✍️چرا غربگرایان داخلی از پیروزی دموکراتها ذوق زده اند؟
🔰قرآن کریم دو مصداق خاص از دشمنان خارجی برای جامعه اسلامی زمان پیامبر(ص) برشمرده است؛ «یهودیان لجوج» و «کفار و مشرکین لجوج قریش».
تأمل در آیات قرآن کریم و وقایع تاریخی نشان می دهد که هرچند هر دو دسته از دشمنان رسول خدا(ص) در یک درجه از دشمنی با رسول خدا(ص) بودند، اما گروه اول، یعنی دشمنان یهودی و (بعضاً مسیحی) که در برخی موارد در قرآن کریم از عنوان کلی «اهل کتاب» نیز از آنها یاد شده است، از خطر بیشتری برای نظام اسلامی برخوردار بود.
به نظر می رسد یک علت پرداختن بسیار زیاد قرآن کریم به مسائل اعتقادی، فرهنگی، تاریخی و سیاسی مربوط به اهل کتاب، خطر بیشتر آنان نسبت به مشرکین مکه، برای جامعه اسلامی بود؛ و این خطر بیشتر به دلیل ظاهر الصلاح بودن آنان بود. اهل کتاب که خود را صاحب علم و کتاب الهی می دانستند، در مواجهه با حکومت اسلامی پیامبر(ص)، نسبت به مشرکین مکه، به ظاهر موجه تر و معقول تر برخورد می کردند. آنان همواره دستان چدنی شان را در زیر دستکش مخملینی پنهان می کردند و در ابتدای ورود پیامبر(ص) به مدینه نیز با ایشان پیمان عدم مخاصمه امضاء کردند. همین ویژگی ها بود که موجب می شد تا در مواردی که آنان با نقض عهد های مکرر با کفار قریش برای سرنگونی حکومت اسلامی همدست می شدند، برخی خواص و یاران پیامبر(ص) که علی رغم نهی شدید خداوند و پیامبر اکرم(ص) با یهودیان مراودات فرهنگی، علمی و سیاسی داشتند، از پیامبر(ص) می خواستند نسبت به آنان سهل گیری روا دارد.
به همین دلیل است که خداوند در قرآن کریم، دقیقاً در نقطه مقابل، در بسیاری از آیات تعابیر بسیار تندی بر علیه اعتقادات و مواضع سیاسی آنان بکار برده است و پرده از ظاهر منافقانه آنان برداشته است. (برای نمونه رجوع کنید به آیات سور مبارکه بقره، آل عمران و بخصوص مائده)
در برخی آیات، رفتار منافقانه دشمنان اهل کتاب برای مسلمانان تشریح شده است:
🔸«وَ إِذا جاؤُكُمْ قالُوا آمَنَّا وَ قَدْ دَخَلُوا بِالْكُفْرِ وَ هُمْ قَدْ خَرَجُوا بِهِ وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما كانُوا يَكْتُمُونَ؛ و چون نزد شما مىآيند، مىگويند: «ايمان آورديم.» در حالى كه با كفر وارد شده و قطعاً با همان [كفر] بيرون رفتهاند. و خدا به آنچه پنهان مىداشتند داناتر است.» (مائده: 61، همچنین رجوع کنید به: آل عمران: 119)
خداوند در آیه دیگری می فرماید:
🔸«لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا؛ بطور مسلم يهود و مشركان را دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت.» (مائده: 82)
دقت در این آیه نشان می دهد که هرچند خداوند شدت دشمنی هر دو گروه (یهودیان و مشرکین مکه) را یکسان می داند اما با مقدم داشتن «یهود» بر «الذین اشرکوا»، خطر دشمنی یهودیان ظاهر الصلاح برای مسلمانان را بیشتر از مشرکینی می داند که به صراحت دشمنی شان را در رفتار و گفتار ابراز می داشتند.
در برخی از آیات دیگر نیز مسلمانان از دوستی با این دسته از دشمنان، نهی و یا توبیخ شده اند:
🔸«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَ النَّصارى أَوْلِياءَ؛ اى كسانى كه ايمان آوردهايد، يهود و نصارى را دوستانِ [خود] مگيريد.» (مائده: 51، همچنین رجوع کنید به: مائده: 57 و آل عمران: 118)
جالب است که آیه بعد از این آیه شریفه، بیماردلانی را توصیف می کند که در دوستی با دشمنان ظاهرالصلاح، سر از پا نمی شناسند و نمی توانند آن را پنهان کنند:
🔸«فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ؛ كسانى كه در دلهايشان بيمارى است را می بینی که در [دوستى] با آنان شتاب مىورزند.» (مائده: 52)
تعابیر «فَتَرَى» و «ُیسارِعُونَ» گویای این واقعیت است که این اشتیاق بیماردلان به سمت دشمنان ظاهرالصلاح، در رفتار و گفتارشان «قابل مشاهده» است.
