eitaa logo
بصیر
350 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رونمایی از دو دستاورد «پاد اخلالگر» و «جستجوگر ضدرادار» توسط سپاه 🔹در چهارمین کنگره بین‌المللی شهدای مدافع حرم و امنیت از از دو دستاورد علمی و دفاعی سپاه رونمایی شد. 🔹یکی از این دستاوردها پادِ اخلالگر باندِ پهن می‌باشد که وسلیه ای است برای اخلال در سامانه های راداری تا کارایی آن ها کاهش یابد. 🔹این اخلالگر سبب می شود که کارایی سامانه راداری دشمن کاهش یابد و یا دچار مشکل اساسی در عملیات جستجو و رهگیری شود. 🔹دومین دستاورد سامانه جستجوگر ضد رادار می باشد که دارای توانایی جستجوی رادارها در باند S است و رادارهای موجود در منطقه جلوی خود را در دسته بندی و آشکار می نماید و سپس بر روی رادار مورد نظر به صورت انتخابی و یا خودکار قفل می نماید.
دکتر رضا سراج : 🔴کنشگران انقلابی، اَینَ تَذهَبوُن؟ 🔷برهم کنشی (تاثیر متقابل) سه محیط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی، به ویژه پس از شهادت کمّیت و کیفیت این دوره از انتخابات را بسیار تعیین کننده نموده است. 🔹کمّیت (میزان مشترکت) در انتخابات، منجر به تولید قدرت ملی، تقویت امنیت ملی و زمینه‌ساز دستیابی به اهداف ملی در برابر سیاست فشار حداکثری امریکا علیه ایران می‌گردد. در عین حال کیفیّت (گفتمان و جریان پیروز) در انتخابات نیز در روندها و مناسبات سه محیط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی بسیار تاثیر گذار خواهد بود. 🔷با این شرایط، آیا عقلانی است که کنشگران سیاسیِ جریان انقلابی، اختلاف‌های خود را به بدنه و شبکه‌های اجتماعی منتقل کنند؟ آیا نزاع و تخریب درون گفتمانی در فضای حقیقی و مجازی جایز است؟ آیا تهیه لیست‌های پُرتعداد و تشویش در بدنه جریان انقلابی، چالش‌ها را فزآینده نمی‌سازد؟ به راستی این نزاع، سرمایه اجتماعیِ جریان انقلابی را دچار فرسایش نمی‌کند؟ آیا در ادراک جامعه، تصویر جریان انقلابی از به تغییر نمی‌یابد؟ این نزاع و تخریب‌ها موجب دلسردی و بی‌حسی مردم نمی‌گردد و تیشه به ریشه کمّیت و کیفیّت انتخابات نمی‌زند؟ کنشگران سیاسی جریان انقلابی، چگونه بعدها می‌خواهند و می‌توانند نتیجه‌ی این را جبران کنند؟ به کجا چنین شتابان؟!
🔴 کالبدشکافی چند اصطلاح انتخاباتی 🔻 برخی از واژه ها در ادبیات سیاسی مختص انتخابات است. این اصطلاحات محصول اتاق فکرهای احزاب و جریان های سیاسی است که در انتخابات ادوار مجلس و ریاست جمهوری متناسب با وضعیت خاص هر دوره، تولید و وارد ادبیات سیاسی ایران شده است. در این متن به بررسی چند اصطلاح مهم پرداخته می شود: 1⃣ : آرمانی ترین وضعیت برای یک کاندیدا است؛ یعنی هم از جهت ویژگی های لازم برای یک کاندیدا در بالاترین حد ممکن است (اصلح) و هم بین مردم مقبولیت دارد. وجود چنین کاندیداهایی، کار رای دهندگان را نیز بسیار آسان می کند. 2⃣ : زجرآورترین حالت برای یک کاندیدا است؛ یعنی کاندیدایی که بالاترین نمره از جهت ویژگی ها (تعهد، تخصص، تجربه، کارآمدی و امثالهم) دارد، اما بنا به دلایل مختلف بین رای دهندگان محبوبیت لازم برای پیروزی را ندارد. 