🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 وضعیت جوانان در «دوران شیرین #پهلوی» که «همهچی خوب بود»
🍃🌹🍃
🔻«بر اساس آمار پزشکی قانونی تنها در یک روز از مرداد، ۳۹ نفر در تهران خودکشی کردند که بیش از نیمی از آنها جوانان بودند.»
❌«تنها در روز سوم مهر در تهران، ۹ دختر و پسر جوان دست به خودکشی زدند.»
📚روزنامه اطلاعات | ۱ آبان ۱۳۵۵
#روشنگری | #پهلوی_بدون_روتوش
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 مجلس انقلابی
🍃🌹🍃
🔹پاسخ #حکیم_انقلاب به دانشجویی که گفته بود: «معظّمٌله در نشست تصویری با نمایندگان یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی در ۱۳۹۹/۴/۲۲، این مجلس را یکی از انقلابیترین مجالس دوران انقلاب نامیده بودند.» و خواستار پس گرفتن این تعریف بود. فرمودند: «صحبت مجلس شد و اعتراض به مجلس و درخواست از من که عنوان انقلابیگری را از این مجلس پس بگیرم. خب [نمایندگان] این مجلس، خیلیهایشان همین جوانهای دیروز در جایگاه شما هستند؛ یعنی خیلیشان جوانهایی هستند که چند سال قبل از این مثل شما میآمدند میایستادند، انتقاد میکردند، حرف میزدند، اشکال میکردند؛ انقلابیاند، این جور نیست که انقلابی نباشند. من البتّه یکایک را که نمیشناسم، [بلکه] روی مجموعه قضاوت میکنم؛ مجموعه بد نیست، خوب است؛ هم در دولت، هم در مجلس و در بعضی از بخشهای دیگر، مجموعه خوب است. حالا ممکن است بر بعضیها یک اشکالاتی وارد باشد.
🌺 بیانات رهبر انقلاب اسلامی #امامخامنهای مدظلهالعالی در دیدار جمعی از دانشجویان، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
#روشنگری | #انتخابات_مجلس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆زنگ عبرت
👆رستوران علی دائی!
😏با کمال وقاحت میگن تو رستوران علی دایی فقط قیمت یه نیمرو ۱۷۰ هزار تومنه!!!
♦️بقیه مسائل به کنار، این رستوران نشون میده علی دایی اسطوره جنگِ #فقر و #غناست. منتها تو این داستان به جای رستم این افراسیابه که اسطوره است، و داره توی رستوران علی دایی یه بشقاب «میکس مزه» ۱/۵۰۰/۰۰۰ تومانی میزنه!!!
❌همینا دم از فقرا میزنن و همیشه هم به جمهوری اسلامی لگد میزنن،اما آقایون مسئول صداشونم در نمیاد!
✳️ یک الاغ و هزاران کشته‼️
🔻مشهور است دو سیاستمدار در رستورانی نشسته بودند. گارسون از این سیاستمداران پرسید الان شما در مورد چه چیزی صحبت میکنید؟ سیاستمدار پاسخ داد در مورد جنگی که در آن ۴۰۰۰ انسان و ۱ الاغ کشته شده اند!!
گارسون با تعجب پرسید؟ حالا ماجرای آن یک الاغ چه بوده و چرا و چگونه کشته شده؟!
سیاستمدار با لبخند به دوستش گفت ببین می توانیم فقط با یک الاغ و یک حاشیه سازی کوچک خیلی ها را از متن اصلی غافل کنیم!
🔻گاهی واقعیت تلخ امروز ما هم همین است و امروز در دنیای سیاست برخی کنشگران رسانه ای و سیاسی در طویله خود الاغ های در بند بیشماری دارند تا با رها کردن آن افکار عمومی را درگیر یک حاشیه بی ارزش کنند! ؛
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده
✅ بیانیه حماس در مورد تصمیم جدید دادگاه لاهه
🔹جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیهای از تصمیم جدید دیوان دادگستری بینالمللی در لاهه در مورد غزه و تاکید بر ضرورت اجرای تدابیر اتخاذ شده قبلی استقبال کرد.
در این بیانیه آمده است:
🔹از تصمیم اتخاذ شده دیوان دادگستری بینالمللی بنا بر درخواست فوری آفریقای جنوبی در رابطه با اوضاع در شهر رفح که در آن بر ضرورت اجرای فوری تدابیر موقت اتخاذ شده در ۲۶ ژانویه گذشته و مسئولیت کامل رژیم صهیونیستی در برابر سلامت و امنیت فلسطینیان در نوار غزه تاکید شده، استقبال میکنیم و از این دادگاه میخواهیم مستقیما با صدور حکمی خواستار توقف حملات وحشیانه صهیونیستها علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه که به نسلکشی منتهی خواهد شد، شود.
