♨️سرفصلهای راهبردی!
*رهبر معظم انقلاب صبح دیروز در اولین دیدار با رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم که به مناسبت هفته دولت انجام شد، چند دستور و توصیه راهبردی و به تعبیر معظمله، «سرفصل» عملیاتی داشتند که اگر رویکرد دولت مردمی آقای رئیسی تحقق این توصیهها و عمل به این سرفصلها باشد، مشکلات کشور یکی پس از دیگری حل خواهد شد؛
1️⃣بهرهگیری کامل از فرصت؛ « یک توصیهای به همه مسئولین در دورههای مختلف داشتم، به دولت سیزدهم نیز عرض میکنم؛ زمان شتابان میگذرد. این چهار سال زود تمام میشود؛ لذا از هر ساعت و فرصتی استفاده کنید. نگذارید این وقتی که متعلق به مردم و اسلام هست، تضییع بشود».
2️⃣ بازسازی انقلابی و عقلانی؛ «یعنی حرکت بر روی ریل انقلاب در بخشهای مختلف مدیریتیای که در کشور هست».
3️⃣ مردمی بودن؛ رهبر معظم انقلاب، مردمی بودن را مقولهای گسترده دانستند که دارای جلوههای مختلفی است؛ از میان مردم رفتن و بیواسطه حرف آنها را شنیدن تا اتّخاذ سبک زندگی مردمی و عذرخواهی از مردم در قبال خطاها و اشتباهات مدیریتی، بخشهایی از جهات مردمی بودن است.
4️⃣ عدالتورزی؛ رهبر عزیزمان عدالتورزی را اساس جمهوری اسلامی ذکر کردند و فرمودند در این زمینه عقبماندگیهایی داریم که میتوان با نگارش «پیوست عدالت» برای هر مصوبه و بخشنامه صادره، تلاش کرد تا امکانات کشور عادلانهتر توزیع شود.
5️⃣ فسادستیزی؛ فسادستیزی «مکمّل عدالتورزی» است. با تجارب موفق آقای رئیسی در قوه قضائیه، باید با زمینهها و سرچشمههای فساد در قوه مجریه مقابله جدی صورت گیرد. وجود فساد، ویژهخواری و برخورداریهای بیمورد، مصائب امروز کشور است که سرمایه اجتماعی نظام را میسایند.
6️⃣ احیای اعتماد و امید در مردم بهویژه در جوانها؛ «بزرگترین سرمایه برای دولت این است که بتواند اعتماد مردم را جلب کند. البتّه این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید. راهکارش این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد».
7️⃣ انسجام، اقتدار و اشراف دولتی؛ انسجام دولتی، یعنی از درون مجموعه دولت حرفهای مختلف به بیرون در نیاید و اقتدار، یعنی دولت میتواند آنچه را اراده و تصمیمگیری کرده، پیش ببرد. اشراف هم یعنی از گوشه و کنارهای دولت مطلع باشید.
8️⃣ توجه به اولویتهای کشور؛ «این اولویتها را بایستی به اولویت بودنش توجه داشت و دنبال کرد، که شاید مهمترینش مسئله اقتصاد است و بعد مسئله فرهنگ و رسانه و علم است». «یک مسئله فوری داریم که مسئله کرونا است؛ مسئله سلامت، الآن یک جنبه فوریت پیدا کرده که باید به این رسید». و توصیه نهایی، «نیتهای خالص و نیت خدمت، نیت خدایی انشاءالله به شما کمک خواهد کرد».
✍️ فتحالله پریشان
🔴 چرا آمریکا در حال افول است؟
✍ رضا سراج
🔹آیا شکست آمریکا در افغانستان و فرار از این کشور، نشانهای دیگر از روند پُرشتاب افول آمریکا است؟
🔹عدهای از اندیشمندان آمریکایی در رد نظریه افول جهانی ایالات متحده، فرار آمریکا از افغانستان را با شکست در ویتنام مشابهت سازی میکنند تا این انگاره و ادراک را ایجاد کنند؛ همچنان که واشنگتن پس از شکست در ویتنام توانست قدرت و اعتبار خود را بازسازی کرده و آن را به هژمونی تبدیل کند، بار دیگر موفق خواهد شد اعتبار و نفوذ خود را حفظ نماید.
