eitaa logo
بصیر
348 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴ریزش ۹۰ درصدی؛ دو سال پس از غوغای پوپولیسم ✍️ امروز، دومین سالگرد تمدید ریاست جمهوری آقای روحانی در انتخابات ۲۹ اردیبهشت ۹۶ است. انتخاباتی که فضای جنگ هراسی، رقیب هراسی و ترور شخصیت رقبا بر آن غلبه داشت. فضای سیاسی و رسانه ای، انباشته از وعده و عید و تهدید و تحبیب بود. 🔹از یک طرف می گفتند اگر رئیسی و قالیباف بیایند، در پیاده روها دیوار می کشند و کشور را درگیر جنگ می کنند. از طرف دیگر، گفته می شد باغ برجام، سال ۹۶ و ۹۷ به بار می نشیند و مردم اگر می خواهند سیب و گلابی آن را بچشندند، باید ریاست روحانی را تمدید کنند. ♦️در برخی بخش ها و روستا ها و شهرهای کوچک، مدیران محلی یا عوامل آنها شایعه کردند که اگر نام کس دیگری از صندوق های منطقه بیرون بیاید، یا یارانه شما قطع می شود و یا بودجه و تسهیلات اعطایی. در چند ماهه منتهی به انتخابات نیز برخی مزایا و تسهیلات به اقشاری مانند فرهنگیان و بازنشستگان و کارگرا اعطا شد. 🔹اما بلافاصله پس از انتخابات، آن سرهم بندی کنار رفت و وارد فاز تازه ای شد. هم از کارخانه ها و کارگران -در قالب تعطیلی و عدم پرداخت حقوق- تلفات گرفت و هم تورم افسار گسیخته را به کف بازار و اقتصاد و معیشت مردم سر ریز کرد. ♦️با این وجود، برخی دولتمردان ارشد گویا فقط درس برجام و اغراق در پیرامون آن را بلد بودند. نه تدبیر دیگری داشتند و نه گروه خون شان به تدبیر و تلاش و مجاهدت و مدیریت درونزای اقتصادی می خورد. 🔹خروجی این روند چه بود؟ ریزش ۹۰ درصد از ۲۳/۵ میلیون رای داده شده به آقای روحانی. علی صوفی وزیر دولت اصلاحات و مشاور خاتمی، دو ماه قبل در گفت و گو با برنامه دست خط تصریح کرد "دولت آن اعتباری را که در جریان انتخابات سال ۹۶ داشت، به سرعت از دست داد و بالاخره الان ارزیابی از محبوبیت روحانی خیلی پائین است. من زیر ۱۰ درصد شنیدم". ♦️یاد این حرف صادق زیبا کلام می افتم که گفت "از هر ١٠٠ تا پیامی که در تلگرام و اینستاگرام و فیس بوک برای من می آید، ، ٩٠ تایش این هست که شارلاتان حقه باز! تو ما را گول زدی که به روحانی رای دادیم". 🔹اما حالا زیبا کلام ها به جای عذرخواهی درباره جوّ پوپولیستی و مردم فریبانه ای که دو سال پیش راه انداختند، ادعا می کنند دولت اختیارات ندارد و گلگیر نظام شده است(!) با این وجود چرا آقای "تَکرار می کنم" و برادرش رضا خاتمی، همان ار دیبهشت ۹۶ گفتند "ما اصلاح طلبان، تضمین روحانی هستیم"؟! چرا آنها در بیست سال گذشته دست از شارلاتان بازی برنداشته اند؟ در این مردم فریبی البته نباید نقش سلبریتی ها را نادیده گرفت.
🔴 پاسخ رنجبران به آشنا 🔹حسام الدین آشنا، نماینده دولت در شورای نظارت بر صدا و سیما طی مکاتبه ای با غلامحسن محسنی اژه ای، رئیس این شورا نسبت به تبلیغات پرتکرار تجاری صدا و سیما اعتراض کرده بود. 🔻 واکنش محمدحسین رنجبران، مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما: 🔹در بودجه به سازمان صدا وسیما اجبار می کنند که باید بیش از دوهزارمیلیاردتومان در سال را از محل آگهی ها درآمد کسب کند بعد نامه می زنند که چرا تبلیغات این قدر زیاد است! 🔹در این شش سال ابتدا به بهانه برجام و بعدش در فراق ازدست دادن آن آنچنان تولید و تولیدکننده را به فراموشی می سپارند که هرچه می گردیم ازتولید کنندگان بزرگ کشور تبلیغ کنیم یا توانایی تبلیغ ندارند یا عطای تولید را به لقایش بخشیده اند..!
