🔴 #چوپان_دروغگو| انبار موشک، ضایعات آهن زائید‼️
🔻 نتانیاهو دیشب در سخنرانی مجازی سازمان ملل با نشان دادن برخی تصاویر مدعی شد که حزبالله صاحب یک کارخانه موشکی است که ممکن است منفجر شود. او از ساکنان مناطق اطراف کارخانه مورد ادعای خود خواست به این موضوع اعتراض کنند!
🔻 بلافاصله پس از این ادعا سیدحسن نصرالله از همه رسانه ها خواست تا به محل مذکور رفته و دروغ نتانیاهو را بر ملا کنند
🔹با حضور رسانهها داستان جعلی تورقوزآباد ایران تکرار شد و مشخص شد مکانی که نتانیاهو ادعا کرده در آن موشک ساخته میشود انبار ضایعات آهن است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خفه می شوی؟‼️
خیلی سخت است چیزی را به این دلقک حالی کنی!
🔹️ اولین مناظره ترامپ و بایدن برگزار شد در حالی که در جریان مناظره دونالد ترامپ، به طور متناوب صحبت های جو بایدن رقیب دموکرات خود را قطع می کرد، بایدن خطاب به او گفت: آیا خفه می شوی مرد؟ بایدن سپس به طور کنایه آمیزی گفت تو مدام وراجی می کنی.
🔹همه میدانند ترامپ دروغگو است. مردم، آیا شما میدانید این دلقک دارد چه میگوید؟ .... خیلی سخت است چیزی را به این دلقک حالی کنی!
#افول_آمریکا
#تا_انتخابات
🔴 #تحلیل| چالش های اصلاح طلبان و داستان تکراری فرار به جلو
🔻 اصلاحطلبان به واسطه چسبندگی بسیار زیادی که به روحانی داشتند پس از بروز ناکامیهای دولت دوازدهم طبیعتا دچار چالشهای سیاسی و اجتماعی شده و ریزش بدنه قابلتوجهی را تجربه کردند
🔹 ناظران و کنشگران سیاسی به خوبی میدانند که حتی اگر اصلاحطلبان بنای حضور تام و تمام در انتخابات را داشته باشند به دلیل موانعی که پیشرو دارند امکان نقشآفرینی موثر و توأم با موفقیت برای آنها به سادگی فراهم نخواهد شد و به همین علت برخی از چهره های رادیکال اصلاحات و برخی جوانان احساسی این جریان با علم به شکست در انتخابات ۱۴۰۰ ، با فرار به جلو به بهانه های مضحک و تکراری گزینه ی نخ نمای تحریم انتخابات را مطرح خواهند کرد.
1⃣ اولین مساله، چالش عملکرد روحانی و کاهش محبوبیت بیسابقه دولت در جامعه است.
2⃣ چالش دوم اصلاحطلبان چالش درونتشکیلاتی است. دعوا و درگیری بر سر سازوکارهای فعالیت سیاسی و انتخاباتی مانند شورای عالی اصلاحطلبان آنقدر جدی است که باعث شده رئیس و نایبرئیس آن هر دو استعفا کنند و هنوز هم هیچ سازوکاری جایگزین آن نشده است
3⃣ چالش و مانع سوم مساله رهبری و لیدری جریان اصلاحطلب است. تا پیش از انتخابات گذشته محمد خاتمی تصمیمگیر نهایی و بیچون و چرای این جریان بود و برای مثال میتوانست محمدرضا عارف را وادار به کنارهگیری از انتخابات کند. اما پس از انتقادهایی که به عملکرد او در انتخاباتهای گذشته شد جایگاه وی حالا تضعیف شده است و با مانورهایی که محمد موسویخوئینیها میدهد یا تحرکاتی که موسویلاری داشته به نظر میرسد تغییراتی در این زمینه در حال وقوع است.
4⃣ چهارمین و آخرین موضوع مساله گفتمانی عدالت و مبارزه با فساد و تبعیض از مطالبات عمومی جامعه است که حرفی برای گفتن ندارند.
