فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اقتدار_سپاه_ایران
🔺 مشاور سابق امنیت ملی آمریکا :
سعودی ها در مقابل ایران تا سرحد مرگ ترسیده و از پس سپاه پاسداران بر نمی آیند....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اقتدار ایران خط قرمز ایران اینترنشنال
🎥 مجری شبکه سعودی ایراناینترنشنال پس از تمجید کارشناس روسی این شبکه از اقتدار و قدرت ایران در منطقه و جهان با تاکید بر اینکه «مجبورم حرف شما را قطع کنم» سخنان ایشان را قطع کرد!
🔴 این خلاف سیره رسول الله است I مردمی بودن به ادعاکردن نیست
🔻 رهبر انقلاب در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۳دی۹۸:
🔹مردمی بودن به ادعاکردن نیست. با مردم، با زندگی مردم کنار بیاییم، مثل مردم زندگی کنیم، با طبقات مختلف مردم انس بگیریم.
🔹بعضی از ما که حالا معمم هستیم، اگر یک آدم محترمی باشد، سلام علیک میکنیم، اگر کاری با ما داشته باشد گوش میکنیم. اگر یک آدم فرودستی باشد؛ اعتنا و اهتمامی نمیکنیم! این، خلاف سیره رسول الله است.
🔴 روحانی ۹۲ همین روحانی الان است، فقط آن زمان نقاب داشت
فرشاد مومنی، اقتصاددان اصلاح طلب و حامی دولت ، با انتقاد از روند واردات در دولت روحانی عنوان کرد:
🔹مدام میگوییم مرگ بر آمریکا ، اما در عمل فرصتهای شغلی جوانانمان را تقدیم همانها میکنیم!
🔹به ازای واردات هر ۱میلیارد دلار کالای ساخت داخل، ۱۰۰هزار شغل در کشور از بین میرود کجای این مدیریت است!
🔹با انبوهی از بحرانهای کوچک و بزرگ و غیرمتعارف در سطح اداره جامعه و با ابعاد بیسابقهای از انواع نابرابریها مواجه هستیم.
🔴 «سوریه سازی ایران» مهمترین هدف غائله آبان ۹۸ بود
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور:
🔹در حوادث آبان معاندین انقلاب، با تمام ظرفیت خود در حوزه رسانه و فضای مجازی، تحت حمایت آمریکا، گرد هم آمدند و ۴ قرارگاه سایبری فعال در حوزه شناختی، علیه ایران فعال شد.
🔹مردم ثابت کردند که اگر اعتراضی هم داشته باشند هیچ نسبتی با اغتشاشگری و تخریب اموال عمومی ندارند.
🔹وجود رهبری آگاه، عالم و شجاع یکی از نقاط قوت ما در مدیریت شرایط حساس بود. ایشان از شخص حمایت نکردند بلکه از کلیت نظام جمهوری اسلامی حمایت کردند و با این کار جلوی انشقاقی که ممکن بود بین بدنه حاکمیت پدید بیاید را گرفته و آن را به یک وحدت تبدیل کردند.
#به_بهانه_نه_دی
❇️ انگار برای این روزهاست.....‼️
✔️ به اقتضای زمان (حاشیه سازی و دوقطبی سازی ها در آستانه انتخابات مجلس از سوی برخی دولتمردان محترم، احزاب و انقلابی نمایان) و به رسم خوشه چینی چند جمله از خرمن فرمایشات رهبرانقلاب در ایام فتنه ۸۸ پیشکش محضرتان میشود (افلا یتدبرون):
🔻 فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با #ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛
🔻 «نخبگان بدانند هر حرفی ، هر اقدامی، هر #تحليلی كه به آنها( دشمنان) كمك بكند، اين حركت در مسير خلاف ملت است. همه ما خيلي بايد مراقب باشيم؛ خيلی بايد مراقب باشيم: #مراقب_حرف_زدن، مراقب موضع گيری كردن، مراقب گفتن ها، مراقب نگفتن ها»
🔻«من هيچ اعتقادي ندارم به دفع؛اعتقاد من به جذب حداكثری و دفع حداقلی است؛ اما بعضی كأنه خودشان #اصرار دارند بر اينكه از نظام فاصله بگيرند!»
