eitaa logo
بصیر 💠
715 دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
10.4هزار ویدیو
49 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انصارالله یمن فیلم حمله به کشتی «توتر» در دریای سرخ را منتشر کرد 🔹انصارالله یمن اعلام کرده است هدف‌گیری این کشتی با عملیات ترکیبی و طی ۵ مرحله و با استفاده از قایق‌های انتحاری، دو موشک بالستیک و پهپادها انجام شد. 💢کانال خبری @shohadayeiran57
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات طوفانی شهرام همایون علیه رضا پهلوی/ آتش در اردوگاه سلطنت‌طلبان بالا گرفت! 🔸نشست جرج تاون و امضای شاهزاده پای پیمانی که اعتقادی به تمامیت ارضی ایران نداشت، سندی تاریخی شد که اپوزیسیون را خوار و خفیف کرد. عمر و سرمایه‌ام را پای شاهزاده گذاشتم؛ گول خوردم، اشتباه کردم! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
⭕️حرکت فاضلی یک رفتار انتحاری طراحی شده برای جلب رای آشوبگران ۱۴۰۱ بود 🔹 بر خلاف تصور خیلی ها،اقدام کمیاب مشاور پزشکیان (پرتاب میکروفن و...)نه عصبانیتی لحظه ای بود و نه بی ادبی و گستاخیِ یک اصلاح طلبِ میز از دست داده! 🔹این حرکت، یک سناریوی تبلیغاتی برای جلب توجه آشوبگران و هنجارشکنان ۱۴۰۱ و ترغیب آنها به دادن رای به نفع پزشکیان بود! 🔹اصلاح طلبان به خوبی می دانند که بدنه و پایگاه اجتماعی آنها(که در آشوبهای ۱۴۰۱ مرتکب هنجار شکنی و عبور از خطوط قرمز امنیتی و اخلاقی شده و در پی سرنگونی!!نظام بودند) با روشهای تبلیغاتی عادی پای صندوقهای رای نخواهند آمد و آرای مورد نیاز پزشکیان را جبران نخواهند کرد! آن هم در حالی که این انتخابات، آخرین فرصت جریان"ورشکسته اصلاحات"، برای باقی ماندن در قدرت و برخورداری از منافع آن است و در صورت شکست پزشکیان، فاتحه این جریان خوانده شده و حیات سیاسی آن خاتمه خواهد یافت.( آن هم توسط انتخابات و رای مردم!) 🔹در این وضعیت اورژانسی، اتاق عملیات روانی اصلاحات و اساتید جنگ روانی آن، چاره کار را در حرکتی انتحاری دیدند!حرکتی که طراحان آن امیدوارند منجر به کسب آرای آشوبگران و خشونت طلبان ۱۴۰۱ شود و کمبود رای جریان اصلاحات در هشتم تیرماه را جبران کند! ▪️حمایت آقای "عباد" از این اقدام انتحاری، برای اهل فن، یک دنیا معنی دارد! ✍محمد صادق کوشکی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت‌های دختر پورمحمدی که پدرش را در میزگرد اقتصادی به‌عنوان مشاور همراهی می‌کند 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فتنه ۸۸ رقم خورد 🎥رئیس جمهور خواندن پزشکیان توسط ظریف!!!! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴یکی از برکات وجودی شهید رییسی این بود که ۳ سال ذهن و اعصاب مردم را از تشنج در فضای سیاسی کشور صیانت کرد. 🔹تنها یک ماه بعد از فقدان او بیشتر از هر وقت متوجه برکات وجود او و خسارات فقدانش هستیم. ✍سپهر خلجی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
یا مهدی برس به داد انسانیت💔 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔸از کدام دیار آمدید؟ کدام نهج‌البلاغه؟ پزشکیان می‌گوید: چرا ۴۰سال است درست نکردید ؟ خطاب او دقیقا به چه کسانیست؟! بگذریم که پزشکیان خود سابقه ۲۰سال وزارت و وکلات دارد. لکن سری به سوابق کارگزاری حامیان و اعضای ستاد او تعجب را دوچندان می‌کند: ۱- زنگنه: ۴۵سال: وزیر جهاد- وزیر نیرو- وزیر نفت- عضو تشخیص‌مصلحت. ۲- جهانگیری: ۲۹سال: نمایندگی‌مجلس- استاندار- وزیر معادن-وزیر صنایع-معاون‌اول رییس‌جمهور. ۳- ظریف: ۲۳سال: سفیر، معاون و وزیرخارجه. ۴- خاتمی: ۲۰سال: نماینده‌مجلس-وزیرارشاد- رییس‌جمهور ۵- ربیعی: ۲۰سال: مشاور رییس‌جمهور-وزیر تعاون-رییس‌مرکز بررسی‌های استراتژیک- سخنگوی‌دولت. ۶- ابتکار: ۲۳سال: معاون‌ رییس‌جمهور- شورای‌ شهر تهران ۷- عارف: ۳۵سال: وزیر فرهنگ-وزیر پست- معاون رییس‌جمهور- رییس‌سازمان برنامه- نماینده‌مجلس- عضو تشخیص‌مصلحت این لیست حامیان پزشکیان را می‌‌توان به ده‌ها تن با چندصدسال سابقه‌، افزایش داد. حال، خطاب «چرا ۴۰سال درست نکردید؟» دقیقا به کیست؟ مگر می‌شود با این لیست‌طویل، کارنامه ۴۰سال را گردن نگرفت؟! نمی‌شود دائم از نهج‌البلاغه و عدالتِ علی خطبه خواند اما به‌وقت انتخابات، برای یک مشت رای، از کارنامه خود شانه خالی کرد و تازه سخن از خدمت‌گذاری در آینده گفت! طوری از کارنامه ۴۰ساله انتقاد می‌کنند که گویی در کشور دیگری وزیر بوده‌اند و امروز بهمن۵۷ است و آنان به تازگی از پلکان هواپیما پایین آمده‌اند! وقتی نامزدی، کارنامه ۴۰سال خود و هم‌قطارانش را گردن نمی‌گیرد و پاسخگو نیست، چگونه می‌توان به او اعتماد کرد؟ او حتما کارنامه و تصمیمات دولت خود را هم گردن نخواهد گرفت و به سیاق همین ۴۰سال گردن دیگران خواهد انداخت. حتما هم به وقت بحران خواهد گفت: «من خودم روز جمعه فهمیدم!» کاش انقدر جوانمرد بودید که پای ۴۰سال کارگزاری خود می‌ماندید. کاش... از جواد موگویی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️افشای دروغ پزشکیان توسط دخترش! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔺 معاون تبلیغات استان تهران ستاد میرحسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸، معاون سیاسی ستاد پزشکیان شد 🔹جهانبخش خانجانی به معاونت سیاسی ستاد انتخاباتی مرکزی دکتر پزشکیان منصوب شد 🔹جهانبخش خانجانی مشاور، سخنگو و مدیرکل اسبق روابط عمومی وزارت کشور، معاون تبلیغات استان تهران ستاد میرحسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸ است. او از اعضای حزب کارگزاران سازندگی ایران و عضو شورای مرکزی این حزب است. 🔹خانجانی پس از حوادث انتخابات ۱۳۸۸ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری و در مورد اتهام اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت به شش سال زندان محکوم شد و بیش از ۱۴۴ روز در زندان انفرادی به‌سر برد ولی سرانجام در ۸ اسفند ۱۳۸۸ با وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
⭕️ حمایت حجت الاسلام قاسمیان از دکتر سعید جلیلی درباره انتخاب نامزد اصلح، 🔹پس از تامل و بررسی‌های فراوان، برای حفظ دستاوردها و امتداد راه شهید رئیسی عزیز، با احترام و ارادت به همه نامزدهای جبهه انقلاب، خصوصا برادر مجاهد و بزرگوارم، مدیر اجرایی کم نظیر جناب آقای دکتر قالیباف، اعلام می‌دارم که انتخاب بنده، برادر عزیز و انقلابی‌ام، جناب آقای دکتر است 🔹برای توضیح آن که، امتداد مسیر شهید رئیسی عزیز، تنها با دو گوهر زیر ممکن خواهد بود و من جمع این دو را در اندیشمند انقلابی و سیاستمدار متقی، آقای دکتر جلیلی یافتم. این دو گوهر عبارتند از: 🔹۱.لزوم درک عمیق از مبانی و آرمان‌های انقلاب اسلامی و تطبیق بر اکنون انقلاب: وجه ممیز یک رئیس‌جمهور انقلابی، فهم عمیق نسبت به مبانی انقلاب اسلامی است. بدون این سرمایه ارزشمند، با هر میزان از توانمندی، امکان لغزش‌ها افزایش یافته و خطر عقب‌نشینی و واپس‌روی در آرمان‌ها فراوان می‌شود. 🔹۲.ایمان به پیشران‌های اصلی و اصیل انقلاب اسلامی‌، یعنی جوان مومن انقلابی و نسبت برقرار کردن متقابل با آنها: آن درّ نایابی که توان فتح قله‌ها و جهش ایران اسلامی، به سمت آرمان‌های رفیع انقلاب را فراهم می‌دارد، جوانان مومن و مکتبی کشورند. این سرمایه است که هر تهدیدی را به فرصت فراهم کرده و موانع راه پیشرفت را برطرف نموده و جمهوری اسلامی عزیز را به سمت قلل رفیع کرامت به پیش‌می‌راند. 🔹امروز، نامزدی که بنظر می‌رسد بیش از همه دارای این دو سرمایه گران‌بهاست، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است. ✍قاسمیان 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
8 سال دولت موسوی 8 سال دولت هاشمی 8 سال دولت خاتمی 8 سال دولت روحانی مجموعه 32 سال کشور در اختیار شما و همفکران شما بوده است/ چرا درست نکردید؟ ✍حمیدرضا بیانی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .