#یا_زهرا💚
سر منشاء خیر و برکاتی زهرا
بانیِّ تمام هَیَئاتی زهرا
با دست تو کربلای ما امضا شد
تو برگ برات عتباتی زهرا
#میلاد_حضرت_زهرا(س)💫💞
#روز_مادر💫💞
#بر_همگان_مبارک_باد💫💞
🔰 تکثیر زمینهای بازی
✍ سید امین فروغی نیک
دولت سیزدهم، سه راهکار در خصوص مساله برجام در مقابل خود داشت:
1️⃣ ادامه روند دولت قبل؛ یعنی قراردادی ابطال پذیر را همچنان مرکز ثقل سیاست خارجی و اقتصاد کشور قرار دهد. به عبارتی دیگر، تمام تخم مرغها را در سبد برجام بچیند و همه همت خود را صرف احیای آن کند. سیاستی که مقامات دولت سیزدهم بارها آن را مردود اعلام داشتند.
2️⃣ خروج از برجام؛ برخی معتقد بودند با توجه به بدعهدی و عدم حصول منفعت اقتصادی ایران، خروج از برجام در دستور کار قرار گیرد. این گزینه به دلایلی امکان پذیر نیست:
١. به دلیل تبلیغات پر دامنه در هشت سال گذشته، افکار عمومی نسبت به برجام شرطی شده و همچنان بخش قابل توجهی از مردم، برجام را در بهبود معیشت خود موثر میدانند. اقتصاد شکننده داخلی نیز در خصوص برجام و آینده آن بسیار حساس بوده و به سرعت به برجام و مسائل پیرامون آن واکنش نشان میدهد.
٢. با خروج ایران از برجام، به واسطه سلطه رسانه ای غرب، موج ایران هراسی در دنیا به راه افتاده و احتمالاً به تشکیل یک ائتلاف فراگیر جهانی علیه ایران هسته ای و تشدید تحریمها ختم خواهد شد.
٣. در حال حاضر به برخی نقاط مثبت برجام از جمله خروج ایران از ذیل تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل، نیاز خواهیم داشت.
3️⃣ تکثیر زمینهای بازی؛ بر اساس استراتژی برگزیده دولت سیزدهم، برجام از «تنها گزینه» ایران به «یکی از گزینه های» ایران تبدیل شده و ظرفیتها و منابع قدرت جدیدی خلق خواهد شد. در واقع کاری که حاج قاسم در عرصه دفاعی و امنیتی بنیان نهاد(با زمینه سازی تشکیل نیروهای اعتقادی و مردمی جدید چون حشد الشعبی، انصارالله، زینبیون، فاطمیون و... در کشورهای حوزه مقاومت) ، در عرصه سیاست و اقتصاد هم به کار گرفته میشود.
اجرایی شدن تفاهم نامه ٢۵ ساله با چین، عضویت در سازمان همکاری شانگهای، گسترش روابط با روسیه، حضور فعالتر در اتحادیه اوراسیا و حتی مذاکرات با کشورهایی همچون امارات، عربستان و افغانستان را باید در چارچوب این استراتژی بررسی کرد.
اتخاذ چنین راهکاری که منجر به تحرک دستگاه دیپلماسی کشور در ماههای اخیر شده است، اولاً به افکار عمومی اطمینان خاطر میدهد که در صورت عدم احیای برجام، جایگزینی برای حصول گشایشهای مورد نظر آنها از دیگر زمینهای بازی خواهد بود. ثانیاً دست مذاکره کنندگان را پر کرده، قدرت مانور آنها را بالا برده و باعث میشود تعجیلی در امضای قرارداد وجود نداشته باشد. مهمتر از همه، بستری برای امتیاز گیری بیشتر از طرفهای مذاکره فراهم میشود. برای مثال، اگر ایران بتواند نفت خود را در قالب قراردادهای بلندمدت به چین و یاسایر کشورها بفروشد، دیگر آمریکا نخواهد توانست رفع تحریم نفتی را به عنوان امتیاز، پیشنهاد دهد چرا که رفع تحریمی که بی اثر شده است، امتیاز محسوب نمیشود.
♦️ منطقه در یک نگاه
1️⃣ منابع خارجی اعلام کردند که دیپلماتهای ایرانی برای اولین بار پس از سال ۲۰۱۶، در نشست سازمان همکاری اسلامی در شهر جده عربستان حضور یافتند.
2️⃣ دیدبان حقوق بشر در سوریه اعلام کرد که در درگیری بین اعضای داعش و قسد (نیروهای دموکراتیک سوریه) پس از حمله به زندانی در شهر الحسکه واقع در شمال شرقی این کشور تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر کشته شدهاند.
3️⃣ وزیر خارجه کویت که دیروز وارد بیروت شد امروز با رئیس جمهور لبنان دیدار کرد. او پس از این دیدار اعلام کرد که حامل یک پیام از سوی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و بینالمللی برای احیای اعتماد به لبنان است.
4️⃣ آریه درعی رهبر حزب «شاس» بزرگترین حزب دینی اسرائیل و وزیر سابق امور داخلی این رژیم به دلیل فرار مالیاتی مجبور به کناره گیری از عضویت کنست (پارلمان) شد.
5️⃣ سفیر ترکیه در عراق در دیدار با مصطفی الکاظمی پیام رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را تسلیم نخستوزیر عراق کرد.
6️⃣ شبهنظامیان کُرد ادعا کردند که موفق شدند کنترل زندان عناصر داعش در الحسکه را به صورت کامل در دست بگیرند.
7️⃣ حماس اعلام کرد، این جنبش طرح جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین برای پایان اختلافات و تحقق وحدت ملی را دریافت کرده است.
✅ آسیب های جبهه انقلاب در «جهاد تبیین» چیست؟
🔻رهبر انقلاب برای چندمین بار از «جهاد تبیین» سخن گفتند و در دعای معنادار خود در دیدار با مداحان اهل بیت(ع) از جهاد تبیین به عنوان «جهاد عظیم روزگار ما» نام بردند.
🔹برخی از عادات و راهبردهای بخشهای از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است و علیرغم نیاز به اصلاح بر همان منوال غلط در حال طیشدن است.