3⃣ : کاندیدایی است که به لحاظ مولفه های لازم، یک مرتبه پایین تر از اصلح است اما بنا به هر دلیلی بین رای دهندگان مقبولیت دارد. وضعیتی است که کاندیدای اصلح به دلیل عدم محبوبیت امکان پیروزی بر رقیب را ندارد، لذا احزاب و جریان های سیاسی برای جلوگیری از شکست قطعی و صددرصدی به سراغ کاندیدای صالح مقبول رفته و به نوعی دفع افسد به فاسد می کنند. اینها می گویند کاندیدای موردحمایت ما (صالح مقبول) اگرچه اصلح نیست اما به هر حال بهتر از کاندیدای رقیب است و مانع شکست ما می شود. ✅ برخی احزاب سیاسی "تکلیف مدار" (مثل جبهه پایداری) معتقدند ما باید به وظیفه شرعی خود عمل کنیم که همانا انتخاب بهترین کاندیدا (اصلح) است؛ خواه پیروز شود، خواه شکست بخورد. بر اساس این تفکر، عدول از کاندیدای اصلح به صالح مقبول، زیرپا گذاشتن اصول و ارزش های دینی و نقش آفرینی مطلق در بازی های سیاسی برای کسب قدرت است. اینها معتقدند که باید کاندیدای اصلح را بر اساس ملاک ها و شاخص ها پیدا کرده و به مردم معرفی نمود تا محبوبیت نیاز پیدا کند. ✅ در هر صورت، وجود و انتخاب کاندیدای اصلح مقبول یک وضعیت آرمانی است که اگر محقق شود ایران گلستان می شود. اما تجربه نشان داده که در کارزار انتخابات، ابزارهای "سرمایه" و "رسانه" نقش تعیین کننده در جهت دهی به رای مردم دارند. چه بسیار مشاهده و تجربه شده که با کمک "سرمایه" و با ابزار "رسانه"، کاندیدای "غیر اصلح" را "اصلح" کرده و برای او مقبولیت آفریده اند؛ امری که احزاب مقید به شرع و تکلیف مدار، به آن شیوه ها متوسل نمی شوند! 🖌
🔴 l پس بسم الله‌...‼️ 🔹 رقابت، تنوع لیست ها و شور انتخاباتی از الزامات چرخش چرخ های دموکراسی است. اما در انتخابات آتی فارغ از رقابت های حزبی و کاندیداها شاهد یک رقابت اساسی و یک دوئل مهم هستیم که توجه به آن، ضرورت شرکت انتخابات به عنوان یک تکلیف ملی مضاعف میکند! 🔻اما دوئل واقعی و رقابت اصلی کجاست؟ 🔹 رقابت واقعی بین دو راهبرد فشار حداکثری ترامپ و مشارکت حداکثری نظام ج. ا. ایران در بستر جنگ اراده هاست. ترامپ به دنبال فشار حداکثری برای مشارکت حداقلی جهت تبدیل فرصت انتخابات به چالش است و هر رای من و تو یک آری به عزت ایران است و یک سیلی حیثیتی به ترامپ!! 🔹 هر کس دل در گروی ایران عزیز دارد و بغض از قاتل حاج قاسم در دل و سودای انتقام از ترامپ و طالب است امنیت پایدار وطنش را ؛ پس: بسم الله... ☘ : ۲ اسفند۹۸ ☘
🔵 اولویت انقلاب: 🔺تهمت می زنند که انقلابی ها دنبال مشارکت پایین هستند؛ چون هربار مشارکت کم بوده رای آورده اند و هر وقت مشارکت بالا رفته رای نیاورده اند. باید جهت اطلاعشان یادآوری کنیم بیشترین مشارکت در انتخابات مجلس پنجم در سال ۷۴ رقم خورده (۷۱ درصد) که اتفاقا یک مجلس اصولگرا بوده. جالب است در سال 90 نیز که بسیاری از اصلاح طلبان انتخابات را تحریم کردند، مشارکت ۶۳ درصد بود که بیش از مشارکت ۶۱ درصدی سال ۹۴ است که موجب پیروزی لیست امید شد! 🔻اولویت جریان انقلابی مشارکت حداکثری ست. هر یک برگ رای پیش از نام یک کاندید، حاوی پیام مقبولیت نظام اسلامی ست و عامل سربلندی ملت ایران و نظام مردم سالارشان مقابل کل نظام های مثلا دموکراتیک دنیا. 🖌
🔴دقت کردید روحانی دو روزیه تو صحبتاش کمتر بر طبل دو قطبی و سخنان رادیکالی می کوبه؟ فکر می کنید علت چیه؟ خیالش از بابت مشغولیت نیروهای اصول گرا به اختلاف و تفرقه راحت شده؟ به احیای رای سوخته زیر سایه چند دستگی انقلابی ها امید پیدا کرده؟!
