eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
429 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
تابستان داغ! تابستان 1398 در حالی چند روز دیگر آغاز خواهد شد که می‌توان از آن به فصل داغ رایزنی‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی یاد کرد که قرار است پایان امسال برگزار شود! رایزنی‌ها و بحث‌های پیرامون انتخابات مجلس یازدهم که روز گذشته، یک مصاحبه و رونمایی از یک فراخوان انتخاباتی به آن رسمیت بخشید. محمدباقر قالیباف، شهردار سابق تهران، که در انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم به نفع سیدابراهیم رئیسی از صحنه انتخابات کنار رفت و پس از پایان کارزار و شکست اصولگرایان با طرح گلایه‌هایی از این جریان، موضوع نو اصولگرایی را طرح کرد، روز گذشته با انتشار پیامی تصویری از آغاز به کار پایگاه اینترنتی «jahad.net» خبر داد و از مردم خواست گزینه‌های دارای صلاحیت نمایندگی مجلس را در این پایگاه معرفی کنند تا شایسته‌ترین‌ها، در معرض انتخاب مردم قرار بگیرند. از سوی دیگر محمدرضا باهنر که سال‌ها و دوره‌های متمادی بر صندلی نمایندگی مجلس تکیه زده و می‌توان او را از چهره‌های شاخص و تصمیم‌ساز جریان اصولگرای سنتی دانست، در مصاحبه با روزنامه «سازندگی» از امکان ائتلاف میان دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب سخن به میان آورده و به استقبال آغاز گفت‌وگویی میان جریانی رفته است تا در یک روز شاهد دو رویکرد کاملاً متفاوت در جریان اصولگرایی باشیم! اما فراتر از این اعلام موضع‌ها، واکنش‌ها به این موارد نشان می‌دهد برخی جریان‌ها، علی‌رغم سکوت مطلق‌شان در این روزها، پس پرده سخت در تکاپو بوده و در حال برنامه‌ریزی برای انتخابات اسفند ماه هستند! یکی از این گروه‌ها حامیان محمود احمدی‌نژاد و البته شخص رئیس دولت نهم و دهم است که واکنش حامیان سرسخت او به این دو اتفاق در فضای مجازی نشان داد، دلیل غیبت این روزهای او چیست. چنانکه یکی از طرفداران پر و پا قرص او در اظهاراتی خارج از عرف سیاسی در کانال تلگرامی‌اش می‌نویسد: «بگذارید امثال قالیباف و باهنر بتازانند! نزدیک انتخابات مجلس که شد، خواهید دید مثل بید از حضور بهاری‌ها در عرصه مجلس یازدهم می‌لرزند و در جلسات با طرفداران مدام ترس حضور جریان انحرافی در مجلس را تکرار خواهند کرد!»
🔴 واشنگتن پست: در صدای رهبر ایران بازتاب صدای خمینی را می توان شنید‼️ 🔻پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی واشنگتن پست در مطلبی به قلم دیوید ایگنیشس نوشت: ترامپ در صحنه دیپلماتیک باهوش و موفق نبوده است. چرا که آیت الله گفته «من ترامپ را فردی که شایسته تبادل پیام باشد نمی‌دانم. ما با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد.» در صدای رهبر ایران بازتاب این جمله آیت الله (امام) را می‌توان شنید که گفت: آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.
🔴 تذکر داده بودند ولی گوش شنوایی نبود‼️ 🔹پس از گذشت ۲۰ روز از قتل میترا استاد جزییات جدیدی از ماجرای نجفی و انتخاب وی به عنوان شهردار تهران مطرح شده است. 🔹به محض مطرح شدن نام محمد علی نجفی به عنوان نامزد شهرداری تهران، موضوع در کارگروهی ویژه بررسی و مشخص میشود که نجفی صلاحیت تصدی مسئولیت شهرداری تهران را ندارد. 🔹در همین راستا به افراد متنفذی که در این موضوع نقش آفرینی می‌کردند، تذکراتی داده شده است. معاون اول رئیس جمهور یکی از افرادی بود که در ۵ نوبت در جریان روند بررسی پرونده نجفی قرار گرفته بود. زمانه
تنها منتخب واقعی مردم مصر از عصر فراعنه تا امروز بود تنها منتخب واقعی ملت ایران از مهاجرت آریایی ها تا انقلاب اسلامی بود پرچمداران هر دو را با کودتا نابود کردند اما همچنان روشنفکران ما قبله آمال را خود را دمکراسی غربی می دانند و...