🔸آنچیزی که جبهه انقلاب را نیز در حوزه تبیین با ضعف و ناکارآمدیهای روبه رو کرده دقیقا در بخشی از عادات و راهبردهای غلط جبهه انقلاب است.
💢بخشی از این عادات غلط به شرح ذیل است:
1⃣ عموما فعالین جبهه انقلاب در فضای مجازی و رسانه ای اهل نقد کردن و انتقاد کردن هستند تا تبیین و روشنگری.
2⃣ اصرار و تکرار بیان دستاوردهای انقلاب و موفقیتها و داشتهها در تبلیغ ما جایگاه پررنگی ندارد و بدتر نیز اینکه برخی از فعالین نیز مدتهاست این امر مهم را کنار گذاشتهاند.
3⃣ خیلی از ما دستاوردها و داشتههای انقلاب را به تعدادی موشک یا مباحث نظامی محدود کردیم در حالیکه هزاران موفقیت علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در طول چهار دهه انقلاب اتفاق افتاده که جایی در سوژههای تبیینی روزمره ما ندارند.
4⃣ نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم در حالیکه نیازمند نگاه تخصصی و اطلاعات تخصصی هم هستیم.
5⃣ تبیین برخی موضوعات مهم انقلاب و اسلام را با ادبیات خشک، طعنه، تحقیر، دو قطبی سازی، سیاست زدگی، عیب جویی و... آلوده کردهایم و اثربخشی تبیین را پایین آورده ایم.
6⃣ گروههای هدف تبیین را محدود کردهایم و بسیاری اوقات فقط برای جریان خودمان تبیین می کنیم و اقشار و طبقات دیگر اجتماعی را فراموش میکنیم.
7⃣تبیین ما گاهی نسب درستی با نیاز و سوالات جامعه ندارد و میزان تمرکز برای تبیین در موضوعات مهم در یک سطح نیست. در برخی موضوعات تببین آنقدر بد تکرار شده که ضدتبیین شده و در برخی موضوعات آنقدر تبیین کم بوده که اساسا شبهه جای حق را گرفته است.
8⃣ در تبیین هم گذشته (دوران پهلوی و تاریخ معاصر) را که تاریک است و هم آینده انقلاب را که روشن است، فراموش می کنیم.
9⃣در تبیین گاهی یادمان میرود که بسیاری از پرسش های جامعه دشمنانه یا سیاسی نیست بلکه حق است!
🔟تبیین وظیفه همه است و همه وظیفه تولید محتوای خوب را داریم و نه صرفا بازنشر محتواها را؛ امروز در جبهه انقلاب یک اقلیت تولیده کننده شده اند و یک اکثریت بازنشر کننده، باید تولید محتوای خوب را همگانی کرد. و تولید خوب هم فقط کلیپ و سخنرانی نیست بلکه گاهی یک اقدام اجتماعی و یک سخن گفتن خوب هست.
1⃣1⃣بدترین تبیین آن است که نقشه دشمن را ندانیم و در ظاهر در حال تبیین باشیم ولی در باطن در حال تکمیل پازل دشمن. برای این موضوع یک شاخص مهم این است که کار تبیین باید در مقابل دشمن و هدف او باشد.
📌خلاصه آنکه جهاد تبیین؛ روشن کردن واقعیات امروز اسلام و انقلاب در این روزهای محاصره رسانهای است. ای کاش فعالان جبهه انقلاب وقتی که برای انتقاد کردن میگذارند را برای جهاد تبیین بذارند.
📝 #یادداشت_کوتاه | حکم جهاد‼️
✍️محمد حسن فشی
🔻 وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد... یکی از شعارهای اصلی و همیشگی نیروهای حزب اللهی و انقلابی است، بویژه در دیدارهای مردم با فرمانده معظم کل قوا؛ امروز جنگ رودروی نظامی نداریم، چه بسا اگر جنگ نظامی بود و رهبر معظم انقلاب فرمان جهاد صادر می کردند میلیونها نفر آماده جانفشانی می شدند، اما در جهاد کبیر که رهبر معظم انقلاب این عرصهی کار اقتصادی، علمی و تحقیقی و حرف زدن و تبیین کردن را جهاد معرفی مي کنند و بارها بر آن تاکید می کنند، تکرار مکرر جهاد تبیین بویژه در این مقطع، یعنی اهمیت بالای این موضوع و کم توجهی، بی برنامگی و نداشتن گفتمانی منسجم و هدفمند در این زمینه است.
🔹 رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان با ایشان ابعاد و ویژگیهای این جنگ تمام عیار را اینگونه بیان کردند:
"جهاد یعنی تلاش در مقابلهی با دشمن؛ هر تلاشی جهاد نیست. منطق اسلامی جهاد آن [کاری] است که در مقابل دشمن انجام میگیرد. شما [اگر] کار اقتصادی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ کار علمی و تحقیقی بکنید برای مقابلهی با دشمن، میشود جهاد؛ حرف بزنید، تبیین کنید برای خنثیکردن وسوسهی دشمن، میشود جهاد..."
✅ راهکارهای اقدام عملی چیست؟
۱) تشکیل اتاق های فکر و اندیشکده های راهبردی برای رصد و تشخیص برنامههای رسانهای دشمن و مقابله با آنها
۲) تشکیل شبکه منسجم سازمانی مجاهدین تحلیلگر سیاسی، اقتصادی و رسانهای برای معرفی و اعزام به تمامی نهادها، سازمانها، دانشگاهها، مدارس، مساجد و ...
۳) ورود دولت به عرصه جهاد تببین و حمایت از جهادگران این عرصه.
💬 بازی غرب در وین؛ از خرید زمان تا امتیازدهی سوخته
🔹مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین در حالی ادامه دارد که طرف غربی همراه با حضور در مذاکرات بر تداوم نمایشهای تکراری و غیرسازنده خود اصرار دارد. این رویکرد غربیها چند هدف را دنبال میکند:
🔹نخست؛ تقلا برای کارآمد نشان دادن سیاست «فشار و مذاکره»
🔹دوم؛ شرطیسازی جامعه و اقتصاد ایران نسبت به مذاکره با غرب برای افزایش فشار داخلی بر دولت و تیم مذاکرهکننده.
