اینترنشنال به قدری راحت دروغ میگوید و وارونه نمایی میکند که همه همپالههایش باور میکنند.
آقای القاصی در مورد وصول بدهی یک بدهکار بانکی که در زندان است توضیح واضح داده اما اینترنشنال تصمیم گرفته جوری عنوان کند که انگار توافق شده فقط ۱۲ هزار میلیارد از ۳۰ هزار میلیارد وصول شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این لشکر آقا امام حسین (ع) در پاکستان است
ببینید و لذت ببرید
🔰کریدور چین_ ایران_ اروپا
✍🏼#علی_محمدی
🔹از مهمترین ارثیه های ماندگار و به جا مانده از دولت سیزدهم، توسعه و تقویت جایگاه ترانزیتی کشور و حرکت به سمت قرار گرفتن در نقطه ی هاب انرژی منطقه است.
🔹تقویت همکاری های ریلی با چین ذيل احیا و اجرای قرارداد ۲۵ ساله از جمله اهداف مهم دولت سیزدهم بوده است. از این منظر جلب نظر پکن برای استفاده از این مسیر ریلی کاری دشوار بود که با تلاش های شخص شهید رییسی دنبال می گردید .
🔹چین از مسیر ایران به ۵ طریق می تواند به اروپا متصل شود. قطار کانتینری دو سربار ایران- چین، فاز نخست کریدور ریلی چین- ایران- اروپا است که کریدور ترانزیتی (kITI) نام دارد و از کشورهای قزاقستان- ترکمنستان- ایران عبور می کند و در ادامه حمل به مقصد ترکیه و اروپا، برنامه ریزی می گردد.
🔹این کریدور، با توجه به مسیر بسیار طولانی و نه چندان ایمن دسترسی دریایی چین به منطقه خاورمیانه و اروپا، مسیر ریلی مناسب ترین، نزدیک ترین، ایمن ترین و ارزان ترین گزینه برای دسترسی چین با بازارهای مقصد در خاورمیانه و اورپا است ضمن اینکه می تواند از همین مسیر ریلی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز خود به ویژه از کشورهای خاورمیانه استفاده مطلوب داشته باشد.
🔹این مسیر موجب تقویت موقعیت ترانزیتی کشور در انتقال کالاهای چین به غرب آسیا و اروپا و همچنین ارتقای امنیت اقتصادی کشور خواهد شد. توجه شود که چین از صادرکنندگان اصلی به اروپا می باشد.
🔰انتخابات آمریکا و اقتصاد ایران
🔹بعد از ناترازی های انرژی، بزرگترین ریسک غیر سیستمی که در کوتاه مدت اقتصاد ایران را متاثر می سازد انتخابات آمریکا است. این انتخابات از حیث کاهش یا افزایش انتظارات سیاسی بر نرخ ارز به عنوان لنگر انتظارات تورمی تاثیرات محسوس و موثری خواهد داشت.
🔹پدیده ای که در این مقوله قابل ارزیابی و تحلیل می باشد برجام و مذاکرات پیرامون آن است. البته ما از برجام عبور کردهایم و طرفین مذاکره نه به سمت احیای برجام بلکه به سمت تفاهم نامه هسته ای با مختصات جدید در حال حرکتند. این تفاهم نامه شامل برخی محدودیت های فنی هسته ای در ازای انتفاع نفتی، پولی و بانکی است.