🔴 انتقام گیری به سبک اصلاح طلبان‼️ به نظر میرسد پس از حذف علی مطهری از هیئت رئیسه مجلس، اصلاح طلبان برای انتقام گیری و حفظ پرستیژ خود در مجلس همه همت خود را در انتخاب روسای کمیسیون های مجلس گذاشتند. اما پس از آبستراکسیون اصلاح طلبان در کمیسیون امنیت ملی ؛ قسمت تلخ ماجرا قربانی شدن منافع ملی به پای انتقام گیری های جناحی در انتخاب ریاست کمیسیون اقتصادی مجلس است! در اوج جنگ اقتصادی، ریاست کمیسیون اقتصادی مجلس بعد از سه سال ریاست دکتر پورابراهیمی به الیاس حضرتی نماینده اصلاح طلب تهران و قائم مقام حزب اعتمادملی ، با کمترین تجربه ی اقتصادی واگذار شد که دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی بوده و فعالان سیاسی او را بیشتر به کار رسانه ای و حزبی میشناسند!
🔴چرا بدنبال خرید قایق تندرو بوده اند؟‼ 🔺 یک ماه قبل خبری در رسانه های کویت منتشر شده که منافقین در حال تلاش برای خرید «قایق تندرو» در خلیج فارس دستگیر می شوند!
🔴 پایان مردی که به اعتماد کرد‼ 🔸 دکتر محمد مرسی اولین رییس جمهور منتخب مردمی مصر دوشنبه(دیروز) در حین برگزاری جلسه محاکمه‌اش درگذشت. این پایان زندگی دردناک و غم‌انگیز رهبری اخوانی و مبارز بود که با ، سرنوشت خود و ملتش را تعییر داد و ملتی بزرگ و انقلابی را از اوج عزت به ذلتی بی‌پایان کشاند. در این زمینه نکاتی گفتنی است: 🔻۱. پس از بیداری اسلامی و پیروزی انقلاب مردمی مصر، مرسی و همراهانش در اخوان المسلمین، بر این باور بودند که برای عبور از بحران‌های اقتصادی و سیاسی و... پساانقلاب در مصر، گزینه، به آمریکا و سعودی است، تا ضمن عبور از بحران، امکان خنثی‌سازی کودتاها را نیز داشته باشند. غافل از آن که فقط در کمتر از یکسال و نیم با کودتای آمریکایی _ سعودی، او و رهبران انقلاب دستگیر شدند و قیام مردم نیز با مشت آهنین ارتش سرکوب شد. 🔻۲. بزرگ‌ترین و فاحش‌ترین اشتباه مرسی و تیم او، به وعده‌های آمریکایی _سعودی و پشت کردن به مردم و آرمان‌های انقلاب مصر و بیداری اسلامی بود. مرسی که تحصیلکرده آمریکا بود باور نمی‌کرد که آمریکا، سعودی و رژیم صهیونیستی دشمنان قسم خورده ملت‌ها و انقلاب‌های آزادی‌بخش هستند و هرگز به‌دنبال کمک به مردم مصر نیستند. 🔻۳. جالب‌تر اینکه کودتا علیه مرسی دقیقا توسط فردی به نام ژنرال عبدالفتاح السیسی صورت گرفت که توسط مرسی به فرماندهی ارتش مصر منصوب شده بود. مرسی هرگز نتوانست بفهمد که یک انقلاب بدون پشتوانه و همراهی مردمی، یک شبه ساقط خواهد شد. 🔻۴. نکته بسیار برجسته و عبرت‌آموز، اما، سرنوشت انقلاب اسلامی ایران است که وارد دهه پنجم خود شده است. این استمرار و پیشرفت انقلاب اسلامی مرهون  رهبری بی‌نظیر و الهی امام خمینی (ره) و رهبریِ حکیم و فرزانه پس از اوست که با همراهی کامل مردم و با اعتماد به وعده‌های الهی، بصیرت و پایداری از آرمان‌های اصلی انقلاب دفاع کردند.  کامل به اصل ثابت امام و رهبری و مردم بوده است. این اصل اساسی در سیره سیاسی امام و رهبری مبانی عمیق دینی دارد و یکی از مهم ترین دلایل پیشرفت‌های سیاسی، منطقه‌ای و حتی علمی و اقتصادی جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته؛ همین اصل مترقی است.