در این ارتباط "دویل مکمانوس" ستوننویس مشهور لسآنجلس تایمز، در مقالهای مینویسد وقتی بعد از جنگی که چهار برابر جنگ افغانستان سرباز آمریکایی درگیر آن بودند، دولت ویتنام جنوبی سقوط کرد، بسیاری نتیجهگیری کردند که دوران قدرت جهانی آمریکا به سر آمده است. [اما] کمتر از ۱۵ سال بعد، دیوار برلین سقوط کرد، جنگ سرد رو به پایان گذاشت، و آمریکا به عنوان تنها ابرقدرت جهان سر برآورد.
🔹واقعیت این است که افول آمریکا تنها مربوط به شکست و فرار از افغانستان نیست که سادهانگارانه آن را با شکست در ویتنام مشابهت سازی کنند؛ بلکه روند افول آمریکا همزمان در چند عرصه به صورت پُرشتاب شکل گرفته است. آمریکا در عرصه قدرت داخلی به شدت افول کرده و در انتخابات 2022 و 2024 با سونامی ناشی از گسلهای فعال شده اجتماعی و سیاسی مواجه میگردد. قدرت داخلی ایالات متحده احیاء نخواهد شد. از سوی دیگر پیوندهای آمریکا با متحدان خارجی این کشور نیز تضعیف شده است و چشماندازی برای ترمیم بحران اعتبار در روابط خارجی وجود ندارد. همچنین آمریکا برای دفاع از منافع حیاتی خود دیگر قادر به آغاز هیچ جنگی نیست و چنانچه وارد کارزار نظامی گردد، موفقیت و پیروزی نظامی کسب نخواهد کرد. بنابراین زمینههای بازسازی نفوذ و اعتبار ایالات متحده فراهم نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 حضرت آیت الله فاطمی نیا :
تو را به حضرت زهرا ﴿عَلَيهِا السَّلامُ﴾ بگید طب سنتی، نگید طب اسلامی!
👤 جعفریان: خطر داعش را بهانه میکنند برای مشروعیت دادن به طالبان
🔹 تجمع مردم در فرودگاه با انگیزه سوارشدن به هواپیماهای آمریکایی برای فرار از افغانستان، به مدت طولانی مثل یک تیغ در گلوی طالبان مانده بود و رسانههای دنیا هر روز این تصاویر را نشان میدادند. تعداد زیادی از مردم اصلا برایشان مهم نیست به کجا میروند. بخشی اخیرا به آفریقا و اوگاندا منتقل شداند. با وجود سختی پروازها به فرودگاه کابل رئیس سازمان سیا به کابل سفر میکند و با اقای ملا برادر ملاقات میکند. روز بعد از ملاقات این انفجارات رخ میدهد. انفجارهایی که خبر میرسد تا ۲۰۰ تن کشته دادهاست. در صورتی که تعداد کشتههای چنین عملیات انتحاری اصلا نمیتواند به ۲۰۰ تن برسد. بعد از انفجار هنوز داعش مسئولیت انفجارها را قبول نکرده، آقای بایدن اعلام میکند این انفجارها کار داعش است و تایید کرد که این انفجار کار طالبان نیست و آن را به گردن داعش خراسان انداخت.
🔸 داعش خراسان یک گروه موهوم و مجهول است که اصلا هویت و سابقه مشخصی ندارند. ۵ ساعت بعد سایت اعماق گزارش داد و داعش مسئولیت انفجار را برعهده گرفت. تعداد کشتهها را دقیقا منطبق با گزارشهای آمریکا اعلام کرد. در صورتی که داعش همیشه تعداد کشتهها را بسیار بیشتر از آنچه هست اعلام میکند. بعد اداره هوانوردی افغانستان اطلاعیه داد که دیروز فرودگاه کابل بمباران شده و کلیه تجهیزات هوایی به مبلغ ۱۸ میلیون دلار و چندین هواپیما را درآشیانه معدوم کردهاند. امروز بخش عمده فرودگاه کابل تحویل آمریکاییها شد. آمریکاییها قبل از تحویل فرودگاه بخش اعظمی از تجهیزات را معدوم کردند. به این ترتیب خبر بمب باران تجهیزات هوایی، در میان خبر انفجارهای فرودگاه گم شد. از آن طرف عمرانخان موضعی میگیرد که فحوای آن این است؛ امروز از ترس داعش باید طالبان را به رسمیت بشناسیم. در والاستریت ژورنال نیز مقالهای منتشر شد که به زودی آمریکاییها به همین بهانه طالبان را به رسمیت خواهند شناخت.
📍 احتمالا در دیدار مسئول سازمان سیا با ملابرادر، آمریکا این راه را به طالبان پیشنهاد داده تا سریعتر به رسمیت شناخته شوند.