🔺 l بیانیه چهره‌های شاخص اصلاحات؛ امروز نیازمند بیشترین مشارکت ملی در انتخابات هستیم 🔻جمعی از اصلاح طلبان با صدور بیانیه‌ای تاکید کردند: 🔹ایران عزیز برای مواجهه با بحران‌های داخلی و خارجی که به‌نحوی بی‌سابقه کیان این ملت را هدف گرفته‌اند، نیازمند بیشترین میزان همبستگی و مشارکت ملی است. 🔹در میان اسامی ۸۰ نفری که در پایان این بیانیه نام آن‌ها آمده، اسامی افرادی از جمله محسن آرمین، سعید حجاریان، فیض‌الله عرب‌سرخی، علیرضا علوی‌تبار،ابراهیم اصغرزاده، جواد امام، سیدمصطفی تاجزاده، فخرالسادات محتشمی‌پور، محمدعلی آخوندی، زهره آقاجری، علی تاجرنیا، محسن ترکاشوند، جلال جلالی‌زاده، مصطفی درایتی، داود سلیمانی، محمدجواد مظفر،بدرالسادات مفیدی، عبدالله مومنی،عبدالله ناصری، حسین واله به چشم می‌خورد.
🔴چمران: دستیابی به مجلسی قوی برای رسیدن به "ایران سربلند" مهم است 🔹در این روزها که ارائه لیست‌های متنوع و گیج‌کننده مردم، به صورت فراگیر و شاید برای عده‌ای تکلیف و یا به مثابه هویت سیاسی تبدیل شده است، می‌توان افراد یا گروه‌های سیاسی را آزمود. دادن یک فهرست جدید هنر نیست، پاشیدن تخم ناامیدی هنر نیست، دست یازیدن به یک مجلس قوی و توانمند برای رسیدن به "ایران سربلند " مهم است که نتیجه این لیست‌های مختلف چیزی جز شکست نیست. 🔹با امکانت امروز هر کسی و یا هر تشکلی می‌تواند لیستی را با اسم و عکس افرادی شناخته شده و نام‌هایی دیگر را ارائه دهد و بر تحیر مردم بیفزاید که این اپیدمی کار مردم را مشکل‌تر می‌سازد. 🔹از حدود دو سال قبل به ابتکار جناب آقای رئیسی، شورایی از تعدادی از تشکل‌ها و افراد مؤثر شکل گرفت که پس از گسترش و تکامل که اکثریت تشکل‌های مهم در آن حضور داشتند، براساس یک فرآیند نو و نظر‌خواهی مردمی و بر مبنای شاخصه‌ها بالاخره فهرستی را گرچه کمی دیر ارائه دادند که می‌تواند این فهرست فصل‌الخطاب باشد، لیست " ایران سربلند " یا لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب.
🔴 جناب رئیس جهمور! به جناب روحانی تذکر دهید! ✔️حسن روحانی رئیس جمهور در آیین پایانی سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی که صبح امروز (دوشنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد، از دوقطبی سازی در کشور انتقاد کرد و گفت: «علم و هنر را نمی‌شود دوقطبی کرد؛ می‌ترسم کم کم ساندویچ فروشی‌ها و بقالی‌ها هم دوقطبی شوند؛ می‌ترسم میوه هم دوقطبی شود، پرتقال جناح راست، پرتقال جناح چپ!» 🔹آدم توی کار جناب روحانی انگشت به دهان می ماند که جناب ایشان، مردم را سرکار گذاشته؟ رسانه ها سرگرم می کند؟! اصحاب سیاست را می خواهد بیکار نمانند؟! 🔹همه این گزینه ها در دستور کار است و یا اینکه ایشان فراموش کردند که نطفه دو قطبی سازی در دوران ایشان و در ایام انتخابات در جامعه رشد یافت و در طول این مدت که الطاف دولت تدبیر بر سر مردم زیادی کرده است بارها و بارها شاهد تکرار و نهادینه شدن آن از سوی جناب رئیس دولت بوده است! 🔹لذا به نظر می رسد که جناب روحانی رئیس جمهور می بایست به جناب خودشون این تذکر را به صورت جدی تری ابلاغ فرمایند تا علاوه بر دوقطبی سازی متهم به دوگانگی و تضاد در گفتار و رفتار نشود!
