eitaa logo
بصیر
348 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب خطاب به دولت‌مردان : فقر مردم گناه فرمانروایان است.
حقیقت دبه زرد، علیه آمریکا یا ایران برابر بررسی های صورت گرفته فیلمی که در سطح گسترده در شبکه های اجتماعی و با محوریت رسانه های معاند خارجی و وابسته داخلی با عنوان رژه موتوری با دبه زرد و با هدف تمسخر رییس جمهور ایران در حال انتشار است مربوط به نهم شهریور ماه ۱۴۰۱ و مراسم رژه نیروهای مسلح طالبان به مناسبت اولین سالگرد خروج آمریکایی ها از افغانستان هست و این دبه ها معروف به دبه های انتحاری است و ارتباطی با مسئله اخیر حق ابه و سخنان رییس جمهور ایران ندارد ولی در اقدامی مشکوک برخی شبکه های وابسته به طالبان و رسانه های وابسته به غرب در داخل امروز و درسطح گسترده اقدام به انتشار این فیلم نمودند که یقینا هدف آنها ایجاد درگیری و تنش بین دو کشور ایران و افغانستان است.
نکات مهم در مورد سفر سلطان عمان به ایران 🔹همزمانیِ سفر پادشاه عمان به ایران با تشدید روندهای تنش‌زدایانه در روابط ایران و جهان عرب و در عین حال، وجود علامت سؤال‌های مختلف در مورد اینکه غرب با ارائه چه پیشنهادات احتمالی به طرف عمانی، تا حدی سلطان عمان را مجاب به ارسال پیام‌های اتمی با محوریت احیای توافق برجام کرده، از نکات مهمی است که باعث تفسیرهای فراوانی در این خصوص شده است. 🔹در این رابطه به طور خاص به این نکته اشاره می‌شود که هیثم بن طارق حامل پیام‌هایی از غرب و به طور خاص آمریکا برای ایران است و به نوعی سعی دارد گرهِ روند احیای توافق برجام را باز کند. 🔹سفر شخصِ پادشاه عمان به ایران، به عنوان کشوری که سال هاست به میانجی‌گری در روابط ایران و آمریکا شهره است، به معنای آن است که سلطان عمان به قدری پیام‌ها و چهارچوب‌های این سفر را مهم دیده که به جای سفر وزیر خارجه عمان به تهران، خود به ایران سفر می‌کند. 🔹اگرچه تا حد زیادی واضح است که پادشاه عمان حامل پیام هایی در مورد معادله اتمی ایران از سوی غرب است، با این حال، این مسأله که این پیام‌ها دقیقا به دنبال احیای چه نسخه‌ای از توافق برجام هستند، خود یک موضوع مهم است. 🔹 به بیان ساده‌تر آیا آنها می‌خواهند برجامِ سال ٢٠١۵ را احیا کنند یا نسخه‌ای از برجام را مد نظر دارند که پیشتر اتحادیه اروپا در قالب طرحی خواستار حصول توافق در مورد آن شده بود  یا اساسا طرحی تازه برای احیای برجام در کار است. 
▪️گاف های سلبریتی های دوزاری و اجاره ای سازمان سیا را ببینید و باور نکنید! 🔻علی کریمی، فوتبالیست سابق و کنونی در ادامه دروغهای خود در فضای مجازی، ویدئوی هواپیمای مسافربری کره جنوبی که امروز حین پرواز درب اضطراری آن باز شده بود را بجای یک هواپیمای ایرانی جا زده و با کنایه نوشت: «درِ هواپیماتون رو ببندید نمی‌خواد هواپیمای مسافربری بسازید!!» 🔻کریمی این ویدئو را از صفحه یک رسانه ضدایرانی برداشته و با این فرض که این هواپیما متعلق به ایران است، بدون هیچگونه بررسی، آن را در استوری خود بازنشر و یکساعت بعد آن را حذف کرد. 🔻گاف‌های این که پدر و پدرزن جنایتکارش اعدام شدند، فقط به این یک مورد ختم نمی‌شود. او در بهمن سال گذشته تصویر ۱۱ سال پیشِ نشستن دانش‌آموزان هندی روی زمین در زیر یک پل را بجای یک کلاس درس در ایران جا زد و جمهوری اسلامی را مقصر این وضعیت معرفی کرد. 🔻در آذرماه ۱۴۰۱ هم او در ادامه نفرت‌پراکنی‌های خود، تصویر شش سال قبل از حمله به کابل را تحت عنوان اتفاقات جوانرود منتشر کرد. 🔻در آبان گذشته کریمی برای دمیدن در آتش آشوب‌ها، تصویری را به‌دروغ به نام کودکان سیستان و بلوچستان منتشر کرد که مربوط به وضعیت فقر در پاکستان بود.
جزئیاتی درباره درگیری امروز مرزبانان ایرانی با نیروهای طالبان افغانستان ۱- این درگیری ظهر امروز در مرز سیستان و بلوچستان ایران و ولایت نیمروز افغانستان، و در مناطقی مانند اطراف روستاهای ساسولی، حاتم و ماککی رخ داده است. ۲- در این درگیری از سلاح‌های سبک و نیمه‌سبک و توپخانه استفاده شده است با این حال اخبار مبنی بر بهره‌گیری نیروهای ایرانی از موشک کاملاً کذب است. ۳- اخبار مبنی بر هدف قرار داده شدن فرودگاه زرنج در افغانستان توسط نیروهای ایرانی غیرواقعی و کذب است و درگیری‌ها در همان اطراف مناطقی که در بند یک آمد، به وقوع پیوسته است. ۴- پس از شروع درگیری‌ها مکاتبات و تماسهایی میان سفارت ایران در افغانستان و وزارت دفاع دولت طالبان برقرار می‌شود. بر همین اساس از تقریباً ساعتی پیش این درگیری‌ها پایان یافته و دو طرف مشغول بررسی چرایی این تنش هستند.
روستای بدون بیکار نگارخاتون، ژاپن کوچک ایران 🔹آنقدری آشناست که با دیدن نامش تلألویی از تلاش و صنعت و اشتغال در ذهن متبلور می‌شود، نام‌آشنا برای همه ایران شاید بیشتر از ایران و آن سوی مرزها. 🔹نگارخاتون را می‌گوییم، روستایی یکدست صنعتی با آوازه بلند که راه‌های پر پیچ و خم تولید را در نوردیده و لقب «ژاپن کوچک» را گرفته است.
🇮🇷 📝 همتی و وقاحتی که پایان ندارد/ دولتی که عرضه فروش نفت نداشت چطور کشور را اداره می‌کرد؟ 🍃🌹🍃 🔻عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی، در ادعایی عجیب با انتشار آماری که میزان درآمد ارزی وصولی صادرات نفت و گاز را نشان می‌دهد، ضمن اعتراف به اوضاع فاجعه‌بار فروش نفت در دولت روحانی، مدیریت دولت تدبیر و امید در مورد تورم و اوضاع اقتصادی آن دوره را یک مدیریت خوب و عالی معرفی می‌کند! 🔸همتی با این اظهارات نشان داد که وقاحتش دست کمی از وقاحت رییسش ندارد و به راحتی می‌تواند بی‌کفایتی دولت روحانی در فروش نفت و گاز را به عنوان دستاورد قالب کند! اما دولتی که توان فروش نفت و گاز نداشت چگونه می‌توانست کشور را اداره کند؟ هنوز از یادها نرفته است که وزیر نفت دولت دوازدهم می‌گفت اگر کسی بتواند ۲۰۰ هزار بشکه بفروشد بیاید و جای من بنشیند! 🔹دولت سیزدهم اکنون چندبرابر این مقدار نفت می‌فروشد درحالی که تحریم‌ها نه تنها کاهش نیافته بلکه بیشتر هم شده است. از طرفی کار دولت رییسی به مراتب در فروش نفت سخت‌تر است چرا که دولتی را تحویل گرفت که اغلب شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها را خودش به دشمن لو داده بود! 