eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
چرا ایران سوریه نیست؟ 1. در ایران نیز اگرچه مشکلات اقتصادی وجود دارد، اما عمق و دامنه مشکلات اقتصادی در ایران به هیچ‌وجه قابل مقایسه با سوریه نیست. درواقع، اگرچه در ایران مشکلاتی مانند تورم وجود دارد، اما هیچ کمبودی در بازارها وجود ندارد. اتفاقاً سطح زندگی و معیشت مردم، با وجود تحریم‌ها و فشارهای خارجی، بهبود یافته است که نمود آن را در زندگی روزمره اکثریت مردم می‌توان مشاهده کرد. منظور این است که فشارهای تحریمی با وجود اثرات سوء، اما سبب نشده که مردم در مضیقه و تنگنای جدی قرار بگیرند. ضمن این که به لحاظ اقتصادی، حجم و توانمندی‌های اقتصاد ایران با سوریه قابل مقایسه نیست. 2. جمهوری اسلامی ایران نه نماد سلطه اقلیت بر اکثریت است و نه از بحران تطبیق با زمینه اجتماعی رنج می‌برد. این نظام برآمده از متن رأی و نظر مردم است و همواره مروج باورها و مناسکی است که مردم با آنها احساس هویت می‌کنند. درواقع، پیوند جمهوری اسلامی ایران، ماهیت اعتقادی، عاطفی و ارزشی دارد و به همین دلیل، باوجود برخی کمبودها و نقص‌های کارآمدی، اما همچنان حمایت‌های مردمی از این نظام تداوم دارد. 3. در جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح جزو انقلابی‌ترین و پیش‌روترین بخش‌های کشور و درواقع، جان‌فدای نظام، کشور، مردم و انقلاب هستند و نه تنها احساس ترس و خستگی در آنها وجود ندارد، بلکه آماده دفع هرگونه تهدیدی از کشور هستند. علاوه بر این، امروزه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مجهز به فناوری‌های نوین دفاعی نیز می‌باشند که ضریب قدرت آنها در نبردهای نامتقارن را ارتقا می‌دهد. در همین زمینه باید اشاره کرد که مکمل قدرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، احساس همبستگی جامعه با آنها و عزیز بودن آنها برای مردم ایران می‌باشد. 4. طبیعی است که در ایران نیز همانند عمده کشورهای جهان، گروه‌ها و افرادی به عنوان اپوزیسیون وجود دارند که ممکن است مترصد فرصتی برای ضربه به نظام و کشور باشند. حال آن که باید توجه داشت که اینها اقلیت بوده و در مقابل، اقیانوس عشق ملت به کشور و نظام، قطره‌ای بیش نیستند. به همین دلیل، دشمنان در عملیات رسانه‌ای همواره تلاش دارند تا به اکثریت‌نمایی اقلیت اپوزیسیون در ایران بپردازند. 5. نکته مهم دیگر در این زمینه آن است که در ایران اگرچه عده‌ای هم مخالف جمهوری اسلامی ایران هستند، اما کمتر کسی وجود دارد که خواهان سلطه خارجی، از بین رفتن استقلال و حاکمیت ملی و گرفتار شدن به سرنوشتی شبیه سوریه باشد. بنابراین، آنچه که در مورد ایران واقعیت دارد، نه برساخته‌های رسانه‌ای دشمنان، بلکه وحدت ملی در برابر هرگونه احساس خطر نسبت به کیان کشور و نظام می‌باشد. ایرانیان امروز نسبت به هر زمانی به ارزش استقلال و قدرت واقف‌اند و می‌دانند که نعمت ایران قوی چگونه مانع از تکرار وقایع اسارت‌بار تاریخ معاصر از جمله «هولوکاست ایرانی» شده است. دکتر مصطفی قربانی
محصول بخشی از زیست افتضاح ایتایی را به موازات لجن زارهای خارجی ملاحظه کنید: این ادبیات احمقانه و ناشی از عدم سواد در خصوص شناخت قانون اساسی، چه از سمت لیبرال ها باشد و چه از سمت متحجرین باشد حاوی یک نکته مشترک است؛ نزدیک شدن به فروپاشی ساختار ملیت واحد و غلتیدن در فضای آنارشیک درون جامعه ایرانی... جدا از آنکه مطالب مطرح شده فاقد درک بدیهیات اعمال سیاسی و تصمیمات حاکمیتی است، جنس کلمات و پمپاژ بی ادبی و عصبانیت افسارگسیخته، متاسفانه متقابلا و قطعا به سمت سایر الیت های سیاسی نظام همچون دکتر جلیلی و مخبر و... هم کشیده می شود. مادامی که من انقلابی مدافع جمهوری اسلامی، فاقد درک منظومه فکری آقا و نگاه ولایت به مقوله حکمرانی باشم، نسل z، نسل بیگانه از گفتمان انقلاب اسلامی، نسل فریفته شده توسط رسانه ها، نسل درگیر در عرفان های سکولار، نسل متمایل به سبک زندگی الحادی و... را چگونه متصور بشویم که اندک ارتباطی با جمهوری اسلامی به عنوان نظام مدعی فراهم سازی مقدمات مادی و معنوی ظهور را پیدا کنند. این افراد و تفکرات موجود در ایران وقتی وضعیت مثلا مدافعین ایدئولوژیک نظام این گونه باشد، به کدام نقطه قوت جمهوری اسلامی دل خوش کنند در حالی که نه افق علمی نه افق معرفتی نه افق اقتصادی نه افق اجتماعی نه افق سیاسی مناسبی از طرف مثلا بخشی از هسته سخت نظام برایشان به تصویر کشیده شده است... ✍ پوریا طیبی
