18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷💐
💐
❇️ #صوتی(۱)
💢 موضوع: اولین سالگرد رزمایشهای بصیرتی ثامن و الزامات خدمت رسانی دولت سیزدهم
🍃🌻🍃
🎙 کارشناس: دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
@fatima135135
🎙نشست بصیرتی؛ رزمایش ثامن ۱۳
💢باموضوع: هفته دولت و الزامات خدمترسانی دولت سیزدهم
❣رهبر معظم انقلاب
✅ هر کاری که در جهت خدمت به مردم و با نیت الهی و اخلاص انجام شده باشد، قطعاً در دیوان الهی فراموش شدنی نیست و ذخیره واقعی دوران مسئولیت چنین کارها و تلاشهایی است.
۱۴۰۰/۰۵/۰۶
📱آیدی جهت ارسال سوالات:👇
🆔 @rouzbeh5197
✅زمان: سهشنبه ۲ شهریور
🕑 ساعت: ۱۶
#دولت_انقلابی
#نشست_بصیرتی
#رزمایش_ثامن13
@fatima135135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
#فتوکامنت
🌐 موضوع: بیماری وحشی طغیان کرده...
🍃🌻🍃
✅ مراقب خودمان باشیم...
#همه_علیه_کرونا
#روشنگری
#ثامن
🏴@fatima135135
1.pdf
827.2K
🇮🇷💐
💠 #یادداشت (۲)
✅ موضوع: با عملکرد اتوکشیده نمی شود کار کرد‼️
✍️ یونس باقرزاده
🍃🌻🍃
#روشنگری
#خدمت_رسانی
#ثامن
@fatima135135
1.27M
#نشست_بصیرتی
✅موضوع: الزامات_خدمت_رسانی_دولت_سیزدهم
🎙کارشناس : دکتر سیدجلال حسینی
#روشنگری
#ثامن
#خدمت_رسانی
🏴@fatima135135
818.8K
#پرسش_و_پاسخ
1⃣تازمانیکه میشه سیستم ایمنی رو طبیعی تقویت کرد چرا واکسن ؟
2⃣بعد چرا واکسن اجباری؟
3⃣اگه قراربود واکسن جلوگیری کنه چرا الان اوضاعمون بدتره؟
4⃣واکسن برکت درست که رهبر عزیزمون هم زدند ولی شبهاتش برطرف نشده ..
قراربود پیگیری بشه مدارکش بیاد بیرون
5⃣اما اینقدر که روی زدن ماسک و واکسن مانور داده شد روی این دستور رهبر مانوری ندیدیم.
6⃣وقتی خودم درمورد واکسن شبهه دارم چطور میتونم تبلیغ کنم برید واکسن بزنید ؟
🎙کارشناس: سید جلال حسینی
@fatima135135
هدایت شده از خبرگزاری بسیج اصفهان
⭕️محسن رضایی معاون اقتصادی رئیسجمهور شد
🔹«محسن رضایی» با حکم حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به سمت معاون اقتصادی رئیسجمهور منصوب شد.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
Basijnews.ir/fa/news/9367550
@Basijnews_isf
💠 درباره تیم عملیات جنگ اقتصادی دولت
🔹 حکم انتصاب دکتر محسن رضایی از سوی آیتالله رئیسی حکایت از آن دارد که فرماندهی تیم اقتصادی دولت بر عهده آقای رضایی قرار گرفته است. شاید کمتر به این موضوع توجه شده باشد که آرایش چهارضلعی دولت در اقتصاد با انتصابات آقای رئیسی کاملا آرایشی جنگی است.
فرماندهی تیم بر عهده فردی است که اساسا یک نظامی تمام عیار است. ایده اصلی این فرمانده، فدرالیسم اقتصادی است که در شرایط بحران اقتصادی باید به سرعت عمل کند و کشور را تغییر دهد. با نگاهی به هیأت دولت در مییابیم که فدرالیسم اقتصادی را فردی دیگر از نظامیان کشور عملیاتی میکند و او فردی نیست جز سردار دکتر وحیدی. و پر واضح است که مدیریت استانها نیز با شیوهای منبعث از فرماندهی اقتصادی رقم خواهد خورد.
