شهید فهمیده حاصل تربیت ،صحیح اسلامی است مقام معظم رهبری هشتم آبان ماه سالروز شهادت نوجوان بسیجی حسین فهمیده روز نوجوان و بسیج دانش آموز برجوانه های انقلاب گرامی باد #خبرگزاری_بسیج_پیربکران
#روابط_عمومی_حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_بهشتی_پیربکران
#ناحیه_مقاومت_بسیج_شهرستان_فلاورجان
🔴 کارگاه مهدویت در هنرستان امین پیربکران برگزار شد
🔷 به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان، کارگاه مهدویت با سخنرانی حجت الاسلام خانی، با حضور آقای مالکی ریاست اداره آموزش و پرورش پیربکران با هیئت همراه، روابط عمومی حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی پیربکران و دانش آموزان هنرستان، در سالن اجتماعات هنرستان امین پیربکران برگزار شد.
#خبرگزاری_بسیج_شهرستان_فلاورجان
#اداره_آموزش_و_پرورش_پیربکران
#هنرستان_امین_پیربکران
#روابط_عمومی_حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_بهشتی_پیربکران
#ناحیه_مقاومت_بسیج_فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آمار شهدای غزه به بیش از ۸۳۰۰نفر رسید/حدود نیمی از شهدا کودک هستند
🔹وزارت بهداشت فلسطین در غزه: آمار شهدای تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۸۳۰۶ نفر رسیده است که ۳۴۵۷ نفر از آنها کودک و ۲۱۳۶نفر زن هستند.
🔹تعداد مجروحان هم به ۲۱ هزار و ۴۸ نفر رسیده است.
35.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدافند غیرعامل
🔻با حضور در مقابل استانداری اصفهان؛
✅ جامعه کلیمیان اصفهان ضمن همدردی با مردم فلسطین جنایتهای رژیم صهیونسیتی را محکوم کردند
🔹کلیمیان اصفهان با حضور در مقابل استانداری اصفهان و با در دست داشتن پلاکاردهایی، جنایتهای رژیم صهیونسیتی علیه مردم فلسطین را محکوم کردند.
🔸به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، امروز هشتم آبان ماه کلیمیان اصفهان مقابل استانداری اصفهان حضور یافتند و با قرائت بیانیهای جنایتهای رژیم صهیونسیتی علیه مردم فلسطین را محکوم و با مردم فلسطین ابراز همدردی کردند.
🔸«به کدامین گناه؟»،«حساب یهودیت از صهیونیست جداست»، «مرگ بر اسرائیل»، «به نام یهودیت جنایت نکنید» و «ما عاشق مبارزه با صهیونسیت ها هستیم» متنهایی است که در پلاکاردهای معترضان کلیمی نوشته شده بود، در ادامه این تجمع پرچم رژیم غاصب اسرائیل توسط کلیمیان اصفهان به آتش کشیده شد.
🔸جمعی از مدیران استان از جمله مشاور استاندار اصفهان و مدیرکل روابط عمومی استانداری و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در جمع کلیمیان اصفهان حضور یافتند و از بصیرت و احساس مسئولیت کلیمیان اصفهان در محکوم کردن جنایتهای رژیم غاصب و کودککش صهیونیستی قدردانی کردند.
در متن بیانیه کلیمیان اصفهان آمده است:👈
📎 ostan-es.ir/20603
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🇮🇷 zil.ink/ostan_isf | استانداری اصفهان