🔴 تحلیلی بر اظهارات وزیر خارجه آمریکا
🔸اظهارات کینه توزانه وزیر خارجه جدید آمریکا علیه ایران و #شروط دوازده گانه #فانتزی او برای ایران، آنقدر بی پایه بود که مخالفت بسیاری از کارشناسان غربی و آمریکایی را نیز برانگیخت. اما این اظهارات حاوی نکات قابل تاملی است:
🔻۱. (مهم) همانند نطق خروج ترامپ از برجام، خط اصلی این اظهارات، تلاش برای #تحریک و رو در رو قرار دادن #مردم علیه نظام است. در واقع اصل این اظهارات بر پایه #جنگ_ادراک است. آمریکایی ها به این ادراک رسیده اند که شرایط داخلی ایران در نقطه انفجار است و باید فشار را آنقدر زیاد کرد تا رژیم (نظام) از درون ساقط شود.
🔻۲. اظهارات صریح وزیر خارجه آمریکا نشان داد نظام ِ سلطه گر آمریکا و نه فقط شخص ترامپ، سیاست #براندازی_نظام و #تغییر_رژیم را پیگیری می کنند.
🔻۳. ادبیات روحانی و افرادی از دولت به اشتباه حملات خود را صرفا متوجه #شخص_ترامپ می کنند اما واقعیت این است که ساختار گسترده تصمیم سازی آمریکا حامی اقدامات ترامپ است و اصولا همین مراکز بودند که بنا بر اقتضاء تاکتیکی از نرمش ظاهری اوباما در ساخت برجام حمایت می کردند.
🔻۴. اظهارات روحانی در جواب دادن به اظهارات وزیر خارجه آمریکا نیز محل تامل است. اگر به صحبت های روحانی در این باره دقت کنید حرف اصلی ایشان این است که : دنیا (منظور اروپا است!! ) نمی پذیرد این رفتار را. یعنی آنکه روحانی در برابر آمریکا به اروپا #دل_بسته است!!!
🔻۵. جواب آمریکایی ها را باید با زبان اقتدار متکی بر مردم داد نه متکی بر اروپا. دولت هنوز متوجه این موضوع نشده است که آمریکایی ها از #اروپاگرایی_دولت روحانی، نتیجه می گیرند که فشار را باید مضاعف کنند.
#سریال_عاقبت_دیکتاتورها
🔴 چه حکایتی است.....؟!!
🔻گام اول: میگویند: زنده است
🔻گام دوم: میگویند به کما رفته یا مجروح شده
🔻گام سوم: مدت ها خبری از او نمی شود
🔻گام چهارم: خبر مرگ آنها از منابع غیررسمی منتشر میشود
🔻گام پنجم: تکذیب و سکوت
🔻گام ششم: رسمی شدن خبر هلاکت و تدفین و تشییع در بایکوت رسانه ای و مردمی
🔹نمیدانم چه حکایتی است ولی می دانم #خفت عاقبت و سرنوشت مشترک #جلادان است...
1⃣شارون: قصاب صبرا و شتیلا
2⃣مسعود رجوی: قصاب بی گناهان ایران
3⃣معمر قذافی: دیکتاتور لیبی
⭕️ اکنون مدتی است که تصویری از حضور دو جلاد و دیکتاتور منتشر نمیشود ؟ آیا سرنوشت #ابوبکر_بغدادی و #محمد_بن_سلمان تداوم همان سریال " عاقبت دیکتاتورها " است؟
گذر چرخ روزگار پاسخ این معمّا را خواهد داد...
✍ #محمدصادق_سلطانزاده
🔺کنایه استاد مشهور دانشگاه هاروارد و نظریه پرداز روابط بین الملل به ترامپ: من هنوز در عجبم که وزیر خارجه آمریکا از ایران نخواست با افتتاح باشگاه گلفِ ترامپ درتهران و پرداخت پول برای دیوار مکزیک موافقت کند!
هدایت شده از قرارگاه دانشجویی موذن (فرهنگی ،سیاسی،اجتماعی)
4_5947279689088238886.pdf
405.4K
جزوه ی جنگ اقتصادی
#یادداشت_روز_زمانه
⭕️ دو گرفتاری اصلی دولت روحانی....
1⃣ آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بود؛ 27اردیبهشت 97. آقای روحانی در اردبیل با طعنه و کنایه گفت «بابا جمعه تموم میشه و شنبه میاد. چه جور آب و صابون بیاریم، رویتان را بشوریم؟... کاسبان تحریم! ناراحتید که تحریمها رفت؟ تحریمها دیگر بر نمیگردد. شما میخواهید مذاکره کنید؟ شما زبان مذاکره با دنیا را بلد نیستید». اما یک سال بعد، آمریکا بدون پرداخت کمترین هزینه، رسما زیر میز برجام زده و اکنون عوام و خواص میپرسند تیم آقای روحانی، چهقدر دست و رو شسته و بیدار، پای میز مذاکرات رفته بودند و چرا مفاد توافقی را پذیرفتند که تعهدات سنگیناش برای ما بود و خروج بیهزینهاش برای آمریکا؟!
2⃣ مردم، طبعا از اینکه وعدههای اقتصادی برجامی کاملا برعکس از آب درآمده - هم امتیاز دادهایم و هم چالشهای اقتصادی سختتر از ماقبل برجام را بهجان خریدهایم- ناخرسند هستند؛ تا آنجا که آقای «صادق-ز» بهعنوان مجلس گرمکن ستادهای انتخاباتی روحانی به ستوه آمده و میگوید «تعداد قابل توجهی، دچار احساس تلخ پشیمانی شدهاند. پشیمانی از رای به روحانی، آن قدر بالا گرفته که شاید اگر فردا انتخابات مجدد برگزار شود، روحانی شاید 10 میلیون رأی هم نیاورد. مدتهاست در هر جمعی، بهخاطر تلاش در انتخابات، مورد شماتت قرار میگیرم... دولت ظرف 10 ماه گذشته به شدت و به شکلی باور نکردنی، اعتبارش را از دست داده است... سرعت پشیمانی و ریزش آرای روحانی حیرتانگیز است. کسر قابل توجهی احساس میکنند سرشان کلاه رفته است».
