eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷پیامدهای حمله ائتلاف آمریکایی به یمن: 🔻با شکست نظم نوین آمریکایی با هزینه بیش از ۷تریلیون دلار در منطقه و پیروزی جبهه مقاومت در این منازعه تمدنی؛ در ادامه با شکست نظامی و حیثیتی رژیم صهیونیستی بعنوان پایگاه اصلی غرب در هارتلند جهان (خاورمیانه یا غرب آسیا) توام گردید. 🔻در ادامه این جنگ تمدنی، محور مقاومت برای اولین بار وارد جنگ رسمی همه جانبه با رژیم صهیونیستی گردید و آسیبهای جدی بر رژیم صهیونیستی و پرستیژ غرب وارد کرد و این سبک استراتژی جنگی منبعد در سطح گسترده تری در هر منازعه ای علیه نظام سلطه تکرار خواهد شد. 🔻ورود غرور انگیز یمنی ها در این منازعه، ضربه حیثیتی بزرگی را بر غرب و بویژه آمریکا که ادعای پلیس جهان را دارد، وارد کرد. 🔻 در تحولات اخیر شکل گیری یک بحران امنیتی و ژئوپلتیکی علیه غرب متصور است. تسلط یمنی ها بر یکی از سه تنگه استراتژیک جهان که ۳۰ درصد تجارت و انتقال نفت را پوشش می دهد، از طرفی دست پر انصار الله از موشک های دوربرد و پهپادهای انتحاری وضعیت را برای آمریکا پیچیده خواهد کرد. 🔻تاکنون مجاهدین یمنی فقط کشتی های با مقصد فلسطین اشعالی را هدف قرار می دادند، و از این به بعد کشتی های وابسته به آمریکا، انگلیس، هلند، استرالیا و... هدفی مشروع برای یمن خواهد بود. بر خلاف تصور غرب که با این حملات یمنی ها متوقف می شوند، انگیزه های یمنی ها بشدت برای نبرد و جهاد بویژه بعد از ۹ سال جنگ، با آمریکا تقویت گردید. یمنی ها که ۹ سال جنگ و تحریم زیر ساختهای آنها را نابود کرده بود، عملا چیزی برای از دست دادن ندارند ولی امریکایی ها پایگاه ها و کشتی های زیادی را برای از دست دادن دارند، موضع گیری امریکا بعد از این حملات مبنی بر پایان حملات، مخابره پیام ضعف و ترس یک ابرقدرت تلقی می شود❗️ 🔻افزایش قیمت نفت و هزینه های تجارت از پیامدهای وحشتناکی است که غرب بخوبی از آن آگاه است، اعتراضات مردمی و سیاستمداران رقیب نیز شکست انتخاباتی آنها را در پی خواهد داشت❗️ و این ماجرا فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایان جنگ را بیشتر خواهد کرد. 🔻 گسترش میدان جنگ نشانه شکست است نه پیروزی، زیرا اگر پیروز شده بودند؛ توسعه میدان وهزینه ها ضرورتی نداشت. 🔻 این حملات یک شکست اخلاقی برای امریکا و موجب تعمیق نفرت افکار عمومی منطقه علیه آنها برای اخراج آنها خواهد شد. زیرا این جنگ نامشروع بود و یمن اقدامی علیه آنها انجام نداده بود! «دکتر محمدجواد یاری»
سهم صفرِ ۴ بانک خصوصی در وام مسکن وزارت راه: 🔹۴ بانک خصوصی پاسارگاد، خاورمیانه، سامان و اقتصاد نوین طی سال جاری هیچ تسهیلاتی به نهضت ملی مسکن اختصاص نداند 🔹علی‌رغم اینکه این ۴ بانک‌ طی شش ماه اخیر ۶۰۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات دادند، اما سهم مسکن صفر بوده است. 🔹این ارقام نشان می دهد بانک‌ها توان پرداخت تسهیلات را دارند، پرداخت هم می‌کنند، ولی به جا‌های دیگر.