🔸گذشته از این مطلب، آقای همتی باید به این پرسش پاسخ دهد که دولت روحانی درحالی‌که عرضه فروش ۲۰۰ هزار بشکه نفت را هم نداشت و درآمد کشور به پایین‌ترین میزان رسیده بود، چگونه کشور را اداره می‌کرد؟ 🔹پاسخ کاملا روشن است با ۱۰ برابر کردن قیمت ارز و استقراض سنگین از بانک مرکزی و فروش وحشتناک اوراق که سررسید تسویه بدهی آن بر گردن دولت سیزدهم افتاد. عبدالناصر همتی خوب می‌داند که رئیسش چگونه مجموعه‌ای از مشکلات فراگیر و عمیق اقتصادی را برای دولت بعدی به ارث گذاشت. 🔺دولت تدبیر و امید به ریاست روحانی میراثی جز یک خزانه‌ی خالی و کسری بودجه سرسام‌آور و ابر تورمی ویرانگر از خود باقی نگذاشت. مدیریت فشل کشور در عرصه اقتصادی به اضافه دیپلماسی التماسی دولت روحانی، کشور را شبیه به ویرانه‌ای ساخته بود که دهه‌ها زمان می‌برد تا آواربرداری انجام شود.
🇮🇷 📝 کریمه در تاریخ هرگز اوکراینی نبوده است 🍃🌹🍃 🔻کیسینجر، وزیر امور خارجه سابق آمریکا: 🔸اوکراین نباید برای بازگرداندن کریمه و سواستوپل تلاش کند، زیرا این امر می‌تواند منجر به عواقب منفی برای کل جهان شود. 🔹شبه جزیره کریمه در تاریخ هرگز اوکراینی نبوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️شاه بخشنده بود!! این فیلم را ببینید تا بدانید واقعاً شاه بخشنده بوده!😑 حتی خاک و آب را هم می بخشید....🤦‍♂️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیروز نادری از گردن به پایین فلج شد(آخـــــی؛ الهـــــی؛ طفلکی) به دلیل برخورد سر فیروز نادری، کارمند سابق ناسا به دیوار و جابجایی مهره گردن، نخاعش آسیب دیده است که باعث شده از گردن به پایین فلج شود چند دقیقه این ویدیو رو ببینید که چطور در یک مصاحبه رسمی؛ با خنده از کشتار وحشیانه انسان حرف میزنن و آرزوی مرگ با اسید و اتیش برای یک قشر در ایران میکنن... •┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✂️👆فیلمی از اسکورت عجیب و طولانی ماشین‌های شاسی بلند برای همراهی عبدالحمید که در حال ورود به نماز جمعه مسجد مکی زاهدان است منتشر شده که بازتاب زیادی داشته است. ♦️پیش‌تر هم تصاویری از زندگی لوکس او که در‌سطح امرای عرب حاشیه خلیج فارس است منتشر شده بود.
