💢سالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانه سوخت در کشـور پرداخت میشود
🔸شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی:
ایران از نظر شدت مصرف انرژی در جهان شرایط مناسبی ندارد و این موضوع در کشور سه برابر میانگین جهانی است که در سوختهای فسیلی از جمله گاز و فرآوردههای نفتی این شدت بالاتر اسـت و سـالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانـه سـوخت در کشـور پرداخـت میشود.
✅ دلایل ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر:
۱ . شرایط ایران برای صلح شناسایی و تنبیه متجاوز و پرداخت غرامت از سوی عراق بود، که نپذیرفتند.
۲ . مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران در اشغال دشمن بود.
۳ . در حالی که نیروهای خودی، پیروزی های زیادی کسب می کردند، توقف جنگ و چانه زنی در پشت میز مذاکره، برای آزادی نقاط مرزی آزاد شده، صحیح نبود .
۴ . شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود .
۵ . توانایی کمی ارتش عراق ترمیم شده و با کمک های همه جانبه دولت های بزرگ افزایش هم یافته بود .
۶ . تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود، روحیه بود که با توجه به روحیه فرماندهی آن (شخص صدام)، این مسئله نیز پس از مدتی قابل ترمیم بود .
۷ . در حالی که نیروهای جمهوری اسلامی در نوار پیروزی قرار داشتند، آتش بس و صلح ناپایدار در هنگام قدرت و دادن فرصت مجدد به عراق، زیان هایی به بار می آورد . اگر آن روز جنگ متوقف می شد و تجربه ای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل، بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار می گرفت و ما ناچار می شدیم بر سر سایر مناطق تحت اشغال، پشت میز مذاکره با عراق چانه زنی بی حاصل کنیم; امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت می کرد .
۸ . عراق در نظر داشت با برگزاری اجلاس سران جنبش غیر متعهد در بغداد و کسب ریاست دوره ای این جنبش، برای تحقق خواسته های نامشروع خود، به ایران فشار آورد; ولی ایران با حمله به داخل خاک عراق در عملیات رمضان، این امتیاز مهم و حیاتی را از عراق گرفت .
۹ . امکان پدافند با توقف روی خط مرزی وجود نداشت; زیرا در اغلب نقاط مرزی هیچ گونه مانع طبیعی وجود نداشت و ایجاد استحکامات جدید نیز یک سال به طول می انجامید و طی این مدت احتمال حمله مجدد عراق جدی بود . مهم تر این که با تکیه بر اصل متعارف نظامی «تعقیب دشمن » هرگونه توقف پس از فتح خرمشهر یک حرکت غیراصولی بود "
🔴 اردیبهشت ماه خونین فرماندهی انتظامی
سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹
وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ﴿۱۶۹﴾
(ای پیامبر!) هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زندهاند، و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند.
شهدای اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان کمتر شنیده شده از حاج احمد متوسلیان قبل از فتح خرمشهر
🔹برادرها! این من و شما هستیم که باید اسم خونین شهر رو با فتح اون از روش برداریم و دوباره تبدیلش کنیم به خرمشهر ...
🔥۲۵۰۰دانشجویی که به اروپا رفتند❗️
🔻پس از فشارهای اقتصادی لیبرال های دولت هاشمی در دهه 70 شمسی، مردم برای اعتراض به سیاستهای #لیبرالیسم خشن اقتصادی دولت وقت از کانال انتخابات #دوم_خرداد به #خاتمی که تصور می کردند قطب مقابل هاشمی است پناه آوردند!!
🔻اما بعدها معلوم شد که دوم خرداد میوه اصلی دولت هاشمی است و ملت رکب خوردند.
🔻حمیدرضا جلائی پور از اعضای اصلی حزب مشارکت در کتاب «جامعه شناسی جنبش های اجتماعی»؛ حلقه اول جریان دوم خرداد را شاگردان #دکتر_سروش معرفی می کند که افرادی مانند اکبر گنجی در قالب انتشارات «صراط» و امثال شمس الواعظین در ماهنامه «کیان» اندیشه های سروش را در جامعه منتشر میکردند.
