🔴در حالی که رسانه ها و چهره های اصلاح طلب تلاش می کنند عدم مشارکت بخشی از مردم در انتخابات ریاست جمهوری را به رد و یا عدم احراز صلاحیت برخی کاندیداها مرتبط کنند
♦️ نتایج همه نظرسنجی ها در حال حاضر نشان می دهد سوء مدیریت، ناکارآمدی و فساد ناشی از عملکرد دولت روحانی، اصلی ترین علت عدم مشارکت است. روحانی، اصلی ترین علت عدم مشارکت است.
📕 احمدی نژاد در حصر؟
شنیدهها حاکی از حصر خانگی احمدی نژاد توسط نیروهای امنیتی است. او در کنار هوادارانش روز گذشته طی تجمعی سخنان ساختارشکنانه و توهینهایی زننده به رهبر انقلاب داشتند و احمدی نژاد طی نامهای به سردار حسین نجات، فرمانده سابق اطلاعات سپاه و فرمانده فعلی امنیت تهران تلویحا خبر از آشوبگری علیه نظام داده بود. اطلاعات تکمیلی بزودی ارائه خواهد شد.
⭕️ اگه رئیسی بیاد دلار میشه 5000تومان
اگه جلیلی بیاد برای خرید نون هم مشکل پیدا میکنیم
دریای خریت ساحل ندارد
#سرطان_اصلاحات
👈 و اینچنین بود که دلار شد ۳۵ هزار تومان
پراید شد ۱۴۰ میلیون
مرغ شد ۳۰ هزار تومان
و...
برخی مدعی هستند حضور فلان شخص موجب افزایش مشارکت می شود و اگر نباشد مردم انگیزه حضور ندارند. آمار های رسمی خلاف این را نشان می دهد
سال ٩٢پس از رد صلاحیت مرحوم هاشمی مشارکت نزدیک ٧٣درصد
سال٩۶پس از رد صلاحیت احمدینژاد مشارکت ٧٣درصد.
برخی مشارکت پایین را به جای نارضایتی "عناد"با نظام تحلیل میکنند.در صورتی که طبق نظر سنجی دانشگاه مریلند فقط۵درصد ایرانیها اساس جمهوری اسلامی را قبول ندارند
سال٧٢نارضایتی موجب شد کمتر از ۵١درصد مردم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.۴سال بعد یعنی
سال٧۶این مشارکت به٨٠درصد رسید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⛔️ اخطار آیتالله جوادی آملی به تضعیف کنندگان نظام
♨️ پاسخ کوبنده مرجع تقلید در ارتباط با واکنشهای استبدادی برخی از مسئولین نظام مانند احمدینژاد، حسن روحانی، صادق آملی لاریجانی، حسن خمینی و...
#امام_زمان_را_فراموش_نکنیم.
🔴رهبر معظم انقلاب : امام زمان را فراموش نکنیم. مملکت ما، مملکت امام زمان است. انقلاب ما، انقلاب امام زمان است، زیرا انقلاب اسلام است.
♦️یاد ولیّ الله اعظم را در دل های خودتان داشته باشید. دعای《اللّهمَّ اِنّا نَرغَبُ اِلیکَ فی دَولهِ کَریمَه》را با همه دل و با نیاز کامل بخوانید.
♦️هم روحتان در انتظار مهدی باشد، هم نیروی جسمی تان در این راه حرکت بکند. هر قدمی که در راه استواری این انقلاب اسلامی برمیدارید، یک قدم به ظهور مهدی نزدیک تر می شوید.
#انسان_۲۵۰_ساله، صفحه ۴۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حاج قاسم سلیمانی: جامعهای صالح میشود که افراد صالح بر آن حاکم شود.
💢 وحشت غرب از روی کارآمدن دولت انقلابی!!
🍃🌻🍃
✅ با همت و پیگیری قوه قضائیه و مجلس انقلابی هر روز به لیست کارخانه های احیا شده که در اثر واگذاری غیرقانونی و رانتی یا سوء مدیریت مجریان تعطیل شده بودند اضافه میشود. این نشان میدهد ادعای "خالی بودن خزانه" یا "عدم امکانات و خطر قحطی در کشور" تنها یک فریب و آدرس غلطی است که برای توجیه ناکارآمدی و فرصت سوزیهای دولت مطرح میشود.