طرح واره 9 دی در کلام ولایت.pdf
160.5K
✍ طرح واره سخنرانی ویژه ۹ دی در کلام ولایت ✍ ۲۰ نکته تحلیلی از ۹ دی در بیانات رهبر معظم انقلاب 🔹 معاونت سیاسی
طرح واره 9 دی در کلام ولایت.docx
30.7K
✍ طرح واره سخنرانی ویژه ۹ دی در کلام ولایت ✍ ۲۰ نکته تحلیلی از ۹ دی در بیانات رهبر معظم انقلاب 🔹 معاونت سیاسی
طرح واره ویژه دهه بصیرت.docx
46.4K
✍ طرح واره سخنرانی ویژه دهه بصیرت ✍ تحلیلی بر حماسه نهم دی ماه ۱۳۸۸ و تحولات اخیر منطقه 🔺معاونت سیاسی
مقایسه وضعیت معیشت نظامیان ایران و مستشاران آمریکایی در دوره شاه پ ن : مهم اینست که بدانید حقوق ۴۰ هزار مستشار آمریکایی شاغل در ارتش ایران و خانواده های آنها را دولت پهلوی به طور کامل و سخاوتمندانه پرداخت می کرد.
سلام بر شهید محمودرضا بیضائی که میگفت: شیعه به دنیا آمده‌ایم که مؤثر در تحقق ظهور مولا باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عثمانی با اون عظمتش نتونست ایران رو تجزیه کنه بعد ترکیه با راه اندازی یک شبکه میخواد ایران رو به هم بریزه و تجزیه کنه! برو بزار باد بیاد بابا :))))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ کوتاه از سخنان حکیم انقلاب اسلامی را ببینید. متاسفانه علیزاده لندن نشین، طیفی از سلبریتی سخنرانان مانند رسایی و رائفی پور ، سوپر انقلابی ها مانند... تو این چند وقت چه پاس گلی به دشمنان و چه خوراک هایی به رسانه های حامی صهیونیسم داده اند. ▪️۱- بدبینی نسبت به فرماندهان ▪️۲- ایجاد بدبینی نسبت به میدان ▪️۳- تخریب ارکان نظام ▪️۴- بدبینی نسبت به بیت رهبری ▪️۵- بدبینی نسبت به علما و مداحان ▪️۶- بدبینی نسبت به عقلای میدان و جبهه انقلاب ▪️۷- القای یاس و ناامیدی نسبت به جهت‌گیری در مسائل منطقه ▪️۸- مقصر نشان دادن ایران در جبهه مقاومت ▪️۹- القای احساس شرمساری درمورد مسائل منطقه ▪️۱۰- به حاشیه کشاندن اقدامات مثبت و موثر دولت و مجلس ▪️۱۱- تلاش برای ایجاد ناامیدی نسبت به آینده‌ی کشور ▪️۱۲- مطالبه گری با پیوست ضدامنیتی ▪️۱۳- استفاده طرح آتش به اختیار رهبری در حوزه امنیتی
🔰خطر را باید جدی گرفت! ✍ محسن صیاد قنبری ▫️از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، فتنه‌های گوناگونی را شاهد بوده‌ایم. ▫️فتنه‌هایی که از لحاظ موضوعی، هرکدام روایت خود را داشته‌اند. اما در این میان فتنه‌ای که بطور بی‌سابقه‌ای در کشور رقم خورده است فتنه سال ۸۸ و با رمز «تقلب در انتخابات» بوده است. اما بعد از این واقعه هم شاهد فتنه‌های دیگری نیز بوده‌ایم. ▫️رخ دادن اینگونه حوادث می‌تواند نشان‌دهنده شکست و استیصال دشمنان نظام در عرصه‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و سایبری باشد و بنابراین تنها راه باقی‌مانده برای جبران شکست‌ها، ناکارآمد نشان دادن نظام و ایجاد یأس و ناامیدی از حکومت و نظام در بین مردم می‌باشد. به عبارتی دستور کار امروز دشمنان، جنگ رسانه‌ای و شناختی همراه با تحریم‌های اقتصادی است. ▫️ در واقع دشمنان با استفاده از این دوعامل درصدد وارونه نمودن حقایق در نظر مردم هستند تا زمینه اعتراضات در کف خیابانها فراهم بشود که منجر به اغتشاشات و ناامنی در کشور گردد که نظیر آن را در شهریور سال ۱۴۰۱ با مرگ مهسا امینی و روایت دروغ و نادرست از مرگ او شاهد بودیم که این فتنه بزرگ رقم خورد و متأسفانه کشور دچار خسارات فراوانی از لحاظ جانی، مالی و ... گردید. ▫️بنابراین تنها امید دشمنان برای سیطره یافتن بر ایران اسلامی، انحراف افکار عمومی با استفاده از غولهای رسانه‌ای خود می‌باشد. ▫️این را هم باید درنظر داشت که امروزه فضای مجازی بخشی اجتناب‌ناپذیر از بدنه نظام حاکمیتی و مردم می‌باشد و باید مانند فضای حقیقی، حکمرانی صحیحی در این فضا نیز صورت گیرد. اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از فضای مجازی به عنوان «فضای ول» تعبیر نمودند بسیار جای تأمل دارد و نشان‌دهنده آن است که مسئولان امر در این زمینه عملکرد درست و رضایت‌بخشی نداشتند. اگر در زمینه حکمرانی در فضای مجازی در کشورمان، مقایسه‌ای با برخی کشورهای جهان داشته باشیم می‌بینیم که در آن کشورها قوانین سختگیرانه‌ای را برای فضای مجازی خود قائل هستند و برای درج هرگونه مطالب و محتواهایی که تشخیص دهند بر علیه امنیت ملی و نظام حکمرانی باشد مجازات‌های قابل توجهی را در نظر می‌گیرند در حالیکه در کشورمان.....؟! بگذریم ▫️بنابراین نباید اینطور فکر نمود که داستان فتنه‌ سالهای ۸۸ و ۱۴۰۱ تمام شده است بلکه اگر در زمینه حکمرانی فضای مجازی با همین دست فرمان حرکت کنیم و جنگ رسانه‌ای را جدی نگیریم ممکن است در آینده با فتنه‌های بزرگتر و خطرناکتری مواجه شویم، فتنه‌هایی از جنس دروغهای بزک‌شده با لایکهای فراوان در فضای مجازی! ▫️رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ با روشنگری در این زمینه فرمودند: «دشمن امروز افکار عمومی به‌ویژه فکر و ذهن جوان‌ها را هدف گرفته است تا با هزینه کردن میلیاردها دلار و با طراحی‌های مختلف در اتاق‌های فکرشان، بتوانند ملت ایران و به‌خصوص جوانان را از مسیر انقلاب برگردانند». 👈 خطر را باید جدی گرفت!
هدایت شده از تفکر تمدنی
30.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شبکه المسیره ویدئوی فوق با کپشنی از آیه ۱۲۳ سوره التوبه قرآن را منتشر کرد. 🍃🌹🍃 🔹يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا قاتِلُوا الَّذينَ يَلونَكُم مِنَ الكُفّارِ وَليَجِدوا فيكُم غِلظَةً ۚ وَاعلَموا أَنَّ اللَّهَ مَعَ المُتَّقينَ 🔸ای کسانی که ایمان آورده‌اید! با کافرانی که به شما نزدیکترند، پیکار کنید! (و دشمن دورتر، شما را از دشمنان نزدیک غافل نکند!) آنها باید در شما شدّت و خشونت (و قدرت) احساس کنند؛ و بدانید خداوند با پرهیزگاران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زبان قاصر است از روایت این فیلم؛ جنگنده‌ها در حال بمباران و شعارهای همزمان مردم دلاور یمن پابرهنگانی از امت رسول‌الله که حالا ثابت کرده‌اند آنچه در میدان حرف اول را می‌زند قدرت ایمان، اراده، شجاعت و نترسیدن است.... خدا مستکبران عالم را بدست مستضعفان مجازات خواهد کرد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ جمهوری اسلامی واقعا مظلوم است، وقتی عالی‌ترین مقام اجرایی کشور فهم درستی از یکی از راهبردی ترین سیاست های ملی ندارد از بقیه آدم ها چه انتظاری دارید که راهبردها را درک کرده و همراهی کنند! مشکلِ روندهای غلط حکمرانی در گزینش کارگزاران نظام امروز تبدیل به یک معضل ملی شده است و کار را به جایی رسانده که مسئول ج.ا. خلاف بیِّن مصالح و منافع ملی کنش و گفتار داشته باشد!
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک فیلم ناب و کمیاب از رهبری ⭕️ حالا فلسفه حضور حضرت آقا را در جمعه نصر درک کردم. ✍ بنده حقیر از تمام بزرگواران مرکز آرشیو و سازمان تبلیغات و تمام عزیزانی که اجازه نشر این ویدیو را دادند صمیمانه ممنون و سپاسگزارم و عاجزانه خواهش میکنم ، تمام ویدیو این نشست را منتشر کنید از این دست ویدیو ها بسیار منتشر کنید نسل جوان ما شناخت ندارد ما در جنگ شناختی ضعیف و عقب هستیم این یعنی روایتگری درست و به موقع خواهشاً از این دست ویدیوها منتشر کنید اجازه بدهید جوانان امروز ما با اصل و روح اخلاص آشنا بشوند و بزرگان مکتب را بشناسند.
