هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
🔴چرا ایران به مردم افغانستان در مقابل طالبان کمک نمیکند؟
🔻برخی کاربران فضای مجازی به خصوص سلبریتی ها با انتشار پست، استوری و توئیت هایی طعنه می زنند که چرا ایران مثل قائله سوریه به کمک مردم افغاستان نمی رود یا اینکه وقیحانه مدعی می شوند که مردم افغانستان معامله شدند!
🔹هرچند که از سلبریتی جماعت نباید انتظار فهم مسائل سیاسی و چیزی جز شبهه اندازی و.... داشت اما توضیحات زیر قابل توجه است:
1️⃣ داعش با مدیریت آمریکا از تروریست های کشورهای گوناگون به هدف کشورگشایی تشکیل شد اما طالبان بخشی از مردم افغانستان هستند که ادعای کشورگشایی ندارند و مدعی حکومت هستند هرچند که استفاده از رفتارهای خشن را در سابقه خود دارند.
2️⃣ ماجرای طالبان با هر کیفیت یک اختلاف درونی کشور افغانستان است که از زمین تا آسمان با اهداف و اعمال گروهک تروریستی داعش فرق دارد و اتفاقا طالبان دشمن خونی داعش است.
3️⃣ در مسله سوریه و عراق سران دو کشور رسما از ایران کمک خواستند اما در ماجرای افغانستان، اشرف غنی، رئیس جمهور این کشور یک چهره کاملا آمریکایی بود که تمام امید او هم به کمک آمریکایی ها بود و با مشاهده خطر سریعا فرار را بر قرار ترجیح داد.
4️⃣ اما نکته مهم تر اینجاست؛ همین مدعیان و طعنه زنان کسانی هستند که طی سالیان متمادی معترض حضور ایران برای کمک به مردم سوریه و عراق بودند. این در حالی بود که فقط یاد جنایات سفاکانه داعش نظیر زنده زنده سوزاندن ها، سربریدن چند هزار نفر، تجاوزها، قتل عام ها و.... خاطر هر انسان آزاده ای را پریشان میکرد. اما سلبریتی ها و برخی از فعالان مجازی در آن زمان معترض حضور ایران برای کمک به مظلومان سوریه و عراق بودند.
🔹حال ماجرا چیست که همان افراد معترض از مسئولان امنیتی و نظامی مطالبه حضور در افغانستان را دارند؟ آیا سلبریتی ها این بار همچون مسائل عدیده گذشته قرار است تکمیل کننده پازل آمریکایی ها باشند؟ چرا که بررسی رفتار چند روز گذشته شبکه های ضدانقلاب در کنار سلبریتی ها و گروهی از فعالان رسانه ای نشان می دهد که مایل هستند ایران را وارد مسئله داخلی افغانستان و تقابل شیعه - سنی با خبرسازی یا تلاش وافر برای برجسته سازی اعمال خشن طالبان در گذشته کنند؛ اعمالی که قطعا بسیار کمتر از جتایات داعش بوده است و این افراد و رسانه ها در زمان کمک به مظلومان تحت جنایات داعش یا ساکت بودند و یا اینکه ایران را از کمک به اسیران ظلم داعش دست پرورده آمریکا منع می کردند.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳️*دفاع رئیس جمهور از وزرای پیشنهادی به مجلس*
وزارت آموزش و پرورش:
🔹مسئله معلمان و فرهنگیان و مسئله معیشتی آنها از دغدغههای مورد تاکید ماست.
فرهنگیان بدانند طرح رتبهبندی معلمان را ما دنبال خواهیم کرد.
🔹در مسئله آموزش و پرورش مسئله تخصص را در نظر گرفتیم.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات:
🔹شفاف کردن فضای مجازی جزء برنامههای وزارت ارتباطات است.
وزارت اطلاعات:
🔹جناب آقای خطیب هم دانش اطلاعاتی دارند و هم تجربه چندین ساله در وزارت اطلاعات دارند.
