گربه در حال بالا آمدن است یا پایین رفتن؟
با چشمان و ذهنی که این مقدار خطا دارند در فضای مجازی چیزی را باور نکنید.
کسی را قضاوت نکنید
و بدانید فرماندهان #جنگ_شناختی روی خطاهای ادراکی و سوگیری های شناختی همهی ما حساب ویژه ای کرده اند.
💬 لوازم خانگی ایرانی از مرزها خارج میشود، لیبل کرهای میخورد و دوباره به کشور باز میگردد
🔹محمد وصالی قمصری، مدیرکل دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری وزارت صمت: از صد در صد واحدهای تولیدی لوازم خانگی، کیفیت ۵۰ تا ۶۰ درصد واحدهای تولیدی خوب است و حتی صادرات معکوس می شود.
🔹مردم بدانند محصول ایرانی به خارج از مرزهای اطراف میرود و لیبل خارجی یا کره ای میخورد و دوباره به داخل کشور بر می گردد و مردم به تصور کالای خارجی آن را خریداری می کنند.
┅┅┅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سراب رفاه در حکومت پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقرار محمد رضا پهلوی به ظلم ، فساد و استبداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر یک عراقی در جواب تفرقه افکنان بین لشگریان ابومهدی المهندس و حاج قاسم عزیز اعلی الله مقامهما
*‼️ تفاوت از زمین تا آسمان است!*
*📼 عدهای خاص با انتشار فایلی صوتی، میخواستند که سپاه و فرماندهان سپاه را در نظر مردم خراب کنند، اما همین فایل سندی شد برای اثبات پاکدستی فرماندهان سپاه!
⛔ یه زمان رئیسجمهوری داشتیم که وقتی فهمید قوهقضائیه میخواهد به پروندهی برادرِ جاسوس و فاسدش رسیدگی کند، پبام داد که " اگر برادرم محاکمه شود اعلام جنگ میکنم"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر #شاه هم می بود همین قدر پیشرفت میکردیم؟!
🔻اینکه عدالت هنوز بطور کامل محقق نشده یعنی #جمهوری_اسلامی درمسیر عدالت حرکت نکرده؟!
🎙حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 آیا ما بدبختترین و سیاهروز ترین مردم جهانیم؟
آیا اخبار اتفاقات ناامیدکنندهای که در رسانههای bbc و اینترنشنال سعودی پخش میشوند دروغ هستند؟
خیر! اما همه ماجرا هم نیستند و فقط بخش تاریک جامعه را پررنگتر جلوه میدهند
کشور ما با وجود تحریمهای بیسابقه و دوره شدن توسط دشمنان خارجی و داخلی طی ده ساله گذشته، در رنکینکهای جهانی به لحاظ رفاه اجتماعی جزو دستههای متوسط بوده
"باید مراقب باشیم دشمن امید را از دلهایمان نگیرد."
💬 درخواست وزیر صمت از نهادهای امنیتی درباره مافیای خودرو
🔹 وزیر صمت خواستار ورود نهادهای امنیتی از جمله وزارت اطلاعات برای سامان دادن به وضعیت تولید و مقابله با مافیای خودرو است.
🔹 گفته می شود اخیراً جلسهای با حضور فاطمی امین با برخی نمایندگان مجلس در کمیسیون صنایع و با موضوعات کیفیت پایین خودروهای داخلی برگزار شده است که در این جلسه فاطمی امین به نمایندگان اعلام کرده که موافق واردات خودرو است اما مافیای خودرو و خودروسازان فشار زیادی میآورند و از دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی میخواهم برای مقابله با اینها وارد عمل شوند.
♦️ارزیابی راهبردی ۲۰۲۲ رژیم صهیونیستی
🔹 موسسه صهیونیستی «مطالعات امنیت ملی» به تازگی ارزیابی راهبردی سالانه خود برای اسرائیل (۲۰۲۲) را با عنوان «زمان تصمیم» در ۸۰ صفحه منتشر کرده که در آن مهمترین چالشهای رژیم صهیونیستی برای سال جاری میلادی مورد بررسی قرار گرفته است. چکیده این ارزیابی به شرح ذیل است:
🔸 در آغاز سال ۲۰۲۲، اسرائیل گرفتار ناسازگاری و عدم تجانس بین قدرت نظامی، پویایی اقتصادی، و قدرت تکنولوژیکی خود و شدت چالشهای سیاسی، امنیتی شده است. این چالشها یک تهدید راهبردی بسیار پیچیده و نگرانکننده برای اسرائیل است؛ تهدیدی که به دلیل فقدان یک چشمانداز راهبردی جامع و دوراندیشانه برای مقابله با آنها تشدید میشود.