🔹سوم؛ اختلافافکنی میان ایران و ضلع شرقی مذاکرات با توجه به حمایت روسیه و چین از لغو تحریمها، راستیآزمایی و موضوع تضامین. به ویژه پس از سفر آیتالله رئیسی به مسکو.
🔹چهارم؛ تقلا برای فروش امتیازات سوخته به ایران در مذاکرات مانند بدهی کره جنوبی به ایران، حال آنکه بدهی کره جنوبی بیش از۷ میلیارد دلار است و موظف به پرداخت تمام بدهی خویش است.
🔹بر این اساس؛ میتوان گفت که غرب هر چند همچنان مدعی جدی بودن در مذاکرات و پایبندی به تعهدات برجامی اش است اما همچنان در برخی توهمات زیادهخواهانه و غیر اصولی گذشته باقی مانده است. ( نورنیوز)
✳️اقبال چین و روسیه ؛
۱.تغییر دولت
۲.چرخش قدرت
بی شک تغییر دولتها در تحرک دیپلماسی کشور ها بسیار موثر است ، اما آنچیزی که در سبد تغییر رویکرد چین و روسیه در قبال جمهوری اسلامی ایران رقم خورده ظرفیتهای ایجاد شده در کشور است ، نه صرفا تغییر دولت .
🔺وقتی آقای پینگ بعد از برجام به ایران آمد برای بستن قرارداد راهبردی، این ظرفیت بود ، اما دولت نتوانست از آن به نفع نظام استفاده کند.
🔻وقتی ایران در سازمان همکاری های شانگهای ، پذیرفته شد ، باز این به ظرفیت این سازمان افزوده شد .
🔹و اکنون که روسیه با احترام از دولت استقبال میکند ، باز به جهت همتون ظرفیتی بی بدیلی است که جمهوری اسلامی ایجاد کرده است؛
۱.دومین تولید Gdp بر اساس آمار صندوق بینالمللی پول در منطقه (بعد از کره جنوبی با بیش از ۱ هزار میلیارد دلار)
۲.رتبه ۱۶ علمی دنیا
۳.چهاردهمین کشور ثروتمند دنیا از نگاه نشریه فوربس
۴. رتبه ۱۴ قدرت نظامی به نگاه سایت آمریکایی گلوبال فایر پاور
۵.جزو چهار قدرت موشکی دنیا
۶. چهارمین قدرت نیروی دریایی جهان از نظر وبگاه نظامی آرمد فورس Armed Force ، با ۴۰۶ کشتی و ناو جنگی مختلف
۷.دومین کشور گاز خیز جهان
۸.هجدهمین کشور پهناور جهان
و...
✅اینها ظرفیت های جمهوری اسلامی است؛
بنابراین سیستم دیپلماسی و دولتمردان ما با این ظرفیتها باید با کشورهای چین و روسیه و سایر کشورها مواجه شده و تفاهم نامه امضا کنند.
🔴چرا #جهاد_تبیین جهاد عظیم روزگار ما شد؟
1⃣ دشمن در بالاترین حد جنگ رسانه در حال فعالیت است و آخرین سطح تکنولوژی، قدرت نظامی و اقتصادیش را هم در خدمت رسانه و تولید کمی و کیفی محتوا قرار داده...
2⃣ تاکنون هیچگاه اینقدر انقلاباسلامی در محاصره رسانهای و شبهات قرار نداشته...
3⃣ جبهه ارزشی در دفاع از انقلاب اسلامی دچار ضعف در تبلیغ و رسانه است...
4⃣ فشارهای اقتصادی و برخی ناکارآمدیهای داخلی، شرایط تبیین در جامعه را سخت تر و پیچیدهتر از قبل کرده است...
5⃣ برخی از عادات و راهبردهای بخشهایی از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است..
💬 مهدی جهان تیغی
⛔️ جریان#نفوذ و خط تخریب دولت رئیسی
✍ حسين عباسيان
این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت سابق سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها «تخریب دولت رئیسی» قرار دارد. آخرین نمونه از این تخریبهای غیرمنصفانه مربوط به سیاه نمایی از وضعیت شغلی یک استاد دانشگاه به نام محمد فاضلی و مقصر جلوه دادن دولت در این موضوع بود.
👈 عبدالناصر همتی، رئیس سابق بانک مرکزی در توئیتی دراینباره نوشت: «تسویه اساتید از دانشگاهها به دلایل سیاسی میتواند نشانه تصمیم برای در هم ریختن ساختار نیروی انسانی کشور باشد».
👈 «هادی خانیکی» فعال سیاسی اصلاحطلب و مشاور رئیسجمهور دولت اصلاحات نیز گفته است: «من بابت این اتفاق متأسفم و این را بهعنوان یک زنگ خطر یا علامت بالینی میدانم که نشان میدهد یک بیماری جدید در حوزه بوروکراتیک و حوزه سیاسی و حوزه اجرائی دانشگاهی در حال اتفاق است. این یک هشدار و فاجعه است که باید جلوی آن را گرفت، وگرنه هزینههای سنگینتری برای محیطهای علمی و پژوهشی خواهد داشت».
✅نکات مهم:
1⃣ اولاً مسئولانی فعلی دانشگاه شهید بهشتی عمدتاً از افرادی هستند که در دولت روحانی منتصب شدهاند.
2⃣ ثانیاً اصلاً بحث اخراج مطرح نبوده و در دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر نيز این اتفاق بر اساس آئیننامههای استخدامی دانشگاهها رخ میدهد.
🔸 آنچه واقعیت دارد این است که، علت عدم پذیرش تبدیل عضویت محمد فاضلی از پیمانی به رسمی از سوی هیئت اجرایی جذب دانشگاه، به دلیل عدم حضور منظم وی در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه بوده است که در توضیح دانشگاه شهید بهشتی از آن با عنوان «عدم انجام تکالیف مقرر در مواد ۲۱، ۲۲ و ۱۱۴ آئیننامه استخدامی اعضای هیئتعلمی» نام برده شده است. این جوسازی ها در صورتی است که به گفته فاضلی دو بار هم در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ در دولت روحانی، هیئت جذب دانشگاه، رأی منفی به درخواست او دادهاند.