🌀سفیر انگلیس در جمع سفرای اروپایی گفته بود: ما ترسی از هسته ای ایران نداریم. ترس ما از شکل گیری دولت انقلابی و روی کارآمدن افراد انقلابی در ایران است چرا که این افراد ذره ای به غرب وابستگی ندارند و مردم ایران را به سمت استقلال و همبستگی سوق میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد اقتصاد مالی: اگر بانک مرکزی بیصاحب اداره میشد دلار به 33 هزار تومان نمیرسید!
دکتر پرویز جلیلیکامجو، استاد اقتصاد مالی:
🔻آقای همتی! شما چه عملکرد مثبتی در بانک مرکزی داشتید که الان ادعای نجاتدادن اقتصاد مملکت را دارید؟!
🔻آقای همتی! شما نمیتوانید 20 بانک را در کشور اداره کنید، آنوقت ادعای ادارهی کل کشور را دارید؟!
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅پندی بسیار حڪیمانه از حضرت امام علۍ (ع)
✍️لذتهای دنیا ۷ قسم است :
1⃣ خوردنی
2⃣ آشامیدنی
3⃣ پوشیدنی
4⃣آمیزشی
5⃣بهترین مرڪب
6⃣ بوییدنی
7⃣ شنیدنی
①لذیذ ترین خوردنی عسل است ڪه از استفراغ مگسی حاصل میشود.
②لذیذ ترین آشامیدنی آب است (که پس از باران در خاڪ ڪثیف و نجس روان میشود.)
③بهترین پوشیدنی ابریشم است ڪه آب و تف دهان ڪرمی زشت است.
④آمیزش نیز لذتی است از نزدیڪی و دخول پستترین و شرمآورترین اجزای بدن انسان در یڪدیگر.
⑤بهترین سواری اسب است ڪه بیوفاترین و ڪشندهترین حیوان آن را برای انسان فراهم میڪند.
⑥بهترین بوییدنی مشڪ آهو است ڪه از خون نجس ناف حیوان حاصل میشود.
⑦شیرین ترین صدای شنیدنی برای بشر، غنا (صدای تنبڪ است ڪه از روده و محل عبور فضله حیوان درست میشود.) است.
💥پس ای جابر! بدان در این دنیا بهترین لذتهای دنیا را خدا در پستترین چیزهای دنیا قرار داده است و این دلیل بر پستی دنیا برای بشر ڪافی است.
📚 بحارالانوار
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🌐 مگر نگفتید روحانی را
ما رئیس جمهور کردیم؟!
♦️مردم، نام چند حزب از 19 حزب و گروه عضو "جبهه اصلاحات" را شنیده اند؟ آیا حتی پنج درصد مردم، این گرو ها را می شناسند:
🔹"سازمان عدالت و آزادی، مجمع محققین و مدرسین قم، انجمن اسلامی مهندسان، انجمن اسلامی پزشکان، مجمع نیروهای خط امام، جمهیت زنان مسلمان نواندیش، مجمع زنان اصلاح طلب، جمعیت حقوق بشر زنان، مجمع دانش آموختگان ایران، اتحاد ملت، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه، انجمن اسلامی معلمان، حزب آزادی، حزب همبستگی دانش آموختگان، حزب پیشرو اصلاحات، مجمع ایثارگران، مجمع فرهنگیان و سازمان معلمان"
♦️برخی از اینها را حتی نزدیکان شان هم جدی نمی گیرند، اما ادعا دارند چون نامزدی در انتخابات ندارند، انتخابات فراگیری و مشروعیت ندارد! این ادعا در حالی است که هم اکنون، آقایان همتی و مهر علیزاده به عنوان دو فعال اصلاح طلب، در گود رقابت حضور دارند.
🔹همتی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران (یکی از سه حزب برادر بزرگ تر در جبهه اصلاحات) و رئیس کل بانک مرکزی است. مهر علیزاده هم معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار خراسان بوده، و در دولت روحانی، استانداری اصفهان و عضویت هیئت مدیره منطقه آزاد کیش را تجربه کرده است.