در سوی دیگر ماجرا آقای دکتر میرکاظمی با سبقه جدی پاسداری هستند. ایشان با حمایت قوای نظامی کشور و با تخصص اقتصادی در رأس امور سازمان برنامه قرار گرفته است.
ضلع چهارم تیم اقتصادی دولت هم فارغالتحصیلان دانشگاه امام صادق علیهالسلام هستند. دکتر احسان خاندوزی با سابقه فرماندهی بسیج دانشجویی و دکتر حجتالله عبدالملکی با سابقه فرماندهی در گردان عاشورای بسیج دانشجویی. اگر چه صرف امام صادقی بودن این افراد به آنها کمک میکند که بتوانند نظمهای جدی سازمانی را ادراک کنند و برای تقویت آن بکوشند.
در عین حال، این تیم در نگاه اقتصادی، نگاهی متفاوت از جریان نئولیبرال حاکم بر کشور دارد و حرکت به سمت رفع محرومیتها و حرکت به سمت و سوی عدالت با روحیه جهانی و سرعت بالا را پیشه خواهد کرد.
این آرایش جنگی قطعا حاوی پیامهای جدی برای نظریهسازان اقتصادی داخلی و خارجی است و موضع دشمنان در تحریم ایران را قطعا به نحوی دیگر رقم خواهد زد. این ترکیب نویدبخش عملیاتهای فوری برای حل مسائل کشور است. عملیاتهایی در ابعاد گسترده، با فرماندهی واحد و با حرکت جمعی هماهنگ. با این نگاه میتوان تیم اقتصادی دولت را تیمی هماهنگ قلمداد کرد.
❤️ امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
💫 فَكَفَى وَاعِظاً بِمَوْتَى عَايَنْتُمُوهُمْ، حُمِلُوا إِلَى قُبُورِهِمْ غَيْرَ رَاكِبينَ وَ أُنْزِلُوا فِيهَا غَيْرَ نَازِلِينَ، فَكَأَنَّهُمْ [كَأَنَّهُمْ] لَمْ يَكُونُوا لِلدُّنْيَا عُمَّاراً وَ كَأَنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ لَهُمْ دَاراً، أَوْحَشُوا مَا كَانُوا يُوطِنُونَ وَ أَوْطَنُوا مَا كَانُوا يُوحِشُونَ، وَ اشْتَغَلُوا بِمَا فَارَقُوا وَ أَضَاعُوا مَا إِلَيْهِ انْتَقَلُوا
✅ ﺍﺭﺯﺵ ﻳﺎﺩ ﻣﺮﮒ :
ﻣﺮﮒ ﮔﺬﺷﺘﮕﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﻋﺒﺮﺕ ﺷﻤﺎ ﻛﺎﻓﻲ ﺍﺳﺖ, ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻮﺭﺷﺎﻥ ﺣﻤﻞ ﻛﺮﺩﻧﺪ, ﺑﻲ ﺁﻧﻜﻪ ﺑﺮ ﻣﺮﻛﺒﻲ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺎﺷﻨﺪ, ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺒﺮ ﻓﺮﻭﺩ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﺑﻲ ﺁﻧﻜﻪ ﺧﻮﺩ ﻓﺮﻭﺩ ﺁﻳﻨﺪ, ﭼﻨﺎﻥ ﺍﺯ ﻳﺎﺩ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﮔﻮﻳﺎ ﺍﺯ ﺁﺑﺎﺩﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺩﻧﻴﺎ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﺁﺧﺮﺕ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺷﺎﻥ ﺑﻮﺩ, ﺁﻥ ﭼﻪ ﺭﺍ ﻭﻃﻦ ﺧﻮﺩ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻣﻴﺪﻧﺪ, ﻭ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﻣﻲ ﺭﻣﻴﺪﻧﺪ, ﺁﺭﺍﻡ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ, ﻭ ﭼﻴﺰﻫﺎﺋﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺟﺪﺍ ﺷﺪﻧﺪ, ﺁﻧﺠﺎ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻣﺸﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﺿﺎﻳﻊ ﻛﺮﺩﻧﺪ.