🔰همه این موارد و موارد متعدد دیگری در قرآن کریم نشان می دهد که ظاهراً مسئله دوستی با دشمنانی که از ظاهر موجه تری برخورداند، در صدر اسلام نیز مانند این روزها، بسیار مبتلابه مسلمانان بوده است؛ و اصولاً علت اشتیاق برخی بیماردلان به ایجاد رابطه دوستی با این طیف از دشمنان، همین بوده است که به دلیل ظاهر موجه تر و وجود دستکش مخملین در دستان آنان، دست این دسته از خواص منافق برای توجیه این رابطه نزد پیامبر(ص) بازتر بوده است.
بنابراین به راحتی می توان علت خوشحالی منافقان و بیماردلان سیاسی از پیروزی نامزد دموکرات در آمریکا را درک کرد؛ و آن چیزی نیست جز بزک کردن ساده تر دشمن شیطانی و فریب دادن راحت تر افکار عمومی و تحریف آسان تر واقعیت.
💠 اشتباه نکنید؛
پنتاگون هم انتقام را جدی می داند
✍ محمد ایمانی :
♦️آقای مهدی نصیری با برداشت غلط از سخنان آقای امیر عبداللهیان، نوشته است "ایران، حمله به پایگاه عین الاسد را به مقامات آمریکایی اطلاع داد و این یعنی نرمش و عقب نشینی از انتقام خون سردار سلیمانی". سپس نتیجه گرفته است "عاقلانه تر و قهرمانانه تر این است که وارد چنین نزاع هایی نشویم".
🔹مقدمه و موخره استدلال ایشان از جهات گوناگون غلط است:
۱- آقای امیر عبداللهیان نگفته "آمریکایی ها را مطلع کردیم"، که نتیجه گرفته شود "کوتاه آمدیم". مطلع کردن دولت عراق نیم ساعت قبل از موشکباران عین الاسد، از باب احترام به تمامیت ارضی همسایه و متحد ایران است؛
۲- ما در کناراین احترام، امن ترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه را به دقت موشک باران کردیم؛ یا به عبارتی شخم زدیم. این، همان پایگاهی است که وقتی ترامپ خواست دزدانه به عراق برود، آنجا را انتخاب کرد؛ چون امن ترین نقطه به لحاظ پدافندی تلقی می شد. آن حمله، حیثیت نظامی و قدرت رادارای و پدافندی آمریکا را از نابود کرد؛
۳- ایران ابتدائا وارد نزاع ادعایی آقای نصیری نشد. آن ضربت، اولین فاز از عملیات پاسخ به یک جنایت بزرگ بود. با این دلالت قطعی و روشن که مجازات آمران و عاملان قاتلان، قطعی است و ایران با وجود التماس آمریکا کوتاه نخواهد آمد.
۴- چنان که رهبر انقلاب و سید حسن نصر الله و رزمندگان عراقی گفته اند، تاوان واقعی و برابر آن جنایت، اخراج آمریکا از عراق است؛ بعون الله تعالی. رهبر معظم انقلاب اواخر تیر ماه در دیدار نخستوزیر عراق فرمودند: «جمهوری اسلامی ایران هرگز این جنایت را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکایی ها خواهد زد».
۵- ایشان در روز موشکباران عین الاسد هم تاکید کردند: «بحث انتقام بحث دیگری است، دیشب ]در حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عینالاسد[ یک سیلی به آنها زده شد اما در مقام مقابله، این اقدامات نظامی به این شکل کفایت نمیکند بلکه باید حضور فسادبرانگیز آمریکا در منطقه تمام شود.»
۶- بر اساس همین قطعیت تصمیم است که پنتاگون اخیرا، تصمیم ایران برای انتقام خون سردار سلیمانی را جدی اعلام کرد. "پنتاگون در نشستی توجیهی با حضور مقامات ارشد درباره خطرات انتقام ترور سلیمانی هشدار داد. به گزارش NBC NEWS در این جلسه درباره تهدید علیه مقامات حتی زمانی که درآمریکا هستند، هشدار داده شد. هدف، مقاماتی هستند که در تصمیم گیری و عملیات ترور نقش داشتند".