3⃣ عباس-ع یکی دیگر از حامیان روحانی در انتخابات 96، به روزنامه ایران گفته است «موقعیت دولت، ضعیفتر شده. زیرا شعارهایی درباره برجام داده شد که واقعی نبود. نباید برای عبور از مشکلات، برجام را بیش از ظرفیت آن، برجسته میکردند... مردم کاری به صحبتهای رئیسجمهور و دیگران ندارند، میخواهند بدانند وضعیت روال زندگی آنان چگونه خواهد بود... وقتی قول قطعی داده میشود که ارز افزایش یا نوسان نخواهد داشت، اما بلافاصله آن اتفاقات میافتد، این دیگر ربطی به جناح مقابل ندارد».
4⃣ آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی، بر حجم وعدههای قبلی افزود و بر اثر برخی مشورتهای مسموم، مواضع بهشدت رادیکال اتخاذ کرد تا آنجا که از ژست اعتدالی وی تقریبا هیچ نماند. افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات میدانستند کارنامه ۴ ساله دولت، تقریبا پر از خالی است. بنابراین پوست خربزه رفتار رادیکال را زیر پای روحانی گذاشتند. این طیف، مصیبتی بزرگ هستند. خود را همراه نشان میدهند اما تاثیری جز آشفته حالی، سوء مدیریت، غفلت از اولویتها، حاشیهزدگی و ضعف عمومی دولت ندارند. بارها با گستاخی گفتهاند «روحانی، نه گفتمانی از خود دارد و نه رایی، رای هایش متعلق به ماست» و «دولت روحانی، رحم اجارهای ما اصلاحطلبان است»! چالش سوءمدیریت و ناکارآمدی به جایی رسیده که روحانی اخیرا دوبار در محافل عمومی، برخی وزیران و مدیران ارشد دولت را تخطئه کرد؛ حال آنکه ریشه اصلی گرفتاری، اعتماد بلا وجه به دشمن خارجی و طیف افراطیون مدعی اصلاحطلبی در داخل است. بدون غلبه بر این دو چالش خودساخته و تغییر مسیر راهبردی، گره فروبسته ناکارآمدی دولت گشوده نخواهد شد.
5⃣ طبیعتا باید در مواجهه با فشارهای دشمن، همبستگی و اتحاد در جبهه داخلی را تقویت کرد. اما وحدت حول کدام محور، با چه کسانی و برای کدام هدف؟ افراطیون مدعی اصلاحطلبی میگویند حالا که شرایط کشور ویژه و حساس است، بیایید گفتوگوی ملی کنیم و آشتی ملی راه بیندازیم و از گذشتهها بگذریم و وحدت کنیم. کدام آشتی ملی؟
« محمد ایمانی »
https://eitaa.com/zamanehh
🔴فقر را تو و یارانت بر مردم وارد کردهاید!
🔹🔸آیت الله مصباح یزدی:
♦️برخی فکرشان این است که «حالا که میخواهم مردم را از #فقر نجات بدهم؛ باید کاری کنم که آمریکا تحریمها را بردارد».
در حالیکه سیاستهای خودش باعث فقر شده و کسانی را سر کار آورده که با رشوه، رباخواری و... منافع مردم را به خطر انداختهاند.
فقر را تو و یارانت بر مردم وارد کردهاید!
♦️با این وجود میگوید چون میخواهم فقر را از بین ببرم باید بروم با آمریکا بسازم یعنی دستهایم را بلند کنم و بگویم: تسلیم! عذرخواهی هم بکنم اگر جسارتی شده!
♦️در یک سطحی از آگاهی خودش هم باورش شده است که میخواهد به مردم خدمت کند! اما غافل از اینکه هم خودش را، هم مردمش را، هم دینش را و هم خونهای شهدا را پایمال کرده است و تا روز قیامت هرچه فساد بر این مترتب شود بر گردن اوست.
https://eitaa.com/basir8
🔴شروط ایران برای ادامه برجام🔴
🔷رهبر انقلاب در دیدار گارگزاران نظام شروط ایران برای ادامه برجام با اروپا را تعیین نمودند. رهبر انقلاب فرمودند : «سه کشور اروپایی در ۱۳-۱۴سال قبل یک بدعهدی بزرگی کردند در مذاکرات هسته ای سال۸۳-۸۴، قول دادند و عمل نکردند، باید ثابت کنند امروز آن بی صداقتی و بدعهدی آن روز را نخواهند داشت. در دوسال گذشته آمریکا بارها برجام را نقض کرده است و اروپاییها ساکت مانده اند. اروپا باید آن سکوت را جبران کند. آمریکا قطعنامهی ۲۲۳۱ را نقض کرده است؛ اروپا باید یک قطعنامه علیه نقض آمریکا، صادر کند. اروپا باید متعهد شود که بحث موشکی و منطقهای جمهوری اسلامی را مطرح نخواهد کرد. اروپا باید با هر گونه تحریم جمهوری اسلامی مقابله کند و مقابل تحریمهای آمریکا صریح بایستد. اروپا باید فروش کامل نفت ایران را تضمین کند. چنانچه آمریکاییها توانستند به فروش نفت ما ضربه بزنند، باید بتوانیم آن مقدار نفت که میخواهیم بفروشیم. اروپاییها بهنحو تضمینشدهای باید جبران کنند و نفت ایران را خریداری کنند. بانکهای اروپایی باید تجارت با جمهوری اسلامی را تضمین کنند. ما با این سه کشور دعوا نداریم، اما اعتماد نداریم به آنها؛ آن هم متکی است به سابقهشان. اگر اروپاییها در پاسخگویی به مطالبات ما تعلل کردند، حق ایران برای آغاز فعالیتهای هستهای مخفوظ است. وقتی دیدیم برجام فایدهای ندارد، یکی از راههایش این است که برویم سراغ بازیافت فعالیتهای تعطیلشده.
@basir8
هدایت شده از محمود معلمی
🚩 شش تجربه مهمی که برای تصمیمگیری درباره برجام باید بدانیم
♦️ به رسمیت شناختن حق غنیسازیمان به خاطر پیشرفتمان است نه مذاکره
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:
🔹مقدمهی هر تصمیمی این است که ما به تجربههای گذشتهی خودمان مراجعه کنیم؛ "من جَرّب المُجرّب حَلّت به النّدامة" اگر از تجربهها درس نگرفتیم قطعاً ضرر خواهیم کرد.
