eitaa logo
بصیر
350 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📌۳ سناریو پیشبینی شده درباره آینده سیاسی- اقتصادی ایران 🔹موسسه مطالعاتی اروپایی ۳ سناریو را درباره احتمال توافق ایران با آمریکا و گرایش ایران به چین پیش بینی کرده است. براساس سناریوی اول ایران با آمریکا به احتمال ۵۰ درصد به توافق رسیده و یکسری محدودیتها برداشته میشود. فروش نفت ایران رونق پیدا کرده و رشد ۴ درصدی هم اتفاق میافتد. 🔹براساس سناریوی دوم پیشبینی شده از سوی این موسسه مطالعاتی به احتمال ۱۵ - ۳۵ درصد همین وضع موجود ادامه پیدا میکند و ایران به سمت چین متمایل میشود و با آمریکا توافقی حاصل نمیشود. 🔹سناریوی سوم هم این بوده که ایران به احتمال ۱۵ درصد به کشورهای چین و آمریکا نزدیک نمیشود. 🔹بر اساس پيش بيني كارشناسان اقتصادي اروپايي نرخ ارز در ايران تا بهمن ۱۴۰۱ بين ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در نوسان خواهد بود. 🔹یک موسسه اقتصادی اروپایی در گزارشی با اشاره به این که ساختار تصمیم گیری در ایران بسیار پیچیده و در هم تنیده است، تصریح کرده که در ایران فروپاشی اتفاق نخواهد افتاد. زیرا یکسری سوپاپ های اطمینان وجود دارد. بنگاههای اقتصادی که زیر نظر دولت نیستند تا حدودی مانع فروپاشی خواهند شد.
🔴👆 واکنش دفتر رهبر انقلاب به نامه تولیدکنندگان لوازم خانگی/ ممنوعیت واردات لوازم خانگی از " کره‌ جنوبی " 🔹در پی درخواست تعدادی از شرکت های داخلی تولید لوازم خانگی از رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از واردات لوازم خانگی، و نامه دفتر رهبر انقلاب، رئیس دفتر رئیس جمهور خطاب به وزرای اقتصاد و صمت دستور جلوگیری از واردات لوازم خانگی از دو کشور کره را ابلاغ کرد. 🔹" طبق نامه‌ای که کارخانه‌های تولیدکننده لوازم خانگی به ایشان نوشته‌اند، واردات این محصولات باعث شکستن کمر تولیدکنندگان می‌شود و باید جلوی آن گرفته شود." ✅پاسخ رئیس جمهور: ✳️طی نامه ای از سوی رئیس دفتر ریاست جمهوری به وزرای صمت و اقتصاد، واردات هرگونه لوازم خانگی کره ای به کشور ممنوع شد.
🛑 بازی خطرناک آذربایجان و ترکیه در مرزهای شمالی ایران ✍حمید خوش‌آیند 🔹در هفته‌های اخیر هم‌زمان با برگزاری رزمایش‌ مشترک نظامی ترکیه با آذربایجان، شاهد بروز رفتارها و اظهارات نامتعارف از جانب مقامات باکو علیه کشورمان بودیم 👈گزاره خبری:  این اظهارات غیردوستانه با درج تیتر «ایران باید از روی نقشه محو شود!» توسط روزنامه ینی شفق وابسته به دولت ترکیه از قول یک نماینده آذربایجان شروع شد و با اظهارات خلاف واقع رئیس‌جمهور آذربایجان در خصوص مداخله جمهوری اسلامی ایران در منطقه قفقاز و تهدید شمردن رزمایش ایران در مرزهای شمال غربی، شدت گرفت. 👈گزاره‌های تحلیلی:  ۱- قفقاز منطقه‌ای است که دارای «گسل‌های ژئوپلیتیکی» متعددی است؛ یکی از سیاست‌هایی که در سال‌های اخیر در این منطقه برجسته‌تر شده است، تشدید این گسل‌ها با اهداف متعدد سیاسی، امنیتی و نظامی است که رژیم صهیونیستی از دست‌های مهم پشت‌پرده در این زمینه است. جمهوری اسلامی ایران از دیرباز در این منطقه خود را متعهد به رعایت حسن هم‌جواری با کشورهای همسایه می‌داند. در خصوص جمهوری آذربایجان و ترکیه، سیاست جمهوری اسلامی ایران از یک روند «منطقی، واقع‌بینانه و صادقانه» پیروی می‌کند. با توجه به اینکه در بسط و توسعه مناسبات در ابعاد گوناگون نیز کشورهای همسایه، اولویت اول روابط خارجی ایران را تشکیل می‌دهند، لذا در قفقاز جنوبی نیز همواره به این مهم توجه شده و «دوستانه» در این راه گام برداشته شده است؛ اما این رفتار صادقانه نباید به‌منزله دادن «چک سفید امضا» برای دیگران تلقی شود. ۲- اینکه جمهوری اسلامی ایران با آذربایجان که زمانی نه‌چندان دور «جزو سرزمین ایران» بود و حتی دولت ترکیه که در کودتای سال ۲۰۱۶ او را از مخمصه‌ای که فرجامش سرنگونی بود، نجات داد، در برخی موضوعات سیاست خارجی و بعضاً داخلی اختلاف‌نظر دارد، یک امر طبیعی است؛ اما اختلاف‌نظرهای موجود در مقابل «علائق مشترکی» که در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و بخصوص فرهنگی و تمدنی وجود دارد، بسیار ناچیز است. تهران مواضع و رفتارهای تحریک‌آمیز و مشکوک دولت باکو را دلیل بر قدرت نمی‌داند، بلکه آن را «نشانه عدم پختگی سیاسی» و محاسبات غلط در مواجهه با ایران می‌داند؛ محاسباتی که عمدتاً توسط صهیونیست‌ها طراحی شده است. همچنان که در هفته‌های اخیر و در رابطه با بمباران مقر عناصر معاند و تروریست در کردستان عراق هم مشاهده شد، جمهوری اسلامی ایران در عین تعهد بنیادین به «عدم دخالت در امور داخلی دیگران»، در مواجهه با تهدیداتی که متوجه امنیت ملی و تمامیت ارضی خود باشد، اجازه هیچ‌گونه تحرک نظامی و روانی را به کشورهای خارجی ولو همسایگان نمی‌دهد. 