eitaa logo
بصیر
1.2هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
6.9هزار ویدیو
679 فایل
امیرالمومنین علی «علیه السلام»: {..اين پرچم مبارزه را جز افراد آگاه و بااستقامت و عالم به جايگاه حق بدوش نمی‌كشند..} 📚کتابخانه 🇮🇷بــصـیر🇮🇷👇👇👇 eitaa.com/basir110213/19500 خادم کانال:✍( #عمّار ) @ammar1395 صفحه ویراستی👇 https://virasty.com/r/1mt
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️جزئیاتی از پیش‌شرط‌ها و خطوط قرمز ایران در مذاکرات سرلشکر جعفری، فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیةالله و فرمانده اسبق سپاه: 🔸پاسخ ایران به آمریکا بر مبنای ۵ پیش‌شرط اصلی که دقیقاً همان مطالبات به‌حق و طبیعی جمهوری اسلامی ایران است تنظیم شده و تا زمانی که این پیش‌شرط‌ها محقق نشود، مذاکره‌ای انجام نخواهد شد. 🔸آمریکایی‌ها سال‌هاست که با خباثت و بدعهدی ثابت کرده‌اند که به هیچ تعهدی پایبند نیستند. با این سطح از بی‌اعتمادی به آمریکا، طبیعی است که تیم مذاکره‌کننده با هدایت کلیت نظام، باید شروطی را مشخص کند که همهٔ حقوق مسلم ایران را تأمین کند. این شروط حداقل انتظارات یک ملت مقتدر است. 🔸صراحتاً عرض می‌کنم که پشتوانه اصلی مواضع ایران، حضور و درخواست مردم عزیز ایران است. 🔸امروز آحاد مختلف مردم با هر سلیقه و با هر پوششی در میادین مختلف و اجتماعات مردمی، یکصدا مطالبه می‌کنند که در مقابل زیاده‌خواهی دولت جنایتکار آمریکا ذره‌ای هم نباید کوتاه آمد. 🔸به‌نظر من تصمیم نظام در این شرایط حساس، همان پیش‌شرط‌های اساسی ۵ گانه برای ورود به هر نوع مذاکره احتمالی است. 🔸یعنی تا زمانی که جنگ در همهٔ جبهه‌ها پایان نیابد، تحریم‌ها برداشته نشود، پول‌های بلوکه‌شده آزاد نشود، خسارت‌های ناشی از جنگ جبران نشود و حق حاکمیت ایران بر تنگه هرمز به رسمیت شناخته نشود، هیچ مذاکرهٔ دیگری در کار نیست. این مطالبه مردم از تیم مذاکره کننده و پیام ملت ایران به دولت آمریکاست. 🔸اظهارات ترامپ در مورد ناراضی‌بودن از پاسخ ایران اصلاً جای تعجب ندارد. او و تیم جنایتکارش مدت‌هاست در یک مهلکه و باتلاقی که خودشان برای خودشان درست کرده‌اند گرفتار شدند و روزبه‌روز بیشتر غرق می‌شوند. 🔸در چنین وضعیتی که نتوانسته به اهدافش در جنگ برسد می‌خواهد این اهداف را از طریق مذاکره به دست اورد. 🔸بنابراین این توییت‌های ترامپ، انعکاس درماندگی و ناکامی آن‌ها در برابر قدرت ملت ایران است. بگذارید هرچه می‌خواهد بگوید؛ ملت ایران گوش به این حرف‌ها ندارد..
♦️قالیباف: نیروهای مسلح ما آماده‌اند تا پاسخ شایسته‌ای به هرگونه تجاوز بدهند؛ استراتژی اشتباه و تصمیمات نادرست همیشه به نتایج اشتباه منجر می‌شوند. کل جهان این را فهمیده است. ما برای همه گزینه‌ها آماده‌ایم؛ آنها شگفت‌زده خواهند شد.
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بازسازی آسیب های جنگی تو کمترین زمان ممکن داره انجام میشه و خیلی زود برمیگردیم به وضعیتی که قبل از جنگ داشتیم!
