♦گرهگشایی سلیمانی و نصرالله در عراق
در حالی که عادل عبدالمهدی، نخستوزیر عراق تا کنون درباره سرنوشت نامزد جنجالی تصدی وزارت کشور «فالح الفیاض» اظهار نظر نکرده، «محمد الکربولی» نماینده محور ملی در پارلمان عراق گفته است: «وزیر کشور همزمان با آغاز فصل قانونگذاری جدید در پنجم مارس آغاز به کار میکند و گره وزارت کشور باز میشود.» روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» نیز در این باره مدعی شد؛ «ائتلاف سائرون به رهبری مقتدا صدر، رهبر جریان صدر و ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری در بیروت با یکدیگر دیدار کردند. حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله در این نشست پنج ساعته هم حضور داشته است. دو گروه در این نشست که قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس هم در آن حاضر بود، درباره حل مشکل وزارت کشور و فالح الفیاض نامزد جنجالی تصدی این پست به توافق رسیدند.» در این توافق به کنارهگیری الفیاض از وزارت کشور اشاره شده و برخی مقامات ارشد این وزارتخانه برای تصدی این وزارتخانه معرفی خواهند شد. الفیاض سکانداری وزارتخانه جدیدی با عنوان «وزارت امنیت ملی» را به عهده خواهد گرفت. گفتنی است، این وزارتخانه حاصل ادغام سازمان امنیت ملی و سرویس امنیت ملی است. این دو نهاد زیر نظر الفیاض قرار دارند. با این اوصاف، شمار وزارتخانهها در کابینه عبدالمهدی از ۲۲ واحد به ۲۳ واحد وزارتی افزایش مییابد.
نامه بسیج حقوقدانان به شورای نگهبان.docx
24.5K
با توجه به مطرح شدن طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی سازمان بسیج حقوقدان در نامه ای به شورای نگهبان، ایرادات قانونی این طرح را ذکر و شرح داده است
پیامهای حضور تماشایی
ملت بزرگ ایران با حضور خیرهکننده و تماشایی خود در جشن چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی بار دیگر دشمنان انقلاب اسلامی را ناامید و مأیوس کردند. آمریکاییها با تبلیغات رسانهای خود به همپیمانان خوشخیال خود قبولانده بودند که انقلاب اسلامی ایران 40 سالگی خود را نخواهد دید، از این رو میلیونها دلار پول و سرمایه از آنها دوشیده بودند، اما در مقابل دوستداران انقلاب اسلامی همواره به تداوم انقلاب اسلامی امیدوار بودند که حضور تماشایی دیروز مردم در راهپیمایی 22 بهمن سبب تقویت روح امید در بین حامیان انقلاب در سراسر جهان شد. از طرفی این شکست بزرگ بار دیگر ضعف آمریکاییها را به همگان نشان داد؛ اما درباره زمانشناسی و حضور مؤثر مردم در روز 22 بهمن به نکاتی اشاره میشود؛
1ـ از بعد داخلی باید گفت، الفـ مردم نشان دادند نه تنها به انقلاب و نظام اسلامی امیدوارند، بلکه حل مشکلات اقتصادی را در دل انقلاب اسلامی پیگیر و خواستارند؛ لذا حضور گسترده مردم خط بطلانی بود بر همه آنهایی که ادعای فاصله گرفتن مردم از نظام را مطرح میکردند. در حقیقت، مردم در این حرکت بزرگ نشان دادند، خود صاحبان اصلی انقلابند، اعتقادی که نسبت به سال ۱۳۵۷ هیچ تغییری نکرده است. بـ اگر فرد یا گروهی در داخل کشور برخلاف منافع کشور و نظام حرکت کند، بدون شک از مردم دور خواهد شد. بنابراین انقلاب اسلامی به خوبی توانسته است با شناسایی ظرفیتهای داخلی در مقابل سیل عظیم توطئههای اقتصادی، نظامی و سیاسی ایستادگی کند. به این ترتیب، اگر گروه یا فردی درصدد نادیده گرفتن ظرفیت داخلی و به دنبال نگاه به بیگانه باشد، نه تنها موفقیتی به دست نمیآورد؛ بلکه بین خود و مردم هم فاصله ایجاد خواهد کرد.