🔻وی حلقه دوم را «مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری» در دوران هاشمی می داند که امثال حجاریان و عباس عبدی و ...به اسم مطالعه برای «توسعه سیاسی» در قالب نشریاتی مانند «راهبرد» و «عصر ما» برای اصلاحات نظریه پردازی می کردند.
🔻اما بخش جالبتر را جلائی پور اینگونه روایت می کند:
«حلقهی سوم این جنبش (دوم خرداد) را باید در آن ۲۵۰۰ دانشجویی که در دوران هاشمی رفسنجانی برای دورهی دکتری به خارج از کشور، انگلستان، کانادا، استرالیا و فرانسه اعزام شده بودند جستجو کرد»
🔸پ.ن: به عبارت دیگر جماعتی که با برخی ادعاهای مذهبی و مبارزاتی از بیت المال ریال و دلار گرفتند تا مثلا کار فکری کنند یا در فرنگ درس بخوانند و برگردند تا به تحقق اهداف انقلاب کمک کنند، عمدتا تبدیل شدند به حامیان غرب و عناصر اصلی انقلاب زدایی و دین زدایی از جامعه اسلامی!!!
این چنین بود که دوم خرداد شکل گرفت
✍حمیدرضا ابراهیمی
⛔️پشتپرده ماجرای تخریب سنگ قبر "مهسا امینی" چیست؟
بررسیها نشان میدهد در پشت پرده ماجرای تخریب سنگ قبر مهسا امینی، خانواده وی قرار دارند.
طی روزهای گذشته تصاویر و اخبار متعددی مرتبط با تخریب سنگ قبر مرحومه مهسا امینی در فضای مجازی و رسانههای معاند منتشر و خانواده و نزدیکان او نیز اقدام به اظهارنظرهای تنشآفرین در این خصوص کردند.
بررسی پشت پرده و واقعیت ماجرای مذکور نشان میدهد پشت پرده این اقدام اطرافیان و نزدیکان این خانواده بوده و با برنامهریزی قبلی اقدام به شکستن شیشه مزار مهسا امینی در قبرستان ایچی شهر سقز کرده بودند تا به این واسطه مجددا در فضای رسانهای بازتاب پیدا کرده و اقدام به فضاسازی علیه نظام کنند.
نکته قابل توجه در خصوص این ماجرا، برنامه از پیش طراحی خانواده برای تبدیل مزار وی به محل تجمع و نمادسازی از او است.
براساس اخبار واصله و پیگیریهای دستگاههای مسئول در پرونده، این خانواده در راستای احداث بارگاه و زیارتگاه در محل قبر نامبرده، مذاکراتی با سازندگان انجام داده بودند و قصد دارند در خلال فضاسازیهای اخیر اقدام به احداث بنا در محل قبر وی نمایند که با ورود دستگاه امنیتی اجازه این کار داده نشد.
✍پرسمان سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 شاید علمی تر از این بیان دکتر عزیزی روانشناس، نتوان #حجاب را توضیح داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گستاخی کارشناس شبکه سعودی اینترنشنال: تحریمها دیگر علیه ایران فائدهای ندارد، حمله نظامی کنید!
♦️ "منشه امیر"، کارمند اینترنشنال و سردبیر رادیو رژیم صهیونیستی ضمن اعتراف صریح به بازدارندگی بمب اتمی برای حفظ تمامیت ارضی ایران، گفت:
♦️ "اگر ایران فقط اعلام کند که بمب اتم ساخته است بدون آن که حتی بخواهد از آن استفاده کند، قدرت بازدارندهای به وجود میآورد که دیگر هیچ کشوری جرأت حمله به آن را نخواهد کرد.
