eitaa logo
بصیر
365 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
416 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️ نکاتی کوتاه از آیت الله میرباقری در تبیین حکمرانی رهبر معظم انقلاب ✳️ 🔹از نگاه حضرت آقا پیروزی انقلاب اسلامی آغاز عصر جدیدی است. این انقلاب داعیه مبارزه با عصر روشنگری غرب را دارد که با صدای بلند با دین مخالفت می‌کند. بعضی‌ها می‌گویند غرب سرمایه‌داری مخالف دین نیست که البته کاملاً اشتباه می‌کنند. 🔹مقصود حضرت آقا از دولت‌سازی، دولت به معنی قوه مجریه نیست، بلکه مجموعه نظامی است که در آن حکمرانی اسلامی محقق شود. رهبری به الزامات این نظام اعم از نرم‌افزاری و سخت‌افزاری آگاهی دارند و می‌دانند که باید نیروی انسانی متناسب با این نظام تربیت شود. 🔹یکی از خدمات حضرت آقا ایجاد زیرساخت‌های حکومت اسلامی است و ایشان در این راستا کمک شایانی به شکل‌گیری نهضت نرم‌افزاری و بحث کرسی‌های نظریه‌پردازی و علوم انسانی اسلامی کرده‌اند. 🔹یکی دیگر از خدمات حضرت آقا محافظت از انقلاب اسلامی در مقابل استحاله شدن و فاصله گرفتن از اهداف اصلی است. ایشان با تئوریزه کردن انقلاب اسلامی، آن را از افتادن در دام اشرافیت و خوی پادشاهی نجات دادند. رهبریِ چنین نظامی، نیازمند فرد توانمندی است که در این مقیاس می‌اندیشد و اراده‌ای پولادین متناسب با این مقیاس دارد. 🔹رهبری با ارایه مراحلی پنجگانه، انقلاب اسلامی را در مقیاس عصر جدید در مقابل عصر روشنگری قرار داده و با هوشیاری پیش برده‌اند. ایشان به‌خوبی می‌دانند که حرکت‌های بزرگ برای رسیدن به نتیجه، زمان می‌برند. به همین دلیل هم با دولت‌ها مدارا می‌کنند، زیرا می‌دانند در کنار کارهای روزمره‌ دولت‌ها، کار بزرگ‌تری به عهده انقلاب اسلامی است و این انقلاب با ظرفیتی که دارد، از این دولت‌ها عبور می‌کند. 🔹متاسفانه دولت‌ها تا کنون هم‌تراز انقلاب اسلامی نبوده و آسیب‌هایی را به انقلاب اسلامی وارد آورده‌اند. 🔹بنابراین جوشش انقلاب اسلامی ارتباطی به رئیس‌جمهورها ندارد، بلکه یک حرکت عظیم الهی است که از رئیس‌جمهورها و دولت‌ها عبور می‌کند. آقا هم چندان سر به سر دولت‌ها نمی‌گذارند، چون انقلاب اسلامی ترمز آنها را کشیده است. اینها می‌خواستند انقلاب اسلامی را استحاله کنند، اما نتوانستند و انقلاب اجازه نداد دولت‌ها فرمان آن را به دست بگیرند. 🔹بنابراین رهبری با تئوریزه کردن انقلاب، آن را در مقابل چالش‌های بزرگ جهانی اعم از منافقین دنیای اسلام و کشورهای عربی و داعش و چالش‌های داخلی غرب‌گراها و منافقین حفظ کردند. 🔹من معتقدم خدای متعال ایشان را برای این مأموریت ساخته است. دوران جوانی ایشان را ببینید که چه امتحان‌های بزرگی را از سر گذراندند. مطالعات ایشان در اسلام‌شناسی یک نگاه اجتماعی است و ایشان به دنبال تحقق دین در جامعه هستند. 🔹بنابراین خدای متعال ایشان را به لحاظ اندیشه‌ای و به لحاظ کارآمدی کامل کرده است. میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کس فهمید مدرک مهر علی زاده چیه به ما هم بگه .🤣🤣🤣
✳️مشکل بی اخلاقی مناظرات کجاست؟ 🖌محمد‌موذن‌ سلطان‌آبادی 🔹پس از مناظره نخست کاندیداهای ریاست جمهوری، حرف حدیث های بسیاری پدید آمد. برخی ادب و خویشتن داری رییسی را ستودند و برخی از دروغ و تهمت‌های علنی دو نامزد خاص شگفت زده شدند. برخی به شورای نگهبان انتقاد کردند که رجولیت مذهبی و تقوای این دو نامزد خاص چطور احراز شده! و برخی نیز به ارائه سند برای اثبات دروغ و تهمت های مطرح شده روی آوردند. 🔹اما روشن است که هرچند در این دوره، برخی چهره های کمتر شناخته شده از یک طیف خاص، وقیحانه تر ظهور کردند، با این وجود، معضل دروغ و ولنگاری رفتاری، تقریبا در تمام انتخابات ریاست جمهوری پیشین نیز دیده شده است. 🔹اما مشکل کجاست؟ آیا مشکل از شورای نگهبان است که برخی افراد بی صلاحیت را تایید میکند؟ یا اینکه این افراد پس از تایید صلاحیت، تقوا و رجولیت مذهبی خود را برای رسیدن به قدرت ذبح میکنند؟ ⭕️پاسخ این است که ما در ایران، حزب سیاسی نداریم بلکه حزب های اعتقادی داریم، یعنی تفاوت میان اصول گرایان و اصلاح طلبان، در ابتدا ناشی از مسایل سیاسی نیست بلکه برونداد باورهای دینی و اعتقادی است. ⭕️اصلاح طلبان، در مرحله نخست، یک طیف سیاسی متفاوت نیستند بلکه یک طیف اعتقادی متفاوت هستند، کسانی هستند که از نظر اعتقادات دینی در مرحله ضعیفتری قرارگرفته اند و بسیاری از باید ها و نباید های دینی و اخلاق اجتماعی را قبول ندارند به همین دلیل نه روش های آنان برای مبارزات انتخاباتی، خط قرمز دینی یا اخلاقی دارد، (چنانچه گاه برای کسب رای از گروهک منافقین نیز دفاع میکنند) و نه وجه مشترک سیاسی روشنی می‌توان در میان تمام کسانی که به اصلاح طلبی منسوب هستند یافت. 💢تنها وجه مشترکی که در میان تمام آنان وجود دارد، تزلزل اعتقادی و عدم پایبندی به تمام دستورات دین است و شاید بتوان اصلاح طلبان را گروهی تعریف کرد که خود را ملزم به تقید و پایبندی به آموزه های دین نمی‌دانند. بنابر این شورای نگهبان دو راه بیشتر ندارد؛ یا نباید از طیف اصلاح طلب، احدی را تایید صلاحیت کند و یا اگر به جهت محذورات و مصالح اجتماعی، مجبور به تایید برخی از آنان شد، بداند که آنان در هر صورت ذات خود را در بی اخلاقی و بی قیدی ظهور خواهند داد و پیش از شروع تبلیغات، اتمام حجت های لازم را انجام دهد تا بتواند در جای لازم،با اقناع افکار عمومی، برخورد قانونی را با متخلفین انجام دهد.
جمعبندی مناظرات اقتصادی کاندیداها.m4a
4.28M
✍جمعبندی اقتصادی مناظره کاندیداها ۱- همتی نتوانست خودشو از عملکرد دولت روحانی تبرئه کند ۲-مهر علیزاده با چسپاندن خود به خاتمی و جاسوس کاوه مدنی موقعیت خودشو از دست داد ۳-زاکانی قویتر و دست پر آمده بود ۴-آقای رئیسی عالی بودهم اخلاقی هم با پشتوانه کاری گفت آمدم فدای مردم بشم ولو تهمت بزنند ۵-رضایی برنامه خوب داشت ولی مقداری مشکلات جسمی و بیانی تاثیر منفی داشت ۶-قاضی زاده سعی کرد بیطرف باشه با کسی درگیر نشه نقش نماینده لاریجانی را بازی کرد ۷-جلیلی با برنامه بود ادب واخلاق و مدیریت را توامان داشت
🔴امام صادق(ع) الگوی مناظره اخلاق‌محور 🖊احمدحسین شریفی 🔶عصر امام صادق علیه السلام از حساس‌ترین دوران سده‌های اولیه اسلام است. عصر درگیری‌های بزرگ و خونین سیاسی میان امویان و عباسیان است. عصر اغتشاشات و انقلاب‌های خرد و کلان و مستمر در گوشه و کنار جهان اسلام است. افزون بر همه اینها عصر بروز نحله‌ها و مذاهب گوناگون فکری و مذهبی و فقهی است. عصر برخورد اندیشه‌هاست. عصر مباحثات و مناظرات علمی و دینی بسیار پررنگی است. 🔶نوع مواجهه آن حضرت با گروه‌های فکری و مذهبی و دینی و معنوی فراوانی که مطرح می‌شد، می‌‌تواند به عنوان الگویی معصومانه و الهی و اخلاقی برای همه پیروان راستین آن حضرت و همه حق‌طلبان باشد. 🔶(ع) هم خود اهل بود و ده‌ها مناظره کوتاه و بلند از آن حضرت در منابع حدیثی و تاریخی نقل شده است؛ و هم شاگردان خود را برای مناظرات علمی و مذهبی آماده می‌کرد و تشویق می‌کرد. آن حضرت: 1.هرگز از موضوع مناظره خارج نمی‌شد. 2.هرگز به طرف مناظره خود حتی اگر ملحد بود، توهین و بی‌احترامی نکرد. 3.هرگز به دنبال تحریک عواطف و هیجانات و احساسات طرف مقابل یا شنوندگان مناظره نبود. 4.هرگز برای فرار از پاسخ‌گویی، شخصیت طرف مناظره را هدف قرار نداد. 5.هرگز از فضای عقلانیت در مناظرات فاصله نگرفت. 6.هرگز برای خوشایند طرف مقابل، از سخن حق خود کوتاه نیامد. 7.البته در مواردی که طرف مناظره در پذیرش حق لجاجت می‌کرد و بعد از بطلان ادعای خود باز هم بر آن پافشاری می‌کرد، او را انذار می‌داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاوه مدنی کیست؟! مهرعلیزاده اصلاح طلب متوسل شد به دفاع از یک جاسوس به اسم کاوه مدنی که نقش پررنگی در پیوستن ایران به داشت و باعث کاهش تولید برق کشورمون شد! این فیلم رو ببینید تا بیشتر با کاوه مدنی و رذالت اصلاحات آشنا بشید! راستی؛ چرا دولت روحانی پخش مستند جاسوسان محیط زیست از تلویزیون رو متوقف کرد؟ اون هم وقتی دو دقیقه از مستند گذشته بود!
