eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️این قدر مشابهت و مطابقت ؟! 🔹این که رسانه های وابسته به انگلیس، آمریکا، اسرائیل وسعودی، از اقدام دولت برای "باز توزیع عادلانه یارانه ها" و "توقف هدر رفت ذخائر ارزی ایران" عصبانی باشند، کاملا قابل فهم است. ♦️اما مدعیان اعتدال واصلاحات، چرا باید مثل رسانه های نشاندار دشمن، عصبانی باشند و فضاسازی و هوچیگری کنند؟ یا مثل همان رسانه های بیگانه، تحریک به ایجاد اغتشاش و نا امنی کنند و البته شرمنده درایت و متانت ملت ایران شوند؟! این حجم از تطابق و هم آهنگی با بیگانه، اتفاقی است؟ محمد ایمانی
🔰 وفاق براي جراحي بزرگ ✍ مهدی سعيدی 🔹موضوع مردمي‌سازی و عادلانه کردن پرداخت يارانه‌ها و جلوگيري از رانتي که در ماجراي واگذاري ارز ۴۲۰۰ نهفته بود، به مهم‌ترین مسئله اين روزهاي کشور بدل شده است و تلاش همه دلسوزان کشور آن است که اين اقدام مهم تحولي در اقتصاد کشور، با کمترين هزينه بر ملت رقم بخورد. در اين ميان انتظار آن است که در جراحي‌هاي بزرگ اقتصادي که بدون شک مقابله با فسادي آشکار است، نوعي وفاق عمومي شکل گيرد و هماهنگي همگاني جريان‌هاي سياسي براي موفقيت دولت، امکان تحقق آن را آسان نمايد. نکات‌تحلیلی: 1️⃣- متأسفانه غرض ‌ورزي‌هاي سياسي و تنگ ‌نظري‌هاي جناحي موجب شده تا بخشي از جريان‌هاي سياسي مخالف دولت، چشم بر اصول اوليه فعاليت سياسي بسته و تضعيف دولت را در دستور کار خود قرار دهند. 2️⃣- طبيعي است که هر طرح اجرايي در کشور با موافقين و مخالفيني همراه باشد، اما انتظار آن است که نقد با انصاف همراه بوده و مبتني بر منافع ملي تعريف شده باشد. نقد بايد کمک کند تا طرح‌ها با کمترين آفت و آسيبي اجرايي گردد، نه آنکه با سياه‌نمايي همراه شده و افکار عمومي را دچار ترديد کرده و ترس و نگراني در ذهن‌ها بنشاند. 3️⃣- آنچه تحت عنوان مشکلات اقتصادي امروز گريبانگير جامعه است، محصول سياست‌هاي غلط گذشته است! متأسفانه بخشي از بانيان وضع موجود خود به صف منتقدين پيوسته و غيرمنصفانه به تخريب اذهان عمومي مشغول‌اند و جراحي بزرگ دولت براي مقابله با غده سرطاني که در زمان حکمراني اين جريان رشد کرده را زير سؤال مي‌برند. 4️⃣- سوءاستفاده از نگراني‌هاي مردم نسبت به دشوار شدن مديريت اقتصادي و ابهام نسبت به چگونگي چرخش چرخ معيشت، موجب شده تا برخي از جريان‌هاي سياسي که از کاهش اعتبار و محبوبيت مردمي رنج مي‌برند، براي کسب محبوبيت، سياستي پوپوليستي را در پيش گرفته و عوام‌فریبانه خود را مدافع سرسخت طبقات محروم نشان دهند. اين در حالي است که عملکرد گذشته آنان به‌خوبی حکايت از آن دارد که اين جريان هیچ‌گاه حامي واقعی طبقات محروم نبوده و اتفاقاً سياست‌هاي اتخاذي آنان اغلب تأمین‌کننده منافع طبقات برخوردار بوده است. 5️⃣- البته فراموش نبايد کرد که در ميان مخالفان و منتقدين دولت، افراد منصفي نيز يافت مي‌شوند که نه‌تنها به تخريب جراحي بزرگ دولت سيزدهم نپرداخته‌اند، بلکه قلم و زبان خود را براي موفقيت آن بکار گرفته و براي همراه سازي افکار عمومي تلاش کرده‌اند که بايد از آنان تقدير نمود و ديگران را نيز به اتخاذ چنين رويه‌اي دعوت نمود.
