فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کلاغ پرچم اسرائیل را به زیر کشید!
🔹در اتفاقی جالب که در شبکههای اجتماعی عربزبان فراگیر شده است، یک کلاغ پرچم اشغالگران را از روی میله پرچم کَند و بر روی زمین انداخت.
💢تولید، نخ تسبیح چرخه مطلوب اقتصادی
🔹کارشناسان اقتصادی با همه تفاوت دیدگاهها در مباحث اقتصادی؛ اما در یک موضوع فصل مشترک دارند که تولید یکی از بهترین روشهای مهار تورم و به نوعی نخ تسبیح چرخه مطلوب و سالم اقتصادی است. به گونهای که اگر تولید به معنای درست، رقابتی و مردم پایه وقتی در کشور به جریان افتد و فضای کسبوکار در کشور رونق گیرد از یکسو قدرت خرید طبقه ضعیف جامعه با کسب درآمد حقیقی کار و تلاش خویش رقم میخورد و از سوی دیگر افزایش عرضه با رونق تولید تورم روبه صعود در کشور را مهار میکند.
🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در مقوله تولید و حمایت از کسبوکار و کالای ایرانی با تکیه بر خصوصیسازی و رفع موانع تولید و در یک کلام اقتصاد مقاومتی، در سالیان گذشته، همه و همه حکایت از راه نرفته دولتها در اقتصاد با تکیه بر ظرفیتهای درونی از نیروی انسانی با هوش و استعداد تا منابع و معادن سرشار و موقعیت بیبدیل جغرافیایی و... دارد.
🔹یکی از موانع جدی در مسیر رشد تولید و بهبود فضای کسبوکار، وجود اقتصاد غیر مولد و غیر رقابتی در کنار شرکتهای شبهدولتی است که آنچه در آن مطرح نیست؛ اهمیت فرهنگ کار و تلاش و کم بهاء بودن مقوله کار در ارزشگذاری عوامل تولید است و لذا مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کارگران به تبیین رابطه مستقیم درآمد و کار و ضرورت فرهنگسازی در این زمینه پرداختند و فرمودند: «از نگاه اسلام، درآمد باید ناشی از سعی و کار و تلاش باشد؛ بنابراین پولها و ثروتهای بادآورده، واسطهگری، سوداگری، دلالبازی، رشوه، ویژهخواری به علت ارتباط با فلان شخص و رباخواری، مخالف منطق قرآنی و دستور پروردگار است.»
🔸آنچه امروز ضروری به نظر میرسد این است که مسئولان در یک وحدت اصولی و به دور از ملاحظات میبایست با ویرایش قوانین، فرایندها و ساختارهای اقتصادی در بخشهای مختلف از بانکها تا گمرک و مالیات و تسهیل فضای کسبوکار، معاملات غیرمولد و دلال محور را پر هزینه نموده و ملاک و مبنای کسب سود و فایده را در میدان تولید و کار و تلاش واقعی تعریف کنند تا ثروت انباشته عمومی به جای جولان بیهدف و کاذب (کمهزینه و پر سود!) در بازارهای طلا، ارز، خودرو و مسکن به سمت بخشهای تولیدی و اشتغالزا سوق یابد.
✍🏻جواد خسروی
💢پایان عصر دلار، شاید از بریکس؟!
🔸جوزف سالیوان از اعضای شورای مشاوران اقتصادی کاخ سفید، در مقالهای در مجله فارن پالیسی، احتمال پایین کشیدن شدن دلار از تخت سلطنت در دنیا را بررسی کرده است.
🔹به گفته سالیوان، کنار گذاشتن دلار توسط دولتهای خارجی چیزی جدیدی نیست چرا که تمایل به سقوط دلار از دهه 1960 مطرح شده است ولی در حال حاضر، دلار 84/3 درصد از تجارتهای جهانی را شکل میدهدـ در مقایسه با سهم تنها 4/5 درصدی یوان چین.
🔸اما سالیوان ماجرا را برای ارز صادر شده توسط گروه بریکس متفاوت میداند و معتقد است این ارز همانند اتحادیه جدیدی از نارضایتیهای رو به افزایش است که در مقیاس تولید ناخالص داخلی، اکنون در مجموع نه تنها در برابر ایالات متحده، بلکه در برابر تمامی اعضای گروه 7 سنگینی میکند.
🔹این اقتصاددان آمریکایی، افق موفقیت ارز بریکس را متفاوت و جدید ارزیابی میکند و باور دارد چنین ارزی واقعاً میتواند دلار آمریکا را به عنوان ارز ذخیره اعضای بریکس از بین ببرد و اگر اعضای بریکس فقط از بریکس برای تجارت بینالمللی استفاده میکرد، دیگر مانعی برای فرار از هژمونی دلار وجود نداشت.
واشنگتن پست: پایان ابرقدرتی آمریکا/ برخی کشورها دیگر تمایلی به حمایت از ایالات متحده ندارند
روزنامه واشنگتن پست در مقالهای نوشت:
🔹مقامات اطلاعاتی آمریکا معتقدند برخی از کشورهای کلیدی جهان مانند برزیل، مصر، هند و پاکستان در دورهای که آمریکا دیگر ابرقدرت بلامنازع جهان نیست، تمایلی به حمایت بیچون و چرا از این کشور ندارند.