✍️ چرا «آزادسازی خرمشهر» یک نقطه عطف تاریخی برای ملت ایران بود؟/ تفاوت یاران خمینی(ره) با قوم موسی(ع) چیست؟
شبیر فیروزیان
🔰قرآن کریم در آیات مهمی در شرح حال قوم بنی اسرائیل، به ماجرای نافرمانی شان از دستور حضرت موسی(ع) برای ورود به سرزمین مقدس (که احتمالاً منظور بیت المقدس فعلی است) اشاره می فرماید:
🔸«يا قَوْمِ ادْخُلُوا الْأَرْضَ الْمُقَدَّسَةَ الَّتِي كَتَبَ اللَّهُ لَكُمْ وَ لا تَرْتَدُّوا عَلى أَدْبارِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرِينَ * قالُوا يا مُوسى إِنَّ فِيها قَوْماً جَبَّارِينَ وَ إِنَّا لَنْ نَدْخُلَها حَتَّى يَخْرُجُوا مِنْها فَإِنْ يَخْرُجُوا مِنْها فَإِنَّا داخِلُونَ؛ اى قوم! به سرزمين مقدسى كه خداوند براى شما مقرر داشته وارد شويد و به پشت سر خود باز نگرديد (و عقب نشينى نكنيد) كه زيانكار خواهيد شد. * گفتند اى موسى در آن (سرزمين) جمعيتى ستمگرند و ما هرگز وارد آن نمى شويم تا آنها خارج شوند؛ اگر آنها از آن خارج شوند، ما وارد خواهيم شد!» (مائده: 22-21)
وقتی سخنان حضرت موسی(ع) در آنان تأثیری نداشت، دو مرد الهی با آنان سخن گفتند و گفتند اگر بر خدا توکّل کنید، همینکه داخل شهر شوید، پیروز خواهید شد:
🔸 «قالَ رَجُلانِ مِنَ الَّذِينَ يَخافُونَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمَا ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبابَ فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُونَ وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ؛ دو نفر از مردانى كه از خدا مى ترسيدند و خداوند به آنها نعمت (عقل و ايمان و شهامت) داده بود گفتند شما وارد دروازه شهر آنان شويد؛هنگامى كه وارد شديد، پيروز خواهيد شد و بر خدا توكل كنيد اگر ايمان داريد.» (مائده: 23)
ولی باز هم این سخنان در آنها تأثیری نداشت و با بی ادبی به حضرت موسی(ع) گفتند:
🔸«قالُوا يا مُوسى إِنَّا لَنْ نَدْخُلَها أَبَداً ما دامُوا فِيها فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّكَ فَقاتِلا إِنَّا هاهُنا قاعِدُونَ؛ (بنى اسرائيل) گفتند اى موسى تا آنها در آنجا هستند ما هرگز وارد آن نخواهيم شد، تو و پروردگارت برويد و (با آنان) بجنگید، ما همين جا نشسته ايم!» (مائده: 24)
🔰 امّا در ماجرای فتح خرمشهر، ماجرا فرق می کرد. وقتی امام(ره) به یارانش فرمود: «ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبابَ فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُونَ وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»، آنان برخلاف بنی اسرائیل، به سخن امام(ره) عمل کردند و پیروز شدند.
با اینکه امام(ره) پیامبر خدا نبود، بلکه همچون آن دو مرد الهی که با قوم موسی(ع) سخن گفتند، یکی از اولیاء الهی بود.
🔰 اگر آن روز یاران و سپاهیان امام(ره) به سخن و فرمان امام توجه نمی کردند، اکنون ایران اسلامی ما در شرایط بسیار ناگوار و خسارت باری به سر می برد؛ همچنانیکه بنی اسرائیل نیز پس از آن قعود و نافرمانی، تا 40 سال سرگردان و آواره بیابان ها شدند و موسی(ع) نیز قبلاً به آنها این هشدار را داده بود: «لا تَرْتَدُّوا عَلى أَدْبارِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرِينَ؛ عقب نشينى و فرار نكنيد كه زيانكار خواهيد شد.»
از این جهت، فتح خرمشهر یک نقطه عطف بسیار مهم تاریخی محسوب می شود.
🔰مقایسه این دو ماجرا این نکته را به ما گوشزد می کند که تنها راه «پیروزی» بر دشمنان و به دست آوردن «امنیت» و «پیشرفت»، «مقاومت» و «جهاد» است و بس! وگرنه با «تنبلی» و «قعود» و «سازش»، هیچ امنیتی تضمین نخواهد شد و هیچ پیشرفتی به دست نخواهد آمد.
دبیر جدید و رسالتهای جدید
🔸روحانی، لاریجانی، جلیلی و شمخانی؛ ۴ نفر با ۴ گرایش ویژه سیاسی و تیپ شخصیتی و فکری متفاوت. اما نظام امنیتی کشور و فراتر از آن راهبری نظام به نحوی بوده است که توانسته است با چهرههای متفاوت و به یمن وجود نهادها و ساختارهای امنیتی و نظامی مربوطه، یک امنیت پایدار با ویژگیهای منحصر به فرد را در یکی از ناامنترین مناطق جهان رقم بزند.