3⃣نکته قابل تامل این است که این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت روحانی سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها تخریب دولت رئیسی قرار دارد. جریان اصلاحطلب براي زير سؤال بردن اقدامات تحولي دولت سيزدهم حاضر به هرگونه نقد غیرمنصفانه است و در ميان آنها عدهای نيز هستند که نقد را با انتقام اشتباه میگیرند و هر مسئلهای را دستاویزی برای زدن اركان دولت و اقدامات آن قرار میدهند كه این نوع رفتارهای منفعت طلبانه سیاسی جاي تأسف و تأمل دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این توریست اهل ترکیه اومده بازار تبریز برای خرید
🔻فروشنده ( پانترک) فهمیده اهل ترکیه هست، گفته خدا سایه اردوغان رو از سر ممالک اسلامی برنداره!
این مرد هم جواب داده: خدا سایه رهبرمون سید علی خامنه ای رو از سر دنیای اسلام برنداره
بعد هم به خانمش گفته بیا بریم از اینا خرید نکن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وضعیت اسفناک مردم تهران در زمان شاه، به روایت یک مستند اسرائیلی.
📚 منبع: فیلم مستند «پیش از انقلاب» به کارگردانی «دن شادور» /ساخته شده توسط اسرائیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹جوان عراقی خطاب به حضرت آقا:اگر كشته شويم، سپس سوزانده شويم، خاكسترمان را بر باد دهند، باز زنده شويم و دوباره كشته شويم و اين كار را هزار بار با ما كنند، به خدا دست از تو بر نمىداریم
🔻یک سوال #اساسی:
⁉️ آیا #وضعیت_اقتصادی و #عدالت_اجتماعی در دوران پهلوی روز به روز بهتر میشد؟؟!
🔹یرواند آبراهامیان، تاریخشناس مشهور ارمنی مقیم آمریکا، در کتاب تاریخ ایران مدرن مینویسد:
🔹«در دهۀ 1950 میلادی (1330ش) ایران #یکی_از_مشکلدارترین کشورهای جهان سوم به لحاظ توزیع نابرابر درآمدها بود؛ اما بنا بر گزارش سازمان بینالمللی کار در دهۀ 1970 میلادی (1350ش) به #یکی_از_بدترین_کشورهای_جهان تبدیل شد».
📚 منبع: A History of Modern Iran، نوشته Ervand Abrahamian، ص205
🔸شرح: دهه 1990 دهه کودتای آمریکایی و تبدیل ایران به مستعمره آمریکاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ توهین بیشرمانه ملکه ثریا به مردم ایران در وصیتش
بعد از مرگم تمام ثروتم را به گربههای پاریس میبخشم، میدانم مردم ایران در فقر هستند اما راضی نیستم یک ریال از این پول که حق خودشان هم هست به آنها برسد چون چشم و رو ندارند!
#سلسله_ضد_ایرانی
#سلسله_استعماری
*🔴۲۰ دلیل منطقی در پاسخ به یک سؤال سیاسی...*
*▪️چـرا رابطـهی دوطرفه بـا چیـن، روسـیـه ، همـسـایگان ، همپـیـمانــان منطقـهای و فـرامنطقـهای، بهتـر از روابطیکطرفهباآمریکاواروپاست!؟*
*۱*. روسیه و چین با صنعت صلح آمیز هستهای ایران مشکل ندارند ولی آمریکا و اروپا مخالفت و مانع تراشی شدید دارند.
*۲*. روسیه و چین با موشکهای پیشرفته دفاعی ایران مشکلی ندارند ولی آمریکا و اروپا به شدت با داشتن این ابزارهای دفاعی توسط ایران مخالفند و هر روز تهدید و تحریم میکنند.
*۳*. روسیه و چین با ترفندهای گوناگون بدنبال تجزیهی ایران، تحریک قومیتها، ایجاد آشوب و اختلاف در کشور نیستند ولی دولتهای آمریکا و اروپا کمترین فرصت را برای دشمنی با کشور و مردم ایران از دست نمیدهند.
*۴*. روسیه و چین هر روز ایران رو تحریم نمیکنند و از ورود داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعبالعلاج، که به علت کمبود دارو شدیداً در رنج هستند، به ایران ممانعت نمیکنند.
*۵*. روسیه و چین بودند که تحریم تسلیحاتی ایران رو با تهدید به وتو در شورای امنیت سازمان ملل، لغو کردند.
*۶*. روسیه و چین هر روز کشورهای حاشیه خلیج فارس رو علیه ایران تحریک نمیکنند و میان ایران و همسایگانش به بهانههای واهی، دشمنی و اختلاف ایجاد نمیکنند.
*۷*. در آمریکا و غرب شبکههای ماهوارهای ضد ایرانی، ضد شیعی، تجزیه طلب، منافقین، فرقههای ضاله و تروریستی به وفور، با کمک این کشورها، میتوانند علیه ایران فعالیت رذیلانه آزاد داشته باشند ولی در روسیه و چین، چنین نیست.
*۸*. دزدان و اختلاس گران بانکی، قاچاقچیان کالا و ارز، آموزش دیدگان آمریکا و اسراییل که در ایران عملیات تروریستی انجام میدن، وقتی از ایران فرار میکنند به آمریکا، کانادا و برخی کشورهای اروپایی میروند و اونا بهشون پناه میدهند، به روسیه و چین فرار نمیکنند و اگر به آنجا بروند به ایران مسترد میشوند.
*۹*. روسیه با درخواست سردار سلیمانی از پوتین، در میدان جنگ سوریه مشارکت کرد و نتیجهاش شد نابودی داعشی که آمریکا بوجودش آورده بود و سر شیعه و سنی و مسیحی و دروزی و ایزدی رو می بُرید، و البته همیشه میگفت هدف اصلیش ایرانه.
*۱۰*. آمریکا و غرب از فتنهگری و فتنهگران در ایران حمایت میکنند ولی روسیه و چین، نه.
