رهبر انقلاب: رویدادهای سیاسی و نظامی این روزها، تشکیلدهنده بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است
🔹پیام حضرت آیتالله خامنهای به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا: دانشجویان عزیز! رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیلدهنده بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است که گمان آن رفته بود.
🔹نخبگان و زبدگان ملت بزرگ ما در این مرحله، حامل مسئولیتهای ویژهاند. شناخت جبههبندیها و صفآراییها و انتخاب موضع درست، مسئولیت کوتهمدت، و آمادگی برای نقشآفرینی در تحولات به سود جبهه حق، وظیفه میانمدت آنان است.
🔹شما جوانان عزیز میتوانید در هر دو بخش بدرخشید و امید به انجمنهایی را که مزیّن به نام مبارک اسلام است، بارور نمایید.
📸 خشم رسانههای اصلاحطلب از رضایت وارتقا ی معیشت کارگران
🔹رسانههای اصلاحطلب نسبت به افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران که سبب رضایت کارگران از تصمیمات دولت سیزدهم شده ناراضی هستند و امروز به انتقاد از این تصمیم پرداختهاند.
📌 البته این رسانهها مواضع متناقضی گرفتهاند، از یک سو نوشتهاند که افزایش حداقل حقوق کارگران به ۶ میلیون تومان هنوز با سبد معیشتی ۹ میلیونی، فاصله دارد و با توجه به تورم، این فاصله بیشتر خواهد شد و از سوی دیگر از دولت انتقاد کردهاند که چرا حقوق کارگران را زیاد افزایش داده، چراکه بیم تعدیل نیرو میرود!
عملیات دوگانه آمریکا
در مذاکرات و رسانه ها
۱- آمریکا در تحریم نفت و گاز روسیه، تقریبا تنها مانده است. نه اروپاییها همراهی کردند، و نه حتی عربستان و امارات. این، نقطه عطفی در دوران ابرقدرتی آمریکاست
۲- نخستوزیر مجارستان میگوید؛ «اتحادیه اروپا، نفت یا گاز روسیه را تحریم نخواهد کرد و در نتیجه، انرژی مجارستان تامین خواهد بود». وزیر خارجه آلمان هم نسبت به توقف واردات گاز و نفت از روسیه هشدار داده و گفت: «پیامدهای این تصمیم شدید است و در این صورت، آلمان و اروپا چند هفته دیگر برق و گرما نخواهند داشت.
در حالی که رکورد چند دههای تورم در آمریکا شکسته و شهروندان معترض شدهاند، جو بایدن، روسیه را مقصر معرفی کرده و گفت: «یکی از عوامل موثر در تورم، افزایش قیمت گاز و انرژی بود، زیرا بازارها به اقدامات تهاجمی پوتین واکنش نشان دادند.»
۳- در حوزه مذاکرات با ایران، آمریکا و اروپا، یکی به نعل و یکی به میخ میزنند و شگرد یک قدم به عقب و دو قدم به جلو را اجرا میکنند، ضمن تقسيم كار، یکی در میان، از نهایی شدن توافق حرف میزنند و ضمنا تهدید میکنند و در مذاکرات وقفه میاندازند، اما ضمنا حواسشان هست که اسم این کار را "مکث" یا "تنفس" در مذاکرات» بگذارند و بازی را تند نکنند!
۴- آنها دو بازی متفاوت در مذاکرات و رسانهها در پیش گرفتهاند. پای میز، تهدید به پایان دادن به مذاکرات میکنند تا طرف ایرانی را منفعل کنند، اما در فضای رسانهای، حواسشان هست که شوک تازهای به بازار نفت ندهند. به همین دلیل، در فضای رسانهای دائما دنبال انتشار اخبار مثبت (و البته دور از واقعیات) از مذاکرات وین هستند تا قیمت نفت کاهشی شود.