🔴علل حمله آمریکا و انگلیس به یمن: ۱) انحراف جو حاکم بر دادگاه بین‌المللی لاهه در رسیدگی به جنایات رژیم صهیونسیتی ۲) انحراف افکار عمومی جهان از جنایات سریالی رژیم صهیونسیتی در نوار غزه ۳) حمله به یمن بهانه ای برای حضور همیشگی آمریکا در منطقه و دریای سرخ ۴) توجیه نمودن دفاع مشروع و ترس از به خطر افتادن منافع اقتصادی در این آبراه مهم تجاری ۵) حفظ موجودیت اسرائیل غاصب به عنوان ژاندارم اصلی غرب در منطقه ۶) به چالش کشاندن منافع دو عضو دیگر شورای امنیت سازمان ملل یعنی چین و روسیه در منطقه ✍نظریه: این حمله به پشتوانه ائتلاف دریایی آمریکا صورت گرفت که مجموعا ۱۰ کشور مشارکت داشتند. نکته مهم آن است که یمن از قبل اعلام کرده بود هرکشتی اسرائیلی و یا کشتی ای که مقصدش اسرائیل باشد توقیف خواهد شد نه همه کشتی ها. یعنی عملاً تنگه باب‌المندب از سوی یمنی ها برای همه کشتی هایی که مقاصد آنها غیر از اسرائیل بود، مسدود نبود. میتوان گفت علت اصلی این حمله، دفاع آمریکا و انگلیس از موجودیت رژیم صهیونسیتی درمانده در راستای حفظ منافع خودشان می باشد. پیشتر هم دیدیم که وزیر امور خارجه آمریکا سفری به منطقه داشته که می تواند حکایت از تهیه مقدمات جهت برنامه ریزی این حمله و توجیه دفاعی بودن آن باشد. همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند در صورت ادامه جنگ غزه، آتش آن سایر منطقه را هم در برخواهد گرفت و این میتواند مقدمه وقوع جنگ جهانی سوم باشد. از سوی دیگر روسیه و چین قطعاً منافع خود را در منطقه در خطر خواهند دید و در این میان روسیه خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی این موضوع شد. ولی تا زمانیکه حکام برخی کشورهای عربی در مقابل این ظلم‌ها بی تفاوت و بی غیرت باشند و همچنین وحدت رویه منسجمی در بین کشورهای اسلامی نباشد باید همچنان شاهد این تنش ها در منطقه غرب آسیا باشیم. محسن صیاد قنبری 🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🔴عملکرد۳۰ماهه دولت(بخش۱) ❇️یکی از عوامل موثر در مشارکت مردم در انتخابات عملکرد مسئولین است اطلاع مردم از عملکرد دولت میتواند در افزایش نرخ مشارکت موثر باشد از همین جهت بخشی از مهم‌ترین عملکرد دولت سیزدهم در بازه زمانی ۱۴۰۰/۶/۵تا۱۴۰۲/۱۰/۲۰ جهت اطلاع ارائه می‌گردد: ✅مهارکرونا ونجات جان مردم وبازنمودن امور قفل شده کشور از تعطیلی مراکز علمی مدارس،دانشگاه،حوزه های علمیه تاامور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ✅گره نزدن اقتصاد کشور به برجام خسارت بارودرعین حال عدم ترک میز مذاکره برای احیای حق ملت ایران ✅افزایش یارانه به۷ و۹برابر که در هشت سال گذشته همچنان ثابت مانده بودباتوجه به افزایش قیمت حامل های انرژی ✅راه اندازی بیش از ۶۰۰۰ کارخانه تعطیل یا نیمه تعطیل و بازگشت هزاران نفر کارگر به کارخانه ها ✅تلاش برای کاهش نرخ بیکاری که درحال حاضرباتلاشها به حدود۷/۶درصد رسیده است ✅فعال کردن سایت هسته ای وراه اندازی کارگاه سانتریفیوژهای نسل جدید ✅افزایش قدرت هسته ای باغنی سازی اورانیوم به میزان ۶۰٪ ✅افزایش بودجه مناطق محروم ✅جلوگیری از قاچاق هزاران تن گندم، آرد، روغن یارانه ای ✅تعیین تکلیف انبارکالاهای متروکه و واریز ده‌ها هزار میلیارد تومان از درآمد آن به خزانه دولت ✅فعال شدن صنعت فضایی کشور ✅عضویت در سازمانهای اقتصادی منطقه