*۱۱*. چین و روسیه سابقهی استفاده از بمب اتم و کشتار ۲۰۰ هزار نفر مردم بیگناه ظرف چند ساعت و نابودی کامل دو شهر از روی کره زمین را ندارند، اما آمریکا داره و به این وحشیگری خود افتخار هم میکند.
*۱۲*. با وجود آگاهی عمیق مردم ایران، با تسلیحات پیشرفته نظامی ایران، با نیروهای نظامی فداکار و قدرتمند ایرانی، با موشکهای بُرد بلند ایران که بُردش تا همهجای خاک روسیه و چین میرسه (البته بدون احتساب موشکهای قاره پیمامون که بخاطر محدودیتهای نظامی هنوز رو نشده)، دیگه استعمارگری سوء تفاهمه چون نه حکومت ایران حکومت قاجار و پهلوی است و نه روسیه، شوروی سابق است. الآن ایران به درجهای از قدرتمندی رسیده که روسیه و چین با پایگاههای آمریکایی متعددی که در کشورهای اطرافشون ایجاد شده و مناقشاتی از قبیل تایوان و اوکراین و قفقاز که آمریکا بازیگردانشه، مجبورند ایران را بهعنوان یک همسایهی منطقهای قدرتمند در مقابله با آمریکا، بپذیرند.
*۱۳*. صنعت ساخت ماهواره و پرتابگر بومی شدهی ایرانی، قبلاً از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا.
*۱۴*. صنعت نیروگاه هستهای که کاربردهای فراوانی از جمله تولید برق، نمک زدایی از آب(شیرین سازی آب)، رادیو داروها، نیرو محرکهی کشتیها و زیردریاییها، کشف معادن، و... دارد از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا و اروپا.
*۱۵*. چین و روسیه سابقهی حمله به کشورهایی در فاصله چند هزار کیلومتری خود، برای چپاول ثروت اونها از جمله نفت رو ندارند.
*۱۶*. چین بخاطر جمعیت زیادش بزرگترین اقتصاد دنیا است و نقش اول اقتصادی جهان را در آینده خواهد داشت و تمام کشورهای جهان بدنبال این هستند تا باهاش ارتباط اقتصادی دو طرفه داشته باشن.
*۱۷*. ایران شریک نفتی قابل اعتمادی برای چین هست بر خلاف کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که غلام حلقه به گوش آمریکا، اسراییل و غربند، و چین نمیتونه روی تجارت مطمئن باهاشون حساب کنه.
*۱۸*. چین برای اقتصاد خودش به ایران نیاز داره چون هم ایران در شاهراه مبادلاتی کالا واقع است و هم کشورهای محور مقاومت با ایران همگرا هستند و چین بهتر میتونه باهاشون تجارت کنه.
*۱۹*. هیچ کشوری پیدا نمیشه بگه چین در تجارت گولم زد غیر از آمریکای تروریست که خودش بزرگترین دروغگوی عالمه، چین برخلاف آمریکا به تعهداتش عمل میکنه.
*۲۰*. الآن که با تَشر آمریکا به ژاپن، هند و کره جنوبی، اونا نفت مارو گرفتن و پولش رو نمیدن، کی داره نفت مارو میخره و به ما پول یا کالای مورد نیاز میده؟ چین...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨داعشیهای دهه ۶۰ را بشناسید!
⛔️حرف مُفت زدن ممنوع!
در افاضاتِ فاضل میبدی که می گوید؛ ائمۀ جمعه با نام دین، چین و روسیه را تطهیر کرده اند... دین جناحی و خطی شده...منتقدان باید آزادانه دولت را در صداوسیما نقد کنند و...(!)؛ ذکر چند نکته لازم است:
1️⃣وقتی اقتداکنندگان به میبدی تمام افتخارشان این است که ناامیدی را با شعار امید و حمله به نان مردم را در لفظ تدبیر جا زده اند و دغدغۀ امروزشان طول و عرض میزهای کاخ کرملین است، آیا می توان از مقتدایی چون میبدی انتظار سکوت داشت؟
2️⃣ جماعتی که نانشان به یغما رفته و امروز روانش توسط یغماگران به بازی گرفته می شود تا کجا باید به اعضای اتاق فکرِ این عملیاتِ شوم اعتماد کند؟
3️⃣ پرداختن به مسائل سیاسی کشور وظیفۀ ائمه جمعه است نه تابع منافع حزبی میبدی، اما چرا او صادقانه نمی گوید از تخریب این نهاد چه میزان نفع می برد؟ (البته نه با صداقتی از جنس صداقت حسن روحانی، که میبدی آن را می ستود)
4️⃣ روزی که میبدی در ستاد تبلیغات حسن روحانی با عنوانِ دهان پُر کنِ "عضو مجمع محققین و مدرسین حوزۀ علمیه" جیغ بنفش می کشید و روحانی را اسوۀ دینداری و اخلاق در سیاست می خواند، چرا از جناحی و خطی شدنِ دین نگران نبود؟
5️⃣ اینکه منتقدین دولت باید در صداوسیما آزادانه بنشینند و دولت را نقد کنند، به شرط داشتن علم و انصاف خوب است، اما قبلش میبدی باید پاسخ دهد؛ روزی که حسن روحانی منتقدانش را حوالۀ جهنم می داد، دقیقاً کجای مجلس نشسته بود؟
✍رضا رسولی
🔴 چرا ایران در تله آمریکا نمیافتد؟
♦️فرهیختگان:دلایلی برای رد توافق موقت هستهای عبارتند از؛
🔻تلاش برای هزینهزایی برای ایران درصورت رد پیشنهاد
آمریکا میخواهد با تبلیغ مزایای عمومی توافق موقت، ایران را تحت فشار قرار داده و درصورت رد پیشنهادش دست به هزینهزایی روانی و سیاسی علیه تهران بزند.
🔻عدمانتفاع اقتصادی توافق موقت
توافق موقت بهدلیل ریسک بالای ذاتی خود بهجهت «موقت» بودن، هرگونه معامله کلان را برای ایران با دشواری روبهرو میکند.