💠 پاسخ به اعتماد
🔻بعد از فرازونشیبهای زیاد و یک وقفه طولانی پنج ماهه که وزارتخانه مهم صنعت، معدن و تجارت که در خط مقدم جنگ اقتصادی است با سرپرست اداره میشد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۵ رأی موافق، ۸۰ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع به «علیرضا رزمحسینی» گزینه پیشنهادی این وزارتخانه رأی اعتماد دادند.
🔹نکات تحلیلی: ۱ ـ وزارت صمت که سه حوزه مهم اقتصادی صنعت، معدن و تجارت ایران را شامل میشود به نوعی بیشترین سهم اقتصادی کشور را داراست. این وزارتخانه تعامل گستردهای با سایر بخشهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران دارد و میتواند یکی از مؤثرترین پیشرانهای اقتصادی کشور باشد. ۲ ـ برنامهها و سیاستهای درست وزارت صمت میتواند علاوه بر رضایتمندی مردم، ساماندهی معیشت جامعه، تصویر روشنی از وضعیت و توان آینده اقتصادی ایران به نمایش بگذارد و فراتر از آن میتواند اقتدار و کارآمدی کشور را برای دستیابی به امنیت، عدالت، رفاه، آزادی، استقلال و عزت ملی تقویت کند. ۳ ـ ارتباط گسترده این وزارتخانه با بخشهای مختلف مانند حوزه پولی و بانکی، بورس، تولید، توزیع، اشتغال، واردات، صادرات، ارتباط بین مصرفکننده و تولیدکننده میزان اثرگذاری و اثرپذیری از این بخشها نشانگر اهمیت بالای وزارت صمت است.
🔺نکات راهبردی: از آنجا که وزیر محترم فردی با تجربه و توانمند است، در ابتدا باید وضعیت آشفته بازار را کنترل کند. پس از مهار آشفتگی بازار، سامانههای نظارت بر کالا را فعال کند تا ضمن شکستن انحصار در بخشهای مختلف صنعت، معدن و تجارت، عدالت در توزیع کالاهای اساسی را سرلوحه اقدامات فوری قرار دهد. از سویی دیگر چند اقدام اساسی همچون حل مشکلات واحدهای بحران زده، احیا و فعالسازی معادن کوچک، تنظیم بازار فولاد، فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و تجاری در سفارتخانههای خارج از کشور، توسعه صادرات و مبادلات مرزی، زنجیره تأمین کالا، نظارت و حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، جلوگیری از فساد اداری و توجه ویژه به صنعت خودرو میبایست در دستور کار وزیر جدید باشد. مضاف بر اینها استفاده از نیروهای جوان، انقلابی، متخصص و وفادار به نظام و انقلاب که دارای روحیه جهادی باشند، اگر در صدر برنامههای وزیر جدید باشد، موفقیت او دوچندان خواهد شد.
⭕️ جریان تحریف سعی داره فقط شخص روحانی را عامل ناکارامدی معرفی و شدیدا رو این موضوع کار میکنه نباید ازیاد ببریم کابینه روحانی همان کابینهایست که میرحسین موسوی میخواست سال ۸۸ تشکیل بده،اونجا پیروز نشدند وکشور رابهآشوب کشیدند،سال۹۲پیروز شدند وکشور را به قهقرا بردند. .... بر تکرارچیان
🌐 تحولات عراق پس از تعطیلی سفارت آمریکا به کدام سمت می رود ؟
🔸️آمریکا اعلام کرده سفارتش را در عراق تعطیل خواهد کرد. برای درک بهتر ابعاد این رویداد ، باید بدانیم که سفارت آمریکا در عراق ، از لحاظ ابعاد و تعداد کارکنان در دنیا بی نظیر بوده و چند هزار مامور آمریکایی در آنجا مشغول به فعالیت هستند.
🔸️با ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس ، عملیات ها علیه نیروهای آمریکایی شدتی بی سابقه گرفت .
🔸️آمریکا برای ممانعت از این حملات چند اقدام انجام داد ؛
1️⃣ بمباران مراکز حشدالشعبی در چند نوبت که اثر خاصی نداشت و حملات ادامه پیدا کرد .
2️⃣ خروج نیروهای نظامی از پایگاه های آسیب پذیر مجاور شهرها مثل التاجی و انتقال به ۲ پادگان بزرگ عین الاسد در استان الانبار و حریر در اربیل .
