✳️مشکل بی اخلاقی مناظرات کجاست؟
🖌محمدموذن سلطانآبادی
🔹پس از مناظره نخست کاندیداهای ریاست جمهوری، حرف حدیث های بسیاری پدید آمد. برخی ادب و خویشتن داری رییسی را ستودند و برخی از دروغ و تهمتهای علنی دو نامزد خاص شگفت زده شدند. برخی به شورای نگهبان انتقاد کردند که رجولیت مذهبی و تقوای این دو نامزد خاص چطور احراز شده! و برخی نیز به ارائه سند برای اثبات دروغ و تهمت های مطرح شده روی آوردند.
🔹اما روشن است که هرچند در این دوره، برخی چهره های کمتر شناخته شده از یک طیف خاص، وقیحانه تر ظهور کردند، با این وجود، معضل دروغ و ولنگاری رفتاری، تقریبا در تمام انتخابات ریاست جمهوری پیشین نیز دیده شده است.
🔹اما مشکل کجاست؟ آیا مشکل از شورای نگهبان است که برخی افراد بی صلاحیت را تایید میکند؟ یا اینکه این افراد پس از تایید صلاحیت، تقوا و رجولیت مذهبی خود را برای رسیدن به قدرت ذبح میکنند؟
⭕️پاسخ این است که ما در ایران، حزب سیاسی نداریم بلکه حزب های اعتقادی داریم، یعنی تفاوت میان اصول گرایان و اصلاح طلبان، در ابتدا ناشی از مسایل سیاسی نیست بلکه برونداد باورهای دینی و اعتقادی است.
⭕️اصلاح طلبان، در مرحله نخست، یک طیف سیاسی متفاوت نیستند بلکه یک طیف اعتقادی متفاوت هستند، کسانی هستند که از نظر اعتقادات دینی در مرحله ضعیفتری قرارگرفته اند و بسیاری از باید ها و نباید های دینی و اخلاق اجتماعی را قبول ندارند به همین دلیل نه روش های آنان برای مبارزات انتخاباتی، خط قرمز دینی یا اخلاقی دارد، (چنانچه گاه برای کسب رای از گروهک منافقین نیز دفاع میکنند)
و نه وجه مشترک سیاسی روشنی میتوان در میان تمام کسانی که به اصلاح طلبی منسوب هستند یافت.
💢تنها وجه مشترکی که در میان تمام آنان وجود دارد، تزلزل اعتقادی و عدم پایبندی به تمام دستورات دین است و شاید بتوان اصلاح طلبان را گروهی تعریف کرد که خود را ملزم به تقید و پایبندی به آموزه های دین نمیدانند.
بنابر این شورای نگهبان دو راه بیشتر ندارد؛ یا نباید از طیف اصلاح طلب، احدی را تایید صلاحیت کند و یا اگر به جهت محذورات و مصالح اجتماعی، مجبور به تایید برخی از آنان شد، بداند که آنان در هر صورت ذات خود را در بی اخلاقی و بی قیدی ظهور خواهند داد و پیش از شروع تبلیغات، اتمام حجت های لازم را انجام دهد تا بتواند در جای لازم،با اقناع افکار عمومی، برخورد قانونی را با متخلفین انجام دهد.
#اخلاق_انتخاباتی
#انتخاب_کارآمد
جمعبندی مناظرات اقتصادی کاندیداها.m4a
4.28M
✍جمعبندی اقتصادی مناظره کاندیداها
۱- همتی نتوانست خودشو از عملکرد دولت روحانی تبرئه کند
۲-مهر علیزاده با چسپاندن خود به خاتمی و جاسوس کاوه مدنی موقعیت خودشو از دست داد
۳-زاکانی قویتر و دست پر آمده بود
۴-آقای رئیسی عالی بودهم اخلاقی هم با پشتوانه کاری گفت آمدم فدای مردم بشم ولو تهمت بزنند
۵-رضایی برنامه خوب داشت ولی مقداری مشکلات جسمی و بیانی تاثیر منفی داشت
۶-قاضی زاده سعی کرد بیطرف باشه با کسی درگیر نشه نقش نماینده لاریجانی را بازی کرد
۷-جلیلی با برنامه بود ادب واخلاق و مدیریت را توامان داشت
🔴امام صادق(ع) الگوی مناظره اخلاقمحور
🖊احمدحسین شریفی
🔶عصر امام صادق علیه السلام از حساسترین دوران سدههای اولیه اسلام است. عصر درگیریهای بزرگ و خونین سیاسی میان امویان و عباسیان است. عصر اغتشاشات و انقلابهای خرد و کلان و مستمر در گوشه و کنار جهان اسلام است. افزون بر همه اینها عصر بروز نحلهها و مذاهب گوناگون فکری و مذهبی و فقهی است. عصر برخورد اندیشههاست. عصر مباحثات و مناظرات علمی و دینی بسیار پررنگی است.