🔹دکتر علیاکبر احمدیان امروز در شرایطی دبیرخانه شورای عالی امنیت کشور را به دست میگیرد که کشور دارای چنین امنیت باثباتی است. اما دبیر جدید قطعاً گرههایی پیشرو دارد که باید برای آنها تدبیر کند.
🔸امروز کشور در فضای حقیقی و کف میدان دارای امنیت باثباتی است اما آیا در حوزه فکری، مجازی و رسانهای هم آرامش و امنیت پایداری که مورد انتظار است، وجود دارد؟ متأسفانه در شرایط فعلی مرجعیت فکری و رسانهای به خاطر جنگ رسانهای دشمن و برخی کمکاریهای داخلی گرایش به آن سوی مرزها کرده است!
🔹امروزه بنا به اظهارات متولیان، قیمت دلار را کانالهای تلگرامی گاه به مرحله انفجار میرسانند، امثال سعودیاینترنشنال با خبرسازی امنیت جامعه را با اختلال مواجه میکنند، هر سلبریتی با تعدادی دنبالکننده محدود برای ساختارها عرضاندام میکند و... . کمرنگ شدن مرجعیت رسانهای، فکری و مجازی در سال گذشته اختلالاتی را ایجاد کرد که تا به امروز آثارش مشهود است.
🔸امروز یکی از رسالتهای ویژه دبیر جدید، تلاش برای احیای این ویژگیهای از دست رفته است. آنچه گفته شد به معنای تجویز رویکرد سلبی نیست چراکه امروز آثار رویکرد سلبی را دیده و چشیدهایم.
🔹یکی از برنامههای ویژه دریادار احمدیان، رسیدن به یک سازوکار روزآمد و نو در مواجهه با بحرانها و شرایط خاص مانند مدیریت خبررسانی و روایت، نحوه مواجهه با مراجع نوین تأثیرگذار جامعه مانند سلبریتیها و... است. اما مهمترین رسالت دبیر جدید میتواند رویکرد ایشان و شورا در خصوص انتخابات باشد. شورایعالی امنیت ملی نقش ویژهای در مدیریت امنیت انتخابات دارد؛ اما رسالت ویژهتر و مهمتر از امنیت انتخابات، تقویت مشارکت و رقابت در لیلهالقدر نظام است کاری که در اسفند ۱۴۰۲ ثمره آن را خواهیم دید.
🔸آغاز هر مسئولیتی زمان مناسبی برای پیشبینی آثار و پیامدهای آن مسئولیت نیست چرا که راه پیشرو با چالشها و دستاندازهایی مواجه است که قابل پیشبینی نیست اما سوابق گذشته سردار احمدیان، انضباط فکری او و... میتواند نوید خوبی برای آینده پیشرو باشد.
✍🏻یعقوب ربیعی
🥀یعنی بابت هر ۳۷متر مربع، یک نفر!
🔸تا قبل از آزاد سازی #خرمشهر ، تقریبا هر شهری که از ایران جدا شده بود،هرگز پس گرفته نشده بود!
🔸در جنگ با عراق حدود سی هزار کیلومتر مربع از خاک ایران عزیز،به اشغال درآمد و ما برای باز پس گیریش مجموعا ۷۹۹هزار نفر شهید و جانباز دادیم، یعنی بابت هر ۳۷متر مربع، یک نفر!😔
#دفاع_مقدس
#عکس_نوشت
فرمانده عراقی مقاومت خطاب به سفیر آمریکا؛
🔥ما هممسیر امام حسینیم و از شهادت نمیترسیم/ تو بر کشور مقدسات ولایت نداری/ تهدیدهایت وزوز مگس هم نیست!
🔰پیام طوفانی شیخ اکرم الکعبی، دبیرکل جنبش نُجَباء در سالگرد شهادت شهید صدر ثانی:
◼️زمان پایان دادن به هیمنه پوشالی آمریکا و سلطه بانک فدرال بر ثروتهای عراق فرا رسیده است.