3️⃣ استقرار پدافند ضدراکتی سی رام در اطراف سفارت برای محافظت کارکنان در برابر راکت که اثرمحافظتی دلخواه را نداشت .
4️⃣ فشار به نخست وزیر و نیروهای تحت امرش برای دستگیری عاملان حملات که با واکنش جدی حشدالشعبی در واقعه ۲۵ ژوئن ، این ترفند نیز راه به جایی نبرد.
🔸️در نهایت پس از ناکامی در تلاش های فوق الذکر ، سران واشنگتن تصمیم گرفته اند تا با تعطیلی سفارتشان در بغداد و متعاقب آن اعمال تحریم اقتصادی و سیاسی بر عراق ، دولت کاظمی را برای ایستادگی در برابر مقاومت در جهت متوقف کردن حملاتشان ، تحت فشار قرار دهند.
🔸️خاصه آن که تعرضات علیه نیروهای آمریکایی در عراق ، روز به روز کیفیت و کمیت بیشتری پیدا کرده و حتی اخیرا ادعا شده که به زودی موج حملات از طریق پهپاد نیز به آن افزوده خواهد شد.
🔸️برخی معتقدند آمریکا عراق را به راحتی از دست نخواهد داد و با تعطیلی سفارتش به دنبال ورود به فاز نظامی علیه مقاومت است.
🔸️لکن نگارنده نظری متفاوت دارد؛ در صحت این نکته شکی نیست که حضور نظامی در عراق برای آمریکا بسیار راهبردی ست، اما ایالات متحده به علل مختلف توان ورود به فاز نظامی علیه مقاومت در این کشور را ندارد ، زیرا :
🔸️اول ، مصوبه رسمی پارلمان برای خروج نیروهای نظامی آمریکایی همچنان معتبر است .
🔸️دوم ، نیروهای مقاومت عراق از لحاظ تکثر بسیار گسترده و به لحاظ جغرافیایی فراگیر هستند .
🔸️سوم ، شبه نظامیان ضدآمریکایی ، قابل تفکیک و تمایز از مردم عراق نیستند و محل تجمع یا پادگان خاصی ندارند که فی المثل با بمباران هوایی بشود سرکوبشان کرد؛ خاصه این که قبلا این راهکار را آمریکایی ها تجربه کرده و نتیجه مطلوب نگرفته اند .
🔸️چهارم ، بمباران هوایی بدون ورود نیروهای زمینی در جهت پاکسازی ، اثر مثبت نخواهد داشت و آمریکا دیگر توان و قابلیت درگیری زمینی در عراق را ندارد.
🔸️پنجم ، در آستانه انتخابات آمریکا و با ملاحظه به حساسیت آن، ترامپ وارد یک ماجراجویی نخواهد شد که از نتیجه آن صددرصد مطمئن نیست .
🔸️فلذا معتقدم تمام امید آمریکا به اثرگذاری فشارهای سیاسی و اقتصادی روی مسئولان دولتی ، رهبران سیاسی و مردم عادی است تا بلکه آنان با فشار به جریان های نزدیک به مقاومت، هزینه انجام عملیات را برای آنها بالا ببرند.
🔸️آمریکا در بد مخمصه ای گرفتار شده ؛ از طرفی تاب تحمل راکت پراکنی و عملیات هر روزه علیه کارکنان و نظامیانش را ندارد و از سویی با تمام قدرتمندی و پرستیژی که برای خود قائل بوده ، نمی تواند مانع از این حملات شود.
🔸️اما تعطیلی سفارت خبر بدی برای الکاظمی و معترضان است زیرا تاکنون هدایت سازمان های مردم نهاد ، معترضان و جوکرها توسط کارکنان دیپلماتیک آمریکا انجام میشد و در واقع یک سرمایه اجتماعی برای کاظمی ایجاد شده بود که قصد داشت با تشکیل یک حزب جدید ، شهروندان ناراضی از شرایط را برای بهره برداری در انتخابات سال آینده سازماندهی نماید که با بسته شدن مرکز مورد اشاره، دیگر قابلیت انجام آن را نخواهد داشت.