🔶نوع مواجهه آن حضرت با گروههای فکری و مذهبی و دینی و معنوی فراوانی که مطرح میشد، میتواند به عنوان الگویی معصومانه و الهی و اخلاقی برای همه پیروان راستین آن حضرت و همه حقطلبان باشد.
🔶#امام_صادق(ع) هم خود اهل #مناظره بود و دهها مناظره کوتاه و بلند از آن حضرت در منابع حدیثی و تاریخی نقل شده است؛ و هم شاگردان خود را برای مناظرات علمی و مذهبی آماده میکرد و تشویق میکرد.
آن حضرت:
1.هرگز از موضوع مناظره خارج نمیشد.
2.هرگز به طرف مناظره خود حتی اگر ملحد بود، توهین و بیاحترامی نکرد.
3.هرگز به دنبال تحریک عواطف و هیجانات و احساسات طرف مقابل یا شنوندگان مناظره نبود.
4.هرگز برای فرار از پاسخگویی، شخصیت طرف مناظره را هدف قرار نداد.
5.هرگز از فضای عقلانیت در مناظرات فاصله نگرفت.
6.هرگز برای خوشایند طرف مقابل، از سخن حق خود کوتاه نیامد.
7.البته در مواردی که طرف مناظره در پذیرش حق لجاجت میکرد و بعد از بطلان ادعای خود باز هم بر آن پافشاری میکرد، او را انذار میداد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاوه مدنی کیست؟!
مهرعلیزاده اصلاح طلب متوسل شد به دفاع از یک جاسوس به اسم کاوه مدنی که نقش پررنگی در پیوستن ایران به #معاهده_پاریس داشت و باعث کاهش تولید برق کشورمون شد!
این فیلم رو ببینید تا بیشتر با کاوه مدنی و رذالت اصلاحات آشنا بشید!
راستی؛ چرا دولت روحانی پخش مستند جاسوسان محیط زیست از تلویزیون رو متوقف کرد؟ اون هم وقتی دو دقیقه از مستند گذشته بود!
#انتخابات #مناظره
☑️کنایه جالب نجاح محمد علی، تحلیلگر مسائل سیاسی به آل سعود
🔹برخی از سران کشور های عربی که امروز مردم ایران را به تحریم انتخابات دعوت می کنند،آخرین باری که انتخابات در کشورشان برگزار شده شب (ليلة المبیت) بوده برای انتخاب گزینه اصلح برای قتل پیامبر اسلام.
🔹این ها که هیچدموکراسی را به رسمیت نمی شناسند با چه رویی از انتخابات حرف میزنند؟!
🔴هلاکت پدر هوافضای رژیم صهیونیستی
♦️رسانههای اسرائیلی از هلاکت مدیر پیشین سازمان فضایی رژیم صهیونیستی بر اثر جراحات وارده به او در جریان درگیریهای اخیر در شهر اشغالی عکا خبر دادند.
♦️در جریان نبرد شمشیر قدس و درگیریهای شهر عکا، به داخل هتلی که "آوی هار ایون" در آنجا اقامت داشت، کوکتول مولوتف پرتاب شد که طی آن او به شدت زخمی شد و در نهایت ساعاتی پیش بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان به هلاکت رسید.
🔸آوی هار ایون که بود؟
🔹 فعال صنعت موشکی رژیم صهیونیستی
🔹رئیس پروژه ماهواره ای
🔹رئیس آژانس فضایی اسرائیل
🔹رئیس سابق صنایع نظامی رافائل
🔹وی از طراحان اصلی سیستم گنبد آهنین بود.
💠 مناظره یا منازعه؟!
✍ فرهاد مهدوی
مناظرههای انتخاباتی همواره از پرچالشترین برهههای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظرههای پینگپنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت 200 دقیقه میشود. این مناظرهها ضمن آنکه سواد کاندیداها را میسنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأیدهندگان میشود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 1400 شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه بهگونهای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاعها، بخشی از صحبتهای اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد».
نکات تحلیلی: در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است:
۱ - یکی از چشماندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان دادهاند و حتی فرمودهاند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم میکند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیانشده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند.
۲ - نقش کنایههای انتخاباتی روحانی در انتخاباتهای گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکهها و کنایهها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند.
۳ - سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث میشود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، بهجای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح میکردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها میپرداختند.
🔹 نکته پایانی: در کشور ما امکانات و ظرفیتهای زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیتها و نحوه فعال کردن آنها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانهها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیسجمهور باکفایت میتواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیتها حل کند.
راه درست، انتخاب درست است!