📚 #نهج_البلاغه ، #خطبه ۱۸
♨️ سه ضربه کاری سازمان اطلاعات سپاه به MI6 با شکار افسران ارشد اطلاعاتی
1️⃣ - اجی شارما در پوشش کاردار
2️⃣ - جین ماریوت در پوشش معاون سفیر
3️⃣ - شارلوت لوپز وارونه والر (لوتی) در پوشش دبیر دوم سفارت
🔺حسین دلیریان خبرنگار و کارشناس مسائل دفاعیامنیتی نوشت: "اجی شارما" که در مقعطی در سفارت انگلیس مسئولیت بالایی هم داشته، وظیفه ایجاد یک شبکه دانشجویی با هدف جاسوسی از مراکز خاص و همچنین دستیابی به اطلاعات هستهای کشور را داشت که در تور سپاه گرفتار شد و ناکام ماند، سپاه، تمام تیم جاسوسی او را زیر ضربه برد.
▪️بعد از شارما، افسر عالی رتیهای به نام "جین ماریوت" با ماموریت ویژه به ایران اعزام شد اما سازمان اطلاعات سپاه با شناسایی اهداف و انهدام تیماش، بلایی به سرش آورد که به قول انگلیسیها، یکی از بزرگترین شکستهای اطلاعاتی MI6 در ایران توسط ماریوت رقم خورد.
▪️اما در مورد سوم، افسر ارشد سازمان جاسوسی انگلیس در ایران که برای جبران گندی که جین ماریوت زده بود به ایران اعزام شد و چنان گندی بالا آورد که در تاریخ ماندگار شد.
▪️لوتی یا همان شارلوت را سپاه جذب کرد و مدتی افسر سپاه شد و چقدر شارلوت،افسر منظم و خوبی بود:)
▪️و پایانی/ سازمان اطلاعات سپاه بیش از آنچه که فکرش را میکنید، به شما نزدیک است، به MI6 توصیه میکنم تمام کارکنان وزارت خارجه انگلیس و MI6 که در سالیان اخیر در ایران تردد کردند را چک کند!
♦️ چین چه روابطی با طالبان میخواهد؟
#تحلیل_کوتاه
🔹 چین پیش از تسلط طالبان بر افغانستان نیز با این گروه به مذاکره میپرداخت. سیاستگذاران حزب کمونیست با علم به برتری طالبان نسبت به دیگر طوایف و گروهها، پیشتر غلبه این گروه را به صورت غیررسمی مورد پذیرش قرار داده بودند ولی همچنان تا شناسایی رسمی و روابط مطلوب فاصله وجود دارد تا مطلوبیتهای پکن محقق شود.
🔸 نه بازار افغانستان، با توجه به جمعیت گسترده روستایی و فقدان رشد شهرنشینی، فینفسه اهمیتی راهبردی برای کالاها و خدمات چینی دارد و نه منابع طبیعی آن در زنجیره تأمین کالاها یا فناوریهای نو در سیاستگذاریهای جدید چین، جایگاه اساسی دارد. بنابراین مهمترین اولویتهای چین درباره افغانستان، نه اقتصادی بلکه سیاسی است.
1️⃣ ملاحظات سینکیانگ
با توجه به اینکه نگرش ایدئولوژیک طالبان در کنار سلفیگری با نوعی ناسیونالیسم نیز همراه است، پکن نگران تقویت گرایشهای تجزیهطلبانه در مسلمانان مناطق اویغورنشین میباشد. گرایش چین به آن است که هیچیک از طرفین در امور داخلی یکدیگر مداخله نورزند و از اظهار نظر در مورد وضعیت شهروندان دو کشور اجتناب کنند.
2️⃣ امنیت پروژه «یک کمربند، یک جاده»
اولویت مهم در روابط مورد نظر چین با طالبان، ثبات سیاسی در افغانستان و امنیت در محدوده ژئوپلتیک فراتر از آن، از آسیای میانه در شمال تا خلیج فارس در جنوب است. پکن میداند که افغانستان در یک شرایط بیثبات، زمینهساز گسترش تروریسم و ناامنی به فراتر از مرزهای این کشور خواهد شد. در موقعیتی که همه همسایگان افغانستان، به جز هند در مسیر این پروژه قرار دارند، جلوگیری گسترش فعالیت گروههای تکفیری به همسایگان، اهمیتی ضروری مییابد.