🔹پرونده مذاکرات هسته ای بین دولت سیزدهم و دولت دموکرات آمریکا که در دوحه و مسقط درحال انجام بود، به گام های آخر خود نزدیک شده و متنی مورد وثوق و قبول هر دو طرف تدوین گردیده است. اما اتقان این مذاکرات بر یک نقطه نظر مشترک و اعلام تفاهم نامه هسته ای، با توافق دو دولت در تهران و واشنگتن به بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا واگذار شد. طبیعی است ادامه روند و مسیر گفتگوها منطبق بر آنچه در دوحه و قطر ریلگذاری شده است، به حضور مجدد دموکرات در کاخ سفید بستگی دارد وگرنه باید بپذیریم که در شرایط تغییر دولت در واشنگتن، حداقلِ امر، افزایش پارامترهای پیرامونیِ موثر بر مذاکرات خواهد بود. مسئله مهم در حضور جمهوری خواهان در کاخ سفید، تاثیرپذیری آنها از لابی صهیونیسم است که می تواند در شرایط فعلی منطقه، دوز امنیتیسازی مذاکرات را افزایش دهد.
🔹یکی از این پارامتر ها، بندهای غروب آفتاب در برجام است. تحولات پرونده هسته ای با نزدیک شدن به بندهای غروب آفتاب، ممکن است آژانس را با تلاش برخی لابی ها، به اِعمال و صدور قطعنامه هایی علیه ایران سوق دهد که این موضوع احتمالا سایه ای سنگین بر انتظارات تورمی در اقتصاد ایران خواهد انداخت.
🔹یک پارامتر دیگر، تحولات امنیتی در منطقه است که هر دو حزب امریکا خواهان پایان یافتن آن تا قبل از انتخاب هستند. بایدن به عنوان یک دستاورد سیاسی در انتخابات به تسریع در آتش بس غزه دل بسته است و ترامپ خواهان پایان یافتن پرونده ای مهم تا قبل از حضورش در کاخ سفید است.
🔹از آن سو جریان راست افراطی و نتانیاهو در تلآویو خواهان ادامه جنگ تا بعد از انتخابات آمریکاست تا شاید با حضور ترامپ و تلاش لابی های صهیونیست، به اهدافش دست یابد. بدیهی است در چنین شرایطی ادامه روند مذاکرات مسقط، با سختی مواجه خواهد بود.
🔹به هر حال اقتصاد دولت چهاردهم گوش به زنگ انتخابات آمریکاست تا مسیر خود را از میان دو ایده حکمرانی تعیین نماید؛ معطل ماندن برای تفاهم جدید یا ادامه مسیر دولت سیزدهم.
✍🏼#علی_محمدی
🔰کنارهگیری دیرهنگام بایدن؛ آیا شانس پیروزی دموکراتها افزایش یافت؟
🔹«جو بایدن» ۸۱ ساله که در مناظره اخیر خود با «دونالد ترامپ» رسوایی به بار آورد، در نهایت تحت فشار هم حزبیهای خود ناچار به کنارهگیری از قدرت شد به آن امید که شانس طیف دموکرات مقابل حزب جمهوریخواه در انتخابات افزایش یابد.
🔹کنارهگیری بایدن پس از یک دوره چهار ساله زمامداری، اقدامی کمسابقه در طول تاریخ سیاسی آمریکا به شمار میرود. این اولین بار طی چند دهه اخیر است که یک رئیس جمهور آمریکا از نامزدی مجدد در انتخابات کنارهگیری میکند.
🔹این اتفاق البته تداعیکننده دوره «لیندون بی. جانسون» سی و ششمین رئیسجمهور آمریکا است. جانسون نیز که از حزب دموکرات بود در سال ۱۹۶۸ از رقابت در دوم انتخابات کنارهگیری کرد.