✅ رهبرمعظم انقلاب:
🔹اگر نابسامانیای وجود دارد، اگر ناکارآمدیای وجود دارد، ما باید آن را با انتخاب درست و انتخاب خوب جبران کنیم، نه با عدم انتخاب. خب اگر چنانچه واقعاً یک ضعفی وجود دارد در مدیریّتها، راه چارهاش چیست؟
🔹 راه چارهاش این است که ما اصلاً در مدیریّتها دخالت نکنیم، یا راه چارهاش این است که دخالت کنیم و یک مدیریّت درست و حسابی، مدیریّت به معنای واقعیِ کلمه اسلامی و مردمی به وجود بیاوریم؟ راهش این است دیگر؛ یعنی اگر چنانچه دلخوریای وجود دارد، این دلخوری را این جوری بایستی جبران بکنیم، نه با وارد نشدن در منطقهی انتخابات.
#انتخابات
#انتخاب_درست
هدایت شده از کانال هدایت(تبیین)
نظر سنجی دانشگاه تهران/ ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ (بعد از مناظره اول)
=======
نرخ مشارکت در شرایط فعلی: ۴۶ درصد
=======
میزان مشاهده مناظره:
کامل: ۲۷
بخشی + کلیپ: ۳۰
اصلا: ۴۳
=====
پیروز مناظره اول از نگاه بینندگان (کامل + بخشی + کلیپ):
* رئیسی: ۵۶
* همتی: ۸
* مهرعلیزاده: ۳
* رضایی: ۳
* جلیلی: ۴
* زاکانی: ۲
* قاضی زاده: ۶
* هیچکدام/نمیدانم/سایر: ۱۸
=======
درصد رای فعلی کاندیداها
* رئیسی: ۶۵
* همتی: ۴
* مهرعلیزاده: ۱
* رضایی: ۵
* جلیلی: ۴
* زاکانی: ۲
* قاضی زاده: ۲
* نا معلوم: ۱۷
=======
حاشیه خطا: +/- ۴ درصد
🔴 ناگفتههای انتخاباتی
🔹میان «همتی و مهرعلیزاده» رقابت و اختلاف جدی شده و هر یک تلاش دارد که خود را به عنوان نامزد اصلی جناح اصلاحات معرفی کند. در این میان و پس از اولین مناظره، سردرگمی مرکزیت اصلاحات درباره تمرکز به روی یکی از این دو نفر افزایش یافته، به گونه ای که کارگزاران طرف همتی را گرفته و افراطیون جبهه منحله مشارکت، از رفتارهای مهرعلیزاده استقبال کرده اند.
🔹بخش جنگ روانی جبهه اصلاحات، پس از مناظره اول با مبالغه درباره کیفیت حضور «قاضی زاده هاشمی» قصد دارد این نامزد را به باقی ماندن در انتخابات و عدم انصراف به نفع نامزد نهایی نیروهای انقلاب (که بیشترین اقبال مردمی را به دست آورده) تشویق کند و به همین خاطر قاضی زاده باید با هوشیاری بیشتری مراقب پوست خربزه هایی که دستگاه جنگ روانی اصلاحات در مقابل پایش خواهند گذاشت، باشد.
🔹انتخابات این دوره شاید حساس ترین انتخابات پس از انقلاب باشد چون بی توجهی نامزدهای انقلابی به وحدت و انصراف به نفع نامزدی که بیشترین توجه و مقبولیت مردمی را به دست آورده، زمینه تشکیل«دولت سوم روحانی» را فراهم خواهد کرد.
🔹 تجربه برگذاری مناظرات میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در چند دوره اخیر نشان داده که این روش هیچ نسبتی با ارزشها و هنجارهای اسلامی و ملی ما ندارد و تقلید ناشیانه ای از الگوهای انتخاباتی آمریکایی است و نتیجه ای جز افزایش ناراحتی و ناامیدی جامعه نداشته و در عین حال «سرمایه اجتماعی» نظام جمهوری اسلامی را در میان مردم را هم کاهش داده و خواهد داد.
به جای این روش غلط، می توان از مناظره میان کارشناسان رشته های مختلف با هر نامزد (به صورت مجزا) استفاده کرد تا ضمن طرح و به چالش کشیده شدن برنامه های هر نامزد، از برخورد های زشت و زننده میان نامزدها جلوگیری شود.
#دکتر_صادق_کوشکی
👏 هلاکت فرمانده و دانشمند مهم صهیونیستی با کوکتل مولوتفی که از غیب آمد
🔸آوی هار ایوان مغز متفکر برنامه موشکی و یکی از مهمترین اشخاص در برنامه فضایی رژیم صهیونیستی، سرانجام و پس از چند روز کتمان حقیقت، بالاخره رسانه های صهیونیستی فاش کردند "آوی هار ایوان" مغز متفکر برنامه موشکی اسراییل و یکی از متخصصان برجسته و مهم در برنامه نظامی و فضایی این رژیم که در هفته های گذشته و حین اقامت در هتلی واقع در منطقه عکا، به شدت مجروح شده بود، در اثر این حادثه قابل تامل، به هلاکت رسیده است.