۵- رویکرد آمریکا برای مجازات روسیه از طریق تحریم نفت و گاز این کشور، حتی در حد زمزمه و اعلام- و نه اعمال تحریم و بروز نتایج آن- موجب شد قیمت نفت تا بالای 130 دلار هم صعود کند. بنابراین آمریکا موفقیت کمهزینه نقشه تحریمی خود را در کشاندن ایران به بازی خود میبیند؛ اینکه فارغ از لغو واقعی و پایدار تحریم، به بازار اینگونه القا شود که بخشی از نیاز بازار از طریق ایران تامین میشود و نباید از تحریم روسیه نگران بود.
۶- دولت کلاهبردار و بیصداقت بایدن در عینحال نمیخواهد این نیاز راهبردی خود را از ایران بخرد (متعهد به لغو موثر تحریم ایران شود)، بلکه میخواهد به عنوان امتیاز دقیقه نودی در مذاکرات، به ایران بفروشد! به همین دلیل از یک طرف، از برآورده کردن توقعات مهم ایران در زمینه لغو ساختاری تحریمها و ارائه تضمین معتبر طفره میرود؛ از طرف دیگر، همین کارشکنی خود در وین را پای روسیه مینویسد تا رسانههای غربگرا علیه تیم مذاکرهکننده ایران فضاسازی کنند و به کوتاه آمدن از کف مطالبات خود وادار سازند(!)
۷- در شرایطی که گفته میشود آمریکا برخی مطالبات مبنایی طرف ایرانی را نپذیرفته، ما نباید اسیر عملیات موازی واشنگتن در میدان دیپلماسی و میدان رسانه شویم. نباید در این مصاف راهبردی، فریب رفتارهای تاکتیکی آمریکا را خورد. ایران حالا دست برتر را در مذاکرات دارد. آمریکا اگر صداقت دارد، باید لغو تحریمها به شکلی که مانع انتفاع اقتصادی پایدار ایران نشود، راستی آزمایی، و ارائه تضمین معتبر را بپذیرد؛ تنها در این صورت توافق در دسترس است و به سرعت میتوان توافق کرد. دولت بایدن باید توسل به عملیات روانی و خدعههای دیپلماتیک را کنار بگذارد؛ رویکردی که اتفاقا بیارادگی کاخ سفید برای توافق را نشان میدهد و ایران را بدبینتر و محتاطتر میکند.
♦️روزنامه کیهان
چه کسی کارشکنی کرد؟
مذاکرات وین معطل کیست؟
🔹غربگرایان ادعا می کنند کارشکنی روسیه بوده که موجب وقفه در مذاکرات وین و مانع از حصول توافق شده است. ادعای مقابل این است که کارشکنی آمریکا، مانع توافق است. کدام ادعا درست است و چگونه می شود #راستی_آزمایی کرد؟
♦️ایران به اعتبار خُدعه و عهدشکنی واشنگتن در برجام می گوید، آمریکا این بار باید هم تضمین معتبر بدهد، هم تحریم ها را به شکل واقعی و پایدار بردارد و هم باید تعهداتش در ظرف زمانی لازم راستی آزمایی شود.
🔹طرف این دعوا که به اعتبار سابقه خراب خود، باید تعهدات محکم بدهد اما طفره می رود، آمریکاست، نه روسیه. آمریکاست که ایران را تحریم کرده و بر خلاف برجام، تحریم ها را دو برابر کرده است. با این وجود، غربگرا ها نمی توانند نازک تر از گل به آمریکا بگویند.
♦️آمریکا، حسن نیت ندارد و به همین دلیل هم تضمین مراعات حداقل حقوق ایران را نمی پذیرد؛ ضمنا، تقصیر خود را گردن روسیه می اندازد. روسیه ادعا می کند چرا باید با توافق بی ضمانتی همراهی کند که در صورت اجرا، آمریکا می تواند او را به خاطر پایبندی به همان توافق تحریم کند؟
🔹روس ها می گویند اگر آمریکا صادق است و مجازات های تحریمی را بر نمی گرداند، ضمانت بدهد که در صورت همکاری اقتصادی با ایران، مورد تحریم قرار نمی گیرد؛ چنان که توتال و ایرباس و بوئینگ و زیمنس و دیگران پس از برجام تهدید شدند. آمریکا اگر صادق است چرا (ولو برای خراب کردن رقیب روس خود) تضمین معتبر نمی دهد؟
♦️هر ساعت که آمریکا مطالبات مشروع ایران را بپذیرد، ایران آماده است همان ساعت ( و نه حتی یک ساعت دیرتر) توافق کند؛ فارغ از این که موضع روسیه چه باشد. اما آمریکا، نه می خواهد مطالبات ایران را بپذیرد و نه مسئولیت "نه" گفتن خود را. این خلاصه ماجراست.