🔹بر اساس ارزیابیهای طبقهبندی شده اطلاعاتی آمریکا که بهتازگی به فضای مجازی درز کرده است، برنامه جهانی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با چالشهای مهمی مواجه است زیرا کشورهای بزرگ در حال توسعه به دنبال فرار از تشدید بنبست بین ایالات متحده از یک طرف و روسیه و چین از طرف دیگر هستند و در برخی موارد از این رقابت برای منافع خود سوء استفاده میکنند.
🔹طبق یکی از اسناد فاش شده، حنا ربانی کهر وزیر دولت در امور خارجه پاکستان در ماه مارس استدلال کرد که کشورش دیگر نمیتواند برای حفظ حد وسط بین چین و ایالات متحده تلاش کند. وی در یادداشتی تاکید کرد که آینده پاکستان در گرو همکاری با چین است.
🔘 تولید، نخِ تسبیحِ چرخهی مطلوب اقتصادی
☑️ کارشناسان اقتصادی با همهی تفاوت دیدگاهها در مباحث اقتصادی؛ اما در یک موضوع فصلِ مشترک دارند که تولید یکی از بهترین روشهای مهار تورم و به نوعی نخ تسبیح چرخهی مطلوب و سالم اقتصادی است. به گونهای که اگر تولید به معنای درست، رقابتی و مردمپایه وقتی در کشور به جریان افتد و فضای کسبوکار در کشور رونق گیرد از یکسو قدرت خرید طبقهی ضعیف جامعه با کسب درآمد حقیقیِ کار و تلاش خویش رقم میخورد و از سوی دیگر افزایش عرضه با رونق تولید تورم روبه صعود در کشور را مهار میکند.
⏺ تأکید رهبر معظم انقلاب در مقولهی تولید و حمایت از کسب وکار و کالای ایرانی با تکیه بر خصوصیسازی و رفع موانع تولید و در یک کلام اقتصاد مقاومتی، در سالیان گذشته، همه و همه حکایت از راه نرفته دولتها در اقتصاد با تکیه بر ظرفیتهای درونی از نیروی انسانی با هوش و استعداد تا منابع و معادن سرشار و موقعیت بیبدیل جغرافیایی و... دارد.
🔳 یکی از موانع جدی در مسیر رشد تولید و بهبود فضای کسبوکار، وجود اقتصاد غیر مولد و غیر رقابتی در کنار شرکتهای شبهدولتی است که آنچه در آن مطرح نیست؛ اهمیت فرهنگ کار و تلاش و کم بهاء بودنِ مقولهی کار در ارزشگذاری عواملِ تولید است و لذا مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کارگران به تبیین رابطهی مستقیم درآمد و کار و ضرورت فرهنگسازی در این زمینه پرداختند و فرمودند: « از نگاه اسلام، درآمد باید ناشی از سعی و کار و تلاش باشد؛ بنابراین پولها و ثروتهای بادآورده، واسطهگری، سوداگری، دلالبازی، رشوه، ویژهخواری به علت ارتباط با فلان شخص و رباخواری، مخالف منطق قرآنی و دستور پروردگار است.»
🔚 آنچه امروز ضروری به نظر میرسد این است که مسئولان در یک وحدت اصولی و به دور از ملاحظات میبایست با ویرایش قوانین، فرایندها و ساختارهای اقتصادی در بخشهای مختلف از بانکها تا گمرک و مالیات و تسهیل فضای کسبو کار، معاملات غیرمولد و دلالمحور را پر هزینه نموده و ملاک و مبنای کسب سود و فایده را در میدان تولید و کار و تلاش واقعی تعریف کنند تا ثروت انباشتهی عمومی به جای جولان بیهدف و کاذب (کمهزینه و پر سود!) در بازارهای طلا، ارز، خودرو و مسکن به سمت بخشهای تولیدی و اشتغالزا سوق یابد.
✍️ جواد خسروی
امام جعفر صادق علیهالسلام : این کاری که شما گردن هایتان را به جانبش میکشید نخواهد شد تا اینکه ندا کنندهای از آسمان آواز دهد بدانید که فلانی صاحب امر است؛ پس جنگ بر سر چیست؟؟
📚الغيبة للنعماني ج ۱ ص ۲۶۶
#جنگ_باطل_ها
🔹بزرگی میگفت:
اگر کسی برای درخواست کمک، برای حل مشکلی پیش تو اومد؛
🔸هرگز نگو:
فلانی هم که هر وقت کاری داشته باشه فقط ما رو میشناسه!
🔹بلکه بگو:
الحمدلله که خدا به من توفیق برطرفکردن نیازهای مردم رو عنایت کرده.
👤 امام حسین علیهالسلام در این باره میفرمایند:
🔺برآوردن حاجت و برطرفكردن مشكلات مردم به دست شما از نعمتهای خداوند است نسبت به شما، بنابراین با منتگذاری و اذیت آنان، جلوی این نعمتها را نگیرید.
📚بحارالانوار، ج ۷۴ ، ص ۸۳
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهارت این فرمانده ایرانی شکار کماندوهای بعثی بود.