🔸آوی هار ایوان ۸۴ ساله در آن آتش سوزی دچار سوختگی شدید شده و دود زیادی تنفس کرده بود به گونه ای که از زمان انتقال به بیمارستان حیفا بیهوش بوده و با کمک دستگاه تنفس میکرد و در نهایت به دلیل اثرات همین مجروحیت، به هلاکت رسید.
🔸با توجه به نقش مهم این فرد در مدیریت علمی و فنی برنامه های موشکی و نظامی ارتش اشغالگر قدس، نگاهی گذرا به سوابق و فعالیت های او، کمک خواهد کرد حادثه آتش سوزی در هتل مذکور بهتر تحلیل شود و در حالی وی بر اثر آتش سوزی در یک هتل کشته شد که سوالات زیادی در پرتاب کوکتل مولوتف به اتاق وی مطرح شده است.
🔹از مهاجرت از رومانی تا حفاظت از تاسیسات دیمونا
ایوان متولد ۷ می ۱۹۳۷ در کشور رومانی در اروپای شرقی است که در سال ۱۹۵۰ به سرزمین های اشغالی مهاجرت می کند. او بعد از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان وارد ارتش رژیم صهیونیستی و در رسته های زرهی و توپخانه ای مشغول خدمت شد.
در سال ۱۹۶۸ وارد بخش تحقیق و توسعه ارتش رژیم صهیونیستی شده و در سال ۱۹۷۷ میلادی تیم وی برنده جایزه امنیتی سال اسراییل شد.
🔹آغاز فعالیت های موشکی و فضایی
آوی هار ایوان در سال ۱۹۸۲ میلادی و مدتی بعد از خارج شدن از ارتش اسراییل، وارد عرصه هوافضا شده و برای مدتی مدیریت پروژه ماهواره بر اسراییلی "شاویت" را بر عهده داشت.
🔸در بین سالهای ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۰ میلادی نیز به عنوان مدیر بخش حوزه فضایی و پرتابگرها در تاسیسات مهم موسوم به Malam از زیر مجموعه های مهم و حساس صنایع هوافضای اسراییل فعالیت می کرد . وی در سال ۱۹۹۴ از سازمان صنایع هوافضای اسراییل IAI نیز بازنشسته شد.
اما دوره مهم دیگر فعالیت وی مربوط به بازه سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۴ میلادی است که وی به عنوان رییس آژانس فضایی رژیم صهیونیستی به فعالیت می پرداخت. این دوره را می توان بازه مهمی از فعالیت های داخلی و خارجی برای این سازمان به حساب آورد که پرتاب چندین ماهواره به مدار زمین مثل ماهواره های شناسایی سری افق ۳، افق ۵ و افق ۶، پرتاب ماهواره مخابراتی آموس ۱ و آموس ۲ و همچنین ماهواره شناسایی EROS از جمله کارهای مهم این آژانس در دوره مدیریت وی بوده است.
🔸آوی هار ایوان بعد از خروج از سازمان فضایی اسراییل نیز به عنوان یک محقق و صاحب نظر مهم در مرکز مطالعات استراتژیک بگین- سادات به فعالیت پرداخت و در سالهای گذشته، همواره به عنوان مشاور و فردی ذی نفوذ در پروژه های مهم نظامی و موشکی رژیم صهیونیستی به ایفای نقش پرداخته است و طرز کشته شدن او، از هم اکنون مباحث و ابهاماتی مهمی را در خصوص نحوه شناسایی و تامین امنیت ترددهای او در داخل سرزمین اشغالی در میان کارشناسان و رسانه های داخلی و خارجی این رژیم به وجود آورده است.
❎حرف آخر با کسانی که با هیچ منطقی برای شرکت در انتخابات قانع نمی شوند.