ای برای رشد و توسعه اقتصاد کشور مانند شانگهای،عضویت درسازمان بریکس،اوراسیاو... ✅افزایش تولیدروزانه حدود ۳/۸۰۰/۰۰۰بشکه نفت در روز که به میزان حدود۱/۸۰۰/۰۰۰ بشکه درروز مصرف داخلی ومابقی صادر میشود ✅جذب سرمایه خارجی به میزان میلیاردها دلار درعرصه های مختلف از روسیه،چین و... ✅فعال کردن پتروشیمی برای جلوگیری از خام فروشی نفت ✅فعال کردن کریدور شمال-جنوب که می تواند درآمد بسیار بالایی برای کشور در پی داشته باشد ✅فعال کردن شرکت هسا برای ساخت هواپیمای مسافربری ✅برگزاری آزمون وجذب نیرو برای سازمان ها،ادارت،نهادهای دولتی (ادامه دارد) غلامرضایی 🍃🇵🇸🇮🇷🍃
✅ اهداف و تبعات حمله به یمن چیست؟ 🔹سرانجام حمله مشترک دشمن غربی با هدف قرار دادن ۱۲ نقطه (که چندتایشان فرودگاه‌ بودند و غالب فرودگاه‌های یمن هم غیرفعال است) به پایان رسید. برای فهم دقیق سیر حوادث، تلفات، پاسخ یمن و نقاط هدف قرار گرفته باید منتظر بیانیه ساعات آتی سخنگوهای نیروهای مسلح یمن بود اما عجالتاً چند نکته مهم وجود دارد: 🔹۱. مشخصاً آمریکا و انگلیس با شروع یک کمپین خبری پیش از عملیات، قصد ارسال پالس تخلیه و فاصله‌گیری نیروهای انصارالله را داشتند تا تلفات انسانی و مادی آنها نیز کمتر شود و بدتر از این خود را وارد باتلاق نکنند. اصل برای صنعا اما تجاوز است. 🔹۲. در حالی که نقاطی از یمن با پراکندگی زیر آتش بود و مثلا آمریکا می‌خواست توان موشکی یمن را بزند، اما رگبارهای موشک بالستیک به سمت کشتی‌های جنگی آمریکا و انگلیس با موفقیت انجام شد که این اولاً نشانه سطح آمادگی و اختیار بالای یگان‌های تهاجمی ارتش یمن هنگام حمله دشمن و ثانیاً نشانه اراده فعال شلیک در هر لحظه در صنعا است. برای مثال سه‌شنبه شب شاهد بودیم که ناوهای متعدد آمریکایی و انگلیسی فقط درگیر دفاع شده بودند و توان حمله متقابل را نداشتند. 🔹۳. به نظر جنبه حیثیتی این حمله برای واشنگتن مهم‌تر از هر چیز است. انجام حمله ساعاتی پس از صدور قطعنامه ضدیمنی ۲۲۷۲ و اعلام اینکه استرالیا، بحرین، کانادا و هلند در این حمله همراهی کرده‌اند، نشانه‌ای است بر اینکه آمریکا می‌خواهد ابزارهای ظالمانه خود در سازمان ملل را فعال و موثر نشان داده و مثلا "توان اجماع‌ساز" خود را به رخ بکشد؛ این بازی بایدن حتی نمایشی از سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ هم نیست. 🔹۴. در حالی آمریکا و انگلیس به یمن حمله کردند که محبوبیت یمن در میان کشورهای بی‌عرضه عربی به شدت افزایش یافته است. تبعات این تقابل آمریکا با یمنی‌ها دامن آمریکا را در سراسر منطقه و حتی جهان در بلند مدت و حتی کوتاه مدت خواهد گرفت؛ تا پیش از این تصویر آمریکا به دلیل حمایت از جنایتکار در غزه نابود شده بود که قرار بود با عقب‌نشینی رژیم از غزه و بازگشایی یک گذرگاه، این تصویر بهبود یابد و حالا با بن‌بست در غزه، تهاجم به یمن هم به کارنامه سیاه بایدن افزوده شده و آتش خشم ملت‌های منطقه و جهان دامن آمریکا و انگلیس را خواهد گرفت. 🔹۵. این آتش باید به برخی کشورها و جریانات خائن عربی نیز برسد. کشورهای عربی که با دلالی میان طرف‌های مختلف، در حال سودبری و نان به نرخ روزخوری خود بوده و همزمان علاقه دارند مقاومت را با تحریکاتی به مسلخ بکشانند، خود باید هزینه دهند. 