◼️ وقتی انقلابیون و در رأس آنها شهید ابومهدی المهندس در برابر سفارت شر ایستادند، هیچکس جز چند مزدور نگهبان در سفارتخانه باقی نماند و همگی به اربیل گریختند.
◼️سفیر شرارت در کشور مقدسات جولان میدهد، گویی که بر این کشور تسلط و ولایت دارد؛ تا آنجا که علاوه بر در دست گرفتن زمام امور، وعده میدهد و تهدید میکند!
◼️ کلاغهای نیروهای هوایی آمریکا بهطور دائم حریم هوایی عراق را نقض میکنند و سفیرشان در کمال پررویی تصریح میکند که از عراق نخواهند رفت!
◼️ما قومی هستیم که در مسیر امام حسین علیهالسلام قدم برمیداریم و به اندازه یک چشم بهم زدن از مرگ نمیهراسیم، بلکه بهدنبال شهادتیم.
◼️ تهدیدهای شما برای ما حتی به اندازه وِزوِز مگس هم نیست. ما نه اهل چانهزنی، نه سازش و نه عقبنشینی هستیم.
◾️فرصت شما اندک است و در حال متلاشی شدن هستید. مانند گذشته با ذلت و وحشت، بار شکست را بر دوش میکشید و از کشور ما خارج خواهید شد.
📩 فتح خرمشهر کار بزرگ و کمنظیری بود/ نقشهها و طرحهای عملیات بیت المقدس باید در دانشگاههای جنگ تدریس بشود/ اگر شما نمایندگان مجلس فرصت نمایندگی پیدا میکنید به خاطر آن شهادتهاست
💠 امام خامنه ای در دیدار نمایندگان مجلس:
✏️حماسهی عظیم #فتح_خرمشهر، حقاً و انصافاً کار بزرگ کمنظیری بود.
فتح خرمشهر یک حادثهی معجزهآسا بود. بعد از فتح خرمشهر، بعضی از رؤسای جمهور و واسطهها میآمدند؛ آقای سکوتوره که شخصیت جاافتادهی مهمی بود در آفریقا، آمد، به من گفت که امروز وضع شما با دیروز فرق میکند به خاطر فتح خرمشهر.
✏️ عظمت فتح خرمشهر چشمها را به خود جلب میکند اما من میخواهم بگویم از فتح خرمشهر یا مهمتر یا لااقل به همان اندازه مهم، جریانات این عملیات بیتالمقدس است، این عملیاتی که منتهی شد به فتح خرمشهر، این عملیات، آن فداکاریها، آن ابتکارها، آن نقشهها و طرحهای جنگی که به نظر بنده باید در دانشگاههای جنگ تدریس بشود.
✏️ اگر شما نمایندگان مجلس فرصت پیدا میکنید که در شهر خودتان تبلیغات انتخاباتی بکنید با خیال راحت بروید بین مردم حرف بزنید، بعد مردم با خیال راحت بروند پای صندوق اسم شما را بیندازند در صندوق، بعد بیایید در مجلس، بخاطر آن فداکاریهاست، بخاطر آن شهادتهاست، بخاطر آن از خودگذشتگیهای به معنای واقعی کلمه است.
۱۴۰۲/۰۳/۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدرت نظامی ایران افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را وادار به اعتراف کرد؛ ما در حد و اندازه جنگ با ایران نیستیم!
🔶 افسر سابق اطلاعات ارتش اسرائیل و تحلیلگر مسائل امنیتی در استودیوی شبکه "i24":
🔺"نبرد با ایران یک تصور خیالی است؛ بنابر تجربه بدی که در سال 2006 داشتیم، مقابله و جنگ با دشمن کوچکتر یعنی حزبالله بسیار پیچیدهتر از نبرد با تهدید بزرگی مانند ایران است."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 یادی کنیم از راه حل نابودی جمهوری اسلامی😂😳😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حمله تند مدیر شبکه لس آنجلسی به اپوزیسیون؛ تجمعات ضد ایرانی، متعفن و تهوعآور است!
❌شهرام همایون : شما حتی نمیتوانید کنار یکدیگر جمع شوید و یک شعار واحد سر دهید.