🔻 من صحنه را میبینم؛ چه بکنم اگر کسی نمیبیند؟! چه کار کند انسان؟! من دارم میبینم صحنه را، میبینم تجهیز را، میبینم صفآرائیها را، میبینم دهان های با حقد و غضب گشوده شده و دندان های با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همهی این آرمانها و علیه همهی آن کسانی که به این حرکت دل بستهاند را؛ اینها را انسان دارد میبیند، خب چه کار کند؟
🖌 #مهدی_مهدیانی
⭕️ فرمانده لشکر فاطمیون به خیل یاران شهیدش پیوست فرمانده لشگر فاطمیون، مدافع حرم شهید سید محمدجعفر حسینی به یاران با وفای حضرت زینب(س) پیوست
️شهیدابو زینب که بود؟
سیدمحمدجعفرحسینی متولد سال ۱۳۶۳ از نیروهای قدیمی فاطمیون بود که اولین بار پیش از تشکیل لشکر فاطمیون برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) به همراه نیروهای ایرانی به سوریه رفت.
بعد از تشکیل لشکر فاطمیون به همت ابوحامد عضو این لشکر شد و از همرزمان شهید مصطفی صدرزاده، ابوحامد، حجت و دیگر فرماندهان شهید این لشکر بود.
او از فعالان عرصه جهادی و فرهنگی در حوزه مهاجرین بود که با تشکیل ستاد ویژه خادمین درحماسه اربعین حسینی خدمت میکرد و با تشکیل هیأت شهدای گمنام افغانستانی و دورههای آموزشی ویژه مهاجرین قدمهای اثرگذاری را درجهت توانمندسازی دانشجویان و جوانان افغانستانی در ایران برداشت
شهید حسینی در سال۹۶در اثر اصابت موشک به شدت مجروح شدکه این سالها را با دردورنج ناشی از مجروحیت سپری کرد تا سرانجام در سن ۳۵ سالگی به شهادت رسید. از وی دو فرزند به یادگار مانده است.
شهادتت مبارک فرمانده
✔ فؤاد ایزدی در گفتگو با مشرق:
⬛ دولت روحانی باید امید به غرب را کنار بگذارد/ آلسعود از «خاورمیانه پساآمریکا» به وحشت افتاده است +عکس و فیلم
🔴 دولت مالزی از سالها قبل در فکر تشکیل یک ائتلاف واقعی اسلامی بود و حتی به سراغ ایران هم آمد، اما دولت روحانی آن زمان روی برجام تمرکز داشت و متأسفانه توجهی به این پیشنهاد نکرد.
🔴 کشورهای خلیج فارس بیشتر از سعودی میترسند تا از ایران، چراکه این کشورها ایران را کشوری علاقهمند به بهبود روابط میدانند، اما از طرف دیگر میبینند که سعودیها علاقهمند به فشار و تحمیل مدیریت بر کشورهای کوچکتر خلیج فارس هستند.
👉👉 mshrgh.ir/1024295
⭕️چرا علی مطهری اصولگرایان را شبیه منافقین می داند؟!
✍️مطهری در بخشی از یادداشت اخیر خود در حالی مدعی شده که فرهنگ عذرخواهی و احترام به مردم در جمهوری اسلامی وجود ندارد که در بالاترین سطوح جمهوری اسلامی و انقلاب بارها در سیره رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) و همچنین بسیاری از مسئولین انقلابی کشور از گذشته تاکنون تاکید و احترام واقعی به عموم مردم دیده شده است.
این در حالیست که اگر بی احترامی و غروری به مردم نیز مشاهده می شود اتفاقا در میان دولتمردانی است که آقای مطهری طی چند سال اخیر و انتخابات های گذشته تمام عیار از آنها حمایت کرده و به نوعی آنها را به مردم تحمیل کرده است. به تعبیر دیگر اگر در بخشی از جمهوری اسلامی بیاحترامی و عدم روحیه عذرخواهی از مردم دیده می شود به خاطر دوستان و شرکای سیاسی آقای مطهری است.