چندین تجربه در مقابل ماست؛ من حالا چند تجربهی واضح را که عرض بکنم همه تصدیق خواهید کرد. اینها، هم برای تصمیمگیری امروز ما مهم است هم برای آیندگان مهم است.
1️⃣ تجربهی اول این است که دولت جمهوری اسلامی نمیتواند با آمریکا تعامل بکند؛ این تجربه اول. چرا؟ برای خاطر اینکه آمریکا پابند به تعهدات خودش نیست.
🔺نگویید اینها کار این دولت است و کار ترامپ است. نه!
🔹 دولت قبل آمریکا هم که با ما نشست و صحبت کرد؛ آنها هم همینجور عمل کردند ... به شکل دیگری نقض کردند. آنها هم تهدید کردند، آنها هم برخلاف تعهدات خودشان عمل کردند. این، جواب آن کسانی که بارها و بارها به ما در طول زمان میگفتند که آقا چرا با آمریکا مذاکره نمیکنید، چرا با آمریکا تعامل نمیکنید، این جوابش.
2️⃣ تجربهی دوم، عمق دشمنی آمریکا با ایران است. دشمنی آمریکا بر محور مسئلهای مثل اتمی نیست، بحث فراتر است: نظامی که قد برافراشته و نسبت به آمریکا هیچ ملاحظهکاریای نمیکند و پرچم اسلام را در دست گرفته است. آمریکا با چنین نظامی عمیقاً مخالف است. آمریکا میخواهد مؤلفههای قدرت را در جمهوری اسلامی از بین ببرد.
3️⃣ تجربهی سوم این است که انعطاف در برابر این دشمن، تیغ او را کُند نخواهد کرد بلکه او را گستاختر خواهد کرد؛ همان بوش دوم در مقابل انعطاف دولت وقت، اسم محور شرارت را روی او گذاشت. اگر میخواهید کاری کنید که دشمنی کم شود، انجام بدهید ولی راهش نرمش و انعطاف نیست.
4️⃣ تجربهی چهارم این است که ایستادگی در مقابل آمریکا باعث عقب نشاندن او میشود. اینکه سازمان ملل حق غنیسازی ما را امروز به رسمیت شناخته، منشأش مذاکره نیست، منشأش پیشرفت ما در زمینهی هستهای است که اینها حالا به تب راضی شدهاند.
5️⃣ تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند. حرکت زشت فرانسه در نقش پلیس بد مذاکرات هستهای و کارشکنی انگلیسیها در تهیهی کیک زرد از این موارد بود.
6️⃣ تجربهی ششم، گره نزدن مسائل کشور به برجام و مسائل خارجی است... ما نباید مسائل کشورمان را به امری که از اختیارمان خارج است گره بزنیم. ۹۷/۳/۲
آیت الله خامنه ای در دیدار مسئولان نظام: دشمنی آمریکا با ایران چیز جدیدی نیست. ۴۰سال است میخواهند براندازی کنند اما مثل گربه داستان تام و جری همیشه شکست میخورند.
یعنی آقا یه جوری زد توی برجک که امشب نوه ترامپ میره پیش بابابزرگش میگه: دَدی جون! بالاخره شما عمو سامی یا عمو تام؟
*فرید ابراهیمی*
http://eitaa.com/basir8
🔻چه کسی شدیدترین تحریمهای تاریخ را علیه ایران وضع کرد؟
🔹نگاهی به لیست تحریمهای مؤثرآمریکا علیه ایران نشان میدهد که بخش اعظم آنها میراث دورانی است که دست چدنی اوباما زیر دستکش مخملی به سمت ایران دراز شده بود.
🔹اگرچه امروز نوک اصلی انتقادات به سمت شخص دونالد ترامپ نشانه رفته اما واقعیت این است که ترامپ تحریمهایی را برگردانده است که پایه آنها در دوره اوباما ریخته شد
#یادداشت_روز_زمانه
🔴سیاست یعنی بهترین واکنش برای هر کنش!
🔻#پمپئو برای #ایران شرط گذاشت! #تهدید کرد! ایران را متهم به نقض #حقوق_بشر کرد! با دیپلماسی عمومی محاسبات #مردم را نشانه گرفت! حمایت ایران از #متحدان آزادیبخش خود را به چالش کشید.
🔷 درست در نقطه مقابل:
رهبر انقلاب #شرط گذاشت، #تهدید کرد! رفتار جنایت بار #آمریکا با #مردم خود (سیاهپوست ها، اقلیت ها، زندانیان) و نقض حقوق بشر در داخل و خارج آمریکا را نشانه گرفت. و حمایت آمریکا از متحدان جنایتکار یعنی اسرائیل، عربستان و بحرین را به چالش کشید..
🔹این ترجمه ای است از آیه شریفه #قرآن کریم که میفرماید: فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ ۚ : در هر سطحی به شما تعرض کنند، در همان سطح پاسخ دهید.
تاریخ خواهد نوشت وقتی مدعیان #ملی گرایی در رویای آمریکا می زیستند، فقیهی شیعه با همه توان پای #عزت ملی و قدرت #ایران ایستاد..
💠سلامتی وجود نازنینش صلوات💠
🔹عبدالهی 🔹
eitaa.com/basir8
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وقتی ظریف با شوق و ذوق مرگ بر آمریکا میگوید
همه این سخنان روح بخش امام خامنه ای یه طرف و این #مرگ_بر_آمریکا گفتن ظریف هم یه طرف
بالاخره این بزرگواران هم فهمیدن که دوستی آمریکا، دوستی خاله خرسه ...
✳ حماسه سازان؛ نماینده مردم شریف شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار در دوره های نهم و دهم مجلس شورای اسلامی امروز ( 30 اردیبهشت 97 ) در صحن علنی مجلس نوزدهیمن نطق میان دستور خود را ایراد کرد.
🔽 متن کامل نطق جناب آقای حاجی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 آقای روحانی رئیس جمهور محترم!
✅ به خوبی می دانید بر اساس اصل 113 قانون اساسی مسئولیت اجرا در کشور بر عهده شما است.
◀ یادتان هست در خرداد سال 1392 به جوانان گفتید من می دانم شما از بیکاری رنج می برید.