💢پیام‌های موشک خیبر چیست؟ 🔹یک روز بعد از برخی بلوف‌زنی‌های نتانیاهو مبنی بر احتمال غافلگیری ایران در یک حمله احتمالی، وزارت دفاع از موشک بالستیک برد بلند خیبر رونمایی کرد. 🔸این موشک دارای سوخت جامد، با دقت متریک و برد دو هزار کیلومتر است. منابع اسرائیلی با اعلام ترس و شگفتی، نامگذاری این موشک را معنادار اعلام کردند. 🔰گزاره‌های تحلیلی: 🔹۱ ـ موشک‌ها دو کارکرد دارند؛ کارکرد اول ایجاد بازدارندگی نظامی است. اما کارکرد دوم برهم زدن برخی محاسبات و ذهنیت‌های غلط سیاستمداران طرف مقابل است. اتوفون بیسمارک صدراعظم آلمان جمله معروفی دارد که می‌گفت: «حرف حق را باید از دهان توپ شنید.» 🔸۲ ـ علت شلیک موشک خرمشهر ۴ یا خیبر، برخی لاف‌زنی‌های اخیر صهیونیست‌ها و همراهی برخی سناتورهای تندرو آمریکایی با آن بود. البته این لاف‌زنی‌ها دلایل بسیاری دارد. اما دو دلیل مهم آن را می‌توان اینگونه برشمرد: 🔻الف‌ـ صهیونیست‌ها با مشکل کاهش بازدارندگی مواجهند. یوشی یهوشع روزنامه‌نگار صهیونیستی یدیعوت آحارونوت همین چند روز پیش یادداشتی نوشت و به این کاهش بازدارندگی اشاره کرد و گفت: صهیونیست‌ها مجبورند دست به تولید بحران خودساخته و مصنوعی بزنند. امروز صهیونیست‌ها در مواجهه با گروه‌های کوچک مقاومت نیز ناتوانند و زود صحنه درگیری را ترک می‌کنند. در قضیه اخیر و درگیری با مقاومت فلسطین بلافاصله آنها دست دامان مصری‌ها شدند تا به آرام شدن اوضاع کمک کنند. 🔻ب‌ـ موضوع دوم بحران داخلی صهیونیست‌هاست. جمله معروفی در عالم سیاست وجود دارد که می‌گوید: «برخی‌ها بحران می‌سازند تا در بحران زندگی کنند.» نتانیاهو امروز و از ترس لشکرکشی مجدد صهیونیست‌ها علیه‌ وی به خیابان‌های تلاویو، ممکن است به ساخت بحران برای فرار از بحران روی بیاورد. 🔅نکته مهم؛ جمهوری اسلامی نشان داده بر سر امنیت ایران و ایرانی با هیچ‌کسی تعارف ندارد. بزرگ‌تر از صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها بودند که وقتی گستاخی کردند پهپاد گلوبال هاوکشان ساقط شد و عین‌الاسدشان شخم زده شد. داستان امثال نتانیاهو داستان شعر خواجه حافظ‌ شیرازی است که می‌گوید: «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست، عِرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری.» ✍🏻یعقوب ربیعی
♦️هدف طالبان از تحریکات مرزی چیست ؟ ✍علیرضا تقوی نیا 🔸️درگیری های مختلفی طی روزهای گذشته بین نیروهای مرزبانی ایرانی و تروریست های طالبان به وقوع پیوسته که چند نکته در خصوص آن باید ذکر شود ‌. 1️⃣ طالبان فعلا در باد پیروزی بر آمریکا هستند و یک اعتماد به نفس کاذب دارند و خیال می کنند چون ایالات متحده از کشورشان عقب نشینی کرده ، می توانند بر هر قدرتی فائق شوند. 2️⃣ طالبان با آمریکا در دوحه توافق کرد و پس از آن سطحی از تعامل میان این گروه تروریستی و ایالات متحده برقرار شد. 🔸️در جریان ترور ایمن الظواهری رهبر القاعده که در خانه سراج الدین حقانی وزیر کشور طالبان هدف پهپادهای آمریکایی قرار گرفت، به وضوح هماهنگی و همکاری ۲ طرف در این قضیه روشن بود و حاکی از همکاری و همراهی طالبان با آمریکا داشت. 3️⃣ به احتمال بسیار زیاد رژیم صهیونیستی به طور غیرمستقیم و از کانال ایالات متحده در حال ترغیب طالبان است تا مرزهای شرقی جمهوری اسلامی را ناامن سازند و اتفاقاتی که در سوریه ، لبنان و غزه می افتد ، تا حدی از طریق طالبان دچار توازن شود ‌. 🔸️در مقابل طالبان نیز از برخی از گشایش های اقتصادی بهره مند می گردد. 4️⃣ در حادثه امروز تلفات طالبان بسیار بالا بود زیرا از طریق توپخانه مواضع آنان هدف قرار گرفت اما نباید اجازه داده شود که ناامنی در مرزهای ایران به یک رویه برای تروریست های طالب تبدیل گردد و بلکه نیروهای مسلح باید با واکنشی بسیار محکم محاسبات طرف مقابل را تحت تاثیر جدی قرار دهند ‌. 5️⃣ دولت طالبان نمی تواند تا سالهای متمادی پایدار بماند زیرا نه در داخل افغانستان قصد ایجاد اجماع و تشکیل حکومت حداکثری را دارد و نه با کشورهای مجاور و همسایه خود توانسته مناسبات خود را تنظیم و متوازن کند ؛ بنابراین راهبرد جمهوری اسلامی فعلا باید مهار رفتارهای پرخطر این گروه تروریستی از طریق ترکیبی از قوه قهریه ، ابزارهای اقتصادی و دیپلماتیک (به خصوص از طریق همکاری با پاکستان) باشد.