کجای این خبر و اخبار مشابه، بوی عقب نشینی ایران را می دهد؛ چنان که آقای نصیری خیال کرده است؟!
🔴 خطرناک تر از تحریم‼️
🔻 فرمودهاند که چون بایدن ارتباط و دوستی با جناب ظریف دارد، او باید اخلاقا به بایدن تبریک بگوید و کسی نیز نباید مانع او شود....
🔹خطرناکتر از فشار حداکثری و تحریمهای فلج کننده، تحلیلهایی است که هدفشان تضعیف اعتماد به نفس ملی و دلبستنِ دوباره به لبخندهای دشمن و وعدههای آنهاست. هرچند از این جماعت نباید انتظار درک واقعیت آمریکا و کینهی آنها نسبت به کشورمان را داشت اما:
1⃣ اولاً کاش بین جایگاه شخصی با جایگاه حقوقی یک فرد تفاوت قائل میشدند.
2⃣ ثانیاً ابتدا بابت نتیجهی قدم زدنهای جناب ظریف و کری پاسخ میدادند و سپس برای ارسال پیام تبریک به کسی که اخلاقا از ترور حاج قاسم ابراز رضایت کرده، در تشکیل داعش نقش داشته و خود را موظف به حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی و تضعیف ایران میداند یقه جر میدادند!!
🔴 #فقر_صداقت| تاریخچه #مذاکره چه میگوید....
🔹آمریکا به مصدق قول داد در قبال اخراج توده ای ها، بین او و انگلیس مصالحه ایجاد میکند اما همزمان نقشه های کودتای ۲۸ مرداد میکشید
🔹حمله نظامی آمریکا به طبس در همان زمانی اجرا شد که آمریکا مدعی راه حل دیپلماتیک برای آزادی جاسوسان خود بود!
🔹طبق توافق الجزایر آمریکا میبایست در صورت آزادی گروگان های آمریکایی باید تحریم های ایران لغو میشد اما این اتفاق هیچ گاه رخ نداد!
🔹مذاکرات ایران و آمریکا بر سر مسائل امنیتی عراق، علیرغم وعده آمریکا منجر به خروج این کشور از عراق نشد
🔹 ایران در دولت اصلاحات در توافق هسته ای سعدآباد همه فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد اما آمریکا وعده توقف پرونده ایران در شورای حکام را نقض کرد!
🔹در برجام ایران ۱۱ تعهد خود را در ۴ ماه انجام داد اما آمریکا نه تنها تحریم های جدید وضع کرد بلکه در نهایت از برجام خارج شد!
🖌 #سرخط_تحلیلے :
🔹رهبرمعظم انقلاب در دیدار با آبه: #صداقت در بین آمریکاییها کمیاب است؛ کدام فرد #عاقلی است که کشوری که زیر تمام توافق ها زده، دوباره مذاکره کند؟
🔻ایتالیا علیرغم وعدهای که به ظریف داده بود، یک قطره نفت هم از ایران نخرید و با سرمایهگذاری زیادی که برای جایگزینی کرد، احتمالا در آینده هم نخواهد خرید
🔹 ۱۹ آبان ۹۹ | پورفلاح، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ایتالیا: شبی که آقای ظریف برای نهایی کردن برجام به ژنو سفر میکرد، من با هیئتی از تجار به آنجا رفتم؛
👈 معاون وزیر انرژی ایتالیا میگفت ما تا این اندازه پولدار نیستیم که غیر از ایران از کشور دیگر هم نفت بخریم؛ میگفت، ما همه پالایشگاههایمان را از نظر فرمولاسیون تنظیم کردیم که نفت ایران را مصرف کنند و تغییر دادن آن سرمایهگذاری زیادی را میخواهد؛ اما امروز ایتالیا یک بشکه نفت هم از ما نمیخرد؛ سرمایهگذاری زیادی کرد و نفت دیگری را جایگزین ایران کرد
👈 انتقال پول مقداری از محمولههای آخر نفتی هم، امکانپذیر نبود و حدود ۵ میلیارد دلار پول بلوکه شده در ایتالیا داریم | ایلنا
🔸 ۱۵ مهر ۹۹ | قمصری، مدیر بینالملل و عضو هیئت مدیره سابق شرکت ملی نفت در دولت روحانی: یک شبکه بانکی به نام صرافیها داشتیم که اطلاعات این شبکه را تحت عنوان FIU افشا کردیم و این راه را هم به دست خودمان بستیم.
