⭕️ ماجراجویی قریبالوقوع آمریکا موجب خواهد شد حیات منحوس اسراییل زودتر از بیست پنج سال به پایان برسد.
نصرمن الله وفتح قریب
👤 محمدرضانقدی
🔴 دستور کار جدید رسانه هاي ضدانقلاب به بهانه اتفاقات اخير در چند زندان كشور
✔️تمركز ويژه روي اخبار مربوط به آشوب در چند زندان کشور طی روزهاي اخیر در دستور کار جدید رسانه های لندنی و سعودی براي حمله به جمهوري اسلامي ايران قرارگرفته است.
🔹ماشین جنگ روانی این رسانهها در حالی در رویکردي کاملا هماهنگ با خبرسازي، شايعه پراكني و بزرگنمايي در تلاش برای تبدیل این موضوع به یک موج اجتماعی ـ امنیتی و بحران حقوق بشري علیه کشورمان است که ایران اولین کشوری بود که با تدبیر به موقع دستگاه قضا به موضوع زندانیان در شرایط کرونا توجه کرد و در يك اقدام بي نظير در دنيا نزديك به ١٠٠ هزار زنداني را به مرخصی فرستاد.
🔹از سوي ديگر شورش زندانیان به بهانه شيوع كرونا، ابتدا از کشورهای اروپایی و آمریکا آغاز شد و هر روز يك شهر يا كشور را درگیر کرد، اما هیچگاه این کشورها مورد مواخذه و زیر فشار رسانههای غربی قرار نگرفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صف باورنکردنی آمریکایی ها برای دریافت غذا❗️
👆یک خبرنگار آمریکایی با انتشار ویدئویی از صفهای طولانی خودروها در جاده منتهی به شهر پیتسبرگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا در صفحه خود در توییتر نوشت: این خودروها برای دریافت غذای رایگان از یک خیریه صف کشیدهاند؛ کرونا باعث تعطیلی بسیاری از مشاغل شده و این افراد درآمدی برای تهیه غذا ندارند.
🔴 #تحلیلl خروج امریڪا از برخی از پایگاه های خود در عراق نشانه چیست؟
🔻 این ڪه آمریڪایی ها به حق حاڪمیت عراقی ها احترام بگذارند و خروج خود را در دستور ڪار قرار دهند، یڪ امر واقعی نیست. خروج آمریڪایی ها از برخی پایگاه ها نشانه تقویت سیستم تدافعی آمریڪایی ها برای در امان ماندن از حملات مقاومت عراق است.
🔹 تحرڪات نظامی امریڪا علیه مقاومت عراق در آینده نزدیڪ امری بدیهی است چرا ڪه آمریڪایی ها با پذیرش خروج خود از عراق ، بسیاری از منافع خود را به خطر خواهند انداخت. البته نباید تصور ڪرد آمریڪایی ها به حملات مقطعی به محور مقاومت و فقط در عراق می اندیشند، بلڪه اسرائیل و ترڪیه و عربستان می توانند بخشی از ائتلاف آمریڪایی ها برای آغاز حملات گسترده علیه مقاومت در منطقه باشند.
🔹 به نظر می رسد نقش ایران برای حمایت همه جانبه از محور مقاومت مردمی در منطقه در برابر تهاجمات احتمالی ائتلاف آمریڪایی ها، بسیار حیاتی خواهد بود. نباید تصور ڪرد تهاجمات ِآتی مقطعی و زودگذر است، بلڪه تعیین ڪننده خروج یا بقاء آمریڪایی ها در منطقه است.
🔹 بیماری ڪرونا شاید نقش حفاظتی در استراتژی تهاجمات امریڪایی ها محسوب شده است و از نظر امریڪایی ها این بیماری توان ایران را برای دفاع از نیروهای مقاومت را به شدت ڪاهش داده است.
🖌 #دکتر_سمیرا_دهقانی
🔴 #مرغ_همسایه l حیف ڪه ترامپ گفت‼️
«اگر میزان مرگ و میر مبتلایان به کرونا در آمریکا کمتر از ۱۰۰ هزار نفر شود بسیار خوب اقدام شده است»
🔺 کاش این جملات را حسن روحانی یا یک مقام ایرانی دیگر گفته بود تا ما در شبکههای اجتماعی و رسانهها تکهتکهاش میکردیم، برایش جوک میساختیم، متهماش میکردیم به قتل عام، میگفتیم خودش توی برج عاج نشسته و جان هزاران نفر برایش اهمیتی ندارد، بعد احساس میکردیم چه چریک سلحشوری هستیم. ولی حیف ترامپ گفت!