📌ناکامی دوباره آمریکا ✍ فرهاد کوچک‌زاده 🔺بعد از اجرایی شدن طرح دولت در حذف ارز ترجیحی، آمریکا که سیاست فشار حداکثری‌اش علیه ملت ایران شکست خورده است، با کمک گروه‌های ضدانقلاب خارج نشین، تلاش‌هایی برای راه‌اندازی تجمعات سراسری در کشور انجام داده است. 💠گزاره‌های‌خبری: 1️⃣- ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار توییتی در مورد اعتراضات محدودی که پس از اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها در برخی شهرهای کشور به وقوع پیوست، گفت: «معترضان شجاع در ایران برای احقاق حقوق خود به پا خواسته‌اند. این حق مردم ایران است که دولت خود را پاسخگو بدانند. ما از حق آن‌ها برای برپایی تجمعات مسالمت‌آمیز و حق آزادی بیان در فضای مجازی و غیرمجازی، بدون ترس از خشونت یا برخورد تلافی‌جویانه حمایت می‌کنیم»؛ 2️⃣- اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «دو فرد اروپایی که با هدف سوءاستفاده از مطالبات به‌حق برخی از صنوف و اقشار کشور و تغییر جهت مطالبات عادی به آشوب، بی‌نظمی اجتماعی و بی‌ثبات‌سازی جامعه، وارد کشور شده بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و بازداشت شدند». 3️⃣- سعید خطیب زاده در پاسخ به پرسشی در مورد توئیت اخیر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در مورد تحولات این روزهای ایران، تصریح کرد: «آمریکایی‌ها به‌جای این‌گونه دخالت‌ها که همواره باعث خجالت آن‌ها نیز شده، بهتر است به حاکمیت ملی کشورها احترام بگذارند و تلاش کنند که برای یک‌بار یاد بگیرند که باید به ملت‌ها و کشورها احترام بگذارند». 💠نکات‌تحلیلی: 1️⃣- غربی‌ها امیدوار به حضور مردم در کف خیابان هستند تا تحریم‌ها علیه مردم ایران تشدید شود و اجماع بین‌المللی به راه بیندازند و در مذاکرات برجامی دست برتر را داشته باشند. نزولی شدن روند تجمعات (تعداد تجمع و تعداد معترض)، نشان از ناکامی آن‌ها دارد. 2️⃣- اقدام دولت برای اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی بر اساس نظرات کارشناسان اقتصادی صورت گرفت. آمریکا و جریان ضدانقلاب خارج نشین با برداشت نادرست، منتظر اغتشاش و شورش خیابانی همانند سال ۹۸ بودند. اشتباه آمریکایی‌ها در این‌همانی دولت اعتدال و انقلابی بود؛ درحالی‌که در افزایش قیمت بنزین، دولت سابق عملکرد ضعیفی به لحاظ اطلاع‌رسانی به مردم داشت و حتی رئیس‌جمهور وقت نیز بعدها از اجرای طرح به این مهمی در کشور، ابراز بی‌اطلاعی کرد، دولت مردمی ابتدا اقداماتی در نظارت و مدیریت بازار انجام داد و سپس رئیس‌جمهور در رسانه ملی حاضر شد و با مردم صادقانه صحبت کرد؛ اقداماتی ازاین‌دست و حضور میدانی مسئولین ارشد در بازار، موجب تزریق آرامش به بازار شد و نقشه دشمنان ملت از ایجاد آشوب و هزینه بیشتر بر جامعه را نقش بر آب کرد. 3️⃣- قطعاً نارضایتی در جامعه ایران از وضعیت موجود اقتصاد کشور، قابل چشم‌پوشی نیست؛ ولی مردم به این آگاهی رسیده‌اند که آمریکا و ضدانقلاب خارج نشین خیرخواه ملت ایران نیستند و هدف آن‌ها از بازی رسانه‎ای علیه دولت، نابودی امنیت و منافع ملت ایران است.
⭕️ وزیر امور خارجه سابق امریکا، رئیس وقت سازمان تروریستی CIA و از عاملان اصلی شهادت سردار سلیمانی با تدابیر شدید امنیتی و تیم هشتاد و پنج نفره حفاظتی از کمپ منافقین در آلبانی دیدن کرده است. به نظر می رسد طراحی و هدایت آشوب های خیابانی در ایران موضوع گفتگو ها باشد. 👤 علی اکبر رائفی پور ⁦🇮🇷⁩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغاز طرح آزمایشی هوشمندسازی یارانه نان در زنجان 🔹براساس این طرح، نانوایی‌های زنجان به کارت‌خوان هوشمند مجهز شده‌اند. دولت به نانوایی‌ها آرد را به قیمت آزاد می‌دهد اما در ازای فروشِ نان به نانوایی یارانه می‌دهد. 🔹قیمت نان برای مردم تغییر نمی‌کند. در هنگام پرداختِ پول نان توسط خریدار، مابقی پول همان لحظه از حساب دولت به حساب نانوا واریز می‌شود. محدودیتی هم در تعداد خرید نان وجود ندارد.
مشاور ترامپ: بعد از ۴۱ سال مطالعه فهمیدم ایران مقابل آمریکا پیروز شده است 🔻ولید فارِس، مشاور سیاست خارجی ترامپ: 🔹من از هنگام انتشار اولین کتابم در بیروت درباره راهبردهای ایران ۴۱ سال را به پیگیری سیر تحولی حکومت ایران و ژئوپولتیک این کشور اختصاص داده‌ام. 🔹بعد از سال‌ها مطالعه بر روی حکومت ایران از آغاز شکل‌گیری‌‌اش تا کنون جمع‌بندی من در مقطع کنونی این است که نظام ایران پیروز شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 : ویدئوی اغتشاش در کازرون در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 🔴 : 🔹این ویدئو مربوط به ۲۰۱۸ است و هیچ ارتباطی به تحولات اخیر ندارد. 🔹 یعنی جنگ با شوالیه های دشمن در میدان ذهن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ ارسالی از مخاطبین کازرون ۱۴۰۱/۲/۲۷ نشان گاف جدید رسانه‌های بیگانه و شبکه‌های اجتماعی می‌دهد.