👈نکته پایانی:  جمهوری اسلامی هیچ دخالتی در اینکه دولت باکو روابط خارجی خود را چگونه طراحی و تنظیم می‌کند، ندارد. این یک موضوع داخلی است؛ اما این روابط نباید به تهدید امنیت ملی، منافع ملی و تمامیت ارضی ایران بینجامد. تهران هرگز حضور تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی خود را برنمی‌تابد. حساسیتی که جمهوری اسلامی در قبال امنیت ملی خود دارد، از اصول و مبانی منطقی و محکمی برخوردار است. ابزارهای لازم برای مقابله با عوامل مخل امنیت و منافع ملی و تمامیت ارضی خود را هم دارد؛ فرقی نمی‌کند از جانب آمریکا باشد یا یک کشور کوچک منطقه‌ای
👈اجرای مدل سودان در کردستان عراق! «سیدرضا صدرالحسینی» در خصوص نشست صهیونیستی اخیر در اربیل کردستان که دولت مرکزی عراق آن را به‌شدت محکوم کرد، قائل به تلاش رژیم غاصب برای تجزیه این منطقه از عراق و دستیابی به ذخایر انرژی آن است. این کارشناس مسائل منطقه می‌گوید: «همه به یاد دارند در آخرین رفراندوم استقلال کردستان عراق اولین کسانی که از این همه‌پرسی و جدا شدن کردستان عراق استقبال کردند، صهیونیست‌ها بودند. نشست اخیر به‌شدت افکار عمومی این کشور و مقام‌های رسمی عراق را ناراحت کرده است و خطر تجزیه را به‌خوبی درک کرده‌اند. هدف اسرائیل از نفوذ در کردستان همانند تجزیه سودان است، یکی از دلایل حضور رژیم صهیونیستی در کردستان عراق به‌نوعی چشم‌داشت این رژیم به ذخایر انرژی اعم از نفت و گاز است. در سودان یکی از دلایل تجزیه این کشور به دو قسمت شمالی و جنوبی، وجود چاه‌های نفت در بخش جنوبی سودان بود. در کردستان عراق هم ذخایر نفتی عظیمی وجود دارد که صهیونیست‌ها به آن چشم دوخته‌اند
✳️هدف اقلیم کردستان از برگزاری کنفرانس سازش با اسرائیل چیست؟ پس از تحرکات نظامی ایران علیه گروه‌های کرد در اقلیم کردستان، به نظر می‎رسد که سران این منطقه به این نتیجه رسیده‌اند که با تسهیل در موضوع نفوذ منطقه‎ای اسرائیل برای خود در آینده حاشیه امن ایجاد نمایند. برگزاری نشست کنفرانس صلح و استرداد و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به همت اندیشکده مرکز ارتباطات صلح در نیویورک و با نقش ویژه جوزف براود دارای اصالت یهودی و عراقی در اربیل، بهت عراقی ها را به همراه داشته است. برگزاری این نشست و تاکید بر پیوستن عراق به پروسه سازش، بلافاصله خشم رهبران عراق را به همراه داشته و به محکومیت این نشست از سوی دولت مرکزی و دولت خودمختار اقلیم منتهی شده است. نشست یاده شده مورد حمایت شخصیت های مهمی نظیر «مارتین ایندیک» و «دنیس روس»، مسئول پرونده خاورمیانه در زمان باراک اوباما و شخصیت نزدیک به هیلاری کلینتون قرار داشت. به باور برخی از تحلیلگران رویکردهای سران اقلیم کردستان در مقابله با گروه های مقاومت در عراق و چراغ سبز نسبت به برگزاری جنین نشست های در خاک عراق نشان دهنده تغییر برخی مناسبات بغداد در قبال ایران خواهد بود.
✳️هدف ترکیه از نفوذ و دخالت درآذربایجان برای چیست؟ ❇️پرسمان سیاسی  سیاست نفوذ ترکیه درآذربایجان در راستای هدف تشکیل ترکستان بزرگ و کسب انرژی ارزان (سفر حداقل ۵ مورد اردوغان و صد مورد هیات بلند پایه ترکیه به آذربایجان) دنبال می گردد. این اقدامات در دراز مدت امنیت ملی کشور ایران را به خطر خواهد انداخت و اگر اقداماتی در راستای حل  این مسئله انجام نگیرد این امر در آینده برای ایران پرهزینه خواهد بود.اقدامات ترکیه را می توان در دوران پسا آمریکا در پازل جنگ سرد بین کشورها محسوب نمود که با تنوع اقدامات از قبیل اقتصادی،فرهنگی، سیاسی،اطلاعاتی و نظامی انجام می گیرد. ایران در مقابل این اقدامات نه تنها باید در عرصه نظامی فعالیت نماید؛ بلکه باید در زمینه های دیگر نیز یک برنامه بلند مدت داشته باشد تا بتواند در این منطقه نقش ایفا نماید. نفوذ و اقدامات رژیم صهیونیستی در این منطقه مشهود می باشد. همچنین سکوت روسیه در قبال این اقدامات نیز قابل تامل می باشد.
📌مدیرعامل بورس تهران استعفا داد علی صحرایی مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران: برای ایجاد فرصت برای تحقیقات بیشتر در مورد بحث استخراج رمز ارز در بورس تهران و در راستای قوام بازار سرمایه استعفای خود را به هیئت مدیره شرکت بورس اوراق بهادار تهران تقدیم کردم. هئیت مدیره با این استعفا موافقت کرده و محمود گودرزی معاون بازار شرکت بورس تهران را به سرپرستی موقت این شرکت منصوب کرد.
مرز ارمنستان.pdf
19.52M
⭕️ اگر می‌خواهید بدانید دقیقا در مرز ایران و آذربایجان چه می‌گذرد و چرا ایران به کناره رود ارس لشکرکشی کرده، این فایل را با دقت بخوانید.