🔴 ما این تجربه را تکرار نمیکنیم‼️
✍ محمد ایمانی :
🔻 پاسخ دقیق رهبر انقلاب به یک پیغام:
1️⃣ رهبر انقلاب۲۳ خرداد ۹۸ در دیدار نخست وزیر ژاپن، درباره پیغام مذاکره، نکاتی را از موضع درایت و عزت بیان فرمودند که این روزها شایسته بازخوانی است. در ابتدای این دیدار، آقای آبه شینزو گفت: من قصد دارم پیام رئیسجمهور آمریکا را به جناب عالی برسانم.
2️⃣ حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ، ضمن بازگویی حقارت شخصیت ترامپ و اوباما فرمودند: "ما بهلطف خداوند، بدون مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید... جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد. هیچ ملت آزاده وعاقلی مذاکره تحت فشار را نمیپذیرد.
3️⃣ من، شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد..... کدام عاقلی با کشوری که زیر توافق زده، مذاکره کند؟
4️⃣ ما این حرف را که آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است، اصلاً باور نمیکنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است... ما به هیچ وجه تجربه تلخ مذاکره چند سال اخیر با آمریکا را تکرار نخواهیم کرد.
5️⃣ بعد از توافق هستهای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود. این تجربه ما است و جناب آقای آبه، بدانید که ما این #تجربه را تکرار نمیکنیم"
🔴 تحلیلی متفاوت از انتخابات آمریکا
✍ عبدالله گنجی :
🔻 تحلیل انتخاباتها معمولاً از ابعاد سیاسی-اجتماعی و اقتصادی و روابط بینالملل انجام میشود. نقاط ضعف و قوت کمپینها و نامزدها و گفتمانها نیز در تحلیل نتایج انتخابات مؤثر است. اما نگارنده معتقدم ما ایرانیها نمیتوانیم درک اعتقادی خود از انتخابات امریکا را نادیده بگیریم. اینکه چرا ترامپ از دوره قبل رأی بیشتری آورد، اما باخت یعنی چه؟
🔹برای فهم مسئله اجازه دهید چند آورده ترامپ را بررسی نماییم. ترامپ بیکاری در امریکا را در ۴۰ سال گذشته به کمترین رقم رساند. با قرارداد ۴۰۰ میلیارد دلاری با سعودیها رونق کسبوکار را به راه انداخت. در همین هفته منتهی به انتخابات ۴۱ درصد امریکاییها اعلام کردند وضع اقتصادیشان در دوران ترامپ بهتر شده است. ترامپ قله دستاوردهای خود را رفع بیکاری میدانست و مرتب از واژه The First America (اول) برای امریکا در همه زمینهها استفاده میکرد. ناسیونالیسم امریکا را تولید و بازتاب میداد و از قضا بزرگترین خدمت را به صهیونیستها با ضمیمه کردن بلندیهای جولان به اسرائیل و انتقال پایتخت به بیتالمقدس انجام داد.
🔹 از سوی دیگر نگارنده معتقد نیست که ترور حاجقاسم سلیمانی بر رأی مردم امریکا مؤثر بود. اول اینکه رأی ترامپ نسبت به گذشته رشد داشت. دوم اینکه مردم امریکا سیاسی نیستند و سیاست خارجی مسئله اصلیشان نیست. سوم اینکه رسانههای استکباری و صهیونیستی از حاجقاسم تصویری مشابه بنلادن یا بغدادی مخابره کردهاند؛ لذا نمیتوان گفت، چون ترامپ فرمان ترور حاج قاسم را صادر کرده بود مردم به وی پشت کردند. پس منظور از تحلیل اعتقادی چیست؟ ترامپ از جایی خورد که به مخیله هیچکس نمیرسید.
🔹 ۴۵ روز بعد از شهادت حاجقاسم خداوند متعال ناگهان علل و اسبابی را فراهم کرد که قلههای دستاوردهای ترامپ را یکی پس از دیگری منهدم کرد. کرونا گرچه جهانی است، اما امثال کشور ما، چون در تحریم بود تکانههای حداکثری نخورد، اما The First America ناگهان به اول شدن در مرگومیر و بیماری، رشد بیکاری، درگیریهای نژادی، سرگردانی کشتیهای نفت در سواحل، رفتن قیمت نفت به زیر منفی و ناتوانی دولت در کنترل بیماری و مواجهه سطحی رئیسجمهور با مسئله (مثل خوردن وایتکس) باعث شد که همه نقاط قوتی که ترامپ روی آن مانور میداد خاکستر شود و نه اقتصاد دیگر سر جای خودش بود و نه سلامت مردم.