🔹از زمان صدور تدابیر موقت و پیشگیرانه دادگاه لاهه بیش از ۲۷۰۰ نفر در حملات تروریستی ارتش صهیونیستی به شهادت رسیدند که این ثابت میکند این رژیم سرکش و متجاوز هیچ اهمیتی به سیستم قضایی بینالمللی نمیدهد و همچنان در حال گسترش نسلکشی علیه غیرنظامیان است و در برابر هرگونه درخواستی که نسبت به خطرات عملیات نظامی در رفح هشدار میدهد، قد علم میکند.
🔹شورای امنیت سازمان ملل باید به مسئولیت خود در قبال جنایاتی که در نوار غزه اتفاق میافتد، عمل کند و حکم دیوان دادگستری بینالمللی را فورا به احکامی کارساز تبدیل کند که دشمن صهیونیستی را به توقف نسلکشی غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه و جلوگیری از گسترش این فاجعه انسانی در شهر رفح با جمعیت بیشمار آوارگان ملزم نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نصف روز بارون اومده مردم امارات تا کمر رفتن تو آب کسی به مدل توسعهشون ایراد نمیگیره، ولی تو ایران از سقف مترو چند قطره آب چکه کنه یه عده خودتحقیر دستاورد ۴۵سال انقلاب رو باهاش زیر سوال میبرن!
💢به مردم دروغ گفتیم
🔹دبیرکل حزب کارگزاران میگوید: «لیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸) در تهران قویتر از مجلس دهم بود، اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.»
🔸اشاره حسین مرعشی به ارائه سه فهرست یا سرلیستی مجید انصاری بود که بهخاطر برخورد مردم از عملکرد مدعیان اعتدال و اصلاحات، نفر اول فهرستهای مذکور نتوانست بیش از ۶۸ هزار رأی کسب کند. مرعشی در عین حال گفته که ۹۰ درصد کرسیها در استان کرمان رقابتی است.
🔹او که در نشست انتخاباتی اصلاحطلبان کرمان سخنرانی میکرد، گفت: «صحنه سیاسی بینالمللی داخلی و منطقهای بهگونهای شکل گرفته که ایران نیازمند انتخاباتی است که بتواند کشور را در مقابل خطرات کاملا جدی بیمه کند. اینکه مقام معظم رهبری در دو ماه اخیر تقریباً هر هفته در بحث انتخابات نکاتی را گوشزد کردند، نشانه توجه ایشان به مسئله امنیت ملی ایران است.»
قصه قالیباف و رائفیپور چیست؟
الان مخاطبم کسانی که مثل آب خوردن میشه سرکارشون گذاشت نیستند. اینها همینن کاریشون هم نمیشه کرد. میرن سر کار. جون میدن برای کسایی که میخوان یک عده رو بازی بدن. قصه پسر قالیباف راسته یا دروغ؟ اگر راسته آخ آخ، چه رییس مجلس بدی، اگر دروغه وای وای، چرا پس هیچی نمیگه؟ ولشون کن اینها رو.
مخاطب من اون آدمهایی اند که میفهمند قصه از چه قراره. میفهمن الان ترکوندن قالیباف معنیش چیه و اثرش چیه. سوالشون اینه که حالا چه کنیم؟ این ضربه تبدیل نشود به کم شدن حضور مردم. تبدیل نشود به ضربه به رهبری. تبدیل نشود به فلان و بیسار. ته دل یک عده خالی میشه با این خبر ها حالا چه کنیم؟ کسانی که آدمها براشون مهم نیستند اما حتما مقاصد دشمن براشون مهمه، حتما کمک به جبهه حق و ولی خدا برایشون مهمه. با اونها هستم.
بحث از رائفی پور و امثال و سبک اقدامشان را رها کنید. بارها گفته بودم مشکل ما سبک عدالتخواهی خوارجی است. نه حزب و گروه و جریان. حالا این آقا تصمیم گرفته از این سبک استفاده کند. سبک خاله زنک بازی، سبک بگم بگم، سبک فساد خیز بی اخلاقی و بی عقلی در مبارزه با فسادها. بله لایک خورش ملسه البته.
این روش خطا است چه اطرافیان قالیباف بهش دامن بزنن یا نه مثل خودش باهاش حرف بزنن یا نه، این راهش نیست. غلطه. همشون با هم دارند غلط میکنند. ولی کلا رهاشون کنیم. این احمدی نژاد بازیها اگر فایده ای هم داشت و کسی رو بالا میبرد یا پایین میآورد تو قلب ملت که اینطور نیست، اما حتما رفوزه شدن پیش خدا نتیجه اش بود. حالا هم مهم نیست. رائفی هم مهم نیست. تو تاریخ ثبت میشه که این هم جایی که باید مدد میداد به جبهه، شروع کرد به کمک کردن و آب ریختن به آسیاب دشمنان سیدعلی. ولش کن این هم مثل بقیه.