🔸 اسرائیل با سه چالش اساسی روبروست: اول ایران، که بیامان به دنبال قابلیتهای هستهای است و همزمان به طور پیوسته توانایی خود را برای تهدید اسرائیل از طریق شلیک گسترده و دقیق از چندین جبهه در آنِ واحد تقویت میکند.
🔸 دوم، خطرات مهم تشدید تنش در جبهه فلسطین، از جمله تجزیه تشکیلات خودگردان، فقدان حاکمیت در سرزمینهای {اشغالی}، و لغزش خطرناک به سمت یک کشور دو ملیتی، که هویت اسرائیل به عنوان یک رژیم یهودی، مشروعیت بینالمللی آن را تضعیف میکند.
🔸 سوم، در داخل اسرائیل، جایی که شکافهای بینبخشی، قطبیشدن سیاسی و از دست رفتن اعتماد به نهادهای دولتی تهدیدی جدی برای انعطافپذیری اجتماعی و امنیت بلندمدت اسرائیل ایجاد کرده است.
🔸 مقابله با این ترکیب از چالشها مستلزم کنار گذاشتن پارادایمهای منسوخ دهه گذشته و تدوین یک استراتژی بهروز و جسورانه است که مستلزم ابتکارات جدید و تمایل به اتخاذ تصمیمهای قوی و حتی خشن است.
🔸 در انجام این کار، اسرائیل باید نه تنها به قدرت نظامی خود، بلکه به قدرت نرم، با استفاده از نقاط قوت اثباتشده خود در علم و فناوری، و همچنین در زمینههایی مانند نمکزدایی آب و کشاورزی هوشمند که مخصوصاً مورد نیاز منطقه هستند، تکیه کند.
🔰 عطاءالله مهاجرانی: شاه نه مستقل بود، نه ملی؛ سخنم سخنی سنجیده و مستند است/ ژنرال هایزر شاه را مثل موش مرده از کشور بیرون انداخت
🔻وزیر ارشاد دولت اصلاحات نوشت:
▪️بيدليل نبود كه به روايت هايزر، روزنامه پراودا چاپ مسكو، ژنرال هايزر را، فرماندار نظامي ايران يا نايبالسلطنه تفسير كرده بود. البته او نايبالسلطنهاي بود كه براي سرنوشت سلطان تصميم ميگرفت.
▪️ژنرال هايزر غيرقانوني، بدون تشريفات گمركي و ناشناس و با لباس غيرنظامي با هواپيماي نظامي سي- ۱۳۰ آبي رنگ نيروي هوايي امريكا، وارد فرودگاه مهرآباد ميشود، افرادي از بخش نظامي سفارت امريكا در انتظارش بودند. به مقر خود ميرود.
▪️بعدها محمدرضا شاه در كتاب پاسخ به تاريخ جمله غريبي را از قول تيمسار اميرحسين ربيعي (1358- 1309 اعدام) فرمانده نيروي هوايي ارتش شاه، روايت ميكند.
▪️ربيعي در محاكمه دادگاه انقلاب گفته بود: «ژنرال هايزر شاه را مثل موش مرده از كشور بيرون انداخت.»
▪️كساني كه محمدرضا شاه را ملي و مستقل ميدانند، كتاب هايزر را دو بار بخوانند تا ببينند موسسات بسيار پرهزينهاي مثل نيروهاي سهگانه و ستاد مشترك چه حال و روزي داشتهاند و درجه توانايي آنها در چه حدي بوده است.