🔹در حالی که کمتر از چهار ماه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی است، بایدن تحت فشارها به نفع معاون خود کنار کشید اما آیا هریس برای پیروزی مقابل ترامپ شانس کافی دارد؟ این سوالی است که این روزها در اذهان کسانی که انتخابات آمریکا را دنبال میکنند، ایجاد شده است./مهر
22.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 تحلیل بسیار عالی امامخامنهای مدظلهالعالی از « تندرو، منحرف، میانه رو »
🍃🌹🍃
💢احیای پانترکیسم؛ تیری که کمانه کرد
🔹با پیروزی دکتر مسعود پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ، تکاپوی جریان پانترکیسم برای مصادره پیروزی وی وارد مرحله جدیدی شد. ائتلافی از جریانهای پان تورانیستی، پانترکیستی و پان آذریستی مستقر در آمریکا، انگلستان، جمهوری آذربایجان و ترکیه از طریق ترولهای اینترنتی و ارتش سایبری در فضای مجازی، و با استفاده از برخی از شبکههای سرسپرده داخلی، تلاش کردند با قومیتیسازی فضای انتخابات، این شخصیت ایرانی را به جریان پانترکیسم پیوند دهند و مصادره کنند.
🔸امروزه، تحتتأثیر فتنه پان تورانیسم انگلیسی و با پیمانکاری باکو و آنکارا، هویت پرافتخار آذربایجانی ایرانی، در معرض هجمه بیسابقه برای استحاله و تبدیل به هویت «ترکی و تورانی غیرایرانی» قرار دارد. برای نمونه، در انتخابات پیش رو بلافاصله پس از اعلام نتایج انتخابات، جریانی متأثر از پانترکیسم تلاش کرد با به کارگیری ظرفیت رسانهای، چنین وانمود کند که پیروزی رئیس جمهور منتخب قومیتی بوده و استانهای ترک زبان نتیجه انتخابات را رقم زدند.
🔹این در حالی است که حتی در استانهای ترک زبان جریانهایی از آقای پزشکیان حمایت کردند که جریان رقیب پانترکها نیز بودند، از جمله جریان موسوم به ایرانشهریها که با پیشقراولی عباس آخوندی از پزشکیان حمایت کرد. افزون بر این، در استان کردستان که تنها 3 درصد ترک زبان دارد یا گیلان که فقط5 درصد ترک زبان دارد نیز آرای پزشکیان بالاتر بوده است. با توجه به اینکه پزشکیان موفق به کسب ۵۳.۷ درصد از کل آرا شده است، یعنی اختلاف میزان میانگین رأی استانهای شمال غرب کشور با کل آرا ۱۵.۹ درصد بوده است که این میزان نمیتواند تأییدکننده گزارهای به نام رأی قومیتی باشد.
🔸علاوه بر این، بررسیهای ادوار گذشته انتخابات، حاکی از این است که جریان پانترک در هیچ یک از دورههای انتخابات نقش تعیینکنندهای نداشته؛ بلکه حتی کاندیداهایی در این مناطق آرای بالا را کسب کردهاند که اصلاً ترک زبان نبودهاند. همین امر خود، مسئله انزوای سیاسی ـ اجتماعی پانترک را واضحتر بیان کرد و تیری که میخواستند با آن تفرقه ایجاد کنند، کمانه کرد و بیشتر موجب عیان شدن ضعف جریان تجزیهطلب شد.
🔹امروزه نیز همانگونه که رئیس جمهور منتخب بیان کردهاند، تجزیهطلبی با هر عنوانی راهی در قاموس دولت چهاردهم ندارد و بزرگنمایی تجزیهطلبی با روی کار آمدن دکتر پزشکیان که یک ترک زبان است، القایی بیش نیست. از این رو «علی کریملی» رهبر حزب اپوزیسیون جبهه خلق جمهوری آذربایجان نیز اذعان کرد، با انتخاب پزشکیان نباید انتظار تغییرات بنیادین در ایران را داشت. «ژانا واردانیان» کارشناس ارمنی مسائل ایران نیز گفت که در دوران پزشکیان هیچ تغییر چشمگیری در روابط تهران و ایروان ایجاد نخواهد شد. لذا کارشناسان نیز بر سیاستها و اصول حکمرانی ثابت ایران تأکید داشته و معتقدند این سیاستها با تغییر اشخاص تغییر نمیکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اکبر گودرزی چرا مطهری را شهید کرد؟
با دقت ببینید؛
چون از عقلانیت تهی شده بود، هرچه مطهری میگفت را به خود میگرفت
میگوید: مطهری در کتابش نوشته بوده "منافق"
با ما بوده، ما هم او را کشتیم....