2ـ از بعد خارجی هم اگر به رفتار آمریکا نه در چهل سال گذشته، بلکه در همین یک سال اخیر توجه کنیم، خواهیم دید آنها کار انقلاب را تمامشده تلقی میکردند. تشدید تحریمها و تلاش برای تورم روزافزون که از طریق نفوذ در برخی مراکز اقتصادی صورت گرفت، آنها را امیدوارتر کرده بود؛ اما مردم ایران در 22 بهمن آمریکا را دچار یک سردرگمی اساسی کردند و خط بطلانی بر تحلیلهای سیاستمداران آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران کشیدند؛ از این رو در شروع دهه پنجم انقلاب اسلامی، شاهد تغییر اساسی در نگرش کشورها به ایران با اقتدار خواهیم بود. انشاءالله.
♦ ردّ واقعیت!
اگرچه در بعد رسانهای دونالد ترامپ و مشاوران و معاونانش میگویند ایران به شدت تحت فشار است و از پیروزی بزرگ خود سخن میگویند و میلیاردها دلار خرج جریان رسانهای ضد ایرانی خود میکنند، اما اگر گزارش دستگاههای اطلاعاتی ایالات متحده را بخوانید و در میان اسنادی که بر روی میز کار رئیسجمهور آمریکا قرار میگیرد، جستوجو کنید، رد واقعیت را خواهید یافت؛ چنانکه در یکی از جدیدترین گزارشهای گروه اطلاعاتی «سوفان» وابسته به «علی سوفان» عضو سابق «افبیآی» با عنوان «انقلاب انعطافپذیر ایران» آمده است؛ «چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در شرایطی فرا رسید که جایگاه منطقهای این کشور به بالاترین سطح از سال 1357 تاکنون رسیده است. اگرچه ایران در چهل سال گذشته با چالشهایی مواجه بوده؛ اما دولت ایران در حال حاضر در مقایسه با هر زمان دیگری پس از انقلاب از نفوذ بیشتری در منطقه برخوردار است.» در بخش دیگری از این گزارش آمده است: «وضع مجدد تحریمهای آمریکا از جانب دولت دونالد ترامپ علیه ایران نتوانسته ایران را در سطح جامعه بینالملل منزوی کند و انعطافپذیری اقتصاد ایران که موجب ناکامی سیاستهای ضد ایرانی آمریکا شده، دستاوردی است که نتیجه تلاشهای موفقیتآمیز حاکمیت ایران برای متنوع کردن اقتصاد و کاهش وابستگی به صادرات نفت خام است. با وجود برخی کاستیها و کاهش ارزش پول ملی همه کارشناسان معتقدند اقتصاد ایران از این دوره عبور خواهد کرد.» گزارشی که میتوان آن را اذعان واشنگتن به قدرت ایران دانست و مطمئناً سران کاخ سفید بهتر از هر سیاستمداری در جهان میدانند در برابر ایران شکست خوردهاند.
🔴اگر شاه هم ۴۰ سال فرصت داشت به همینجا نمیرسیدیم؟
✔ فرد هالیدی در کتاب "توسعه سرمایهداری در ایران" میگوید در دهه ۴۰ اجاره بها حدود ۶۰ درصد از حقوق و دستمزد مردم بود. تا سال ۵۲ پانزده برابر افزایش یافت. در سال ۵۳ مجددا دویست درصد رشد کرد و در سال ۵۴ هم صد درصد دوباره افزایش یافت.