#محمدایمانی
🔰 جهاد تبیین جهاد پابرهنگان است
✍ محمد وارسته
🔹 امام جامعه یکی از مولفه های قدرت هر حکومت را مردم دانستهاند، چیزی که اوکراین ندارد. شوروی سابق هم نداشت؛ توسعه قدرت نظامی بدون پشتوانه ملت همان چیزیست که در شوروی بود و الان هم در آمریکاست.
🔹 کشوری مثل آلمان ساختار سیستمی آن دیسیپلینی است ؛ یعنی حکمرانی از بالا به پایین. یک سیستم ماشینی که همه افراد آن، چرخدندههای آن ماشین هستند. به راحتی فرمان میگیرند و گله ندارند. مثلاً بخشنامهای صادر میشود، تمام واحدهای اجرایی وظیفه خود را میدانند، بی درگیری یا وقفه، کار انجام میگیرد.
🔹 ساختار کشوری مثل ایران، اوردر است. یعنی سیستمی که در آن هر عضو ساختار باید از داخل یعنی انفسی و درونی راضی شود، بپذیرد و سپس فرمان پذیر شود. رضا پالان برای حجاب همین کار را کرد؛ از بالا به پایین دستوری حجاب را برداشت و چون مردم معتقد بودند و درونی قانع نشده بودند، به مخالفت برخواستند. شبکههای ماهوارهای هم برای تغییر انفسی مردم تلاش میکنند، دشمن خود را خودی کنند. دشمنی که خودی شد دیگر خطر نیست.
🔹 جهاد تبیین یعنی تغییر انفسی و ذهن مردم برای حفظ آنها از دامهای دشمنان جهت جلوگیری از تسخیر قلبها و مغزها از طرف دشمن. جهاد تبیین چون عرصه جنگ تمام عیار است لزوما نباید تدافعی برای حفظ ذهن سرباز (هموطن) خودی باشد بلکه میتواند تهاجمی باشد یعنی ذهن و ادراک نیروی دشمن را تغییر داد.
🔹 امام جامعه چون امام است، امت را باید همراه کند. همراه کردن امت یک ساختار اوردری است. یعنی مردم چون مولفه قدرت هستند و امت هم هستند باید از داخل و درون خود یعنی انفسی انقلاب را بشناسند و اسلام را آنگاه میتوانند امام را همراهی کنند. در این زمان است که میشود گفت ید الله مع الجماعت. جمعیتی که امام دار شد، جماعت میشود. امت، خود را در امام حل میکند و رشد میکند. مولفه قدرت یعنی مردم اینگونهاند که توانستهاند ۶ نهاد اطلاعاتی جهان را با آن همه تجهیزات و قدرت نظامی پشت درب ایران نگهدارند.
🔹 لذا تصویب بودجه برای #جهاد_تبیین چون اولا مردم را درگیر نمیکند که امام جامعه خواهان ورود مردم در این عرصه است و دوما سیستم دیسیپلینی محسوب میگردد و ایرانیها این سیستم را نمی پذیرند. هدررفت بودجه است.
🔹 امت باید اولا خودسازی کند، دوما خود آنچه را میداند تبیین کند تا امت با امام همراه شود. همراهی امت با امام تقواست. باور امت به امام و پذیرش هزینه دادن در راه امام، ایمان است. در این مرحله الله یدافع عن الذین آمنوا می شود و اینکه این امت ، اولیا الله خواهند شد که نه حزنی دارند نه خوفی.( مومنی که با تقوا شد حکیم شده و مومن حکیم, اولیا الله می شود).