یک جوان 19 الی 20 ساله چون مطهری را نمیفهمیده، ساکت نمی نشسته گوش کند، تکفیرش میکرده...
اینکه میگوییم: نگران تهی شدن از مغز هستیم یعنی همین
یعنی به جایی برسیم که عده ای بفهمند همه علم دنیا بر آنها نازل شده و هرکسی هرچیزی گفت که مغزشان نفهمید: یا خائن است یا باطل یا....
پس باید بی احترامی بشنود و ساکت شود و به او آن قدر تهمت زده شود تا بقیه از او دور و به حماقت نزدیک شوند.
مطهری سرمایه ای بود که به دلیل نفهمی آن را از ایران گرفتند و اگر نگرفته بودند ما امروز به جای اینکه شاهد دعوای بین "ماست پاش و بی حجاب" باشیم، شاهد این می بودیم که با منطق مطهری با ابزاری به نام حجاب به تمدن برهنه غرب حمله کنیم
بترسید از تهی شدن جامعه از عقلانیت
که خروجی اش میشود ذبحِ اهلِ عقل
و نابودی سرمایه ی دلهای پاک
و پایمال شدن خون شهدا
و زحمات سرداران و فرماندهان مقاومت
باید بسیاری از داشته ها را از نو ساخت
✅اصلاح طلبان حتی به لباس پوشیدن پزشکیان هم گیر می دهند!
🔺عجیب جماعتی هستند این جماعت اصلاح طلب ! از یک طرف دم از آزادی و باز بودن عقاید و ... می زنند ، اما از دیگر پایش بیفتد تا لباس رییس جمهور گیر می دهند.
🔺 اول از یک سلبریتی شروع شد . رضا کیانیان بازیگر مطرح سینما در یادداشتی خطاب به پزشکیان نوشت: «کاپشن برای فصل زمستان است» بعد هم رسانه های این جریان به نحوه لباس پوشیدن پزشکیان انتقاد کردند که شما باید آبروی ما باشی و بگذار که از دیدنت لذت ببریم!
🔺اما داود حشمتی فعال اصلاح طلب در یادداشتی پرده از گیر دادن جریان متبوعش به نحوه لباس پوشیدن پزشکیان برداشت و مدعی شد:«واقعیت این است که بخش مهمی از حرف و نقد در مورد «کاپشن» به خاطره بد همه ما از کاپشن پوش دهه هشتاد باز می گردد»
🔺او مدعی شد:« شایسته یک رئیس جمهور نیست که با لباس اتونشده در جلسات حاضر شود. چه جلسه داخلی باشد و چه خارجی.»
🔺جماعت اصلاح طلب که تا پیش از انتخابات ، عدم تجدید فراش پزشکیان را دلیل وفاداری او می دانستند ، اما حالا می گویند:« عدم حضور یک زن در زندگی او هم در مدل ظاهری او بیتاثیر نیست!»
🔺با این حال آنچه مهم است حل مشکلات مردم توسط رییس جمهور متتخب است . حال این رییس جمهور مثل خاتمی و روحانی ساعتها وقت خود را صرف آرایش و برق ناخن و... بکند یا مثل شهید رجایی و شهید رییسی چندان به این مسائل اهمیت ندهد.
یادمان نرود دکتر پزشکیان قول هایی داده که نباید با حاشیه سازی هایی مثل نحوه لباس پوشیدن او به دست فراموشی سپرده شود.