🔹پیشگیری از فساد و جلوگیری از نفوذ و صیانت از مردم در مقابل از هجمهها از برنامههای وزارت ارتباطات است.
وزارت امور اقتصادی و دارایی:
🔹مسئله دانش و تخصص از مولفههای مورد توجه بوده است.
🔹ما وزیر جوانی میخواهیم که نظام مالیاتی را اصلاح کند، در سیستم کسب و کار مردم تحول ایجاد کند، شفافیت را دنبال کند، ما چهره جوان فسادستیز میخواهیم و این امر را در چهره آقای خاندوزی میبینیم.
وزارت امور خارجه:
🔹آقای امیر عبداللهیان فردی خوشنام در مسئله وزارت خارجه است. توسعه روابط همسایگی و مساله دیپلماسی اقتصادی از رویکردهای وزارت خارجه است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
🔹آقای عیناللهی از آدمهای در میدان است و از چهرههای شاخصی است که حتی در مسئله مبارزه با کرونا میتواند نیروها را به خط کند و مدیریت کند.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🔹آقای عبدالملکی، آقای جوان و پاکدست و فسادستیز است. ایشان معاونت بخش اشتغال در کمیته امداد بودند. ایشان امین رهبر انقلاب در کمیته امداد هستند.
🔹آقای عبدالملکی با نخبگی خودشان انشاءالله میتواند در این وزارتخانه تحول ایجاد کند.
وزارت جهاد کشاورزی:
🔹آقای ساداتنژاد نسبت به این حوزه کاملا تسلط دارد. بسیاری از افراد ایشان را به عنوان متخصص در این امر معرفی کردند. ایشان با استفاده از دانش و تخصص میتواند این وزارتخانه را اداره کند.
وزارت دادگستری:
🔹ایشان آشنایی کامل با حوزه قضایی دارند.
وزارت دفاع:
🔹آقای امیر آشتیانی، نیروهای مسلح خوشحال شدند از معرفی ایشان به عنوان وزیر دفاع و هم از چهرههای خوشنام در نیروهای مسلح هستند.
وزارت راه:
🔹آقای رستم قاسمی در قرارگاه خاتم کارهای بسیار بزرگی انجام دادند. افراد زیادی را در این حوزه پیشنهاد کردند، ما دنبال کسی بودیم که وعده دولت برای ساخت یک میلیون مسکن در سال را عملی کند که آقای رستم قاسمی آن فرد است.
وزارت صمت:
🔹آقای فاطمی امین، زمانی که در آستان قدس بود در بخش اقتصادی شفافیت را بر قرار کرد. ایشان در وزارت کشور عملکرد موفقی داشتند.
وزارت علوم:
دکتر زلفیپور، هفت سال ریاست یک دانشگاه در سطح کلان را بر عهده داشتند.
وزارت فرهنگ و ارشاد:
🔹از مجموع بررسیها کسی که دارای دانش در این امر بود، آقای دکتر اسماعیلی بود. آقای صفارهرندی گفتند آقای اسماعیلی گزینه خوبی برای وزارت فرهنگ و ارشاد است. اهالی فرهنگ و هنر بدانند آزادی را ما به شما ندادیم. آزادی را شما به ما دادید.
وزارت کشور:
🔹دکتر وحیدی، چهره راهبردی است. ایشان میتواند وزارت کشور را به نحوی اداره کند که نیازهای کشور را مرتفع کند.
وزارت گردشگری:
🔹آقای ضرغامی را همه میشناسند، این وزارتخانه به کسی نیاز دارد که سیاست اقتصاد بدون نفت را دنبال کند، انشاءالله آقای ضرغامی این امر را میتواند دنبال کند.
وزارت نفت:
🔹آقای مهندس اوجی در تمام ادوار وزارت نفت که ایشان مسئولت داشتند، موفق بودند و با یک حرکت جهادی میتواند حرکتی در وزارت نفت بکند. نسبت به فروش نفت بسیار دغدغه دارند، نگران فروش نفت نباشید.