#براندازی
✅ رمزگشایی
⛔️سیستم ارتباطات و فضای مجازی کشور، تحت تسلط یک حلقه آلوده امنیتی و اخراجی از وزارت اطلاعات بود.
فردی که پس از فتنه ۸۸ از مسئولیتش تودیع و از وزارت اطلاعات تصفیه (اخراج) شد، به احتمال قوی همان "ابوالحسن فیروزآبادی"ست.
"فیروزآبادی" در مقطع وقوع فتنه ۸۸، معاون فناوری اطلاعات وزارت اطلاعات بود که با انتصاب "روحانی"، رئیس مرکز ملی و دبیر شورای عالی فضای مجازی شد.
"محمدجواد آذریجهرمی"، دست پرودۀ شخص "فیروزآبادی"ست که از وزارت اطلاعات به وزارت ارتباطات آمد و با کمک "محمود واعظی" ابتدا به مدیریت حساس شرکت ارتباطات زیرساخت و سپس به وزارت ارتباطات دست یافت!
"نصرالله جهانگرد"، عضو شورای مرکزی حزب منحله مشارکت، که با جاسوس خبرۀ سیا هم عکس یادگاری دارد، با حکم "واعظی" میشود مسئول اجرای طرح مهم #شبکه_ملی_اطلاعات !
✍آتشنیوز
📍فوت مهسا امینی اسم رمز عملیاتی بود که خاتمی در جلسه ای وعده داد
🔸می خواهند همان کار صفین را انجام دهند تا نظام از درون دچار فروپاشی شود
🔸 جریان سکولار در پایان سال، فتنه دینی را در حوزه علمیه کلید می زند که از تمام فتنهها خطرناک تر است
🔸 ۵۰ موسسه در زمینه "سکولار سازی نظام" فعالیت می کنند
🔺حجت الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم ادعا کرد:
🔹 سیدمحمدخاتمی در جلسه ای مطرح کرده بود که اگر دولت از مرحله اعتراضات صنفی عبور کند ما اسم رمز عملیات را اعلام می کنیم. فوت مهساامینی بهانهای بود تا جنگ ترکیبی آغاز شود و نگذارند مردم احساس امیدواری داشته باشند و امنیت جامعه را به هم بریزند.
🔹 دشمنان بعد از شکست جنگ ترکیبی تصمیم گرفتند که بدون جنگ و خونریزی کشور را فتح کنند و طبق شواهد فتنه دینی را از حوزه علمیه کلید خواهند زد که از تمام فتنهها خطرناک تر است./دیدهبانایران
♦️ ایران در اندونزی دقیقا به دنبال چیست؟
🔸 گام های مهم برای پیدا کردن دوستان جدید در جهان جدید
🔸 از آفریقا تا شرق آسیا، زمینه برای حضور در نظم جدید در حال فراهم شدن...
#شبنامه
۱۴۰۲/۳/۳
🔺 کمتر از دو سال، هجده ماه، نهایتا پنج سال اینها زمان هایی است که چهره های مطرح در غرب برای مدیریت خود برای جلوگیری از وقوع یک فاجعه برای خود در حوزه ی حکومت داری مطرح کرده اند.
فارغ از اینکه چقدر با ریل گذاریی جدیدی در دنیا فاصله داشته باشیم و تا چه حد به نظم جدید جهان نزدیک باشیم یک واقعیت برای همه عیان شده است: باید فکری کرد...
این روزها هرکشوری که در حال زندگی کند و برای نظم جدید فکری نداشته باشد قطعا با مشکلاتی اساسی رو به رو خواهد شد.
🔺 با در نظر گرفتن همین مهم و با توجه به جهانی چند قطبی که پیش روی ماست؛ ایران خیلی وقت است حضور در آفریقا، حضور در شرق آسیا بررسی همکاری های مشترک با کشورهای مختلف و همچنین ترمیم برخی روابط سابق را در دستور کار قرار داده است.
همه ی اینها یک ضرورت است تا در جهان بعدی بتوان با در نظر گرفتن کشورهایی که میتوانند قدرت های نو ظهور باشند، با همه توان ظاهر شد.
حضور ایران در اندونزی و استقبال فوق العاده گرم مردم و مسئولان از رئیس جمهور این کشور نشان میدهد که میتوان این کشور را از جمله ظرفیت هایی دانست که باید به باز تعریف همکاری با آن فکر کرد.