🌐 آرایش سیاسی در پارلمان جدید لبنان چگونه است ؟ ✍ علیرضا تقوی نیا 🔸️انتخابات لبنان با همه فراز و فرودهایش به اتمام رسید و ائتلاف های آن مشخص شد . در پارلمان جدید بر خلاف دوره های پیشین شاهد ۴ جریان هستیم . 🔸️جریان اول که اکثریت پارلمان را در اختیار دارد جریان ۸ مارس است که حدود ۶۲ کرسی را مستقیما کسب کرده و موفق ترین ائتلاف انتخاباتی به شمار می رود . 🔸️ائتلاف دوم ، جریان ۱۴ مارس به رهبری سمیر جعجع است که حدود ۴۲ کرسی را از آن خود کرده و دومین ائتلاف پارلمان خواهد بود ‌. 🔸️ائتلاف سوم جامعه مدنی و معترضان به سیستم سیاسی لبنان و تمام گروههای آن است که مورد حمایت غرب و آمریکا هستند و خواهان استحاله و دگرگونی نظام طائفگی در لبنان هستند که ۱۵ کرسی را در اختیار گرفته اند . 🔸️جریان چهارم افراد مستقل هستند که حدود ۹ کرسی را از آن خود ساخته اند . 🔸️در نتیجه باید گفت در پارلمان آتی ۴ جریان در پارلمان وجود دارند اما در هنگام ائتلاف سازی ، جریان ها به جذب افراد مستقل می پردازند . 🔸️با توجه به شناختی که از کاندیداهای مستقل وجود دارد باید گفت تعدادی از آنها به ۸ مارس و برخی به ۱۴ مارس خواهند پیوست و در نتیجه ائتلاف آنها در پارلمان با افزایش کرسی روبرو می شود . 🔸️از آنجا که حزب الله و متحدانش ۶۲ کرسی را کسب کرده اند و برخی نمایندگان فعلی با وجود مستقل بودن در تبلیغات انتخاباتی در پارلمان گذشته جزو ائتلاف حامیان مقاومت بوده اند تخمین قطعی زده می شود که حزب الله و حامیانش اکثریت مطلق ( نصف بعلاوه یک ) را از آن خود سازند . 🔸️در نتیجه از الان مشخص است که نبیه بری از طایفه شیعه همچنان رئیس پارلمان خواهد بود و با توجه به کبر سن و پیری میشل عون و عدم تمایل او برای ریاست جمهوری ، هنوز مشخص نیست کدام شخص از مسیحیان این سمت را بر عهده گیرد و لکن عطف به ترکیب پارلمان ، تعیین کننده بودن اراده جریان ۸ مارس برای انتخاب رئیس جمهور را یادآور می شود . 🔸️در طایفه اهل سنت اما اختلافات و چند دستگی ها فراوان ارزیابی می گردد و کار انتخاب نخست وزیر براساس اجماع این طایفه اصلا راحت نیست ؛ چون پس تحریم انتخابات توسط سعد حریری و المستقبل ، هیچ جریانی اکثریت قابل توجه را در اختیار ندارد و فواد سینیوره ( اهل صیدا ) و اشرف ریفی ( اهل طرابلس ) که هردو از مخالفان ۸ مارس هستند نیز نتوانسته اند نمایندگان قابل توجهی به پارلمان بفرستند و خود آنها نیز اختلافات عمیقی دارند . 🔸️لازم به یادآوری است که وضعیت نمایندگان ۸ مارس در طایفه سنی در پارلمان جدید بهتر از دوره گذشته است. 🔸️در پایان نگارنده یاد آور می شود که با توجه انصراف حریری و رهبری سمیر جعجع بر اقلیت ۱۴ مارس و پولهای هنگفت سعودی ، لبنان طی ماههای آتی اتفاقات تنش زایی را تجربه خواهد کرد اما با توجه به اکثریت پارلمانی جریان ۸ مارس و قدرت بالای نظامی حزب الله و حمایت این جنبش از ارتش لبنان ، بعید است که جنگ داخلی در عروس خاورمیانه شعله ور گردد.
مواد شوینده گران نشده است 🔹پایگاه اطلاع‌رسانی دولت: جداول قیمتی انواع مواد شوینده از جمله پودرهای شوینده دستی و ماشینی، مایعات دستشویی و ظرفشویی، شامپو، صابون و خمیردندان در فضای مجازی، غیرمستند و غیر واقعی است. 🔹مقام آگاه در ستاد تنظیم بازار: تاکنون هیچ بحث و تبادل نظری در خصوص قیمت‌های جدید محصولات صنایع شوینده انجام نشده و هرگونه افزایش قیمت‌ها در این حوزه فاقد مجوز است.