🔹میدانم که جمعیت آمریکا چهار برابر بیشتر از ایران است، به نسبت به ما کشور بسیار پهناورتری است و احتمال ابتلای افراد به ویروس بیشتر، میدانم که جان هر انسان ارزشمند است و چه ترامپ باشد و چه روحانی این جمله آزاردهنده است. میدانم یک جمله برای مقایسه کارآمدی یا عدم کارایی دو سیستم حاکمیتی کفایت نمیکند ؛ اشتباه نکنید. قصدم انکار تواناییها، سطح رفاه، آزادیهای مدنی و پیشرفتهای اقتصادی و اجتماعی آمریکا نیست. سالها بزرگان انکار کردند و فایده نداشت.
🔹کاش این حرفها را یک مقام ایرانی زده بود تا او را توی چرخ گوشت نقدهای مکرر میانداختیم. حیف که رئیسجمهور پیشرفتهترین کشور دنیا زده است که «تحریم» نیست و همیشه به امکانات و ثروتش در زمین و هوا و حتی فضا مینازد.
🔹اما فقط تصور کنید این حرف را یک مقام ایرانی زده بود. چه غوغایی به پا میکردیم. ولی حیف ترامپ گفت!
🖌 #احسان_محمدی
🔴هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا
🔹آیا ویروس کرونا به عنوان یک پیشران، تغییر در هندسه و نظم جهانی را پُرشتاب میسازد؟ اگر چنین است، چه تصویری از هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا میتوان ترسیم کرد؟
🔹رهبر معظم انقلاب در ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ فرمودند: «وضعیتی که امروز در دنیا است یک وضعیت تحول است. اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است.» در ادامه رهبر انقلاب به چهار نشانه برای تغییر در هندسه جهانی، شامل بیداری اسلامی، شکست برنامه آمریکا برای تسلط بر منطقه غرب آسیا، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجههی آمریکا، اشاره فرمودند. چهار نشانه مورد اشاره رهبر انقلاب را باید به مثابه چهار روند در نظر بگیریم و سیر آنها را قبل و بعد از کرونا بررسی کنیم. قطعا روند هویت خواهی دینی و اتکای به اسلام فزآینده شده است و تبلور آن را در گسترش بیداری اسلامی و موفقیتهای محور مقاومت در منطقه به وضوح میتوان مشاهده کرد. برنامه ریزی سه لایهی آمریکا شامل طرح خاورمیانه بزگ، خاورمیانه جدید و جنگ نیابتی برای تسلط بر منطقه غرب آسیا کاملا شکست خورده است و آمریکا در آستانهی اخراج از منطقه قرار گرفته است. روند ابهامات در آینده سیاسی، فلسفه و جهانبینی تمدن غربی به قدری فزآینده شده که مقامات و نظریه پردازان غربی نیز به آن اذعان دارند. پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، "دونالد تاسک" رئیس لهستانی شورای اروپایی گفت : «خروج بریتانیا می تواند آغاز ویرانی نه تنها برای اتحادیه اروپا بلکه برای کل تمدن سیاسی غربی باشد.» درباره روند چهارم، افول وجههی جهانی امریکا در زمان اوباما و به ویژه در دورهی ترامپ، کاملا پُرشتاب و مشهود شده است. آمریکا توانایی مدیریت بر پروندههای بزرگ را از دست داده است.
🔹با این شرایط در پسا کرونا، توجه به معنویت، دین اسلام و آموزههای اسلامی بسیار شتابنده خواهد شد. آمریکا در پسا کرونا، همانند اسلاف انگلیسی خود که بعد از جنگ جهانی دوم مجبور به ترک منطقه شدند، ناگزیر به خروج از غرب آسیا خواهد شد. چنانچه آمریکا اشتباه دیگری در عراق یا منطقه مرتکب شود، روند اخراج خود را سرعت خواهد بخشید. کرونا و مشکلات اقتصادی و روانی ناشی از این ویروس، از یک سو "درونگرایی و ملی گرایی" و از سوی دیگر "استقلال طلبیِ فروملی" را بر اروپا مسلط خواهد خواهد کرد. در پسا کرونا، هویت و موجودیت اروپایی در لبهی پرتگاه فروپاشی قرار خواهد گرفت. کرونا آمریکا را دچار شدیدترین بحرانهایِ اجتماعی، اقتصادی، سیاسی خواهد کرد. واشنگتن در پسا کرونا مجبور به درون گرایی و بحران زدایی خواهد شد. امواج درون گرایی در دو سوی آتلانیک به هم افزایی خواهند رسید و گسلهای استقلال طلبی حداقل در شانزده ایالت آمریکا فعال خواهد شد. بنابراین کرونا جهان را به قسمت تند پیچ تغییر رهنمون کرده است. از این رو در پسا کرونا، جهان به مرحله خروج از پیچ تغییر در هندسه و نظم جهانی خواهد رسید. از منظر سنن و قواعد الهی نیز این تغییر، محتوم به نظر میرسد انشاءالله.