🔸️نکته مهمتر بعدی آنست که اگر تعطیلی سفارت تداوم یابد ، توان دیپلماتیک آمریکا برای تاثیر گذاری در شطرنج سیاسی عراق و همچنین انتخابات بسیار مهم آتی شدیدا تضعیف خواهد شد ، چرا که دیگر دیپلماتی در بغداد حضور ندارد که از قِبَل رایزنی بتواند منافع ایالات متحده را تعقیب کند.
🔸️به هر حال همسایه غربی ایران روزهای سرنوشت ساز و عجیبی را سپری می کند که برای پیش بینی عاقبت آن باید مدتی صبر پیشه نمود.
✍ تقوی نیا
🔴 #تحلیل| نشانههای شکست آمریکا در غرب آسیا
🔻 واشنگتن از سال ۲۰۰۰ تاکنون حدود ۸ تریلیون دلار در غرب آسیا هزینه کرده است.
🔹انرژی و نقش مهم این منطقه در امنیت جهانی مهمترین عوامل بقای آمریکا در این منطقه هستند.
🔹با وجود افزایش هزینههای نظامی و تلفات ۶ هزار نظامی آمریکایی تنها در دو جنگ عراق و افغانستان، همچنان شاهد وعدههای پوچ واشینگتن برای خروج نظامیان این کشور از غرب آسیا هستیم.
🔹بررسی تحولات منطقه حاکیست که آمریکا نه تنها به اهداف خود دست نیافته بلکه در اغلب موارد به ناکارآمدی سیاستهایش در منطقه اذعان کرده است.
🔹مصوبه پارلمان عراق درباره خروج نظامی آمریکا، امضای توافقنامه صلح با طالبان پس از ۱۸ سال جنگ و اظهارات «جیمز جفری» نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه مبنی بر اینکه واشینگتن به دنبال عزل اسد از قدرت نیست از مهمترین نشانههای این شکستها است.
🖌 #سرخط :
🔹رصد اخبار حکایت دارد که آمریکا همچنان قصد ترک منطقه را ندارد، گرچه تحلیل تحولات نشان میدهد که بزودی با سرنوشتی مشابه بریتانیا مجبور به ترک منطقه خواهد شد.
#افول_آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارامد‼️
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
✔️ بخش_اول #ادامه_دارد
#ولایت_فقیه
💠 پرسمان
👌 سوال دوم؛
🔹 چرا آقای روحانی اقتصاد و بورس را به امان خدا رها کرده است؟ آیا قصد راه انداختن شورش عمومی دارد؟
👈 پاسخ
🔻مشکلات اقتصادی جامعه دلایل متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:
یکم) در دهه های گذشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای استقلال عمل در ابعاد مختلف صورت گرفت مانند استقلال سیاسی یا خودکفایی در تامین تجهیزات دفاعی و ...، اما در حوزه اقتصادی علی رغم فعالیتهای زیاد در حوزه زیرساخت های اقتصادی مانند احداث جاده ها، سدها، نیروگاهها و ...، در حوزه خودکفایی منابع درآمدی، این تلاشها در تراز حوزههای پیشگفته نبوده و هر بار دشمن از حربه تحریم استفاده می کند، ما دچار مشکل میشویم.
🔸دوم) جریان نفوذ در بخشهای مختلف فعالیت میکند که یکی از مهمترین آنها بخش اقتصادی است. البته به نظر میرسد نفوذ آنها در لایههای تصمیم سازی است تا تصمیم گیری.
🔹 سوم) متاسفانه سودجویانی که در بخش خصوصی و تا حدی در بخش دولتی وجود دارند کم نیستند، اینها بیشتر از آنکه به دنبال ضربه زدن به کشور و ملت باشند، صرفا به منافع خود فکر می کنند، که البته نتیجه عمل آنها با جریان نفوذی که به دنبال ضربه زدن به کشور است فرقی ندارد.
🔺 چهارم) ضعف نظارت دولت بر بازار و بورس ناشی از ضعف تدبیر و کم تحرکی آنهاست نه از سر خیانت یا راه اندازی شورش در جامعه.