🔺 گفتید در کشور بزرگ ایران نباید این همه بیکار داشته باشیم
🔺 گفتید کشور را از این همه بیکاری و گرانی نجات می دهم.
🔺 گفتید به علت بیکاری از هر 5 ازدواج یکی به طلاق منجر می شود.
🔺 گفتید مگر اقتصاد دستوری در دنیای امروز معنا و مفهومی دارد.
🔺گفتید مگر می توان در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد نرخ دلار باید به 700 تومان برسد.
🔺گفتید صبح نمی دانیم تا ساعت 11 ، 12 قیمت دلار چه قیمتی است.
🔺 گفتید اگر برای مشکل بیکاری اقدامی نشود این مشکل در سال های آینده بیشتر خواهد شد.
✳ گفتید در گرانی ملاک جیب مردم است.
🔴 اما آیا می دانید 5 سال گذشت؟
🔸 اما آیا می دانید بر اساس آمار رسمی که از واقعی آن کمتر است در سال 92 تعداد بیکاران نزدیک به 2 میلیون نفر بود ولی اکنون به بیش از 4 میلیون نفر رسیده است؟
🔺 آیا می دانید قصه و رنج اصلی پدران و ماردانی که فرزندان بین 25 سال تا 35 و 40 سالشان با لیسانس و فوق لیسانس ازدواج نکرده اند، فاقد شغل بودن است؟
🔺 آیا می دانید خجالت کشیدن پدر خانواده که بعد از 20 سال کار و زحمت از کار اخراج شده، برای گفتن "پول نان هم ندارم" یعنی چه؟
🔺 آیا می دانید قیمت گوشت، لبنیات، تخم مرغ، برنج طی سال های اخیر چند ده درصد گران شده است؟
🔵 شما هیچ کاری نکنید فقط جلوی گرانی های افسار گسیخته را بگیرید که مردم را بیچاره کرده است.
🔸 آیا می دانید امنیت شغلی کارگران از بین رفته است؟
🔺 آیا میدانید کارگران را مجبور می کنند بدون دریافت حق و حقوق شان امضاء کنند که حقوق مان را از قبل دریافت کرده ایم؟
🔺 آیا می دانید رکود تورمی اقتصادی چه بر سر اقشار مختلف مردم آورده؟ هم کارگران را بیکار و هم سرمایده گذاران را بدبخت کرده است؟
🔺آیا می دانید از هر چند ازدواج چه تعداد دچار طلاق، این بلای خانمان سوز شده است؟
🔸 چرا 5 سال فرصت کشور را به پای برجامی ریختید که همه برد آن برای طرف مقابل بود؟
🔺 چرا خط قرمز های نظام را رعایت نکردید؟
🔺چرا نصایح دلسوزان نظام را نادیده گرفتید؟
🔺 چرا الزامات 9 گانه مقام معظم رهبری که در حکم قانون بلکه بالاتر از قانون عادی است را نادیده گرفتید؟
🔺 و از جمله چرا تضمین کتبی و کافی از رئیس جمهور بد عهد آمریکا و اروپایی ها نگرفتید؟
🔴 اگر زورتان نرسید چرا نیامدید به مردم واقعیت ها را بگویید؟ مردم ایران را نامحرم دانستید؟
🔳 چرا سعی کردید نقض های مکرر آمریکا و اروپا در برجام را نادیده بگیرید و چرا هنوز هم سادگی می کنید و می پندارید اروپا جدای از مدار آمریکاست؟
🔺 چیزی که خودتان مخالف آن را گفتید که کدخدا را باید دید و اروپا هیچ کاره است.
🔺اروپایی هایی که با بودن آمریکا مفاد برجام را اجرا نکردند، آیا با رفتن آمریکا انجام خواهند داد؟
🔵 چرا بند 3 قانون اقدام متناسب و متقابل را اجرا نمیدهید؟
🔴 سه نکته مهم #کاربردی در شروط اعلامی رهبری معظم
📚 مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولین، علاوه بر تبیین اقدامات آمریکا در #براندازی_نظام و بی نتیجه بودن آنها، شروط شش گانه ای را برای برجام اروپایی بیان نمودند. ایشان با این #شروط_پیش_دستانه، #دیپلماسی_انفعالی و التماسیِ دولت را به #دیپلماسی_تهاجمی و طلبکارانه نظام تبدیل کردند. تغییر زمین و مدل بازی به معنی آرایشی جدید در مقابل حریف بدعهد و بدسابقه ای است که تعامل با آن الزامات خود را دارد. هرچند هیچ چشم اندازی برای قبول این شروط توسط اروپا وجود ندارد اما از بعد #کاربردی؛ نکات مهمی در آن وجود دارد:
🔻 ۱. محور فرمایشات رهبری بر اصلِ ثابتِ #لغو_تحریم هاست. یعنی اساس و هدف هرگونه مذاکره با طرف های اروپایی و آمریکایی باید لغو تحریم ها باشد و عباراتی هم چون "ثبیت حقوق هسته ای" ؛ "بی آبرو کردن آمریکا" و ... تنها در صورت تحققِ آن اصل، قابل تعریف است. #عدم_لغو تحریم ها، دقیقا به معنی عدم دستیابی به هدف مذاکرات و بی نتیجه بودن آن است.
🔻 ۲. از میان شروط شش گانه رهبری معظم؛ شرط دوم یعنی《 اروپا قطعنامهای علیه آمریکا به شورای امنیت ببرد که آمریکا قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده است》، #کم_هزینه_ترین، کوتاه ترین شرطی است که در مقابل اروپا قرار داده شده است. اروپایی ها تصریح می کنند که آمریکا برجام را نقض کرده است. از این موضع گیری باید حداقل دو بهره عینی و ملموس برد:
🔹الف. موضع اروپا تا هنگامی که به قطعنامه شورای امنیت تبدیل نشود عملا در سطح یک موضع گیری سیاسی غیرالزام آور باقی خواهند ماند و اثر عملی خاصی برای ایران ندارد. این موضع گیری باید تبدیل به سند شود.
🔹ب. حتی با فرض #وتوی قطعنامه پیشنهادی اروپا توسط آمریکا، این قطعنامه به عنوان یک #سند_تاریخی در سازمان ملل و افکار عمومی جهانیان ثبت خواهد شد.