🔹از سوی دیگر رسانههای امریکا اجماعی علیه ایشان ساختند که حتی سخنرانی مستقیم وی در انتخابات را قطع کردند یا توئیتهای وی را مخفی میکردند. نخبگان دو حزب به این جمعبندی رسیدند که ترامپ مأمور افول امریکاست، بنابراین حتی جمهوریخواهان پشت ایشان را خالی کردند، رسانهها علیه وی شدند و شد آنچه باید میشد.
🔹به تعبیر رهبر انقلاب، بولتون، پمپئو و ترامپ رفتند، اما انقلاب اسلامی ماند. اما شاید هیچ عاملی مانند پیدایش ناگهانی کرونا و پیامدهای آن به وی ضربه نزد و این هم دست غیبی است که هیچکس گمان نمیکرد امریکای اول در همه چیز را به امریکای اول در هیچ چیز تبدیل کند. ترامپ اینقدر بیدستاورد شده بود که میگفت ایرانیها منتظرند من رأی بیاورم و بیایند مذاکره کنند و...، اما آنچه را نباید در تحلیل اعتقادی دور از ذهن داشته باشیم، مقاومت ملت ایران بود. اگر ترامپ بعد از ۴۲ سال توانسته بود این مقاومت را بشکند حتماً بزرگترین برگ برنده را در انتخابات داشت، اما مقاومت و همراهی ملت با مسئولان کشور این دستاورد را به خواب تعبیر ناشدنی تعبیر کرد. تیم بایدن نیز این چهار سال را دیده است و به قول جان کری: «پادشاه عمان به من گفت اگر ایرانیها سر میز مذاکره احساس بیاحترامی کنند و از موضع بالا با آنان صحبت کنید مذاکره را ترک میکنند و من در تمام دوران مذاکره این موضوع را مدنظر داشتم.»
🔹لذا ما میدانیم مشکل ما با امریکا ماهیتی و وجودی است، اما آبدیدگی ملت ایران در کوران حوادث آنان را مجبور خواهد کرد مسیر خود را از جاده فعلی جدا کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بیش از 12میلیون مصری بیخانمان هستند (مصر 98 میلیون جمعیت دارد) و در خیابانها، زیرپلها و خرابهها، با فقر و گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند
♦️این همان مصری است که یکی از قدرتهای بزرگ عربی بود و جایگاه استراتژیکی داشت و پس از سالها سازش با اسرائیل و آمریکا به چنین فلاکتی افتاده.
🔴 #قره_باغ | پایان جنگ همسایهها با توافقنامه شبانه
🔻بیانیه نخستوزیر ارمنستان:
🔹توافقنامهای را با رئیسجمهور روسیه و آذربایجان برای پایان دادن به جنگ در قرهباغ امضا کردم.
🔹تصمیمی گرفتم که برای همهمان سخت است. آتشبس، برای مردم ما و خود من بسیار دردناک است.
🔹این پیروزی نیست، اما تا زمانی که شما اذعان نکنید که باختهاید، شکستی در کار نخواهد بود. ما هرگز اذعان نمیکنیم که باختهایم و این آغاز عصر وحدت ملی برای ما خواهد بود.
✍ دکتر عبدالله گنجی :
برخی می گویند و می نویسند که بن سلمان و بن زائد با رفتن ترامپ حامی خود را از دست داده اند و بی قرارند.معتقدم اینگونه نیست اینها به صورت ژله ای عمل می کنند.بزودی فرش قرمز برای بایدن پهن می کنند که یا فرقی با ترامپ نداری یا شما بهتری.چون تکیه گاه دیگری ندارند
💠 ترامپیست ها و بایدِنیست ها
ده سال است هم سفره شده اند
✍ محمد ایمانی :
🔹حمید رضا جلایی پور عضو حزب منحله مشارکت گفت "حاکمیت باید از خود سوال کند چه بر سر مردم ایران آورده که بخشی از آنها از شکست ترامپ ناراحت شدهاند و حال آن که او کاراترین تحریم ها را تحمیل کرد؟ در یک نظر خواهی بیست هزار نفره در فضای آن لاین، پنجاه و پنج درصد پاسخگویان خود را طرفدار ترامپ اعلام کرده بودند!".
♦️آقای جلایی پور! قاطبه ملت ایران از بانیان تحریم -چه دموکرات های آمریکا باشند و چه جمهوری خواهان- متنفرند. فرقی هم نمی کند نام تحریم ها، "فلج کننده" باشد، یا"فشار حداکثری".