بیان چنین تحلیل و موضعی الزامات خطرناکی به دنبال خواهد داشت که علاوه بر غلط بودن، امید به حل مشکلات را کاهش داده و آشوب و بی ثباتی را جایگزین مطالبه گری صحیح از دولت خواهد نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا رهبر انقلاب جامعه را اصلاح نمیکند؟؟
🔰 #حجت_الاسلام_ماندگاری
🔴 وقوع انفجارهای شدید و پیاپی در پایگاه نظامی الحریر ارتش امریکا در اطراف شهر اربیل در شمال عراق
▪️خبرها از اصابت دست کم سه راکت به این پایگاه حکایت دارد.
▪️چند فروند بالگرد نظامی آمریکایی برای انتقال مجروحان از پایگاه الحریر به بیمارستانهای اربیل و... به اسمان بلند شدند.
فرار از پذیرش تقصیر
رسانه اصلاحطلب «عصر ایران»، نوشت: «اینکه روحانی از مردم میخواهد لعن و نفرین خود را نثار آمریکا کنند نه دولت او، یعنی به مرحله درماندگی رسیده و میداند که مردم از او و دولتش ناامیدند؛ دولتی که حالا تبدیل به نماد ناامیدی شده است. روحانی منتظر پایان دوران تلخ ریاستجمهوریاش است. شاید اگر امروز خبرنگاری از رئیسجمهور بپرسد اگر به ۴ سال گذشته برگردید چه کاری را انجام نمیدادید، پاسخ بشنود که در انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم ثبت نام نمیکردم.» استراتژی فرار اصلاحطلبان از پذیرش تقصیر خود در حمایت از روحانی به وسیله انتقادات صریح از عملکرد او هر روز در رسانههایشان به نحوی در حال تکرار است.
🔴 #سرخط_تحلیلے | جمهوری اسلامی ایران در کجای مناقشه قرهباغ ایستاده است؟
🔻 مرزبندیهای مصنوعی که در دوره شوروی به وجود آمد، یکی از مهمترین دلایل بروز مناقشه بر سر قرهباغ است. در آن دوره قرهباغ آذرینشین بود ولی تقسیمات قومی شوروی منجر به ایجاد مرزبندیهای مصنوعی شد و قرهباغ را تحت حاکمیت ارمنستان قرار داد.
🔹حال آذریها تأکید دارند که این منطقه بر اساس پیشینه تاریخی باید زیر حاکمیت باکو قرار گیرد و ارمنیها نیز با تأکید بر تغییرات جمعیتی آن را در حاکمیت ارمنستان یا دست کم خودمختار میدانند.
🔹این درگیری با وجود خط و نشانهای مقامات دو طرف احتمالاً به طول نخواهد انجامید چون طرفین به دلایل مختلف کشش تداوم نبرد طولانی مدت را ندارند. در میان بازیگران خارجی ذینفع هم، به جز ترکیه و رژیم صهیونیستی، دیگران مانند آمریکا، اروپا و روسیه تمایلی به تداوم بحران ندارند.
🔹مواضع جمهوری اسلامی در خصوص ضرورت رعایت و به رسمیت شناختن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان بسیار روشن است و دولت جمهوری اسلامی ایران تاکنون بارها بر این حق مشروع در چارچوب حقوق بینالملل و قطعنامههای سازمان ملل تاکید کرده است و بر این باور است که اختلاف دو کشور فقط راه حل صلحآمیز دارد و حاضر است در این مسیر کمک کند.
📌آغاز کنترل شبکههای اجتماعی در ترکیه
🔹دولت ترکیه اعلام کرد، از امروز پنجشنبه اول اکتبر، قانون نظارت بر شبکههای اجتماعی که چندماه پیش در پارلمان این کشور تصویب شدهبود را اجرایی میکند.
🔸براساس این قانون که در ماه ژوئیه به تصویب پارلمان ترکیه رسید، شبکههای اجتماعی با بیش از یک میلیون کاربر فعال روزانه در ترکیه باید در این کشور دفتر نمایندگی تاسیس کنند و دستورات دادگاههای ترکیه درباره حذف «پیامهای غیرقانونی» را حداکثر ۴۸ ساعت پس از صدور حکم اجرا کنند.