✍سعید میرزایی
#مطالبه_گری
🔰سهمخواهیها، صدای پزشکیان را درآورد / سردرگمی رئیسجمهور منتخب نخستین خروجی شورای راهبری
🔹گرچه بنابر گفته ظریف هدف از تشکیل شورای راهبری پیشنهاد نامزدهایی شایسته برای عضویت در هیئت دولت به پزشکیان است ولی ساختار و سازوکار عجیب این شورا و کارگروههای آن و همچنین سهمخواهیهای بیپایان تندروهای مدعی اصلاحات و امیرکبیرهای خودخوانده دولت روحانی، کار را به آنجا رساند که پزشکیان نیز این سازوکار را معضلی برای خود میداند.
🔹رئیسجمهور منتخب صبح دوشنبه در سخنانی که در دیدار با ستادهای مردمی خود در تالار وزارت کشور عنوان نمود به طور تلویحی با ابراز سردرگمی خود از نحوه انتخاب مسئولین برای دولت جدید عنوان داشت: انتخاب مسئولان برای ما معضل شده است. چون ما شعار دادیم انتخاب برتر خواهیم داشت و حالا به همه میگوییم کمک کنید؛ همه آدمهای خودشان را معرفی میکنند، بهنوعی نمیدانیم باید چه کار کنیم.
🔹مسعود پزشکیان، در حالی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران به پیروزی رسید که دو طیف تندروهای مدعی اصلاحات و امیرکبیرهای خودخوانده دوران روحانی از اولین روز تبلیغات این انتخابات حضور پررنگی را در ستادهای ایشان داشته و از همان دوران سعی بر تحمیل نظر و اراده خود بر پزشکیان داشتند.
🔹این در حالی است که تحلیل پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۵ تیرماه، به وضوح نشانگر این است که نه تندروهای مدعی اصلاحات و نه ورشکستگان و امیرکبیرهای خودخوانده دولت روحانی نقش مهمی در پیروزی وی در این انتخابات نداشته و عوامل دیگری فارغ از نقش مدعیان اصلاحات و برجامیها پزشکیان را به پیروزی رساند.
🔹در این میان گرچه پزشکیان تا حد زیادی انتخاب و آمادهسازی کابینه اعلامی به مجلس را به این شورا تفویض اختیار کرد ولی سازوکارهای عجیب و سهمخواهیهای مداوم این دو طیف، وی را نیز سردرگم کرده و کار به جایی رسیده است که رئیسجمهور منتخب در روزهای گذشته انتخاب کابینه را معضل دانسته و از سهمخواهیها به ستوه آمده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خوش به حالت آقای پزشکیان، هیچ رسانه ای نیست این جملات درهم برهم رو دست بگیره و مسخره کنه، اینا فقط برای شهید رئیسی بود...
هدایت شده از صفیر انقلاب
🔴 سانسور یک "خبر/ نگرانی" مهم
🔹حتی یک روزنامه منسوب به پدر خواندگان جبهه اصلاحات و "شورای راهبری دولت چهاردهم" حاضر نشد درد دل آمیخته با گلایه و اعتراض آقای پزشکیان را که خبر بسیارز مهمی هم بود، در گوشه ای از صفحه اول تیتر کند؛ چرا که آنها، ذی نفعان اصلی مهره چینی و تحمیل وزیر در شورای مذکور هستند.
🔻رئیس جمهور منتخب، دیروز در جمع اعضای ستاد های مردمی خود گفت: "انتخاب مسئولان، برای ما معضل شده، چون شعار دادیم انتخاب برتر میکنیم، اما حالا به همه میگوییم کمک کنید، اما آدمهای خودشان را معرفی میکنند؛ نمیدانم باید چه کار کنیم"./محمد ایمانی
@safirenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اگر میخواهید عجز جوجه تروریست های صهیون را نسبت به تسلیحات ایرانی درک کنید این 48 ثانیه را با دقت ببینید
میگه : پهپاد ایرانی موجب آسیب جسمی و روحی و وحشت زیادی برای ما شده و رهگیری اینها خیلی بعیده ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حیدر مصلحی، وزیر اسبق اطلاعات:
⚠️تسلط دستگاه اطلاعاتی انگلیس بر معارف شیعه، از حوزههای علمیه ما بیشتر است/ انجمن حجتیه و حرکت بر مبنای امام زمان را انگلیس ایجاد کرد/ باورش سخت است ولی برخی بزرگان حوزه، تربیتشدگان سیستم امنیتی انگلیس هستند.