🔹۶. روندهای این ساعات به هر چه بیشتر میلیتاریزه شدن منطقه علی‌الخصوص باب‌المندب و دریای سرخ منجر شده است. در این میان اتخاذ یک آرایش و گارد تقابلی و آماده در جمهوری اسلامی ایران لازم است هر چند با بازپس‌گیری و آزادی نفتکش سوئز راجان و رزمایش در سکوت پیامبر اعظم(ص) بخشی از این گارد تهاجمی منتقل شد./محلل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی بدون جنگ، مان را پس گرفتیم؛ ریچارد دالتون «سفیر اسبق انگلیس» اعتراف کرد امنیت منطقه، محصول و عقلانیت تهران است و ایران دُم به تله جنگ نمیدهد. قابل توجه گروهی که مکرراً به دنبال فضاسازی برای هل دادن ایران به میدان نبرد و هزینه سازی برای جهان اسلام اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 کلیپی از سخنرانی حاج قاسم سلیمانی درباره قدرت انصارالله 🍃🌹🍃 ✅ «یک سازمان در مقابل شماست»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای هر بار که یک کیسه آشغال بندازه تو سطل زباله دولت هلند ازش ۱یورو ۳۶ سنت میگیره تازه ذوقم میکنه، جمهوری اسلامی سالی یکبار ۱دلار ازش هزینه عوارض پسماند میگرفت بد بود!! 📌پ ن👇 در ایران برای آبادی کشورشان از دادن مالیات فرار می کنند و کلی هم نق می زنند ولی در هلند ذوق می کنند.
🔺در اتاق عملیات مشترک محور مقاومت، در هر زمان باید میزان مشخصی از فشار به رژیم صهیونیستی وارد شود‌. 🔹اگر صهیونیست‌ها فکر می‌کنند با درگیر کردن سایر کشورها با محور مقاومت و طراحی زمین‌های بازی جدید، میزان فشار را بکاهند، ضلع بعدی وارد بازی شده و فشار لازم را وارد می‌کند. دو حمله مقاومت اسلامی عراق به ایلات و رود اردن در کمتر از ۲۴ ساعت، شاهدی بر این مدعاست. 🔸از همین رو، اولین گامی که در پاسخ یمنی‌ها اعلام شد، تداوم هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی است. 🔹آمریکا و انگلیس برای حفاظت از منافع رژیم جعلی صهیونیستی، خود را مستقیماً در معرض درگیری قرار داده و یمنی‌ها نیز علاوه بر پاسخ، مستقیماً ریشه فتنه را هدف قرار خواهند داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 نمونه‌ای از شجاعت شاه ایران از زبان همسرش 😅 🍃🌹🍃 ✅ از چه کسی آموخته‌بود؟ |
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 شمخانی: هیچ ابهامی در طبیعی بودن فوت مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وجود ندارد 🍃🌹🍃
🔴به بهانه حمله غرب به یمن 🔵دکتر موسی نجفی : 🔰ریشه یابی تعارض منافع غرب با رعایت اصول اخلاقی و انسانی ( نظر یک سیاستمدار کهنه کار انگلیسی قرن ۱۹ ) ✅امروز وقتی از عهد شکنی و به اصطلاح "دبه" کردن غربی ها و یا ورود آنها در یک تهاجم و یا توطئه بین المللی سخن گفته می شود به خوبی می توان مشاهده کرد که اصول اخلاقی کمترین ارزشی برای آنان نداشته و ندارد ؛ اما این امر در منظر جهانی و در عصر گسترش اطلاعات چگونه توجیه می گردد ؟ حمایت غرب از جنایات صهیونیست در غزه چگونه تبیین می شود؟ برای درک مطلب ، خوب است به سراغ برخی تفسیرهای تاریخ دیپلماسی غرب و مفهوم تعادل و نظم در بین قدرتهای جهانی برویم تا قوانین حاکم بر ذهن سیاست ورزان اروپایی را بهتر بشناسیم ۰ این مطلب را به نقل از هنری کیسینحر استراتژیست برجسته امریکایی در تفسیر معاهده تاریخی وستفالیا که مربوط به چهار قرن قبل است ذکر می کنیم: 🔶لرد پالمرستون دولتمرد بریتانیایی قرن نوزدهم در تفسیر معاهده تاریخی وستفالیا میگوید : ما دیگر هیچ هم پیمان دائمی و هیچ دشمن همیشگی نداریم ، منافع ما هستند که دائم و همیشگی اند و بر ماست که آن منافع را دنبال نماییم۰ در تعریف دقیق تر این منافع به صورت سیاست خارجی رسمی این سیاستمدار قدرتمند بریتانیایی چنین میگوید : هنگامی که مردم از من می پرسند که سیاستگذاری دقیقا بر مبنای چیست ؟ تنها پاسخ این است که هدف ما انجام کاری است که بسته به هر موقعیت ؛ بهترین کار ممکن به نظر می رسد و به دنبال این هستیم که منافع کشور خود را سرلوحه کار قرار دهیم ۰ 🔴نقل از کتاب نظم جهانی ، هنری کیسینحر ، ص۲۱ ، تهران ، انتشارات علمی و فرهنگی ، ۱۳۹۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ذوق‌زدگی عجیب وطن‌فروشان مزدور شبکه تروریستی اینترنشنال از حمله آمریکا و انگلیس به ایران؛ بعد از یمن به ایران حمله نظامی کنید، خاک ایران باید مستقیما بمباران شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شایعه : زمان شاه یه نفر کار می‌کرد ۱۰ نفر میخوردن؟
ویژگیهای مجلس یازدهم چه بود ؟ نقاط ضعف مجلس یازدهم چه بود که باید الان بر طرف شود؟
🔴نقشه هایی که رژیم صهیونسیتی برای جنگ با غزه داشته ولی موفق نشد: ⬅️ مرحله اول: با بمباران گسترده و اشغال کامل سرزمین غزه، اسرا را آزاد کند که با مقاومت جانانه مردم غزه و حماس موفق نشد. ⬅️ مرحله دوم: حماس را با جنگ زمینی، شهری و تن به تن از بین ببرد که تاکنون موفق نشد و علاوه بر تحمل تلفات سنگین انسانی و ادواتی، نتوانست اسرا را آزاد کند مگر با مذاکره در آتش بس موقت قبلی. ⬅️ مرحله سوم: در صورت عدم تحقق دو مورد بالا مجبور است تن به آتش بس و مذاکره بدهد که در آن صورت مساوی است با ◀️ شکست مفتضحانه رژیم صهیونسیتی و خصوصاً کابینه دولت تروریستی نتانیاهو ◀️ منفور شدن اسرائیل به عنوان یک رژیم تروریستی در نزد افکار عمومی جهان و تحقق هولوکاست و جنایت نسل کشی در قرن ۲۱ ◀️ انزوای شدید در بین کشورهای منطقه غرب آسیا ◀️ با شکست مفتضحانه اطلاعاتی در عملیات طوفان الاقصی، قدرت بازدارندگی قبلی را نخواهد داشت و امنیتش شکننده تر شد. 🔺در هر صورت رژیم صهیونیستی برای بقاء خود ناچار است نوچه فلسطینی خود محمود عباس را تقویت کند و نگذارد فلسطینیان کرانه باختری از لحاظ نظامی تقویت شوند. 👈 در نتیجه با این عملیات بزرگ طوفان الاقصی و مقاومت قهرمانانه مردم غزه، نابودی هرچه سریعتر اسرائیل محقق خواهد شد. محسن صیاد قنبری
✅" دعوا؛ دعوای قدیمیست..." 🔹مصطفی مَلکیان؛نویسنده جزوه "مانیفِست اصلاح طلبی" در "پروژه" قدیمی "عقلانیت و معنویت" می گوید که انسان مُدرن، تعبُّدگریز است و از طرفی دیگر، عصاره دین؛ تعبُّد. بنابراین با نمی سازد. 🔹 خوشبینانه او از سرِ دلسوزی نسخه ای تجویز می کند که نه انسانِ مدرن به پای تعبّد دینی متوقف شود و نه دیندار با تعبُدگریزی ِمدرن، بسوزد. 🔹نسخه بظاهر شفابخش او " عقلانیّت و معنویّت" است . یعنی پوسته دین را که تعبّدیات است کنار زده و معنویت دین را استخراج کن و مثل اَفیونی سُکرآور، به زخم های ملتهب مدرنیته بزن. اینگونه به زعم مَلکیان، عقلانیت مدرن با معنویتِ حجامت شده از دین، حداکثر ، و را به ارمغان می آورد. 🔹 حال، ایران که آوردگاه سنّت و مدرنیته بوده باز به دوران ملتهِب خود بازگشته ولی این بار، نسخه مصطفی ملکیان و همفکرانش در حال جولان است و برای چندمین بار، رقصِ خون می کند ولی... ✋ولی همانگونه که بارها گفته شد؛ این نظریه، نه از عقلانیت مایه ای دارد و نه از معنویت. نه ناموس میشناسد و نه غیرت...