🔶آیا احتمال برخورد نظامی ایران با گروهک ها و پایگاه های نظامی اسرائیلی در آذربایجان وجود دارد؟ 🔰در پي مستقر شدن برخي از گروهک هاي ضد انقلاب در مرزهاي جمهوري آذربايجان با ايران و نيز تحويل چند پايگاه نظامي و امنيتي به اسرائيل در مناطق مرزي اين کشور با ايران، برخورد با اين جريان‌ها در دستور کار ايران قرا رگرفته است. برهمین اساس ايران اولتيماتوم‌هاي جدي و تهديدهاي قريب الوقوعي را به مقامات آذربايجان منتقل کرده است که در صورت عدم اصلاح اين رويه برخورد نظامي جدي ايران در پيش خواهد بود. منبع : کانال پرسمان سیاسی
🔰تاثیرFATFبر عضویت ایران در س.شانگهای ✍علی محمدی 🔶برخی از رسانه ها، از جمله روزنامه شرق در مطلب امروز خود با کم اهمیت جلوه دادن عضویت ایران در سازمان شانگهای، تحلیل نمود که عضویت ایران در سازمان، منوط به پذیرش توصیه های fatf است. چند نکته کلیدی در خصوص این موضوع: 1⃣بیان چنین مباحثی در زمینه بی ارزش خواندن عضویت در شانگهای، سرپوش نهادن بر سیاست خارجه شکست خورده دولت روحانی است تا کم کاری این دولت را در نگاه به شرق توجیه کنند؛ دولتی که به امید غرب دست رد به سینه شرق زد، اما نه تنها از سیاست خود تحفه ای نبرد، بلکه ملامت بسیار هم دید. بدیهی است که یکی از مهمترین عوامل تایید عضویت ایران در شانگهای تغییر ریل سیاست خارجی در دولت سیزدهم بوده است. 2⃣تاکنون هیچ بندی در اساسنامه شانگهای، مبنی بر الزام پذیرش توصیه های fatf برای عضویت در سازمان، گنجانده نشده است. البته هند صرفا پیشنهاد این موضوع را داده است ولی هنوز به تایید سازمان نرسیده است. 3⃣ با جستجویی ساده در سایت مرکزی کارگروه اقدام مالی/www.fatf-gafi.org/home متوجه خواهید شد که سازمان شانگهای SCO عضو اصلی یا ناظر یا وابسته fatf نیست. 4⃣ جریانی اینگونه وانمود می کند که با عدم اجرای توصیه های fatf تجارت ایران با کشورهای دیگر، صفر خواهد شد. اما به این سوال اساسی پاسخ نمی دهند که چرا در سالهای اخیر حجم تجارت ایران با کشورهای مهم شانگهای مثل چین و روسیه، روند تقریبا مثبتی داشته است. 5⃣ در یادداشت قبلی( انتفاع اقتصادی ایران در شانگهای) توضیح دادم که چگونه حضور در س.شانگهای تجارت ایران در سایه تحریم ها را تسهیل می کند و fatf تاثیر مطلقی بر این موضوع ندارد. 6⃣ در خصوص تحریمها، اگر چه در اجلاس 2010 سران در تاشکند اعضای سازمان مقرر کردند کشورهای خواهان عضویت در سازمان نباید مورد تحریم سازمان ملل باشند، اما کشورهای موثر عضو و ناظر در سازمان مرتب مورد تحریم های آمریکا بوده اند. بنابر این چنانچه سازمان این رویکرد را عملی کند در واقع گامی را برای عدم گسترش و تاثیرگذاری خود برداشته است و این خلاف اهداف اولیه تشکیل سازمان است. ارتباط ایران و سازمان، برد برد است و انتفاع شانگهای از ایران آنقدر زیاد است که سازوکارهایی برای دور زدن تحریمها و fatf مترتب خواهند نمود. چنانچه هم اکنون وجود دارد. 7⃣ البته fatf بی تاثیر نیست و در نهایت باید راهکاری برای آن یافت. اما نکته مهم اینکه باید توجه داشت معادلات بین الملل وابستگی متقابل دارند. سازمان شانگهای یک فرصت بالقوه است که باید بالفعل شود و از فرصت های سیاسی سازمان برای دیپلوماسی و خروج کامل از لیست سیاه fatf استفاده نمود. اما نباید همه چیز ، از واکسن تا عضویت در سازمانها را به fatf گره زد.
دولت آذربایجان پس از پیروزی در جنگ سال گذشته بر سر کنترل منطقه قره باغ، بخشی از جاده مواصلاتی بین ایران و ارمنستان را تحت کنترل درآورده است و از چند هفته پیش در همین بخش اقدام به استقرار گشت های پلیس و دریافت عوارض از کامیون های ایرانی عازم ارمنستان می کند. برای هر کامیون عبوری ایرانی 130 دلار عوارض هنگام رفت و 130 دلار نیز هنگام برگشت گرفته است.در نقشه بالا قسمتی که در کادر قرمز آمده نقطه اصلی اختلاف بین ایران و جمهوری آذربایجان است. این منطقه پیش از جنگ سال گذشته در کنترل ارمنستان بوده و حالا به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است.این قسمت که بیش از 20 کیلومتر است بخشی از کریدور ارتباطی شمال – جنوب ایران به منطقه قفقاز و خاک ارمنستان است. مسیر جاده ای " کاپان" به گوریس" که 80 کیلومتر است و بیش از 20 کیلومتر آن پس از جنگ پارسال به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است و "الهام علی اف" رییس جمهوری آذربایجان چند روز پیش در مصاحبه ای دریافت عوارض از کامیون های ایرانی را در راستای حق حاکمیتی کشورش بر این منطقه دانسته است. البته ایران و ارمنستان برای خلاصی از مزاحمت های دولت آذربایجان یک مسیر جایگزین دارند که هنوز تکمیل نشده و در صورت تکمیل عملیات احداث این مسیر، نیازی به عبور کامیون های ایرانی از مسیر کاپان - گوریس نخواهد ماند. مسیر جایگزین به دلیل کوهستانی بودن و نیاز به احداث یک تونل چند کیلومتری برای تکمیل، نیاز به سرمایه گذاری چند صد میلیون دلاری دارد که با توجه به امکانات مالی و فنی دولت ارمنستان، با تردیدهایی مواجه کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨🚨 ایران دست آذربایجان را در پوست گردو گذاشت تعمیر جاده گوروس-تاتف که جایگزین جاده گوروس-گافان است و از خاک جمهوری آذربایجان عبور نمی‌کند، در حال اتمام است. باتکمیل این جاده ایران برای رسیدن به عمق خاک ارمنستان و رسیدن به گرجستان نیازی به جاده ی گوروس_گافان در نوار مرزی جمهوری آذربایجان وجود ندارد.
