🔴۲۷ ماهواره تصویربرداری روی غزه متمرکز شدهاند/ اطلاعات مهم از کمک فرانسه و آمریکا به صهیونیستها
♦️ به کمک متخصصان دادههای ماهوارهای در ایران نشان میدهد که یک روز پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی، غربیها با استفاده از ماهوارههای خود به کمک تمام قد این رژیم آمدهاند.
🔺این اطلاعات نشان میدهد که فرانسویها با ۵ ماهواره تجاری روی باریکه غزه متمرکز شدهاند و روزانه به طور میانگین بین ۱ تا ۲ بار تمام باریکه غزه و اطراف آن را با استفاده از سنجندههای پیشرفته این ماهوارهها، تصویربرداری و پایش کردهاند. قدرت تفکیک مکانی این ماهوارهها بین ۳۰ سانتی متر تا ۱.۵ متر است که همگی قابلیت بسیار خوبی برای رصد تغییرات زمین و تحرکات به شمار میآید.
🔺از سوی دیگر، آمریکا هم با تعداد زیادی ماهواره تجاری شامل منظومه ماهوارهای بزرگی متشکل از ۳ ماهواره بزرگ و ۱۹ ماهواره کوچک تجاری (جمعا ۲۲ ماهواره) از روز ۱۶ مهر پا به میدان گذاشته و به طور میانگین روزانه حداقل یک بار، از تمام نوار غزه و اطراف آن تصویربرداری کردهاند.
🔺اگرچه رژیم صهیونیستی دارای ماهواره تجاری با قدرت تفکیک مکانی ۳۰ سانتی متر است و حتی ماهواره جاسوسی در اختیار دارد اما قطعا به دلیل سرعت تحولات به تصاویر ماهوارههای تجاری آمریکایی و اروپایی برای رصد باریکه غزه و شناسایی مواضع مقاومت اسلامی نیاز داشت که این نیاز توسط فرانسه و آمریکا برآورده شده است تا رژیم بتواند مناطق مختلف غزه را پایش کند و دست به قتل عام مردم مظلوم غزه بزند و همچنین رزمندگان مقاومت را نیز هدف قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب هماکنون در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی: اگر جنایت رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کند کسی نمیتواند جلوی مسلمانان و نیروهای مقاومت را بگیرد.
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالحمید علیه عبدالحمید: تو یا مکاری یا نادان!
🔸عبدالحمیدِ امروز: نابودی اسرائیل شدنی نیست؛ چرا زور میزنید؟ فلسطینیها به جای نابودی اسرائیل، باید از خیلی چیزها بگذرند و با مذاکره سیاسی به حل و فصل عادلانه و منصفانه برسند.
🔸عبدالحمیدِ دیروز: کسی که خیال کند راه حل فلسطین، سیاسی و گفتمان است یا مکار است یا نادان؛ راه فلسطین، تنها زور است و این جهاد مقدس است که می تواند کمر اسرائیل را بشکند.
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍عوامل تاخیر پیاپی حمله زمینی ارتش اسرائیل به غزه
🔹«منصور براتی»، پژوهشگر حوزه رژیم صهیونیستی در ویدئویی تحلیلی، عواملی که در مجموع باعث شده اسرائیل در اجرای حمله زمینی به غزه دچار تردید شود را مورد بررسی قرار داده است.
🔹به نظر براتی سه دلیل اساسی باعث شده حمله زمینی رژیم اسرائیل به غزه تا این لحظه به تأخیر بیفتد.
🔹نخست آنکه جمهوری اسلامی ایران از نخستین روزهای جنگ رژیم صهیونیستی را از ورود زمینی به غزه بازداشت به این ترتیب تلاش کرد چارچوبهای جنگ را تعیین کند.
🔹امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران نیز در روزهای اخیر با صراحت بیشتری بر این موضوع تأکید کرد و حمله زمینی به غزه را خط قرمز تهران و محور مقاومت دانست.
🔹نکته دیگر هشدارهای آمریکاییها به مقامات تلآویو پیارمون ضرورت پیشگیری از منطقهای شدن جنگ بوده است. در همین راستا بایدن، اشغال غزه توسط اسرائیل را اشتباهی بزرگ خوانده است.
🔹 سومین دلیل اصلی در این تأخیر را نیز باید در سردرگمی ناشی از دریافت ضربه غافلگیرکننده اول و نیز ابهام اسرائیلیها در قبال واکنش احتمالی گروههای مقاومت جستوجو کرد.
⚠️ مجازات جوانی جمعیت!؟
فلسفه قانون حمایت از جوانی جمعیت، حمایت از خانواده های پرجمعیت (خوش جمعیت) در راستای تشویق خانواده ها به فرزندآوری و جبران عقب ماندگی جمعیت جوان و فعال کشور بوده است.
این درحالی است که در برخی حوزه ها کماکان قانون بر علیه این فلسفه می باشد
بطور نمونه هزینه مصرفی در انرژی خانگی ( آب و برق و گاز) برای خانواده های خوش جمعیت
به عنوان پر مصرف و بد مصرف محاسبه میشود که ناشی از تعداد افراد خانواده مخصوصا تعداد فرزندان کوچک می باشد
فرزند بیشتر=مصرف بیشتر=محاسبه بدمصرف= افزایش پلکانی=هزینه چند برابری‼️
این تناقض در قانون حمایت از جوانی جمعیت با تحمیل هزینه های گزاف بر این خانواده ها چگونه قابل جمع است؟؟
💠 پیشنهاد میشود برای حمایت واقعی از معیشتِ خانواده های خوش جمعیت، هزینه این مشترکین با ملاحظه تعداد افراد خانواده در نظر گرفته شود تا به صرفِ مصرفِ بیشترِ ناشی از افزایش جمعیت، مجازات بد مصرفی و افزایش پلکانی در هزینه ها در مورد این خانواده ها اِعمال نشود!