کتاب جین شارپ آمریکایی پدر انقلابهای مخملی که براندازان طبق آن عمل می کردند، از جمله راهکارهای او به عروسکهای خیمه شب بازیش اینهاست: اعتصاب، شعار مرگ بر دیکتاتور، درخواست رفراندم، صدور بیانه ها، جلب حمایت بین المللی، ایجاد ترافیک، شعار آزادی، تظاهرات بویژه تشیع جنازه، کشته سازی، هجمه رسانه ای، دروغ بزرگ، تلاش برای زندانی شدن,شعار نویسی و... ۱۹۸ اصل در مجموع🇺🇸‼️
🔻افغانستان خواهان نبرد با همسایه نیست/گفتگو برای هرگونه مشکل یک راه‌حل معقول است 🔹در حالیکه برخی رسانه‌های معاند و عناصر رسانه‌ای آنها به دنبال اینجاد فضای روانی برای ایجاد نزاع و تنش میان ایران و افغانستان هستند‌ و از درگیری‌های ظهر امروز به عنوان نقطه عطفی برای آغاز جنگ میان ایران و افغانستان یاد می‌کنند مواضع سخنگویان وزارت دفاع و‌ کشور حکومت سرپرست طالبان در قبال مسأله امروز قابل توجه است. 🔹«عبدالنافع تکور» سخنگوی وزارت کشور طالبان در توییتی رسما اعلام کرده است که افغانستان خواهان نبرد با همسایه نیست. 🔹از سوی دیگر سخنگوی وزارت دفاع طالبان نیز در واکنش به درگیری‌های مرزی امروز در توییتر نوشته است: امارت اسلامی افغانستان «طالبان» گفتگو و مذاکره را برای هرگونه مشکل یک راه‌حل معقول می‌داند. بهانه‌جویی برای جنگ و‌اقدامات منفی به نفع هیچ‌یک‌ از طرفین نیست.
📊 رشد ۳۳ درصدی صادرات ایران به اوراسیا در سال گذشته 🔸 براساس آمارهای گمرک ایران، میزان صادرات ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا از ۶۰۰ میلیون دلار در سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ به بیش از یک میلیارد دلار در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ رسیده بود. این میزان در سال ۱۴۰۱ با رشد ۳۳/۵ درصدی به یک میلیارد و ۴۸۸ میلیون دلار رسیده است. 🔸 قابل ذکر است اتحادیه اقتصادی اوراسیا با معاهده سال ۲۰۱۴ کشورهای بلاروس، قزاقستان، روسیه، قرقیزستان و ارمنستان تشکیل شده که ایران نیز به طور رسمی از سال ۱۴۰۱ به عضویت این سازمان منطقه‌ای پیوسته است.
️ اینفوگرافی 🔻از اهداف و مراحل متلاشی‌شدن شبکه همکار با سرویس اطلاعاتی بیگانه تا عمده ترین راهبرد و بزرگترین رمز موفقیت
روا نیست بخاطر نیازهای شخصی خودتون، یک جامعه رو به ورطه نابودی بکشونید. ب جوون‌هایی فکر کنید ک نمی‌تونن مث شماها نیازشون و تو کوچه و خیابون با خنده و غمزه‌ی دخترکان بی حجاب رفع کنند.