چه کنیم در این شرایط؟ هیچی. نگران نباشید. «فرصتی که در دل تهدیدها هست در خود فرصتها نیست. شرطش این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم» این جمله سردار مقتدر و مظلوم ما بود. بچه ها ساکت نشید. تردید نکنید. بیایید موفقیتهای دولت و مجلس را با صدای بلند بگیم و توضیح بدیم چطور ایمان مردم که باعث حضورشون شد، سبب اصلی این موفقیتها بود. الان قصه رائفی پور و قالیباف و فلان آخوند ریش بلند و فلان نادان مجازی مساله من و شما نیست. فقط روشنگری کنیم. آن مقدار که صحنه برایمان روشن است. بگوییم. به همان مقدار آدمهایی که حرف ما را میشنوند. یقین بدانید حجم تاریکی یک شب بلند یلدا هم قدرت خاموش کردن نور یک شمع کوچک را نخواهد داشت. کمک کنید و کمک کنیم . اسیر خاله زنک بازیها و جنگ قدرت ها نشویم.
#علی_مهدیان، فعال رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر نهاد انتخابات تضعیف شود، رادیکالیسم، محافظهکاری و ارتجاع رشد میکند
🗣پرویز امینی در برنامه شیوه مطرح کرد:
🔸اینکه برخی [چهرهها و گروههای سیاسی] میگویند در انتخابات شرکت نکنیم چیز جدیدی نیست قبلاً گفتهاند و بعداً پشیمان شدهاند.
🔹همان جریانی که در مجلس پنجم کرکره را پایین کشید و انتخابات را تحریم کرد در دوم خرداد آمد تا بگوید ما هم هستیم و بدنه اجتماعی داریم. آقای خاتمی در دوم خرداد سال ۷۶ آمد و صریحا گفت که ما ۵، ۶ میلیون رای میخواهیم که بگوییم ماهم پایگاه اجتماعی داریم.
🔸در انتخابات مجلس ششم دیدند که قهر و تحصن نتیجه بخش نبود و با یک کاندیدای اختصاصی در سال ۸۴ حاضر شدند. بعد از انتخابات ۸۸ و در انتخابات سال ۹۰ دیدند که باز قهرشان بینتیجه بود.
🔹سال ۹۲ خبرنگار نزدیک به آقای خاتمی با من ارتباط داشت، گفت وقتی آقای هاشمی رد شد، رفتم پیش حاج آقا دیدم او از من عصبانیتر است، در واقع داشت به ساختار سیاسی اشاره میکرد که ما را هالو گیر آورده! آقای عارف یک یک نیم میلیون رای دارد و آقای روحانی هم کمی بیشتر و بخاطر اینها وارد انتخابات نمیشویم. اما دیدند میدان گشوده شد و این مسیر عوض شد.
💢انتخابات حداکثری، مقدمه توسعه اقتصادی
🔹بدیهی است که انتخابات پیشرو، میتواند مسیر و جهتگیری چندین ساله ایران را در همه زمینهها تعیین کند؛ به ویژه اینکه این انتخابات برای تعیین افرادی است که ریلگذاریِ قطار دولت و نظارت بر حسن حرکت آن را بر عهده دارند. این ریلگذاری میتواند جنبههای گوناگون زندگی ملت و کشور را مؤثر کند. در میان این جنبهها، آنچه در اولویت قرار دارد، مسئله اقتصاد است. سؤال مهم اینکه کنش انتخاباتی مردم چه تأثیراتی بر حل وفصل معضلات اقتصادی کشور دارد؟ در پاسخ به پرسش فوق، چند نکته را از نظر میگذرانیم.
🔸۱ـ اقتصاد در ایران نیازمند جراحیهای بزرگ و اصلاحات اساسی در همه بخشها و جنبههاست. اجرای این اصلاحات ساختاری و نهادی در اقتصاد نیازمند وجود حس اعتماد به نفس در بین کارگزاران و متولیان امر است. این اعتماد به نفس در مسئولان از طریق حمایت مردمی حاصل میشود؛ از این رو افزایش مشارکت در انتخابات میتواند باعث بهبود و تقویت سرمایه اجتماعی برای شروع و پیشبرد اصلاحات اقتصادی شود. توجه به این نکته نیز ضروری است که تصمیمسازان و تصمیمگیران برای تدوین و اجرای اصلاحات اقتصادی با گروههای فشار مواجهند؛ چرا که اصلاحات مربوطه ممکن است منتفعان و متضرران متعددی داشته باشد که به دلایل گوناگون با مخالفتهای شدید خود، چالشهای امنیتی و اعتباری برای دولت حاکم ایجاد کنند. در اینجا پشتوانه حداکثری مردم برای متولیان امور، میتواند فشار حاصل از این گروهها را کاهش دهد.
🔹۲ـ از طرفی رسیدن به توسعه اقتصادی، پیشرفت و نیل به بهبود وضع موجود نیازمند انتخاب افرادی شایسته در قامت قانونگذار است که بتوانند بستر قانونگذاری لازم را برای توسعه فراهم کنند. احتمالاً انتخابات پرشورتر منجر به انتخاب افکار قوی و فرهیخته میشود که میتواند زیربنای توسعه را تدارک ببیند.