▪️بارها ژنرال هايزر از ارتش شاه به عنوان ببر كاغذي ياد ميكند. در يك كلام ميتوان گفت شاه ارتش را به تمام معنا خوار و زبون كرده بود. تصميم شاه مبتني بر اطاعت فرماندهان نيروها از يك ژنرال استراتژيست هفت خط و متخصص طراحي كودتا، بر مبناي كدام قانون و عقلانيت و مشورتي صورت گرفته بود؟ وقتي ژنرال هايزر به سخنان امامخميني در بهشتزهرا، در دوازده بهمن اشاره ميكند كه امام خطاب به ارتش گفته بود: «آقاي ارتشبد آيا نميخواهيد مستقل باشيد؟ آقاي سرلشكر آيا نميخواهيد مستقل باشيد؟ آيا ميخواهيد صرفا نوكر باشيد؟» هايزر اضافه ميكند كه آيتالله خميني به نيروهاي مسلح توصيه كرد كه به آغوش باز مردم بازگردند و تسليم دستورات خارجي نشوند.
♨️عقب نشینی ممنوع♨️
✍احمد بنافی
🔴🔵سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت خارجه در پیامی توئیتری نوشت: انتشار اطلاعات نادرست در پوشش گزارشدهی رسانهای کاری خطرناک است. توافق نهایی برای صدور مجوز بازگشت آمریکا به برجام با گزارش بیمنبع تحریفشدهای که شایعهسازی کرده است، بسیار متفاوت خواهد بود. با نزدیک شدن به روزهای پایانی، باید منتظر تحریفهای بیشتری بود. در این خصوص ذکر چند نکته درخور توجه است.
🔸این شگرد آمریکاییهاست که از عنصر زمان برای رسیدن به اهداف و منافع خود در دیپلماسی بهره میگیرند. تاکتیک فرسایشی کردن زمان در مذاکرات، برای آمریکاییها ابزاری جهت شکستن مقاومت طرف مقابل است. اکنون که مذاکرات برای رفع تحریمهای ایران در وین به گام پایانی خود رسیده، آمریکاییها با استفاده از عنصر زمان به دنبال فرسایشی کردن روند مذاکرات هستند تا با خسته نمودن تیم مذاکره کننده ایرانی در مقابل اقدامات هستهای جمهوری اسلامی امتیاز کمتری بدهند.
🔹نکته حائز اهمیت این است که آمریکاییها و طرفهای غربی به موازات آن در یک اقدام هماهنگ، عملیات گسترده رسانهای را با دستور مشترک تحریف روند مذاکرات، آغاز کردهاند. این اقدامات با هدف گنجاندن خواستههای مد نظر طرف آمریکایی در متن توافق احتمالی و حل و فصل مسائل باقیمانده بر مبنای فرمت طرف مقابل طراحی شده است.
🔹🔹اکنون در مواجهه با مسائل اختلافی باقی مانده در مذاکرات، هر اقدامی از طرف جمهوری اسلامی که شائبه ایجاد عقبنشینی از موضع کنونی را به ذهن متبادر نماید، برای طرف مقابل به منزله این است که اقدامات آنان برای اعمال فشار بر ایران پاسخ داده و یقینا در ادامه روند مذاکرات را با چالش مواجه خواهد کرد.
🔸🔸آمریکاییها اکنون به دنبال این هستند تا با بسیج افکار عمومی در ایران برروی مذاکرات اثر بگذارند. دستور کار رسانهای گسترده آنان اکنون تحریف روند گفتگوهاست. آمریکاییها برای جلوگیری از انتفاع اقتصادی پایدار ایران در توافق احتمالی، به شدت برروی مواضع خود در رابطه با مسائل باقی مانده مقاومت کرده، اما در رسانهها ایران را به کارشکنی و عدم داشتن حسن نیت متهم میکنند. از طرفی با روایت جعلی از روند مذاکرات به دنبال دستاوردسازی برای خود هستند.
🔚 آمریکاییها به خوبی میدانند که اگر امروز امتیاز ندهند و توافق در این مقطع صورت نگیرد، در آینده باید مابهازای بیشتری برای توافق پرداخت کنند. از طرفی مسئله آمریکاییها این است که چگونهتوافقی صورت گیرد که بازگشتپذیری تحریمها برای تسری و تعمیم به سایر حوزههای مورد مناقشه با ایران میسر باشد. لذا در این مقطع با بهرهگیری از این تاکتیکها به دنبال دستیابی به یک راهحلی هستند که این هدف راهبردی آنها در توافق احتمالی با جمهوری اسلامی به انسداد کشیده نشود. بر همین مبناست که ضرورت دارد در این شرایط از افکار عمومی در داخل در مقابل پروژه عملیات روانی دشمن صیانت شده و همچنین هر اقدامی که شائبه عقبنشینی تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی را تلقی نماید و باعث تشجیع طرف مقابل شود، نیز ممنوع گردد.