🔻مانع لغو تحریمهای مجددا برچسبگذاری شده
یک توافق موقت که خود معاملهای به معنای فروش دستاوردهای حداکثری مابهازای کسب دستاوردهای حداقلی است، با ایجاد فضای جدیدی که در آن افق پیش روی ایران محدود شده است، اساس برداشته شدن تحریمهای مجددا برچسبگذاری شده را از روی میز مذاکرات خارج میکند.
🔻سایه سنگینتر خروج از توافق در توافق موقت
در توافق موقت سایه خروج مجدد آمریکا از توافق هستهای سنگینتر از زمانی است که توافق بهطور کامل احیا شده باشد، زیرا امکان بهانهگیری در حین اجرای توافق موقت بیشتر از زمانی است که توافق بهصورت کامل احیا شده باشد.
🔻سود اقتصادی یکجانبه آمریکا از توافق موقت
در توافق موقت آمریکا با اثر مثبت افزایش صادرات نفت ایران و افزایش عرضه سوخت میتواند باعث کاهش مقطعی قیمت انرژی در زمستان شود آن هم بدون آنکه تهران بهرهای خاص از این اتفاق ببرد.
🔻ایجاد فشار داخلی در ایران برای «احیای کامل توافق با هر قیمتی»
توافق موقت در ابعاد داخلی نیز مشکلاتی را برای ایران ایجاد میکند، زیرا این توافق منجر به جو مثبت کاذب در داخل کشور شده و درحالی که هیچ تحریمی در عمل برداشته نشده است، موجی برای اجبار ایران به بازگشت به تعهداتش بدون اخذ تضمینهای لازم ایجاد کند.
🔻ایجاد اخلال در شبکه دور زدن تحریمهای ایران
توافق موقت میتواند باعث کاهش تواناییهای شبکه دور زدن تحریمی ایران شود.
🔻از بین رفتن امکان اخذ تضمین
در توافق موقت اساسا اخذ تضمین چندان موضوعیتی ندارد، زیرا این نوع توافق به این دلیل صورت میگیرد که دوطرف بر سر موضوعات بسیاری از جمله مساله تضمین به نتیجهای نرسیدهاند.
🔻توافق موقت و زمینهسازی شورش مردمی
توافق موقت با کاهش بار روانی در اقتصاد ایران که باعث حرکت با طمانینه اقتصادی شهروندان شده است، موجب ایجاد موجی کاذب از خوشبینی شده و با تحریک تقاضا باعث حرکات بیمهابای اقتصادی بخشی از جامعه میشود.
🔻ایجاد شکاف سیاسی در ایران و شکلگیری «جدال بازندهها»
توافق موقت درحالی که میتواند در وضعیت داخلی آمریکا یک امتیاز برای دموکراتها در آستانه انتخابات کنگره تلقی شود، برای دولتمردان ایران و تیم مذاکرهکننده بهدلیل عدمموفقیت در احیای کامل توافق ۲۰۱۵ یک شکست به حساب میآید. این مساله با تحریک نزدیکان تیم مذاکرهکننده قبلی برای شماتت تیم فعلی به درگیریها و شکاف سیاسی منجر خواهد شد.
🔻فرصت تنفس به آمریکا بدون حل دغدغه ایران
توافق موقت بدون آنکه بتواند پروندهای را از روی میز ایران بردارد در شرایطی که آمریکا درگیر پرونده روسیه در اوکراین و چین در تایوان است، میتواند یک فرصت تنفس به واشنگتن باشد.
🔻شباهت به «برنامه نفت در برابر غذا»
توافق موقت بهجای توافق لغو تحریمها، به برنامه نفت در برابر غذا شبیه خواهد بود. درصورت بازگشت به توافق و برداشتهشدن تحریمها؛ ایران با وجود برخی محدودیتها و کوچک شدن دایره انتخاب تهران در حوزه اقتصادی، گزینههای انتخاب ایران در اقتصاد بهاندازه توافق موقت کاهش نخواهند یافت.
🔻معکوسسازی جریان فشارهای بینالمللی
درحالی که در مذاکرات احیای کامل برجام، فشارها بر آمریکا برای بازگشت به توافق میتواند بیشتر از ایران باشد، درصورت حصول توافق موقت جریان فشارها بهسمت تهران میچرخد.
🔻فضایی برای خرابکاری و تهدید تاسیسات هستهای ایران
توافق موقت درون خود دارای ریشههای تنشزایانهای است که میتواند منجر به تشدید مخاصمات بین ایران و غرب شود.
🔻امکان تشدید تحریمهای غیرهستهای یا غیرمشمول
در توافق موقت تحریمهای خاصی برداشته خواهند شد، بنابراین آمریکا دیگر تحریمهای برداشتهنشده را شدت بخشیده و حتی در دولت بایدن نیز به برچسبگذاری غیرهستهای آن مشغول میشود.
🔻امکان زیر ذرهبین بردن اقتصاد ایران
در توافق موقت بهدلیل برداشته شدن موردی تحریمها و همچنین تعلیق و نه لغوشان، شدت کنترلها شدید بوده و بخشی از مسیرهای تجاری ایران را زیر ذرهبین میبرد.
🔴 پوتین مقامات مختلف جهان را چقدر برای دیدار منتظر گذاشته است؟
♦️ رئیسجمهور روسیه در دیدار با آیتالله رئیسی از قبل در محل ملاقات حضور یافته بود.
♦️به دلیل عدم پذیرش پروتکلهای ویژه کرملین از سوی تیم تشریفات ایران از جمله قرنطینه رئیسجمهور و تست کرونا، این دیدار با فاصله گذاری صورت گرفت.
گشت هوایی روسی-سوری در جولان تا چه حد جدی است ؟
🔸️برای اولین بار پس ورود روسیه به جنگ سوریه ، جنگنده های این قدرت نظامی شرقی با نیروی هوایی سوریه گشت های مشترکی را در مناطق جنوبی و غربی سوریه آغاز کرده اند .
🔸️این گشت ها که بنا به اطلاعات اعلام شده قرار است چند ساعت در روز انجام شود از چند جهت حائز اهمیت است که در ذیل بدان ها پرداخته می شود.