♦️طبق نظرسنجی ها، اولویت ترغیب کننده مردم برای حضور در انتخابات، جدیت در مبارزه با فساد و بهبود معیشت عمومی است، نه تنوع نامزد ها.
🔹در نظرسنجی چندی پیش مرکز دولتی «ایسپا»، از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده بود «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه بود:
🔻بیشترین عامل ترغیبکننده (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، و برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد قرار گرفتهاند. فقط ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود، بر تصمیمشان تاثیر دارد
🔹باید عنایت داشت آقایان جهانگیری، آخوندی، شریعتمداری، لاریجانی، پزشکیان، محسن هاشمی و ...، نماینده وضع موجود (ناکارآمد) دولت بوده اند و بنابراین تایید آنها نمی توانست تاثیر مهمی در مشارکت داشته باشد. مقبولیت دولت در نظرسنجی ها، زیر هفت درصد است.
♦️به گفته آقای زیباکلام؛ "مردم دیگر به اصلاح طلبان رای نمیدهند. لاریجانی تایید صلاحیت هم می شد، رای نداشت. با حضور رئیسی هیچ شانسی برای دیگر نامزدها وجود ندارد. دلم میخواست از لاریجانی بپرسیم به چه امیدی نامزد شده است؟".
🔹می شود گفت عدم تایید برخی از نامزد های ائتلاف حاکم بر دولت، بهانه مظلوم نمایی برای آنهاست و نه محدودیت. آنها اگر واقعا اعتباری برای خود قائل باشند، باید از آقای همتی یا مهرعلیزاده حمایت کنند؛
♦️مگر نه این که هم هاشمی و هم طرفداران خاتمی، مدعی بودند روحانی سه درصد رای بیشتر نداشت و ما با اعتبار خود، رای او را به بالای 50 درصد رساندیم؟ بسم الله! حالا وقت راستی آزمایی ادعاست. این بار جای هاشمی، چند نفر دیگر رد شده اند.
🔹چرا دبّه کرده اند؟ چون می دانند علت تصاعد ناگهانی رای روحانی، وعده های فریبنده ای بوده که امروز خلاف واقع بودن اغلب آنها برای مردم یقینی شده و بنابراین هر کس که مُهر "اصلاحات و اعتدال" پای نامزدی اش بخورد، نزد مردم بی اعتبار می شود. این بومرنگ دروغی است که هشت سال اوج گرفت؛ اما حالا به سمت پرتاب کنندگان کمانه کرده است.
🔴 ارتباط معاهده پاریس با قطعی برق/امضای خانم ابتکار پای توقف ساخت نیروگاهها
🔹دولت در حالی علت قطعی برق را استخراج رمزارزها اعلام کرده است که به اذعان کارشناسان و نمایندگان مجلس علت خاموشیهای اخیر را باید در جای دیگری جستجو کرد.
"مجتبی توانگر" رئیس کمیته اقتصاد انرژی مجلس:
🔹سهم کشور از کل صنعت استخراج رمزارز در دنیا کمتر از ۵ درصد است؛ علت قطع برق، استخراج رمزارز نیست بلکه علت توقف سرمایهگذاری و فرسودگی شبکه توزیع و تولید است.
"پورابراهیمی" نماینده مجلس:
🔹مهمترین عامل و دلیل اصلی این خاموشیها و قطعی برق عدم سرمایهگذاری جدید در حوزه صنعت برق است.
"مصطفی طاهری" نماینده مجلس:
🔹یکی از عوامل کاهش ساخت نیروگاه در کشور معاهده پاریس است؛ در این معاهده که سال ۹۷ توسط خانم ابتکار امضا شد، دولت تعهد داد برای همکاریهای محیطزیستی از ساخت نیروگاه جدید خودداری کند.
🔴 خاتمی بدون رقیب!
🔹هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
🔸محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
🔹واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
🔸 #احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
🔹رقیب اصلی خاتمی، احمد توکلی بود. وی به نقدهای تند و تیز به دولت خاتمی می پرداخت. توکلی با ارائه نظریه ای با عنوان "جمهوری دوم" و با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" وارد رقابت انتخاباتی شد. شعارهای توکلی بیشتر بر محورهای اقتصادی استوار بود. وی در مصاحبه با روزنامه سیاست روز در بیان علت کاندیداتوری خود گفت: «چون اصلاح اقتصاد همت و جرأت لازم دارد. » برنامه های وی "برون رفت از معضلات اقتصادی"، "راه اندازی تولید"، "کاهش نابرابری"، "کاهش و منطقی سازی نقش های دولت" و "مقابله با فساد و تبعیض" عنوان شد. او ارکان جمهوری دوم خود را "عقلانیت و عدالت" معرفی می کرد.