🔸بهعلاوه شبکههای اجتماعی پرطرفدار نظیر فیس بوک و توییتر باید دادههای کاربران در ترکیه را ضبط و در صورت درخواست به مقامهای دولت تحویل دهند. /یورونیوز
✅چرا جنگ قرهباغ پایانی ندارد؟
🔻قرهباغ همچنان یکی از کانونهای مهم بحران در منطقه قفقاز است. درگیریهای روزهای اخیر در قرهباغ سومین درگیری مهم از زمان توافقنامه آتشبس بیشکک در سال ۱۳۷۳ تاکنون است. درگیریهای فروردین ۱۳۹۵ و تیر ۱۳۹۹ دو درگیری شدید دیگر در این زمینه است.
🔸یکی از علل مهمی که در کنار سایر علل داخلی، منطقهای و بینالمللی باعث میشود هر از چند گاهی شاهد تبادل آتش در این منطقه باشیم دقیقاً در توافقنامه آتشبس بیشکک نهفته است. همچنان که از نامش پیداست چیزی که به جنگ چند ساله ارمنستان و آذربایجان از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۳ پایان داد نه پیمان صلح بلکه توافق آتشبس بوده است که بیش از ۲۶ سال قرهباغ را در حالت نه صلح و نه جنگ نگه داشته است.
🔺در روابط بینالملل شرایطی که بر قرهباغ حاکم است را نبرد منجمد مینامند، به این معنا که یک درگیری مسلحانه فعال به پایان رسیده اما هیچ چهارچوب سیاسی یا حقوقی و یا قراردادی که دارای ضمانت اجرایی قوی باشد، درگیری و جنگ و اشغالگری را برطرف نکرده است. تجربه تاریخ رپابط بینالملل چند قرن اخیر نشان داده است مناطق و موضوعاتی هم که وضعیت نبرد منجمد بر آنها حاکم باشد، همواره از استعداد بالایی برای شعلهور شدن زبانههای جنگ و خشونت برخوردار بوده است.
🔴چند واقعیت از رژیم ضداسلامی باکو ...
۱- جمهوری باکو با رژیم اسرائیل پیمان امنیتی و نظامی دارد و پایگاه پهپادی در اختیار این رژیم قرار داده است.
۲‐ در این جمهوری رعایت حجاب در مدارس، دانشگاه ها و اماکن دولتی ممنوع است و بسیاری از دختران مسلمان بابت رعایت حجاب اخراج می شوند و برخی معترضان به این سیاست همچون حاج علی اکرام علی اف ۱۵ سال به زندان رفت و بر اثر سختی های سیاهچال درگذشت و حاج محسن صمداف نیز هنوز در بند است.
۳- در جمهوری باکو مسلمانان حق راه اندازی دسته های مذهبی در ماه محرم را ندارند و با متخلفین از این دستور به شدت برخورد می شود.
۴- در این کشور بسیاری از مساجد مورد احترام اکثریت شیعه این کشور تخریب شده اند که آخرین مورد آن مسجد فاطمه زهرا (س) در منطقه "ینی گونشلی" بود.
۵- در آذربایجان همجنسگرایان آزادند که راهپیمایی و تظاهرات انجام دهند و حتی ازدواج کنند و دولت الهام علی اف از آنان پشتیبانی می کند ( اقدام مزبور خشم هزاران نفر از مردم تبریز را برانگیخت و دست به تظاهرات مقابل کنسولگری آذربایجان زدند ) . این در حالی ست که برپایی دسته های عزاداری امام سوم شیعیان در خیابان ها به شدت منع میشود.
۶- در آذربایجان پخش اذان و قرآن از مساجد ممنوع است و اگر رعایت نشود اقدامی ضدامنیتی تلقی می گردد.
۷- در آذربایجان خواندن نماز در اماکن عمومی و دولتی ممنوع است و مجازات سنگین در پی دارد( چند فرمانده ارشد ارتش، به همین علت اخراج شدند ).
۸- در این کشور زنان موظفند در گذرنامه و سایر اسناد هویتی، از عکس بدون حجاب استفاده کنند
🔴 #لبنان | پوشش فضاحت اطلاعاتی نتانیاهو با جنگ ادراکی‼️
🔻 نتانیاهو در سخنرانی اینترنتی امسال خود از تریبون سازمان ملل، به اصطلاح اقدام به افشاگری در مورد حزب الله کرد و با نشان دادن نقشه ای از بیروت اعلام کرد که حزب الله در منطقه جناح بیروت و در کنار یک شرکت توزیع گاز مایع اقدام به انبار کردن موشک نموده و جان اهالی آن منطقه و بیروت را در معرض خطر قرار داده است.