مطهری در بخشی از یادداشتش همچنین راه بهبود اقتصاد و بازگشت اعتماد مردم را نیز ارتباط با دنیا – بخوانید ارتباط با آمریکا- بیان کرده است. واقعیت این است که امثال علی مطهریها هیچ وقت صداقت ندارند که بگویند جمهوری اسلامی غیر از رژیم صهیونیستی کجا مخالف روابط عزتمندانه و احترام آمیز با دیگر کشورها بوده؟! و در حقیقت این دولت روحانی و مطهری ها بوده است که با عدم اقتدار و کج فهمی در دیپلماسی، حتی برخی اروپایی ها را نیزمجاب کرده که فعلا عدم رابطه و ارتباط با ایران به نفع شان است! و از سویی با رویه یک طرفه غربگرایی دولت تدبیر و امید، حتی به نوعی چینی ها و روس ها را که بزرگترین شرکای سالهای اخیر ایران در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی و نظامی نیز بوده اند را در بخش های برای ارتباط گیری دچار تردید کرده است. واقعیت این است که لازمه ارتباط با دنیا با روش مورد پسند مطهری که توسط دولت شش سال در حال اجرا هست، بیشتر به انزوا و تحریم گستردهتر ایران انجامیده تا گشایش سیاسی برای کشور و بهبود معیشتی و اقتصادی برای مردم.
مطهری همچنین در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است، «مشكلات كشور ما صرفا راهحل اقتصادي ندارد، بلكه راهحل اقتصادي توام با راهحل سياسي دارد. تكيه بر توان داخلي كشور منافاتي با بهبود روابط ما با عربستان و امارات و حتي امريكا ندارد. آرمان آزادي فلسطين با برقراري رابطه با عربستان و بهبود روابط با ساير كشورهاي اسلامي و بهطور كلي با اتحاد اسلامي بهتر تامين ميشود تا وضع فعلي. چرا ما نبايد با استفاده از توان خود و ايرانيان خارج از كشور لابي قوي با كنگره امريكا داشته باشيم و تلاشهاي اسراييل و عربستان را خنثي كنيم؟ ما نبايد رياضتهاي غيرضروري اقتصادي بر مردم تحميل كنيم.»
همانطور که مشاهده می شود علی مطهری همانند دوستان دولتی اش همچنان اصرار دارد که بهبود وضعیت اقتصادی مردم ایران راه حل سیاسی دارد و نه راه حل منطقی اقتصادی!
باز هم باید ظاهرا تاکید کرد در شش سال گذشته که عملا راه حل سیاسی – مذاکره با آمریکا و غرب و برجام- به جای تکیه بر اقتصاد دانش بنیان داخلی، برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور همواره در حال تجربه شدن بوده، چرا نه تنها اتفاقی در اقتصاد کشور نیافته بلکه سفره مردم کوچکتر از هر دوره ای دیگر شده است؟!
اما آدرس غلط دادن به مردم برای بهبود معیشت شان اتفاقا یکی از موضوعاتی است که علی مطهری ها نه تنها تاکنون به اشتباه برای آن اصرار داشته اند بلکه بعد این همه خسارت اقتصادی به کشور و معیشت جامعه بابت آن باید از مردم عذرخواهی بکنند. اما فعلا متاسفانه در بخشی از جمهوری اسلامی – بخوانید بخشی از دولت و مجلس- فرهنگ احترام و عذرخواهی از مردم وجود ندارد!
اما اینکه علی مطهری در قضاوت خود درباره روابط ایران و عربستان، خویشتن داری نحیبانه جمهوری اسلامی را ندیده می گیرد و حق را به نوعی به بن سلمان سعودی میدهد، عملا جایی برای ادامه بحث کردن نیز نمی گذارد. شاید به خاطر همین سادلوحی در تشخیص وضعیت جبهه حق و باطل هست که مطهری در قسمتی از یادداشتش ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات را افرادی همانند منافقین و گروهک فرقان قلمداد می کند. با این نوع مشابهت سازی نیروهای انقلابی با منافقین، باید از آقای مطهری پرسید که اعتدالیون و اصلاح طلبان که در این سالها ضربات جبران ناپذیری به گفتمان انقلاب اسلامی که محصول افرادی همانند استادشهید مطهری است، وارد کرده اند، جزء کدام دسته هستند؟! احتمالا از دید ایشان مومنان حقیی انقلاب و «وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ، أُولئِک الْمُقَرَّبُونَ»!
@mahdi_jahantighi
.
🔹انسان وقتی موثر است، بغض دشمن را برمی انگیزد.
♦️برانگیختن خشم پادوهای مستکبران، عین سر زندگی و سند درستی مسیر است.
🔹اگر کسی برابر منکر نایستد و به معروف نخواند، به گواهی امیر مومنان (ع) "میّت بین الاحیاء" است: مرده ای میان زندگان
♦️زنده باشید خانم ذبیح پور، آقای رضوانی و همه حق گویانی که از ملامت نمی هراسند و با روشنگری، زندگی پاکیزه به جامعه می بخشند.