🌺 ضروری‌ترین فرائض مسئولان و آحاد مردم 📌رهبر انقلاب اسلامی در پیامی با تشکر از فعالان دلسوز حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و چاره‌جوئی برای نجات کشور از آینده‌ی هولناک پیری جمعیت را سیاستی حیاتی و از ضروری‌ترین فرائض دانستند. 🔴متن پیام که امروز در نشست ستاد ملی جمعیت توسط دکتر فروتن دبیر ستاد قرائت شد، به این شرح است: 🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🔹با سلام به همه‌ی کسانی که دلسوزانه و عاقبت‌اندیشانه به فعالیت در حوزه‌ی جمعیت روی آورده‌اند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چاره‌جوئی برای نجات کشور از آینده‌ی هولناک پیری جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروری‌ترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. 🔹این فریضه درباره‌ی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگ‌ساز، تأکید بیشتر می‌یابد. این یک سیاست حیاتی برای آینده‌ی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانه‌ی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همه‌ی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آینده‌ی کشور را از آن بهره‌مند ساخت. 🔸به دست‌اندکاران این حسنه‌ی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگ‌سازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند. 🔹توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم. 🍃🌷سیّدعلی خامنه‌ای🌷🍃
🔰عزم سپاه برای توسعه موتورهای فضایی سوخت جامد 📌هرچند عمده کارایی و ارزش‌افزوده فعالیت‌های فضایی در ماهواره‌ها و کارکرد آن‌ها خلاصه می‌شود، اما بااین‌حال زیربنای توسعه فضایی، ماهواره‌برها هستند؛ چراکه تا ماهواره‌بر نتواند به‌درستی عمل کند، اساساً ماهواره‌ای در مدار تزریق نخواهد شد. وزارت دفاع کشورمان برنامه فضایی خود را با ماهواره‌برهای سوخت مایع آغاز کرد و «سفیر» نخستین ماهواره‌بر ایران بود که در ادامه راه جای خود را به ماهواره‌بر سیمرغ داد و در حال حاضر به سریر و سروش رسیده است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز عزم خود را برای توسعه ماهواره‌برهای سوخت جامد به‌عنوان بسترهای ارزان‌قیمت و با قابلیت اطمینان بالا برای پرتاب‌های فضایی جزم کرده و در این مسیر توانسته است برخی از فناوری‌های جدید را هم توسعه دهد. تلاش مجموعه سپاه پاسداران در این حوزه توسعه موتورهای فضایی سوخت جامد است که اولین محصول آن‌که در بهمن‌ ۱۳۹۸ رونمایی شد، موتور فضایی سلمان بود.  دی‌ سال گذشته بود که سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خلال یک سخنرانی، خبر از تست جدیدترین موتور فضایی کشور با قابلیت ایجاد ۶۸ تن نیروی رانش (تراست) خبر داد. کمی پس از صحبت‌های سردار حاجی‌زاده تصاویر مربوط به تست این موتور منتشر شد، موتوری که نامش «رافع» بود. در حقیقت با دستیابی سپاه به موتور فضایی سوخت جامد و نازل متحرک «رافع» می‌توان با قاطعیت ادعا کرد که گلوگاه پرتابگر در کشورمان رفع شده است و این مسئله خود فتح بابی برای بیشتر شدن تعداد پرتاب‌های فضایی ایران در سال، توسعه صنعت ساخت ماهواره و همچنین بالا بردن قابلیت اطمینان پرتابگرهای فضایی کشورمان برای انجام پرتاب برای دیگر کشورها خواهد شد. در سال‌های آینده باید منتظر ورود به خدمت نسل جدیدی از موتورهای فضایی سوخت جامد توسط سپاه باشیم که توان حمل محموله‌های سنگین‌تری را در مدارهای بالاتر خواهند داشت.
✅کارمند گروگانگیر در سازمان املاک و اموال ایلام، اخراج نشده بود رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان در گفت‎وگو با ایرنا: 🔹کارمندی که در ایلام اقدام به گروگانگیری و خودکشی کرده است، بر خلاف گمانه زنی‌های برخی رسانه‌ها، از کار اخراج نشده بود، بلکه مشغول به کار بوده و حتی حقوق اردیبهشت ماه را هم دریافت کرده است. 🔹این فرد کارمند نگهبانی اداره اموال و املاک در ایلام بوده است که امروز با اقدام به گروگانگیری همکاران خود به دلایل شخصی، نهایتا خودکشی کرده است. 🔹در آخرین جزییات اعلام شده از واقعه گروگانگیری در سازمان املاک و اموال بنیاد مستضعفان ایلام، اختلاف شخصی انگیزه اصلی گروگانگیر اعلام شده است.