وزارت نیرو:
🔹در حوزه آب و برق عقبماندگی داریم. اقداماتی که آقای محرابی در حوزه نیروگاهی و سدسازی کرده، بسیار بالاست. مدیریت آب و برق در کشور بسیار مهم است.
وزارت ورزش:
🔹با نامآوران ورزش جلسه داشتم، انتقاد داشتند که چرا از درون ورزش معرفی نمیکنید؟ از نامهای مختلفی که به من دادند، آقای سجادی از مدالآورانی است که هم دانش و هم تجربه در امر ورزش را داراست.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💢 هکرها 94 میلیون دلار از بورس رمزارز ژاپنی سرقت کردند
🔻 به گزارش رویترز، بورس رمزارز ژاپنی لیکویید، روز پنجشنبه مورد حمله هکرها قرار گرفت و 94 میلیون دلار از داراییهای آن به سرقت رفت.
🔻 بورس لیکویید گلوبال در بیانیهای توییتری اعلام کرد: متأسفانه باید به اطلاع برسانیم کیفهای پول دیجیتال هک شدهاند و ما داراییهای این کیفها را به کیفهای آفلاین منتقل میکنیم و تا اطلاع ثانوی سپردهگذاری و برداشت پول تعلیق شده است....
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳️صادرات ال پی جی ایران به بالاترین میزان در دو سال گذشته رسید
منابع تجاری میگویند که صادرات ال پی جی ایران بین ماههای جولای تا آگوست به بالاترین میزان در دو سال گذشته رسید و این کشور 500 هزار تن ال پی جی صادر کرده است.
دلیل افزایش صادرات ایران افزایش تقاضای چین برای خرید محصولات پتروشیمی بوده است. برخی منابع میگویند حتی صادرات گاز ایران بیشتر از این بوده و این روند تا پایان سال 2021 ادامه خواهد داشت؛ چراکه هم تولید ایران افزایش یافته و هم تقاضا برای خرید این محصول از ایران در بازار جهانی بالا رفته است.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳️اشتباهات بد درباره اخبار انتصاب فرمانده جدید نیروی دریایی ارتش
✍️ انتصاب امیر دریادار «شهرام ایرانی» به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش با انتشار اخباری مبنی بر «کرد» و «اهل سنت» بودن این فرمانده موفق ارتشی سبب واکنش های متعددی در داخل و حتی خارج از ایران شد.اما برخی واکنش های صورت گرفته متاسفانه با اشتباهات و کج فهمی هایی همراه شد که تصور حقیقی از این انتصاب را نیز کمی خدشه دار کرد. یکی از بدترین واکنش ها، توئیت وزیر ارشاد دولت روحانی بود که انتصاب سردار شهرام ایرانی به سمت فرمانده نیروی دریایی توسط رهبر انقلاب را دارای معنای جدیدی در ساختار مذهبی قدرت در ایران عنوان کرد و حتی مدعی شد که رهبری یکی از گرههای کور حکمرانی در کشور را گشودند. برخی مواضع دیگر نیز گرچه در ظاهر جنبه ابراز تقدیر و خرسندی داشت ولی در باطن تخریب جمهوری اسلامی بود و گویی اهل سنت و برخی اقوام در ایران تازه مورد توجه قرار گرفته و حتی نظام بالاخره دست از ظلم برداشته است! برخی نیز این انتصاب را بهانه ای برای بهره برداری سیاسی و سهم خواهی های گروهی و جریانی خود و حتی فشار کاذب به دولت جدید قرار دادند. اما در این باره بخوانید:
1️⃣ شهرام ایرانی اولین چهره اهل سنت یا منتسب به یک قوم خاص نیست که در جمهوری اسلامی به مسئولیت های بالا رسیده است. در طول چهل سال گذشته صدها چهره اهل سنت در بالاترین و حساس ترین مسئولت های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران حضور داشته اند که اگر آمار دقیقی از آنها منتشر شود اهمیت بسیاری از آنها در حوزه خود، کمتر از انتصاب اخیر نظامی نیست. طی دهه های گذشته بسیاری از فرمانداران -بخوانید مرد اول امنیتی و سیاسی یک شهر- در بسیاری از مناطق مهم حتی در نقاط مختلف و حساس در اختیار اهل سنت بوده است که اهمیت این مسئولیت ها کمتر از فرماندهان نظامی در نقاط حساس مرزی کشور نیست. در حال حاضر ده ها مدیر سنی مذهب در استان کردستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، گلستان، و سیستان وبلوچستان در حال خدمت و کار هستند. در برخی از شهرهای مرزی بیش از ۹۰ درصد از مدیران شهرستان سنی مذهب و از اهالی بومی همان منطقه هستند.
