eitaa logo
بسیج اداره کل کمیته امداد استان اصفهان
225 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
1.9هزار ویدیو
225 فایل
امام خامنه‌ای (مد ظله العالی): بسیج در واقع مظهر عشق و ایمان و آگاهی و مجاهدت و آمادگی کامل، برای سربلند کردن کشور و ملت است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴دستگیری یک اسرائیلی به بهانۀ همکاری با ایران برای حذف سران رژیم آپارتاید صهیونیستی 🔹رسانۀ تایمز آف اسرائیل مدعی شد که ماه گذشته یک تبعه اسرائیلی در فلسطین اشغالی به اتهام همکاری با ایران برای ترور سران اصلی رژیم صهیونیستی {نخست‌وزیر، وزیر جنگ و یا رئیس سرویس اطلاعات رژیم «شین‌ بت»} دستگیر شده است. 🔸️شین بت و پلیس اسرائیل در بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که مظنون 2 بار به ایران آمده و به‌منظور اجرای این عملیات مبلغی را دریافت کرده. کیفرخواست این مظنون که نامش فاش نشد، امروز صادر شد. 🔹مظنون یک تاجر است که مدت‌ها در ترکیه زندگی کرده و با اتباع ایرانی و ترکیه‌ای تجارت و ارتباط داشته است. 🔸️شین بت مدعی شد که مظنون در آوریل 2024 از طریق 2 واسطه ترکیه‌ای به نام‌های آندری فاروق اسلان و جنید اسلان با تاجری ایرانی با نام (احتمالاً) مستعار اِدی ارتباط برقرار کرد و چند هفته بعد به صورت قاچاقی به ایران آمد. 🔹️این ارتباطات در نهایت منجر شد که طرفین برای انجام عملیات‌های مختلف در فلسطین اشغالی از جمله کشتن یکی از سران رژیم صهیونیستی به توافق برسند.
هرجایی بخوای استخدام بشی ازت گواهی عدم سو پیشینه میخوان اما تو دولت ازت گواهی سو پیشینه میخوان تا استخدامت کنن! ‌ طبق اخبار رسیده، ، از مجرمين کودتا و فتنه آمریکایی اسرائیلی سال 88 که به 5 سال زندان محکوم شده بود، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت شد!
🔴 سید: اسرائیل را از جایی که فکرش را نمی‌کند قصاص خواهیم کرد. عملیات ما عمق زیادی خواهد داشت. خطاب به دشمن؛ آماده باشید! این ‌بار حمله را فقط نخواهید شنید بلکه با چشمان خود آن را خواهید دید.
﷽؛ حدیث روز پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: إنّ أعظَمَ النّاسِ مَنزِلَةً عِندَ اللّه ِ يَومَ القِيامَةِ أمشاهُم في أرضِهِ بالنَّصيحَةِ لِخَلقِهِ بامنزلت ترينِ مردم نزد خداوند در روز قيامت، كسى است كه در راه خيرخواهى براى خلق او، بيش از ديگران قدم بر دارد.. الكافی ج۲ ص۲۰۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تذکر تند نماینده مجلس به اظهارات رئیس جمهور در کنفرانس خبری: اگر میخواهی صدور انقلاب را ببینی برو پیاده روی نجف تا کربلا عزیز من/ نباید حجاب را قربانی بازی‌های سیاسیمون بکنیم، بحث از بی‌حجابی به سمت برهنگی رفته! 🔸 عباس گودرزی، نماینده مجلس گفت: انقلاب اسلامی را اگر میخوای صدورش را ببینی برو پیاده روی نجف تا کربلا عزیز من من خواهشم اینه که رعایت بفرمایید در اظهارات شما رئیس جمهور اسلامی ایران با عظمت مقتدر هستید 🔸 امروز بحث از بی حجابی فراتر رفته به سمت برهنگی رفته ما نباید حجاب را قربانی بازی‌های سیاسیمون بکنیم یک اصل لایتغیر دینیه برادر عزیز و ارجمندم کجا نیروی انتظامی گوشه به گوشه یقه این و آن را گرفته که اون خبرنگار گستاخانه اینگونه میگه و شما میگید ما تذکر میدیم من خواهشم اینه که در اظهارات!!!!!