🔻تلفات سنگین طالبان در درگیری امروز / افزایش تعداد کشته‌ها به ١٢ نفر 🔸تلویزیون افغانستان اعلام کرد در درگیری امروز ١٢ نفر کشته و ٣۶ نفر زخمی شده‌اند 🔸پیشتر فرماندهی فراجا کشورمان از تلفات سنگین طالبان خبر داده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 واقعا فکر میکنید پهلوی‌ها مردم دار بودن؟ خاندان برای تفریح میرفتن خارج از ایران!!!🙄
✳️سیاست بی‌اثرسازی تحریم جواب داد، میعانات گازی روی آب صفر شد 🔹طبق مصاحبه امروز وزیر نفت، در ابتدای دولت سیزدهم ۷۸ میلیون بشکه میعانات گازی ایران به دلیل عدم توانایی در صادرات، روی آب سرگردان بود ولی الان این عدد به صفر رسیده است. 🔹با وجود سخت‌تر بودن صادرات میعانات گازی نسبت به نفت خام در تحریم، هم تولید فعلی و هم قبلی به فروش رفته است. بله، سیاست ‎بی‌اثرسازی تحریم جواب میدهد.
🔴پهپادِ قاتل زیردریایی 🔹فرمانده نیروی دریایی ارتش: پهپاد ضد زیردریایی نداجا قادر است در بردهای بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر، زیردریایی‌های دشمن را منهدم کند. 🔹این پهپاد می‌تواند اژدر مارک ۴۶ و اژدر ضدکشتی را حمل کند.
✅ تحلیل کوتاه ایجاد تنش از سوی طالبان در مرزهای شرقی: ۱- براساس برخی اطلاعات، درون طالبان درباره نحوه تعامل با ایران اختلاف وجود دارد و یک جریان درون طالبان پس از توافق با امریکا و ... درصدد تنش‌آفرینی است. ۲- اسراییل پشت‌پرده درپی آن است که مرزهای شرقی ایران به تدریج دچار ناامنی دائمی شود. ۳-دولت طالبان کنترل کاملی بر اشرار مستقر در مرز ایران ندارد و در مواردی برخی کشورهای منطقه و اسراییل اقدام به شارژ مالی اشرار می‌کنند. ۴-ضعف شدید نظامی و وابستگی تجاری افغانستان به ایران موانع اصلی تنش آفرینی بیشتر طالبان است. دکتر یاری
🔴چه کسانی از آتش‌افروزی سود می‌برند؟ دکتر بهرام زاهدی کارشناس ارشد مطالعات افغانستان و پاکستان در گفت وگو با خبرنگار قدس در پاسخ به این پرسش که چه کسانی از اختلاف میان تهران و کابل سود می‌برند، با بیان اینکه این روزها به بهانه‌های مختلف سطح تنش میان ایران و افغانستان گسترش یافته است، گفت: یکی فیلم مربوط به هشت ماه پیش موتورسواران طالب همراه با بشکه‌های زرد رنگ را منتشر می‌کند (فیلم بخشی از رژه هشت ماه پیش در سالگرد خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان است) و آهنگ‌ها و صداگذاری‌های نامناسبی هم روی آن صورت می‌گیرد و بعد همگان اعم از این جناح و آن جناح و این سلیقه و آن سلیقه ، آن را در فضای مجازی باز نشر می‌کنند بی آنکه بدانند قطعات پازل چه کسی را تکمیل می‌کنند. ▪️وی در ادامه گفت: ایندیپندنت فارسی و افغانستان اینترنشنال امروز جشن می‌گیرند که کانال‌های مذهبی و انقلابی هم تصاویری که آن‌ها می‌خواستند و از شبکه‌های خود نشان داده بودند، منتشر می‌کنند. ▪️زاهدی تصریح کرد: واقعیت این است که فضای تعامل سازنده‌ای میان ایران و افغانستان هنوز