☘👇 شکست پدافند آمریکا از پهپادهای یمنی پایگاه خبری شبکه «الجزیره» در یادداشتی با اشاره به اینکه پرواز پهپادهای یمن در عمق 800 کیلومتری آسمان عربستان بدون اینکه هیچ سامانه پدافندی مانع آن شود با توجه به حجم انبوه خریدهای تسلیحاتی سعودی‌ها جای شگفتی دارد، نوشت: اهداف بمباران شده از سوی یمنی‌ها اهمیت بالایی دارد و خط لوله اصلی عربستان برای انتقال نفت چاه‌های شرق کشور به بنادر غربی آن در ساحل دریای سرخ محسوب می‌شود. از این خط لوله همچنین به عنوان جایگزینی برای انتقال نفت از طریق تنگه هرمز یاد می‌شود که ایران تهدید کرده در صورت لزوم آن را مسدود می‌کند. گفتنی است، دولت سعودی از ایالات متحده آمریکا سامانه دفاعی پیشرفته‌ای خریداری کرده و همچنین جنگنده‌هایی دارد که قیمت یکی از آنها با هزار پهپاد برابری می‌کند و طبق برآورد اندیشکده استکهلم که در زمینه رصد هزینه‌های نظامی فعالیت می‌کند، عربستان سعودی بزرگ‌ترین خریدار سلاح در جهان است و طبق اعلام دفتر حسابرسی آمریکا، صادرات سلاح این کشور به عربستان سعودی در بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ به ۶۵ میلیارد دلار رسید.
🔻 رهبرانقلاب: آرایش دشمن آرایش جنگی است؛ از لحاظ اقتصادی، سیاسی و فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ فقط از لحاظ نظامی علی‌الظّاهر آرایش جنگی ندارد که آن هم البتّه حواس نظامی‌های ما جمع است؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد.
🔴 صدای آژیر در سفارت آمریکا‼ 🔻برخی منابع از شنیده شدن صدای انفجار از منطقه سبز بغداد خبر داده‌اند. 🔹برخی منابع ادعا می‌کنند که تعدادی خمپاره یا موشک کاتیوشا به نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز اصابت کرده است،‌ ولی این ادعا هنوز تائید نشده است. 🔹شبکه خبری الحدث مدعی شد که صدای آژیر خطر در سفارت آمریکا شنیده شده است 🔸ارتش عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد در انفجارهای امشب بغداد به کسی آسیبی نرسیده است. نیروهای امنیتی در حال جست‌وجو برای یافتن عاملان این حادثه هستند.
✍نکته فوق مهم در دیدار مسئولان نظام با رهبری یک نکته ریز فوق العاده وجود داشت! اونم اینکه بعد از آن همه بدی هایی که لیبرال ها در این چند سال در حق مردم،نظام و رهبری کردن آقا در اوج حقانیت و توانیی،که از همون روز اول گفته بود به مذاکره خوشبین نیستم،حتی یک کنایه که از روی انتقام گیری شخصی و یا ذره ای هوا و هوس به روحانی نزد! و با توجه به آن همه زخم زبون و کنایه و توهین افترایی که روحانی به منتقدین دلسوز میزد،از جمله بیسواد،بی شناسنامه تندرو افراطی تعامل ستیز از جهنم برگشته! این بلائی که بر سر اقتصاد آورد،این کاری که با ارزش پول ملی کرد، حتی جایی رهبری خطاب به دشمن گفت اگر آنها برجام را پاره کنند،ما آتش میزنیم! بلافاصله روحانی در تریبون رسمی گفت برخی ها فکر میکنند منقلی کنار آنها هست که معاهدات بین‌المللی رو بندازند آتش بزنند! که دیدیم ترامپ رسما همین کار رو کرد،برجام رو آتش زد ،رودی جولیانی وکیلش آب دهان به برجام انداخت! 🔸اونم در حالی همه خودی های انقلاب،مثل آقای رئیسی فرماندهان ارتش و سپاه و امت حزب الله،همه حضور داشتند،همین که آقا سرشو برمی گرداند سمت روحانی و میگفت دیدی آمریکایی ها قابل اعتماد نیستند؟ صدای تکبیر بلند میشد و دوربین ها چهره روحانی را کلوز آپ می گرفتند،رسانه ها پمپاژ میکردند ،کار تمام بود! ولی مطلقا رهبری کاری که به ذره ای به ضرر منافع ملی مردم کشور و اسلام باشه نمیکنه! نه اینکه اینها مستحق کنایه نباشند،نه!