🛑 چرا رزمایش بزرگ ایران "فاتحان خیبر" نام گرفت ؟ ✍ علیرضا تقوی نیا 🔸️جمهوری اسلامی فردا یکی از بزرگترین رزمایش های تاریخ خود را در مرزهای شمال غربی برگزار می کند ؛ رزمایشی که نام فاتحان خیبر بر آن نهاده است. 🔸️نام گذاری این مانور نظامی که انجام آن با هدف ارسال پیام هایی صریح به متحدان رژیم صهیونیستی یعنی باکو و آنکاراست نکات خاصی در بر دارد که به آن پرداخته می شود. 🔸️ماجرای غزوه خیبر بین نیروهای مسلمان به رهبری پیامبر اسلام و یهودیان بنی نضیر به سال ششم هجری و پس از صلح حدیبیه بر می گردد. 🔸️ریشه این جنگ البته به سال چهارم هجری برمی گشت که یهودیان قبیله بنی نضیر برخلاف پیمان نامه صلحی که با مسلمانان امضا نموده بودند ، قصد ترور پیامبر را داشتند که ایشان متوجه شدند و به آنان ۱۰ روز مهلت دادند یا از مدینه بروند یا همگی کشته خواهند شد. 🔸️در نتیجه مردم بنی نظیر به قلاع خیبر که حدود ۸ منزل با مدینه فاصله داشت رفتند اما سران ایشان دست از فتنه گری و توطئه بر نداشته و مکرر به مکه می رفتند و بزرگان قریش را به جنگ علیه حکومت اسلامی در مدینه تحریک می کردند. 🔸️در نتیجه پیامبر در سال ششم هجری با هزار و چهارصد رزمنده بدون اطلاع قبلی به جانب خیبر رفتند و ابتدا از مسیر وادی آنجا راه ارتباطی قبیله غطفان را که متحد خیبریان بودند بستند تا از جانب آنان کمکی به یهودیان نرسد . سپس جنگ آغاز شد لکن مسلمانان به طور مکرر هزیمت می گشتند . 🔸️حضرت محمد (ص) به شدت از اوضاع ناراضی بودند تا این که فرمودند : عطِیَنَّ الرایَةَ غَداً رَجُلاً یُحب الله و رَسوله یُحِبُّهُ اللهُ و رَسولُهُ کَرارٌ غیر فرارٍ لا یرجِعُ حتی یَفتَحُ اللهُ عَلی یَدَیهِ ؛ فردا این پرچم را به مردی خواهم داد که خدا و رسول او را دوست دارند و او خدا و رسولش را دوست دارد، حمله کننده است و فرار کننده نیست، از حمله برنمی‌گردد تا خدا به دست او قلعه را فتح کند. 🔸️همگان منتظر بودند ببینند این فرد کیست که ناگهان روز بعد پیامبر فرماندهی سپاه اسلام را به پسر عمو و دامادش علی ابن ابیطالب (ع) سپرد و در نتیجه قلعه ها یکی پس از دیگری گشوده شدند. 🔸️اما وجه اشتراک ماجرای تاریخی قلاع خیبر با تحولات اخیر در مرزهای شمال غربی چیست که سران جمهوری اسلامی ایران نام "فاتحان خیبر" را برای این رزمایش اعلام کرده اند ؟ 🔸️همانگونه که نقل شد دلیلی اصلی حمله مسلمانان به خیبر ، فتنه گری های یهودیان آنجا بود که پس از ناتوانی جهت پایداری در برابر نیروهای اسلام در مدینه و مهاجرت به قلاع خیبر ، دست به فتنه انگیزی زدند و قصد داشتند بین قبایل دیگر با حکومت مدینه درگیری ایجاد کنند. 🔸️ در حال حاضر نیز رژیم صهیونیستی پس از شکست های مکرر از محور مقاومت به رهبری ایران در اطراف مرزهایش و ایضا ناتوانی در کنترل برنامه اتمی ، موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی و استراتژی خود را علیه این کشور مرگ با هزاران بریدگی اعلام کرده و مترصد آن است با درگیر ساختن آن با نواحی اطرافش اهداف خود را محقق سازد. 🔸️در نتیجه به نظر می رسد وجه تسمیه فاتحان خیبر برای رزمایش فردا این باشد که اولا هدف این تمرین نظامی نه مقابله با جمهوری کوچک باکو بلکه عقیم گذاشتن طرح های رژیم صهیونیستی برای زخم زدن به ایران بوده و دوم این که اگر یهودیان ساکن تل آویو به رفتارهای خود ادامه دهند معامله مسلمانان مدینه با ساکنان خیبر برای ایشان نیز تکرار خواهد شد.
☑️‏پاسخ سفیر ‎ارمنستان در ایران به ‎علی اف، درمورد تعجب وی از رزمایشهای ایران: 🔸ارمنستان، طمعی نسبت به مرزهای ایران ندارد. 🔹ارمنستان متحد ‎اسرائیل نیست. 🔸 ارمنستان شبکه‌ای از جاسوسان نفوذی در آتروپاتاکان (آذربایجان) ایجاد نکرده. 🔹 ارمنستان در پی حذف ایران از پروژه‌های اقتصادی در منطقه نیست.
⚜️⭕️ روزنامه نگار ترک غافلگیر شد ؛ پوتین از ما خواست ادلب را ترک کنیم! 🔹یک روزنامه نگار ترک فاش کرد که ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، از رجب طیب اردوغان ، همتای ترکیه ای خود ، در اجلاس دیروز خود در سوچی ، خواست نیروهای خود را از سوریه خارج کند 🔸ترکر ارترک ، روزنامه نگار ترکیه ای در توییتی نوشت: "اجلاس سوچی بسیار بد گذشت." 🔹وی افزود: از ما خواسته شد سوریه را ترک کنیم ، قیمت گاز طبیعی افزایش یافت ، خرید موشک های اس - ۴۰۰ از دستور کار خارج شد و گفته شد که ادلب زمستان امسال بخشی از دولت سوریه خواهد بود 🔸روزنامه نگار ترک از دولت کشورش انتقاد کرد و گفت که "هیچ برگ برنده ای نداشت و ضعیف بود".