نه شرف باقی گذاشته و نه وطن...نه برای زن زندگی و آزادگی می آفریند و نه برای مرد؛ میهن و آبادانی...جای اخلاق و ضد اخلاق را عوض کرده و جلاد را بجای شهید جا زده...مظلوم را قاتل روایت کرده و جانی را حامی...عزت را با خفت عوض کرده و عوضی ها را روی خر دجّال نشانده است. 🔹دعوا سر چادر و گشت ارشاد و مسجد و پرچم🇮🇷 فقط نیست...؛ دعوای و است و در این مَصاف، اول این ها هستند که زده می شوند و نوبت به می رسد... ایران🇮🇷 تعبّد در دنیای ظلمانیِ الان است و حجاب و گشت ارشاد و پلیس و بسیج و مسجد و سپاه و ارتش و قرآن و رهبری و همه وهمه نماد تعبّد و حاکمیت دینی هستند که باید زده شوند... "در این نزاع ، است ..." 🔹جنگ؛ جنگ احزاب است و ایران، خندقی که مردابِ اجساد تعبّدگریزانِ تاریخ بوده و هست. دعوا؛ دعوای قدیمیست...زمستان خواهد گذشت و از پسِ غبارهای به هواخاسته، پرچم حق آن بالاها در اهتزاز. "فاِستقِم کَما اُمِرت و مَن تابَ مَعک" دکتر محمد بهزاد 🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 1⃣ اپوزیسیون ونزوئلا: تحریم‌های نفتی ونزوئلا رو کم کنید. 2⃣ اپوزیسیون یمن: ما در کنار انصارالله برای مقابله با آمریکا و اسرائیل می‌ایستیم. 3⃣ اپوزیسیون ایران: به ایران حمله نظامی کنید!
❇️ چرا خصوصی سازی در ایران موفق نبود؟ 👈 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم:..."ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم به فلان دولت، مدام سفارش کردیم. چند مورد کردند، از چند مورد نصفش فاسد از آب درآمد. مشکل اقتصادی این جوری درست میشود دیگر." 🖊 هدف از خصوصی سازی در تمام دنیا کاهش تصدی گری های دولت در کنار افزایش سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و مولد شدن بخش تولید است. موضوعی که در ایران به هیچ وجه رخ نداد. خصوصی سازی یک فرایند اجرایی و حقوقی به نفع مردم است. 1⃣ نکته اول در عدم توفیق خصوصی سازی در ایران توجه به این نکته است که اصولا معیار واگذاری‌های دولتی به بخش خصوصی درسایر کشورها صرفا وجه درآمدی آن واگذاری نیست و حتی گاهی رایگان واگذار می شود. یعنی نقش هدایتگری و مطالبه گری دولت حتی بعد از واگذاری نیز وجود داشته است. این در حالی است که اولا در ایران اولویت اصلی برای انجام واگذاری ها بحث درآمدی آن است، ثانیا هیچ نظارتی از سوی دولت بر آن وجود ندارد. 2⃣نکته دوم که به مراتب دردآورتر و مهم تر از مورد اول است واگذاری این بنگاه ها بر اساس مذاکره به جای مزایده است به نحوی که هیچ کدام از این واگذاری‌ها که نام برخی از آن ها در ماه های اخیر به واسطه ایجاد مشکلاتی در نحوه مدیریتشان در رسانه ها مطرح شده است از طریق بورس یا اعلان عمومی و مزایده نبوده و عمدتا از طریق رانت، مذاکره یا واگذاری های تعریف شده و پنهانی صورت گرفته است. در واقع فرایند مربوطه، اجرایی و حقوقی نبوده است. 📌 ایراد اصلی این موضوع از دو حیث مطرح است: 1️⃣ بنگاه های واگذار شده به قیمت واقعی واگذار نشده است. 2️⃣ به دلیل عدم برگزاری مزایده برای واگذاری ها افرادی بی ربط و غیرمتخصص خریدار این بنگاه ها شدند و این موضوع بر جهت گیری و بازدهی بنگاه اثر منفی گذاشته است.