🔸۳ـ انتخابات با مشارکت حداکثری و نتیجه مطلوب میتواند انتظارات مثبت به اقتصاد تزریق کند و در نتیجه شاخصهای کلان را بهبود بخشد؛ چرا که با توسعه مشارکت و امیدآفرینی، فضای آرامش به اقتصاد تزریق میشود. نقطه مقابل آن نیز وجود دارد. به عبارتی، مشارکت حداقلی، حاکمیت را به بحران مقبولیت و گسترش فضای ناامیدی در جامعه سوق میدهد و در نتیجه جامعه با انتظارات منفی روبهرو میشود که بازخورد آن کاهش امنیت سرمایهگذاری خواهد بود.
🔹۴ـ نکته چهارم تکثر و رقابت در انتخابات است که وقتی در انتخابات به صورت واقعی شکل میگیرد، میتواند به زمینهسازی حضور حداکثری احزاب و تشکلهای متعدد منجر شود و در نتیجه احزاب و نمایندگان انتخابی خود را در قبال رأی مردم بیشتر پاسخگو میدانند و به عبارتی زمینه را برای تحقق وعدههای اقتصادی فراهم میکند.
🔰 چند نکته به بهانۀ ماجرای فرزند آقای قالیباف
🦚محمد ایمانی
🔻پاسخ های تک خطی (بله یا خیر/ تایید یا تکذیب مطلق) در موضوعات چند بعدی، به دور از دانایی و عقلانیت و شریعت است.
🔻"یحیی بن اکثم" به تحریک "مامون" از امام جواد (ع) پرسیده بود: "ای اباجعفر! چه می گویی در باره مُحرِمی که شکاری را کشته است؟". مامون در پوشش پرسشی فقهی -به زعم خود- می خواست بی اطلاعی امام را به رخ بکشد. اما امام سوالاتی ا پرسید که چند وجهی بودن مسئله را نشان می داد:
🔻"صید را در حرم کُشته یا بیرون آن؟ مُحرِم، عالم بوده یا جاهل؟ به عمد کُشته یا خطا؟ بنده بوده یا آزاد؟ صغیر بـوده یا کبیر؟ نخستیـن صیدش بوده یا نه؟ صیـد، پرنده بـوده یا غیر آن؟ مُحرِم، بر کارش مُصِرّ است یا تائب؟ صید در شب و از آشیانه بوده، یا در روز و آشکارا؟ مُحرِم، بـرای حج بوده یا عُمره؟".
🔻این رویکرد به مسئله، درست نقطه مقابل قضاوت های "کیلویی"، "صفر یا صدی"، "حیدری/ نعمتی" و "قرمز/ آبی" است.
🔻طی روزهای اخیر، دو طیف متعارض، از "اقدام فرزند آقای قالیباف برای اخذ اقامت در کانادا" انتقاد کرده اند.
🔻نخست، کسانی که نسبت به امنیت ملی و قربانی شدن فرزندان مسئولان و سپس، آسیب های ناشی از این روند، حساسیت درستی دارند؛
🔻دوم، کسانی که با انواع انگیزه های نامشروع و در مراتب گوناگون، در پی تسویه حساب با قالیباف، مجلس و یا نیروهای انقلابی و حتی تخریب انتخابات هستند.
🔻در عین حال که باید درباره تفاوت میان "درخواست اقامت، دریافت اقامت، درخواست تابعیت و دریافت تابعیت، انگیزه تحصیلی و شغلی و..." دقت کرد، ممنوعیت های قانونی درباره خانوده های مسئولان ارشد را هم باید مد نظر داشت.
🔻ضرورت دارد حالا که این موضوع در رسانه ها با انواع شایعات آمیخته شده، توضیح کافی از سوی پسر آقای قالیباف و خود ایشان داده شود. هر چند که مسئولیت کار فرزندان را نمی توان پای پدران نوشت، اما در موضوعاتی که بیم تهدید امنیت ملی یا به شبهه و تردید انداختن افکار عمومی می رود، ادای توضیح، اقدامی منطقی است، ولو غرض ورزان قانع نشوند.
🔻حساسیت عمومی به این خاطر است که مردم دیده اند دشمنان چگونه برای خانواده مدیران تله گذاری می کنند و از طریق به دام انداختن آنها، منافذ خطرناکی به داخل کشور می گشایند (چنان که در میان برخی دولتمردان مدعی سازندگی و اصلاحات و اعتدال دیده شد).
🔻از منتقدان صادق و به حق که بگذریم، طیف دومی هم هستند که ماجرای درخواست اقامت را صرفا دستاویزی برای عقده گشایی یا عملیات سیاسی چند لایه علیه "قالیباف"، "مجلس انقلابی"، "جبهه نیروهای انقلاب"، و "انتخابات مهم مجلس" می دانند.
🔻این طیف، همان هایی هستند که وزیر شان پس از خروج از کشور، رئیس اتاق فکر فتنه سبز در لندن شد؛ معاون وزیرشان از فرار و دریافت پناهندگی، کارگزار موساد در سردبیری شبکه اینترنشنال شد، و ده ها نماینده مجلس و مدیر و فعال سیاسی شان در غرب پناهندگی گرفته و به اپوزیسیون پیوسته اند.
