی آبرو شده اند و باید برای به قدرت رسیدن لاریجانی، به هر خفتی تن بدهند و به گدایی رای بیافتند و البته تنها امیدشان، حمایت شبکه های فارسی زبان لندنی ( bbc ، من و تو، سعودی اینترنشنال و....) از نامزد نهایی اصلاحات و تکرار معجزه اینستاگرام و سلبریتی ها در قالب کردن«رحم اجاره ای جدید» به مردم است.
❇️ اما نیروهای انقلابی برای کسب رای مردم و پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ١۴٠٠، باید بتوانند بر موج دروغ و تهمت اصلاحطلبان علیه نامزد جریان انقلابی غلبه کنند( اتفاقی که در سال ٩۶ رخ نداد!) و بدون غلبه بر جنگ روانی قدرتمند و مخرب اصلاحات، پیروزی نیروهای انقلاب در انتخابات ١۴٠٠، سخت و ناممکن می نماید.
🔹 نامزد اصلی نیروهای انقلاب برای حضور قدرتمند در انتخابات، باید «اتاق فکر مقابله با جنگ روانی» را در ستاد خود تشکیل دهد چرا که عنصر تعیین کننده نتیجه انتخابات این دوره «برتری در عملیات روانی» است.
✳️ هشدار:
مبادا نیروهایی که تا آخرین لحظات دولت دهم، پادویی احمدی نژاد را کرده و درک درستی از ارزشهای انقلاب اسلامی نداشته و ندارند و برای حضور در قدرت، بازی در هر نقشی را می پذیرند، ستاد نامزد اصلی جریان انقلابی را تسخیر کنند! چون وجود این عده برای زمین زدن خوشنام ترین نامزدها کفایت می کند!!
✍ دکتر #کوشکی
🚨کاش عزیزانِ شورای محترم نگهبان انقلابی نبودنِ نامزدها را در ردّ صلاحیت لحاظ کنند و به ضد انقلاب میدان ندهند.
🔺کدام ضد انقلاب؟
«اشرافیگریِ مسئولان، امتیازطلبیِ مسئولان، بیمبالاتیِ به بیتالمال، بیاعتنائیِ به طبقهی مستضعف، اینها حرکتهای ضدّ انقلابی است.» (رهبرانقلاب ۲۹ بهمن ۹۶)
👤حجت الاسلام کاشانی
⭕ *چه کسی را انتخاب کنیم*؟
جواب را از رئیس مذهب شیعه امام جعفرصادق علیه السلام دریافت کنیم:
شخصی از #امام_صادق(ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردید هستم، چکنم؟
امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
« اصول کافی جلد ۱ص ۶۸»
#انتخابات
این حرف شوخی با دشمنی است که مدام لگد میزند یا سخنی جدی است؟
اگر جدی است، باید تمام بازنشستههای وزارت نفت به دنبال شغل دوم باشند، اما چنین نیست.
هدف از سیاهنمایی آینده جمهوریاسلامی و ترساندن قشر ضعیف جامعه چیست؟
چند نفر از هیئتدولت از پیروزی مقاومت در موشکباران تلآویو حمایت کرده و ابراز خوشحالی کردند؟ چرا؟🤔
مفهومی که از کلام وزیر نفت برداشت میشود: جمهوریاسلامی آنقدر در مدیریت کشور ضعیف عمل کرده که وزیر نفتاش بی نهایت بدبخت و فلکزده است که بازنشستگی برایش معنا ندارد تا چه رسد به مردم عادی که کلاهشان پسِ معرکهست! و بايد فکری به حال آینده خود کنند!
یعنی وزیرنفت همه راهها را رفته ولی در بنبست جمهوریاسلامی گیر افتاده و چارهای ندارد جز اینکه تا لحظه احتضار، مفلوکانه امورات بگذراند!
قضاوت با شما:
هر وقت یک مدیرِ بانک دولتی یا خصوصی را در شهرستانهای کوچک پیدا کردیم که فقیر باشد، آنوقت باور میکنیم که وزیرنفت مملکت مفلوک باشد!
مراقب تَکرارِ دولت سوم روحانی باشیم تا تورم افسارگسیخته، حقوقهای نجومی، سیاهنماییهای ناجوانمردانه، وزرایِ فقیرِ چندتابعیتی و.. تَکرار نشوند!