خسارت ژنرال اصلاحات یک مرحله خسارت قرارداد کرسنت مساوی ۴ ماه یارانه ۸۳ میلیون ایرانی است! یعنی ۶۰۰ میلیون دلار! این ضرر را بیژن زنگنه و دولت روحانی به بار آورده اما خسارت آن را ملت ایران خواهد پرداخت. آیا محاکمه روحانی و زنگنه و حامیان آنها و مصادره اموالشان به دلیل وارد کردن دهها ضرر از این نوع، الزامی و عقلایی نیست؟ چرا زیان را چند اصلاح‌طلب فاسد بالا بیاورند و خسارت را ۸۳ میلیون ایرانی بدهند؟ ✍ دکتر کوشکی
🔴️ محققان ایرانی به فناوری تولید واکسن کرونا به روش« mRNA» دست یافتند 🔹️پژوهشگر شرکت سل‌تک فارمد از دستیابی محققان ایرانی به فناوری تولید واکسن به روش " اِم آر ان اِی " (mRNA) خبر داد و گفت: این فناوری مشابه روش‌ استفاده شده برای تولید واکسن‌های فایزر و مدرناست. علیرضا نادری سهی: 🔹️ استفاده از فناوری mRNA برای تولید واکسن تاکنون در انحصار ۲ شرکت آلمانی و امریکایی بود اما محققان ایرانی موفق شدند با وجود همه محدودیت‌ها در تامین مواد آزمایشگاهی و تحریم‌های ظالمانه به این دستاورد بزرگ علمی برسند. 🔹️مقاله مربوط به این دستاورد با عنوان " تولید واکسن mRNA-LNP علیه ویروس کرونا: ارزیابی پاسخ ایمنی در موش و میمون رزوس " در نشریه معتبر بین المللی واکسینه " Vaccines " منتشر شد که گویای توانایی بالای پژوهشگران کشورمان در عرصه علمی و تائید امکان تولید این نوع واکسن در ایران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از خیانت رضاخان به ایران و خدمتش به ترکیه 🔸️از منطقه بسیار راهبردی قره سو که در دوره رضاخان به ترکیه داده شد چه می دانید ؟
🔴خاندوزی: ترمز افزایش قیمت‌ها کشیده می‌شود ♦️وزیر اقتصاد:آمار افزایش بیش از ۳ درصدی متوسط قیمت‌ها در اقلام مصرفی خانوار در شهریور خبر بسیار ناخوشایندی است و این نرخ باید حتماً در ماه‌های آینده کنترل شود. ♦️بخشی از این تورم مربوط به افزایش قیمت ارز و همچنین فشار کسری بودجه در ماه‌های ابتدایی سال است که موجب برداشت بیش از اندازه از بانک مرکزی شد. ♦️دولت سیزدهم برای کنترل افزایش قیمت‌ها اقداماتی؛ از جمله کنترل نوسانات نرخ ارز از طریق افزایش فروش نفت و میعانات را در دستور کار قرار داده، همچنین برای تسهیل دسترسی به ارز‌های بلوکه شده کشور در سایر کشور‌ها تدابیری در روز‌های اخیر اتخاذ شده است. ♦️با تغییر لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، کمتر کسری بودجه خواهیم داشت و شاهد پایین آمدن سطح عمومی قیمت‌ها در ماه‌های آینده خواهیم بود.
🛑 هوشیاری ایران در عدم ورود به باتلاق افغانستان اینجا مشخص میشه یک لحظه خیال کنید ایران تجهیزات رو به مرز افغانستان میبرد؛ آیا الان میتونست نسبت به توطئه حمله به سیونیک واکنش سریع نشون بده؟ ▪️آمریکای و اسرائیل میخواستن ایران در دایره آبی (پنجشیر) درگیر بشه تا شریان حیاتی ارتباط با قفقاز و اروپا (دایره قرمز) رو قطع کنن. این طرح و کیا فریاد میزدند؟ 👈 اصلاح‌طلبان حالا فهمیدین دلیل سکوتشون دربرابر گستاخی های الهام علی‌اف چیه؟ حقیقتا که سرمایه‌های اسرائیل در ایران هستن ▪️حالا میشه فهمید اون همه فشار و جو سازی برای پنجشیر سرگرم کردن ایران از اصل داستان بوده ،هدف اصلی ارمنستان و شمال غرب ایران بود،یادتونه ایران اینتر نشنال و من و تو هم نگران پنجشیر بودن ؟ سلیبرتی ها و اصلاح طلب ها چطور؟
🔴آیا می دانید که نمی‌دانید؟! 🔹 آیا می‌دانید میزان صادرات نفت خام کشورهای عربستان، امارات متحده عربی، کویت و قطر به ازای هر تبعه این کشورها در یک سال به نسبت صادرات نفت خام ایران به ازای هر ایرانی در شرایط قبل از تحریم معادل چند سال یک ایرانی است؟ 1️⃣ عربستان ۱۸ سال 2️⃣امارات ۴۲ سال 3️⃣کویت ۵۳ سال 4️⃣قطر ۱۳۵ سال 👈 ملاحظات: 1️⃣جمعیت بومی عربستان ۲۲ میلیون و صادرات نفت خام آن ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز 2️⃣جمعیت بومی امارات یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز 3️⃣جمعیت بومی کویت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن روزانه ۲ میلیون و ۵۰ هزار بشکه 4️⃣جمعیت قطر کمتر از ۴۰۰ هزار نفر و صادرات آن یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه در روز 5️⃣جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر و صادرات نفت خام ایران قبل از تحریم دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز 6️⃣هر مقایسه ای بین رفاهیات در ایرانی و کشورهای فوق باید با لحاظ واقعیات فوق در نظر گرفته شود. 7️⃣لازم به ذکر است که ایران در شرایط تحریم گاهی صادرات نفت ایران بین ۱۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است ✍️ محمد حسن قدیری ابیانه