▪️‏اقبال عمومی به سردار، برزخ بدی شده برای براندازان و مخالفان رهبری! عده‌ای سعی می‌کنند سردار رو جدای از سیستمی که درش رشد کرده و اختیار داشته، و دور از فرمانده‌ای که ازش دستور می‌گرفته، دوست بدارن! عده‌ای هم همه بزرگی اسم سردار رو زیر کینه از رهبری دفن می‌کنن!
🔴 یامین پور : به قالیباف رای میدهم 🔻وحید یامین‌پور: قالیباف زمانی که از من برای ثبت‌نام برای مجلس درخواست کرد میدانست دارد از منتقدش دعوت میکند. من با تخریب دکتر قالیباف مخالفم و جزو ۳۰ نفری که رأی میدهم نام ایشان هم قرار دارد. قالیباف در دایره جبهه انقلاب است و باید به او رأی داد.
🔴 به بهانه ی تخریب ناجوانمردانه افراد انقلابی 🔻رهبر معظم انقلاب (۹۸/۳/۱۴ ): 🔹این هم خطا است که ما از همه‌ی کسانی که انقلابی هستند، یک نوع عمل انقلابی توقّع داشته باشیم؛ یا یک درجه‌ی از انقلابیگری توقّع داشته باشیم؛ نه. به قول ما طلبه‌ها انقلابیگری مقول به تشکیک است. ممکن است یک نفر نسبت به مفاهیم انقلاب و عمل انقلابی بهتر حرکت کند، یک نفر به آن خوبی حرکت نکند امّا در همان راه دارد حرکت میکند. اینکه ما هرکسی خوب حرکت نکرد یا به‌طور کامل حرکت نکرد را متّهم بکنیم به غیر انقلابی یا ضدّ انقلابی این هم خطا است؛ نه، ممکن است یک نفری صد درجه میزان حرکت او ارزش دارد، یک نفری کمتر ارزش دارد، یک نفری از او کمتر ارزش دارد امّا همه در این راه حرکت می‌کنند.
🔴 نظر مضحک و عجیب تاج الدین نماینده اصلاح طلب اصفهان! ♦️یک بار با دیوار کشیدن تو پیاده روها و جنگ و دلار ۱۰ تومانی رقیب هراسی می کنند و اکنون هم شاگرد همان مکتب در اصفهان در ادعایی بی اساس می گوید عده ای نمی خواهند آب در زاینده رود جاری شود تا فساد زیر پل ها رخ ندهد! ♦️خانم محترم! به جای دروغ پراکنی های بی اساس و رقیب هراسی، پاسخگوی ۴ سال عملکردتان در مجلس باشید! بگویید چه برنامه ای برای کاندیداتوری مجدد دارید؟ بگویید چرا همسرتان به اتهام فساد مالی بازداشت شد؟
*پاسخهای انتخاباتی توسط قرآن کریم:*👇👇👇 *۱- چرا رای بدهیم؟* - جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم" خدا سرنوشت قومی را تغییر نمی‌دهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند *۲- من وقتی نمی‌دانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟* جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون" از اهلش بپرسید *۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟* جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق قرآن می‌فرماید: "هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد در مورد آن تحقیق کنید" *۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟* جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون" راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن *۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟* جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت می‌برند نروید. قرآن می‌فرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا" دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام نداده‌اند مورد ستایش قرار گیرند *۶- به چه کسی رای بدهیم؟* جواب: به کسی رای بدهیم که ازسرزنش هیچ ملامتگری نمی‌هراسد. "ولا یخافون لومه لائم"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پاسخِ همّتی به انصاری 🔹تصویب یا عدم تصویب FATF تاثیری بر بازار پول و ارز ندارد. به لیست سیاه FATF نمی رویم. ♦️مجید انصاری(کاندیدای اصلاح‌طلب) پیش از این، مشکلات اقتصادی را ناشی از عدم تصویب FATF می دانست😒