✍فرض میگیریم که فردی با شنیدن و خواندن همه دلایلی که برایش برمی شماریم، بازهم قانع نشد که درانتخابات شرکت کند، در این هنگام، این سؤالات را پیشروی او میگذاریم:
🔸آیا کسانی که رأی نمیدهند میتوانند رئیسجمهور دیگری داشته باشند؟
🔸 آیا میتوانند در انتخابات دیگری برای تعیین رئیسجمهور شرکت کنند؟
🔸 آیا عدم شرکت ما در انتخابات به این معنا نیست که به افراد دیگری اجازه دادهایم برایمان رئیسجمهور برگزیند؟
🔹 آیا مجموعه یا سازمانی برای شنیدن حرف رأی ندادهها وجود دارد و کسی به ایشان توجهی میکند؟
🔸رأی ندادهها در طول این سالها به کدامیک از هدفهایشان رسیدهاند؟
🔸 آیا میتوانید مثالی بزنید از کشوری در جهان یا دورهای در ایران که رأی ندادن باعث تغییری ملموس یا تأثیری مثبت شده است؟
🔹آیا وقتی مردم با حضور گستردهشان به جریان یا فردی خاص رأی بسیار دادهاند، پیام خود را به گوش دیگران رساندهاند یا وقتی به پای صندوقها نیامدهاند؟
🔸رأی ندادن یعنی «اعتراض به انتخابات» آیا اعتراض به انتخابات منطقی است؟
🔹 باید به انتخابها اعتراض کرد یا به انتخابات؟
🔺 کدام عالم بنام و مقبول یا دانشمند مشهور و معقول از نظریه رأی ندادن دفاع کرده است؟
🔺فرضیه رأی ندادن به غیر از شبکههای ضدانقلاب و دیگر دشمنان قسمخورده ایران چه حامیان دیگری دارد؟
#دولت_جوان_انقلابی
#روانبخش
⭕️ تدابیر نافرجام همتی در فاصلهگذاری با «دولت تدبیر»
📍 از عدم احراز صلاحیت گزینههای اصلی اصلاحطلبان و دولت تدبیر و امید، عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی دولت روحانی که جزو افراد احراز صلاحیت شده قرار گرفت، تمام سعیش را به کار گرفته است تا بتواند خود را به عنوان گزینه جدی اصلاحطلبان جا بزند. از همین روی با سر دادن شعارهایی به سبک حسن روحانی و تلاش برای اینکه خود را همآورد سید ابراهیم رییسی جا بزند و دو قطبی ایجاد بکند را آغاز کرده است.
🔻 همتی برای رسیدن به این هدف چندین مانع جدی پیش روی خود دارد. اولین بحث اوضاع آشفته اقتصادی کشور است که وی به عنوان رییس کل بانک مرکزی دولت فعلی نقشی غیرقابل انکار در به وجود آمدن این وضعیت داشته است. همتی برای اینکه اثبات کند جزو بانیان وضع موجود نیست، چند راهکار را مدنظر قرار داده است.
🔻 اولین آنها بیان این نکته است که من تأثیرگذار نبودم و در دولت رأی نداشتم و در واقع هیچکاره بودم. این ادعا هرگز قابل پذیرش نیست زیرا اگر فرض را بر این بگذاریم که او هیچ قدرتی نداشته، چرا در آن جایگاه باقی مانده است؟! پس این بحث ها قابل استماع نیست و حتما همتی هم به عنوان یک عضو مهم اقتصادی دولت در رقم خوردن شرایط فعلی موثر بوده است.
🔻 از سوی دیگر فردی که اندکی مسئولیتپذیری ندارد و حاضر نیست حتی درصدی کوچک از اوضاع نابسامان اقتصادی امروز کشور را به گردن بگیرد و از مردم عذرخواهیکند، حتما فردا روزی هم که نتوانست از پس مدیریت کشور بربیاید، مدعی خواهد شد که من هیچکاره بودم و نتوانستم و نگذاشتند کار کنم و تمام بی عرضگی خود را به گردن دیگران خواهد انداخت.
🔹 نکته جالب اینجاست که همتی و تیم مشاورانش درک کرده اند عضویت در دولت تدبیر و امید پاشنه آشیل اوست، به همین جهت با راه انداختن بحث مخالفت همتی با سیاست های اقتصادی دولت و داغ کردن شایعه عزل همتی توسط روحانی سعی در ایجاد فاصله با دولت تدبیر و امید دارند تا بلکه نام همتی از لیست بانیان وضع موجود در نظر مردم خارج شود.
🔻 همتی اما تنها فاصلهگذاری میان خود و دولت را به عنوان تنها راه حل فرار از پذیرش مسئولیت اتخاذ نکرده است. تأکید بر بحث تصویب fatf و تاثیر رخ ندادن این اتفاق بر شرایط کشور و مقصر جلوه دادن اعضای مجمع تشخیص که تاکنون حاضر به پذیرش این سند نشدهاند و معرفی کردن ایشان به عنوان بانیان وضع موجود به جای خود، دیگر راهبرد همتی برای فرار رو به جلو است.
📌 رییس کل بانک مرکزی حسن روحانی باید پاسخ بدهد که آیا رشد نقدینگی، رانت خواری، سفته بازی، سقوط بورس، افزایش نرخ دلار در همین چند روزی که فیلش یاد پاستور کرده، تعطیلی کارخانهها، خصوصی سازی غلط و بسیاری از مسائل اقتصادی دیگر آیا ربطی به تصویب شدن یا نشدن fatf دارد؟!