#محمد_ایمانی
#9دی بزرگترین تجمع ایرانیان در طول تاریخ است.استثنا فقط مراسم تشیع امام است.
ارزش 9دی به این است که ایرانیان در فضای فتنه گون و غبارالوده راه را گم نکردند.داستان #نهروان_کربلا که نتیجه عدم تشخیص صحیح بود اتفاق نیفتاد.به قول امام ملتی بهتر از ملت رسوالله.
درود بر آفرینندگان آن
نظر سردارمقدم فرمشاور فرماندهکل سپاه درمورد استعفای رئیس جمهور پروژه استعفای دولت، کار دشمنان است در ماجرای آبان ماه امسال میخواستند الگویی را که در لبنان و عراق اجرا شده بود در ایران اجرا کنند برای همین بحث استعفای دولت را مطرح کردند.
مقدمفر با ابراز اینکه در لبنان و عراق دولتها استعفا دادند و همین اتفاق به انسجام این کشورها آسیب جدی وارد کرد، گفت: الآن نیز برخی عناصر وابسته در داخل، همین خط را دنبال میکنند، هرچند انتقاداتی به دولت داریم، اما میدانیم پروژه استعفای دولت، کار دشمنان است لذا دولت باید بهرغم همه کاستیها بایستد و همه برای رفع مشکلات کشور به آن کمک کنند. اینجا لبنان و عراق نخواهد شد چون رهبری مقتدر، دشمنشناس و مردمی بابصیرت داریم.ttps://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/10/08/2169971
#بازنشر #خیلی_مهم
🔴 بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰ تیرماه ۸۸
🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده!
🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند.
🔹 اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود.
🔴 موسوی راه بازگشتی ندارد‼️
🔺 باجناق میرحسین موسوی: فکر میکردم موسوی از نظام و رهبری و مردم عذرخواهی کند اما دیگر راه بازگشتی ندارد.
🔻 عبدالحمید نقرهکار عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و باجناق مهندس موسوی:
🔹 در اطراف سران فتنه کسانی بودند که مستقیم وابسته بودند و برای اینها فضا سازی کردند و اینها را در دام انداختند. بخشی از مردم هم از پشت صحنه واقعیتها اطلاعی نداشتند و گول خوردند و دست به اغتشاش زدند.
🔹 من فکر میکردم امثال موسوی به سمت عذرخواهی از ملت، نظام، رهبری و خانواده شهدا بروند اما حقیقتا احساس میکنم دیگر راه بازگشتی ندارند.
🔹 فکر نمیکردم موسوی تا این حد نزول پیدا کند و فریب بخورد. ما چون ارتباط خانوادگی داشتیم نمیخواستیم صله رحم و ارتباط خانوادگیمان قطع شود و در جلسات متعددی به خود ایشان و همسر محترمشان گفتیم که شما نه مجوز قانونی برای این کارها دارید و نه مجوز شرعی دارید.
🔴 چرا #نه_دی یک روز ملی است و چرا بزرگداشت آن لازم است؟‼️
1⃣ ۹ دی یک مناسبت حزبی نیست بلکه حقیقتا یک یوم الله ملی است. در روز ۹ دی، حامیان یک نامزد به خیابان نیامدند، بلکه مردم با ذائقههای متفاوت فکری و #سیاسی به خیابان آمدند و پاییندی همگان به قانون را مطالبه کردند.
2⃣ در ۹ دی مردم دیدند که #فتنه_گران پای خود را از حریم یک نامزد انتخاباتی فراتر گذاشتهاند و گام در مرحله براندازی و عقدهگشایی در برابر جمهوری اسلامی برداشتهاند و در این مسیر از هتک حرمت به قانون اساسی، جایگاه ولی فقیه، عاشورای حسینی و خدشه به منافع ملی، امنیت ملی و وحدت ملی ابا ندارند.
3⃣ در ۹ دی مردم هم چنگ و دندان و نیشخند دشمنان ایران اسلامی را از #فتنه_۸۸ میدیدند، هم تلاششان برای حمایت از فتنهگران با تحمیل تحریمها و فشارهای بیسابقه را و هم بیتفاوتی و بیخیالی فتنهگران و اصرارشان به طی مسیر خائنانه فتنه و دیگر نمیتوانستند بپذیرند این اقدام در جهت احقاق حق یا خدمت به مردم یا حتی خدمت به کسانی باشد که به ایشان رأی دادهاند.