1️⃣ این رخداد پس از سفر رئیس جمهور ایران و دیدارش با پوتین اتفاق افتاد ؛ بسیاری معتقدند یکی از گلایه های همیشگی جمهوری اسلامی ، عدم دخالت روسها در پاسخ به تجاوزات مکرر اسرائیل به مواضع ارتش سوریه و گروههای مقاومت عراقی ، پاکستانی و افغانی بوده و یک روزنامه نزدیک به حزب الله نیز خبر از هشدار جدی ایران و سوریه به روسها مبنی بر فعال شدن پدافند هوایی ایران جهت مقابله با تعرضات صهیونیست ها در صورت ادامه این حملات داده است .
2️⃣ این گشت زنی ها به جای این که در مناطق شمالی ( مکان استقرار تروریست های مورد حمایت ترکیه در ادلب ) و شرقی سوریه ( محل حضور تروریست های کردی مورد حمایت آمریکا) باشد در نقاطی انجام خواهد شد که اولا تروریستی وجود ندارد و دوم این که دقیقا نقاطی است که هواپیماهای اسرائیل از آنجا به مواضع ارتش سوریه حمله می کنند .
🔸️نکته ای که باید ذکر گردد اینست که عمده حملات اسراییل از طریق هواپیما و موشک های هوا به زمین انجام می شود نه موشک زمین به زمین.
🔸️همچنین این تجاوزات معمولا از غرب سوریه ( مدیترانه و آسمان لبنان ) و همچنین جنوب این کشور (جولان ) اِعمال می گردد .
🔸️به همین دلیل اسرائیل نیز نسبت به این گشت مشترک هوایی حساس شده است.
3️⃣ در مورد میزان کارآمدی این اقدام و تاثیرات آن هنوز برای قضاوت زود است و در صحنه عمل باید دید که آیا روسها برای مقابله با حملات اسرائیل عزم جدی دارند یا خیر .
⛔️افشای اموالی که فرح پهلوی پس نمی دهد!
از ۳۵ میلیارد دلار نقد و ۳۸۴ چمدان جواهرات تا جزایر افسانه ای در اسپانیا و آمریکا !
👈 برخی رسانه های خارجی مانند ساینس مانیتور، فایننشالتایمز و نیویورکتایمز سیاهه کوچک بخشی از اموال مسروقه توسط محمدرضا پهلوی و خانواده اش از مردم ایران را منتشر کرده اند که مرور آنها باورنکردنی است.
✔۳۵ میلیارد دلار پول نقد خارج شده هنگام فرار از ایران
✔۳۸۴ چمدان جواهرات شامل تاج های بدون قیمت شاه و ملکه
✔اموال مخفی در بانک چیس منهتن
✔کاخ ۱۰ میلیون فرانکی رز در سوئیس
✔گران ترین خانه در حومه لندن
✔ساختمان ها و باغ های اسیل مانس انگلیس
✔گرانترین باغ در ناپل ایتالیا
✔باغ کاپری
✔قصر مجلل سنت موریس سوئیس معروف به پایتخت زمستانی شاه
✔جزیره ۷۰۰ میلیون دلاری شاه در اسپانیا
✔ملک یک میلیون پوندی واقع در مناطق راکی آمریکا
👈. مشروح گزارش و تصاویر را اینجا ببینید: 👇
https://www.dana.ir/1803598
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فیلمی تاریخی از سازمان مجاهدین خلق...
🔹مراسم تحویل دادن مریم رجوی (قجر عضدانلو) از طرف شوهرش مهدی ابریشمچی به مسعود رجوی، به عنوان هدیه سازمانی.../راوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️📹 مداح بحرینی، از آقا میخواد که روز قیامت او را شفاعت کند.
🌀جانا سخن از زبان ما میگویی...
💠 احمد عبدالساده روزنامه نگار عراقی:
🔸در حالی که حشد و مقاومت به ویژه در جریان نبرد آزادسازی فلوجه در سال ۲۰۱۶ به مقابله با داعش پرداختند، باندهای اصلاحات (جریان صدر) مقرهای حشد و مقاومت و حامیان سیاسی آنها را در شهرهای شیعه به آتش کشیدند.
🔹 امروز این گروهک ها خواستار انحلال حشد و مقاومت هستند در حالی که آمریکا داعش را فعال می کند.
🔸 این گروهک ها خنجر خیانتی هستند که همیشه در پشت شیعیان کاشته شده است
✳️برآوردی از تورم سال آینده
📝علی محمدی
🔶 اکنون و بعد از گذشت ۵ ماه از دولت سیزدهم که برخی از ابهامات رفع شده اند، می توان یک پیش بینی حداقلی از تورم در سال اینده داشت. میدانیم مشکل تورم در ایران به سه بخش ساختاری، انتظاری و شوک های سیستمی تقسیم می شود:
1⃣ساختاری: در دوره های مختلف ناترازی بانک ها و خلق اعتبار نامولد از یک طرف و از طرف دیگر کسری بودجه در دولت های مختلف به تناسب شدتی که داشته اند تولید تورم کرده اند. هر اندازه دولت ها موفق به مهار این دو شاخص شده اند، شرایط نیز بهبود یافته است. ضمن اینکه افزایش درآمدهای دولت نیز، بر روند تورم تاثیر گذار بوده است. از همین منظر با توجه به کاهش هزینه های دولت در بودجه انقباضی سال آینده، چنانچه روند تولید درآمد همچون ماه های اخیر باشد، و همزمان دستورات بانکی رییس جمهور به سرعت اعمال شود، می توان امیدوار به کاهش تورم بود.