یقه سفید ها و یقه طلایی های اقتصاد ما به بهانه برخی اخبار تلخ اقتصادی و اختلاسی جمهوری اسلامی را نه کودتای نظامی، نه حمله نظامی و نه انقلاب مخملی از پا می‌اندازد؛ بلکه فساد اقتصادی است که قطعا نظام را با چالش جدی مواجه خواهد کرد. آن یقه سفیدی که میلیاردها ریال را به هزاران نفر وام نمی‌دهد و به یکباره هزار میلیارد به یک نفر وام می‌دهد بخش زیادی از جامعه مانند ایتام، زنان بی‌سرپرست و غیره را قربانی خود کرده است.( احمد توکلی به نقل از خبرگزاری ایسنا) یقه سفیدها در مقابل یقه آبی ها یا یقه چرکین ها که بیانگر جرم فرادستان جامعه در مقابل فرودستان است؛ نخستین بار توسط جرم‌شناس و جامعه‌شناس مشهور امریکایی ادوین ساترلند در دهه ۵۰ قرن ۲۰ مورد استفاده واقع شد؛ که خیلی هم در مباحث جرم شناسی بخصوص با توجه به آعاز تلنگر مباحث اخلاق کاربردی و حرفه ای مورد توجه ویژه ای قرار گرفت؛ و امروز در همه جوامع به یک چالش جدی حقوقی؛ اخلاقی و آسیب شناسی اجتماعی تبدیل شده؛ و صد تاسف آنکه امروزه به یقه طلایی ارتقاء یافته است. در واقع جرم یقه سفیدی جرمی است که شخص با نفوذ و برخوردار از یک موقعیت مناسب اجتماعی، به اعتبار حوزه نفوذ خود و با سوءاستفاده از اعتماد و اطمینان ایجاد شده که مبین قانون شکنی‌ است، انجام می‌شود. بزهکار یقه سفید با استفاده از اقتدار و جایگاه اجتماعی و سیاسی و در پناه ظاهر فریبنده و استعداد فکری خود، به ارتکاب جرایمی همچون اختلاس و پولشویی از طریق وجاهت بخشی صوری به درآمدهای نامشروع دست می‌زند. برخی از این گونه جرایم در آمارهای رسمی ثبت نمی‌شوند؛ آن هم‌ بدلیل دشواری کشف جرم این نوع مجرمان است؛ برعکس جرایم شهروندان عادی که همواره آشکار و عیان است. طبق ضرب المثل معروف؛ دو چیز همیشه مخفی است، یکی مرگ آدم فقیر و دیگری ننگ آدم غنی؛ یا گفته‌اند دو چیز همیشه آشکار است: یکی مرگ آدم غنی و دیگری ننگ آدم فقیر. مجرم یقه سفید حتی در فرض کشف جرم و دستگیری؛ با زرنگی هایی مانند جعل اسناد و مدارک، پشت هم اندازی‌ها و استفاده از کارشناسان خبره و وکلای سرشناس، سعی در قانونی جلوه دادن اعمال و اموال خود دارد؛ که متاسفانه امروزه جامعه ما با طیف گسترده ای از این مُجرِمان با نفوذ درگیر است. بالاتر و نسل جدید یقه سفیدها، یقه طلایی ها هستند؛ یعنی بزهکاران جدیدی که با زد و بندهای پیچیده با سازمان های دولتی به ثروت های کلان باد آورده ای می‌رسند؛ که در کشور ما هم از این موارد کم نداریم! این بزهکاران دارای رانت ارتباطی یا مقام بالای دولتی اند؛که نظام قضایی و اجرایی و تقنینی را تحت تأثیر نفوذ خود قرار می‌دهند؛ به گونه ای که نظام قضایی موفق به برخورد جدی و موثر با آنان نمی‌شود. این گروه در کشور ما به تعبیر برخی ها بیشتر با عنوان دانه درشت ها شناخته شده اند، که خیلی دیرتر از ریزها و متوسط ها به چنگال عدالت می‌ افتند. نتیجه راهبردی آن که سیستمی شدن فساد؛ از جمله کارهای این رنگین یقه گان است که می تواند برای نظام هزینه های سنگینی ایجاد کند؛ پس باید ریشه ای با این غده پیل افکن از طریق سالم سازی منابع انسانی و سیستم ها و فرآیندها پیکار و ستیز کرد. بنابر دیدگاه دانشمند عدالت گرا مرحوم محمد رضا حکیمی؛ ما طاغوت سیاسی را شکست دادیم؛ اما در طاغوت اقتصادی همچنان گرفتاریم! !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینیدجوان نخبه ایرانی چی ساخته و مافیای ایران خودرو وسایپا چی می سازند. مسئولین جوان نخبه را بببنید. نشر دهید...
