10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فرصت ها همچون ابرها در حال گذرند، آنها را به سادگی از دست ندهیم
❗️تا پایان زمان انتخاب سکاندار آتی کشور، فقط چند ساعت باقی است...فرصت را دریابیم...
#ادامه_مسیر_روشن
#حماسه_جمهور
#بعلاوه_یک
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
#بسیج_کارمندان_استان_مرکزی
─┅═ঊঈ🇮🇷 💠 🇮🇷ঊঈ═┅─
@basij_karmandan_markazi
📊 نتایج نهایی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در استان مرکزی
🗳 کل آرای مأخوذه: ۴۵۷ هزار و ۷۴ رأی
#ادامه_مسیر_روشن
#حماسه_جمهور
#بعلاوه_یک
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
#بسیج_کارمندان_استان_مرکزی
─┅═ঊঈ🇮🇷 💠 🇮🇷ঊঈ═┅─
@basij_karmandan_markazi
💢 دنبال آدم #صالح بروید.
🔹دنبال اشراف نمیرویم که اشراف را تعیین کنیم، دنبال آدم صالح میرویم. این آدم صالح وقتی که در رأس واقع شد، این آدم صالح دولتِ صالح پیش میآورد؛ دولتِ غلط نمیآورد پیش، دولت فاسد نمیآورد.
#امام_خمینی
#انتخاب_اصلح
📚صحیفه نور، جلد ۵ صفحه ٣٢٣
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
#بسیج_کارمندان_استان_مرکزی
─┅═ঊঈ🇮🇷 💠 🇮🇷ঊঈ═┅─
@basij_karmandan_markazi
♦️سهم هر یک از نامزدها از آرا به تفکیک استان
🔹در دور اول از ۳۱ استان کشور، مسعود پزشکیان در ۱۶ استان و سعید جلیلی در ۱۵ استان در دور اول حائز بیشترین آرا شدند.
🔹همچنین پزشکیان در ۹ استان و جلیلی در ۷ استان حائز اکثریت مطلق(بیش از ۵۰ درصد) آرا شدند.
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
#بسیج_کارمندان_استان_مرکزی
─┅═ঊঈ🇮🇷 💠 🇮🇷ঊঈ═┅─
@basij_karmandan_markazi
.
💎 ایدههایی برای جلب مشارکت بیشتر در انتخابات:
1️⃣ اگر ماشین شخصی دارید، در این هفته تا حد امکان از #تاکسی استفاده کنید و حین سفر، گفتگوهای انتخاباتی داشته باشید.
2️⃣ طبق توصیۀ مرحوم آیت الله حائری، از #ظرفیت_بانوان و #مادران برای جلب مشارکت و نیز ترغیب بستگانشان به مشارکت استفاده کنید.
3️⃣ اگر در اینستاگرام عضو هستید روزی حداقل نیم ساعت وقت بگذارید و در پیجهای پرمخاطب، #کامنت_بگذارید و دیگران را به مشارکت ترغیب کنید.
4️⃣ اگر در اپلیکیشن «واتساپ» یا «بله» عضو هستید، از ظرفیت #وضعیت گذاشتن (استاتوس)، برای تبلیغ استفاده کنید.
5️⃣ اگر در توانتان هست، در این هفته یک #دورهمی_فامیلی و خانوادگی با پذیرایی مختصر، یا جلسۀ دوستانه، یا یک هیئت خانگی در منزلتان تشکیل بدهید. به طور طبیعی، در دورهمیها بحث انتخابات هم شکل خواهد گرفت. البته مراقبت کنید که بحثهای انتخاباتی، باعث کدورت نشود.
6️⃣ با فامیل، دوستان و آشنایانی که رأی نمیدهند #تلفنی یا #پیامکی صحبت کنید و آنها را به رأی دادن ترغیب کنید.
7️⃣ #راه_اندازها را فعال کنید! ممکن است یکی از دوستان شما، خودش بخواهد رأی بدهد اما برای رأی دادنِ دیگران تلاش نمیکند. با چنین افرادی نیز تماس بگیرید و وظیفۀ ملی و دینی آنها را یادآور بشوید و از آنها بخواهید که در دایرۀ مخاطبین خودشان، فعالیت تبلیغی داشته باشند؛ ولو در حدّ ارسالِ یک پیامک.
8️⃣ #عکس_پروفایلتان را در همۀ پیامرسانها تغییر بدهید و رنگ و بوی انتخاباتی به آن بدهید. این کار در گرمتر شدن جوّ انتخاباتی در جامعه، مؤثر است.
#پویش_تواصی
#انتخاب_اصلح
@basij_karmandan_markazi
✅ در مرحله دوم، هر نامزدی که بیشترین رای را کسب کند رئیس جمهور خواهد شد
سخنگوی ستاد انتخابات: در انتخابات جمعه کسب بیش از ۵۰ درصد مجموع آرا ملاک نیست.
@basij_karmandan_markazi
🔴رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: شهید رییسی تا آخر عمر پربرکت خود در مقابل جریانی که برای تأمین منابع به دنبال افزایش قیمت بنزین و فشار مضاعف بر مردم بود ایستاد و بارها طرحهایی که ارائه شد را با دلایل متقن و با ملاحظه توان مردم رد کرد.
#انتخاب_اصلح
@basij_karmandan_markazi
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من یک روز ناامید نشدم
آینده مال ماست.
#انتخاب_اصلح
@basij_karmandan_markazi