چون به هر حال اینها منتخب مردم اند! این یعنی مردم سالاری دینی! دموکراسی غربی باید بیاد بوق بزنه. چون ناوگان پوشالی دشمن در حال چنگ و دندان نشان دادن هست،حضرت آقا با اون ذکاوت مثال زدنی و اون تقوی خودشون مطلقا چیزی نگفتند کنایه ای نزدند که نشان دهنده شکاف در حاکمیت باشه! 🔸با توجه به این که زبان تندی و کنایه به کفار و مشرکین رو هم دارند! دیدیم دیگه فرمودند : آمریکایی ها میگن هر جمعه در ایران تظاهرات هست، اولا جمعه نیست شنبه است، دوما تهران نیست ،پاریسه! حالا حالاها باید بدوند تو عملیات روانی به گرد پای آقا برسن! اینا نکات فوق استراتژیکه چون این آدم ولی فقیه هست،نائب بر حقه امام زمانه!علمدار تشییع هست کاری از روی هوای نفس نمیکنه! این یعنی تقوی،یعنی اطاعات محض خدا! علوم سیاسی اینجاست! دلیلی که انقلاب با این همه خیانت داخلی و دشمنان خارجی پا برجا مونده و مقتدر ادامه میده اینه! برای بار صدم،این حاصل فارغ التحصیلان دانشگاه های غرب نیستا! این محصول فارغ التحصیلان مکتب اهل بیته! اینه که این مرد رو به این جایگاه رسونده.
تکیه‌گاه مقاومت جنگ، مذاکره، مقاومت؛ سه سناریوی مطرح در تقابل جمهوری اسلامی ایران و آمریکا است که در روزهای اخیر کارشناسان ایرانی و آمریکایی و برخی از رسانه‌های بین‌المللی ابعاد این سناریوها را تشریح کرده‌اند؛ اما رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند جنگ نخواهد شد، مذاکره سم مضاعف است و هزینه مقاومت از تسلیم شدن کمتر است. پیام این راهبرد آن است که جمهوری اسلامی ایران راه مقاومت را برگزیده است. اینکه چرا رهبر معظم انقلاب گزینه مقاومت را پرسودترین و کم‌هزینه‌ترین راهبرد می‌دانند نیز مورد مطالعه است؛ زیرا بسیاری از کارشناسان روابط بین‌الملل و مسائل نظامی آن را به عوامل مادی قدرت مرتبط می‌دانند؛ اما امام خامنه‌ای با برجسته کردن عوامل معنوی مقاومت، سطح استراتژی را بسیار بالاتر از بازی‌های معمول و نظریات روابط بین‌الملل می‌برند، تا حدی که واقعاً اندیشمندان بین‌الملل از درک آن عاجزند و با مقایسه استراتژی‌های رهبر معظم انقلاب در طول سه دهه گذشته آن را دست‌یافتنی و در دسترس نظام اسلامی می‌دانند. توکل بر خدا و اعتماد به وعده الهی در اندیشه جهان غرب شاید به دلیل ابعاد ظلمانی حکومت‌های‌شان جایگاهی ندارد؛ اما رهبر معظم انقلاب که در طول 40 سال گذشته بسیاری از وعده‌های الهی را عیناً دیده و تجربه کرده‌اند، بهترین یاور را همین نیروی الهی می‌دانند؛ به همین دلیل می‌فرمایند: «ما علاوه‌ بر اراده‌ قوی، توکّل به خدا را هم داریم. «ذلِکَ بِاَنَّ اللهَ مَولَی الَّذینَ ءامَنوا وَ اَنَّ الکافِرینَ لا مَولی لَهُم»؛ آنها مولا ندارند؛ ما متّکی به اراده‌ الهی هستیم. بنابراین ان‌شاء‌الله آینده، آینده‌ خوبی است و سختی‌ها هم آنچنان که بعضی‌ها تصویر می‌کنند و توصیف می‌کنند، نیست و نخواهد بود.» در تفسیر نمونه در شرح این آیه به یک روایت تاریخی اشاره شده و آمده است: در حدیثی آمده است که پیامبر(ص) بعد از یکی از غزوات زیر درختی تنها نشسته بود، مشرکی با شمشیر برهنه به طور غافلگیرانه به حضرت حمله کرد و گفت: الآن چه کسی می‌تواند تو را از چنگال من نجات دهد؟! پیامبر(ص) فرمود: «الله» و در این هنگام پای مشرک لغزید و بر زمین خورد و شمشیر از دستش فرو افتاد. پیامبر(ص) شمشیر را برداشت و فرمود: «الآن تو بگو چه کسی تو را از دست من رهایی می‌بخشد؟ در جواب عرض کرد: «هیچ‌کس» و سپس ایمان آورد.