2️⃣ حضور اهل سنت در نیروهای نظامی نیز موضوع جدیدی نیست. در حال حاضر در کردستان و به خصوص در سپاه فرماندهان نظامی رده بالایی از اهل سنت حضور دارند. در سیستان و بلوچستان در همین ده سال اخیر نه یک گروه اندک بلکه چند گردان از اهل سنت و قوم بلوچ در سپاه پاسداران استخدام شده اند و در حال ارتقا برای مسئولیت های بالاتر هستند.
3️⃣ اما سیر رشد شهرام ایرانی نیز در این باره حتما باید مورد توجه قرار بگیرد. او از مسئولیت های کوچکتر تا بالاترین رده های فرماندهی به صورت پلکانی حضور پیدا کرده و در این میان با حضور در عملیات های مختلف و مهم دریایی کشور لیاقت های بزرگی از خود نشان داده است. روندی که نشان می دهد که فارغ از نگاه قومی و مذهبی او بر اساس لیاقت و شایسته سالاری اینک یکی از مهمترین قسمت های نظامی و راهبردی ایران را فرماندهی می کند. منظور آنکه انتصاب شهرام ایرانی برای هر چهره نظامی دیگر اهل سنت و یا منتسب به اقوامی همچون کرد، بلوچ، ترکمن و ... می تواند اتفاق بیافتد و شرط انتصاب آن شیعه و سنی بودن نیست بلکه همان مسیری است که سردار شهرام ایرانی طی کرده است.
4️⃣ در همین روزهای گذشته مقامات ایران در یکی از مهمترین مراسمات نمادین سیاسی و بین المللی خود یعنی مراسم تحلیف آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور جدید، در مجلس شورای اسلامی، با افتخار چهره های سنی جریان مقاومت را جلوتر از بسیاری از مقامات بلندپایه مسلمان و غیر مسلمان خارجی که از کشورهای مهم منطقه و جهان بودند، قرار دادند. موضوعی که نشان می دهد که ایران در بالاترین سطوح راهبردی سیاسی و بین المللی خود فراتر از تقسیم بندی های مذهبی شیعه و سنی عمل می کند و این تفکر نیز نتیجه مستقیم اندیشه های شفاف و صریح امامین انقلاب از اسلام ناب است.
5️⃣ در پایان آنکه همه کسانی که دغدغه اقوام و مذاهب در کشور را دارند، باید بدانند موضوع «شهرام ایرانی» را فقط از جنبه و دریچه استثنا دیدن، اولین بار قلمداد کردن و بازی با تعداد و اعداد و یا سهمیه بندی کردن، تفکری ناقص و یا حداقل جامع نیست بلکه باید در کنار آن چگونه شهرام ایرانی شدن را به همان میزان مهم و راه رسیدن به مدارج عالی در جمهوری اسلامی دانست. قطعا راه حکمرانی درست اسلامی و عاقلانه، بیش از کمیت از مسیر کیفیت عبور خواهد کرد.
*مهدی جهان تیغی
هدایت شده از بصیرت
یدالله جوانی آیا با واردات واکسن آمریکایی مشکل حل بود 20210822_164408.m4a
4.02M
✅ پاسخ به شبهات مربوط به واکسن کرونا
⁉️آیا با واردات واکسن از آمریکا مشکل کرونا حل می شد؟
⁉️چرا رهبری واردات واکسن را ممنوع کردند؟
کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از خبرهای فوری /مهم🔖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: در برخی استانها استاندار ویژه انتخاب میکنیم
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✅ ویژگی های برجام جدید آمریکا چیست؟!