2⃣انتظاری: بخشی از مشکلات اقتصادی و تورم در کشور متاثر از فضای سیاسی و تحریم ها است که من وزن آن را به تناسبِ جهت گیری دولت ها در سیاست خارجه، بین ۳۰تا۴۰درصد می دانم که مستقیما بر روی نرخ ارز و بازارهای مالی تاثیر گذار است. هرچند فضای مذاکرات وین مثبت است و دولت در حال تلاش برای رفع تحریم ها است اما به دلیل تناقصات هویتی و ژئوپولتیک میان ایران و غرب، وین نمی تواند راه حل پایدار رفع تحریم ها باشد. در این خصوص دولت سیزدهم برای کاهش اثرات انتظارات سیاسی در اقتصاد به دنیال فعال سازی ظرفیت های مغفول مانده در عرصه داخلی، منطقه ای و بین المللی است. لذا در دوره جدید احتمالا وزن انتظارات سیاسی در اقتصاد در حداقل خود خواهد بود.
3⃣شوک های اقتصادی: در سال آینده اجرای قانون ارز ترجیحی را خواهیم داشت که می تواند شاخص تورم را بالا ببرد. در کنار این موضوع شوکهای محلی دیگری هم هستند که معمولا قابل پیش بینی نمی باشند و درنهایت منجر به افزایش سطح قیمت ها در برخی استان ها خواهند شد. موضوع ناهماهنگی تیم اقتصادی در برخی موارد و موضع گیری های نسنجیده اقتصادی دولتمردان نیز از همین شوک ها هستند.
🔚 نرخ میانگین تورم در ایران در چهار دهه اخیر ۲۳ درصد بوده است . بر فرض میانگین تورم و مولفه های اقتصاد سنجی و آنچه در بالا گفته شد، بدون شوک های اقتصادی تورم ۲۰ درصد و با نظر گرفتن اجرای قانون حذف ارز ترجیحی، برآورد می شود نرخ تورم در سال آینده حول و حوش ۳۰درصد باشد. البته سیاستهای دولت در بخش حمایت های یارانه ای را که منجر به بهبود قدرت خرید خواهد شد، نمی توان نادیده گرفت.
♨️ داستان سرایانی که خود کتاب داستانند...⁉️
✍🏻 صدراله حسنی
♻️ سفر آقای رئیسی به مسکو در رسانههای داخلی و خارجی بازتابهای گوناگونی داشت اما آنچه بیش از همه به چشم میآمد نوع نگاه برخی از رسانههای زرد وابسته به جریان غربزده بود که با برجستهسازی حواشی این سفر در راستای تخریب دستاوردهای آن برآمدند.
🔹 به طور مثال آقای اشتری در یادداشتی تحت عنوان"تفاوت نماز قذافی با نماز رئیسی" و انتشار آن در فضای مجازی، به سیاهنمایی و کم اهمیت جلوه دادن دستاوردهای این سفر پرداخته است. وی در این یادداشت عنوان میدارد: "...نماز خواندن آقای رئیسی در کاخ کرملین بیشترین توجه را به خود جلب کرد. به نظر من این ادای نماز مطلقا هیچ ارزش نمادینی نداشت و واجد هیچ پیام سیاسیای هم نبود....اما موقعی که روسیه بزرگترین متحد و همپیمان شما در عرصه جهانی است مخابره چنین پیامی چه محلی از اعراب دارد؟... این حرکت آقای رئیسی فقط نشانه آماتور بودن ایشان در عرصه سیاست است. این آماتوریسم را در یک جای دیگر نیز میشد مشاهده کرد. جناب رئیسی در سخنرانیاش در پارلمان روسیه مدام از "کشور روسیه" و "آقای پوتین" نام برد در حالی که در عرف دیپلماتیک شما در یک سخنرانی رسمی، در کشور میزبان باید اسم رسمی آن کشور را بیان کنید..... باور کنید از همین جزئیات به ظاهر بیاهمیت میتوان پی برد که سکان هدایت کشور دست چه آماتورهایی افتاده"
🔻در این رابطه ذکر چند نکته لازم میباشد:
◀️ اول اینکه ادای فریضه در هر حالتی واجب است حتی در حالت نزدیک به موت، ثانیا اگر ایشان به دنبال انتقال پیام سیاسی نیز میبود بلاشک این پیام را به جز روسیه دیگر ابرقدرتهای دنیا در غرب و شرق عالم به خوبی دریافت کردند که برای دولت جدید ایران هیچ کسی کدخدا نیست و ما به جز به خداوند به هیچ کسی و هیچ قدرتی دل نبستهایم.
◀️ نماز خواندن ایشان یا اسامی را درست گفتن یا نگفتن نشانه عدم کارایی نیست، چه بسا دیپلماتهای کت شلواری و اتو کشیدهای که ادعای بلد بودن زبان دنیا را داشتند اما نتوانستند حقوق ملت را در مذاکرات بینالمللی طی ۸ سال گذشته تامین کنند.
🔚 نکته پایانی: کارایی یک دولت به تلفظ لغات نیست، که اگر آداب دیپلماسی به طور صحیح رعایت شود بهتر است. اما کارایی یک دولت در عرصه بینالملل به میزان قراردادها و اتحادها و تامین منافع ملی بر میگردد؛ اگر دستاوردها و انعقاد قرادادها و توافق نامههای دولت سیزدهم در طول ۵ ماه در حوزه منطقهای و بینالمللی، کارایی در سیاست خارجی نیست پس چیست؟(قرارداد سواپ گازی با ترکمنستان و آذربایجان، قراردادها و توافقات تجاری و سیاسی با تاجیکستان، چین، روسیه، ونزوئلا و امارات، راهاندازی خط ترانزیتی ترکیه ایران و پاکستان، راهاندازی خط ترانزیتی ترکیه، ایران و امارات، تلاش در راستای راهاندازی خط ترانزیتی چابهار، ارمنستان روسیه و اروپا، مذاکره منطقهای با عربستان و پیشبرد هوشمندانه و عزتمندانه مذاکرات هسته ای با ۴+۱ در کنار واردات گسترده واکسن با کمک دیپلماسی فعال خارجی.... اصل انصاف را رعایت کنیم کدام دولت اصلاحطلب در طول ۵ ماه، نه ۸ سال به این اندازه که دولت سیزدهم دستاورد داشته، در عرصه بینالملل کارکرده است. واقعا باید به برخی افراد داستان سرا به طور مداوم یادآور شد که " پشت سر ما داستان سرایی نکنید که اگر زبان ما گشوده شود شما خود کتاب داستان هستید...."