🔻 این[انفجارهای فرودگاه کابل] یک پیام مجعول به دنیاست؛ برای مقابله با داعش باید با طالبان کنار بیاییم. به نظر میآید این حربهای باشد که این یک یا دو میلیون نفری که قصد فرار دارند را به مرزهای زمینی کوچ بدهند تا اینها به مرزهای غربی افغانستان که مرزهای شرقی ایران است و مرزهای شمالی با آسیای مرکزی روی بیاورند و به این ترتیب به دست آمریکا اولین مشکلات برای کشورهای همسایه افغانستان به وجود بیاید. آقای یاران کراکر سفیر سابق آمریکا در افغانستان هم گفته: جنگ اصلی هنوز در راه است و اتفاقات بسیار ترسناکی در افغانستان پیش رو است.
چرایی شکست آمریکا در افغانستان از زبان هنری کسینجر
«هنری کسینجر» وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی اسبق و نظریهپرداز دیپلماسی آمریکایی در مقالهای به خروج آمریکا از افغانستان پرداخت و آنر ا شکستی غیر قابل جبران توصیف کرد.
او در هفتهنامه اکونومیست، نوشت آنچه که در افغانستان روی داد یک شکست داوطلبانه و ناگزیر آمریکا بود و واشنگتن خود را در شرایطی دید که مجبور به عقبنشینی از افغانستان شد. «در تصمیمی که هیچ توجهای به هشدار همپیمانان یا افرادی که در در طول ۲۰ سال گذشته در افغانستان حضور داشتند نشد و مشاورهای با آنان صورت نگرفت.»
او پرسید: «چرا باید در میان مردم آمریکا چالش اساسی اینگونه تصویر شود که یا باید به طور کامل بر افغانستان چیره شویم یا کاملا عقبنشینی کنیم؟»
کسینجر تأکید کرد که نمیتوان با هیچ اقدام راهبردی دراماتیک دیگری که در آینده نزدیک در دسترس نخواهد بود، شکست در افغانستان را جبران کرد. ارائه تعهدات جدید در دیگر مناطق میسر نیست و صرفا باعث نا امیدی هم پیمانان و شادمانی کشورهای متخاصم آمریکا میشود.
هنری کسینجر در بخشی از مقاله خود به مقایسه اتفاقی که برای آمریکا در افغانستان افتاد با شرایطی که این کشور در عراق و ویتنام دچار آن بود، پرداخت نوشت: «زمانی که ایالات متحده آمریکا جان سربازانش را به خطر میاندازد و با استفاده از جایگاه خود کشورهای دیگر را با خود همراه میسازد، باید این کار را بر اساس مجموعهای از اهداف استراتژیک و سیاسی انجام دهد؛ از لحاظ استراتژیک باید بتواند شرایطی که در آن میجنگیم را توصیف کند و از نظر سیاسی باید چارچوبی که طبق آن، نتایج حاصله در کشور مربوطه و در سطح جهانی حفظ میشود، مشخص شود.» این نظریهپرداز آمریکایی در بخش دیگری از مقاله خود نوشت که ایالات متحده باید به این درک برسد که هیج اقدام در دسترس استراتژیکی برای جبران شکست خود در افغانستان وجود ندارد و نمیتواند تعهدات جدیدی در مناطق دیگر بدهد چرا خروج بی برنامه و شتابزده از افغانستان موجب نا امیدی دوستان آمریکا و خوشنودی دشمنان و سردرگرمی ناظران شده است.
او نوشت که باید به دولت جو بایدن این فرصت را داد تا یک استراتژی همه جانبه و طبق ضروریات داخلی و بینالمللی تدوین کند.
لطفا کاری نکنید که مسئولین کشور از مردم فاصله بگیرند.
نمایشی- تبلیغاتی خواندن سفر رئیس جمهور به اهواز با چه هدفی بیان می شوند؟
اصلا رئیس جمهور برود بین مردم حرف بزند و بشنود و هیچ کار دیگری هم نکند و هیچ اتفاقی هم نیفتد،باز به خودی، خود یک ارزش است.
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میرکاظمی: افزایش فوقالعاده ویژه معلمان غیرقانونی است
🔹رئیس سازمان برنامهوبودجه: در آموزشوپرورش با مجوزی که خلاف قوانین بوده برای همسانسازی احکامی صادر کردند که براساس آن متوسط پرداختی بیشتر از میزان ذکرشده در قانون شده است. اگر موضوع مدیریت نشود، فشار اصلی به قشر ضعیف، از جمله خود معلمان وارد میشود.