🔻 پ.ن : اگر جهاد تبیین همه گیر نشود، نیروهای خودی دشمن میشوند. بدون شلیک گلوله انقلاب از دست می رود.
🔻 پ.ن : سال ۹۴ یا ۹۵ اندیشکدههای آمریکایی گفتند در ایران قدرت نرمی وجود دارد که در جای دیگر دنیا نیست. عدهای هستند بی آنکه مزد بگیرند با ما (آمریکا) وارد جنگ نرم شده اند
🔰 نکتهای که دیده نشد
🔹یکی از بخشهای مهم بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری که در رسانهها مغفول و مسکوت ماند، اشاره ایشان به بخش نرمافزاری جهاد تبیین بود. ایشان ضمن تأکید بر لزوم نوآوری در حوزه جهاد تبیین فرمودند که «سلاح تبیین یک بخش نرمافزاری مهمی دارد؛ در اینجا بایستی نوآوری صورت بگیرد، بایستی سخن نو گفته بشود و شیوه نو در بیان ذکر بشود».
📌نکات تحلیلی:
واقعیت آن است که مکاتب الحادی قرون معاصر نتوانستند پاسخگوی نیازهای متنوع جوامع باشند؛ لذا انسان خسته مدرن به دنبال راههای تازهای برای شکستن قفس تنگ و نفسگیر زندگی ماشینی است. این خلأ باعث گردیده که عرفانهای کاذب و اندیشههای تخدیری در قرن ۲۱ رشد و گسترش فزایندهای یابند؛ اندیشههایی که یا مانند «اشو» جامعه را به بیبندوباری اخلاقی میکشاند و یا مانند کافکا و صادق هدایت به نیهیلیسم و پوچگرایی. نیاز جوامع به معنویت و حرف نو و نبود محتوای فاخر توحیدی باعث میگردد که تیراژ چاپ برخی کتب نویسندگان الحادی به بیش از 70 میلیون نسخه برسد. از سویی آنچه این خلأ را تقویت و نیاز به جهاد تبیین را مهمتر جلوه میدهد، این است که جوامع نوین با وجود سرگردانی معنوی، با یک رشد فزاینده آگاهی و سطح تحصیلات کلاسیک مواجه هستند. بهعنوان نمونه در کشور ایران، سواد جامعه در طول 43 سال، از حدود 40 درصد به بیش از 90 درصد ارتقا یافته است.
با فهم این موضوع است که میتوان گفت جمهوری اسلامی با یک مکتب غنی شیعی، تمدن چند هزارساله و داشتن یک کارنامه ضد سلطه میتواند حرفهایی نو و بدیع داشته باشد. لذا رهبر معظم انقلاب فرمودند: «ما خیلی حرف نگفته داریم. فرض کنید حالا یک قلم، بحث محیطزیست است، یک قلم بحث معامله با حیوانات است، یک قلم بحث خانواده است؛ اینها سبک زندگی است دیگر». البته این امر مستلزم دو قید است؛ اول نوآوری در فرم و دوم نوآوری در محتوا. البته این نوآوریها الزامات و تحذیراتی نیز دارد؛ اولاً مانند برخی مداحیها به اصل ضربه نزند و ثانیاً برخی روشهای اصیل و مؤثر مانند منبر به حاشیه نرود.
📌نکته راهبردی:
امروزه با سطح سواد داری 90 درصدی و ضریب نفوذ 70 درصدی شبکههای اجتماعی، جامعه ایرانی نیازمند روایتهایی نو و بدیع است و اصل آن است که اگر نیروهای اصیل انقلاب دست به تبیین و روایت گری نزنند، طرف مقابل روایتگر و تبیینکننده خواهد شد و آنچه را روایت میکند قطعاً در تعارض با واقعیتها بوده و نامطلوب انقلاب اسلامی است.
✍ #یعقوب_ربیعی
محمد مرندی مشاور رسانه ای تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در وین در مصاحبه با شبکه المیادین:
▫️آمریکا تا کنون از رفع همه تحریم ها امتناع می ورزد و ایران این مسئله را قبول نمی کند.