☑️کنایه جالب نجاح محمد علی، تحلیلگر مسائل سیاسی به آل سعود 🔹برخی از سران کشور های عربی که امروز مردم ایران را به تحریم انتخابات دعوت می کنند،آخرین باری که انتخابات در کشورشان برگزار شده شب (ليلة المبیت) بوده برای انتخاب گزینه اصلح برای قتل پیامبر اسلام. 🔹این ها که هیچ‌دموکراسی را به رسمیت نمی شناسند با چه رویی از انتخابات حرف می‌زنند؟!
🔴هلاکت پدر هوافضای رژیم صهیونیستی ♦️رسانه‌های اسرائیلی از هلاکت مدیر پیشین سازمان فضایی رژیم صهیونیستی بر اثر جراحات وارده به او در جریان درگیری‌های اخیر در شهر اشغالی عکا خبر دادند. ♦️در جریان نبرد شمشیر قدس و درگیری‌های شهر عکا، به داخل هتلی که "آوی هار ایون" در آنجا اقامت داشت، کوکتول مولوتف پرتاب شد که طی آن او به شدت زخمی شد و در نهایت ساعاتی پیش بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان به هلاکت رسید. 🔸آوی هار ایون که بود؟ 🔹 فعال صنعت موشکی رژیم صهیونیستی 🔹رئیس پروژه ماهواره ای 🔹رئیس آژانس فضایی اسرائیل 🔹رئیس سابق صنایع نظامی رافائل 🔹وی از طراحان اصلی سیستم گنبد آهنین بود.
💠 مناظره یا منازعه؟! ✍ فرهاد مهدوی مناظره‌های انتخاباتی همواره از پرچالش‌ترین برهه‌های تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظره‌های پینگ‌پنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت 200 دقیقه می‌شود. این مناظره‌ها ضمن آنکه سواد کاندیداها را می‌سنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأی‌دهندگان می‌شود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 1400 شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه به‌گونه‌ای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاع‌ها، بخشی از صحبت‌های اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد». نکات تحلیلی: در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است: ۱ - یکی از چشم‌اندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان داده‌اند و حتی فرموده‌اند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم می‌کند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیان‌شده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند. ۲ - نقش کنایه‌های انتخاباتی روحانی در انتخابات‌های گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکه‌ها و کنایه‌ها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند. ۳ - سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث می‌شود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، به‌جای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح می‌کردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها می‌پرداختند. 🔹 نکته پایانی: در کشور ما امکانات و ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیت‌ها و نحوه فعال کردن آن‌ها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانه‌ها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیس‌جمهور باکفایت می‌تواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیت‌ها حل کند.
⭕️ پاسخ به ۷ شبهه انتخاباتی
راه درست، انتخاب درست است! ✅ رهبرمعظم انقلاب:  🔹اگر نابسامانی‌ای وجود دارد، اگر ناکارآمدی‌ای وجود دارد، ما باید آن را با انتخاب درست و انتخاب خوب جبران کنیم، نه با عدم انتخاب. خب اگر چنانچه واقعاً یک ضعفی وجود دارد در مدیریّتها، راه چاره‌اش چیست؟ 🔹 راه چاره‌اش این است که ما اصلاً در مدیریّتها دخالت نکنیم، یا راه چاره‌اش این است که دخالت کنیم و یک مدیریّت درست و حسابی، مدیریّت به معنای واقعیِ کلمه اسلامی و مردمی به وجود بیاوریم؟ راهش این است دیگر؛ یعنی اگر چنانچه دلخوری‌ای وجود دارد، این دلخوری را این جوری بایستی جبران بکنیم، نه با وارد نشدن در منطقه‌ی انتخابات.
⭕️مهرعلیزاده ای به رئیسی گفت ۶ کلاس سواد نداری که ٢۴ ساله داره از پایان نامه اش دفاع میکنه... ➕رسوای زمانه تویی دیوانه تویی!!