📍 همین عدم پاسخگویی، طلبکاری مداوم و سردادن شعارهای پوچ به روشنی موید آن است که علیرغم تلاش فراوان همتی برای جدا کردن مسیر خود از حسن روحانی و نمایش اختلاف میان دو رویکرد، دولت چهار ساله عبدالناصر همتی، امتداد وضع فعلی و در واقع گزینه جانشین دولت لاریجانی یا همان «دولت سوم روحانی» خواهد بود و تفاوتی میان دولت او با دولت فعلی وجود نخواهد داشت؛ پس تغییری نیز در شرایط کشور به وجود نخواهد آمد.
⚠️ فتنهجویی دوباره حجاریان ⚠️
📌سعید حجاریان، از تئوریسینهای اصلاحطلب که مبحث "تحریم خاموش انتخابات" یا مشارکت مشروط (رأی میدهیم به شرطی که نامزد ما تأیید صلاحیت شود!) از بروندادهای ذهنی اوست اخیراً در یادداشتی با عنوان "از رنجی که میبریم! " در وبسایت مشق نو پیرامون انتخابات ۱۴۰۰، نوشت:
🔖"تا به امروز، در ادوار مختلف انتخابات بینظری و بیطرفی رهبری و شورای نگهبان ترویج شده است. اما، چینش نامزدها و ردّ صلاحیت افرادی که اساساً گمان حذفشان نمیرفت، نشان داد: گر بگویم که مرا با تو سر و کاری نیست/در و دیوار گواهی بدهد کاری هست! به عبارت دیگر، اگر در گزاره بیطرفی صرفاً حین برگزاری انتخابات و یا پس از آن تشکیک میشد، اینبار پیش از انتخابات چنین باوری در افکار عمومی بهوجود آمده است."
🔍نکته و نظر:
🔹قبل از هرچیز بایستی بین ادعای به وجود آمدن یک باور در افکار عمومی با آنچه آقای حجاریان دوست دارد در ذهن افکار عمومی بوجود بیاید تفکیک قائل شد.
🔹زیرا ساختاریابی یک باور در ذهن افکار عمومی نشانههایی دارد که در فقره دخالت نظام در انتخابات؛ نشانههای آن دیده نمیشود و واکنشهای مردم در سمت و سویی نیست که چنین نتیجهای از آن مستفاد شود.
و اما آنچه که سعید حجاریان اصرار به القای آن دارد...
🔸انتخابات ۱۴۰۰ و دولت سیزدهم نیز به مثابه تمام انتخاباتهای گذشته است و هیچ اتفاق خاصی در قبل و حین وقوع فرایندهای آن رخ نداده است.
ابتنای اصلاحطلبان برای بیان ادعاهایی نظیر آنچه که در نوشتار حجاریان خواندیم نیز صرفا اعتراض به ردّ صلاحیت نامزدهای بدسابقه و یا فاقد صلاحیت اصلاحطلبان در شورای نگهبان است.امری که حجاریان میکوشد آنرا چینش انتخابات از سوی نهادهای کلان نظام بنامد!
🔸این در حالی است که این افراد بصورتی خیلی ساده و واضح دارای صلاحیت نبودند و افتضاح "پروژه معرفی عامدانه نامزدهای غیر ممکن"! (که آقای حجاریان بهتر از هر کسی در جریان آن هست!) به حدی بود که حتی کسانی از چهرههای تندرو جریان اصلاحات نیز قبل از ثبت نامها تأکید میکردند که نباید رجال دارای سوء سابقه را به شورای نگهبان معرفی کرد.
🔸آیا اکنون ردّ صلاحیت این افراد بایستی به مهندسی انتخابات و تلاش برای چینش نامزدها تعبیر شود!؟
خاصّه اینکه این جریان اصلاحات است که بایستی در موضع پاسخگویی قرار گیرد که چرا انتخابات را با عرصه "منازعه اشرار" اشتباه گرفته و از معرفی رجال نجیب دارای صلاحیت و یا چهرههای جوان و متخصص به این عرصه امتناع کرده است!؟
📎بیان این نکته هم البته ضروریست که اینهمه جزع و فزع آقای حجاریان و دوستان ایشان در قبال پست ریاست جمهوری که آقایان معتقدند مسلوبالاختیار است! به هیچ وجه منطقی نیست و مردم عملا با یک پارادوکس بزرگ از سوی این رجال مواجه شدهاند...
⚠️گفتنی ست، حجاریان ماهها قبل نیز در جریان یک تحلیل تأکید کرد که ممکن است در ایام انتخابات ۱۴۰۰ شاهد اغتشاش خیابانی باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهم | من رای نمیدهم؟!
❌ پاسخ به چند شبهه اساسی در باب انقلاب اسلامی
🔺من رای نمیدم تا #نظام تغییر کنه!
🔺به نشانه اعتراض، رای نمیدهم!
🔺رئیس جمهور تدارکاتچیه، همه چیز دست رهبریه!
🔺اختیارات عجیب #رئیس_جمهور که شاید نمیدانستید!
🔺رای ندادن به ضرر کیست؟!