🔸نامزد دیگر این دوره که توانست پس از توکلی بیشترین آرا را کسب کند، علی شمخانی بود که از درون کابینه خاتمی به رقابت وارد شده بود. شعار وی "دولت اقدام ملی" بود.
🔹از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. وی در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
🔸اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است! انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
❎بیانیه تند وزرای احمدی نژاد و اعلام برائت از او.
🔹ايسنا:جمعی از وزرای کابینه دولت نهم و دهم با صدور بیانیهای انتقادی نسبت به اقدامات و عملکردهای رییسجمهور سابق تاکید کردند:
خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمان های امام و انقلاب می دانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایت پذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خاستگاه اقبال مردم به وی در سال ۸۴ بوده است.
۱-مرتضی بختیاری(دادگستری)
۲-مهردادبذرپاش(سازمان جوانان)
۳-محمود بهمنی(بانک مرکزی)
۴-امیرمنصوربرقعی(مدیریت و برنامه ریزی)
۵-رضاتقی پور (ارتباطات)
۶-حمیدرضا حاجی بابایی (آموزش و پرورش)
۷-سیدمحمدحسینی(فرهنگ و ارشاد اسلامی)
۸-سید شمس الدین حسینی (امور اقتصادی و دارایی)
۹-صادق خلیلیان(جهاد کشاورزی)
۱۰-کامران دانشجو(علوم تحقیقات و فناوری)
۱۱-پرویز داودی(معاون اول)
۱۲-مجید دوستعلی(دبیر دولت)
۱۳-محمدمهدی زاهدی(علوم تحقیقات و فناوری)
۱۴-مسعود زریبافان (بنیادشهید)
۱۵-محمد سلیمانی(ارتباطات)
۱۶-محمدحسین صفار هرندی (فرهنگ و ارشاد اسلامی)
۱۷-زهره طبیب زاده نوری (امور زنان و خانواده)
۱۸-محمدحسن طریقت منفرد (بهداشت)
۱۹-علیرضاطهماسبی(صنایع و معادن)
۲۰-محمد عباسی (ورزش-تعاون)
۲۱-فریدون عباسی(سازمان انرژی اتمی)
۲۲-ابراهیم عزیزی(توسعه مدیریت و سرمایه انسانی)
۲۳-علیرضا علی احمدی(آموزش و پرورش)
۲۴-محمد علی آبادی(تربیت بدنی)
۲۵-مهدی غضنفری (صنعت، معدن و تجارت)
۲۶-محمود فرشیدی(آموزش وپرورش)
۲۷-لطف الله فروزنده(منابع انسانی-پارلمانی)
۲۸-رستم قاسمی(نفت) ۲۹-منوچهر متکی(امورخارجه)
۳۰-صادق محصولی (کشور-رفاه)
۳۱-عبدالرضا مصری(رفاه)
۳۲-حیدر مصلحی (اطلاعات)
۳۳-مصطفی محمد نجار (دفاع-کشور)
۳۴-محمدجواد محمدی زاده(محیط زیست)
۳۵-سیدمحمدرضا میرتاج الدینی(پارلمانی)
۳۶-مسعود میرکاظمی (بازرگانی-نفت)
۳۷-محمدناظمی اردکانی (تعاون)
۳۸-مجید نامجو(نیرو)
۳۹-فاطمه واعظ جوادی (محیط زیست)
۴۰-احمد وحیدی(دفاع)
۴۱-مرضیه وحید دستجردی (بهداشت)
۴۲-سیدمهدی هاشمی(کشور)
۴۳. اسدالله عباسی ( تعاون کار و رفاه اجتماعی )
روانبخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
✅ موضوع: با کسی که رأی نمی دهد، چطور مواجه شویم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰امام خامنه ای :
خیلی از بزرگان که مذمت شدند، به خاطر شرب خمر مذمت نشدند به خاطر بی نمازی مذمت نشدند بخاطر عدم حضور در آنجایی که حضور شان لازم بود مذمت شدند .