🔰 مجلسی میخواهیم که با وضع قوانین لازم، کشور را از توطئه‌ها مصونیّت ببخشد 🔻 رهبرمعظم انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی: 🔹 انتخابات خنثی‌کننده‌ی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکایی‌ها در ذهن دارند، و صهیونیست‌ها در دل دارند علیه کشور. 🔹 این بدل‌‌فنّ مکر و کید دشمنان ایران است؛ یک نمونه‌ای است از همان حضور به‌هنگامی که عرض کردیم خدا به آن برکت میدهد. 🔹 اینجا هم حضور در پای صندوق انتخابات، به توفیق الهی مایه‌ی برکت خواهد بود. اگر خوب انجام بدهیم کارمان را، ممکن است تأثیرِ تحوّل‌آفرین داشته باشد. 🔹 ما مکرّر عرض کردیم ایران باید قوی بشود؛ اگر قوی بشود، دشمن مأیوس میشود، توطئه‌های دشمن در نطفه خفه میشود و به نتیجه نمیرسد. یکی از مصادیق قوی‌شدن همین است که یک مجلس قوی داشته باشیم؛ مجلسی که در مقابل توطئه‌های دشمن، با وضع قوانین لازم، با هدایت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونیّت ببخشد؛ یک این جوری است. 🔺 هرچه حضور مردم در پای صندوقها بیشتر باشد، مجلس قوی‌تر است. البتّه این یک رُکنش است. ۹۸/۱۱/۲۹
🔰 یاوه‌گویی آمریکاییها علیه ایران، به‌خاطر انفعالشان پس از شهادت شهیدسلیمانی است 🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی: 🔹️ یک نکته هم درباره‌ی یاوه‌گویی‌های اخیر آمریکایی‌ها عرض بکنیم؛ چون اخیراً باز این احمقهای درجه‌ی یک ردیف شدند، به خط شدند و هر کدامشان دائم راجع‌ به ایران و راجع ‌به ملّت ایران و راجع ‌به نظام جمهوری اسلامی و راجع ‌به انتخابات، همین ‌طور یک چیزهایی میگویند. 🔹️ بخشی از این حرفهایی که میزنند به خاطر تأثیرگذاری در است؛ میخواهند در انتخابات به هر نحوی که بتوانند تأثیر بگذارند؛ مردم را مأیوس کنند، ناامید کنند از . 🔹️ بخشی از آن، ناشی از انفعال است؛ بعد از شهادت و این جنایتی که آمریکایی‌ها کردند، آنها منفعل شدند؛ یعنی خود رئیس‌جمهور آمریکا و دور‌و‌بری‌هایش به معنای واقعی کلمه منفعل شدند و فهمیدند کار را حساب نشده انجام دادند؛ هم در دنیا به اینها حمله شد، هم در داخل آمریکا. هم نتیجه‌ی عکس داد. 🔹️ آمریکایی‌ها میخواستند شهید عزیز ما که تأثیرات بسیار عمیقی در منطقه داشت، از بین برود تا بتوانند مسلط بشوند؛ قضیه بعکس شد؛ این راه‌پیمایی عظیم مردم عراق در بغداد، حرکت مردم در سوریه، مسائلی که مربوط به حلب و مانند اینها است و بعضی‌ قضایای دیگری که در منطقه هست، درست نقطه‌ی مقابل آن چیزی است که آمریکایی‌ها دنبالش بودند. 🔺️ آمریکایی‌ها منفعلند؛ این یاوه‌گویی‌هایی که اخیراً میکنند یک مقداری ناشی از این انفعال است که میخواهند آن را یک‌جوری جبران کنند. ۹۸/۱۱/۲۹ 💻 @Khamenei_ir