🔹اختلاف این پرداختی ۱۸۰۰ میلیاردتومان در سال است که مخالف مصوبات دولت است. اگر افزایشی قرار است انجام شود باید در دولت بررسی شود و منبعی برای آن تعیین شود. این اتفاقی که روزهای آخر دولت قبل اتفاق افتاده، اخلاقمدارانه نیست و معلمان را مقابل دولت قرار دادهاند.
♦️وزیر نیرو: قطع برق در روزهای آینده به صفر میرسد
محرابیان در بازدید از دیسپاچینگ ملی جدید برق:
🔹متاسفانه مشکلات خاصی به خصوص برای خانوارها به دلیل قطعی برق به وجود آمده است. بنابراین امروز ما نتوانستیم با توجه به خواستهها یعنی میزان عرضه جوابگوی تقاضا باشیم.
🔹همکاران ما در این خصوص توان خود را به کار گرفتهاند که کمترین آسیب دیدگی را داشته باشیم، روز گذشته قرار بر این شد خاموشیها کاهش داشته باشد، اما دیروز ۵۰۰ مگاوات خاموشی در بخشهای غیر مصارف خانگی اعلام شد که ظرف روزهای آینده این رقم به صفر خواهد رسید.
♨ عقلانیت انقلابی!
*در نخستین دیدار دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب، یکی از مهمترین نکاتی که مقام معظم رهبری برای این دولت مطرح و تأکید فرمودند، ملاحظات و شرایط انقلابی گری و حرکت انقلابی بود، با این توصیف که: «انقلابی بودن حتماً باید با عقلانیت و اندیشهورزی و خردمندی همراه باشد و این شیوه جمهوری اسلامی از آغاز بوده است. حرکت انقلابی یعنی حرکتی بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت، نه حرکت بیهوا و بیحساب».
👈 گزاره تحلیلی
در واکاوی این تأکید رهبر معظم انقلاب، مشاهده میشود برخی از روی ناآگاهی و بعضی از روی دشمنی، انقلابیگری را به معنای فاقد پشتوانه علمی بودن و بیانضباطی تعریف میکنند. این تعریف نادرست است. انقلابیگری را باید خردمندانه، دقیق و دلسوزانه، عادلانه و منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن معنا کرد. آنچه میتواند عقلانیت را در انقلابیگری به منصه ظهور برساند؛ عبارت است از؛ بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، بهکارگیری راهحلهای اساسی و نه موقتی و مسکّنی، عدم اکتفا به حداقلها و پرهیز از تخریب داشتهها، استفاده از دیدگاههای نخبگان خارج از دولت بدون در نظر گرفتن بحثهای سیاسی و جناحی، پیادهسازی تمامی حرکات انقلابی در بستر و چارچوب نظام، ارائه گزارش صادقانه و بدون مبالغه به مردم و عذرخواهی از آنها در مواقع بروز اشتباه. با عقلانیت انقلابی میتوان به قدرت تحلیل صحیح و بالا، عدم خطای محاسباتی، اتقان در کار، جامعنگری، نوآوری و خلاقیت و درنهایت به پیشرفت و دستاوردهای مطلوب و کمنظیری دستیافت.
👈 نکته پایانی
رهبر معظم انقلاب پیش از این نیز در تعریف انقلابیگری و رابطه آن با عقلانیت فرمودهاند: «میشنوم گاهی اوقات بعضی در مقابل شعارهای انقلاب، عنوان و مفهوم عقلانیت را مطرح میکنند؛ کانّه عقلانیت نقطه مقابل انقلابیگری است؛ نه، این خطا است؛ عقلانیت واقعی هم در انقلابیگری است. نگاه انقلابی است که میتواند حقایق را به ما نشان بدهد. ببینید! کِی بود آنوقتی که امام، آمریکا را بهعنوان شیطان بزرگ معرفی کرد و بهعنوان یک موجود یا دولت غیرقابلاعتماد معرفی کرد؛ این را سالها پیش امام بزرگوار به ملّت ایران -به ماها- یاد داد؛ امروز بعد از گذشت سالها، رؤسای کشورهای اروپایی میگویند آمریکا غیرقابلاعتماد است».۱۳۹۶/۰۳/۱۴
✍ حسین عباسیان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف باورنکردنی مینو محرز بر بی اثر بودن تمام داروهای تجویز شده برای کرونا و آزمایش آنها روی هزاران نفر! عزیزاتون با داروهای اشتباهی پرپر میشن نه به خاطر کرونا حواستون هست؟
میگه داروهای ابولا مونده بود رو دستشون دادند برای کرونا!!!