4⃣ در #۹_دی مردم از ذائقههای سیاسی خود گذشتند و حول محور منافع ملی و قانون اساسی و بیرق امام حسین(ع) جمع شدند و این خروش پر شور باعث شد تا فتنهگران متوجه شوند که حنایشان دیگر حتی نزد حامیانشان رنگی ندارد و ساکتان #فتنه نیز بفهمند که دیگر مهی برای پرسه در آن وجود ندارد.
5⃣ آری! #حماسه_۹_دی نه تنها برای فتنهگرانی که با بیظرفیتی در برابر رأی مردم شورش کردند، پیامی قاطع داشت بلکه هشداری هم بود برای همه کسانی که در آینده بخواهند در برابر رأی مردم بایستند و از بدعت خطرناک #سران_فتنه تبعیت کنند.
6⃣ البته در کشور جریانات بیظرفیتی داریم که همواره به غیر از راه قانونی و صحیح، دوست دارند از گزینههای غیرقانونی و فتنهگرانه علیه حاکمیت و آرای مردم، در آنجا که به نفعشان نباشد، استفاده کنند و بدیهی است این جریانات میکوشند قباحت فتنه را بپوشانند و خیانت فتنهگران را یا در حد همان رقابت قبل از #انتخابات توجیه کنند!
7⃣ آری! امروز اگر چه ١٠ سال از فتنه ۸۸ گذشته است اما "٩ دی" به عنوان نماد روزی که همه مردم در حمایت از قانون اساسی، مقدسات، منافع ملی و امنیت ملی و وحدت ملی ایستادند، در تاریخ ماندگار شد، و بزرگداشت این یوم الله باعث میشود تا هیچ شخص و جریانی، دیگر به فکر شورش در برابر آرای مردم و قانون اساسی نباشد.
8⃣ ۹ دی روزی است که شورش عظیم فتنه گران علیه جمهوریت و اسلامیت نظام شکست خورد و شکست فتنه ۸۸ همانند تشکیل #جمهوری_اسلامی و در همان راستا امری فرخنده و مبارک است که اگر بزرگ داشته نشود چه بسا زحماتی که برای #انقلاب کشیده شده است و آثار و برکات آن را به راحتی فراموش کنیم و به حفظ آن اهتمام لازم را نداشته باشیم.
🔴 تحلیل انتخابات همسایه
🔻 سه مهرماه در افغانستان انتخابات ریاست جمهوری زیر سایه تهدیدات طالبان و تحریم انتخابات توسط این گروه برگزار گردید و پس از وقفه ای طولانی (قریب به۳ماه) نتایج آن توسط کمیسیون انتخابات اعلام شد.
🔹 میزان مشارکت در این انتخابات نیز حدود ۲۰ درصد بود و بر اساس نتایج اولیه اشرف غنی با ۹۲۳ هزار رای بیشترین آراء و پس از او عبدالله عبدالله با ۷۲۰ هزار رای قراردارد. با اعلام نتایج انتخابات عبدالله عبدالله نتایج انتخابات را ناشی از تقلب و تبانی کمیسیون انتخابات با اطرافیان اشرف غنی مردود دانست و اشرف غنی در این خصوص بیان داشت : «ما به قوانین پایبندیم و تا اعلام نتیجه انتخابات از سوی کمیسیون انتخابات صبر میکنیم.»
🔻 نتیجه نهایی انتخابات در افغانستان پس از بررسی شکایات معترضین حدود یک ماه دیگر اعلام خواهد شد. در خصوص این انتخابات چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ مشارکت پایین (۲۰ درصد) حکایت از نابسامانی سیاسی و مشکلات فراوان جامعه در حرکت به سمت مردمسالاری دارد که عمدتا ناشی از بی اعتمادی مردم به دولت و همچنین ساختار چند هویتی جامعه این کشور است؛
2⃣ عملکرد طالبان و کارشکنیهای این گروه در کنار منازعات حاکمان و جریان های سیاسی موجود در این کشور سد در راه تحقق دموکراسی در این کشور شده است.
3⃣ وجود دولت مقتدر و غیروابسته در تعارض با منافع آمریکاست. مداخلات خارجی به ویژه از سوی آمریکا موجب شده تا کنون حکومتی واقعی، قدرتمند و غیروابسته در این کشور تشکیل نشود.