🔹آنهایی که به ادعای شما در یک نظرسنجی محدود مجازی از ترامپ حمایت کرده اند، تیرانا نشین ها، ریاض نشین ها، پاریس نشین ها و لس آنجلس نشین های مفلوکی هستند که به تیم ترامپ باورانده بودند عددی هستند و نمی گذارند مردم ایران، چهل سالگی انقلاب خود را ببینند.
♦️آنها غریبه نیستند. همان هایی هستند که دوشادوش شما ها در فتنه سبز، مدعی تقلب در انتخابات شدند و کمک کردند تا زیر میز دموکراسی، انتخابات و قانون بزنید.
🔹آنها همان هایی هستند که به گزارش لس آنجلس تایمز، در کنار برخی "نمایندگان سران جنبش سبز" از دولت دموکرات اوباما خواستند "تحریم های فلج کننده" را دفعتا علیه ایران به کار ببندد تا با فشار به معیشت مردم، شما بتوانید فتنه سیاسی شکست خورده را تبدیل به فتنه و آشوب اقتصادی بکنید!
♦️این دو طیف یک دهه است به قیمت فشار بر مردم، هم سفره شده اند. ضمنا یادمان نرفته که ارگان حزب شما (اتحاد ملت) نوشت "از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتي سياسي خواند؟"
💠 انقلاب اسلامی تکثیر می شود.
معاون وزیر خارجه ونزوئلا، به هنگام دور انداختن تصویر گوایدو (سرکرده مزدوران آشوب طلب)گفت "ما قصد داریم این عکس را در جایی که به او متعلق است قرار دهیم".
ترامپ، گروه گوایدو را به راه انداخته و ۸۰۰ میلیون دلار به او داده بود اما او نتوانست کودتای مد نظر آمریکا را عملی کند.
♦️دقت کردید؟ جمهوری اسلامی ایران، از دولت قانونی و متخب ونزوئلا حمایت کرد، و آمریکا از مزدوران شورشی؛ دولت مورد حمایت ایران ماند؛ مزدوران وابسته با همه هیاهو ها و بزرگ نمایی ها شکست خوردند.
🔹همین اتفاق در سوریه و عراق و لبنان و یمن هم افتاده است؛ و این یعنی یک روند؛ یعنی زنجیره پیروزی ها پایدار است.
🔴ناکامی غربگرایان در فریب مردم/ ملت بیدارتر از همیشه
این نتیجه نظرسنجی یک نهاد دولتی در تلگرام است!
پروپاگاندای قوی دولت مدت هاست سعی داره که القا کنه، مردم هم مثل دولت بانی مشکلات رو ترامپ و تحریم ها می دونن اما همینطورکه می بینید اتفاقا برعکس مردم فهمیدن هرچه مشکل هست زیر سر روحانی و پاستور نشینان است نه واشنگتن دی سی!
☢ گمانه های امنیتی-سیاسی از اهداف یک جابه جایی نظامی
✍علی محمدی :
🔰ناو هواپیمابر نیمیتز CVN68 امریکا که در اوایل مهر ماه برای اهداف سیاسی (تاثیر گذاری بر تحولات سیاسی و امنیتی عراق و حمایت از اعراب برای عادی سازی روابط با اسراییل) وارد خلیج فارس شده بود، همزمان با خبر برکناری مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا، از خلیج فارس خارج شده و اکنون روبروی راس الحد عمان قرار دارد.
اگرچه نمی توان همزمانی این دو خبر با گزارش نیویورک تایمز مبنی بر احتمال تحرکات نظامی علیه ایران را نادیده گرفت، اما ارائه تحلیل قطعی از این تحرکات، نیازمندِ در نظر گرفتن موارد زیر است:
1⃣_حرکت ناوهای امریکایی میان خلیج فارس و دریای عمان امری معمول است و باید منتظر ماند که در روزهای آینده مسیر و مقصد این ناو به کدام سمت خواهد بود.
2⃣_مرحله دوم رزمایش چندجانبه مالابار۲۰۲۰ در محدوده اقیانوس هند که از مورخه ۲۷آبان شروع می شود را باید در نظر داشت. چه بسا که این ناو قصد شرکت در این رزمایش را دارد.
3⃣_می دانیم که اختلاف نظرهای اساسی مارک اسپر با ترامپ موجب شده بود تا چند بار آقای اسپر تا مرز استعفا پیش برود. این روزها که ترامپ در عصبانیت بوده ممکن است، اختلافات موجود منجر به کنار گذاشتن وزیر دفاع شده باشد.