علی ربیعی دولت روحانی در مرکز حساس دولت رئیسی چه میکند؟! نهاد ریاست جمهوری یک مکان استثنائی در نوع خود است و به درستی "دارالحکومه" نام گرفته و این حقیقت دارد که سرنوشت و امور کلان مملکت در اینجا رقم می خورد. مثل اتاقک فرمان یک کشتی عظیم الجثه که رئیس جمهور، ناخدای آن است. کیست که نداند صِرف حضور فیزیکی در نهاد ریاست جمهوری، یک رانت و امتیازی بزرگ محسوب می شود، بطوریکه - بی اغراق - گاه یک نیروی خدماتی در این مجموعه، بیش از یک وزیر می تواند در تصمیمات کلان کشور، نقش آفرین باشد. اطلاعات، اخبار و اسنادی که در نهاد ریاست جمهوری، نزد کارکنان و کارمندان محفوظ است، برای سوداگران منفعت، حکم گنج طلا دارد و برای جناح سیاسی رقیب، حکم کلید شهر تروای. با این اشاره ، وقتی می شنوی چند ماه از آغاز به کار دولت دکتر رئیسی گذشته و هنوز همه ی مدیران روحانی (تقریباً همه ی مدیران کل) در نهاد ریاست جمهوری، درجایگاه های سابق خود قرار دارند و هر روز صبح علی الطلوع می آیند و پشت همان میزهای مدیریتی خود می نشینند و به رتق و فتق امور و لابی های آشکار و پنهان، سخت مشغولند!!! مطمئن می شوی که یک غفلت بزرگ صورت گرفته است. دستگاه های اجرایی را ، بدنه و "مدیران میانی" می چرخانند و اگر بخواهند روند حرکت یک دولت را کُند کنند ، یا چند درجه به سمت چپ و راست منحرفش کنند، از رئیس جدید تازه وارد که در راس دستگاه نشسته، کار چندانی بر نخواهد آمد.. راقم این سطور، در آغاز دولت نهم، به عینه شاهد بود مدیران کم تجربه که از شهرداری و دیگر دستگاهها به پاستور نقل مکان کرده بودند، چطور توسط مدیران و کارکنان کهنه کار و آبدیده ی نهاد ریاست جمهوری بازی داده می شدند و تا مدتها بخش زیادی از وقت، انرژی و توان آن مدیران انقلابی تازه وارد، صرف عبور از سرعت گیرها و موانع ایضایی بروکراتیک و ضوابط به ظاهر درون سازمانی و بخشنامه هایی می شد که معلوم نبود از کجا آمده اند ! نفوذ به درون مجموعه های تصمیم ساز و چینش مهره های بازدارنده و منحرف کننده، در کنار ایجاد روزن های اطلاعاتی و درزهای ضدامنیتی، دقیقاً در چنین مقاطع زمانی است که فرصت و قابلیت پیدا می کنند. این در حالی است که سالهای ۹۸ و ۹۹ ، فضای کلی حاکم بر مجموعه ی نهاد ریاست جمهوری، به دلیل عملکرد ضعیف، پرغلط، مسئله دار، منفی و غیرقابل دفاع شخص روحانی و اطرافیان او، علیه دولت سابق بود و به وضوح دیده می شد برخلاف دوره های قبل، نوعی توقع و انتظار و آمادگی در بدنه ی کارکنان نهاد ریاست جمهوری نسبت به ایجاد "تغییرات" بوجود آمده است، اما با گذشت یکی-دو ماه، این توقع و انتظار کم کم دارد جای خود را به نگرانی و نومیدی می دهد. از سوی دیگر ، هرچند رئیس جمهور محترم بنا به دلایل اخلاقی تاکید کرده است که تغییرات با طمئنینه و دقت و در فضای آرام انجام بگیرد، اما سرپرست نهاد ریاست جمهوری جناب مرتضوی نیز باید تاکنون دریافته باشد که نهاد ریاست جمهوری از یک موقعیت استثنائی برخوردار است و شکل و شیوه ی مدیریت آن نیز لاجرم باید استثنائی باشد. با این توضیح ، هیچ دلیلی نمی تواند این غفلت را توجیه کند در شرایطی که رئیس دولت انقلابی حتی وزیران خود را از راهپیمایی اربعین منع میکند که دولت حتی یک روز فرصت خدمت را از کف ندهد، دستیاران او برای جایگزینی مدیران دلسوز ، جهادی و انقلابی به جای مدیران تنبل و بی انگیزه ی سابق، نه تنها هیچ عجله ای ندارند، بلکه به آنها این فرصت طلایی را هم داده اند که با گذشت چند ماه از آغاز به کار دولت انقلابی، همچنان میز های خدمت را با حضور نامیمون خود اشغال کنند و به جای خدمت به مردم ، به جیب مبارک خود و خانواده خدمت نمایند. چرا با گذشت چند ماه، هنوز علی ربیعی، سخنگوی دولت سابق و دستیار ویژه ی روحانی و مهره ی کلیدی کابینه ی او با چندین مدیرکل زیر دست خود، همچنان پشت میز ریاست مرکز بررسی های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری می نشیند و دستور می دهد !!!؟ چرا هنوز ده ها مدیرکل و مدیر سابق نهاد ریاست جمهوری در جایگاه‌های مدیریتی شان نشسته اند نه تنها تکان نمی خورند ، بلکه تکان تکان هم نمی خورند و هیچکس نمی داند برای کدام دولت دارند کار می کنند ؟!
⭕️ امیر سرتیپ خلبان منوچهر محققی خلبان افسانه ای نیروی هوایی ارتش قهرمان و دارنده رکورد عملیات برون مرزی با ۱۸۲ عملیات در ایران و خاورمیانه و بیش از ۲۰۰ ماموریت موفق در دفاع مقدس به یاران شهیدش پیوست.
⭕️ عکس سال ۱۹۷۱ ، مسعود بارزانی و افسران عالی رتبه موساد! ❇️ مسعود بارزانی رئیس پیشین اقلیم کردستان عراق بود که توطئه وی به کمک صهیونیست ها برای تقسیم کشور عراق با تدبیر و ابتکار عمل حاج قاسم سلیمانی شکست خورد و بعد از این رسوایی او از قدرت کناره گیری کرد و برادر زاده او به جایش به ریاست اقلیم برگزیده شد. 💢 همکاری اقلیم با نیروهای صهیونیستی اتفاق تازه ای نیست و از قدیم این اتفاقات وجود داشته است تا جایی که رژیم صهیونیستی بعد از رفراندوم ۵ مهر ۱۳۹۶ و ادعای استقلال اقلیم کردستان عراق ، آن را اسرائیل دوم نامید! ❇️ پدر مسعود بارزانی با نام ملا مصطفی بارزانی ارتباطات اصلی خود را با شوروی داشت و بعد از شکست شوروی ، فرزندان او هم پیمان اصلی خود را به تل آویو تغییر دادند و زمینه ساز نفوذ اسرائیل در عراق شدند. ♨️ اما آنچه که روشن است و در حملات پیاپی مقاومت به پایگاه های اربیل در طول سال گذشته قابل مشاهده بوده این است که ایران رفتار های اقلیم را تحمل نمیکند و در صورت لزوم دست به عملیات نظامی خواهد زد. ❎ گروه های مقاومت اسلامی نیز در مقابل این رفتار اقلیم واکنش سختی نشان خواهند داد.