🔹 حزب الله هم بلافاصله از رسانه ها درخواست کرد که در محل مذکور حضور پیدا کنند تا حقیقت دروغ آشکار نتانیاهو بر همگان روشن گردد. با حضور خبرنگاران عیان شد که مکان مذکور محل دپو آهن آلات قراضه و یک کارگاه آهنگری برای ساخت در و پنجره های آهنی می باشد.
🔹 این افتضاح اطلاعاتی ضربه ای قوی به ادعاهای دستگاه های اطلاعاتی اسرائیلی وارد نمود، به نحوی که همه رسانه های اسرائیل روز بعد از آن به این افتضاح اطلاعاتی اعتراف کردند و اذعان کردند. در یک نظرخواهی که در رژیم صهیونیستی انجام شد، ۹۰ درصد افرادی که نظر داده بودند، اعلام کردند که به صحت گفته های آقای سید حسن نصرالله معتقدند و فقط ۱۰ درصد اعلام کرده بودند که به گفته های نتانیاهو اعتماد دارند.
🔹 در پی این شکست اطلاعاتی و رسانه ای نتانیاهو، رژیم صهیونیستی با هدف عملیات روانی و تحت الشعاع قرار دادن این پیروزی بزرگ اطلاعاتی حزب الله اقدام به نشر مجدد خبری مربوط به ۷ سال قبل با این عنوان کردند که : "سید حسن نصرالله چند روز پیش اعلام کرد که یک مقام ارشد حزب الله جاسوس رژیم صهیونیستی بوده است".
این ضریب دادن بی جهت و بازنشر آن در فضای مجازی در حالی است که با اندکی دقت در متن خبر پشت پرده و هدف از انتشار خبر مشخص میشود( خبر مربوط به سال ۲۰۱۳ یعنی پنج سال بعد از شهادت حاج عماد مغنیه که در سال ۲۰۰۸ م به شهادت رسید می باشد)
🔹 وجه جالب ماجرا این است که بازپخش مجدد این خبر فقط به زبان فارسی بوده و به زبان های عربی یا انگلیسی و هیچ زبان دیگری حتی عبری انجام نشده است ؛ و وجه تاسف بار انتشار معنادار مطلب مذکور این است که بار دیگر بسیاری از فعالان ایرانی در فضای مجازی، فریب این عملیات روانی اسرائیلی را خورده و به سرعت اقدام به بازنشر آن کنند.
🔴 #قره_باغ| گزارشی از تجمعات محدود پنج شنبه در تبریز
🔻 به دنبال وقوع جنگ آذربایجان و ارمنستان بر سر مناقشه قره باغ با توجه به قرابت فرهنگی و قومیتی مردم آذربایجان شرقی و تبریز با آن سوی مرزها بویژه منطقه اشغالی قره باغ امروز فراخوانی جهت تجمع در فضای مجازی برای حمایت از تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان منتشر شده بود.
🔹 در تبریز طبق این فراخوان خیابان راسته کوچه ( میدان نماز) انتخاب شده بود که امروز از حوالی ساعت ۱۷ شاهد تجمع حدود ۵۰۰ نفر بود که شعارهایی در حمایت از پایان اشغال قره باغ سر دادند.
🔹 تجمعاتی مشابه البته در سطح بسیار محدودتر در زنجان و اردبیل هم شاهد بودیم. در حاشیه این تجمعات پراکنده، عده ای با شعارهای قومگرایانه سعی به متشنج کردن فضا را داشتند که با دخالت پلیس پایان یافت
🖌 #سرخط_تحلیلے :
🔹 گفتنی است موضع جمهوری اسلامی حمایت از پایان اشغال قره باغ است که در برهه های تاریخی به تصویر کشیده شده است. اما در مقطع فعلی دخالتهای خارجی از اسرائیل و ترکیه و گروه های تکفیری تا روسیه و آمریکا، بر پیچیدگی این مناقشه افزوده و در آتش جنگ دمیده است.