🔺نیکی کدی در کتاب "ریشههای انقلاب ایران" متذکر میشود که تا سال ۵۵ سی و شش درصد خانوارهای ۶ نفره فقط در یک اتاق زندگی میکردند. با بررسی آمار نشان میدهد خانوارهای تهرانی که تا آستانه انقلاب از اولیات مسکن مناسب محروم بودند به ۴۲ درصد رسیده بودند.
🔺آبراهامیان در "ایران بین دو انقلاب" میگوید از نظر خدمات بیمارستانی و نسبت تختهای بیمارستانی به جمعیت، پایینترین رتبه در غرب آسیا حتی در قیاس با ضعیفترین و فاسدترین کشورهای عربی، متعلق به ایران بود. در همین کتاب میگوید در آستانه انقلاب قریب ۷۰ درصد ایرانیهای بزرگسال بیسواد بودند. با آماری که از انگیزه کودکان برای تحصیلات ابتدایی میدهد نشان میدهد ما روز به روز داشتیم در بیسواد شدن بیشتر پیش میرفتیم.
🔺جان فوران در کتاب "مقاومت شکننده" مينويسد سال 51 و 52 قریب 64 درصد از جمعيت شهرنشين ايران دچار سوءتغذیه بودند. هیچ افق روشنی وجود نداشت. ما روز به روز داشتیم گرسنهتر میشدیم. با آمار نشان میدهد ما در سال ۵۶ و یک سال مانده به انقلاب درمرگ و میر نوزادان از رکوردداران جهان و رتبه اول خاورمیانه شده بودیم.
🔺بعد از ۴۰ سال، گزاره عوامانه "انقلاب از سر شکم سیری بود"، به این خاطر شکل گرفت که به دلیل رقابت گفتمانی با چپها ریشههای اقتصادی انقلاب همیشه نفی شد. اتفاقا گرسنگی و فقر و بیعدالتی در انقلاب نقش داشت ولی هیچ اثر شاخصی که وضع افتضاحی که در آن زندگی میکردیم را نشان مردم بدهد و توسط انقلابیون نگاشته شده باشد وجود ندارد. تمام این منابع موجود خارجی است.
🔺از گزاره قبلی مضحکتر، جمله "شاه هم اگر چهل سال فرصت داشت و میماند..." است. همه آمار و ارقام نشان میدهد ما هرچه به زمستان ۵۷ نزدیکتر میشدیم روز به روز حالمان داشت بدتر میشد. مثل منجلابی که هرچه بیشتر دست و پا میزدیم بیشتر داشتیم فرو میرفتیم. اگر دست #روح_خدا نبود هزار سال دیگر هم میماندیم جز غرق شدن راه دیگری وجود نداشت.
🔹جمهوری اسلامی کوهنورد است و انقلاب اسلامی قلهای که قرار بود به آن برسیم. دربازخواست از کوهنورد اگر تعارف داشته باشیم ممکن است در مسیر پیش رو هیچگاه به قله نرسد. ولی قبلش باید کویر پرسنگلاخ و دشت بزرگی که طی کرده تا بدین جا رسیده را هم ببینیم.
#وحید_اشتری
#تونی_اَلبلِر ‼‼
🔴نخست وزیر پیشین انگلیس و کمک های سعودی!!
🔻مقاله تونی بلر نخست وزیر پیشین انگلیس روز گذشته در روزنامه آمریکایی واشنگتن پست علیه ایران واکنش های منفی برخی کاربران در توئیتر را در پی داشت
🔹«مت داس» مشاور روابط خارجی «برنی سندرز» سناتور آمریکایی در این باره به طعنه نوشت: مطمئنم نوشتن نکات ضدایرانی نخ نما درباره ایران توسط بلر هیچ ربطی به پولی که او از عربستان و امارات متحده عربی گرفته است، ندارد. چرا باید کسی چنین فکری بکند؟
🔸 یک خبرنگار دیگر نیز در پیامی توئیتری با اشاره به مقاله بلر نوشت: اینها دقیقا مواضع حکومت سعودی بوده و این در حالی است موسسه بلر ۱۰ میلیون دلار از سعودی ها گرفته تا به ولیعهد عربستان مشاوره بدهد!!