🔰الزامات جراحی اقتصادی در کشور ✍🏻 علی محمدی 🔶سال‌هاست که طرح تحول اقتصادی به‌عنوان یک برنامه اصلاح ساختارهای اقتصادی با تأکید بر هفت محور بهره‌وری، یارانه، مالیات، گمرک، بانک داری، ارزش پول ملی، توزیع کالا و خدمات تدوین شده است. همه کارشناسان اقتصادی نیز اذعان به اجرای این طرح دارند. هرچند برخی دولت‌ها از ترس تضعیف مقبولیت سیاسی، از اجرای این طرح سر باز زدند؛ ولی دولت سیزدهم در ابتدای اولین سال شروع به کار خود، بدون ملاحظات این‌چنینی، اقدام به آغاز این جراحی بزرگ نمود. بااین‌وجود به نظر می‌رسد که برای اجرای این طرح بزرگ، باید الزاماتی را در نظر گرفت: 1⃣- تجربه کشورهایی که اصلاحات عمیق اقتصادی داشته‌اند، نشان می‌دهد که اجرای موفق این طرح مستلزم عزم ملی و وحدت همه گروه‌ها و احزاب در یاری نمودن دولت است. ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی، باعث ایجاد دودستگی در بدنه اجتماعی و یاس و ناامیدی در دولت می‌شود. 2⃣- دولت در اجرای طرح تحول اقتصادی می‌بایست مرتباً در میان مردم باشد و آن‌ها را از جزئیات امور آگاه سازد. داشتن پیوست رسانه‌ای برای اقناع‌سازی افکار عمومی از مهم‌ترین الزامات اجرای طرح است. وزن جریان تحریف و سازوکار رسانه‌ای آفندی و پدافندی با آن باید طرح‌ریزی شود. 3⃣-کسب نتیجه مؤثر، محسوس و پایدار فقط زمانی امکان‌پذیر است که هر هفت بخش اقتصادی ذکر شده، در یک دوره ۴ تا ۵ ساله اجرایی گردد. چنانچه در گام اول یا دوم دولت متوقف شد، نه‌تنها شرایط بهبود نمی‌یابد، بلکه اقتصاد دچار بحران‌های شدیدتری همچون مارپیچ تورم دستمزد خواهد شد. 4⃣- اجرای سیاست‌های حمایتی دقیق و علمی در سه بخش تولید، توزیع و مصرف، به‌گونه‌ای که خود این سیاست‌ها بحران‌آفرین نباشند. علم اقتصاد تأکید می‌دارد که در کدام بخش، از چه نوع سیاست حمایتی استفاده شود؛ اما نکته مهم این است که این سیاست‌ها دو ویژگی باید داشته باشد: اولا تشدیدکننده شاخص‌هایی مثل نقدینگی بی‌کیفیت نشود،ثانیا این سیاست ها به گونه ای طراحی شود که در طول زمان ارزش و اثر آن کاهش نیابد. 5⃣- در همه فرآیند اجرایی سازی طرح تحول اقتصادی، می‌بایست گام‌به‌گام دولت به نقش اصلی خود در اقتصاد برگردد و با اصلاح روند سازوکار خصوصی‌سازی، سهم مردم را از اقتصاد افزایش دهد. جذب سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب‌وکار از طریق پیگیری و تلاش برای رفع تحریم‌ها و اجرای بیمه ریسک‌های سیاسی- اقتصادی باید در دستور کار قرار گیرد. 6⃣- استحکام و تقویت سیستم کنترل و نظارت بر اقتصاد از اساسی‌ترین ملزومات است که شروع اصلاح نظامات اقتصادی بدون آن، نتیجه‌ای جز فساد شکل نخواهد داد و اجرای طرح را با کندی مواجه خواهد نمود. 7⃣- در تمام طول دوره اجرای طرح باید ارتباط با کارشناسان منتقد و موافق قطع نشود و به صورت مستمر گزارش‌های آسیب‌شناسی و ارزیابی نقاط ضعف و قوت موجود، احصا گردد؛ تا ادامه مسیر هموارتر شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| ماجرای احتکار روغن توسط آخوندهای معلوم الحال !؟! ✍️ از دیروز کلیپی از چند روحانی در حال پخش است که نشان می‌دهد آنها مواد غذایی مثل روغن و مرغ و... جابجا می‌کنند و گزارشگر پشت دوربین، آن را احتکار روغن توسط روحانیون معرفی می کند! 🔻حمله به روحانیت با چاشنی تخریب هدفمندی یارانه ها امر تازه و غریبی نیست، اما اینکه هنوز هستند عده ای که این مطالب را باور و منتشر می کنند، کمی تا قسمتی عجیب است!! ⚠️ واقعیت ماجرا چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️تحریم و ایجاد آشوب نقشه‌ای برای تحمیل سازش