از این رو رهبری معظم تاکید دارند که موضع گیری اروپا، تبدیل به قطعنامه شورای امنیت شود. این شرط زمانی اهمیت پیدا می کند که بدانیم بجز یک ضلع آن (آلمان) ، فرانسه و انگلیس از اعضای دائم شورای امنیت هستند.
🔻 ۳. نحوه اعلام شروط توسط رهبری علاوه بر اینکه نشان از بعد کارشناسی، صراحت و اقتدار آنها داشت؛ بیانگر آن است که باید توسط مردم و جریان انقلابی، تبدیل به یک #مطالبه_عمومی شود. شروط اعلامی قبلی برای پذیرش برجام و برخورد شعاری دولت و مجلس با آن شروط و نهایتا بی توجهی عملی به آنها؛ عملا موجب وارد آمدن خسارت بزرگی به صنعت هسته ای کشور و یا برچیده شدن آنها شد. در این مرحله باید شروط اعلامی رهبری تبدیل به #مطالبه_عمومی از دولت و مجلس شود تا این شروط علاوه بر عدم فراموشی؛ به دام قرائت ها و تفاسیر مختلف جریان های سیاسی کشیده نشود.
⭕ #یک سال از چهار سال گذشت...!
🔴 یکسال از انتخابات ریاست جمهوری و حرف های حسن روحانی میگذرد ...!
👇مروری متفاوت هرچند تلخ و گران اما از باب تجربه و عبرت به این سخنان خواهیم داشت :
🔻اینها ( رئیسی و قالیباف ) اگر رای بیاورند سایه شوم جنگ بروی کشور سایه خواهد انداخت ... (حادثه تروریستی مجلس و حرم امام خمینی) کمتر از یک ماه بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻میخواهید تحریم برگردانید کاسبان تحریم ( رئیسی و قالیباف ) ؟ ... (بازگشت تحریم ها بطور کامل) ٨ ماه بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻شما ( رئیسی و قالیباف ) زبان مذاکره با دنیا را میدانید ؟ اصلا شما بلدید با دنیا حرف بزنید ؟ ... (آب دهن انداختن معاون ترامپ بروی برجام) ٩ ماه بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻اینها ( رئیسی و قالیباف ) اگر بیایند تلگرام را فیلتر خواهند کرد ... (فیلترینگ شدید تلگرام) ١٠ ماه بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻شما ( رئیسی و قالیباف ) میخواهید برجام را بهم بزنید ... (خروج آمریکا از برجام) ١١ ماه بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻من به مردم ایران قول میدهم همانگونه که در این ٤ سال تحریم های هسته ای را برداشتم این توانایی را دارم ، دیگر تحریم ها را نیز بردارم ... (بازگشت تحریم های هسته ای و طمع دشمنان برای اعمال تحریمهای بیشتر نسبت به ٥ سال قبل) یکسال بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻اینها ( رئیسی و قالیباف ) اگر بیایند قیمت ارز نجومی میشود ... ( دلار هم اکنون در مرز ١٠ هزار تومان ) یکسال بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻میخوام عزت را به ایرانیان بازگردانم ... ( ندادن سوخت به هواپیمای ظریف و سرگردانی وی در فرودگاه های آلمان ) ٦ ماه بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻میخوام عزت را به ایرانیان بازگردانم ... ( وارادات ١٦٠ تن کود انسانی از ترکیه ) ٤ ماه بعد از انتخاب حسن روحانی
🔻مشکلات جوانان را اولویت کاری خود میدانم ... ( قراردادهای عجیب وزارت نفت و تحمیل حدود ٤٠ میلیارد دلار خسارت به بیت المال در قضیه کرسنت) یکسال بعد از انتخاب حسن روحانی
#مصحف_شریف | (سوره رعد / آیه شریفه ۱۱) | خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیهد مگر آنکه آنها خودشان راه تغییر در پیش گیرند ...
#تا_1400_با_روحانی 😏
🔴 نعل وارونه پسا برجام!
شکست #برجام به منزله شکست کامل دولتی است که تمام مسائل کشور را سه سال معطل امضای برجام کرده بود و اینک پس از دو سال با ابطال آن، عیان میشود که کارنامه دولت روحانی در 5 سال از عمر این ملت، هیچ بوده است! هیچ کامل!
حال سوال اساسی این است که دولت برای جبران این شکست استراتژیک چه برنامه هایی دارد؟!
این گمان که دولت #روحانی چاره ای بیندیشد که روابط #اقتصادی کشور پس از لغو برجام را با بدیل های جایگزین، گشودن روابط اقتصادی با کشورهای غیر از 5+1، اتکا به داخل و.. حل کند، متاسفانه گمانی خوش بینانه و سخت اشتباه است. برنامه های متنوع برای فرار از پاسخگویی به افکار عمومی از این قرار است:
1⃣ نپذیرفتن مسئولیت شکست: دولت روحانی نمیخواهد مسئولیت شکست برجام را بپذیرد. علیرغم آنکه نفس آمدن و پیروزی روحانی در انتخابات 92 با ایده مرکزی « #کلید رابطه با آمریکا و کدخدا به جای اروپاییها» معنا داشت و بزرگترین دستاورد خود را برجام میدانست، اینک با به زیر افتادن طبل رسوایی توافقی #کاغذپاره، دولتی ها و رسانه های زنجیره ای شان، به جای پاسخگویی به مردم، دنبال شریک جرم برای خود میگردند. در خارج: ترامپ! در داخل: #رهبر انقلاب!
🔺این از خصوصیات اصلی جریان لیبرال است که تمام موفقیتها از آن من! تمام شکستها از آن دیگران! آنها که روزی تیتر میزدند: «روحانی: تمام مسئولیت مذاکرات با من است»! امروز تیتر میزنند: «با اجازه رهبر بود! زیر نظر رهبر بود! با نظارت رهبر بود!»
🔺آنها که برای مسائل پیش پا افتاده ای، ادعای #عذرخواهی و فرهنگ عذرخواهی را بر سر ملت می کوفتند، امروز حتی حاضر نیستند دال مرکزی گفتمان خود (رابطه با آمریکا، هوالحل) را به گردن بگیرند. و تمامی شکست ها و ناکارامدی های خود را به پای نظام مینویسند. و دیوار چه کسی کوتاهتر از نظام؟!
