eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
429 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️محمود صادقی: مافیای خودرو، مافیای دارو، مافیای گوشت، مافیای آهن، مافیای کوفت، مافیای زهرمار... این چه نظام اقتصادی و سیاسی است که بستر این همه مافیا شده⁉️ 💠 جناب صادقی! 🔻-وقتی کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی و بدهی ۱۵۰۰هزار میلیارد تومانی را برای دولت رئیسی به ارث گذاشته... ، 🔻-وقتی ، تمام ارز اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی در طول سال را ظرف همان چهار پنج ماه اول سال (پایانی دولت دوازدهم) پیش خور کرده، 🔻-وقتی ، باز پرداخت ماهانه حدود۱۰هزارمیلیاردتومان بدهی(سود اوراق) را که تا پایان چهار سال دولت رئیسی حدود ۵۰۰ هزارمیلیارد تومان میشود به دولت سیزدهم واگذارده، 🔻-وقتی ، نقدینگی را از مرز ۴۰۰۰هزارمیلیاردتومان عبور داده و ۹برابرکرده که همچنان به عنوان موتور تورم عمل کرده... ، 👈پسمانده چنین مافیایی میشود ، ، ، ، ... اما این ملت عزم خود را جزم کرده است تا همراه با ، حلقوم نحسِ لفت و لیس کنندگان بیت المال را بفشارد و ریشه این مافیا را بخشکاند... "بحول الله و قوته"
🔰رئیسی کشور را با چه تورمی تحویل گرفت؟ 🔹آیت‌الله رئیسی در تابستان ۱۴۰۰ اقتصاد ایران را با بالاترین تورم تاریخ ۷۰ سال اخیر ایران تحویل گرفت که باید آن را شرایط بحرانی تورم نامید. 🔹بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ تورم در تیرماه ۱۴۰۰ در پایان دولت دوازدهم به ۵۷ درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال ۱۳۲۲ بدین سو در اقتصاد ایران محسوب می‌شود. در اوایل دهه ۱۳۲۰ اقتصاد ایران به علت تبعات جنگ جهانی دوم به شدت آسیب دید و نرخ تورم به ۱۰۰ درصد هم رسید. 🔹پس از آن دوره، اقتصاد ایران هیچ‌گاه تورم بالای ۵۰ درصد به خود ندیده بود و در سال ۱۳۷۴ در دوره ریاست مرحوم رفسنجانی نرخ تورم به ۴۹.۵ درصد افزایش یافت. 🔹اما در سال‌های پایانی دهه ۹۰ به علت سیاست‌های اقتصادی نادرست دولت دوازدهم، ایران بار دیگر تورم سنگین را تحمل کرد و نرخ تورم به بالای ۵۰ درصد رسید و دولت دوازدهم کار خود را با تورم تاریخی ۵۷ درصد به پایان رساند. 🔹به عبارت دیگر رئیسی اقتصادی را تحویل گرفت که پس از جنگ جهانی دوم، چنین شرایط بحرانی در تورم به خود ندیده بود.
🔴واردات ۷۰ هزار خودرو در آستانه صدور مجوز 🔹پیگیری‌ها نشان می‌دهد، هفته گذشته جلسه مهمی در مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص تعیین تکلیف حواشی واردات خودرو برگزار شده و جلسه تکمیلی نیز در هفته جاری انجام خواهد شد. 🔹گفتنی است بحث مخالفت با واردات از طرف هییت عالی نظارت انجام شده و مجمع تشخیص مصلحت نظام در این خصوص چنین نظری نداشته است. 🔹به‌نظر می‌رسد در روزهای آتی نظرهای مجمع تشخیص مصلحت نظام یک پالس مشخص برای دولت داشته باشد. 🔹به‌عبارت ساده تر از آنجا که هم دولت و هم مجلس موافق واردات خودرو هستند، تایید نهایی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز می‌تواند در این خصوص راهگشا باشد.
💬 اسحاق جهانگیری چه می کند؟ ⬅️ اصلاح طلبان همزمان با آغار عملیات نقد دولت، برخی چهره های خود را برای ایفای نقش و برنامه ریزی برای آنان جهت دو انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری، فعال ساخته اند. ⬅️ در همین رابطه گفته می شود که اسحاق جهانگیری ضمن تشکیل تیمی، فعالیت های خود را برای کنشگری آتی خود تدوین و تظمیم کرده و به کمک یکی از پژوهشگران حوزه فضای مجازی در حال منسجم سازی شبکه رسانه ای – سیاسی خود می باشد.