🔰مقابله با دشمن با تمسک به مکتب سلیمانی 🔹دشمن برای انتقام از مردم ایران و جبهه مقاومت بر طبل سه گانه اختلاف افکنی ، هراس افکنی و یاس می کوبد. اکنون سوال اساسی که میتواند مطرح شود این است که بهترین پاسخ برای خنثی سازی توطئه شوم دشمنان چیست؟ 🔹در ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی عزیز در پاسخ به این سوال اساسی به صورت خلاصه میتوان به یک جمله اشاره کرد: « مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی رمز عبور از هر تهدید و فتنه میباشد ». 🔹۱. شجاعت در مکتب سلیمانی: در مکتب حاج قاسم مبتنی بر باور توحیدی، هراس و ترس جایگاهی نداشت. حتی دشمنی که امروز به دنبال القای ترس در بین ملت ایران است خودش همچنان از نام و مرام و مکتب و حتی زائر حاج قاسم ترس دارد‌. منطق دلنشین «شجاعت، آگاهی و ایستادگی و مقاومت» از مسلمات مکتب شهید سلیمانی و نیاز امروز جامعه ماست. چه زیبا گفت: «من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم». 🔹۲. وحدت در مکتب سلیمانی: ضلع دوم مثلث شوم دشمن اختلاف افکنی است. حاج قاسم در وصیت نامه اش که مانیفست واقعی مقاومت و انقلابیگری است راه گرفتار نشدن در این دام شیطانی را اینگونه نشان میدهد: «.... بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه ی رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمیماند؛ قرآن آسیب می بیند». 🔹۳. امیدواری در مکتب سلیمانی: برای واکسینه شدن در مقابل زهر یاس و انفعال حاج قاسم یک الگوی تمام عیار بود. بزرگمردی که در مقابل زخم زبان های داخلی و رجزخوانی های داعشی و ناکامی های موسمی هیچ گاه مقهور نشد و در اوج پیروزی ها هم هرگز مغرور نشد. 🔹کوتاه سخن اینکه؛ اینجا ایران است‌، اینجا سوریه نیست؛ در ایران اسلامی و ذیل هدایت های داهیانه رهبر انقلاب تا زمانی که عطر دلنشین سلیمانی طنین انداز شود و ملتی از جنس حماسه سازان ۹ دی در میدان باشند هوشیاری و بیداری لازم است اما ترس و اختلاف و ناامیدی در نزدیکی قله بی معناست. ✍🏼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دل مردم دنیا از نسل‌کشی رژیم کودک‌کش در غزه خونه و نتیجه تحسین مردم و دولت یمنِ، بخاطر اینکه تماشاچی نبوده و نیستند. رسانه‌های غربی میگن يمنی‌ها نیروهای نیابتی ایرانند. کمک به افتخار ایرانِ و قطعا جنس مردم یمن به گونه‌ای است که بدون کمک ایران هم تماشاچی نمی‌ماندند. 🗣 فواد ایزدی
حمله هسته ای اسرائیل به طرطوس / ایران چه باید کند؟
گزارش خبری تحلیلی کیهان 🔰 در پوشش مذاکره با آمریکا برای دشمن کوچه باز نکنید 🔸نگاهی به خط رسانه‌ای طیف غربگرای داخلی و رسانه‌های زنجیره‌ای نشان‌دهنده حرکت خزنده آنان برای تطهیر غرب پس از سال‌ها بی‌تعهدی آنان نسبت به برجام و اقدامات خصمانه‌ای است که در طی دهه‌های متمادی نسبت به ملت ایران روا داشته‌اند. حرکت خزنده‌ای که پیش‌تر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آن را به کوچه دادن به دشمن و بدترین نوع خیانت تعبیر کرده بودند. 🔸«مذاکره و مودت»، «با دشمنان مدارا»؛ این تیتر‌ها تنها بخشی از خط رسانه‌ای طیفی است که بار دیگر پس از تجربه‌های شکست‌خورده متمادی و تنها به فاصله ۶ سال از مرگ برجام، مجددا کشور را به کرنش در برابر خواسته‌های غرب توصیه می‌کند. 🔸آنان در حالی حرف با واژه‌هایی همچون مدارا و مودت، کشور را به عقب‌نشینی در برابر خواسته‌های ظالمانه غرب تشویق می‌کنند که به‌خوبی به بدعهدی آمریکا و اروپا در برابر تمام تعهدات خود اذعان دارند. 🔸سؤالی که طیف غربگرای داخلی و رسانه‌های زنجیره‌ای آنان در ماه‌های گذشته به کرات از آن طفره رفته‌اند، این است که آیا آمریکا و اروپا در برابر پالس‌های متعددی که در داخل دولت درباره مذاکره مجدد ارسال می‌شود حاضر به عقب‌نشینی از رویکرد خصمانه خود هستند؟ 🔸در شرایطی که برجام نه‌تنها انتفاعی را برای ملت به همراه نداشت که کشور را به شکل یک‌جانبه در برابر موجی از تعهدات بدون دستاورد قرار داد، گزیده شدن مجدد از سیاست‌ورزی برجامی، سؤالات جدی و قضاوتی تاریخی از سوی ملت ایران را به همراه خواهد آورد.