💢رد پای سرویس‌های بیگانه در فتنه ‌انگیزی اخیر ✍ محمد ایمانی ۱) مقارن با تحریک چند راننده اتوبوس برای عدم جابه‌جایی مسافران در مسیر‌های طولانی غرب-شرق و جنوب-شمال تهران که می‌توانست موجب نارضایتی مردم شود، دو تبعه فرانسه هنگام خروج از کشور در فرودگاه امام خمینی بازداشت شدند. ۲) آنها در پوشش گردشگر به مدت ده روز در ایران حضور یافته بودند. اما سسیل کولر، عضو فدراسیون آموزش و فرهنگ سندیکای نیروی کار فرانسه بود که به همراه همسرش به تهران آمده و با برخی عناصر فعال در حوزه‌ براندازی و نافرمانی مدنی ارتباط گرفته بود. ۳) همزمان، رضا شهابی که به همراه برخی دیگر و با هدایت برخی سرویس‌های بیگانه، در حوزه کارگران شرکت واحد فعالیت می‌کند، بازداشت شد. او قبلا در پوشش شرکت در کنگره س‌ژ‌ت در شهر دیژون، به فرانسه رفته و برخی آموزش‌ها و ارتباطات را دریافت کرده بود. شهابی سفری هم به ‌ترکیه و آلمان داشت. ۴) در کنار شهابی، زنی به نام مریم اسدالهی معروف به انیشا هم به اتهام ارتباط و همکاری با تیم برانداز خارجی بازداشت شده است. فرد دیگری که به اتهام ارتباط مشکوک خارجی و اقدامات ضدامنیتی توسط مراجع ذی‌صلاح بازداشت شده، سعید مدنی، از عناصر مرکزیت گروهک موسوم به ملی مذهبی است. ۵) برخی اعضای مرکزیت این گروهک (تقی رحمانی،رضا علیجانی و...)، به همراه برخی مشاوران موسوی در فتنه سبز، پس از فرار از ایران در پاریس مستقر شده و در کنار سازمان ‌تروریستی منافقین، زیر چتر سرویس جاسوسی فرانسه که هماهنگ با سرویس‌های آمریکا، اسرائیل، انگلیس عمل می‌کند، قرار گرفتند. ۶) پاریس از سال 88 تبدیل به ترمینال فعالیت دو طیف فراری «اصلاح‌طلبان افراطی» و «گروهک ملی-مذهبی» شد که با عنوان شورای هماهنگی سبز دور هم جمع شدند؛ اردشیر امیرارجمند، رحمانی، علیجانی، کاظمیان، روستایی (عضو شورای سردبیری شرق،برخی اعضای باند مهدی هاشمی معدوم و روزنامه‌نگاران فراری. ۷) موضوع دیگر، کانال آمدنیوز (‌ترمینال ارتباطی داخل و خارج) است. پیش از بازداشت وانتقال به ایران، تحت حفاظت شدید نیروهای امنیتی فرانسه قرار داشت. آمدنیوز در فتنه دی 96 و آبان 98 فعال بود. زم سال97 در گفت‌و‌گو با یک شبکه ضدانقلاب، پروژه کارفرمایان امنیتی خود را اینگونه بازگو کرد: ۸) زم: در انتخابات96 این‌جور نبود که بگوییم اصلاح‌‌طلبیم یا عاشق روحانی. مجموعه ما تحلیل امنیتی داشت. می‌خواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟ ۹) زم: ما براساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت‌سر فردی مثل روحانی. کشور باید به نقطه جوش می‌‌رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می‌‌آمد، کار به نقطه جوش نمی‌‌رسید. ۱۰) طیف مدعی اعتدال و اصلاحات که پس از شکست در فتنه سیاسی در سال 88، آدرس تحریم‌های فلج‌کننده را به مقامات آمریکایی داده بود، با موج‌سواری و ادعای لغو تحریم‌ها، در سال 92 توانست به دولت و سپس مجلس برگردد و به مدت 8 سال، موجب عقبگرد بی‌سابقه اقتصاد کشور شود. ۱۱) آنها با معطل‌کردن کشور در برجام و تعطیلی تولید داخلی و صادرات، موجب تشدید تورم و رکود شدید و انباشت کسری بودجه و بدهی‌های دولت شدند و سرانجام دولت را با خزانه خالی و دارای کسری‌های شدید تحویل دادند، در حالی که تورم را هم به 60 درصد رسانده بودند. ۱۲) پس از اخراج از دولت و مجلس، خط دیگری در دستور کار منافقین قرار گرفت: موج سواری روی نارضایتی‌ ناشی از سوءمدیریت خود، تحریک به تجمع و مطالبه افزایش حقوق‌، با اینکه در دولت می‌گفتند خزانه خالی است و تزریق نقدینگی، به‌ جای تامین معیشت، موجب تشدید تورم و فشار بیشتر بر مردم می‌شود. ۱۳) سخنان تیر۹۶ وزیر اطلاعات مبنی بر اینکه «همزمان با ناتوی فرهنگی ونظامی، با ناتوی اطلاعاتی مواجهیم»، به اتاق مشترک سیا،MI6، موساد و سرویس فرانسه (DGSE) اشاره دارد. اخیرا همزمان با تجمع فسیل های منافقین مقابل کاخ سفید، شاهد سفر دزدانه پمپئو به کمپ ‌تروریستها در آلبانی بودیم. ۱۴) چند سال قبل «سباستین سورن» دبیر دوم سفارت انگلیس و «شارلوت لوپز» رایزن سیاسی سفارت فرانسه در تهران، هنگام فیلمبرداری از مراکز حساس نظامی و امنیتی در منطقه مرزی کردستان بازداشت شدند. آن زمان، فرانسوا- سنمو (مدیر بخش اطلاعات سازمان جاسوسی فرانسه) سفیر فرانسه در تهران شده بود. ۱۵) بازداشت سفیر انگلیس به هنگام تحریک به اغتشاش در سال 98 و اعترافات حسین رسام(رابط سفارت انگلیس) از جمله شواهدی است که از نقش‌آفرینی برخی دیپلمات‌های بیگانه در فتنه‌انگیزی‌ها حکایت می‌کند. رسام در دادگاه: «در طول 5 سال اخير، 130 نفر و طي يک سال اخير 50 نفر را جذب سفارت کردم »