🔹همچنین یک استاد دانشگاه نیویورک به کنایه تاکید کرد که بلر باید در مقاله خود به میلیون ها دلار پولی که از امارات متحده عربی در ازای مشاوره گرفته است، اشاره می کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دستگیری عوامل حمله تروریستی در بندر امام خمینی(ره)
⭕️ پلیس اطلاعات و امنیت عمومی نیروی انتظامی استان خوزستان موفق شد در کمتر از یک هفته عوامل حادثه تروریستی بندر امام خمینی(ره) در شهرستان ماهشهر را دستگیر کند.
⭕️ در این حمله تروریستی دو تن از ماموران کلانتری ۱۳ بندر امام خمینی(ره) شهید شدند.
سنجش های چند مرجع رسمی مشخص می کند راهپیمایی #چله_انقلاب در کلیه استانها(احتساب استانی) بین 3تا 50 درصد رشد داشته است و میانگین کشوری بالای 20درصد بوده است.استان تهران نیز 20 درصد رشد داشته است.اما برخی استانها مانند خراسان رضوی،البرز،آذزبایجان غربی در صدر قرار دارند
🔴 نامه جام زهر را امضا کردم اما واقعا متن آن را دقیق نخوانده بودم!
🔻 #بهروز_افخمی، کارگردان سینما، نماینده مجلس ششم و مشاور سابق کروبی:
🔸آذرماه ۷۵ در جلسهای که دفتر حفظ و نشر آثار امام (ره) برای کاندیداتوری خاتمی برگزار کرد، گفتم مطمئن باشید خاتمی رای می آورد اما معلوم است برنامه ای برای اداره کشور ندارید.
🔹بعد از حمایت از خاتمی، ضرغامی تلفنی با من تماس گرفت و گلایه کرد.
🔸قبل از مجلس ششم، اصلاحطلبان برای شورای شهر اول از من دعوت کردند تا کاندیدا شوم اما نپذیرفتم.
🔹به دعوت محمدرضا خاتمی کاندید مجلس ششم شدم، همان ابتدا گفتم خیلی با شما هم نظر نیستم اما ایشان گفت اشکال ندارد.
🔸به دموکراسی اعتقادی ندارم و این را در همان مجلس ششم به اصلاحطلبان هم گفتم.
🔹نامه جام زهر را امضا کردم اما واقعا متن آن را دقیق نخوانده بودم!
🔸 در جریان تحصن مجلس ششم به عنوان فیلمبردار حضور داشتم و خیلی از آن لحظات را ثبت کردم.
🔹 مصطفی معین فرد متفرعنی بود که کلاس خودش را هم نمی توانست اداره کند، حتی وزیر خوبی هم نبود بعد می خواست رئیس جمهور بشود!
🔸 ایده هر ایرانی ۵۰ هزار تومان را من به کروبی دادم و اصل این ایده را هم از حزب کارگر انگلیس گرفتم.
🔹 به جز خاتمی در سال ۷۶، سال ۸۴ برای کروبی هم یک مصاحبه تبلیغاتی مکتوب به صورت پرسش و پاسخ نوشتم و در رسانه ها منتشر کردم.
🔸 در انتخابات سال ۸۸ تقلب نشد، این حرف که سال ۸۸ هشت میلیون رای به کل آرا اضافه شد هیچ سندی ندارد.
🔹 کروبی قربانی زیاده خواهی های حزب مشارکت شد، البته کروبی این روحیه را دارد که از حرفش کوتاه نیاید هر چند اگر حقیقت ذبح شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملّت ایران به ویژه جوانان
📝نگاهی کلی به بیانیهای که از سوی حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صادر شد:
🔸جمهوری اسلامی ویژگی هایی دارد از جمله:
۱-برای همه چیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است چون ویژگیهایی مثل آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری در فطرت بشر است.