🔰 طرح سوریه‌سازی عراق با کمک سازمان ملل! 👤 🔸چندی قبل یک منبع عراقی در گفت‌وگو با روزنامه لبنانی الاخبار با اشاره به سفر «محمد الحسان»، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور عراق، به نجف اشرف برای دیدار با آیت‌الله‌ سیستانی گفت که هدف محمد الحسان از دیدار با آیت‌الله سیستانی، درخواست صدور فتوا از سوی وی مبنی بر تفکیک و انحلال حشد‌الشعبی و یا ادغام آن با وزراتخانه‌های امنیتی دیگر بود زیرا این سازمان با فتوای آیت‌الله سیستانی تشکیل شده است. اما مرجع عالی‌قدر شیعیان در نجف اشرف حاضر به استقبال از نماینده دبیرکل سازمان ملل نشد. 🔸منبع عراقی دیگری نیز که نزدیک به دولت عراق است، در گفت‌وگو با الاخبار تصریح کرد: مسئله انحلال حشد‌الشعبی یک خواسته و تمایل غربی است، این مسئله جدیدی نیست و به طور ویژه از سوی آمریکا مطرح می‌شود که همواره نسبت به گروه‌های عراقی (گروه‌های مقاومت) اعلام نارضایتی می‌کند. 🔸علت این بدبینی به آمریکا این است که بسیاری از رهبران گروه‌های تروریستی-از ابوبکر بغدادی بگیر تا ابومحمد جولانی و... عبدالله قرداش- در زندان‌های « ابوغریب»، «گوانتانامو» و «کمپ بوکا» زندانی بوده‌اند و پس از آزادی، ناگهان تبدیل به چهره‌های کلیدی گروه‌های تروریستی و تکفیری شده‌اند. همان‌طور که ترامپ هم گفت اوباما و هیلاری کلینتون داعش را ایجاد کردند و این یعنی آمریکا، از همان ابتدا در طراحی، شناسایی، آموزش و «رهاسازی» این جانوران وحشی نقش دارد. 🔸از آنجا که این مدل در سوریه جواب داده و پس از حذف جیش الوطنی سوریه‌، زمینه برای حمله تحریرالشام آماده و منجر به سقوط سوریه شد؛ این مسئله آمریکا را به طمع انداخته تا با اجرای این مدل در عراق به نقشه شوم خود موسوم به خاورمیانه جدید بیشتر نزدیک شود. اما از آنجا که آمریکا بر سر خروج پایگاه‌های خود در عراق تحت فشار است این ماموریت را به سازمان ملل سپرده تا با فشار بر مقامات عراق‌، آنها را در انحلال حشد‌الشعبی دچار خطای محاسباتی سازد و یا حداقل با کسب امتیازاتی از این رهگذر زمینه را برای نقشه‌های آینده آماده سازد هرچند که متاسفانه در عراق هم دیدگاه‌هایی همسو با آمریکا مبنی بر انحلال حشد‌الشعبی مطرح می‌شود لیکن با مخالفت آیت‌الله سید علی سیستانی‌، این طرح تاکنون عقیم مانده است.
لیدر اصلاحات از مهندسی حاکمیت در انتخاب پزشکیان می‌گوید! 🔸محمد خاتمی، لیدر اصلاح‌طلبان طی اظهاراتی در دیدار با کادرهای حزب چپ اتحاد ملت گفته است: در موقعیت کنونی که وضع خطیر و مشکل است، دولتی روی کار آمده که معتقدم حاکمیت ما با عنایت به امکان تغییر شرایط، آمدن آن را فراهم آورده و خواسته است این دولت سرکار بیاید! 🔸به گزارش جماران، او می‌افزاید: این امر وظیفه دولت را خیلی سنگین می کند که چه طرح و برنامه ای دارد که جامعه را پیش ببرد و چه ابزارهایی می خواهد در دست بگیرد که راه تغییری که پذیرفته شده است را جلو ببرد. 🔺همانطور که محرز است خاتمی در دیدگاهی که مبتنی بر عوامزدگی و مسیر فتنه ۸۸ است؛ اینطور فکر –یا تظاهر- می‌کند که دولت اصلاح‌طلب پزشکیان در اثر مهندسی حاکمیت کلان نظام ایجاد شده و مردم هم در این فرایند صرفا نقش آلت دست داشته‌اند! 🔺این حرف عجیب در حالی است که طی ۲۷ سال گذشته در اکثریت تمام انتخابات‌های دور اول؛ همواره کسی رأی آورده که خودش هم امید چندانی به پیروزی خودش نداشته اما با اقبال مردم مواجه شده است. (۵ رئیس‌جمهور در این مدت انتخاب شده‌اند که ۳ نفر از آنان اصلاح‌طلب بوده‌اند) 🔺حاکمیت کلان نظام نیز نشان داده است که در مسئله صلاحیت‌ها و انتخابات جز به امانت بودن رأی مردم به چیز دیگری نظری ندارد و اگرچه بعضا خطاهایی از سوی نهادهای پایین‌دستی رخ داده است اما رهبری رسما و علنا اعلام و اثبات کرده‌اند که با همان خطاها هم موافق نبوده‌اند و حتی خواستار جبران شدند. 🔺در واقع خاتمی همچنان قائل نیست که فعال ما یشاء انتخابات در ایران مردم هستند و آنها هستند که سیر کلی کشور در ۲۷ سال گذشته و قبل از آن را با رأی خود ترسیم کرده‌اند و پس از این نیز ترسیم خواهند کرد. 🔺تحلیل ارائه شده از سوی خاتمی همچنین به وضوح نشان می‌دهد که چرا حاکمیت کلان نظام همچنان بر انزوای سیاسی خاتمی و حصر فتنه‌گران ۸۸ –مادام که توبه علنی نداشته باشند- تأکید دارد.