🔻آقای قالیباف اگر در برآیند عملکرد خود، در خدمت جمهوری اسلامی قرار نداشت، مطلقا سوژه تخریب مافیای رسانه ای نمی شد، چنان که خاتمی و روحانی و بسیاری از مدعیان اصلاحات و اعتدال یا خانواده های شان، هرگز سوژه این طیف نشده، بلکه مورد حمایت هم قرار گرفته اند.
🔻می گویند فقط کسی که دیکته ننوشته، اشتباه ندارد. قالیباف هم از این قاعده مستثنا نیست. می توان با تفکیک اجزاء عملکرد وی و جمع بندی نقاط قوت و ضعف، به کارنامه او نمره داد.
🔻در عین حال روشن است که او طی چند سال اخیر در کنار نمایندگان متعهد توانسته، از شماری از نقاط ضعف ادوار قبلی مجلس بکاهد و بر قوت آن بیفزاید، تا جایی که مجلس فعلی موفق شد عنوان "مجلس انقلابی" را از رهبر انقلاب دریافت کند؛ البته در کنار تذکرات مشفقانه ای که گرفته است.
🔻مجلس درست در مقطعی که طرف غربی برجام هم عهدشکنی کرده و تحریم ها را برگردانده بود و هم باج مضاعف می خواست، با تصویب قانون اقدام متقابل توانست نقطه پایان بر روند انفعال بگذارد و قدرت چانه زنی و بازدارندگی کشور را افزایش دهد.
🔻این رویکرد با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی تقویت شد، به نحوی که کشور توانست صادرات کاهش یافته نفت به زیر سیصد هزار بشکه را در حد پنج برابر افزایش دهد.
🔻مجلس در عین حال، قوانین مهم و موثری را در زمینه "تسهیل صدور مجوز کسب و کار، جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش بنیان، مالیات بر خانه های خالی، شفافیت در تصمیات قوا، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رتبه بندی فرهنگیان، واردات خودرو برای کاهش تورم، افزایش حقوق سربازان، و..." به تصویب رسانده که در صورت اجرایی شدن تمام و کمال می تواند موجب بهبود روند های اقتصادی و اداری شود.
⭕️چرا عده ای برای شرکت در انتخابات تردید دارند؟!
🔸شاید شما هم جزو افرادی باشید که برای شرکت در انتخابات تردید دارید، یا قصد شرکت در انتخابات را ندارید و یا در اطراف خود از کسانی شنیده اید که شرکت در انتخابات فایدهای ندارد و رای ما هیچ اثری ندارد؛ توصیه میکنم حتماً این مقاله را تا پایان بخوانید.
🔻سوال اساسی اینجاست که چرا تعدادی از مردم از آینده نا امید هستند و اعتقاد دارند که وضع موجود دیگر قابل اصلاح نیست و نباید برای آن تلاش کرد؟!
⛔️آیا تا کنون در مورد درماندگی آموخته شده مطلبی را شنیده و یا خوانده اید؟
🔹درماندگی آموخته شده یا Learned Helplessness پدیده ای است که در تحت شرایط بوجود آمده فرد، ناراحتی، درد و رنجی را تجربه می کند که علی رغم تلاش برای رهایی از آن نتیجه ای حاصل نمی شود (تجربه شکست) در نهایت به این باور می رسد که راه گریزی وجود ندارد. در این شرایط فرد اصطلاحا شرطی می شود و دیگر برای پرهیز از این درد و رنج هیچ تلاشی نمی کند، حتی اگر فرصتی داشته باشد که از آن فرار کند.
🔻این باور از آنجا ناشی می شود که فرد در آن زمینه خاص، یک یا چند بار تجربه ناموفق قبلی داشته و تقریبا نا امید می شود و به تلاش برای کاری که برایش نتیجه ای نداشته ادامه نمیدهد و اصطلاحا تسلیم می شود. با این احساس درماندگی، عدم تلاش برای تغییر وضعیت فعلی اش را توجیح می کند به گونه ای که با خود می گوید نمی شود، نمی توانم یا از قبیل این عبارات.
🔺یکی از عوامل اصلی تأثیر گذار در بوجود آمدن این نوع اختلال رسانه است. رسانه ها با در دست گرفتن افکار و جهت دهی به آنها احساس عدم موفقیت را برای فرد تداعی کرده و سطح داشته های او را بقدری پایین نشان می دهند که بعضاً دیده نمی شود و سطح خواسته ها را بقدری بالا می برند که فرد آن را برای خود آرزوی دست نیافتنی می بیند، لذا در چند تلاش نا موفق برای رسیدن به مطلوب دچار اختلال درماندگی آموخته شده می شود.
♨️اکنون که در آستانه انتخابات مهم پیش رو هستیم بعضی از افراد هستند که به دلیل اینکه در انتخابات های قبلی سطح خواسته آنان تحقق پیدا نکرده و انتظاراتش بر آورده نشده دچار درماندگی آموخته شده اند و دست از تلاش برای بهبود وضعیت آینده کشیده اند.