4⃣ رفتار سیاسی و اجتماعی در افغانستان کماکان بر رویکردهای فروملی مانند عشیره ای و قبیلهای تکیه دارد تا عناصر ملی و وحدت آفرین، موضوعی که سبب شده است نه تنها مردم تمایل چندانی برای شرکت در انتخابات نداشته باشند، بلکه جریانهای سیاسی را نیز به سمت رفتارهایی در سطح فروملی ترغیب کرده است که زمینه مشکلات فراوان سیاسی برای این کشور شده است.
5⃣ با شکلگیری هر حکومتی در افغانستان سه چالش اساسی در سر راه آن وجود خواهد داشت:
🔹 تلاش برای برپایی حکومتی فراگیر
🔹 کاستن از دخالت کشورهای خارجی
🔹 پیشبرد فرآیند صلح
🖌 #محمدصادق_مصطفوی
🔴پوزه آمریکا به خاک مالیده شد
امروز مردم عراق سفارت آمریکا در بغداد را در اعتراض به حمله آمریکا به نیروهای حشدالشعبی به آتش کشیدند.
اینجا همان جایی است که برای سوزاندن کنسولگری ایران در کربلا و نجف دستور صادر شده بود.
اما امروز برخلاف تمام برنامه ریزی های آمریکا، سفارت خودش به آتش کشیده شد.
امروز مردم عراق، در روز روشن آمدند
اما ماههای قبل مزدوران وابسته به عربستان و آمریکا در شب تاریک و نقاب بسته آمده بودند.
🔹آن طرف نقاب سیاه شیطان و اینطرف شمشیر بران لشکر خدا، فقط همین 2 مثال بالا کافی است، تا قدرت الهی را بهتر درک کرد.
🔴 جنگ روایتها در پسااغتشاشات آبان‼️
🔻 در کتاب «جنگهای شبکهای» که اندیشکده آمریکایی «رند» آن را منتشر کرده جملهای اساسی وجود دارد: «در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بزرگترین بمبها را دارد، پیروز کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔹استراتژیستهای رسانه برنده شدن به سبب "روایت برتر" را پیروزی بدون جنگ تعبیر میکنند. قدرت تولید محتوا و روایت غالب تعیین میکند پیروز میدان نبرد رسانهای و افکار عمومی چه کسی است.
🔹 یکی از آخرین پرده از جنگ روایت ها از فردای آشوبهای آبان ماه آغاز شد. دشمن به دنبال این است تا برخی اشرار و مزدوران مسلح را با مردم معترض به بیتدبیری مسئولان جمع بزند و حافظان امنیت کشور را به عنوان چهرههای خشن و آدمکش معرفی کنند.
🔹 حجم تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم و خشونت آشوبگران میان همه فتنههای گذشته بیسابقه بود و حجم شهدای حافظ امنیت و مردم عادی و رهگذر و کشتههای عناصر ضد انقلاب، به سبب جنس آشوبها با گذشته تفاوت دارد. اما مردم با حضور در صحنه دفاع از انقلاب و حتی کنار کشیدن از اعتراضات به حق خود نقشه دشمن را ناکام گذاشتند.
🔻 در خصوص رفتار نهادهای متولی و حاکمیتی بعد از آشوب آبان ماه ذکر دو نکته ضروری است:
1⃣ ارائه روایت صحیح و به موقع برای افکار عمومی از سوی دستگاههای ذیصلاح امری حیاتی است تا اجازه موجسواری و خبرسازی از رسانههای دشمن گرفته شود.
2⃣ با وجود پیچیدگی صحنه و تلاش عوامل ضد انقلاب برای کشتهسازی در حوادث آبان ماه و در پی آن فرمان رأفت رهبر معظم انقلاب، باید با دقت هرچه تمامتر به پرونده کشتهشدگان رسیدگی شود تا جای افراد بیگناه با اشرار و تروریستها عوض نشود، اما تسریع در این امر مهم و اطلاعرسانی و اقناع افکار عمومی در شرایط سمپاشی شدید رسانههای بیگانه در موضوع آمار کشتهها، لازم و ضروری است.
🖌 #حامد_حرزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعترافات عجیب یکی از دستگیر شدگان حوادث آبان ماه:
مجاهدین خلق(منافقین) یک هفته قبل از شروع اعتراضات بنزینی از این وقایع خبر داشتند!/دانشجو
🔴 هرگاه سخن از #جنگ باشد؛ نام نحس آمریکا میدرخشد‼️
🔻نشریه نشنال اینترست در تحلیلی احتمال درگیری و جنگ را در سال ۲۰۲۰ در نقاط زیر بیش از سایر نقاط دانست.