⚠️ بحران در کمین ترکیه از مجرای پروژه گپ (GAP) و کاهش شدید آب دجله، فرات و کارون، تغییر جغرافیای سیاسی و تجزیه ایران و عراق را دنبال می‌کند. تبعات بحران کم آبی در خوزستان را در تجزیه طلبی استان‌های مرزی و خصوصا آذری زبان خواهیم دید. وقتی تجزیه‌طلبان استان خوزستان به عنوان مقصد اول قاچاق سلاح، با فتنه‌انگیزی عربستان و اسرائیل سر به عصیان بگذارند و تمام توان امنیتی نظام را به خود معطوف نمایند، عملیات مشابه در شمال غرب کشور نیز آغاز خواهد شد؛ خصوصا که بسترهای آن را روحانی سالهاست با کمبود و گرانی و انباشت نارضایتی فراهم آورده. هنوز در ابتدای بهار هستیم و طوفان ریزگرد و چالش آب در خوزستان به خبر اول کشور تبدیل شده؛ ادامه وضعیت در گرما و خشکی تابستان نیازی به تشریح ندارد! قبل از تعمیق خطر برای دفع آن باید تدبیر کرد. رگ حیات یک ملت دست اردوغان است که فکرهای خبیثی هم راجع به استان‌های شمالغرب ایران دارد. به دلیل قرارگیری سدها در مناطق کردنشین ترکیه، شاید تقویت و تجهیز گروه‌های کرد به سلاح‌های سنگین و «سنگرشکن» یک راهکار باشد!
☑️روزنامه انگلیسی تایمز: 🔸قاسم سلیمانی در دوران حکومت اخوان المسلمین در مصر با لباس مبدّل وارد مصر شد و با عصام الحداد، مشاور امور خارجه محمد مرسی، رئیس جمهور وقت، و مقامات ارشد اخوان المسلمین دیدار کرد. 🔹اخوان می خواست سپاهی مشابه سپاه پاسداران ایران تأسیس کند.
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 متر کردن برجام در برنامه زنده! اقدام خلاقانه دکتر پیروز برای بیان محدودیت های صنعت هسته ایران در توافق برجام
✳️ سیره سیاسی امام حسن (ع)،سرداری شجاع و سیاستمدار ♦️«امام حسن مجتبی(ع)»در جنگ های مختلف مبارزات شجاعانه‌ای داشتند، اما شاید بزرگ‌ترین و بالاترین شجاعت ایشان این بود که برای دفاع از حریم اسلام و باقی ماندن اسلام حاضر شدند ناسزای اطرافیان را به جان بخرند، اما در صحنه سیاست،کیاست به خرج بدهند. ایشان زمانی که به معاویه اعلام جنگ کردند، سپاهی چهار هزار نفره را در نخیله(اردوگاه) آماده کردند،ولی معاویه مکر کرد و آن چهار هزار نفر را از امام دور کرد و به سمت خود کشاند. ♦️امام حسن مجتبی (ع)» وقتی تشخیص دادند که در آن شرایط جنگیدن و ریختن خون فایده‌ای ندارد با معاویه صلح‌نامه را امضاء نمودند، مظلومیت امام همین جا است که نمایان می‌شود، برای ایشان تقدیم کردن جان و شهادت راحت‌تر بود،اما ایشان منفعت و مصلحت اسلام را در امضای این صلح‌نامه دیدند و در همان صلح نامه شرایطی قرار دادند که اگر معاویه به آن شرایط عمل می‌کرد آینده به نفع اسلام بود، اما معاویه شرایط را مراعات نکرد. ♦️«امام حسن مجتبی (ع)» نشان دادند چیزی که برای ایشان ملاک است بقای اسلام و زمینه سازی برای تعالی انسان است. «ائمه معصومین(ع)» به دنبال جنجال و کار فریبانه نیستند بلکه به دنبال ،ساخته شدن انسان و کمال او هستند.امام تشخیص دادند در آن برهه موظف به صلح هستند بنابراین طعنه دوستان را تحمل کردند و برای بقای اسلام این کار را انجام دادند. ✍مصطفی علیجان‌زاده
💬 عملیات فراری دادن عماد شرقی چگونه ناکام ماند؟ 🔹شنیده‌ها حکایت از این دارد یکی از جاسوسان نظامی که محکومیت قضایی دارد، چندی پیش قصد فرار از کشور را داشت که با اقدام به موقع و اشراف کامل اطلاعاتی - امنیتی سربازان گمنام امام زمان عملیات فرار وی ناکام باقی ماند. 🔻در این رابطه گفته شده است "ادوارد عماد شرقی" که چندی پیش حین فرار از کشور در حالیکه به دنبال خروج اطلاعات محرمانه نظامی بخصوص در زمینه تعداد و نوع بالگردهای دفاعی ایران بود دستگیر شده بود، حدفاصل برگزاری جلسات دادگاه تا تجدید نظر، با قرار وثیقه از زندان آزاد و در منزل شخصی خود حضور داشت. 