🔴 از دولت گلگیر تا جناب گل پخش کن‼️ 🔺 توئیت صادق زیبا کلام و پاسخ جالب یک کارشناس
👇🌹ناتوانی عربستان برای جایگزینی نفت ایران براساس تحلیل کارشناسان حوزه نفتی، سعودی‌ها برای افزایش تولید نفت خود به میزان حتی یک میلیون بشکه دچار مشکلات اساسی هستند،‌ از جمله اینکه در ماه‌های گرم سال مصرف نفت در عربستان به دلیل افزایش استفاده از دستگاه‌های خنک‌کننده افزایش یافته و به 400 تا 500 هزار بشکه می‌رسد. این به آن معناست که اگر به آخرین رقم رسمی تولید ریاض (9/79 میلیون بشکه‌ـ در ماه مارس 2019 میلادی) 500 هزار بشکه دیگر افزوده شود، تنها می‌توند نیازهای خود را پوشش دهد.
👇🌹 پیام‌های سخنان رئیس‌جمهور روسیه از نگاه المانیتور! پایگاه خبری‌ـ تحلیلی «المانیتور» نوشت: ولادیمیر پوتین به تازگی در نشست خبری مشترکی با رئیس‌جمهور اتریش گفته است: «به محض اینکه ایران اقداماتی در تقابل «با اقدامات غرب» انجام دهد و بخشی از تعهداتش را ترک گوید، روز بعد همه فراموش خواهند کرد این آمریکا بود که در ابتدا نابودی توافق را رقم زد و به جای آن، تقصیر کاملاً به گردن ایران می‌افتد.» این اظهارات حاوی سه پیام بود؛ نخستین پیام خطاب به آمریکا بود؛ واشنگتن مقصر نابودی تدریجی اعتبارسنجی هسته‌ای و اقدامات اعتمادساز دیپلماتیکی بود که برجام آن را خلق کرده بود. پیام دیگر خطاب به اروپایی‌ها است. در واقع پوتین به اروپایی‌ها که در عمل به تعهدات خود در برابر تهران ناکام بودند، اعلام می‌کند روسیه، روابط خود با تهران را با قول آشتی وهمی دولت ترامپ، معامله نمی‌کند. سومین پیام خطاب به ایران بود؛ کرملین به دنبال آن است که درس‌های تلخ خود را نسبت به آنچه در بحث توافق‌های بین‌المللی درست می‌داند، با تهران به اشتراک بگذارد. پوتین همچنین این سیگنال را داد که اگر ایران در مسیر «تشدید (تنش‌ها) برای تنش‌زدایی» بیفتد، باید خود را برای هر نوع واکنشی آماده کند، از جمله واکنش اروپایی‌ها که بعید است برخلاف اطمینان‌هایی که داده‌اند، آمریکا را به چالش بکشند.
◄ «میت رامنی» سناتور جمهوریخواه آمریکایی و عضو کمیته روابط خارجی سنا که در جریان اطلاعات محرمانه مرتبط با تنش‌های اخیر در منطقه قرار گرفته، به شبکه «سی‌ان‌ان» گفته است: «من حتی برای یک دقیقه هم باور نمی‌کنم که رئیس‌جمهور یا «جان بولتون» یا رک بگویم هرکسی در هر سمتی در کاخ سفید، به جنگ با ایران علاقه‌ای داشته باشد. جنگ با ایران هرگز اتفاق نخواهد افتاد.»