🔴جهاد عظیم امروز
✍ فتحالله پریشان
🔹امام خامنهای به مناسبت قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶ در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان روی چند محور مهم تمرکز داشتند که بازخوانی نکات تحلیلی و راهبردی دو موضوع استمرار انقلاب اسلامی و ضرورت خنثیسازی پروژه عملیاتی تخریب دستاوردهای انقلاب در راستای جنگ شناختی ازجمله تخریب سپاه حائز اهمیت ویژهای است. معظم له حرکت انقلابی بر اساس سیره امام(ره) را یکی از مهمترین مقولههای جذاب برای امروز و فردای کشور دانسته و خاطرنشان کردند: «استمرار یک حرکت، کلید پیروزی آن حرکت است و استمرار انقلاب به معنای در نظر داشتن اهداف، آرمانها و تأمین نیازهای کوتاهمدت و بلندمدت برای رسیدن به این اهداف است». پیشرفت واقعی و همهجانبه مادی و معنوی، تحقق عدالت اجتماعی، اقتدار کشور، تشکیل جامعه اسلامی و درنهایت شکلگیری تمدن نوین اسلامی از دستاوردهای انقلاب است که امروز مورد طمع و تمرکز تخریبی دشمن قرار گرفته است.
اتهامزنی و تحریف واقعیات و دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی در راستای جنگ شناختی و ضرورت تبیین درست و به هنگام دستاوردهای بیشمار نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزههای مختلف موضوع دیگری بود که در این دیدار پرشور موردتوجه و تأکید قرار گرفت. تبیین پروژه تخریب سپاه پاسداران بهعنوان مولود و از مهمترین دستاوردهای انقلاب، بخش دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب بود که بازتاب رسانهای زیادی پیدا کرد؛ معظم له با اشاره به تمرکز دشمن روی سپاه فرمودند: «امروز نوبت سپاه است که دشمنان تهمت بزنند و لجن پراکنی کنند آنها اگر از عکسالعمل مردم و خشم مردم نمیترسیدند به امام(ره) هم توهین میکردند».
دشمنان با رصد دقیق شرایط بهدرستی دریافتهاند که مستحکمترین بازوی ولایت که در برابر هجمهها و انحرافات ایستاده، سپاه عزیز پاسداران انقلاب اسلامی است. ازاینرو، سعی دارند در مقاطع مختلف و به بهانههای گوناگون، پیکان تخریب، تهدید و تحریف و عملیات پرشدت رسانهای و روانی خود را به سمت سپاه نشانه روند. البته در پشت صحنه تخريبها و هجمهها عليه سپاه، طیفی از دشمنان از بیرون تا داخل دیده میشود؛ اما وظیفه ما در داخل این است که دشمنانه بودن این راهبرد و صحنه تزئین شده با هزاران دروغ و خدعه را برای مردم بهویژه جوانان روشن کنیم. اهمیت این کار بهقدری است که رهبری بر مفهوم جهاد تبیین تأکید میکنند. درواقع، تبیین واقعیات انقلاب و دستاوردهای آن به دلیل تمرکز و شدت توجه دشمن به حوزه تخریب و تحریف، در شرایط امروز حکم جهاد را پیدا کرده است.
بصیر
⭕️ سند کمتر دیده شده از مذاکرات محرمانه مسقط/ تیم روحانی و ظریف چگونه مشکلات عجیب هستهای پیش پای ایران گذاشت؟
▪️خبرگزاری تسنیم در گزارش به قلم کیان عبداللهی اسنادی منتشر کرده که اولا نشان میدهد آمریکا در مذاکرات محرمانه مسقط ۳ ؛ حق غنیسازی برای ایران و برداشتن تحریمهای یکجانبه و چندجانبه را پذیرفتهاند اما هنگامی که آقای ظریف طرح هستهای خود که پس از پیروزی آقای روحانی در انتخابات ۹۲ نوشته و آن را به رئیسجمهور منتخب وقت ارائه کرده عملا ایران را به عقب رانده!