♦️اما راهکار خارج شدن از دایره درماندگی آموخته شده چیست؟
۱- کنار گذاشتن افکار منفی که میتواند نقش مهمی در درمان درماندگی آموخته شده داشته باشد و جایگزین کردن افکار و رفتارهای مثبت و مفید به جای افکار منفی
۲- تقویت عزت نفس
۳- تعیین اهداف بزرگ و دنبال کردن آنها
۴- هوشیاری و آگاهی نسبت به شرایطی که در آن قرار گرفتهاید
🔻یکی از مهمترین راهکارهایی که میتواند در درمان درماندگی آموخته شده موثر باشد، این حالت هوشیاری و آگاهی فرد است. وقتی فرد میداند با مشکلی جدی روبرو است که میتواند کل زندگیش را تحتالشعاع قرار دهد، قطعا برای نجات خود کاری میکند.
👌عزیزان امیدوارم پس از خواندن این مطلب نظرتون راجع به بسیاری از اتفاقات پیرامونی تغییر کرده و بی تفاوت از کنار آن عبور نکنید.
✍ مهدی شایسته
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #پاسخ_به_شبهات | سرانجام پرونده فساد اکبر طبری چه شد؟
🍃🌹🍃
🔻۲۳ تیرماه سال ۹۸ بود که اکبر طبری معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه به دلیل اتهاماتی از جمله «تشکیل شبکه ارتشا با وصف سردستگی»، «پولشویی»، «جعل اسناد» و «اعمال نفوذ در پروندههای قضائی»، بازداشت شد. پس از برگزاری ۱۴ جلسه دادگاه سخنگوی قوه قضائیه در تاریخ ۲۲ شهریورماه سال ۹۹ اعلام کرد: «اکبر طبری بابت تشکیل شبکه ارتشا به ۳۱ سال حبس تعزیری و ضبط اموال محکوم شده است؛ البته حکم غیرقطعی است و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است». در نهایت در اواخر سال ۹۹ حکم اکبر طبری به این شرح اعلام شد: «۵۹ سال حبس که ۳۱ سال آن تعزیری است، حدود ۱۰۰میلیارد تومان جزای نقدی، ضبط تمامی اموال حاصل از رشوه و انفصال دائم از خدمات دولتی».
🔸براساس گزارش خبرگزاری قوه قضائیه «پس از صدور حکم، وکلای طبری درخواست اعاده دادرسی نسبت به حکم صادره را دادند. بعد از ارجاع پرونده از دیوان عالی کشور به شعبه هم عرض این پرونده مجدداً رسیدگی و دادگاه، میزان قرار وثیقه قبلی طبری که ۱۰۰میلیارد تومان بود را افزایش و به ۳۰۰میلیارد تومان تغییر داد؛ تا وی با سپردن وثیقه تا رسیدگی نهایی و صدور رأی قطعی از زندان آزاد شود. طبق آخرین پیگیریها، حکم پرونده اکبر طبری در مرداد ماه ۱۴۰۲ در شعبه همعرض مجدداً صادر و وی به مجازات حبس محکوم و روانه زندان شده است».
🔺براساس بند الف و بند پ ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، متهم اکبر طبری نسبت به حداکثر مجازات قانونی مقرر در ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشاء و اختلاس، ۲.۵ سال حبس بیشتر نیز محکوم شده است. در نتیجه اکبر طبری براساس رأی شعبه همعرض و تأیید دیوان عالی کشور با احتساب ایام بازداشت قبلی، به ۱۲.۵ سال حبس محکوم شده که باید آن را تحمل نماید. گفتنی است، در رأی صادر شده در دادگستری که مورد اعاده دادرسی قرار گرفته و از طرف دیوان عالی کشور به شعبه هم عرض ارجاع شد، حکم تحمل ۷۴ ضربه شلاق وجود نداشت که پس از بررسی مجدد پرونده، این حکم نیز به مجازاتهای طبری اضافه شد و مورد تأیید دیوان عالی کشور نیز قرار گرفت.
#ایران_قوی | #روشنگری
🔰مصوبهٔ جدید شورایعالی فضای مجازی/تلگرام و واتساپ و اینستاگرام بر میگردند
🔹براساس مصوبهٔ شورایعالی فضای مجازی، اشخاص حقیقی، حقوقی و بخش خصوصی داخلی و خارجی میتوانند با ارائهٔ پوستههای حکمرانیپذیر با دریافت مجوز قانونی به مردم ارائهٔ خدمت کنند.
🔹این اقدام که پیشتر با هاتگرام و تلگرام طلایی در کشور تجربه شده بود، شرایط جدیدی را فراهم میکند که براساس آن سکوها و خدمات خارجی که در ایران امکان فعالیت مستقیم را نداشتند، بتوانند در قالبی جدید با حفظ تمامی خدمات و قابلیتهای سکوی خود فعالیت کنند.