2⃣ حاشیه سازی: برنامه بعدی بخشی از اصلاح طلبان، حاشیه سازی و ایجاد التهابات روانی در جامعه برای فرار از فشار افکار عمومی است. جریان لیبرال که شکست فجیع خود در #انتخابات 1400 را قطعی می بیند، تصور میکنند با #حاشیه سازی بر سر مسائلی چون #حجاب، #ورزشگاه زنان، رفع #حصر، #فیلتر و #تلگرام و #کنسرت و حتی سگ گردانی و نهنگ عنبر! میتوان همچنان پایگاه رای سرخورده دولت را با آنها شارژ کرد. آنها در این سناریو، به شدت بر رفتار قهرآمیز جریان اصولگرا و رودرو قرار دادن آنها با مردم حساب باز میکنند. نقش جریانهای افراطی ظاهرا حزب اللهی در نردبان گذاری این سناریو برای لیبرالها بسیار کلیدی است.
🔺اما در این میان، جریان لیبرال افراطی، برنامه ای ورای روحانی در سر دارد. سناریوی عبور از روحانی و نرسیدن او تا 1400 سناریوی طیف #برانداز اصلاحات برای براندازی نظام است. نبود جایگزین محبوب و کارامد برای 1400 و احساس شکست قطعی در انتخابات های بعدی از دلایلی است که این سناریو را روی میز جریان لیبرال افراطی میگذارد. ایده اصلی این سناریو، ایجاد #شورش های خیابانی است، به هر بهانه ای و با هر گستره ای. نقش ناکارامدی و ناتوانی دولت روحانی قطعا بستر اصلی هرگونه نارضایتی در توده مردم است که میتوان با هسته ی اصلی آشوب در شهرها که اعضا و سمپاتهای گروهکهای #تروریستی خصوصا #منافقین و #دراویش و #بهائی ها هستند، بر آنها سوار شد. کاتالیزور و ابزار هماهنگی این جریانها هم با برنامه ریزی سه ساله دولت روحانی، #تلگرام و #توئیتر است. پس هر جا نعره ای علیه فیلتر شبکه های خارجی دیدید، توجه کنید که هدف چیست.
🔰 اما راه حل چیست؟! مشکل اصلی توده متوسط جامعه، اینک مشکلات #اقتصادی است. و مشکل اصلی طبقه متوسط به بالا، برخی فشارهای زائد #فرهنگی است. ما به جریانی نیاز داریم که با اتکا به پیشینه خود در ساختن و پیشرفت ایران، حلقه بسته را از صدر جریان #اصولگرا به کنار بزند. هم با کارامدی بتواند تضمین پیشرفت و ساختن #ایران_نو را به مردم دهد و هم جلوی حساسیت افزایی جریان های افراطی ظاهرا انقلابی بایستد. این بدیل هر دو جریان غالب در فضای سیاسی کنونی است.تنها بدین ترتیب می توان امیدوار بود که انتخابات مجلس آینده، وعده گاه خداحافظی با لیست امید و جریانهای #لیبرال باشد که دستاوردی جز سلفی و توئیت و حاشیه بازی برای مردم نداشتند و درپی آن آغاز یک فصل جدید در تاریخ ایران با ظهور «انقلابی های کارامد» در پیش خواهد بود. #محمد_عبدالهی
http://eitaa.com/basir8
#تحلیل_روز_زمانه
⛔️ بحران سازی و فضاسازی منفی روانی ممنوع!!
◽️ در روزهای گذشته و پس از خروج آمریکا از برجام و در پی تهدیدهای مکرر آمریکا، گاها مشاهده می شود که در برخی محافل رسانه ای و سیاسی در مقالات و مصاحبه هایی که هست خواسته یا ناخواسته، این گونه القا می شود که نظام وارد یک شرایط #بحرانی و #خطرناک در حوزه داخل و سیاست خارجی شده است.
اولا اصلا این گونه نیست. شرایط حاکم پس از خروج آمریکا از برجام یک شرایط #خاص و #حساس است نه بحرانی و خطرناک.
ثانیا آن ها که می گویند اوضاع بحرانی و خطرناک است نسبت به معنای واقعی بحران اطلاعات کافی ندارند.
ثالثا این تحریم و شرارت ها و تهدید به حملات نظامی و ایجاد تنگناهای اقتصاد و چنین و چنان می کنم های آمریکا در طول این چهل حتی بدتر و دامنه دارتر از امروز وجود داشته است. لذا اگر تهدیدات کاخ سفید را به منزله ایجاد یک شرایط بحرانی در کشور تلقی کنیم با این حساب باید گفت این نظام چهل سال شبانه روز در بحران بوده است که این سخن بیهوده ای است. چون وجود بحران یعنی ایجاد بن بست و ایستایی در یک جامعه.
رابعا باید توجه داشت پیامدهای ناشی فضاسازی روانی و ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه آن قدر که بحران ساز است تهدیدات آمریکا بحران ساز نیست.
خامسا مسیر پیش روی نظام به سمت رشد و پیشرفت و رسیدن نمی گوییم مسیر صاف و همواری است؛ این مسیر مملو از دست انداز و فراز و نشیب است. همچنان که پیش از این بوده است. دست و فراز و نشیب دلیلی بر توقف نیست. نظام کماکان در حال حرکت است.
امروز جامعه و کشور با وجود کثرت در آرا و دیدگاه ها و تنوع نظرات به وحدت و همدلی نیاز دارد. با اتحاد و همدلی و امیدواری به آینده و اتکا به خدای متعتل می توان بر مشکلات کنونی و پیش رو غلبه کرد.
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این فیلم نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی است که در فاصله 23 تیر تا روز تصویب برجام در مجلس برگزار شد و در آن کارشناسان حقوق و روابط بین الملل حضور پیدا کردند و از ظریف و عراقچی و ... درباره برجام پرسیدند.
🔹در یک بخش مهم #فؤاد_ایزدی از #ظریف میپرسد که فردی به نام #ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکاست و اگر انتخاب بشود برجام را پاره خواهد کرد.
🔷پاسخ ظریف..
جلسه شنبهها و از نان شب مهمتر این روزها...