🔴دکتر خاندوزی: ‏در شهریور موفق شدیم برخلاف ۵ماه اول، بدون ۱ریال استقراضِ جدید از بانک مرکزی، حقوق‌ها را (حتی زودتر از موعد) پرداخت کنیم. البته نحوه تامین کسری‌ بودجه در اوایل سال، همچنان تنور تورم را گرم نگه داشته است! طبیعی است آثار مثبت اقدامات امروز، با چندماه تاخیر ظاهر خواهد شد انشاءالله.
✍ عبدالله گنجی‌ : 🔹 ‏مردم ٢ طرف ‎ارس هزاران سال است هویت ایرانی دارند نه اینکه به ایران سنجاق شده باشند تاکنون حاکمان ‎آذربایجان جدا شده را محترم و برسمیت شناخته ایم اما باید متوجه باشند با ‎قدرت اجاره‌ای نمیتوانند برای ملت آبدیده‌ای که قدرتهای بزرگ فکر جنگ با آن را از سر بیرون کرده اند شاخ وشانه بکشند.
✳️ کدام کشور بیشترین دارو را از ایران می‌خرد؟ 🔹 در پنج ماهه نخست سال جاری ایران حدودا ۴۰ میلیون دلار دارو صادر کرده که این عدد تنها ۰.۲ درصد از کل صادرات کشور را شامل می‌شود. این در حالی است که با رسیدن وزن اقلام صادراتی ایران به ۱۰۵ هزار تن، نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی حدودا ۳۰ درصدی به ثبت رسیده است. در میان اصلی‌ترین واردکنندگان دارو از ایران اما آلمان صدرنشین است. حدود ۳۰ درصد از کل صادرات دارویی ایران معادل ۱۲.۲ میلیون دلار به آلمان انجام شده است. سوریه با ۱۰.۶، افغانستان با ۴.۴، ترکیه با سه و اتریش با ۲.۲ میلیون دلار دیگر واردکنندگان اصلی دارو از ایران در پنج ماهه نخست سال جاری بوده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️شباهت عجیب یک نفر به رهبر معظم انقلاب در مسیر کربلا 📍برگرفته از استوری خبرنگار صداوسیما؛ زهرا چخماقی
✅نمی‌گذاریم قفقاز را بحرانی کنند ✍ سعدالله زارعی 1⃣آنچه آمریکا، رژیم صهیونیستی، دولت‌های ترکیه و آذربایجان و به طور کلی غرب در مناطق شمالی ایران دنبال می‌کند، اولاً واکنش به توفیقات بزرگ جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت می‌باشد. وقتی رژیم جنایتکار صهیونیستی از جمهوری آذربایجان به «لبنان اسرائیل» یاد می‌کند، به این معناست که «لبنان مقاومت» وجود دارد که در طول نزدیک به چهل سال گذشته هر توطئه اسرائیلی را از بین برده و به بحران بزرگ این رژیم تبدیل گردیده است. 2⃣ در اینجا بعضی ‌اشتباه کرده و می‌گویند معامله «سیونیک» با قره‌باغ شمالی، موضوعی میان دولت‌های آذربایجان و ارمنستان است و چیزی نیست که مخالفت ایران با آن وجهی داشته باشد و می‌گویند بله اجرای این توافق برای موقعیت منطقه‌ای ایران ضرر دارد، اما این ضرر به صورت طبیعی اتفاق می‌افتد و حقی را برای ایران به وجود نمی‌آورد تا مخالفت آن مشروعیت داشته باشد؟ 🔻پاسخ این موضوع روشن است؛ در اینجا صحبت بر سر توافق دو کشور در مورد منطقه‌ای مورد اختلاف نیست بلکه توافق بر سر ایجاد منطقه‌ای برای ضربه زدن به موقعیت امنیتی، سیاسی و اقتصادی یک کشور ثالث است. وقتی آمریکایی‌ها در عین اعتراف به شکست نظامی و سیاسی در افغانستان، با صراحت از پیگیری مدل جنگ نیابتی برای جبران شکست خود سخن می‌گویند و کمی بعد مشخص می‌شود که به آذربایجان علامت حمله و به ارمنستان علامت تحمل و پذیرش واقعیت پس از جنگ داده است . 🔸اما جالب این است که در این جنگ آمریکا و اسرائیل به انهدام نیروها و امکانات یک دولت مسیحی غرب‌گرا دست‌زده و به حمایت از یک دولت مسلمان روی آورده‌اند! آیا این دُم خروس را نشان نمی‌دهد؟ 🔻مراد آمریکایی‌ها از جنگ نیابتی چه بود؟ در واقع آمریکایی‌ها درصدد جنگ نیابتی در جایی بودند که ظرفیت و نیروی لازم برای این کار وجود داشته باشد. از نظر آمریکا باید روی عنصر «قومیت» (Ethnic) تأکید کرد و از قومیت، سلاح برنده علیه خیزش‌های انقلابی آمریکاستیزانه ساخت. آمریکایی‌ها از مدت‌ها قبل روی مدل نژادپرستانه و در این منطقه، پان‌تورانیسم تمرکز و آن را یک «راه‌حل ممکن» و به تعبیر درست‌تر «تیر باقی‌مانده» تلقی کردند و به آن دل بستند. 3⃣سعودی‌ها با صراحت اعلام کرده‌اند که در حال راه‌اندازی یک شبکه ۲۴ ساعته تلویزیونی برای منطقه ترک‌نشین قفقاز با عنوان «ترک‌نشنال» هستند. به چه دلیل رژیم سعودی در قفقاز، درصدد راه‌اندازی یک شبکه تلویزیونی است؟ 4⃣طبعاً در این صحنه، ایران نمی‌تواند سکوت پیشه کند و چشم بر ابعاد و پیامدهای اقدامی که در مرزهای آن جریان دارد، ببندد. پس باید واکنش داشته باشد اما چه واکنشی؟ 🔸تردیدی وجود ندارد که درگیری نظامی و کشاندن پای ایران به معرکه نظامی سیاست شناخته شده جبهه آمریکاست، از سوی دیگر می‌دانیم که آنچه برای منطقه قفقاز در نظر گرفته شده، یک جنگ نظامی تمام‌عیار نیست، چه رسد به اینکه جنگی منطقه‌ای و چندجانبه مدنظر باشد. پس در اینجا بحث جنگ نظامی به معنایی که از آن یاد می‌شود، نیست. سخن بر سر اقدامات برهم‌زننده آرامش این منطقه و مصالح قدرت‌های اطراف آن است. 🔸از آنجا که صحبت از شکل‌گیری یک تهدید امنیتی قطعی علیه جمهوری اسلامی است، ایران حق دارد بدون هماهنگی با جایی و یا با فردی، کانون توطئه علیه خود را از کار انداخته و با آن مقابله کند. 🔸 نوع مقابله ایران برای صهیونیست‌ها چندان هم غیرقابل درک نیست. ایران البته به خوبی می‌داند که از تحولات چگونه به ضرر دشمنان خود استفاده کند. جمهوری اسلامی طبعاً با مذاکره شروع می‌کند تا موضوع به صورت برادرانه بین همسایگان در دو سوی مرزهای شمال غربی ایران حل و فصل شود. آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی در طول دو دهه گذشته در هر فتنه‌ای که به پا کرده‌اند، در نهایت باخته‌ و با سرافکندگی از آن خارج شده‌اند. 🔸 آنان در حالی که قدرت تحمل و مدیریت جنگ را ندارند، فتنه‌گری می‌کنند. اگر این فتنه‌گری‌ها کنار گذاشته نشود، با اقدامات ایران با شکست مواجه خواهد شد.