🔹طبق اعلام مرکز ملی فضای مجازی، این اقدام یعنی اشخاص حقیقی، حقوقی و بخش خصوصی داخلی و خارجی میتوانند با ارائهٔ پوستههای حکمرانیپذیر از اینستاگرام، ایکس(توئیتر)، واتساپ، فیسبوک و حتی سایر سکوهای خدماتی با دریافت مجوز قانونی، به مردم خدمات ارائه کنند.
🔹بر این اساس، در واقع مصوبه جدید شورایعالی فضای مجازی این امکان را فراهم کرده تا این پوستهها با برطرفکردن نقصهای قبلی، بهخصوص در زمینهٔ حفظ حریم خصوصی، با مجوز مرکز ملی فضای مجازی فعالیت کنند. این فعالیت جدید هم توسط شرکتهای بخش خصوصی داخلی و هم با محوریت شرکتهای فناوری خارجی امکان پذیر خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 لیست ائتلافی اصلاحطلبان و اعتدالیون نهایی شد
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی حزب ندای ایرانیان: پس از انجام نشستهای مشترکی که میان ۴ حزب ندای ایرانیان، اعتماد ملی، کارگزاران سازندگی و اعتدال و توسعه و علی مطهری برگزار شد، لیست ۳۰ نفره ما برای انتخابات در تهران نهایی شد.
🔹یکی از نکات قابل توجه لیست ائتلاف ما این است که احتمالاً ۷ نفر از ۳۰ چهره حاضر در لیست از خانمها هستند.
🔺این لیست ۳۰ نفره نهایی شده و به احتمال زیاد فردا رسما منتشر خواهد شد.
#روشنگری | #طوفان_الاقصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هاشمی: همه در انتخابات شرکت کنند
🔹محسن هاشمی رفسنجانی: من در انتخابات شرکت میکنم و به بقیه هم توصیه میکنم تا شرکت کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥داسیلوای برزیلی چه زیبا و شجاعانه می گوید:
«آنچه در غزه اتفاق میافتد جنگ نیست، نسلکشی است. این جنگ سربازان با سربازان نیست.
این جنگ بین یک ارتش بسیار آموزش دیده علیه زنان و کودکان است. آنچه در غزه و علیه مردم فلسطین رخ میدهد در گذشته اتفاق افتاده است:
زمانی که هیتلر تصمیم به کشتن یهودیان گرفت.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده حاتمبخشی به سرای ایرانی در قم کیست؟!
حجتالاسلام مجتبی #ذوالنوری:
چگونه کاسبیهای خُرد از بین رفت و سرمایههای مردم نابود شد؟!
پشت پرده حاتمبخشی به سرای ایرانی در قم کیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا رأی ندادن باعث ناامنی کشور میشه؟
آیا نمونهای داریم در کشورهای دیگه که رأی ندادن باعث ناامنی شدن در کشورشون شده باشه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت جالب رهبر انقلاب از واکنش مردم به درخواست انتخاباتی رئیسجمهور آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️رییسی گفته بود خوب شد من نیومدم که دلار بشه ۵ هزار تومن...
🎥 توضیحات بهادری جهرمی دربارهی صحبتهای رئیسی که گفته بود «خدا رحم کرد رئیسجمهور نشدم که دلار ۵ هزار تومان شود»: ماجرای این بود که آقای رئیسی با کنایه گفته بود «مردم را میترساندند و میگفتند اگر با کدخدا نبندیم دلار میشود ۵ هزار تومان، خوب شد ما نیامدیم که دلار بشود ۵ هزار تومان؛ درنهایت هم دیدید که دلار ۹ برابر شد.»
✳️ اعتراف رسمی جان بولتون به شکست در مورد آنچه در سال ۲۰۱۸ وعده داد که جمهوری اسلامی چهل سالگی خود را نمیبیند.
🔹️ به نظرم آنها محکم روی عقاید انقلابی خود ایستادهاند؛ انقلاب ۵۷ ایدههای اولیه خود را نگه داشته و بسیج آرمانهای اولیه در داخل ایران حفظ شدهاند.
ایران در منطقه توانست به وسیله قاسم سلیمانی استراتژی حلقه آتش را اختراع و آمریکا را دچار مشکل کند!
جمهوری اسلامی کارآمد یا ناکارآمد ؟
1️⃣ آیا یک نظام ناکارآمد، میتواند طی 45 سال از استقلال، تمامیت ارضی و موجودیت خود و ساختارهایش در برابر مجموعهای از توطئهها، فشارها و فتنهانگیزیهای طراحی شده و به اجرا درآمده از سوی تمامی قدرتهای استکباری و شیطانی دفاع کند؟
2️⃣ آیا یک نظام ناکارآمد، میتواند کشوری را که از نظر ارتش، تجهیزات و قدرت دفاعی کاملاً وابسته است، به یک کشور دارای اقتدار دفاعی، نظامی و امنیتی رسانده، به گونهای که نه تنها از قدرت نظامی بازدارنده، بلکه فراتر از آن دارای قدرت ضربه متقابل در برابر هر نوع عامل تهدید نماید؟
3️⃣ آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند ایران موسوم به ژاندارم منطقه و تحت فرمان آمریکا در دوران قبل از انقلاب را، به قدرت برتر و دارای نفوذ راهبردی در منطقه غرب آسیا تبدیل کند؟
4️⃣ آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند طی 40 سال به استناد گزارش سازمان ملل، شاخصه توسعه انسانی ایران را 60 پله ارتقا بخشیده و از این جهت جمهوری اسلامی رتبه اول رشد این شاخص را از آن خود کند؟ شاخصی که از ترکیب چهار کمیت عددی در سه حوزه سلامت و بهداشت، آموزش و سطح مناسب زندگی به دست میآید. یکی از نتایج این ارتقای 60 پلهای، افزایش شاخص امید به زندگی از 50 سال قبل از انقلاب به 77 سال در مقطع فعلی است.