🔴 راز یک عظمت..... 🔻عطاالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات که چند سالی است از ایران کوچ کرده و لندن نشین شده، در توئیتی به تمجید از شخصیت رهبر معظم انقلاب پرداخت. مهاجرانی نوشت، براى سمينارى كويت رفته بودم. با دكتر عبدالله نفيسى در خانه اش ديدار كردم. او موضعى ضد ايران، ضد شيعه، ضد انقلاب اسلامى و حزب الله دارد! ؛ پرسيد رمز نفس بلند آيت الله خامنه اى در موضع گيرى هاى استراتژيك منطقه اى و جهانى چيست، از كجاست!؟ گفتم: 🔹 🔸 🔹
🔴 در مراسم افطاری عبدالله نوری چه گذشت؟ 🔻مهمترین نکات مطرح شده در مراسم افطاری عبدالله نوری: سال ۹۸ یعنی اصلاحات تمام یا آغاز دوباره اصلاحات کفگیر گفتمان اصلاح طلبی به ته دیگ رسیده و ما تمام شدیم مگر اینکه روی نوپدیدهای اجتماعی که برای حکومت چالش زاست سوار شویم و یارگیری کنیم اتفاق دانشگاه تهران برای ما میمون است! آقای... گفت منزل... امن است. اما تنها جایی که دکتر طرح خودش را مطرح کرد منزل... بود اما یک کانال معلوم الحال فردای تجمع دانشگاه دقیقا طرح دکتر تاجیک را افشا می کند. یا منزل... سوراخ است یا یکی از ما...
محرمانه 🔴 در مراسم افطاری عبدالله نوری چه گذشت؟ اگر روحانی تا اسفند۹۸ رئیس جمهور باشد، تمام زاد و توشه‌ نیروهای اصلاح‌طلب و خواهان روابط با غرب برای سالها تمام می‌شود. ما خرج روحانی می شویم و روحانی در منتهی درجه افول و است. دیگر مهمات ما تمام شده و تیری نمانده که به سمت حریف پرتاب نکرده باشیم من با پیشنهاد حاج سعید [حجاريان] مخالفم که انتخابات مجلس و ریاست جمهوری همزمان برگزار شود. روحانی تا قبل از پاییز باید دهد تا از هیجان پسااستعفا ما نیروی های خود را بازسازی کنیم! آقای خامنه‌ای نمی‌گذارد برنامه‌های ما نسج بگیرد. سخنان ایشان در سیاست داخلی و خارجی باعث بروز شگفتی سازها می‌شود. ما قدرت چانه زنی با رهبری را پس از فوت مرحوم از دست داده ایم. تمام پیغام ها و پسغام های آقای به در بسته خورده. به کسی نگویید آقای خاتمی به شدت و بیمار شده و برخی اوقات موارد نامربوطی می‌گوید که انسان احساس می‌کند دچار شده، البته شاید بخاطر کهولت سن باشد. روحانی هم متکبر است و اصلا وقت نمی دهد با او صحبت کنیم. آقای هم تارک سیاست شده و بیشتر شمال است. ما به رهبری دسترسی نداریم اما او از حال ما کاملا آگاه است. صحبت‌های آقایان را شنیدیم. به نظرم بهترین کار رویکرد تهاجمی است. بازی را ما باید شروع کنیم و زمین بازی دست ما باشد. سال گذشته عرض کردم خطر است اما امسال عرض می کنم احمدی نژاد فرصت است آقایان باید بیشتر فعالیت کنند و اثرگذاری را شروع کنند. با توجه به اینکه اقشار عمومی درگیر معضلات زندگی شده اند، چاره‌ای نیست که طرح آقای را دنبال کنیم و سراغ دانشگاه برویم. بالاخره اگر تنش زیاد شود و چند نفری هم زخمی شوند، اینها خانواده دارند و باعث تحریک می شوند از شاید بتوان اقشار دیگر را به واسطه همذات پنداری به صحنه آورد. ان شاءالله که شرایط از این وضعیت رکود خارج می شود.