☑️ روزه فردا را دست ندهید 🔸فردا روز بيست و پنجم ماه ذی‌القعده روز دَحوُالاَرض است، يكي از آن چهار روزی است كه در تمام سال به فضيلت روزه ممتاز است. در روايتی آمده كه روزه اين روز همانند روزه هفتاد سال است. در روايت ديگر آمده كه كفاره هفتاد سال است و هركه اين روز را روزه بدارد و شب را به عبادت به سر آورد، برای او عبادت صد سال نوشته شود، و برای روزه دار اين روز، هرچه در ميان زمين و آسمان است استغفار كند و اين روزی است كه رحمت خدا در آن منتشر شده، و برای عبادت و اجتماع به ذكر خدا در اين روز اجر بسياری است.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمها حتماً این کلیپ رو ببینن. خیلی زیبا درباره حجاب توضیح داده
💢وقتی سلبریتی‌ها با امتناع از دست‌بوسی مغضوب شاه می‌شدند 🔹کائینی، پژوهش‌گر تاریخ معاصر: شخص محمدرضا پهلوی، دچار نوعی بیماری خودشیفتگی بود؛ نزدیکان او هرچه متملق‌تر و ساکت‌تر بودند، مطلوب‌تر قلمداد می‌شدند. 🔹افرادی مثل مرحوم عبدالله موحد یا تختی هم نمونه‌ای از کسانی بودند که به دلیل عدم تملق، سرکوب شدند. 🔹خود تختی به نهضت‌های ضداستعماری گرایش داشت و این موضوع و ارتباط او با چهره‌هایی مثل شهید نواب و آیت‌الله کاشانی، باعث فاصلۀ او از دستگاه قدرت شد؛ تا جایی که از جایی به بعد شاه اعتقاد داشت: «تختی دیگر نباید کشتی بگیرد». 🔹اساساً یکی از کارکردهای ساواک و شخص پرویز ثابتی این بود که افرادی در ساواک مراقب هنرمندان و سلبریتی‌های وقت بودند و آثار آن‌ها را به شکلی نامتعارف ممیزی می‌کردند و به بهانه‌های مختلف و نه به دلیل اصلی، آن‌ها را زندانی می‌کردند. 🔹اگر این روش را ادامه بدهی، یک روز می‌بینی که پایت را روی ترمز گذاشتی در آستانه یک دره در جاده، اما می‌بینی که ترمزت کار نمی‌کند و می‌روی ته دره؛ ما هم با کمال احترام جنازه‌ات را می‌آوریم در مقبره رضاخان خاک می‌کنیم. 🔹حتی شخصی مثل بهروز وثوقی به‌رغم ارتباطات نزدیکی که با بخش‌هایی از حکومت داشت، مورد تهدید و آزار و اذیت ساواک قرار می‌گرفت. 🔹وقتی نویسندگان و هنرمندانِ مقرب، داستانی مثل بهروز وثوقی داشتند، دیگر شما حسابش را کنید آدم‌هایی مثل جلال آل‌احمد، غلام‌حسین ساعدی، محمود دولت‌آبادی و امثال این‌ها چه سرنوشتی داشتند. 🔹آن دوره که حالا برخی از آن به‌عنوان دوران آزادی یاد می‌کنند، دوره‌ای بود که افراد حتی برای خواندن کتابی مانند «خسی در میقات» جلال آل‌احمد زندانی می‌شدند؛ دیگر حساب کتاب‌هایی مثل «ولایت فقیه» امام خمینی(ره) یا «دفاعیات دکتر مصدق» که مشخص بود. 🔹در پایان باید بگویم که دستگاه‌های فرهنگی ما قطعاً در زمینه بازنمایی تاریخ، به‌ویژه از دوران قاجار به این سو بسیار کوتاهی کرده‌اند که در مقابل ماشین تولید جعلیات دربارۀ کارنامۀ پهلوی بسیار فعال است.
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا بحال نتیجه مذاکره با گرگ چه بوده است؟
توئیت وایرال شده حساب رسمی سفارت ایران در مجارستان با میلیون‌ها بازدید؛ تلاش ترامپ برای عبور از تنگه هرمز!