5️⃣ آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه علمی کشور را از رتبه 56 جهان به رتبه 16 و از رتبه 5 در منطقه به مرتبه 1 منطقه ارتقا داده و سرعت رشد علم در ایران را 11 برابر میانگین سرعت رشد علم در جهان کند؟
6️⃣آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه ایران در علوم نانو، بیوشیمی و زیست مولکولی، علوم هوا فضا، علوم فیزیک و علوم ریاضی را از رتبه بالای 50 به رتبه زیر 16 ارتقا داده و در علوم ژنتیک و سلولهای بنیادین، ایران را بعد از آمریکا در رتبه دوم جهان قرار دهد؟
7️⃣ یک نظام سیاسی ناکارآمد، نمیتواند رتبه ایران در ثبت اختراعات را از رتبه 39 جهان به رتبه 7 جهان در سال 2016 برساند.
8️⃣ یک نظام سیاسی ناکارآمد، نمیتواند در مدت 45 سال، خطوط ریلی کشور را بیش از دو برابر با ارتقای 20 پلهای رتبه ایران در رتبهبندی ترابری خطوط ریلی جهان، رشد 6 برابری ترابری کالا به کمک خطوط ریلی در کشور، رشد 25 برابری تعداد مسافران جابهجا شده با استفاده از خطوط هوایی، رشد 15 برابری بار جابهجا شده با استفاده از خطوط هوایی، افزایش 4/4 برابری طول جادههای کشور، افزایش 8 برابری آزادراههای کشور، افزایش 12/5 برابری جادههای روستایی برساند.
9️⃣ نظام سیاسی ایران اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران را در علم انرژی از رتبه 57 در جهان در دوران پهلوی، به رتبه 11 جهان و از رتبه 7 در منطقه به رتبه اول منطقه رسانده و ایران را در رتبه هشتم جهان در میان کشورهای تولیدکننده جهان قرار دهد.
🔟 جمهوری اسلامی اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران در علم انرژی هستهای را از رتبه 86 جهان به رتبه 11 و از رتبه 11 به رتبه 1 در منطقه ارتقا دهد.
1️⃣1️⃣ جمهوری اسلامی اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران را در صنعت فولاد از رتبه 30 جهان به رتبه 10 ارتقا دهد.
2️⃣1️⃣اگر نظام سیاسی ایران ناکارآمد بود، در حوزه امنیت غذایی هیچ گاه رشد چهار برابری شاخص تولید مواد غذایی، رشد چهار برابری شاخص تولید محصولات کشاورزی، رشد بیش از سه برابری شاخص تولید دام، رشد 10 برابری تولید گوشت مرغ، رشد بیش از 1/5 برابری سرانه تأمین گوشت به ازای هر شخص، رشد پنج برابری سرانه مصرف ماهی و غذاهای دریایی و روند به شدت کاهشی مرگ و میر بر اثر سوءتغذیه در ایران پدید نمیآمد.
3️⃣1️⃣اگر جمهوری اسلامی ناکارآمد بود، نمیتوانست فقیر بودن 46 درصدی مردم ایران در دوران پهلوی را به حدود 14 درصد کاهش دهد. کسانی که تصور میکنند فقط در ایران فقیر وجود دارد، به آمارهای معتبر بینالمللی توجه کنند که میزان فقر در دیگر کشورها را گزارش میکند، مانند فقر بیش از 12 درصدی مردم آمریکا، فقر 19 درصدی مردم انگلستان، فقر 14/8 درصدی مردم فرانسه، فقر 18 درصدی مردم ژاپن، فقر 50 درصدی افراد بالای 60 سال در کره جنوبی، فقر 21/9 درصدی مردم ترکیه و فقر 25 درصدی مردم در عربستان.
با نگاهی عالمانه و منصفانه در موارد پیش گفته که همگی مستند به آمار منابع معتبر بینالمللی است، میتوان قضاوت کرد که آیا جمهوری اسلامی، یک نظام سیاسی و حکومتی کارآمد است یا ناکارآمد، آن هم با وجود همه فشارها از سوی جبهه استکبار در این 45 سال گذشته. البته در این نوشتار، بنا بر این نبود که به فضیلتها و دستاوردهای ناشی از رویکردها و جهتگیریهای معنوی و انسانی جمهوری اسلامی پرداخته شود.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