یادداشت محسن مهدیان:
🔹یک نظرسنجی معتبر نشان می دهد که بخش قابل اعتنائی از مردم همچنان ادامه راه را دربرجام اروپائی میدانند. علت چیست؟
🔹مردم ما باهوشند و تحلیل دقیقی از صحنه دارند. اما چرا اعتماد می کنند؟ اعتماد مردم ناشی از تصمیم شان در چارچوب یک دوقطبی غیرواقعی است که دیگران برای آنها ساختند؛ دوقطبی جنگ و برجام. آنسوی برجام اروپائی را جنگ میدانند و قهرا از جنگ فرار کنند.
🔹مشکل از انتخاب مردم نیست، مشکل دوگانه غیررسمی ماست که بر تصمیم مردم اثرگذاشته است. واقعا یا برجام یا جنگ؟ نان شب این روزهای ما اینجاست.
🔹رهبرانقلاب در آخرین سخنرانی خود در جمع کارگزاران نظام به یک جلسه اقتصادی با حضور مسئولین اشاره کردند. چرا جلسه روزهای شنبه را رهبرانقلاب باید خبری کنند؟ چرا خود دولتیها برای مردم توضیح نمی دهند که چه برنامهای برای اداره کشور بدون برجام دارند؟
🔹نان شب این روزهای ما حرفزدن و صداقت و شفافیت با مردم است. بدون نگرانی باید با مردم سخن گفت.
پالایشگاههای اروپایی به دنبال جایگزین نفت ایران
منابع کارگزاری نفتی در اروپا:
🔹به دلیل نزدیک شدن موعد اعمال شدن تحریمهای نفتی آمریکا علیه ایران، پالایشگاههای اروپایی جایگزین نفت ایران با نفت دیگر کشورها را آغاز کردند.
🔸مؤسسه S&P گلوبال آنالیتیکس اعلام کرده است، انتظار میرود در آینده نزدیک و با شروع تحریمهای آمریکا علیه ایران صادرات نفت این کشور ۵۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یابد.
🔰کارشناس ضدتروریسم؛ مهمان ایرانیان
🔴در میان ایرانیان: سفرنامه کوتاه افسر سابق سیا پس از بازگشت به آمریکا
⛔️افسر اطلاعاتی پیشین سیا می نویسد ایرانیان نیز مانند ما از مردم عادی گرفته تا اندیشمندان با اقدامات دولت آمریکا مشکل دارند، نه خودش
🔶ایرانیان البته نمی توانند آنچه دولت ایالات متحده در سراسر جهان انجام می دهد را بپذیرند. من هم نمی توانم و این را به آنها گفتم. حدود ۲۰ آمریکایی و یا بیش از این که در کنفرانس بودند نیز همین را گفتند.
🔶به نظر می رسد شرکت کنندگان در کنفرانس موافق بودند که دولت ایالات متحده بی اعتبار شده است، به معنای واقعی کلمه. این فقط به ترامپ مربوط نیست، بلکه بیشتر یک مشکل مربوط به ترامپ-اوباما-بوش است.
مشروح در لینک زیر👇
👉👉 mshrgh.ir/858191
🔔 یادداشت روز
🔴آیا ایران در انتخابات عراق شکست خورده است؟
🔸در رسانه های غربی و جریان سعودی اینگونه تبلیغ می شود که با رای آوردن جریان صدر ، نقش ایران در صدر تحولات عراق کمرنگ می شود .اما توجه به چند نکته در این زمینه ضروری است:
1⃣مقتدی صدر و حامیان او یکی از جریان های شیعی عراق است که از دیرباز با ایران ارتباطات گسترده ای دارد و در آینده این روابط مستحکم تر می شود زیرا صدر خود می داند در فرایند سیاسی عراق نقش آرامش بخش ایران تا چه اندازه می تواند او را از بحرانهای سهمگین برهاند.
2⃣جمهوری اسلامی ایران در شرایط فعلی که شیعیان وضیت خوبی در انتخابات دارند ارتباط بسیار نزدیکی با اهل سنت و کردستان عراق هم دارد. موضوع ارتباط با اهل سنت و کردها به گونه ای عمیق و راهبردی است که در خلال بحرانهای فزاینده در عراق ،نمایندگان رهبرمعظم انقلاب به راحتی رفت و آمدهای خود را با عشایر و مقامات محلی عراق به نحو مطلوبی گسترش داده اند به گونه ای که جریانهای آمریکایی و سعودی به این قرابت و نفوذ ایران غبطه می خورند.
3⃣حضور و نفوذ ایران در عراق تا کنون به نفع مردم عراق و نوعی کمک مستشاری برای تقویت دولت ها و مقابله با بحران بوده است. پس از اشغال نظامی عراق توسط آمریکا همواره ایران با روشهای مختلف و حتی با استفاده از دیپلماسی رسمی به دنبال رفع بن بست از مسائل سیاسی و بین المللی عراق بوده است و مردم و مسوولین عراقی و دیپلماتهای آمریکایی بیشتر به این موضوع واقفند.
⭕️ #نکته_پایانی:جمهوری اسلامی هیچگاه به دنبال این موضوع نبوده است که پیروزی دیگران را به نام خود ثبت نماید و یا از آن بهره برداری نماید و یا همچنین در صدد آن نبوده است که در مقابل رای مردم که یک انتخابات دموکراتیک را برگزار کرده است بایستد و با آن مقابله نماید.
جریانهای معارض در خارج از کشور که به دربار آل سعود و آمریکا وابسته اند این انتخابات را شکستی برای ایران میدانند اما در آینده خواهند دید که ایران در مراحل دولت سازی و حل مشکلات مردم عراق چگونه مشتاقانه به یاری می شتابد و شاید صدری ها بهتر از دیگر این مورد را درک کنند.
✍ #فرهاد_مهدوی
eitaa.com/basir8
سپاس از یک نعمت الهی😊
۱- رهبری خوب نعمتی است که همه ملتها از آن برخودار نیستند، لذا جوامعی که از این نعمت بی بهره اند، در مقابله با زورگویان، حتی اگر فداکاری هم نمایند، نتیجه مطلوب را نمی گیرند، مانند قیام مردم مصر در سال های گذشته.
۲- نتیجه گرفتن با رهبری خوب الزاماتی دارد که کمترین آن فهم تدابیر ایشان و عمل به آن است.