جزئیاتی از جلسه مشترک شورای ائتلاف و جبهه پایداری/ در جلسه وحدت اصولگرایان چه گذشت؟ 🔹به دنبال توافق شب گذشته جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای ارائه لیست واحد، صبح امروز جلسه مشترکی برای تعیین مصادیق با حضور نمایندگان طرفین برگزار شد. 🔹در این جلسه صادق محصولی و آقاتهرانی و ۲ نفر دیگر از اعضای جبهه پایداری به عنوان نمایندگان این حزب سیاسی و آقایان حدادعادل، قالیباف و نادران به نمایندگی از شورای ائتلاف به همراه چند فرد دیگر حضور داشتند. 🔹اعضای جبهه پایداری بعد از قبول سرلیستی قالیباف، در کنار ۳ عضو مشترک فعلی، ۱۳ نفر از اعضای این حزب را برای قرار گرفتن در لیست مشترک پیشنهاد می کنند که در ادامه مذاکرات این پیشنهاد به ۸ نفر تقلیل پیدا کرد. 🔹یکی از حاضرین در جلسه به خبرنگار فارس گفت: پیشنهاد ۸ تا ۱۳ نفره جبهه پایداری مورد توافق قرار نگرفت و اعلام شد با توجه به حضور سایر احزاب و گروهها نهایتا ۶ نفر قابلیت تخصیص به جبهه پایداری وجود دارد. 🔸این پیشنهاد مورد موافقت جبهه پایداری قرار نگرفت و جلسه صبح بدون نتیجه پایان یافت. گفته می شود هنوز تلاش‌هایی برای وحدت از سوی برخی اصولگرایان ادامه دارد.
🔺سیدیاسر جبرائیلی: از این لیست حمایت میکنم ✨در تهیه لیست نهایی متعلق به شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مشارکتی نداشته‌ام با این‌حال، پس از بررسی همه فرآیندهای طی شده و مذاکرات انجام شده، تکلیف شرعی خود می‌دانم که به تمام لیست رای دهم.
🔴 نمایندگان دیروز مردم و نوکران امروز اجنبی‼️ 🔺 رهبر عزیز انقلاب : مردم باید در  انتخاب نمایندگان بسیار مراقبت کنند زیرا ما در همین دوره انقلاب، نمایندگانی در مجلس داشتیم که اکنون نوکر و کُلفَت امریکا و دشمنان ایران هستند 🔻 آشنایی با چند خودفروخته ی وطن فروش: 1⃣ : نماینده مستعفی مجلس ششم ، مقیم آمریکا و پادوی فعلی منافقین که پس از کشف حجاب و مشکلات اخلاقی و شخصیتی از ازدواج سفید خود رونمایی کرد! 2⃣ : نماینده مستعفی اصفهان در مجلس ششم که پس از فتنه ۸۸ متواری و به صورت غیرقانونی از کشور خارج شد و سر از بلژیک درآورد. وی با فرزندش حنیف مزروعی در بروکسل به فعالیت علیه نظام و مردم در رسانه‌های ضدانقلابی روی آورده است. 3⃣ : نماینده اردبیل در مجلس ششم و سخنگوی فراکسیون اصلاحات در مجلس هفتم . بعد از ردصلاحیت در مجلس هشتم به آمریکا فرار کرد و بعد از لجن پراکنی علیه نظام اسلامی در منجلاب شهوات نفسانی غرق شد تا جایی که برادر کوچکترش(کمال الدین) طی بیانیه ای از برادر خود اعلام برائت کرد و او را وطن فروش و خانواده فروش و... معرفی کرد 4⃣ : نماینده مجلس ششم‌از حوزه تهران که قبل از فرار به آمریکا، به جرم اقدام علیه امنیت ملی و شرکت در تجمعات و تحریک اغتشاشگران محکوم و مدتی هم در زندان بود. وی بعد از وطن فروشی اکنون در قامت اپوزسیون و کارشناس شبکه های ماهواره ای معاند به اربابان آمریکایی خود خوش خدمتی میکند! 🖌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام با نمکی به ربع پهلوی گفته هنگام رأی دادن، کارت دانشجویی را مهر می‌کنند؟ اینقدر این بیچاره را اذیت نکنید، خدا اون را زده شما دستش نندازین دیگه!