✳️ اگر #برجام برای آمریکا خوب بود چرا #ترامپ از آن خارج شده است!
🔺گفت: آقای #ظریف و دوستانش میگویند اگر برجام برای ایران فاجعه و به سود آمریکا بود چرا ترامپ از آن خارج شد؟!
🔸گفتم: آقایان از پله دوم حرکت میکنند! خانم #موگرینی، نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات هستهای فاش کرد که ابتدا آقای روحانی تضمین داد اگر آمریکا از برجام خارج شود، ایران خارج نخواهد شد و ترامپ بعد از گرفتن این تضمین و اطمینان از این که ایران در برجام باقی میماند، از آن خارج شد.
🔺گفت: خب، ترامپ چه نیازی داشت که از برجام خارج بشود؟
🔸گفتم: جواب این سؤال را خود ترامپ داده است و اعلام کرده بود که صنایع موشکی ایران و مسائل مربوط به حضور ایران در منطقه هم باید در برجام گنجانده شود و بعد از خروج، چندین بار اعلام کرد که منتظر درخواست ایران برای مذاکره است تا محدودیت صنایع موشکی هم به برجام اضافه شود و با تضمینی که از روحانی گرفته بود مطمئن بود که ایران برای مذاکره مراجعه میکند!
🔺گفت: پس چرا ایران مراجعه نکرد؟!
🔸گفتم: آفرین! این دقیقاً همان نکتهای است که آقایان جرأت بیان آن را ندارند. فقط میگویند مصوبه راهبردی مجلس مانع شد ولی نمیگویند مفاد مصوبه چه بود. در مصوبه آمده بود که دادن امتیاز نقد در مقابل وعدههای نسیه ممنوع است.
🔺گفت: پس بگو چرا دو روز قبل آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود «خروج از برجام یکی از بزرگترین اشتباهات آمریکا بود». یعنی اعتراف میکند که مصوبه راهبردی مجلس توطئه آنها را خنثی کرده است.
✅حسین شریعتمداری
چهارصفحه ویژهنامه امروز با عدد و رقم نشان میدهد تعبیر رهبر انقلاب که فرمودند "اگر این دولت ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات کشور و مشکلات اقتصادی حل میشد" کاملا دقیق و حکیمانه است.
شهید رئیسی کشور را از لبه پرتگاه تحویل گرفت و آن را در مسیر هموار پیشرفت تحویل داد.
#اسب_زین_شده
واردات خودروهای دست دوم و چالشهای آن
🔹با وجود گذشت زمان نسبتاً زیادی از مصوبه واردات خودروهای دست دوم، آییننامه اجرایی آن تهیه و ابلاغ نشده و عملاً این فرآیند متوقف شده بود تا اینکه چند روز پیش این آییننامه ابلاغ و فرآیند واردات خودروهای دست دوم به جریان افتاد.