▫️آمریکا به خواسته های ایران دیر پاسخ داد.
▫️مشکلاتی بین مسكو و واشنگتن وجود دارد اما مانع اصلی در مذاکرات امتناع آمریکا از رفع تمامی تحریم هاست.
▫️آقای رئیسی بیشتر از آقای روحانی بر خواسته های ایران در مذاکرات اصرار دارد.
▫️ایران در مذاکرات چیزی بیشتر از آن چه که در گذشته بر ان توافق شده بود را نمی خواهد.
▫️غربی ها پس از بحران اوکراین برای رسیدن به توافق عجله دارند.
▫️آمریکایی ها و اروپایی ها می خواهند این حقیقت را کتمان کنند که نمی خواهند تحریم ها را برداشته و ضمانت بدهند.
▫️ضمانت هایی که روسیه خواسته مربوط به آمریکا و غرب است نه ایران
▫️تاریخ مشخصی برای بازگشت به مذاکرات در وین وجود ندارد.
▫️ دزدیدن نفت کش های ایرانی امری غیر قابل قبول از نظر ایران است
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تعریف فساد سیستمی چیه؟
⁉️ آیا در جمهوری اسلامی #فساد_سیستماتیک هست؟!
⁉️ فرق فساد سیستمی با #فساد_رشوه_پذیر چیه؟
✅ این ۹۰ ثانیه میتواند در #جهاد_تبیین دست شما را پر کند...
📝#یادداشت_کوتاه | روایتی واقع بینانه از مذاکرات وین
🔻ایجاد وقفه اخیر در #مذاکرات_وین، مولد تحلیلها و گمانه زنیهایی در خصوص سرنوشت این آوردگاه دیپلماتیک بوده است. گویا وضع نزدیک به ۳ هزار تحریم جدید ضد روسی طی دو هفته اخیر( از آغاز جنگ اوکراین تاکنون)، کاخ کرملین را به این نتیجه رسانده است که از هرگونه آوردگاه سیاسی جهت خنثیسازی این تحریمها و تحدید آثار حقوقی و اقتصادی آن استفاده کنند.
🔸 دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان همان گونه که در برابر خواسته غرب مبنی بر گنجاندن خواستههای موشکی و منطقهای آن در ذیل سند برجام یا حتی مذاکره بر سر این موارد به بهانه احیای برجام را نپذیرفته است، قطعا پذیرای گره زدن سرنوشت توافق هستهای به بحران اوکراین نیز نخواهد بود.
🔷 در این میان دو نکته اساسی وجود دارد: نخست اینکه رویکرد اخیر روسها در مذاکرات وین – به هر شیوه ای که تفسیر شود-، قطعا مترادف با «تبرئه غرب» در این آوردگاه سیاسی نیست. دوم اینکه بر خلاف دروغ پردازی مقامات غربی و مهرههای رسانهای آنها، اختلافات باقیمانده در وین حل و فصل نشده است.
🔺 در چنین شرایطی تلاش غرب و شبکه خارجی و داخلی حامی آن با هدف ترویج هدفمند «روس هراسی مطلق» در حوزه سیاست خارجی و در مقابل، پاک کردن دامان آلوده آمریکا و اروپائیان از ننگ « بدعهدی مطلق در قبال توافق هستهای» جای بسی تامل دارد.
✍️حنیف غفاری
#خبر_فوری
🔺 حمله موشکی به پایگاه اطلاعاتی و عملیاتی رژیم صهیونیستی
🚨۱۲فروند موشک، مراکز سری و پیشرفته جاسوسی موساد در اربیل عراق را مورد هدف قرار داد/ موشکها دقیقا در ساعت ۱:۲۰دقیقه، زمان عروج حاج قاسم، به اهداف برخورد کردند
🔹پاسخی که از چشمان غضب آلود و مشتهای گره خورده سربازان ملت بر تابوت شهدای حمله موشکی اسرائیل کودک کش قابل پیشبینی بود به وقوع پیوست.
🔹ضرب شست اطلاعاتی و انتقام جمهوری اسلامی با شناسایی و انهدام لانه جاسوسی اسرائیلِ جنایتکار در اقلیم کردستان عراق صورت گرفت.