✅ نگاهبان حریم نجف قرار بود از آخوند نشانی نماند گفت وگو با آیت الله نجم الدین طبسی محقق، مهدویت پژوه و استاد حوزه و دانشگاه ✔ پل برمر درخواست ملاقات کرده بود. آقای سیستانی به ایشان پیام داد: من ایرانی هستم و تو آمریکایی، عراقی ها بچه نیستند و قیم نمی خواهند و خودشان برای خودشان تصمیم می گیرند. این جمله، برمر را تکان داد و دیگر به بغداد نرفت و مستقیم به آمریکا بازگشت. ✔در گزارشی آمده بود خرجی که آقای سیستانی برای عراق و فقرای عراق می کند، سه برابر هزینه ای است که دولت عراق صرف می کند اما ایشان ّ هرگز از ساده زیستی و زیِ طلبگی خارج نشد. ✔در دو نقطه حساس کره زمین پرچم در دست دو فقیه است که باید حفظ شود و اگر خدای نخواسته پرچم از دست رهبری یا آقای سیستانی بیفتد، هر دو کشور متضرر می شوند. ✔یکی از فضال می گفت خدمت ایشان بودم و سؤال کردم چه شد که این طور سریع علیه داعش موضع گرفتید؟ ایشان فرمود: من یاد اصفهان و اشرف افغان افتادم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا پیشنهاد مذاکره آمریکا جدی است؟ تنش‌های اخیر میان آمریکا و ایران به کجا خواهد انجامید؟ 🌷 _ تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل
در جلسه مدیران رسانه ها با رئیس قوه قضائیه، یک نفر گفت نباید در دنیا بگویند ایران از بزرگترین زندانهای رسانه هاست رئیسی پرسید رسانه ای در زندان داریم و من نمی دانم؟ طرف گفت مصداق نمی دونم معلوم شد کلا یک نفر از روزنامه شرق بازداشت است که جرمش هیچ ربطی به رسانه ندارد 🔗 @Dr_A_Ganji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعودی انیمیشن ساخته که به ایران حمله میکنه، زیرساخت های ایران را نابود میکنه، سردار سلیمانی را دستگیر میکنه و در نهایت جمهوری اسلامی سقوط میکنه و مردم ایران سوت و کف زنان، عکس پادشاه آل سعود را در دست گرفته و پایکوبی میکنند! زرررررررشک
سيگارآمريكايي معاف از تحريم/ "فرهيختگان" نوشت: درحاليكه ايالات متحده آمريكا سنگين‌ترين تحريم‌‌ها را عليه ايران اعمال كرده، سيگارهاي انگليسي و آمريكايي بدون هيچ دغدغه‌اي در ايران توليد و توزيع مي‌شود/ درحال حاضر دو شركت بين‌المللي توليد سيگار در ايران فعاليت مي‌كنند كه حتي براي واردات مواد اوليه خود ارز ۴۲۰۰ توماني نيز دريافت كرده‌اند!/ فقط دريافتي شركت "بي‌اي‌تي پارس" در سال ۹۷ بيش از ۵۰ ميليون دلار ارز دولتي بوده است.
⛔ وقتی اصلاح‌طلبان ناجی ترامپ می‌شوند❗ آمریکا بزرگترین صادرکننده سویا است، در جنگ اقتصادی چین و آمریکا، چین باعث شد واردات سویا از آمریکا به این کشور به صفر برسه، اما یک عده در کشور ما ناجی ترامپ شدند و در اوج تحریم های ترامپ علیه کشورمون بیش از ۳۰۰ هزار تن سویا از آمریکا وارد کردن❗ در حالی که قبلا ۶۰ هزار تن سویا وارد می‌کردن...