🔰در این موضوع نکات قابل توجه بسیاری وجود دارد که به برخی از آنها اشاره میشود:
🔸۱- این مصوبه دو هدف عمده را دنبال میکند؛ هدف اول شکستن انحصار و ایجاد فضای رقابتی در بازار خودرو و در نتیجه ارتقای کیفیت خودروهای داخلی در وضعیت جدید است و هدف دوم نیز تأمین بخشی از نیاز بازار به خودرو و ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا با استفاده از منابع کمتر است. به نظر میرسد، این دو هدف به صورت نسبی محقق میشود؛ ولی اگر انتقال فناوری اتفاق نیفتد، نوعی وابستگی پنهان ایجاد میکند. در این مصوبه تصریح شده است خودروهای وارداتی باید از مبدأ کره جنوبی، ژاپن و اتحادیه اروپا باشد؛ ولی تنوع شرکتها و خودروها باعث میشود که عملاً انتقال تکنولوژی و خدمات پس از فروش به ایران اتفاق نیفتد؛ ضمن اینکه الزام انتقال تکنولوژی برای واردات خودرو در این قالب برداشته شده است. بنابراین، واردات لوازم و خدمات پس از فروش در آینده از مسیرهای مبهم صورت خواهد گرفت و در آینده نوعی مصارف ارزی دائمی و همچنین وابستگی پنهان گریبانگیر کشور خواهد شد.
🔹۲- یکی از چالشهای اساسی این طرح محل تأمین ارز آن است؛ در این آییننامه در موضوع تأمین ارز به صورت ابهامآمیز اجازه واردات از محل صادرات یا ارزهای خارج از کشور داده شده است. نکته قابل توجه اینکه افراد عادی جامعه منابع ارزی خارج از کشور ندارند و لذا تأمین ارز از بازار آزاد انجام خواهد شد و این اقدام تعادل عرضه و تقاضا در بازار آزاد ارز را بالا میبرد. افزایش تقاضا به افزایش قیمت ارز منجر شده و افزایش قیمت ارز پیامدهای تورمی وسیعی را به همراه خواهد داشت.
🔸۳- اگرچه دولتمردان سیزدهم قصد دارند به هر قیمتی که شده طرحهای نیمهتمام خود را به انتها برسانند و در حد توان به وعدههای خود عمل کنند، اما از نگاهی دیگر عملیاتی شدن این آییننامه در روزهای پایانی دولت سیزدهم، سبب میشود که دولت چهاردهم در شروع کار با چالشی اساسی در این حوزه مواجه باشد و حتی نگاه خیرخواهانه دولت سیزدهم را تحتالشعاع قرار دهد.
🔅سخن پایانی اینکه اگر واردات خودرو کارکرده با قیود زیر انجام بشود، بسیاری از نگرانیهای آن از بین میرود:
🔻۱- محدود به برخی خودروهای پر طرفدار خارجی باشد که خدمات پس از فروش آنها در دسترس ما باشد.
🔻۲- منابع ارزی مورد نیاز آن تا سقف محدود و صرفاً از منابع موجود در مرکز مبادله ارز و طلا تأمین شود.
🔻۳- واردات خودرو صرفاً از طریق شرکتهای خصوصی و تحت کنترل وزارت صمت انجام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوقاب متفاوت و حقیقت بدون سانسور
از زمان پهلوی!
در دورانی که نه جنگی بوده نه تحریم!
یعنی کلی سندو مدرک نشون پهلوی دوستا
و سلطنت طلبا بدی باز میگن نخیرم وضعیت زندگی مردم عالی و بهتر از الان بوده!!!
🔰مقاومت یا سازش؟! مسأله این است
✍ محسن صیاد قنبری
✅ دکترین مقاومت بر مبنای دفاع است ولی در سازش بر مبنای تسلیم.
✅ در گفتمان مقاومت «باید» از تمامیت ارضی، عقاید، فرهنگها، ارزشها و ناموسها دفاع کرد ولی در سازش به «باید» آنها اهمیت زیادی داده نمیشود و یا حتی نادیده گرفته میشود!
✅ گفتمان مقاومت براساس عزت است ولی در سازش بر اساس خفت و خواری.
✅ مقاومت هزینه دارد ولی هزینه سازش بیشتر است.
✅ گفتمان مقاومت بر مبنای ایمان به ارزشهای ملی، دینی و اعتقادی است ولی در گفتمان سازش حفظ منافع مادی و دنیوی بر این ارزشها ارجحیت دارد!