🔹 مرکزتوطئه؛ شرارت و ترور موساد دراربیل، با شلیک چند فروند موشک نقطه زن کاملاً منهدم شد.
🔹در انتظار اخبار تکمیلی در خصوص میزان تلفات وارده به رژیم صهیونسیتی هستیم.
موشک های سپاه در اربیل چه کردند ؟
🔸️ساعت ۱:۲۰ بامداد امروز ۱۲ موشک ( احتمالا از نوع فاتح ۱۱۰ ) به اهدافی در اربیل عراق اصابت کردند .
🔸️با توجه به تصاویری که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است ، به نظر می رسد این موشک ها از شرق دریاچه ارومیه پرتاب شده باشند .
🔸️هنوز هیچ مقام ایرانی مسئولیت حمله را بر عهده نگرفته اما با توجه به اعلان قبلی سپاه مبنی بر پاسخ به شهادت ۲ نظامی ایرانی در پایتخت سوریه ، بدون تردید مقرهای وابسته به اسرائیل هدف عملیات بامداد امروز بوده است .
🔸️در خصوص این عملیات موشکی چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ دکترین امنیتی جدیدی که در شورای عالی امنیت ملی تصویب شده است بر اجازه ندادن به اسرائیل برای حضور در مرزهای ایران تاکید دارد .
در همین راستا هیچ کشتی اسرائیلی تاکنون نتوانسته به طور سالم وارد خلیج فارس گردد و عملیات ساعاتی پیش نیز احتمالا مقرهای اطلاعاتی اسرائیل را هدف گرفته است .
2️⃣ اشراف اطلاعاتی ایران در این حمله قابل توجه است زیرا اهداف موساد که احتمالا در پوشش های رسانه ای و یا تجاری در حال فعالیت بوده اند مورد اصابت موشک های سپاه واقع شده اند .
3️⃣ هدف گیری دقیق موشک های ایرانی نیز در نوع خود بسیار حائز اهمیت است زیرا تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی اقلیم کردستان عراق حاکی از اصابت چند موشک به یک نقطه خاص دارد .
در واقع موشک های ایرانی به چنان دقتی رسیده اند که فرماندهان سپاه بدون نگرانی از خطا رفتن و اصابت به افراد غیر نظامی، آنان را به مکان های واقع در نزدیکی مراکز مسکونی شلیک می کنند.
4️⃣ قدرت تخریب و موج انفجار حاصل از پرتابه های فاتح ۱۱۰ نیز قابل توجه بود و تا شعاع چند صدمتری اهداف را تخریب کرد .
5️⃣ این عملیات نشان داد ایران از سیاست صبر استراتژیک فاصله گرفته و هر گونه ضربه را با ضربه ای شدیدتر پاسخ می دهد . همچنین شرایط بین المللی نیز در اقدام اخیر جمهوری اسلامی بی تاثیر نیست .
6️⃣ مقامات اقلیم کردستان عراق بدون تردید پیام این حمله و پناه دادن به اسرائیلی ها را دریافت کرده اند . خانواده بارزانی از دهها سال پیش رابطه ای نزدیک با موساد داشتند اما اخیرا به صهیونیست ها مجوز حضور در مرزهای ایران را صادر کرده اند که عملیات موشکی امروز هشداری نیز به آنان خواهد بود .
7️⃣ سپاه پاسداران می توانست از خاک سوریه حمله را تلافی کند لکن به عمد از خاک ایران به اهداف صهیونیستی حمله برد تا نشان دهد از این پس هرگونه حمله را مستقیما و بدون تعارف مورد واکنش قرار می دهد .
8️⃣ مقامات سیاسی ایالات متحده بلافاصله برای لاپوشانی موضوع ، سعی کردند هدف موشک های سپاه را کنسولگری خود در اربیل معرفی کنند در حالی که هیچ خسارتی به مقرهای دیپلماتیک آمریکا وارد نیامده و ایران فعلا انگیزه ای برای حمله مستقیم به اهداف آمریکایی ندارد .