▪️ظریف به گامهای لازم دو طرف (ایران و ۱+۵) برای رسیدن به توافق هستهای نهایی اشاره دارد و در طرح خود آورده که ایران باید در مرحله سوم از مذاکرات و توافقات، قطعنامههای شورای امنیت را اجرا کند! منظور مرکزی از اجرای قطعنامهها چیست؟ همان تعلیق غنیسازی در ایران، حداقل برای یک مدت معین! که البته همچنانکه به آن اشاره شد، پیشتر ایران این مسئله را تجربه و درک کرده بود که در صورت آغاز این بازی، طرف مقابل جز به توقف دائم غنیسازی رضایت نخواهد داد. یعنی روز از نو و روزی از نو!
▪️درواقع آقای ظریف در تابستان ۹۲ طرحی نوشته و قصد داشت ایران را به سمت تامین خواستهای از طرف آمریکایی ببرد که حدود دو سال پیش از آن آمریکاییها جسته و گریخته در پیامهایشان به دستکشیدن از آن اذعان کرده بودند و جان کری هم میگوید حتی از دولت بوش هم به این نتیجه رسیده بودند که نباید به آن چشم بدوزند! احتمالاً آقای ظریف و دوستانش احتجاج کنند که این صرفاً برای گام سوم بود و ما معتقد بودیم در گامهای بعدی باید امکان غنیسازی در کشور فراهم شود؛ امّا مسئله همینجاست که طرف مقابل به واسطه ایستادگی ایران این موضوع را از دستور کار خارج کرده بود، اما جناب ظریف تصورات دیگری داشت.
▪️این اختلال راهبردی در محاسبات، این عدم واقعگرایی در مناسبات بینالملل، این مقهوریت ذهنی در برابر دشمن، و عدم درک درست از معادلات فیمابین کار را به جایی رساند که تیم آقای روحانی و ظریف نه تنها نتوانست همان دستاوردی که در سال ۹۲ به آن دست پیدا شده بود را حفظ کند، بلکه با بدعملی عجیب در مذاکرات، بخش مهمی از آن را به قهقرا برد و بخشی از مشکلات امروز در مذاکرات را پایه گذاری کرد.
✔️گنبدآهنین به افسانه مرکاوا پیوست
✍️«عطوان» سردبیر روزنامه رایالیوم:
🔹یک پهپاد کوچک شناسایی که ساخت آن تنها چند صد دلار هزینه دارد به حریم هوایی فلسطین اشغالی نفوذ میکند و هواپیماهای جنگی و بالگردهای ساخت آمریکا و همچنین سامانه گنبدآهنین که میلیونها دلار هزینه دارند موفق به رهگیری آن نمیشوند.
🔹امیدواریم برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس که برای خریدن سامانه گنبد آهنین در ازای میلیاردها دلار با یکدیگر مسابقه میدهند و تصور میکنند که این سامانه از آنها محافظت خواهد کرد جزئیات این شکست اسرائیل را در برابر پهپادهای مقاومت دنبال کرده باشند.
🔴 نزدیک شدن ترانزیت به رکورد قبل از تحریم
🔹درآمدهای ترانزیتی، سهم بالایی در تولید ناخالص داخلی و اقتصاد کشورها دارد. اما این سهم در کشور ما کمتر از ۱۰ درصد است درحالیکه با توجه به موقعیت ژئوپلیتیکی، ایران شرایط دستیابی به سهم بالایی از درآمدهای ترانزیتی را دارد اما قوانین دست و پاگیر و یکپارچه نبودن سامانههای حمل و نقلی، باعث شده تا سهم ما از ترانزیت منطقه ناچیز باشد.
🔹جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل نقل بینالمللی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، در گفتوگو با «ایران» از برنامه دولت برای تسهیلگری ترانزیت خبر داد و گفت: قوانین جدید در حوزه ترانزیت، افزایش صد درصدی ترانزیت در ۱۰ ماهه امسال نسبت بهمدت مشابه سال قبل را رقم زده است.