۳- رهبر خوب با نگاه کلان و اشراف بر جامعه و رصد محیط جهانی، دور نمای تحولات را تشخیص داده و کم هزینه ترین مسیر را برای مردم مشخص می کند و اگر مردم و مسولان به راه دیگری رفتند، به نوعی ناسپاسی این نعمت الهی را کردند.
۴- تبیین و تحلیل واقع بینانه و امید بخش از واقعیات و روند تحولات جامعه، در عین پمپاژ یاس و ناامیدی توسط دشمنان آگاه و دوستان غافل، رسالت و هنر رهبری است که آخرین نمونه آنرا چهار شنبه گذشته در جمع مسولان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدیم و شنیدیم.
۵- یادآوری تجربیات گرانسنگ نظام توسط ولی فقیه در جمع مسولان برای بهره گیری در مسیر پیش رو برای چندمین بار در این سخنرانی تکرار شد، لذا بر مسولان فرض است که در مسیر تعیین شده توسط ایشان حرکت کنند و در موضوع برجام آزموده را دیگر نیازمایند.
حال ملت برای تمکین مسولان به حرکت در این مسیر روشن چاره ای جز مطالبه گری مستمر در این موضوع ندارند؛
سپاس عملی از موهبت الهی « ولایت فقیه» در جامعه اسلامی حرکت در مسیر تعیین شده توسط ایشان است، والبته این امر نیازمند روشنگری صاحبان سخن و قلم در جامعه می باشد.
قاسم حبیب زاده
چرا آمریکا از پیروزی صدر در عراق نگران است؟
فارس: تقابل جریان صدر با آمریکا در عراق به سال های دور و زمانی بر می گردد که رهبری این جریان یعنی مقتدی صدر جیش المهدی را به عنوان یکی از نیروهای ضدآمریکایی در عراق به وجود آورد. جیش المهدی شاخه نظامی جریان صدر بود. بعد از سرنگونی حکومت صدام، مقتدی صدر با هدف مبارزه با اشغالگران این گروه را ایجاد کرد. در سال 2006 نزدیک به 6000 عضو در این گروه بودند. این گروه مخالف سرسخت حضور آمریکا در عراق بوده است. مقتدی صدر در یکی از سخنرانی های خود در سال 2005 با اشاره به وظیفه جیش المهدی در حمایت از اسلام گفته بود «اگر کشورهای اسلامی و همسایه از جمله ایران مورد حمله قرار گیرند، از آن کشورها حمایت می کنیم.» به دلیل اختلافاتی که در ساختار سیاسی عراق در سال 2008 به وجود آمد و به دلیل برخی اقداماتی که این گروه انجام داد نهایتا این شاخه توسط رهبر آن یعنی مقتدی صدر منحل شد. بعدها سرایا السلام جای جیش المهدی را گرفت. هدف این گروه نیز دفاع از عتبات و شیعیان و مبارزه با سلطه گری اشغالگران در عراق بود و نبردهایی نیز با داعش داشته است. سامرا، آمرلی، و برخی از مناطق دیگر عراق از جمله این نبردها بوده است. حالا که مقتدا صدر یعنی رهبر جریان صدر توانسته 54 کرسی پارلمان را کسب کند، طبیعی است اولین کشوری که باید از این موضوع نگران باشد، آمریکا است. سابقه ضد آمریکایی جریان صدر کاملا مشخص است.
♦️حرفوحدیثها درباره مجروح شدن بن سلمان
🔹اخبار و شایعات در خصوص محمد بن سلمان ولیعهد سعودی که مدت زیادی از غیبت او در انظار عمومی میگذرد، منتشر میشود.
🔹مجتهد، حساب توییتری مشهور سعودی که اخبار خاندان آل سعود را فاش میکند، میگوید احتمالا ولیعهد سعودی برای تکذیب اخبار زخمیشدنش، رؤیت خواهد شد.
🔹حساب کاربری «صوت العرب» نیز مدعی شده است منابع بلندپایه در دولت ترامپ از مجروح شدن محمد بن سلمان در حادثه تیراندازی کاخ الخزامی سخن میگویند و منابع سعودی گفتهاند که بعد از حادثه با بالگرد منتقل شده است. تردیدهایی هست که بهبود یافته یا اینکه هنوز در بیمارستان است. زمان همه چیز را روشن میکند.
🔹دو روز پیش نیز حساب کاربری «مستشار الامیر محمد بن نایف» نوشته بود، «تصاویری که از بن سلمان منتشر شد، قدیمی است. بن سلمان از زمان حادثه الخزامی، هنوز از چشم رسانهها مخفی است. حتی قرار بود او در ورزشگاه "الجوهره" [در جده] حاضر شود ولی حاضر نشد.
🔹اطلاعات نشان میدهد، خبرهای مجروح شدن او در حادثه [تیراندازی] کاخ، درست است. جراحت او خطر جانی ندارد ولی اگر این را فاش کند، برای او در ادامه مسیرش، خطرساز خواهد شد .
هدایت شده از پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
🔴دم خروس
⚫️چه دلیلی دارد که سربازان رژیم صهیونیستی که دیروز دشمن احمدینژاد بودند امروز عکسش را بر سینه خود بزنند
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
👇👇👇
🆔 @motevallian
🔴خودزنی ایران با پیوستن به #FATF
💢خبرگزاری روسی اسپوتنیک/ عماد آبشناس، تحلیلگر سیاسی:
🔸با توجه به اینکه ایران در شرایط #تحریم قرار دارد و برای تامین ما یحتاج مردم،تاجران ایرانی نمی توانند از سیستم های رسمی بانکی استفاده کنند و مجبورند از کانال های مختلف تحریم ها را دور بزنند تا کالا را به ایران برسانند، پیوستن ایران به FATF منجر خواهد شد که سیستم بانکی ایران مجبور شود همه روزنه های مقابله با تحریم ها را ببندد و تاجرانی که در زمینه دور زدن تحریم ها فعالیت می کنند را به مراجع بین المللی معرفی کنند تا آنها اینها را تحریم کنند.
🔸با این شرایط قطعا پذیرش FATF نوعی خودزنی از طرف ایران به حساب می آید و به جای اینکه به سود ایران باشد به ضرر ایران تمام خواهد شد مخصوصا که طرف مقابل هم هیچ تعهدی مبنی بر تسهیل روابط بانکی با ایران را ندارد.