📌تداوم بن‌بست سیاسی در عراق ✍ حمید خوش‌آیند 🔹اظهارات جدید مقتدی صدر در نطق اخیر تلویزیونی‌اش مبنی بر قرار گرفتن به‌عنوان اپوزیسیون ملی و عدم مداخله‌کننده در مذاکرات تشکیل دولت که همراه با حمله تند به چهارچوب هماهنگی شیعیان بود، پیش از آنکه روند تشکیل دولت در عراق را تسهیل کند، بر پیچیدگی اوضاع سیاسی، میدانی و اجتماعی در این کشور می‌افزاید. 💠گزاره‌های‌خبری: 1️⃣- در روزهای گذشته مقتدی صدر، رهبر جریان صدر که بزرگ‌ترین بلوک پارلمان در ائتلاف نجات میهن را دارد، در یک پیام تلویزیونی با انتقاد شدید از «چهارچوب هماهنگی شیعیان» (الاطار التنسیقی) تأکید کرد، «هرگز به وضعیت سهمیه‌بندی مناصب در عراق باز نخواهد گشت». صدر در سخنرانی تلویزیونی کوتاه خود گفت، از اینکه یک‌سوم شکننده نصاب، مانع از تشکیل دولت اکثریت شده‌اند، تعجب نمی‌کند اما آنان (چهارچوب هماهنگی شیعیان) وقاحت را به‌جایی رسانده‌اند که قوانینی را که به نفع ملت است معطل کرده‌اند و نه می‌گذارند دولت اکثریت برای خدمت به ملت تشکیل شود، نه دولت کنونی می‌تواند به ملت خدمت کند! قدرت‌طلبی چشمان آنان را «در برابر مشکلات مردم، شامل فقر و سلطه شبه‌نظامیان و سرسپردگی و خطر عادی‌سازی روابط و محیط‌زیست و فساد بسته است. وی خطاب به گروه «چهارچوب هماهنگی شیعیان» گفت که چه عذری برای محروم کردن مردم از روزی‌شان دارند و افزود که از خشم مظلومان بترسند و آه مظلوم دامن همه آنان را خواهد گرفت! او گفت که اگر آنان فکر می‌کنند با این رفتارها «ما را به ائتلاف با خود وادار می‌کنند، مطمئن باشند که هرگز نمی‌گذاریم عراق به سهمیه‌بندی فرقه‌ای و توافق برگردد که سال‌هاست همین توافق به همه‌چیز در عراق آسیب زده است». 2️⃣- علاوه بر این، صدر با انتشار توئیتی با اشاره به وقایع پس از انتخابات نوشت: «تنها راه پیش روی ما پیوستن به اپوزیسیون ملی، دست‌کم برای مدت ۳۰ روز است. اگر جناح‌ها و کمیته‌های پارلمانی در این مدت موفق به تشکیل دولت شوند، این بسیار خوب است. در غیر این صورت تصمیم دیگری اتخاذ و در زمان مناسب آن را اعلام می‌کنیم». 💠گزاره‌های‌تحلیلی: 1️⃣- اظهارات اخیر صدر مبنی بر قرار گرفتن به‌عنوان اپوزیسیون ملی و عدم مداخله کننده در مذاکرات تشکیل دولت، اگرچه بیشتر شبیه کاغذبازی سیاسی و یا اهرمی برای امتیازگیری است، ولی در عمل باعث پیچیدگی اوضاع در عراق می‌شود؛ شرایطی که عملاً از طریق طولانی‌تر کردن روند تشکیل دولت در عراق، باعث ماندگاری فضای بی‌ثباتی سیاسی و توسعه تهدیدات امنیت ملی و درنتیجه گسترش طول و عرض و عمق زمین‌بازی آمریکا و گروه‌های تروریستی در عراق می‌شود. 2️⃣- صدر از یک‌سو به دنبال مرجعیت سیاسی در عراق است و از سوی دیگر می‌خواهد مسئولیت شرایط وخیم اقتصادی و اجتماعی و سیاسی در عراق را یکجا بر دوش چهارچوب هماهنگی شیعیان که رقیب خود در قدرت می‌پندارد، بیندازد. طرح تبدیل به اپوزیسیون ملی نیز موضوعی است که دقیقاً بر اساس روحیات شخصی و دیدگاه‌های سیاسی صدر شکل گرفته است. صدر احزاب و جریانات سیاسی عراق را در یک دوراهی قرار داده است؛ یا تشکیل دولت اکثریت و یا تبدیل‌شدن به اپوزیسیون که در هر دو حال برجستگی صدر در عراق حفظ می‌شود. 🔸️نکته‌راهبردی: اظهارات صدر هرچه باشد، با واقعیات سیاسی و میدانی عراق منطبق نیست. جریان صدر با میزان کرسی‌هایی که دارد، چاره‌ای جز جلب رضایت چارچوب هماهنگی، برای تشکیل دولت اکثریت ملی ندارد. تشکیل یک دولت توافقی مبتنی بر قاعده برد- برد که مورد حمایت جمهوری اسلامی نیز است، تنها راه‌حل معقول، منطقی و منطبق بر واقعیات سیاسی و میدانی عراق است.
⭕️تجمع مردم غیور ایذه در محکومیت حادثه هتک حرمت قرآن 🔹مردم ایذه امروز با حضور در خیابان ها و سر دادن شعار اهانت به مسجد النبی این شهر طی روزهای گذشته را محکوم کردند.