🖌 دکتر رضا سراج
⏬یادداشت هادی محمدی/ کنش و واکنشهای استراتژیک در منطقه
🔴ماجراجویی در عراق با واکنش فلجکننده در نقطهای دیگر همراه خواهد بود/ آمریکا جزایر یمن را جایگزین خلیج فارس میکند! / پیامی که از یمن برای ترامپ ارسال شد
🔵آمریکاییها به خوبی از شعاع عملیاتی موشکها و پهپادهای یمنی با هدف قراردادن ریاض مطلع هستند ومیدانند پایگاههای آمریکایی در سقطره و دیگر جزایر یمن در شعاع محدودتری قرار دارند
📎 hamandishi.ir/news/411295/
تعلیق حسابهای توئیتر Khamenei.ir به رغم ادعای توئیتر
شب گذشته شرکت توئیتر در اقدامی بدون دلیل، تمامی حسابهای مربوط به سایت Khamenei.ir در زبانهای مختلف را مسدود کرد و پس از گذشت دقایقی، برخی از این حسابها رفع تعلیق شدند.
برخی رسانه ها اعلام کردند شرکت توئیتر در بیانیه ای از مسدودسازی اشتباهی این حسابها سخن به میان آورده و به همین خاطر، بلافلاصله این حسابها را بازگشایی کرده است.
این درحالی است که برخلاف ادعای توئیتر حسابهای عربی، فرانسه، اردو و حساب مربوط به انتشار ویدیوهای Khamenei.ir به آدرسهای اکانتهای @ar_khamenei @Khamenei_fra @ur_khamenei و @khamenei_video همچنان در تعلیق هستند.
به علاوه، توئیتر تعداد دنبال کنندگان حساب انگلیسی رهبر انقلاب را از 730 هزار مخاطب در حین انسداد، به 480 هزار مخاطب بعد از بازگشایی کاهش داده بدین معنی که بیش از 250 هزار دنبال کننده این حساب را از بین برده است.
نماینده ای در #پایتخت۶ به نمایش گذاشته شده که از دست راننده کلافه است راننده مرتب دستش می اندازد،جلوی پلیس با قاشقی که پشت فرمان باهاش غذا خورده!به سینه اش میزند.نمایند نه عرضه دارد راننده را عوض کند و نه توان دارد رفتارش را اصلاح کند.احساس می کنید منگل است.واقعا نمایندگان ما اینجوی اند؟
🔴 #تحلیلl فیگور تهاجمی ترامپ در عراق
🔹 در روزهای اخیر آمریکاییها بر حجم تحرکات نظامی، امنیتی، سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادیشان در عراق و انتقال حجم سنگینی از تجهیزات و نیروهای انسانی از پایگاههای بسمایه، القائم، القیاره و التاجی به پایگاه هوایی عینالاسد و پایگاه حریر در کرکوک افزودهاند.
🔻 باید توجه نمود که این تحرکات همزمان با سه رویداد مهم منطقهای و بینالمللی، در حال انجام در عراق است:
1⃣ مطرح بودن بحث نخستوزیری عدنانالزرفی که اتفاقاً دارای شخصیتی متمایل به آمریکاست.
2⃣ گسترش ویروس کرونا که این پدیده تا حدود زیادی توان و تلاش دولتها را در سایر حوزهها تضعیف نموده و بخش عمدهای از تلاش داخلی و خارجی را بر روی مهار این بیماری واگیر متمرکز نموده است.
3⃣ تحولات داخلی در عراق و حملات پی در پی راکتی در هفتههای گذشته به برخی پایگاههای نظامی آمریکا از جمله پایگاه التاجی.
🔹به زعم نگارنده تحرکات اخیر آمریکا در عراق یک فیگور تهاجمی همراه با یک پیوست عملیات روانی و رسانهای گسترده است که عمدتاً با هدف تغییر روند تحولات سیاسی عراق به نفع آمریکا، از طریق به کرسی نشاندن عدنانالزرفی به نخستوزیری است.
🔹 اینکه گفته میشود آمریکا در صدد انجام حملات هوایی و زمینی سنگین در عراق است، در تعارض با ظرفیتهای خاورمیانه و اقتضائات کنونی داخل آمریکا و واقعیات جاری عراق است؛ ضمن اینکه حمله به عراق با پاسخ محکم حشدالشعبی و سایر گروههای مقاومت که از قدرت میدانی و لجستیکی بسیار بالایی برخوردارند، مواجه خواهد شد که این وضعیت میتواند به آغاز درگیریهای گسترده آن هم در منطقهای که آمریکا از موضع ضعف در آن برخوردار است، بینجامد.
🖌 #حمید_خوش_آیند