3⃣_اوضاع امنیتی داخلی آمریکا چندان مناسب نیست و احتمال وقوع درگیری های خیابانی در این کشور وجود دارد. ممکن است این گمانه در پنتاگون باشد؛ که در صورت وقوع این ناامنی ها، ایران از فرصت مشغول شدن واشنگتن به اوضاع داخلی استفاده کند و انتقام سخت را بگیرد. مخصوصا که جمهوری اسلامی بارها بر گرفتن انتقام تاکید کرده و نشان داده به آنچه می گوید عمل می کند. این نکته ممکن است پنتاگون را به این جمع بندی رسانده باشد که فعلا ناوگان خود را برای امنیت بیشتر از خلیج فارس خارج کند.
🔶این تحلیل که ترامپ ممکن است با اقداماتی نظامی علیه ایران، برای دولت دمکرات بعدی هزینه سازی کند را نمی تواند به قاطع رد کرد ولکن با ابهامات جدی نیز مواجه است. علاوه بر موارد فوق که نگاشته شد، باید به این نکته نیز توجه کرد که نیروهای نظامی ایران امتحان خود را در مواجه با نظامیان امریکایی پس داده اند که آخرین آن عین الاسد بود. بنابراین ترس در پنتاگون مانع از عملی شدن طرح های نظامیِ ترامپی می شود که امیدها برای بقای او در چهار سال دیگر بسیار کم رنگ است.
🔴 نتیجه ی جنگ قره باغ در صورت تداوم آتش بس :
پیروزی مطلق جمهوری آذربایجان ،
شکست بزرگ ارمنستان
پیروزی نسبی ترکیه در منطقه و قره باغ
نقش آفرینی یک جانبه ی روسیه در قره باغ و خالی کردن پشت ارمنستان
عدم شفافیت نقش ایران در تنش های قره باغ ، عدم رسیدن ایران به خواسته های خود و شکست دیپلماسی منفعلانه ی دولت پیر و نا امید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطب نما 157 | پیام ملت ایران به دولت جدید آمریکا
💢موسسه رند به عنوان یکی از اندیشکده های تاثیرگذار بر سیاست خارجی آمریکا، در سال 1395 سندی را منتشر کرد که با نام اختصاری (p2c) شهرت یافت . این سند به دلیل ناتوانی آمریکا در استفاده از ابزار نظامی و همچنین طولانی مدت بودن جنگ نرم، راهبرد اعمال فشار را به عنوان راهبرد سوم برای مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا پیشنهاد می دهد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطب نما 157 | پیام ملت ایران به دولت جدید آمریکا
💢موسسه رند به عنوان یکی از اندیشکده های تاثیرگذار بر سیاست خارجی آمریکا، در سال 1395 سندی را منتشر کرد که با نام اختصاری (p2c) شهرت یافت . این سند به دلیل ناتوانی آمریکا در استفاده از ابزار نظامی و همچنین طولانی مدت بودن جنگ نرم، راهبرد اعمال فشار را به عنوان راهبرد سوم برای مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا پیشنهاد می دهد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
💠 مدیران قاجاری !
✍ «محمدصادق کوشکی»، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران
در پاسخ به این پرسش که وزارت امور خارجه با وجود تحریمها و مسائلی مانند FATF و پالرمو چگونه میتواند در امور اقتصادی بینالمللی نقش فعالی را داشته باشد ؟
گفت: «این مسائلی که شما مطرح کردید برای زمانی است که ما بخواهیم از اروپا و آمریکای شمالی کالایی بخریم. دنیا که فقط این مناطق نیست. امروز کشورهای زیادی هستند که حاضرند در قالبهای مختلف با ایران مبادله کالا و خدمات داشته باشند. ما امروز میتوانیم به خیلی از کشورها دانش فنی و مهندسی صادر کنیم و از این کشورها کالاهای موردنیاز خودمان را وارد کنیم. ما وقتی در سریلانکا پروژه نیروگاه ایجاد میکنیم و موفق هستیم، آنهم در شرایطی که در گذشته باید نفت میفروختیم و چای میخریدیم، حالا با انجام پروژه میتوانیم این خرید را انجام بدهیم. ما حتی در عرصههای مختلفی مانند برق و مهندسی در الجزایر همکاریهای خوبی داشتیم و آوردههای خوبی رقم زدیم. اگر قرار باشد کشوری مثل ایران بگوید که نمیتواند به خاطر FATF و پالرمو مشکلات اقتصادی خودش را حل کند، چون نمیتواند کالا از آمریکای شمالی و اروپا بخرد، اسمش را تغییر بدهیم و جیبوتی بگذاریم. آقایان سطح ایران را در حد قطر و عربستان سعودی تنزل دادند و این تصور را ایجاد کردند که فقط باید نفت بفروشیم و کالا بخریم. ما میتوانیم از فرصت تحریمها استفاده کنیم ولی نگاه آقایان مانند نگاههای دوران قاجار است».