hedayat 01-03-98.doc
264.2K
نسخه word نشریه الکترونیکی هدایت/شماره4 هادیان و مسئولان سیاسی بصیرتی شهید کمالی
🔴 جُرم ایران چیست..؟!! 🔻 «نوام چامسکی» نظریه‌پرداز و اندیشمند مطرح آمریکایی: 🔹فشار به ایران یکی از عناصر برنامه‌ بین‌المللی برای به رخ کشیدن قدرت آمریکا برای پایان دادن به «مقاومت موفقیت‌آمیز» در مقابل ارباب جهان می‌باشد. 🔹از انقلاب ۱۳۵۷ تاکنون، جرم ایران مقاومت موفقیت‌آمیز در مقابل آمریکا بوده است. 🔹قابل توجه است که در زمان حکومت شاه در ایران، نگرانی اندکی درباره قصد ایران برای توسعه سلاح‌های هسته‌ای داشت. 🔹شاه ایران به وضوح به خبرنگاران خارجی گفته بود که ایران «قطعاً و زودتر از آنچه که گمان می‌شود»، سلاح‌های هسته‌ای تولید می‌کند. 🔹اشتباه است که بخواهیم به دنبال یک تفکر بزرگ ژئوپولتیکی در پشت عملکردهای ترامپ باشیم. 🔹ترامپ دارای مرض خودبزرگ‌بینی است که دکترین وی حفظ قدرت شخصی است.
🔻 عارف ؛ رئیس فراکسیون امید: 🔹 فراکسیون امید تا جایی مطالبات مردم را پیگیری می‌کند که موجب تضعیف دولت نشود! 🔸من باورم این است که رییس‌جمهور اختیارات خوبی دارد و امکانات و تصمیمات اساسی در دستگاه اجرایی است .
🔴 سخنگوی دولت می آید.... 🔺واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور: 🔹هیأتی را که عراق بفرستد به دلیل ارتباط خوبی که داریم می پذیریم و حرفشان را می شنویم و متناسب با پیشنهاد آنها تصمیم می گیریم 🔹سخنگوی دولت از نظر ما تعیین شده و قرار شده که برنامه خود را تا آخر هفته بدهند و ملاقاتی با رئیس جمهور داشته باشند و ان شاء الله که مورد تأیید رئیس جمهور قرار بگیرد 🔹وزیر خارجه عمان برای طرح میانجیگری به ایران نیامده بود.
🔴 جوری وعده بدهید که شرمنده نشوید ‼️ ✍ (کارشناس زمانه) 🔻با رصد عملکرد دولت محترم، ۴ گام زیر در سیر حرکتی دولت مشهود است: 1⃣ دادن وعده های هیجانی در مناظرات با استفاده از ظرفیت های موجود 2⃣ توجیه عدم تحقق وعده ها در چهار سال اول با حربه ی " میراث دولت قبل! " 3⃣ اصرار بر تحقق وعده ها در صورت انتخاب مجدد و دادن وعده های فراقانونی در شروع دور دوم 4⃣ فرار از پاسخگویی و توجیه ضعف عملکردی و درخواست اختیارات فراقانونی با حربه " اختیارات مان محدود است! " برخی از موارد فوق با شدت کمتر یا بیشتر در برخی دولت های قبلی شاهد بودیم که بنظر میرسد سوگند خوردن به اجرای قانون هم کارساز نیست!! و در راستای عدم تکرار سناریوی سریالی نخ نما و تکراری فوق میباست از یکسو با روشنگری رسانه ای، ظرفیت فکری ملت بالا برد و از سوی دیگر نخبگان و قانونگذاران چاره ای جدی بیاندیشند تا شهوت جذب آراء خاکستری و سیاه منجر به ضربه زدن به سرمایه اجتماعی نظام و قانون اساسی نشود. 🔸 بازخوانی رهنمود رهبر حکیم انقلاب سال ۱۳۹۲ در مرقد خمینی کبیر و در حضور مردم و کاندیداهای انتخاباتی ریاست جمهوری این روزها اهمیت و ضرورت بیشتری داشته و برای اهل اشارت نکته های بسیار فراوان دارد: « من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید را گردن این و آن بگذارید که ، نشد!. کاری را که میتوانید انجام دهید،وعده بدهید. رییس جمهور طبق قانون اساسی ما، امکانات در اختیار دارد. رییس جمهور بودجه کشور را در اختیار دارد، ارکان اجرایی کشور را در اختیار دارد، توانایی استفاده از همه افراد صاحب نظر را دارد. تنها محدودیتی که برای او در کشور ما وجود دارد، محدودیت قانون است، که این هم محدودیت نیست »