✅ در گفتمان مقاومت ادبیات مذاکره برمبنای اقتدار ، تسلیم ناپذیری و امتیازگیری است ولی در گفتمان سازش بر مبنای تساهل و تسامح و چشم پوشی از برخی یا حتی همه منافع و امتیازات است.
✅ رزم در گفتمان مقاومت بر اساس مروت و جوانمردی است ولی در گفتمان سازش براساس ناجوانمردی و از پشت خنجر زدن است.
✅ مقاومت، دشمن ظالم است ولی سازش دوست، همراه و همدست با ظالم!
✅ دفاع نمودن در گفتمان مقاومت، مستقل با کمترین امکانات است ولی در گفتمان سازش، وابسته به ظالم و استکبار و ادوات جنگی آنهاست.
✅ در گفتمان مقاومت پیشرفت کردن در همه زمینه ها با تحریم امکانپذیر است ولی گفتمان سازش می گوید تا تحریم هستیم پیشرفت، معنایی ندارد.
✅ روحیه در گفتمان مقاومت بر مبنای شجاعت، رشادت، امید و شهادت طلبی است ولی در گفتمان سازش بر مبنای ترس، ناامیدی و دنیادوستی است.
✅ مقاومت، گفتمان دنیای امروز را موشک می داند ولی سازش، گفتمان را در مذاکره.
✅ در مقاومت حق گرفتنی است ولی در سازش حق دست نیافتنی است.
✅ در گفتمان مقاومت تعامل با تسلیم یکجا نمیگنجد ولی در گفتمان سازش تعامل با تسلیم یکی است.
✅ در گفتمان مقاومت خون بر شمشیر پیروز است ولی در گفتمان سازش نه!
31.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در جریان سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا،
اعضای کنگره ۷۹ بار برای نتانیاهو دست زدند که ۵۸ بار آن به شکل ایستاده نتانیاهو را تشویق کردند.
#دو_کلمه_حرف_حساب
✅ بزرگان گفتهاند:
چهل تا عاقل را میشود با یک حرف منطقی قانع کرد،
ولی یک احمق را نمیشود با چهل بار حرف منطقی قانع کرد!
⭕️حسنی مبارک گفت: نباید به آمریکا اعتماد میکردم.
⭕️ معمر قذافی گفت:
بزرگترین اشتباه عمرم اعتماد به آمریکا بود.
⭕️محمد مرسی گفته است:
اشتباه استراتژیک من و عامل اصلی شکست انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود.
⭕️ بن علی گفت: دلیل سقوط من اعتماد بیجای من به آمریکا بود.
⭕️منصور هادی در یمن گفت:
اگر فریب آمریکا را نمیخوردم، در قدرت باقی می ماندم.
✅ تمام تاریخ نگاران
معاصر در کشور معتقدند:
دلیل سقوط دولت مردمی مصدق و کودتای 28 مرداد 1332 به دلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا بود.
⭕️ صدام در لحظه اعدامش گفته بود:
این طناب دار را آمریکائیها به گردن من انداختند.
⭕️در کتاب پاسخ به تاریخ ص 278، محمد رضا شاه در آخرین روزهای عمرش میگوید:
دلیل فروپاشی سلطنت من اعتماد به آمریکا بود.
یعنی حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و خدمت به آمریکا، فهمیده بود که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد.
⭕️جمله معروف شاه:
... آن زمان که صاحب قدرت بودم، تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دو جانبه برقرار است، شاید این اطمینان و اعتماد #یک_اشتباه_بود ..."
📚 کتاب پاسخ به تاریخ، نوشته محمدرضا پهلوی، صفحه ۲۷۸.
❌ حالا برخی در کشور همچنان امیدوارند تا آمریکا این شیطان بزرگ و اروپاییها این شیاطین کوچک، برایشان آستین بالا بزنند و مشکلاتشان را حل کنند، در کجای عبرتهای تاریخ قرار گرفتهاند؟