🔹پس از گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه روز پنجشنبه ۲۸ مردادماه با انتشار بیانیه مشترکی ضمن ابراز نگرانی از پیشرفتهای حاصله در برنامه هستهای ایران، بدون اشاره به کارشکنی و نقضعهدهای مکرر خود از تهران خواستند هرچه سریعتر به میز مذاکرات بازگردد!
🔹از سویی؛ «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت ایالات متحده در امور ایران که کشورش بیش از سه سال پیش به صورت یکجانبه و بدون هیچ دلیلی از برجام خارج شد در گفتگو با پولیتیکو در مورد نتیجه گفتوگوهای وین و سرنوشت برجام ابراز تردید کرده و برای ایران خط و نشان کشیده است.
🔹این مواضع آمریکا و اروپا در حالی است که شش دور از مرحله جدید مذاکرات در وین، اساسا با هدف احیای برجام و اطمینان از اینکه آیا نقض کننده آن یعنی آمریکا، حاضر به لغو تحریمها هست و پس از ورود به توافق، مجددا و به صورت یکجانبه از توافق خارج نمیشود، دنبال شد.
🔹ایران برای پیشبرد این مذاکرات حتی استیفای حق طبیعی خود یعنی ضرورت پرداخت خسارت از طرف خاطی را به عنوان پیش شرط مطرح نکرد و به آینده موکول نمود اما آمریکا در عمل نشان داد که هدفش از هیاهوی احیاء برجام، دریافت امتیازات فرابرجامی در کنار حفظ ساختار تحریمهاست.
🔹شش دور مذاکره در وین نشان داد که ماهیت برجامی که آمریکا و اروپا به دنبال آن هستند، شیر بییال و دم و اشکمی است که تنها نام برجام را یدک میکشد و پذیرش آن عملا نه تنها به لغو تحریمهای اقتصادی با قابلیت راستیآزمایی ختم نخواهد شد بلکه شرایط سختتر و پیچیدهتری را به ایران تحمیل میکند.
🔹به بیان دقیقتر؛ ماهیت برجامی که غرب در شش دور مذاکره اخیر در وین روی میز گذاشته و اصرار به امضاء آن در قالب توافق جدید دارد چیزی به جز خالی کردن دست ایران از ابزارهای مقابله با فشار آمریکا و غرب و پذیرش محدودیتهای جدید با رنگ و لعاب احیاء برجام نیست.
🔹این در حالی است که ایران نه تنها هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرد بلکه در عین عمل به تعهدات خویش با تحمل سختترین تحریمهای اقتصادی غیرقانونی که ترامپ با خروج از برجام و پیگیری سیاست فشار حداکثری به کشورمان تحمیل کرد، نشان داد که قادر به مقاومت در برابر فشارهای تحریمی است و میتواند اراده خود را در تداوم اجرای برنامه صلحآمیز هستهای نیزبه مورد اجرا گذارد.
🔹بر این اساس آنچه مشخص است اینکه؛ طرف خاطی و بر هم زننده میز مذاکره یعنی آمریکا، اکنون نیز به جای جبران مافات، همچنان به دنبال استفاده از به اصطلاح دستاوردهای سیاست فشار حداکثری ترامپ پشت میز مذاکره است و هم زمان در رسانهها جار میزند که ایران باید به مذاکرات برگردد!
🔹سیاست جمهوری اسلامی ایران چون گذشته، بهرهگیری از سازوکارهای دیپلماتیک و مذاکره برای دستیابی به توافقی است که تامین کننده منافع پایدار ملت ایران باشد.
🔹میز مذاکره در صورتی می تواند مسیری برای عبور از بن بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپاییاش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواستههای سیاسی خود نمایند.