💢ریسک بزرگ! ✴به نظر شما آیا عجیب نیست، وقتی که دولت و ملتی در بامداد روز جمعه توسط آمریکا و انگلیس مورد حمله نظامی قرار می‌گیرد، اما اندکی پس از آن، می‌گویند "احوال ما را نپرسید، باید از حال و روز و زندگی مردم غزه بپرسید". آیا جا ندارد این ملت را تکریم کرد و بزرگ شمرد، هنگامی‌که پس از حمله تروریستی آمریکا و انگلیس به کشورشان می‌گویند"شرمنده بودیم که فقط غزه بمباران می‌شود، اما هم اینک شرمنده نیستیم". آیا نباید در برابر این ملت تاریخ‌ساز سر تکریم و تحسین فرود آورد هنگامی که با فاصله بسیار کمی بعد از حملات ارتش تروریستی آمریکا،این ملت مقتدر و مقاوم با اجتماع بزرگ خود، بر همان عهد پیشین با فلسطین و غزه اصرار می‌ورزند و انصارالله را به اقدامات شدیدتر ترغیب می‌کنند. آیا جز این است که این روحیه و رفتار نشانه بزرگی و عزت این مردم و تفکر اصیل آنان است. در چنین حالتی اگر موضوع اصلی تحلیل‌های مطرح شده درباره تحولات‌ سیاسی و نظامی این روزهای منطقه و جهان، توصیف و واکاوی فکری و شخصیتی ملت و مسؤلان یمن باشد، سخنی به گزاف گفته نشده و بیانی مبالغه‌آمیز مطرح نگشته است. ✴نکته کلیدی و تاثیرگذار درباره ملت یمن تفاوت فکر و عمل سیاسی آن‌ها با سایر بخش‌های دیگر امت اسلامی است. مرکز ثقل هویت،اندیشه و زیست سیاسی و اجتماعی مردم یمن، اقامه جهاد و مقابله با دشمنان است. انصارالله در ماجرای جنگ رژیم صهیونیستی غزه بین آن‌چه اعلام نمود، تا آن‌چه اعمال کرد هرگز تردید و تأخیر به خود راه نداد. اقتدار انصارالله در تنگه باب‌المندب بندر ایلات را در آستانه تعطیلی قرار داده است. مدیرعامل بندر «ایلات» در فلسطین اشغالی چند روز پیش گفت، از زمان شروع حملات ارتش یمن به کشتی‌ها در دریای سرخ، فعالیت در بندر ایلات ۸۵ درصد کاهش یافته است. به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «گیدعون گلبر»مدیر عامل بندر ایلات گفت:«بدون "باب المندب" شریان اصلی کشتیرانی به بندر ایلات بسته می‌شود. بنابراین ما ۸۵ درصد از کل فعالیت را از دست داده‌ایم.» ✴مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند با هدف تأمین امنیت خطوط کشتیرانی در دریای سرخ، نقاطی از یمن را مورد تهاجم موشکی قرار داده‌ و زیرساخت‌های پرتاب موشک و پهبادهای انصارالله را از میان برداشته اند! برای ارزیابی این ادعای آمریکایی‌ها نگاهی به تحولات کنونی و آینده دریای سرخ کافی به نظر می‌رسد. عصر روز جمعه و تنها ساعاتی پس از حمله نظامی آمریکا و انگلیس به یمن، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی از حادثه‌ای در نود مایلی از سواحل یمن دریافت کردیم. این رویداد دارایِ معنا و پیام، و اتفاقات مهم و اجتناب‌ناپذیر روزهای آینده در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب نشان خواهد داد که یمن جای مناسبی برای ریسک مقامات مستکبر آمریکایی و انگلیسی نیست.