۲- به نقدها حسّاسیّت مثبت نشان میدهد. ولی از ارزشهایش فاصله نمیگیرد.
۳- انعطافپذیر و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است. اما تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست.
۴- پس از نظام سازی، به رکود و خموشی دچار نشده است. متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست.
۵-به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است. مرتکب افراطها و چپرویهایی که مایهی ننگ بسیاری از قیامها و جنبشها است، نشده است.
۶- این انقلاب از آغاز تا امروز نه بیرحم و خونریز بوده و نه منفعل و مردّد. در هیچ معرکهای گلولهی اوّل را شلیک نکرده است، ولی پس از حملهی دشمن از خود دفاع کرده و ضربت متقابل را محکم فرود آورده است.
۷- از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است و با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان ایستاده است
🔸درس هایی که رهبرانقلاب به عنوان نسل اول انقلاب برای جوانان گفتند:
🔹 همه چیز علیه ما بود، چه رژیم فاسد طاغوت که علاوه بر وابستگی و فساد و استبداد و کودتایی و چه آمریکا و قدرت های شرق و غرب.
🔹 هیچ تجربهی پیشینی و راه طی شدهای در برابر ما وجود نداشت. اما گام های بزرگی را طی کرد.
🔸ثمرات و نتایج گام اول انقلاب:
۱- ثبات و امنیّت کشور و تمامیّت ارضی و حفاظت از مرزها.
۲- موتور پیشران کشور در عرصهی علم و فنّاوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی.
۳- مشارکت مردمی را در مسائل سیاسی مانند انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملّی و استکبارستیزی به اوج رسانید.
۴-بینش سیاسی آحاد مردم و نگاه آنان به مسائل بینالمللی را به گونهی شگفتآوری ارتقاء داد.
۵-کفّهی عدالت را در تقسیم امکانات عمومی کشور سنگین کرد.
۶- عیار معنویّت و اخلاق را در فضای عمومی جامعه بگونهای چشمگیر افزایش داد.
۷- تبدیل شدن به نماد پر ابّهت و با شکوه و افتخارآمیز ایستادگی در برابر قلدران و زورگویان.
🔸ماموریت های نسل جوان برای گام دوم انقلاب:
۱- علم و پژوهش: دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است... ما هنوز از قلّههای دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّهها دست یابیم.
۲- معنویّت و اخلاق: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای اخلاق به معنی رعایت فضلیتهای اخلاقی
۳- اقتصاد: جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت اقتصاد مقاومتی را اجرا کنند.
۴-عدالت و مبارزه با فساد: مّا تبعیض در توزیع منابع عمومی و میدان دادن به ویژهخواری و مدارا با فریبگران اقتصادی که همه به بیعدالتی میانجامد، بشدّت ممنوع است؛ همچنین غفلت از قشرهای نیازمند حمایت، به هیچ رو مورد قبول نیست.
۵- استقلال و آزادی: استقلال ملّی به معنی آزادی ملّت و حکومت از تحمیل و زورگویی قدرتهای سلطهگر جهان است. و آزادی اجتماعی به معنای حقّ تصمیمگیری و عمل کردن و اندیشیدن برای همهی افراد جامعه است.
۶-عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن: این هر سه، شاخههایی از اصلِ «عزّت، حکمت، و مصلحت» در روابط بینالمللیاند.
۷-سبک زندگی: تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است.
🔸متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/brgcns
@Farsna
♦بیانیه رهبر انقلاب برای #گام_دوم_انقلاب را از جهت روح،فصاحت و بلاغت همتراز #پیام_استقامت امام در 1367 یافتم با این تفاوت که #مکمل_پیام_استقامت ، #پیام_حرکت است و به برکت تنومندی درخت انقلاب و جوانان صف شکن امروز،از پذیرش قطعنامه ها خبری نبود.
« دکتر عبدالله گنجی »