🔺 اندونزی از جهاتی یک کشور ضد صهونیستی است که اخیرا با پرداختن هزینه در قالب از دست دادن حق بازی های جام جهانی زیر ۲۰ سال آن را به اثبات رسانده است.
این کشور از جهاتی دیگر کشوری است که حداقل از سال ۲۰۰۰ به بعد به عنوان کشوری نزدیک به آمریکا محسوب شده است. کشوری که ارتباطش با آمریکا در دوره اوباما اوج گرفته، در دوره ترامپ تا حدودی محدود شد و همچنان ادامه دارد.
بدیهی است که همکاری مشترک با کشوری مسلمان که حدود ۳۰۰ میلیون جمعیت دارد با این مواردی که مرور شد ظرافت های خاص خود را دارد.
🔺 اندونزی به دلیل پیشرفت های ویژه در حوزه ساخت هواپیماهای مسافر بری و نظامی و همکاری مشترک در پروژه های مشابه با کره جنوبی میتواند کشوری جذاب برای ایران باشد.
ایران نیز در حوزه ساخت نیروگاه، ساخت برخی تسلیحات نظامی خاص، مبارزه با تروریست های تکفیری (که اندونزی در آستانه ی رو به رو شدن با تهدیدِ آنهاست) میتواند برای این کشور جذاب باشد. علاوه بر صد ها حوزه که دو کشور میتوانند در آن با یکدیگر همکاری کنند، این کشور میتواند دریچه حضور ایران در شرق آسیا به جهت همکاری مشترک با دیگر کشورها نیز باشد...
🔺 اندونزی را میتوان از قدرت های نو ظهوری دانست که به بر اساس شواهد و اعتراف کارشناسان در آینده ی پیش رو میتواند وزن قابل ملاحظه ای در نظم پیش روی جهان داشته باشد...
در تمام طول این سالها تلاش های ویژه ای صورت گرفت تا ایران در حوزه بین الملل سرخورده و منزوی شود. حضور در اندونزی و کشورهای مشابه و تعریف همکاری های مشترک اثبات کرد، فرصت های بسیاری وجود دارد که با تمرکز بر آنها میتوان آینده را بیش از سطح تصور مثبت دیده و در جهت محقق کردن آن تلاش کرد...
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
🔻برآورد آمریکا از تولید ۱۴.۵ میلیون تن گندم در ایران
وزارت کشاورزی آمریکا:
🔹تولید گندم ایران با رشد ۱۰ درصدی در سال زراعی جاری به ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن و تولید جو با رشد ۷ درصدی به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن میرسد.
🔹ایران در سال زراعی گذشته ۱۳ میلیون و ۲۰۰ میلیون تن گندم تولید کرده بود که بر اساس این گزارش پیشبینی میشود تولید گندم ایران در سال زراعی جاری ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن بیشتر از سال قبل باشد.
🔹ایران با تولید ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی گندم در سال ۲۰۲۳ در جایگاه دوازدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا در این سال قرار خواهد گرفت.
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا اتحاد راهبردی ایران و سوریه مهم بود ؟
🔸️اهمیت سوریه برای ایران چیست ؟
🔸️ریشه اختلافات فعلی ترکیه و سوریه چیست ؟
📌گزارش مریم معظمی خبرنگار صدا و سیما در این خصوص به سوالات فوق پاسخ می دهد.
آزادی اجتماعی یا امنیت اولویت مردم کدام است؟
🔹براساس آخرین نظرسنجی مرکز تحلیل اجتماعی «متا» مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) در اسفندماه ۱۴۰۱، در تصور شرایط حمله به کشورمان، حدود ۸۰ درصد از نمونه (مردان) اعلام کردهاند که حاضر به حضور در صحنه نبرد برای دفاع از کشور هستند.
🔹همچنین در هنگام تصور شرایطی که باید میان امنیت و آزادی یکی را انتخاب کرد، نزدیک به ۸۴ درصد از جامعه بالای ۱۸ سال ایرانی، امنیت را مقدم دانستهاند.
🔹این پیمایش در اسفندماه ۱۴۰۱ و با حجم نمونه ۳۰۰۰ نفر و به روش تلفنی و ملی برگزار شده است.