#جوانی_جمعیت
#خوش_جمعیت
#تشویق_فرزندآوری
✍ احمدی پرتو
📍ورود حجم بالای مواد غذایی به حیفا از طرف ترکیه
کانال عبری کان: کشتی عظیمی از ترکیه در بندر حیفا پهلو گرفت. 4500 تن سبزیجات و میوه جات حمل می کند که 80 درصد آن را گوجه فرنگی تشکیل می دهد تا به دلیل آسیب های وارد شده به بسیاری از مناطق کشاورزی در جنگ با غزه، نیاز اسرائیل را برطرف کند!
♦️ اسرائیل در غزه با چه روبرو خواهد شد؟
#تحلیل
✍️ احسان کیانی
🗓 ۲۴ مهر ۱۴۰۲
🔹 دنیلبایمن، کارشناس کمیته اطلاعاتی کنگره در کمیسیون تحقیقات مرتبط با حادثه ۱۱ سپتامبر و کارشناس ضدتروریسم «مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی»؛ طی یادداشتی در «فارنافرز» مورخ ۲۲ مهر ۱۴۰۲ به ارزیابی پیامدهای ورود اسرائیل به غزه پرداخته است.
🔸 به نظر او، دیگر پرسش این نیست که آیا اسرائیل وارد غزه خواهد شد یا خیر، بلکه پرسش بر سر این است که تهاجم زمینی به غزه چگونه، تا چه عمقی و به چه مدت زمانی خواهد بود.
🔹 نویسنده اذعان دارد که اشغال غزه برای اسرائیل «خونین و دشوار» خواهد بود. و به همین دلیل تاکنون «معتقد بود که میتواند حماس را بدون حملات بزرگ، کنترل کند».
🔸 اما به ادعای این یادداشت، پیامدهای طوفانالاقصی باعث شده تا «اسرائیلیها به دنبال خون باشند و هیچ رهبر معتبر اسرائیلی نمیتواند خواهان بازگشت به وضعیت قبلی یا کسب دستاوردهای اندک علیه حماس باشد».
🔹 به گفته دایمن، رژیم درصدد «قتل، بازداشت یا تبعید رهبری سیاسی و نظامی حماس و تخریب زیرساختها و انبارهای تسلیحات آن» است ولی این به قیمت «نبرد شهری خانهبهخانه» در غزه تمام خواهد شد. علاوه بر اینکه، تلآویو نیروی سیاسی معتبری برای واگذاری اداره غزه به آن سراغ ندارد. پس «جنگ چریکی» ادامه خواهد یافت.
🔸 دایمن اقرار میکند که رژیم در غزه با مردمی روبرو میشود که از اسرائیل متنفر هستند، علاوه بر اینکه محدوده متراکم غزه و آشنایی حماس با جزییات و دقایق جغرافیایی این محدوده؛ نبرد را برای ارتش اسرائیل دشوارتر خواهد ساخت. به ویژه که باید در انتظار «تکتیراندازها، بمبهای دستساز، بمبگذاران انتحاری، موشکهای ضدتانک، نارنجکها، راکتها و پهپادها» باشد.
🔹 راهحل نویسنده برای ارتش اسرائیل، «اشغال گامبهگام» غزه است. بدین ترتیب که ابتدا از طریق «پهپادها و حسگرهای پیشرفته» به شناسایی منطقه پرداخته و دادههای کسبشده را با اطلاعات ماهوارهای و انسانی تکمیل کند. سپس نیروهای «عملیات ویژه» به عملیاتهای خاص برای نابودی «داراییهای نظامی»، «آزادی گروگانها» و ترور «رهبران حماس» اقدام کنند. در مرحله سوم و نهایی، نیروی پیادهنظام وارد غزه شود.
✅ علیرغم توصیههای یادداشت به ارتش رژیم صهیونیستی، به نظر میرسد اشغال کامل غزه، نتیجهای جز تشدید روحیه مقاومت در فلسطین نداشته باشد و حتی کرانه باختری را به شورش علیه رژیم وادار سازد. بنابراین احتمالاً کمهزینهترین گزینه برای رژیم این است که ورودی موقت به غزه داشته باشد و پس از ضربه به حماس؛ از اشغال نامحدود و گسترده، عقبنشینی کند.
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🔴 فواد ایزدی: بمبی که در بیمارستان المعدانی غزه استفاده کردند برای زدن ایران طراحی شده بود و یک بمب معمولی نیست و قدرت تخریب بالا دارد.
باران/ تحلیل کوتاه حمله به بیمارستان المعمدانی:
۱-هدف اصلی اسراییل از این حمله تلاش برای ایجاد این انگاره بوده که هیچ جای امنی در غزه وجود ندارد.
۲-انجام این حمله چند ساعت قبل از ورود بایدن به سرزمینهای اشغالی از موافقت بایدن با آن حکایت دارد. اسراییل در ۱۰ روز گذشته هیچ تصمیم مهمی بدون موافقت امریکا نگرفته.
۳-این حمله واکنشهای سیاسی و مردمی قویای درپی داشته و تداوم جنایت را برای اسراییل دشوار خواهد کرد.
۴-رژیم پس از مشاهده واکنشها سیاست انکار و متهمسازی مقاومت را در پیش گرفته است