🔴نتیجه نظرنسجی آشنا/ فهرست "ایران سربلند" به سرلیستی قالیباف پیشتاز است.
🔴جبهه انقلاب به لیست واحد رسیدند ♦️سرانجام پس از دومین روز مذاکرات فشرده میان اصولگرایان، وحدت بر روی یک لیست واحد به سرلیستی محمدباقر قالیباف برای انتخابات مجلس حاصل شد. 🚩 اسامی فهرست نهایی جبهه انقلاب به این شرح است: محمدباقر قالیباف زهره الهیان فاطمه رهبر سمیه رفیعی فاطمه قاسم پور زهره لاجوردی بیژن نوباوه سیدرضا تقوی سیدمحمود نبویان مرتضی آقاتهرانی سیدمصطفی میرسلیم تقی‌پور رضوانی الیاس نادران سید محسن دهنوی سیدنظام الدین موسوی علی خضریان مالک شریعتی ایزدخواه مجتبی توانگر رضاخواه مهدی شریفیان احسان خاندوزی ابوالفضل عمویی احمد نادری اقبال شاکری محسن روح الامینی اکبری تالارپشتی محسن پیرهادی
🔴 اسامی و سوابق کاندیداهای نهایی لیست وحدت اصولگرایان در تهران 🔻 سوابق کاندیداهای نهایی لیست ۳۰ نفره اصولگرایان برای حوزه انتخابیه تهران 👇👇👇👇 https://tn.ai/2205894
‏رهبر انقلاب: ‏خود بنده وقتی این فهرستها را می آورند که رای دهم بعضی از آدمها را نمی شناسم اما اعتماد می کنم به اون کسانی که معرفی کردند.اگر دیدم آدمهای مؤمن،متدین و انقلابی هستند اعتماد می کنم و رای می دهم....این مدل خوبی است. ‏⁧⁩ ‏⁧
🔴 توییت تند یامین پور علیه جبهه پایداری: آقای محصولی! ‏به‌خاطر یک جمله که در حمایت از ⁧ قالیباف ⁩ گفتم، اسم بنده را از لیست وحدت خط زدید! فقط برای مقابله با انحصارطلبی و باندبازی شما انصراف نمی‌دهم.
🔴 مشارکت حداکثری در برابر فشارحداکثری 🔻 محمدجواد ظریف: 🔹امروز زمان این بحث است که به آمریکایی ها بگوییم سیاست فشار حداکثری شما شکست خورده است
🇮🇷🗳 برخی از فتاوای درباره احکام انتخابات ▫️1- آیا شرکت در جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب است و عدم شرکت حرام است؟ پاسخ) شرکت درانتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است. ▫️۲- آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟ پاسخ) واجب عینی است. ▫️۳- با توجه به این که زن جهت شرکت در انتخابات می‌بایست از منزل خارج شود آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد ؟ و اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد تکلیف زن چیست؟ پاسخ) شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست. ▫️۴- حکم رأی دادن سفید و بی‌نام چیست ؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق ، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیّر در انتخاب اصلح چطور؟ پاسخ) در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است. ▫️۵- در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد ، آیا فرد رأی دهنده ، در محضر خداوند متعال مسئول خواهد بود یا خیر ؟ پاسخ) اگر بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسؤول نخواهد بود. ▫️۶- در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، می‌بایست نواقص و عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، ‌ جایز است؟ ملاک چیست؟ پاسخ) در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد. ▫️۷ - با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از کاندیداها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد ؟ پاسخ) باید بر طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود. ▫️۸ - حکم شرکت یا عدم شرکت در انتخابات سایر کشورها چیست؟ آیا در این حکم فرقی بین کشور اسلامی و غیر اسلامی و انتخابات رسمی کشوری و انتخابات غیر رسمی کوچک وجود دارد یا خیر؟ اگر فرق دارد، حکم هر کدام چیست؟ پاسخ) به طور کلی شرکت در انتخاباتی که موجب جلوگیری از فساد و یا فساد بیشتر شده و یا شرکت نکردن موجب تضعیف اسلام و مسلمین شود، واجب است. ▪️پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری @basir8