📌 جهاد تبیین ادامه دفاع مقدس ✍ مهدی‌فضائلی 🔹 با مناسبت ها می توان دو نوع مواجهه داشت، مواجهه تشریفاتی و مواجهه هوشمند. 🔻 در مواجهه تشریفاتی، مجموعه ای از اقدامات غالبا" کمّی، مد نظر قرار می گیرد که سر و صدا به پا می کند اما هدفی عالی را تعقیب نمی نماید و مهمترین هدفش نگهداشت نام و یاد همان مناسبت است. 🔻 اما در مواجهه هوشمند، مناسبت وسیله ای است برای اهداف عالی و به عبارتی حفظ و احیای فلسفه آن مناسبت.در مواجهه هوشمند، کیفیت بر کمیت غلبه دارد و برخورداری از پشتوانه تفکر و اندیشه، عنصر اساسی است. 💡 مهمترین مناسبتی که در هفته گذشته پشت سر گذاشتیم، "اربعین" بود و رهبر حکیم انقلاب در دیدار تصویری با دانشجویان، مثل همیشه، با این مناسبت هم مواجهه ای از نوع دوم داشتند. 🔹 آیت الله خامنه ای با الهام از حرکت امام سجاد(ع) وحضرت زینب و ام کلثوم سلام الله علیهما پس از واقعه عاشورا، مسأله مهم "جهاد تبیین " را مطرح کردند. 🔹 ایشان در این بیانات، مسئولیت خطیری را بر عهده جوانان و دانشجویان قرار دادند.《هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.》 1⃣ نخستین نکته در این تبیین، جهت و رویکرد آن است. تشخیص نادرست این جهت‌گیری، تبیین را به بیراهه می برد و عاملی خواهد شد برای گمراهی! 🔹 جهاد تبیین، ملهًم از حرکت امام سجاد و حضرت زینب است و همانگونه که آن تبیین در دفاع از قیام عاشورا و علیه یزید و یزیدیان بود، جهاد تبیین امروز نیز باید دفاع از انقلابی باشد که ادامه راه عاشوراست و علیه دشمنان انقلاب. 🔹 کج کردن جهت تبیین به بخش ها و سلایق دیگری در جبهه انقلاب، نشناختن این مهم و بیراهه رفتن است. یادمان باشد که امام راحل نیز به همه ما توصیه فرمود: هر چه فریاد دارید سر آمریکا بکشید! 2⃣ نکته دوم، محتوای تبیین است؛ چه چیزی را تبیین کنیم؟ 🔸 رهبر انقلاب، پاسخ این پرسش را نیز در همین بیانات داده اند.《 خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراه‌کننده‌ای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدفهای بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوانها》 🔸 بخش کنشی و یا ایجابی تبیین، تبیین حقایق است که ابتدا باید این حقایق را شناخت و آنگاه آنها را تبیین نمود. 🔸 بخش واکنش فعال تبیین هم به مقابله با اقدامات دشمنان و مخالفان انقلاب مربوط می شود که سالیان درازی است به شبهه افکنی، ابهام پراکنی و گمراه سازی افکار عمومی مشغولند و با پیشرفت ارتباطات بر حجم و تنوع فعالیت آنها افزوده شده و رو به فزونی بیشتر هم هست. 3⃣ سومین نکته در جهاد تبیین، چگونگی آن است. 🔹 جهادگران این عرصه به فرموده فرمانده این جهاد یعنی رهبر فرزانه انقلاب باید خود را تجهیز کنند. 🔹 «بایستی حقایق را با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی، و به‌کارگیری اخلاق منتشر کرد.» و در جای دیگری از همین سخنان چنین فرمودند:《جوانهای ما امروز بحمدالله مجهّزند؛ مجهّز به فکر، مجهّز به عقلانیّت، مجهّز به آگاهی‌های فراوان، و میتوانند در این زمینه‌ها خیلی تلاش کنند. خودتان را آماده کنید، این تجهیزات را در خودتان افزایش بدهید و به معنای واقعی کلمه خودتان را مجهّز کنید و در این میدان وارد بشوید. در میدان تبیین و افشاگری》 4⃣ چهارمین و آخرین نکته در خصوص "جهاد تبیین" میدان جهاد و از منظری ابزار جهاد است. 🔸 امروز گسترده ترین و در دسترس ترین میدان یا ابزار برای انجام این جهاد، فضای مجازی است لذا مجاهدان امروز باید این عرصه را بشناسند، اقتضائاتش را بدانند و با ایمانی راسخ در آن فعال باشند.