🔴 تحرکات نظامی آمریکا؛ کنش یا واکنش؟ 🔻طی روزها و هفته‌های اخیر، این گزاره که «بزودی آمریکا به ایران حمله می‌کند»، در فضاهای کارشناسی محدود و البته به طور جدی‌تر در سطح روزنامه‌نگاری زرد، طرح شد. بیشتر استنادها در چنین تحلیلی، به تحرکات و جابجایی‌های نظامی آمریکا در منطقه بود. انتقال ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به خلیج فارس در حالی که به گفته برخی مقامات آمریکایی، این انتقال، پیرو یک برنامه‌ی از قبل تعیین شده بود، یکی از مهم‌ترین ارجاعات کسانی بود که در پی تقویت گزینه جنگ نظامی علیه ایران بودند. اما منطق این اقدامات آمریکا چیست؟ 🔸 تحرکات نظامی آمریکا در منطقه را نمی‌توان فارغ از پیام‌ مشخصی که واشنگتن با واسطه‌ی قطر، عراق و سوئیس برای ایران فرستاده است، تحلیل کرد. محتوای این سه پیام، یک محور اصلی داشته است: ایران نباید امنیت نیروهای آمریکایی در منطقه را به خطر اندازد. 🔸مشخصاً آمریکا نگران کنش‌های نظامی ایران و بازوان منطقه‌ای‌اش علیه خود است. نوع و شدت واکنش آمریکا به حوادث فجیره و حمله پهپادی انصارالله به یک مرکز نفتی در عربستان هم نشان داد که ظاهراً امنیت نیروهای آمریکایی، در تقابل با ایران طی هفته‌های اخیر، نگرانی اصلی آمریکاست. 🔸در چنین شرایطی و با احتساب اظهارات مقامات آمریکایی اعم از رئیس جمهور، وزیر خارجه و برخی نمایندگان کنگره، به نظر می‌رسد آمریکا بیشتر از این‌که در پی کنش نظامی باشد، زمینه را برای واکنش نظامی به ایران فراهم می‌‌سازد. به بیان دیگر، آمریکا با تشدید تدابیر نظامی، در پی طراحی یک بازدارندگی در خلیج فارس است تا ایران را از هرگونه عملیاتی علیه نیروهایش برحذر دارد. به نظر‌ می‌رسد این، اصلی‌ترین بخش از منطق تحرکات اخیر آمریکاست که مشخصاً پس از تروریستی نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز شد. البته اجرای عملیات روانی با چنین تحرکاتی برای القاء تهدید به مردم ایران، کارکرد ظاهری این رویکرد است.
🔴نزول جمعیت در ایران: علل و پیامدها ✔️پرده اول:کاهش ۳۰%ازدواج در ایران رئیس اداره سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت :"در یک بازه زمانی ۸ ساله از سال ۸۹ تا سال ۹۶ ازدواج در کشور ۳۰% کم شده است. بررسی‌های ما در سال ۹۵ نشان داد که میانگین سن مناسب ازدواج دختران ۲۴ سال و پسران ۲۷.۵سال بوده که شاهد افزایش این عدد در سال‌های گذشته هستیم." پرده دوم: کاهش تولدها در سال‌های اخیر معاون وزارت بهداشت:"در حوزه جایگزینی و رشد جمعیت ابتدا یک روند صعودی داشتیم و سپس روندی نزولی را طی کرده‌ایم؛ به طوریکه تعداد تولدهایمان در دو سال ۹۵و ۹۶نسبت به سال‌های پیش از آن، سالی۴۰هزار مورد کمتر شده است.
🔴وزیر علوم: آمریکا برای اساتید ایرانی تله گذاشته است ✔️اساتید محقق در زمینه‌های خاص را شناسایی می‌کنند ♦️آنها برای اساتید ایرانی ویزا صادر می‌کنند و بعد از آنکه اساتید ایرانی به آن کشور سفر می‌کنند، دستگیرشان می‌کنند.
🔴 دوپینگ مجلسی ها! ✔️ عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان در توییت نوشت: در بودجه استانی سال ۱۳۹۸ برای هر نماینده مجلس ده میلیارد تومان پیش‌بینی‌شده که با نگاه و تشخیص او هزینه شود (غیرشخصی) این به معنی دوپینگ نماینده فعلی نسبت به رقبا در انتخابات امسال نیست؟ این مجلس می‌تواند پرسشگر باشد؟ سازمان مدیریت گزارشی دراین‌باره به ملت ارائه دهد.