💢هفت هدف راهبردی که آمریکا در «جنگ رمضان» به آن نرسید آمریکا در جنگ رمضان برای تحقق اهداف زیر وارد میدان شد، اما در همه‌ی آن‌ها شکست خورد: ❌ براندازی نظام جمهوری اسلامی ❌ تجزیه ایران ❌ تسلط کامل بر نفت و انرژی ایران برای ترمیم اقتصاد خود ❌ گسترش و تثبیت نفوذ رژیم صهیونی در غرب آسیا ❌ از بین بردن توان موشکی و پهپادی ایران ❌ نابودی کامل برنامه‌های هسته‌ای ایران ❌ حذف کامل محور مقاومت در غرب آسیا 🔹این ناکامی‌ها علاوه بر شکست نظامی؛ شکست پروژه‌ی هژمونی آمریکا در منطقه است. 🔹ایران در جنگ رمضان نشان داد که «ابرقدرتی چون آمریکا» در برابر اراده الهی، انسجام مردمی و جنگ نامتقارن، چه قدر آسیب‌پذیر است و علاوه بر آن، به عنوان ابرقدرتی نوظهور و بالنده در مقابل چشم جهانیان درخشید. ✍🏻 دکتر رضا صید
🔻 سامانه گزارش مردمی گران‌فروشی، احتکار و اخلال در توزیع کالای اساسی راه‌اندازی شد ▫️ دادستانی کل کشور: 🔹 با هدف دریافت گزارش‌های مردمی درباره تخلفات اقتصادی از جمله گران‌فروشی، احتکار عمده و هرگونه اخلال در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی، سامانه‌ای به نشانی dadsetani.ir/ehtekar ایجاد شد. 🔹 شهروندان می‌توانند گزارش‌ها و مستندات خود را دربارۀ موارد تخلف از طریق این بستر ثبت کنند. 🔹 دادستان‌های سراسر کشور موظفند در چارچوب قانون و با بهره‌گیری از گزارش‌های دریافتی، با اخلال‌گران در امر تأمین و توزیع مایحتاج عمومی با قاطعیت و سرعت برخورد کنند. | رِسانو
🌷 آداب و اعمال توصیه شده در شب و روز دحوالارض ❶روزه گرفتن روز دحوالارض از چهار روزی اسٺ ڪہ در تمام سال به فضیلٺ روزه گرفتن، ممتاز اسٺ و در روایتے آمده اسٺ ڪہ روزه اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر ڪفاره هفتاد سال است و هر ڪہ این روز را روزه بدارد و شبش را بہ عبادت بہ سر آورد برای او عبادت صد سال نوشتہ مےشود. ❷شب زنده داری: احیا و شب زنده داری این شب، برابر با عبادت صد سال است. ❸ذڪر فراوان خدا ❹غسل: انجام غسل مستحبے بہ نیت روز دحوالارض. ❺خواندن دو رڪعٺ نماز، نزدیڪ ظھر بہ این ڪیفیٺ: در هر رڪعٺ بعد از حمد "پنج مرتبہ سوره الشّمس" بخوانید و بعد از سلام نماز بگویید: «لا حَوْلَ و لا قوَّهَ اِلّا بِالله العلی العظیم» سپس این دعا را بخوانید: یا مُقیلَ الْعَثَراتِ اَقِلْنی عَثْرَتی یا مُجیبَ الدَّعَواتِ اَجِبْ دَعْوَتی یا سامِعَ الْاَصْواتِ اِسْمَعْ صَوْتی وَ ارْحَمْنی و تَجاوَزْ عَنْ سَیئاتی وَ ما عِنْدی یا ذَالْجَلالِ وَ الْاِکْرام. معنےدعا: ای درگذرنده لغزشھا، از لغزشم درگذر! ای اجابت ڪننده دعاها! دعایم را مستجاب ڪن! ای شنوای آوازها! صدایم را بشنو و به من رحم ڪن و از بدیھایم و آنچه نزد من است درگذر! ای صاحب جلالٺ و بزرگواری. ❻ خواندن دعایی ڪه با این عبارت شروع می‌شود: اللّهمّ یا داحِی الْکعبهَ وَ فالِقَ الْحَبَّه (به مفاتیح الجنان، بخش اعمال مربوط به دحوالارض مراجعه ڪنید) ❼ زیارت امام رضا (ع): زیارت امام رضا علیه‌السلام یکی از بهترین و با فضیلت‌ترین عمل مستحبی این روز است.