#حجت_الاسلام_راجی
✅ موضوع: مناظره یا منازعه؟!‼️
✍️ فرهاد مهدوی
🍃🌻🍃
🔻مناظرههای انتخاباتی همواره از پرچالشترین برهههای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظرههای پینگپنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت 200 دقیقه میشود. این مناظرهها ضمن آنکه سواد کاندیداها را میسنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأیدهندگان میشود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 1400 شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه بهگونهای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاعها، بخشی از صحبتهای اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد».
🌀 نکات تحلیلی: در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است:
🔸۱ - یکی از چشماندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان دادهاند و حتی فرمودهاند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم میکند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیانشده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند.
🔹 ۲ - نقش کنایههای انتخاباتی روحانی در انتخاباتهای گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکهها و کنایهها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند.
🔸 ۳ - سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث میشود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، بهجای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح میکردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها میپرداختند.
🔺نکته پایانی: مدر کشور ما امکانات و ظرفیتهای زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیتها و نحوه فعال کردن آنها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانهها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیسجمهور باکفایت میتواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیتها حل کند.
1019027200_-210144.pdf
2.36M
💠 تصویری از وضعیت اقتصادی کشور
مرکزپژوهش های مجلس شورای اسلامی
🔴 آیا ادعای مهرعلیزاده درباره فیلترینگ توسط قوه قضاییه درست است؟
🔹 در جریان دومین مناظره انتخاباتی، محسن مهرعلیزاده علیرغم پاسخ ندادن به سوال مطرح شده، خطاب به رئیسی ضمن قاضی خطاب کردن وی، مسئله «فیلترینگ» کشور را مطرح کرد.
🔹 این درصورتی که «کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» که از سال 88 و با مصوبه مجلس بنا شده، وظیفه تعیین محتوای مورد فیلتر را برعهده دارد.
🔹 کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۳ عضو دارد و بر اساس قانون جرایم رایانهای، اعضای این کارگروه موظفند هر دو هفته یک بار جلسه تشکیل دهند و در این جلسات در خصوص فیلتر شدن وبگاههای مختلف، بحث و تبادل نظر و رایگیری میشود.
🔹 اعضای این کارگروه شامل دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، یک فرد خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نماینده عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، علوم تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش یا نمایندگانی از این وزرا هستند.
🔹 از آنجا که تصمیمات این کارگروه با رایگیری اعضا انجام می شود، نسبت دادن ماجرای فیلترینگ به قوه قضاییه صرفا یک شو تبلیغاتی به شمار می آید.
🛑 پاسخهای قرآنی به سوالهای انتخاباتی
🔸مشارکت در انتخابات یک وظیفه همگانی برای مردم است. از این رو ممکن است مردم سوالاتی درباره این اتفاق مهم داشته باشند.
🔹سوال: چرا رای بدهیم؟
جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند.
🔴افشاگری زاکانی از تخلف ۱۲۰۰ میلیارد تومانی در حوزه نظارتی همتی
🔺علیرضا زاکانی:قبل از عید، یک روز قبل از تعطیل ۱۲۰۰ میلیارد تومان از بانک دولتی به بانک خصوصی به طور خلاف منتقل میشود، یعنی در مجموعه تحت نظارت بانک مرکزی
آقای همتی حوزه مدیریتی خود در بانک مرکزی را نتوانستید مدیریت کنید.
عملیات تخریب و ترور
کجا طراحی شده است؟
✍ محمد ایمانی
♦️حجم و شدت حملات به آقای رئیسی، طبیعی نیست. نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما توهین و تهمت، و تخریب و ترور شخصیت سازمان یافته، خاستگاه دیگری دارد.
🔹آمریکا و اسرائیل طی چند سال اخیر، گرفتار سرشکستگی های داخلی بی سابقه شده اند که ریشه در ناکامی آنها در غرب آسیا دارد. "جنگ جهانی چهارم" و "جنگ جهانی سوم" (جنگ های مستقیم و نیابتی) که قرار بود ریشه اقتدار ایران و متحدانش را بزند، موجب اقتدار مضاعف این جبهه شد.
♦️با این وصف، "ساخت داخلی قدرت ایران"، در کانون توجه "ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی" (متولی عملیات اطلاعات پایه و رسانه ای علیه کشور های هدف) قرار گرفته است؛ این که با نفوذ در عمق و اخلال و خرابکاری، بتوان جنگ را علیه ایران مغلوبه کرد.