هدایت شده از «مبسا»
24.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | مستند کلیپ NSA ⚠️ ‏امنیت سایبری شوخی بردار نیست. 🔸 زیر ساخت‌های سایبری کشور هر چه سریع‌تر باید بومی شده و زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح قرار گیرد. همانطور که در بسیاری از کشورها از جمله امریکا اینگونه است. 💬 استاد حسن عباسی - دانشگاه امیرکبیر - ۹۷/۱/۲۰
هدایت شده از «مبسا»
🌱 میلاد سراسر سرور، سید کائنات حضرت رسول اعظم و رئیس مکتب حضرت صادق علیه‌السلام را خدمت همه آزادگان جهان به‌ویژه وجود نازنین امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تبریک و شادباش عرض می‌نماییم 🌱 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌___//🇮🇷***🌹***🇮🇷//________ 🔹 ┄┅═✧☫مرکز مقاومت بسیج ☫✧═┅┄ ════•❀🌺❀•════ @MABSAA ┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅ جهت ارتباط با ادمین کانال: @mabsaa_admin
❌ پرداختن به حاشیه‌ های آقای پزشکیان 🔻 دائم در خبرها میخوانیم پزشکیان اینطور راه رفت، اینطور دست داد، دختر یا دامادش در سفرهای خارجی او را همراهی میکنند، عامیانه حرف میزند، برای امام خمینی میگوید ره! به جای کت و شلوار رسمی کاپشن میپوشد و... 🔻گول نخوریم! این خبرها هیچ ارزشی ندارد و صرفاً حاشیه‌ هایی است که عمدا به سر زبان‌ها می‌اندازند تا ذهن ما و شما و خواص جامعه را از مسائل اصلی و مهم منحرف کنند. در حالی‌که، خبر اصلی جای دیگری است... 🔻با تأسف فراوان باید گفت رئیس جمهور ما تجربه‌ای در حد و اندازه حکومت‌داری ندارد؛ او اصلاً حکمرانی دینی را نمی‌شناسد و اندک توجهی به ایجاد تمدن اسلامی و دولت دینی ندارد. کارمندی حکومت می‌کند، نه جهادی و انقلابی و نتیجه اش همین است که دولت چهاردهم گرفتار روزمرگی شده است. 🔻آقای پزشکیان به سفارشات مهم رهبر معظم انقلاب عمل نکرد، اما کمتر خبری در نقد این رفتار می‌بینیم. رهبری معظم فرمودند: از مدیران مؤمن، جوان، انقلابی، متعهد و پرانگیزه استفاده کنید، دکتر پزشکیان هم افرادی حاشیه دار، مسأله ساز، مسنّ، غیر متعهد، کم انگیزه، غیر انقلابی و بعضاً دارای مشکلات امنیتی را انتخاب کرد! این یک فاجعه برای نظام اسلامی است. چرا به این فاجعه نمی پردازند؟ 🔻وی گفت حزبی نیستم؛ او دروغ نگفت، چون اصلا اصلاح‌ طلبان را حزب و جناح نمی‌داند! و به همین جهت، بسیاری از اصلاح‌ طلبان مسأله دار را انتخاب کرد و سفارش دلسوزان را نشنیده گرفت. قرار بود از کارشناسانی با رویکرد حکمرانی خردمندانه، اندیشه‌ ورزانه و قابل اعتماد استفاده کند، اما پزشکیان به حکمرانی محفلی، رفافتی و توصیه‌ای روی آورد! 🔻توصیه‌ صریح ولی امر مسلمین، رعایت اولویت‌ها در حکمرانی دولت بود. اولویت‌هایی از قبیل اصلاح اقتصاد، تورم، گرانی و معیشت مردم. ولی رئیس جمهور ما به چه چیزی پرداخت؟ ممنوعیتِ گشت ارشاد، رفع فیلترینگ، امضای FATF، بازگشت نفوذی های اخراجی به دانشگاه‌ها، رفع حصر سران فتنه‌، مذاکره با آمریکا و برادری با آمریکا، تردید در ضرورت انرژی هسته‌ای و... 🔻جناب آقای رئيس‌ جمهور! این‌قدر تحت تأثیر شعارها نباشید. اولویت‌ها را از شعارهای معترضین و برخی بوق های رسانه‌ایِ دشمن دیکته نکنید. حداقل در این موارد مثل دنیا برخورد کنید. به عنوان مثال هیچ جای دنیا فضای مجازی خود را ول و رها نمی‌کند. هر کشور متمدنی برای مسأله جمعیت و جلوگیری از پیری زودرس، قوانین جوانی جمعیت را ارج می‌نهد. اما آنچه از دغدغه‌های دولت چهاردهم مشاهده می‌شود، خیلی متفاوت است: رفع فیلترینگ، کاهش وام ازدواج، سخت‌ گیری‌های مضاعف بانک‌ها در اعطای وام فرزندآوری، ایجاد مانع در واگذاری خودرو و زمین به فرزندآوران و... 🔻علیرغم نصایح دلسوزانه رهبری معظم مبنی بر دل نبستن به دشمن، دولت چهاردهم برای ارتباط با دشمن و مذاکره با آمریکا و احیای جسد مرده و متعفن برجام لحظه‌ شماری می‌کند! خطایی استراتژیک در دولت فعلی... 🔻و در نهایت رهبر معظم انقلاب در دیدار با دولت چهاردهم فرمودند: تظاهر به دینداری کنید و نهراسید از اینکه شما را به ریاکاری متهم کنند که این وسوسه شیطان است. در محل کار خود با کارکنان خود نماز جماعت بخوانید، نوافل و به‌خصوص نماز شب بخوانید و برای خلوت داشتن با خدا سحرخیزی داشته باشید که اینها بهترین سرمایه در مسیر خدمت به مردم است. آقای پزشکیان ما همچنان به اصلاح رویه‌ها امیدواریم؛ ما را ناامید نکنید... حسین جلالی نماینده مردم کرمان جمعه، ۱۴۰۳/۶/۳۰
هدایت شده از «مبسا»
🌹فرارسیدن هفته دفاع مقدس گرامیباد _//🇮🇷***🌹***🇮🇷//______ 🔹 ┄┅═✧☫مرکز مقاومت بسیج ☫✧═┅┄ ════•❀🌺❀•════ @MABSAA ┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅ جهت ارتباط با ادمین کانال: @mabsaa_admin