🔵 تحلیل شرایط پیش رو با "بایدن" و ۷ نکته
✍️ دکتر محمد کهندل :
📌 بایدن به دنبال بدست "نیاورده های ترامپ در ایران" خواهد بود. ما باید نگذاریم از نظر روانی و عملی اهداف ترامپ توسط جو بایدن در ایران و منطقه محقق شود.
1️⃣ ایران به منابع ارزی خود نائل نمی شود.
2️⃣ منابع ارزی، ورود به برجام، FATF تحریم غذا و دارو، تحریم موسسات پولی و مالی هر کدام به صورت بسیار ماهرانه ای طرح خواهند شد. اما حل نخواهند شد.
3️⃣ تحقق هر کدام با مخالفت شدید لابی های اسرائیلی در آمریکا روبرو خواهد شد. ممکن است توافق هایی هم با این دولت بشود اما این توافقها شبیه برجام هستند.
4️⃣ دولت و اصلاح طلبان برای انتخابات سناریوی توافق با غرب و آمریکا را دنبال می کنند. البته پیش بینی میشود این توافق یا توافقها بر اساس سیاست "هر توافقی بهتر از عدم توافق است" می باشد و سرنوشت برجام را پیدا کند. لذا نقش مجلس در اینجا بسیار معنا دار می شود و رسالت مجلس شورای اسلامی سنگین و حیاتی است.
5️⃣ با روی کار آمدن بایدن احتمالا اقتصاد در ابتدا به سمت ثبات رود، ولی این روند موقتی و روانی است. روند رو به ثبات چون برای انتخابات طراحی خواهد شد تا انتخابات احتمالا ادامه می یابد. عوامل این روند بیشتر روانی است و اتفاق قابل ملاحظه ای در حوزه اقتصاد و تحریمها نخواهد افتاد.
6️⃣ وظیفه ما تکیه به ظرفیتهای داخلی و ایجاد ثبات و اعتماد به نفس ملی و برنامه ریزی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در مدیریت اقتصاد کشور است.
7️⃣ پاشنه آشیل اثرات تحولات آمریکا در ج. ا. ایران نرخ ارز است. با توجه به تحریم اقتصادی طی سالهای گذشته که منجر به تامین بسیاری از نیازهای وارداتی در داخل کشور شده است تقاضای واقعی ارز در کشور در سطح پایینی قرار دارد. بنابراین تقاضای سفته بازی ارز را باید از یک طرف کاهش و از طرف دیگر پیمانهای ارزی با همسایگان و شرکای تجاری منعقد و بر آنها پایبند باشیم. این توافقات ارزی باید شفاف و اعلام شوند تا فعالین اقتصادی مبادلات خود را بر اساس آن انجام دهند. در این راستا لازم است مقررات و بخشنامه های ارزی بر این اساس اصلاح شوند. اعلام این سیاست و اقدامات جانبی از طریق اثرات روانی نیز به آرامش و ثبات اقتصادی کمک می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز شلیک نشدن موشک و الطاف خفیه الهی از زبان #شهید طهرانی مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ایران با اسراییل هم مرز شد !
🔹 جشن و شادی در باکو بعد از امضای توافقنامه پایان جنگ با پرچمهای ج.آذربایجان،ترکیه و اسرائیل!
✍ دکتر عبدالله گنجی :
باید نگران باشیم وحدت و انسجامی که در مقابل آمریکای ترامب داشتیم در مقابل آمریکای بایدن از دست برود و آورده ای هم نداشته باشیم.روحانی دوباره دو پهلوگویی را شروع کرده.ممکن است رئیس جمهور محترم بفرمایند چه فرصتی از طرف مقابل در اختیار ما قرار داده شده که میفرمائید:"هیچ کس حق ندارد فرصت سوزی کند؟"
⭕️ شهید طهرانی مقدم:
فقط انسان های ضعیف به اندازه امکاناتشان کار میکنند.
#پدر_موشکی_ایران