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓احمد الحسن الیمانی کیست؟ کجا درس خوانده؟ ⁉️ارتباط او با محافل جاسوسی و امنیتی چیست؟ برای پاسخ به این سوالات، کلیپ فوق را تماشا کنید 🎥کلیپ را درآپارات با کیفیت بالا مشاهده بفرمایید👇🏼 https://aparat.com/v/0v1U4
💢واکنش روزنامه رسالت به نامه پرویز پرستویی: به مردم آدرس غلط ندهید روزنامه رسالت امروز در مطلبی با عنوان «سخنی با حاج کاظم» نوشت: 🔹مسائل سیاسی، پیچیدگی های خاص خود را دارد و باید از کار عجولانه و غیرکارشناسی در آن پرهیز شود. 🔹چه کسی در این کشور است که خواهان رفاه نباشد؟ اما اقتصاد و سیاست به این آسانی نیست که با یک امضا یا یک توافق یا یک سازش به مراد دلمان برسیم. 🔹روند و فرآیندهای پیچیده و بعضا بلندمدتی می طلبد که یاری همه مسئولان و مردم باید پای آن باشند؛ اگر اقتصاد و سیاست به این راحتی بود ما نباید در هیچ کشوری ناراحتی و مشکل و رنج می داشتیم و همه مشکلات دنیا با یک امضا حل می شد و مؤلفه های زیادی در آن تاثیرگذار نبود. 🔹جهان را تماشا کنید؛ اوکراین، فلسطین، یمن، افغانستان و … هر جا را که می بینیم دردی است اما علاجی به آسانی چیزی که شما می پندارید، ندارد. 🔹رئیس جمهور اوکراین دوست ندارد مردمانش در امنیت و آرامش باشند؟ پس چرا امضایش را از مردمانش دریغ می کند؟ اگر منظورتان توافق بی چون و چرا با غرب است، که ما هنوز داریم تاوان خسارت توافق بدون ضمانت را می دهیم.
ورود کشور به جنگ ادراکی 🔺پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است. جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ ‌یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است. اما جنگ ادراکی یا شناختی چیست؟! 🔹 آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به بدبینی شده باشد؟ 🔹 آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟ 🔹 آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟ 🔹 آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟ 🔻جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است. 🔸این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت می دهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند. 🔸 هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟ 🔸خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود... اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است. 🔸حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد. 🔸حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است! منفی سازی : ۱. چهره دین ۲.معصومین ۳.علمای دینی ۴.چهره ولایت فقیه
آمارهای باور نکردنی از کشف اقلام احتکار شده در چند روز اخیر 🔹 وقتی دلال ها با تمام توان در برابر مردمی سازی یارانه ها می ایستند 🔹 وقتی در شرایط سخت اقتصادی خودمون به خودمون رحم نمی‌کنیم
🔴 خطری که تن رهبری را می لرزاند!!! 🔹به نظر شما مقام معظم رهبری(حفظه الله) در بیان خطرات چه موضوعی فرموده اند که تن انسان می لرزد؟ مذاکره با آمریکا؟ نفوذ؟ مشکلات اقتصادی؟ مشکلات فرهنگی؟ و ... هیچکدام !! 🔺معظم‌له در آذرماه سال ۹۲ (هشت و نیم سال پیش!) در دیدار اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، فرمودند:  "مسئله‌ی جمعیّت یکی از خطراتی است که وقتی انسان درست به عمق آن فکر می‌کند، تن او می لرزد ... مسئله‌ی جمعیّت را جدّی بگیرید؛ جمعیّت جوان کشور دارد کاهش پیدا می‌کند. یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست. یعنی مسئله‌ی جمعیّت از آن مسائلی نیست که بگوییم حالا ده سال دیگر فکر می‌کنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسل‌ها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست." متاسفانه دولت قبل کمترین اعتقادی به این مسئله نداشت ؛ اما قانون "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" که این مجلس به تصویب رساند یک شروع خوب است که انشاالله با اجرای کامل و صحیح توسط دولت آقای به نتایج خوبی برسد. اما برای دفع این خطر حیاتی علاوه بر تدوین قوانین مناسب ، باید به صورت عمومی ، سبک زندگی در جامعه اصلاح شود و این موضوع امکان پذیر نیست مگر با احساس وظیفه همه ما ... ✍
🔴بعد از اینکه مشخص شد که کلیپ منتشر شده که درش روحانیون بسته‌های ارزاق و روغن جابه‌جا میکنن برای توزیع بین فقرا بوده، آقای صدرالساداتی عذرخواهی کرده... 🔹بزرگوار توبه و عذرخواهی شما اینه که دست از این روش غیر دقیق در عدالتخواهی بردارید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کشف فیلمها و عکسهای قلابی در عملیات روانی شبکه های اجتماعی ،حتما ببینید
🔺‏بعد از دو سه سال عزاداری اصلاح‌طلبان برای از دست دادن فرصت مذاکره با ترامپ در دولت روحانی، دیروز آقای عراقچی اعلام کرده پیام آبه شینزو از طرف آمریکا منافع ما را تأمین نمی‌کرد.... امیدواریم ان‌شاءالله دیگه دوستان رضایت بدهند!
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه 🎬 قطب نما ۲۲۹ / درمان اصولی اقتصاد 🔻تحولات جهانی خصوصا جنگ اوکراین تغییرات بزرگی را در امنیت غذایی جهان ایجاد کرده است. در سالهای اخیر در ایران به خاطر یارانه ای که دولت برای نان،مواد پروتیینی، گوشت و لبنیات می پرداخت باعث شده است تا "نان و آبگوشت" ایرانی تا فاصله ۳۰۰ کیلومتر به کشورهای ترکیه،آذربایجان،پاکستان،افغانستان و عراق پر بکشد، نان خورهای این سفره؛ ۱۰ میلیون اتباع در داخل و ۱۵ میلیون در خارج را هم سیر می کرد اما مردم خودمان همچنان در تورم نمی توانستند کالاهای اساسی را بر سر سفره خود فراهم کنند. 🔗دریافت با کیفیت اصلی👇 https://basirat.ir/fa/news/337498 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
43.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴جواب مطلب پرویز پرستویی که خطاب به رهبر حفظه الله داده