🔹از اولویتهای سازمان راهداری و حملونقل جادهای، افزایش سهم ناوگان ایرانی در ترانزیت و حملونقل بینالمللی است به طوری که در این مدت ۷۹ درصد ترانزیت توسط ناوگان ایران انجام شده است.
🔰 دیپلماسی اقتصادی راهی برای خنثی سازی تحریم
📝 یعقوب ربیعی
🔰 جمهوری اسلامی ایران با داشتن ۱۵ کشور همسایه، دومین کشور جهان از نظر تعداد همسایهها محسوب میشود و این به معنای وجود موقعیت و ظرفیتی کم نظیر برای دست یابی به بازارهای خارجی در راستای رشد و توسعه اقتصادی است. اما با وجود این پتانسیل، دیپلماسی اقتصادی یکی از ظرفیت های مغفول مانده کشور ماست. چنانچه ما از واردات 60 میلیارد دلاری کشور پاکستان فقط حدود 700 میلیون دلار سهم داریم. البته این نکته درباره بقیه همسایگان هم صادق است؛ مثلا صادرات ما به قطر 350 میلیون دلار، به ارمنستان 400 میلیون دلار، به قزاقستان 80 میلیون دلار و قس علی هذاست.
✅ لذا اولین وظیفه دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم، رهایی از غربگراییِ محضِ دولت قبل و متوازن کردن روابط دیپلماتیک است. در این مسیر ما نیازمند یک کنشگری فعال هستیم. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند خنثی سازی تحریم ها، مقدم بر رفع تحریم است و یکی از الزامات کار، افزایش دیپلماسی اقتصادی است. سفر آیت الله رئیسی به تاجیکستان، ترکمنستان، روسیه و قطر و دیگر سفرهای دیپلماتیک پیش رو می تواند نوید دهنده عمقبخشی به روابط تجاری با شرکای فعلی و تلاش برای به دست آوردن شرکای جدید باشد.
🔴«قاضی زاده هاشمی» اولین تغییر دولت است؟!
🔹بنا بر گزارشهای رسیده «امیرحسین قاضی زاده هاشمی» رییس بنیاد شهید نتوانسته در چند ماه گذشته توقعات رییس جمهور را برآورده کند.
🔻گزارشهای منفی دستگاه های نظارتی از عملکرد وی، گلایه خانواده های شهدا از نحوه مدیریت و رفتار دور از شأن با خانواده ایثارگران و ضعف مدیریت زیرمجموعه های اقتصادی نشان میدهد بنیاد شهید در دوره جدید رو به پسرفت است.
🔹گفته میشود تجمعات پیاپی خانواده شهدا و ایثارگران و عدم پاسخدهی به مطالبات آنها راه را برای به نتیجه رسیدن تیم آیت الله رییسی برای تغییر «قاضی زاده» هموار کرده است.
🔻بررسیها نشان میدهد با توجه به جایگاه قبلی قاضی زاده در مجلس قرار است او برای لطمه ندیدن به مقام سفارت ایران در یکی از کشورهای مهم انتخاب شود.
⭕️ پدری با اصرار پسر، اجازه داد ماشین را بفروشد؛ پسر با غفلت یا حماقت ماشین را باقیمت کم به کلاهبردار داده و چک بی محل گرفته.
پدر حالا پسر دیگرش را مامور کرده آن چک را نقد کند یا ماشین غارت زده را پس بگیرد.
این تلاش، ذوق زدگی نیست و پیگیری از کلاهبردار هم تایید کار قبلی نیست.
#برجام
✍ مالک شریعتی
🛑 این دو مطلب #رشتو را تطبیق دهید
امام ۶۷/۴/۲۹ :
آنها که تصور میکنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه داری و رفاه طلبی منافات ندارد با الفبای مبارزه بیگانهاند...بحث مبارزه و رفاه و سرمایه،بحث قیام و راحت طلبی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند
رهبر انقلاب ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ :
کسانی که زندگی و مشی اشرافی دارند یا دم از تسلیم در مقابل استکبار و آمریکا میزنند،نمیتوانند مدعی پایبندی و دلبستگی به انقلاب باشند چرا که شعار انقلاب حمایت از پابرهنگان و محرومان،و مقابله با استکبار است و بیان این حرفها از آن افراد قابل قبول نیست.
عبدالله گنجی