✅ اتهام به ایران برای انحراف اعتراضات علوی ها علیه تحریرالشام 🔺مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان فرمودند: جبهه‌ی مقاومت ، یک سخت‌افزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. «مقاومت» یک ایمان است، یک تفکّر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است؛ مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است. ایشان همچنین در چند روز بعد ، پیش‌بینی کردند:« مجموعه‌ای قوی و شرافتمند در سوریه نیز سربرآورد چرا که امروز جوانان سوری چیزی برای از دست دادن ندارند و مدرسه، دانشگاه، خانه و خیابان آنها ناامن است بنابراین باید با قوت اراده در مقابل طراحان و مجریان ناامنی بایستند و بر آنها فائق آیند.» 🔺بعد از این سخنان، رسانه های عبری ضد ایرانی و در رأس آن اردوغان به عنوان حامی منطقه ای گروهک های تکفیری، با تحریف منظور اصلی رهبر معظم انقلاب تلاش نمودند که هرگونه اعتراض مردم سوریه به تحریر الشام را کار جمهوری اسلامی جلوه دهند! در آخرین تلاش ها ، اردوغان در نطقی مدعی شد:« متحدان بشار اسد در "عزای" از دست دادن او و در پی "انتقام" هستند!» 🔺 این در حالیست که از زمان حضور تروریست‌های تکفیری و فتح دمشق ، کلیه ارتباطات جمهوری اسلامی با داخل سوریه قطع گردیده است و هیچ دسترسی وجود ندارد. 🔺به نظر می رسد در روزهای آتی و در پی تشدید برخوردهای خشن تحریرالشام با مردم ، برای انحراف افکار عمومی هم که شده ، این اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران بیشتر هم بشود. ✍ سعید میرزایی
✅ نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود. 🔺سالروز حماسه نهم دی گرامی باد.
پیام شلیک راکت حماس پس از ۱۵ ماه نبرد 🔸️جنبش مقاومت حماس پس از حدود ۱۵ ماه نبرد بی امان در غزه، امروز بازهم به سمت قدس اشغالی (پایتخت ادعایی اسرائیل) راکت شلیک کرد. 🔸️این شلیک فارغ از میزان اثرگذاری در حوزه نظامی، اثر سیاسی و روانی دارد که بدان پرداخته می شود. 1️⃣ حماس با شلیک این راکت ها به مردم فلسطین اعلام می کند که همچنان زنده است و ادعای اسرائیل در مورد نابودی آن محقق نخواهد شد و آنان باید اُمید و انگیزه خود را حفظ کنند. 2️⃣ پیام دیگر این شلیک خطاب به صهیونیست ها بود که دولتشان موفق به اعمال راهبرد اعلامی خود در غزه نشده و نه اُسرا را آزاد کرده و نه حماس را نابود کرده و تنها ویرانی غزه در رقم زده است. 3️⃣ میزان تلفات این روزهای اسرائیل در غزه همچنان بالاست که نشان می دهد ارتش صهیونیست به دلایل متعدد در این باریکه به اهدافش نرسیده و شاید هیچگاه نرسد. 4️⃣ اگر میزان تخریب منازل و زیرساخت ها نشان از پیروزی اسرائیل باشد، باید گفت آمریکا هم ۲۰ سال در ویتنام جنگید و این کشور را ویران ساخت اما در نهایت مجبور شد از آن عقب نشینی کند و همگان اذعان دارند که ایالات متحده در آن جنگ شکست خورد‌ ؛ به نظر می رسد با شرایط وصف شده و ناتوانی ارتش صهیونیست در حل بحران حماس، نوار غزه نیز به ویتنامی برای اسرائیل بدل شود. 5️⃣ از لحاظ فنی شلیک راکت سنگین در یک منطقه کوچک زیر نظارت هوایی اسرائیل، کار بسیار سختی است و در واقع یک آبروریزی برای ارتش این رژیم به شمار میرود که بعد از نزدیک به ۵۰۰ روز نبرد، حتی نمی تواند از شلیک پرتابه به سرزمین های اشغالی جلوگیری کند. 📌 در نهایت باید گفت جنگ در غزه به یک بن بست بست راهبردی برای نتانیاهو تبدیل شده است که نه می تواند در آن ادعای پیروزی ‌کرده و نه از آن عقب نشینی نماید. 🔸️هردوطرف هم اراده جنگیدن دارند و قصد عقب نشینی ندارند؛ البته این نکته نیز باید ذکر شود که قاطبه جامعه اسرائیل دیگر موافق ادامه نبرد در غزه نیستند اما جناح تندرو و نتانیاهو همچنان بر استمرار این مسیر اصرار می ورزند. 🔸️از سوی دیگر حماس نیز گزینه ای جز مقاومت ندارد و مردم غزه نیز کنار این جنبش برای آزادی سرزمین خود ایستاده اند.