برقرار است و اگر خدای ناخواسته این قبیل جریان‌سازی‌ها منجر به تند شدن فضای واقعی شود، خیانتی جبران‌ناپذیر به دولت صورت گرفته است‌. فشارهای طولانی مدت آمریکا در جنبه‌های سیاسی، اقتصادی و به اصطلاح حقوق بشری به دو کشور ایران و افغانستان زمانی به نتیجه غایی خود می‌رسد که بتواند همراه با فتنه انگیزی و نزاع سنگین هر یک از این کشورها با یکی یا چند همسایه‌شان باشد. امید که دولتمردان دو کشور از خطیر بودن شرایط‌ آگاه شوند و از هرگونه اقدام احساساتی و تحریک‌کننده بپرهیزند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیغام مخفی غربی‌ها به تروریست‌ها و جاسوسان در ایران 🔹با اینکه غربی‌ها به تروریست یا جاسوس‌بودن برخی از دستگیرشده‌ها در ایران اعتراف می‌کنند، باز دست از حمایت‌شان برنمی‌دارند. آن‌ها با این کار می‌خواهند یک پیغام مخفی مخابره کنند. پیغامی به تروریست‌ها و جاسوسان لونرفته: خیال‌تان راحت. ما پشت‌تان هستیم. شما ماموریت‌تان را پیش ببرید.
🔴 نرخ بیکاری در ۲۳ استان تک‌رقمی شد 🔹‌ بررسی استانی نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد، طی سال گذشته نرخ بیکاری در ۲۳ استان تک رقمی شده و پایین‌ترین نرخ بیکاری در استان سمنان با نرخ ۶.۴ درصد ثبت شده است. 🔹‌ نرخ بیکاری در استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، لرستان و هرمزگان بالای ۱۰ درصد گزارش شده است.
💢با طالبان چه کنیم؟ 🔹رفتار گستاخانه روز گذشته چند مرزبان طالبان، جامعه را با این سؤال مواجه کرده است که با طالبان چه باید بکنیم؟ و آیا رفتار چند ماه اخیر ما با آنها اشتباه نبوده است؟ شهید مدرس جمله معروفی دارد: «مقتضای وضعیت ما و دیانت ما صلح و همزیستی با دول دیگر است. پایبندی به اسلام در هیچ شرایط مکانی و زمانی اجازه تعرض به ما نمی‌دهد. مگر اینکه قصد دخالت و نفوذ داشته باشد در این صورت... اگر کسی متعرض شد باید قدر مقدور و میسور عقلاً، دیانتاً و سیاستاً در صدد رفع و دفع آن برآمد.» 🔸براساس این منطق؛ سیاست جمهوری اسلامی در عرصه دیپلماسی و روابط بین‌الملل سیاست صفر و صدی و یا خطی نیست بلکه مبتنی بر منافع ملی و اصل احترام متقابل قرار گرفته است. نحوه مواجهه ما با عراق قبل و بعد از جنگ تحمیلی، فراز و فرود رفتار ما با آل‌سعود، نحوه مواجهه ما با قطر قبل و بعد از پرونده سوریه و حتی تحریمش توسط عربستان و... را اگر بشکافیم دال محوری‌اش همین رویکردیست که امروز و دیروز از جمهوری اسلامی شاهد بوده و هستیم. در نحوه برخورد با طالبان هم در بر همان پاشنه سابق می‌چرخد. 🔹در موضوع افغانستان ما با یک وضعیت پیچیده و کلاف درهم تنیده مواجهیم. از یک‌سو طالبان همه مردم افغان نیست و سیاست ما باید به نحوی تنظیم شود که در مواجهه یا مفاهمه به اکثریت مردم افغانستان‌ـ که همیشه ذیل ستم استکبار بوده‌ـ تعدی نشود. 