🔴به این نامه خوب نگاه کنید، نامه ذلیلانه محمد مرسی به شیمون پرز رییس اسراییل در مهر 91. ♦️مرسی در ابتدای این نامه پرز را «عزیزم» و «دوست بزرگوارم» خطاب میکند و در ادامه میگوید علاقه دارم روابط دوستانه مصر و اسراییل را نشان دهم و در پایان برای پرز و اسراییل آرزوی سعادت و خوشبختی و شکوفایی و رفاه میکند و سفیر جدید مصر را در سرزمینهای اشغالی معرفی میکند. ♦️مرسی 5 ماه بعد نیز با جان کری دیدار کرد و درست برخلاف خواست انقلابیون مصر، تلاش کرد تا گرم ترین روابط ممکن با امریکا و اسراییل را داشته باشد اما دقیقا چند ماه بعد در تیر 92 با حمایت های آشکار امریکا و اسراییل علیه او کودتا میشود و مرسی تا دیروز که در قید حیات بود، در قفس زندانی بود. ♦️محمد مرسی از جهاتی شبیه ترین فرد به محمد مصدق بود، هر دو با تکیه بر غرب می خواستند کشورشان را بهتر اداره کنند اما همان غرب علیه هر دوی آنها کودتا کرد، حالا لیبرال ها و اصلاح طلبان ایرانی مخیر هستند که می خواهند از سرنوشت تلخ این دو نفر عبرت بگیرند یا در صف "تکرار تاریخ" بایستند... ✍
🔴 کافیست لحظه ای تصور کنید ایشان با این منطق رئیس جمهور میشد...‼️ 🔻 استدلال عجیب حامیان FATF درباره اظهارات آمریکایی‌ها 🔹در حالی که وزیر خارجه آمریکا صریحا خواستار تصویب پالرمو و CFT توسط ایران شده است، «مصطفی هاشمی طبا» از فعالان سیاسی اصلاح طلب حامی FATF ادعا کرده است که دشمن می‌داند اگر حرفی به مسئولان ما بزند، ایران لج می کند و به این کنوانسیون‌ها نمی پیوندد! 🔻 🔸اگر بخواهیم این استدلال را بپذیریم، پس مثلا هنگامی که دشمن از ما می خواهد توسعه صنعت موشکی را کنار بگذاریم، یعنی توسعه صنعت موشکی ما به نفع آن هاست! و ما برای تامین منافع خودمان، باید صنعت موشکی را تعطیل کنیم! 🔸یا مثلا وقتی که دشمن از ما می خواهد که حضور و نقش آفرینی در منطقه نداشته باشیم یعنی حضور منطقه ای ما به نفع آن هاست! پس ما برای تامین منافع خودمان باید نیروهایمان را از منطقه فرابخوانیم!
▼ اخبار ویژه👇🌹 نتایج یک تحقیق درباره محتوای کانال‌های تلگرامی نتایج یک تحقیق علمی از سوی دانشگاه تهران درباره حدود دو هزار و 500 کانال تلگرامی پربازدید نشان می‌دهد، سهم محتوای غیرسیاسی این مجموعه کانال‌های تلگرامی 91 درصد است و تنها حدود 1/3 درصد محتوای تولیدی آنها مضامین درگیری و براندازی دارند. همچنین بیش از 99/6 درصد محتوای این کانال‌ها مطالب غیر اخلاقی نداشته و 0/4 درصد دارای محتوای غیر اخلاقی هستند. همچنین نتایج این تحقیق نشان داده است، راهبرد و استراتژی در تولید محتوای کانال‌های تلگرامی از تولید مطالب سیاسی به سمت و سوی تولید مطالب در حوزه اجتماعی و سرگرمی سوق یافته است. این مهم نشان می‌دهد، گردانندگان کانال‌ها دریافته‌اند مقابله مستقیم با عناوین سیاسی و اخلاقی نتایج مورد نظر آنها را تأمین نخواهد کرد؛ از این رو به دنبال این هستند که با انتشار محتواهای اجتماعی و به تدریج برای تغییر ذائقه‌ها تلاش کنند.