راهکارهای صهیونیست برای نابودی ایران پنج راهکار مشاور سابق وزارت خارجه رژیم کودک‌کش، گِرِگ رومن، برای "نابود کردن ایران": ۱-فشار اقتصادی ۲-حمایت از مخالفان داخلی ۳-برچیدن شبکه منطقه‌ای ۴-نهایی کردن روابط عربستان و اسرائیل ۵-اجرای یک کارزار جنگ اطلاعاتی تهاجمی با استفاده از تلگرام، اینستاگرام و...
🔆 فضائلی: طبق برخی شواهد و قرائن، آمریکایی ها می‌خواهند یک ‌بار دیگر براندازی را آزمایش کنند ✍ عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب: حدود یک هفته پیش و در واپسین روزهای دولت کنونی آمریکا، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌و‌گوی مفصلی با اندیشکده شورای روابط خارجی به موضوعات مهم و متنوع توجه نشان داد. 🔹 طبق برخی شواهد و قرائن و براساس تأکید بلینکن در همین مصاحبه به ادامه این رویکرد، آمریکایی‌ها مجددا در حال آماده‌سازی‌ مزدوران و پیاده‌نظام خود در داخل ایران هستند تا یک ‌بار دیگر براندازی را آزمایش کنند! 🔹 معلوم است که هیچ نظام عاقلی اجازه چنین حرکت سازماندهی‌شده‌ای را به مزدوران بیگانه نمی‌دهد و به‌ نظر می‌رسد اشاره اخیر رهبر انقلاب پاسخ به همین گزافه‌گویی بلینکن بوده است. 🔹 «یک عنصر آمریکایی جزو گزافه‌گویی‌هایش یکی این است که می‌گوید: «هر کسی در ایران اغتشاش کند ما کمکش می‌کنیم»؛ مجموع حرفش این است و به این تصریح نمی‌کند، اما حرفش این است. در لفافه بیان می‌کند، اما کاملا روشن است که این را دارد می‌گوید. احمق‌ها بوی کباب شنیده‌اند! نکته اول اینکه ملت ایران هر کسی که مزدوری آمریکا را در این زمینه قبول کند زیر گام‌های محکم خود لگدمال خواهد کرد.»/ فرهیختگان
به جای کباب، پیشانی فتنه گران را داغ کنید 🔹به بهانه سالروز حماسه ماندگار 9 دی، آماری از فعالیت محور بیرونی فتنه 88 را بازگو می‌کنم تا در ادامه نکاتی تحلیلی درباره آن ارائه شود. در جریان فتنه ۱۳۸۸ حداقل هشت دفتر ویژه زیر نظر سازمان سیا و پنتاگون در دبی، بگرام، بیشکک، باکو، سلیمانیه، آمستردام، لندن و واشنگتن به‌منظور ارتباط‌گیری، هماهنگ‌سازی، آموزش و تجهیز به‌مرور و در بین سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۸ راه افتادند. در این میان، دفتر دبی استثنائاً به طور مستقیم زیر نظر معاون اول رئیس‌جمهور آمریکا فعالیت می‌کرد. براساس اسناد، این دفاتر از طریق سرشاخه‌های خود، نخبگان ایرانی در حوزه‌های گوناگون را شناسایی و دعوت به همکاری می‌کردند. افزون بر این دفاتر ویژه، دست‌کم ۱۷ سفارتخانه غربی شامل سفارتخانه‌های انگلیس، کانادا، استرالیا، فرانسه، آلمان، هلند، بلژیک، سوئیس، دانمارک، فنلاند، کره جنوبی، ژاپن، سوئد، اسپانیا، اوکراین و... به جمع‌آوری اطلاعات حساس، ارتباط هدفمند با برخی از مراکز نظام، برگزاری جلسات با بعضی از نخبگان سیاسی مخالف نظام دینی، تجزیه‌ و تحلیل‌های دوره‌ای و سنجش درجه و ماهیت تغییرات در جامعه ایران مشغول بودند. بعضی از این سفارتخانه‌ها، به‌ویژه سفارت انگلیس تجهیز مخالفان و پشتیبانی مالی از آنان را دنبال می‌کردند. 🔰براساس این اطلاعات باید گفت: 🔸الف: تمرکز غرب با همه توان خود در ایجاد فتنه داخلی نشان دهنده اهمیت تحولات داخلی کشور بر محور غربی است. از این رو کور کردن سیاست‎های ضد ایرانی آمریکا و حامیان آن توجه اساسی به بالابردن پایگاه اجتماعی نظام است. 🔹ب: نباید اجازه داد با ایجاد دوگانه‎های صوری همچون fataf ـ معیشت، فلیترینگ ـ امنیت، مذاکره ـ تحریم و... دو قطبی در کشور ایجاد شود. در وضعیت کنونی، باید همه برای تحقق وفاق ملی تلاش کنند و در این بین نباید اجازه داد کسانی با شعار وفاق ملی دنبال انشقاق ملی باشند. ممکن است برخی با دامن زدن به افزایش قیمت ارز و وارونه‎انگاری از تحولات سوریه تلاش کنند نظام را در وضعیت ضعف معرفی کنند و به نوعی خنجر دشمن باشد. 🔸ج: به نظر می‎رسد آمریکا بوی کباب را حس کرده باشد و یا به طور شبانه‎روزی به دنبال فتنه‎ای دیگر در کشور باشد؛ از این رو باید با در پیش گرفتن رویکردهای امنیتی و بصیرتی جامعه را نسبت به تلاش‎های آمریکا آگاه کرد. 🔹د: درجریان فتنه سال ۱۳۸۸ و بعد از آن بعضی از عوامل سفارتخانه‌های غربی به دلیل حضور مستقیم در آشوب‌های خیابانی بازداشت شدند. در وضعیت کنونی نیز احتمال دارد سفارتخانه‌ها برای سازماندهی فتنه نقش‎آفرینی کنند یا بوی کباب را به استشمام آمریکایی‌ها برسانند؛ از این رو باید به جای کباب، پیشانی فتنه‎گران را داغ کرد.