🔻ارزیابی چهرههای سیاسی با تأمل در منطق رهبری
عزیز غضنفری
🔸️متأثر از سایه انداختنِ مشکلات اقتصادی و سنگینی معضلات معیشتی بر زندگی مردم، بخشهایی از جامعه و خاصه برخی نیروهای انقلابی گمان میبردند که مجلس یازدهم عملکرد چندان مطلوبی ندارد. اما ارزیابی مثبت رهبر معظم انقلاب درباره مجلس قدری برای آنان غیرمنتظره نمود. رهبری اما گفتند که با در نظر گرفتن "نگاه مجموعهای" عملکرد مجلس مناسب و مطلوب است. آنچه در اینجا سخن اصلی است و اهمیت اساسی دارد یافتن و تأمل در منطق و مبنای قضاوت رهبر انقلاب اسلامی در مواجهه با شخصیتهای سیاسی و نهادهاست. برخی بررسیها نشاندهنده آن است که منطق ارزیابی رهبری در این باره بر اساس "نگاه مجموعهای" و "جمعبندی نهایی" تنظیم شده است.
🔸️در ۲۱ دیماه ۱۳۸۸ که اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس هشتم برای طرح انتقادات از عملکرد آقای لاریجانی و آقای احمدینژاد به عنوان رؤسای مجلس و دولت وقت، خدمت رهبر انقلاب اسلامی رسیده بودند بعد از نقدهای جدی و نسبتا طولانی که مرحوم علیاصغر زارعی به نمایندگی از اعضای فراکسیون بیان کرد، رهبری در پاسخ فرمودند: "من این را بارها گفتهام؛ اثبات و نفی ما نسبت به اشخاص، ناشی است از جمعبندیای که ما نسبت به این آدم یا نسبت به این دولت یا نسبت به این جریان داریم. این به معنای این نیست که هیچ نقطه منفیای در این جايی که ما داریم تأییدش میکنیم، نیست؛ خوب، چرا، نقطه منفی هم هست؛ منتها من وقتی مقایسه میکنم بین آن نقطه منفی و آن نقاط مثبت، میبینم که آن نقاط مثبت ترجیح پیدا میکند. خوب، نتیجه جمعبندی میشود این. به نظر من باید اینجوری عمل کرد".
🔸️علیرغم چنین شیوهای که رهبر معظم انقلاب در پیش گرفته و آن را خطاب به همگان تجویز کردهاند، اما متأسفانه همچنان نگاه سیاه و سفید نسبت به عملکرد بازیگران سیاسی و حتی دولتها و مجالس در بخشهای مختلف جامعه و حتی عناصر انقلابی وجود دارد. در روزهای گذشته پس از سالها اظهارنظرهای کم و بیش تند نسبت به عملکرد آقای شمخانی توسط برخی افراد و گروههای مختلف، وی از مسؤلیت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی کنارهگیری کرد. اما اندکی بعد رهبر حکیم انقلاب اسلامی وی را علاوه بر عضويت در مجمع تشخیص مصلحت نظام ،که سیره رایج ایشان در این خصوص است، به عنوان مشاور سیاسی خود نیز برگزیدند.
🔸️پیش از این و مشابه احکام مسؤلیت آقای شمخانی، رهبر انقلاب آقای لاریجانی را به عنوان عضو مجمع تشخیص و مشاور سیاسی خود انتخاب کرده بودند که او نیز از سوی جمعی از گروهها و افراد مورد نفی قرار میگیرد. سخن بر سر این نیست که کم و کاستی در کارنامه آقای لاریجانی و آقای شمخانی وجود ندارد، بلکه مسئله اساسی آن بوده و هست که این افراد و احتمالا برخی دیگر یکسره خارج از دایره انقلاب معرفی شده و میشوند. عناصر مؤمن و دغدغه مند باید با درک دشواریهای اداره کشور و آداب حکمرانی و نیز فهم و تشخیص منطق و مبانی اقدامات رهبر معظم انقلاب اسلامی، افکار و رفتارهای اجتماعی و سیاسی خود را سامان دهند و بکوشند در مسیر اعتدال، انصاف و واقعبینی حرکت کنند.