✅ فرافکنی دوباره روحانی درباره سوءمدیریت اقتصادی دولت آقای روحانی همچنان مسئول فرافکنی درباره سوءمدیریت اقتصادی دولت است. رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت با بیان اینکه باید مدیریت و نظارت‌ها را بر توزیع کالاها و رسیدن اجناس و اقلام به دست مردم افزایش دهیم، افزود: البته دو سال است که از مجلس خواستار مجوز برای تشکیل وزارت بازرگانی هستیم؛ چراکه وزارت بازرگانی صادرات کشور را رونق داده، واردات را به‌درستی کنترل و بازار را به‌خوبی نظارت خواهد کرد. رئیس‌جمهور ادامه داد: امروز یک وزارتخانه تولید کشاورزی و یک وزارتخانه هم تولید صنعتی و معدنی می‌کند و در کار خود هم فعال هستند، اما نمی‌توانند بازرگانی را بچرخانند چراکه تخصص و قدرت این کار را ندارند و نمی‌شود میان آنها هماهنگی ایجاد کرد. روحانی افزود: اگر وزارت بازرگانی تأسیس شود، هفته بعد زندگی مردم و وضع بازار بهتر می‌شود و این مسئولیت مجلس است. روحانی با تأکید بر اینکه باید روابط بانکی را با دنیا توسعه دهیم، گفت: این روابط بدون تصویب دو لایحه‌ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی‌مانده، به راه نمی‌افتد و دچار مشکل می‌شویم. رئیس‌جمهور ادامه داد: به خاطر بحث‌های جزئی و منافع بسیار ناچیز، منافع بسیار کلان را از دست می‌دهیم؛ این معامله خسارت‌بار است که ارزنی را بگیرید و کوهی را از دست بدهید؛ امروز داریم ارزن می‌گیریم و کوه منافع ملی را از دست می‌دهیم. روحانی گفت: فردا اگر روابط بانکی ما با دنیا دچار مشکل شد، مردم نگویند دولت ناکارآمد است؛ دولت کارآمد است؛ چراکه به‌موقع لوایح را تهیه و به مجلس فرستاده و خوشبختانه مجلس نیز همکاری کرده و مجلس و دولت در این زمینه سرافراز هستند، اما درعین‌حال مردم توقعاتی دارند که همه نهادها و بخش‌ها باید در این زمینه تلاش کنند. رئیس‌جمهور گفت: منافع ملی برای ما اهمیت دارد؛ شعار مهم نیست؛ ما باید منافع ملی و زندگی مردم را تضمین کنیم تا در آینده تاریخ نسبت به ما درست قضاوت کند. درباره این اظهارات باید یادآور شد: اولاً مشکل وزارت صمت در 5-6 سال گذشته این بوده که آقای روحانی با محاسبه‌ای نامفهوم، هم در سال 92 و هم در سال 96، رئیس ستاد انتخاباتی خود را بر این مسئولیت گماشت! و جالب‌تر اینکه سال گذشته وقتی موضوع استیضاح و احتمالاً برکناری محمد شریعتمداری داغ شد، آقای روحانی تازه آن‌زمان تصمیم گرفت او را از وزارت صنعت و تجارت بردارد و به وزارت کار و رفاه بگمارد. ثانیاً وعده بهبود یک‌هفته‌ای زندگی مردم در صورت تشکیل وزارت مستقل بازرگانی، شبیه همان وعده‌های گشایش اقتصادی 100 روزه است که اکنون قریب 2 هزار روز از آن می‌گذرد اما خبری- جز وارونگی- از آن وعده‌ها نیست. کدام کارشناسی باور می‌کند که یک وزارت تازه تاسیس، ظرف یک‌هفته بتواند تغییر اقتصادی مطلوب را پدید آورد؟! ثالثاً آقای روحانی بهتر از هرکس می‌داند که مشکل روابط بانکی زیر سر تحریم‌هاست و نه عدم تصویب دو لایحه FATF که لااقل 4 سال است موضوع آن مطرح است. در واقع وعده آقای روحانی این بود که مشکلات مالی و بانکی با برجام حل می‌شود اما بدعهدی آمریکایی‌ها و سرهم‌بندی برجام باعث شد این خواسته عملی نگردد. در همین حال در حالی‌که اروپایی‌ها به صراحت می‌گویند نمی‌توانند به تعهدات خود عمل کنند، این چه منطقی است که آقای رئیس‌جمهور وعده حل مشکل، با تصویب و اجرای لوایح مربوط به FATF را می‌دهد و عملاًً بهانه دست اروپایی‌ها برای فرار از پاسخگویی می‌دهد؟!