🔰درس‎آموزی از گردنه‌های تاریخی 🔸یکی از ضرورت‎های آشنایی همه، به ویژه نسل‌های جدید با تاریخ انقلاب اسلامی و شناخت نسبت به گردنه‎های گوناگونی که ملت بزرگ ایران با آن مواجه بوده است، بررسی تاریخی حوادث، وقایع و به‌ویژه توطئه‌هایی است که دشمنان طراحی و اجرا کردند. یکی از این گردنه‎های سخت، فتنه سال ۱۳۸۸ است. 🔸در فتنه ۱۳۸۸ ، شاهد طراحی ۲۰ ساله‌ای هستیم که از سال ۱۳۶۸ و با عنوان توسعه سیاسی یا روند لیبرالیزاسیون جامعه ایرانی دنبال شد؛ طرحی که جریان استحاله آن را طراحی و دو فتنه سال ۱۳۷۸ و در ادامه آن سال ۱۳۸۸ را با دخالت دست‎های خارجی تولید کرد. 🔸به‌ویژه در سال ۱۳۸۸ و در خلال دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که با استفاده از ظرفیت انتخابات، چهار انقلاب رنگی در دنیا به صورت موفق رخ داده بود و بنابراین اطمینانی برای طراحان ایجاد کرده بود که می‌توان با همکاری و طراحی بنیاد سورس آمریکا، روند انقلاب اسلامی را به انقلاب لیبرالی تغییر داد! 🔸شواهد بسیاری وجود دارد که آمریکایی‌ها با طراحی فتنه ۸۸ به دنبال تغییر معادلات در ایران اسلامی در راستای منافع جبهه استکبار بودند. 🔹بنابراین، چند ماه قبل از انتخابات نشانه‌های انقلاب رنگی هویدا می‌شود؛ یعنی همان شگردهایی که در انقلاب رنگی به‎کار گرفته شده بود، از جمله ایجاد تردید نسبت به سلامت انتخابات قبل از آغاز فرآیند نام‎نویسی نامزدها و انتخاب رنگ و تجمعات سازماندهی شده گروهی و... . 🔸روز ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۸ و تنها یک روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری، یکی از نامزدها که پس از انتخابات مجری ادامه روند طرح می‎‌شود، در مصاحبه با نشریه «تایمز» آمریکا ادعا می‌کند تحولات و تجمعات پیش از برگزاری انتخابات به زودی ماهیت قدرت در ایران را تغییر خواهد داد و بعد از انتخابات چند ماه کشور درگیر فرآیند اغتشاشات می‌شود! 🔸اما سؤال این است که چرا فتنه انقلاب رنگی در ایران با این طراحی پیچیده شکست خورد؟ 🔹در پاسخ باید سه عامل را برشمرد : ۱ـ نقش بی بدیل رهبری دینی که در محاسبات دشمن این سطح از قدرت نفوذ در ملت ایران برای آن تصور نشده بود. ۲ـ ارتباط عمیق فرهنگ ایرانی با اسلام و به ویژه نهضت عاشورا ۳ـ حضور به موقع مردم در ۸ و ۹ دی ماه به صورت خودجوش در کل کشور وساقط کردن انقلاب مصنوعی و رنگی دشمن. ✍مصطفی برزکار
با نام جهادی که پیشتر مسئولیت مرزبانی داعش را بر عهده داشت به سمت ریاست استخبارات یا همان سرویس اطلاعاتی سوریه رسید. او که پیشتر در ادلب مسئولیت چندین زندان مخوف را بر‌عهده داشت و عامل اصلی قتل ابو‌ماریا قحطانی یار و دوست دیرین خود و از بنیانگذاران تحریر الشام در سرمدا است بحدی خشن و وحشی است که این انتصاب صدای تروریست های ادلب را هم درآورده است. این انتصاب نشان می دهد قرار است مخالفان و منتقدان دولت مثلا آزاد سوریه به صلابه کشیده شوند!