1⃣ درگیری ایران با رژیم صهیونیستی: اختلاف عمیق ایران با رژیم صهیونیستی در حال حاضر این دو کشور را به جنگ های نیابتی و زد و خوردهای محدود کشانده است. احتمال درگیری مستقیم در آینده دور از انتظار نیست هرچند رژیم صهیونیستی دوست دارد کشور دیگری مانند عربستان وارد درگیری با ایران شود.
2⃣ ترکیه و آمریکا: اختلافات آمریکا و ترکیه در سوریه، حمایت #آمریکا از کردها و مخالفت ترکیه با آن، نا همسویی ترکیه با آمریکا در پیمان ناتو، به گروگان گرفته شدن پایگاه های نظامی آمریکایی در ترکیه با وجود داشتن بمب های اتم، حمایت آمریکا از کودتای ترکیه اختلافات بین آمریکا و ترکیه را عمیق کرده است.
3⃣ منطقه کشمیر : اختلافات سرزمینی و مذهبی پاکستان و هندوستان در کشمیر، قوانین تسویه نژادی نخست وزیر هندوستان این دو کشور را به درگیری رو در رو نزدیک کرده است. حمایت #آمریکا از هندوستان و چین از پاکستان اختلاف منطقه ای را به جهانی تبدیل خواهد کرد.
4⃣ کره شمالی: شروع مذاکرات آمریکا و کره شمالی امید آرامش را به این نقطه تزریق کرده بود. با خلف وعده #آمریکا شعله اختلافات بین این دو کشور برافروخته تر از گذشته شده است. ترامپ در آستانه انتخابات بین دو گزینه کوتاه آمدن در مقابل کره شمالی یا برخورد محدود و مستقیم مردد است.
5⃣ دریای چین جنوبی: اختلافات آمریکا با چین در ابعاد سیاسی و اقتصادی، حمایت #آمریکا از معترضان هنگ کنگی شکاف بین آمریکا و چین را روز به روز گسترده تر کرده است. این اختلافات احتمال جنگ را بین چین و آمریکا افزایش می دهد.
✅ جدا از میزان تحقق یا عدم وقوع احتمالات فوق ؛ نکته مهم تحلیلی در یادداشت فوق، حضور مستقیم یا غیر مستقیم آمریکا در همه این درگیری ها است.
🖌 #موسی_سلیمانی
🔴برنامهریزی سفارتخانههای خارجی برای اغتشاش!
✔️در نشست مشترک چند سفارتخانه خارجی در تهران که با محوریت «مک رابرت ایر» سفیر انگلیس در ایران برگزار شد، چند موضوع مطرح شده است.
🔹اولاً، حوادث اخیر نتوانسته از حد یک اعتراض و اغتشاش بالاتر رود، فقط یک اعتراض بوده و به شورش تبدیل نشده و عوامل حکومت ایران توانستهاند آن را کنترل کرده و جمع کنند و اگر شورشی مانند 88 شکل گرفته بود، هشت ماه طول میکشید.
🔹ثانیاً، دانشجویان و کارگران به این شورش نپیوستند. ثالثاً، جمهوری اسلامی ایران در شهرهای بزرگ قدرت کنترل بیشتری دارد؛ از این رو از این پس باید روی شهرهای کوچک کار کنیم!
🔹این نوع طرحریزیها نشان میدهد هم مردم باید نسبت به توطئههای دشمنان هوشیار باشند و هم دستگاههای امنیتی تحرکات عوامل ضد انقلاب در هر نقطه از کشور را زیر نظر بگیرند و اجازه پیادهسازی نقشههای دشمن را ندهند.
@basir8
علی علیزاده کارشناس سابق بی بی سی در صفحه اش در شبکه های اجتماعی نوشت:
♦چه تحقیری! چه تحقیری! بزرگترین ابرقدرت تاریخ باشی، ۴هزار میلیارد دلار خرج اشغال عراق کرده باشی، دهها رسانهات از صبح تا شب ایران را مقصر نشان دهد، آنوقت وسط بغداد سفارتت را آتش بزنند و پوزهات را خاک بمالند. آنهم نه در شب تاریک، با نقاب و ترسیده. بلکه روز روشن با صورتهای عیان و مفتخر