✅ نیازمندی طالبان به شناسایی رسمی و مبادلات تجاری در شرایطی که هنوز تحت تحریم قرار دارد گفتگو را برای سیاستمداران چینی تسهیل میکند ولی احتمالاً برخی اختلافات درونی را میان گروه طالبان و بهویژه با شبکه حقانی که خارج از مرزهای افغانستان فعال است، افزایش دهد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🔴اگر نظام به حرفاصلاحطلبان گوش کردهبود
👈سال ۶۹ همزمان با حمله آمریکا به عراق، بزرگان اصلاحطلب، به رهبرانقلاب فشار میآورند که ایران در حمایت از صدام با آمریکا در خلیجفارس وارد جنگ شود!! البته رهبری اجازه ندادند کشور در این دام بیفتد.
🚫سال ۷۷ بعد از شهادت دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف، شورای عالی امنیت ملی به ریاست خاتمی، تصمیم به «حمله نظامی» به افغانستان و جنگ با طالبان گرفت. اما رهبر انقلاب این جنگ را دام آمریکایی دانسته و مانع ورود ایران در باتلاقی شدند که قبلاً شوروی و بعداً آمریکا در آن فرورفتند و با خفت گریختند.
⭕️ در سال ۸۰، پنج روز قبل از سقوط طالبان، ناگهان اصلاحطلبان سازمان مجاهدین انقلاب که در آن زمان در مجلس هم قدرت بالایی داشتند، نظام را به مذاکره با طالبان فراخواند!! همان طالبانی که قبلاً حکم جنگ با آن را داده بودند!!
⁉️در جریان حمله داعش به سوریه، از هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد گرفته تا سران جریان اصلاحات و ... حمایت ایران از دولت قانونی سوریه در برابر داعش را اشتباه می خواندند و کار اسد را در سوریه تمام شده دانسته و آینده سوریه را از آن داعش می دانستند؛ تا جاییکه در سال ۹۵ تاجزاده، نظام را به مذاکره با داعش را فراخواند!!
❌واقعا اگر نظام اسلامی زیر بار این پیشنهادات خطرناک و ابلهانه می رفت، چه بلایی بر سر ایران و منطقه آمده بود؟
🔥آیا نباید به فشار ناگهانی مخالفان داخلی و خارجی محور مقاومت در منطقه به نظام برای ورود نامعقول به باتلاق افغانستان با شعار دفاع از پنجشیر مشکوک بود؟ چرا جریان اصلاح طلب همیشه به طرف منافع آمریکا یقهدرانی می کند؟ آیا اینها وطن ندارند؟
⛔️ سابقه عملکرد نظام اسلامی در منطقه از جمله عراق و سوریه و حتی افغانستان نشان می دهد که هیچ جا بدون درخواست رسمی و قانونی کمک از طرف مقابل وارد کمک نشده و هیچ جا شتابزده عمل نکرده و تقریبا بعد از مدتی سر رشته معادلات را به نفع همه مردم منطقه در دست گرفته است. حتی در شرایط زهرآگینی که آمریکا مردم و حرمهای آسمانی نجف و کربلا را مستقیما هدف گرفته بود، جمهوری اسلامی هرگز هیجانی عمل نکرد اما در مدت معینی با کمک به ملت عراق کمر آمریکا را شکست.
🔥در جریان پنجشیر و افغانستان هم همه خواهند دید که نظام اسلامی با تدبیر و دلسوزی، نقش موثری در تغییر صحنه به نفع مردم مظلوم افغانستان و دفع تجاوزگران ایفا خواهد کرد. هرچند ظاهراً مزدوران غرب از همین می ترسند و تلاش می کنند یا ایران را وارد باتلاق جنگ کنند و یا تنش و درگیریهای بینالافغانی را به داخل ایران بکشند! به همین دلیل تجمعات و تحرکات اخیر دوقطبی طالبان-احمدمسعود در ایران شدیدا محل تامل و هوشیاری است.
#تدبیر و درایت رهبری