🔸بر همین اساس ما همیشه معتقد بوده و هستیم که حل معضلات افغانستان از درون افغانستان و تشکیل یک دولت فراگیر ملی و متکثر بیرون می‌آید. البته حکومت طالب اگر اندک عقلی داشته باشد در مواجهه با همسایگان خویش و در شرایطی که بر اساس مصوبه شورای امنیت سازمان ملل، سران و برخی از مقامات طالبان در لیست سیاه قرار دارند که یکی از پیامدهای آن ممنوعیت سفر این مقامات به کشورهای عضو سازمان ملل است باید از در مفاهمه با همسایگان برآید نه با زبان تعدی. آن هم تعدی به دولتی که اول اینکه همیشه خیر افغانستان را خواسته و دوم اینکه اجازه قلدری و گردن‌کشی به هیچ نیروی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را نداده است. 🔹دیروز خون مرزبان ما به ناحق ریخته شد و این برای ما دردناک است، اما این یک اصل بوده و خواهد بود که جمهوری اسلامی در مواجهه با امنیتش با هیچ کسی مماشات نخواهد کرد، چه ابرقدرتی مانند آمریکا و چه اقلیت کوچکی مانند طالب. ✍🏻یعقوب ربیعی
📄سندی که برای اولین بار منتشر می‌شود ▪️موضع آیت‌الله در مورد پس از فتح ، دقیقا برعکس آنچه در خاطرات ایشان آورده‌اند! 🔹در کتاب خاطرات مرحوم آیت الله منتظری از قول ایشان نوشته شده: «هرکاری میخواهید بکنید حالا وقتش است و حمله کردن به عراق درست نیست»؛ این ادعا به استناد صراحت تام مطلبی که در بخشی از نامه ۵ صفحه ای مرحوم آیت الله منتظری به امام خمینی آمده نادرست می‌باشد. 🔹ایشان نه تنها بعد از فتح خرمشهر مخالف ادامه جنگ نبوده بلکه در بند دوم پیشنهاداتشان در این نامه که ۹ ماه بعد از فتح خرمشهر نوشته شده به وضوح ضمن انتقاد از مسئولین جنگ بخاطر دست زدن به عملیاتهای کوچک برای تصرف شهرهای غیر مهم عراق، قاطعانه و به عنوان راه حل اساسی جنگ، پیشنهاد حمله به بغداد و تصرف پایتخت عراق را مطرح کرده‌اند: 🔹«هر ساعت تاخیر بضرر ما و نفع صدام است؛ اینک که ارتش عراق از ایران اخراج شده و شکست خورده و روحیه خود را از دست داده‌اند وقت حمله است هرچه زودتر نیروهای سپاه و ارتش و بسیج را جمع آوری و یک حمله بزرگ را آغاز کنید»
♦️ پیام ایران در مرزهای شرقی چیست؟ 😳مهدی محمدی : واضح است که برنامه ای برای بی ثبات سازی مزمن مرزهای شرقی ایران وجود دارد و دست هایی ناپیدا در حال خرج پولند. وقتی با خرده بازیگرهایی مواجهید که نه قواعد بازی را بلدند و نه سیستم مرکزی آنها توان کنترل رفتارشان را دارد، گاهی برای ایجاد ثبات چاره ای جز استفاده عریان از زور نیست. پیام ایران در مرزهای شرقی این است: شرارت در مرزهای ایران هرگز تبدیل به یک 'کسب و کار' نخواهد شد.
✔️درمان ۱.۲ میلیون بیمار خارجی در کشور 🔺وزیر بهداشت: 🔹۷۰۰۰ دانشجوی خارجی در حوز‌ه‌های بهداشت و درمان در کشور آموزش می‌بینند و سال گذشته بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بیمار خارجی را در مراکز بیمارستانی کشور درمان کردیم. 🔹بیشتر آن‌ها از کشورهای افغانستان، عراق، آذربایجان، پاکستان، ترکیه، هند، ارمنستان، ترکمنستان، لبنان و تاجیکستان بودند.