🔹در مدت حضور وی خارج از زندان، جریان معاند برای فراری دادن و انتقال این جاسوس نظامی به خارج از کشور برنامه‌ریزی کرده و تا مرحله اجرا نیز پیش برده بود. ماجرا بدین صورت بود که یکی از دوستان "ادوارد عماد شرقی" با وی تماس گرفته و از او طلب مبلغی پول می‌کند. وی نیز قبول کرده و زمان و مکان مشخصی برای پرداخت این وجه مشخص می‌شود. 🔻این جاسوس نظامی دقایقی قبل از قرار ملاقات از منزل خود خارج شده و به سمت محل تعیین شده حرکت می‌کند. پس از حضور در آن محل، فرد مقابل ابتدا هویت او را کامل چک کرده و سپس گوشی تلفن همراهش را گرفته، تلفن را خاموش و سیم‌کارت را نیز خارج می‌کند. 🔹بلافاصله و به سرعت این دو سوار یک خودرو سواری شده و به سمت ترمینال غرب تهران حرکت می‌کنند و از آنجا با هویت جعلی بلیت تهیه و با اتوبوس به سمت مرزهای غرب کشور می‌روند. در مسیر حرکت نیز تمام هماهنگی‌ها توسط فرد همراه وی صورت گرفته و کاملا آمادگی این را داشتند که به محض رسیدن به مرز با شمایل دیگری از کشور خارج شوند. 🔻در تمام طول این مدت و زمان هماهنگی با طرف خارجی برای اجرای عملیات، این دو تحت نظر دستگاه امنیتی قرار داشته بطوریکه منتظر ماندند تا تمام ارتباطات و برنامه‌ریزی‌ها برای فراری دادن این محکوم امنیتی انجام شود تا در نهایت کل شبکه‌ای که در این رابطه دخیل بودند بصورت یکجا دستگیر شوند. 🔹بر همین اساس نیز در اولین فرصتی که شبکه فرار این جاسوس اطلاعات نظامی مشخص شد، نیروهای انتظامی و امنیتی وارد عمل شده و در مکانی که طرف مقابل اصلا آمادگی مواجهه با نیروهای امنیتی را نداشته و عملیات را موفق قلمداد می‌کردند با سربازان گمنام امام زمان (عج) مواجه شدند. 🔻جبهه انقلابی جنوب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مقاومت تیم مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات وین: آمریکا تروریست است؛ تمام! 🔻ماجرای درخواست آمریکا برای خارج کردن سنتکام از لیست گروه های تروریستی ایران در مقابل خروج سپاه از لیست تروریستی آمریکا!
◀️به مناسبت ولادت #حسن 🌴مذاکره و صلح نتیجه راحت طلبی یاران 🔹امام حسن مجتبی علیه السلام در ابتدا با بیعت گسترده مردم و ریزش پس از مدتی مواجه شدند. این مسئله دلایل متعددی دارد. شاید یکی از دلایل عمده، راحت طلبی اصحاب امام حسن علیه السلام باشد. انقلاب، دگرگونی، کمال خواهی و رسیدن به وضع مطلوب  در فطرت هر انسانی است. از سوی دیگر راحت طلبی، خوشایند غالب انسانها است. این چالش، از دوگانه های سرنوشت ساز است. انتخاب انقلاب و تعالی، فرد را به هدف نزدیک و انتخاب راحت طلبی، ثمره فعالیت خود و دیگران را به خاکستر تبدیل می کند. انقلابیون با پشتوانه فطری انقلاب را شروع می کنند، ولی در میانه راه، سختی های ادامه مسیر آنان را به راحت طلبی و دست برداشتن از آرمان ها می کشاند. نمونه تاریخی این گروه،  بنی اسرائیل می باشند. این گروه با بعثت حضرت موسی شادمانی کردند.، ولی سختی های مسیر عده زیادی از آنان را به وادی راحت طلبی کشاند.  در سوره اعراف آیه ۱۲۹حکایت این گروه آمده است: قَالُوا أُوذِينَا مِن قَبْلِ أَن تَأْتِيَنَا وَمِن بَعْدِ مَا جِئْتَنَا قَالَ عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَن يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ فَيَنظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﺗﻮ ﻧﺰﺩ ﻣﺎ ﺑﻴﺎﻳﻲ ﺷﻜﻨﺠﻪ ﻭ ﺁﺯﺍﺭ ﺷﺪﻳﻢ ، ﻭ ﻧﻴﺰ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻱ [ ﻣﻮﺭﺩ ﺷﻜﻨﺠﻪ ﻭ ﺁﺯﺍﺭﻳﻢ ] . ﮔﻔﺖ : ﺍﻣﻴﺪ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺩﺷﻤﻨﺎﻧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻛﻨﺪ ، ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ، ﺟﺎﻧﺸﻴﻦ [ ﺁﻧﺎﻥ ] ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ، ﭘﺲ ﺑﻨﮕﺮﺩ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ [ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻓﺮﻋﻮﻧﻴﺎﻥ ] ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻋﻤﻞ ﻣﻰ  ﻛﻨﻴﺪ ؟ برای این گروه خوشایند و راحت طلبی بر خواست فطری اولویت داشت. حضرت موسی علیه السلام رهبر انقلاب بنی اسرائیل، مردم را از "شتاب زدگی، بی صبری و بهانه گیری پرهیز می دادند و می فرمودند: باید کمر همت بست و اقدامات لازم را در زمینه های گوناگون حتماً انجام داد اما بدانیم که تا رسیدن به مقصود صبر لازم است، چرا که همه کارها امکان انجام سریع را ندارند"  "قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوا إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَن يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ" ﻣﻮﺳﻲ ﺑﻪ ﻗﻮﻣﺶ ﮔﻔﺖ : ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﻳﺎﺭﻱ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ، ﻭ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯﻳﺪ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺯﻣﻴﻦ ﺩﺭ ﺳﻴﻄﺮﻩ ﻣﺎﻟﻜﻴّﺖ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﻳﻲ ﺧﺪﺍﺳﺖ ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺍﺯ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﻛﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ     ﻣﻰ ﺑﺨﺸﺪ ، ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎم ﻧﻴﻚ ، ﺑﺮﺍﻱ ﭘﺮﻫﻴﺰﻛﺎﺭﺍﻥ ﺍﺳﺖ. چالش دو گانگی نیاز و خوشایند و عدم مدیریت آن، گاهی به زندگی فردی آسیب می زند.، چنانچه این دوگانگی به درون انقلاب راه پیدا کند و رهبر انقلاب بر اساس فطرت صبر و مقاومت را تاکید کند و انقلابیون راحت طلبی را انتخاب کنند انقلاب یا به پیروزی نمی رسد یا استمرار آن با چالش جدی مواجه می شود. 🔺مشکل حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام نیز همین دوگانگی بود. خضرا امام حسن مجتبی اصحاب و یاران را به صبر و مقاومت فرا می خواندند ولی فرماندهان و برخی اصحاب راحت طلبی و سکه های معاویه را بر جهاد ترجیح دادند. و متاسفانه صلح را بر حضرت امام حسن علیه السلام تحمیل کردند.
🔰میراث دولت روحانی برای رئیسی! 🔻دولت رئیسی شهریور سال گذشته وقتی روی کار آمد، با کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی و بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی روبه‌رو بود. صادرات نفت هم ۴۰۰- ۵۰۰ هزار بشکه بود. هم‌زمان موعد بازپرداخت بیش از ۵۴ هزار میلیارد تومان بدهی رسیده بود و باید ظرف چند ماه تا پایان سال پرداخت می‌شد. (ماهانه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان). به این‌ها علاوه کنید، نقدینگی تقریباً ۹ برابر شده که از مرز ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد و همچنان به‌عنوان موتور تورم عمل می‌کند. اداره دولت با چنان میراثی، بسیار دشوار است؛ اما دولت جدید موفق شد ضمن عبور از گردنه دشوار کسری مذکور، بخشی از بدهی‌ها را تسویه کند و ضمناً کمتر سراغ استقراض برود. گسترش دیپلماسی اقتصادی و افزایش چشمگیر صادرات نفتی و غیرنفتی در این دوره موجب شد حجم تجارت خارجی غیرنفتی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۰۱ میلیارد دلار، به آمار سال ۹۶ که اوج اجرای برجام بود، نزدیک شود. این البته به معنای حل همه مشکلات اقتصادی و به‌ویژه رکورد تورمی موجود نیست؛ اما برآیند کلی نشان می‌دهد که مدیریت دولت، به ریل درست در دیپلماسی اقتصادی برگشته و تا حدود زیادی توانسته بر فشار تحریم‌ها چیره شود. برخی حامیان دولت سابق و بانیان برجام، بهتر از هر کسی می‌دانند که با بی‌عملی و فرصت سوزی؛ و تعلیق و انتظار؛ و اعتماد نا به‌جا به غرب عهد نشناس، چه بلایی به سر زیرساخت‌های اقتصاد کشور آورده‌اند و آباد کردن آن خرابی‌ها، چقدر زحمت می‌برد و زمان لازم دارد. ✍