🔴 سیل مفقود !!
آقای همتی توصیه می کنم فیلم بالا را ببینید و به این سئوال پاسخ دهید :
🔺چرا با وجود افزایش حدودا هشت برابری نقدینگی در دو دولت روحانی و رکورد بالاترین میزان رشد نقدینگی نسبت به ۴۳ سال اخیر در سال ۹۹ (یعنی درزمان ریاست شما بر بانک مرکزی و طبق آمار همین بانک) ، بازهم تولید کنندگان باید از کمبود نقدینگی شکایت داشته باشند؟؟؟
شما که استاد اقتصاد و رئیس فعلی بانک مرکزی می باشید بفرمایید این سیل وحشتناک نقدینگی بجای تولید به کجا رفته است؟؟؟
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#انتخاب_درست_کار_درست
#انتخابات
💠 دفاع قاطع حجتالاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی(از یاران امام در نجف و مورخ انقلاب اسلامی) از عملکرد #شورای_نگهبان و #نقد_صریح کارنامه #دولت_روحانی
🔹آنچه #شورای_نگهبان انجام داد نه علیه کسی بود، نه در جهت منافع کسی بود؛ آنچه که شورای نگهبان انجام داد، طبق #قانون بود.
🔹قانون مشخص کرده کسانی که راه مردم را دنبال نمیکنند و میخواهند مردم را به ذلت و سازش بکشانند نباید در رأس کار قرار گیرند.
🔸شورای نگهبان تابع خواست جامعه است اما در چارچوب قانون.
🔻وقتی شورای نگهبان در بررسی سوابق افراد یا به این نتیجه میرسد که افرادی صلاحیت ندارند یا به این نتیجه نمیرسد که فردی صلاحیت دارد، ناچار است در این زمینه #توقف کند.
آنچه مهم است عمل شورای نگهبان به قانون است.
🔘امام هم دنبال این بود که همه جناح ها در انتخابات شرکت کنند اما نه #جناح_های_نفوذی!
اصلا فلسفه وجودی شورای نگهبان همین است که اجازه ندهد عناصری که به انقلاب پایبند نیستند یا به ملت وفادار نیستند و خطشان از خط انقلاب و آرمان های مردمی جداست، نتوانند در راس کار قرار بگیرند.
◽️اینکه امام فرمودند نگذارید که نااهلان بر کشور حاکم بشوند که یک روز یا یک شبه انقلاب را میفروشند، معنایش همین بود.
شورای نگهبان وظیفه اش این است که نگذارد عناصری که راه انقلاب و امام و اسلام ناب محمدی(ص) را دنبال نمیکنند یا مخالف هستند، در رأس کار قرار گیرند.
◾️در این سالها عملا هم دیدیم؛ نااهلانی که در دولت یازدهم و دوازدهم در صحنه حضور داشتند، چگونه انقلاب را به مسلخ بردند و زندگی مردم را تباه کردند.
🔴 «خبرآنلاین»: مذاکرات وین ناامیدکننده است و در سنگلاخ افتاده!
👈این خبرگزاری نزدیک به دولت نوشت:
🔹صداهایی که از وین به گوش می رسند، ناامید کننده است؛ تهران در آستانه انتخابات قرار دارد و این موضوع هم به دشوار شدن گفتگوهای بازگشت به برجام اضافه شده است.
🔹گفتگوها در وین در مسیری سنگلاخی قرار گرفته است.
🔹هر چند به نظر میرسید که این دور از مذاکرات می تواند تبدیل به آخرین دور شود، اما شواهد از وین میگویند که چنین اتفاقی دور از دسترسی به نظر میرسد و نمایندگان دولتها خود را در وضعیتی دشوار میبینند؛ از آن سو در واشنگتن واکنشها به گفتگوها چندان مثبت نیست.
📌پ.ن: این درحالی است که روحانی هشت روز قبل مدعی شده بود: (در وین) توافق اصلی انجام شده است و الان هم بحث روی مسائل جزئی و ریز است تا به توافق نهایی برسیم!