🔹شبکه آمد نیوز، یکی از شبکه هایی است که طراحی های ناتوی اطلاعاتی، از مجرای آن عملیاتی (و پدیدار) می شد. یک سال پس از انتخابات 96، در حالی که طیف غربگرا تصور می کرد با موفقیت از پل انتخابات گذشته، مدیر آمد نیوز، تحلیل امنیتی مافوق های خود را -به مثابه نشتی بشکه و از موضع تبختر- بازگو کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. #مجموعه ما، #تحلیل_امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس #تحلیل_امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹اما چهار سال بعد، شواهد و قرائن، از پایان کار غربگرایان خبر می دهد. نامزدی را که آماج شدید ترین حملات قرار دادند تا رای نیاورد، اکنون جزو محبوب ترین شخصیت ها پس از شهید سلیمانی است.
♦️طبق همه نظرسنجی ها، در حالی که نرخ مشارکت در انتخابات رو به افزایش است و پیش بینی می شود به 60 تا 65 درصد صعود کند، 70 درصد رای دهندگان، آقای رئیسی را نامزد مد نظر خود معرفی می کنند و این در حالی است که نامزدهای دولتی یک تا چهار درصد، و سایر نامزد ها 2 تا 8 درصد رای دارند.
🔹انتخابات مهم ایران - چه درباره اصل میزان مشارکت و چه منتخب آن- حکم مرگ و زندگی را برای آمریکا و اقمارش پیدا کرده. بنابراین به واسطه نیروهای نیابتی، تا بتوانند انتخابات را لجن مال می کنند تا از چشم ناظران منطقه ای بیاندازند؛ همچنان که تقلا می کنند نامزد توانمند و انقلابی رای نیاورد.
♦️بنابراین، تخریب اصل انتخابات و ترور شخصیت آقای رئیسی، دودی است که دلالت بر آتش سوزی گسترده در اتاق های فرماندهی و عملیات ناتو می کند.آنها ابایی ندارند که حتی کسانی را وادار به انتحار کنند؛ ولو مباشران، از تمام نقشه خبر نداشته باشند.
🔹پدر خواندگان ائتلاف غربگرا، ماه هاست سرگرم مهره چینی برای این ماموریت هستند. آنها بخشی از این نقشه کثیف را با قربانی کردن ظریف (در ماجرای تهیه و درز فایل صوتی مسموم) اجرا کردند؛ اما ظریف بو برد و حاضر به ادامه خودزنی نشد.
♦️بار دوم نیز می خواستند فرزند حاج سید احمد آقا (ره)را قربانی کنند که اصرار او به مشورت با رهبری و شنیدن نصیحت مشفقانه و پدرانه، بازی اشرافیت غربگرا را به هم زد. اما عملیات ناکام همچنان ادامه دارد.
☎️ زنگ عبرت:
🔴یه نفر به همتی رئیس بانک مرکزی بگه برو نظر سنجی کن ببین چقدر مردم از پیامک های تهدید آمیز بانک ها که بخاطر تاخیر قسط ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان عقب افتاده ناراحت و نگران می شند بعد به دروغ از نگرانی دختران برای پیامک حجاب بگو دیگه حناتون رنگ نداره
😏آقای همتی اگر راست میگی برو با ابر بدهکاران بانکی برخورد کند نه با قشر مستضعف که یه قسطش عقب افتاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨بهشت دولت خاتمی!!
🔻روز اول و دوم مناظره، #مهرعلیزاده دم از دولت خاتمی زد و گفت دوران خوبی بوده!
✍شاید خیلی از مردم فراموش کرده باشن، جوانتر ها هم که اون دوران رو یادشون نمیاد؛ اما این فیلم رو ببینید تا واقعیت دولت خاتمی رو متوجه بشید! 👆👆
فقر، بیکاری، فاصله طبقاتی، بی توجهی به درد مردم، حقوق زیر خط فقر بازنشستگان، گرانی اجناس و ... از واقعیتهای دولت خاتمی بود!
شاید بگید این فیلم رو انقلابیها ساختن و طبیعیه ضد خاتمی باشه،
✅ اما این فیلم * بخشی از مستند انتخاباتی هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال ۸۴ * هست!
🔸فانوس🔸
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۷)
🍃🌻🍃
🌀 پیامدهای تکرار؟
🔻 دولت فعلی محصول مشترک اصلاح طلبان و کارگزاران سازندگی است، مرحوم هاشمی و آقای خاتمی؛
🔹 طبعاً هرکس از این دو گروه نامزد شود در راهبردهای اقتصادی تفاوت چندانی با مسئولان فعلی اقتصادی نخواهد داشت.
🔺 چشم دوختن به مذاکره با خارجی ها به جای توجه به ظرفیتهای داخلی، دیپلماسی منفعل به جای دیپلماسی فعال و کم توجهی به دیپلماسی اقتصادی، نگاه به غرب به جای توازن در نگاه به شرق و غرب، واگرایی در داخل به جای همگرایی، رانت سازی برای نوکیسه ها به جای توانمندسازی محرومان، رهاشدگی بازار و قیمتها به جای نظارت و کنترل آنها، و ... ، از پیامدهای تکرار خواهد بود.