🌹 رهبر معظم انقلاب:
🔹 کار دشمن دلهره افکندن است. دلهره بیندازد، بترساند، ناامید کند.
[طبق سوره آل عمران آیه ۱۷۵ خداوند خطاب به مومنین میفرماید:] شما که مؤمن هستید از قدرت هایی که قدرت های شیطانی(دشمنان) هستند، نترسید. از من(خدا) بترسید، از انحراف از صراط مستقیم بترسید. اگر درست عمل کنید، به یاری پروردگار حتماً پیروز خواهید شد.
🔹 تلقی من از آینده تلقی خوشبینانه است؛ نهاینکه گرانی و مشکلات را ندانم، چرا، خبرها به من میرسد، بیشتر از افراد دیگر هم میرسد، اما ملت ایران امروز مثل یک قهرمان، مثل یک شخصیت برتر در مقابل یک دشمن خبیث حیلهگر ایستاده و میداند دنبال چیست. آرمانها و هدفها روشن است. ملت ایران با همهی قدرت، پشت انقلاب ایستاده است.
🔸یک جاهایی گلهمندی هم هست، اما اینها باعث نشده که ملت ایران از سرافرازی و عزت رویگردان شود. تصویر من از ملت این است.
🔹در سایهی توکل، احساس مسئولیت و عمل مردم و مسئولان به وظایف خود، پروردگار با لطف و عنایت خویش، راه را برای ملت ایران باز خواهدکرد
🔴 پیام های یک #حضور_تماشایی
1⃣ تقویت بُنیه جمهوریت و قدرت نرم نظام
2⃣ نمایش قدرت و اتحاد مردمی به دشمنان
3⃣ امیدواری دوستداران داخلی و خارجی انقلاب
4⃣ زمان شناسی ملت ایران علیرغم مشکلات اقتصادی
5⃣ تهدیدات دشمنان ملت را متحدتر میکند
6⃣ نمایش دوباره ی خطا در سیستم محاسباتی آمریکا
7⃣ تجدید بیعت با امام، شهدا، نظام اسلامی و ولایت
8⃣ مردم وظیفه شان انجام دادند، نوبت مسئولان است
9⃣ عشق به انقلاب و ولایت تحریم شدنی نیست
🔟 رهبرانقلاب بهتر از همه ملت را شناخته اند
✍ محمدصادق سلطانزاده
♦گرهگشایی سلیمانی و نصرالله در عراق
در حالی که عادل عبدالمهدی، نخستوزیر عراق تا کنون درباره سرنوشت نامزد جنجالی تصدی وزارت کشور «فالح الفیاض» اظهار نظر نکرده، «محمد الکربولی» نماینده محور ملی در پارلمان عراق گفته است: «وزیر کشور همزمان با آغاز فصل قانونگذاری جدید در پنجم مارس آغاز به کار میکند و گره وزارت کشور باز میشود.» روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» نیز در این باره مدعی شد؛ «ائتلاف سائرون به رهبری مقتدا صدر، رهبر جریان صدر و ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری در بیروت با یکدیگر دیدار کردند. حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله در این نشست پنج ساعته هم حضور داشته است. دو گروه در این نشست که قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس هم در آن حاضر بود، درباره حل مشکل وزارت کشور و فالح الفیاض نامزد جنجالی تصدی این پست به توافق رسیدند.» در این توافق به کنارهگیری الفیاض از وزارت کشور اشاره شده و برخی مقامات ارشد این وزارتخانه برای تصدی این وزارتخانه معرفی خواهند شد. الفیاض سکانداری وزارتخانه جدیدی با عنوان «وزارت امنیت ملی» را به عهده خواهد گرفت. گفتنی است، این وزارتخانه حاصل ادغام سازمان امنیت ملی و سرویس امنیت ملی است. این دو نهاد زیر نظر الفیاض قرار دارند. با این اوصاف، شمار وزارتخانهها در کابینه عبدالمهدی از ۲۲ واحد به ۲۳ واحد وزارتی افزایش مییابد.
نامه بسیج حقوقدانان به شورای نگهبان.docx
24.5K
با توجه به مطرح شدن طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی سازمان بسیج حقوقدان در نامه ای به شورای نگهبان، ایرادات قانونی این طرح را ذکر و شرح داده است
پیامهای حضور تماشایی
ملت بزرگ ایران با حضور خیرهکننده و تماشایی خود در جشن چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی بار دیگر دشمنان انقلاب اسلامی را ناامید و مأیوس کردند. آمریکاییها با تبلیغات رسانهای خود به همپیمانان خوشخیال خود قبولانده بودند که انقلاب اسلامی ایران 40 سالگی خود را نخواهد دید، از این رو میلیونها دلار پول و سرمایه از آنها دوشیده بودند، اما در مقابل دوستداران انقلاب اسلامی همواره به تداوم انقلاب اسلامی امیدوار بودند که حضور تماشایی دیروز مردم در راهپیمایی 22 بهمن سبب تقویت روح امید در بین حامیان انقلاب در سراسر جهان شد. از طرفی این شکست بزرگ بار دیگر ضعف آمریکاییها را به همگان نشان داد؛ اما درباره زمانشناسی و حضور مؤثر مردم در روز 22 بهمن به نکاتی اشاره میشود؛
1ـ از بعد داخلی باید گفت، الفـ مردم نشان دادند نه تنها به انقلاب و نظام اسلامی امیدوارند، بلکه حل مشکلات اقتصادی را در دل انقلاب اسلامی پیگیر و خواستارند؛ لذا حضور گسترده مردم خط بطلانی بود بر همه آنهایی که ادعای فاصله گرفتن مردم از نظام را مطرح میکردند. در حقیقت، مردم در این حرکت بزرگ نشان دادند، خود صاحبان اصلی انقلابند، اعتقادی که نسبت به سال ۱۳۵۷ هیچ تغییری نکرده است. بـ اگر فرد یا گروهی در داخل کشور برخلاف منافع کشور و نظام حرکت کند، بدون شک از مردم دور خواهد شد. بنابراین انقلاب اسلامی به خوبی توانسته است با شناسایی ظرفیتهای داخلی در مقابل سیل عظیم توطئههای اقتصادی، نظامی و سیاسی ایستادگی کند. به این ترتیب، اگر گروه یا فردی درصدد نادیده گرفتن ظرفیت داخلی و به دنبال نگاه به بیگانه باشد، نه تنها موفقیتی به دست نمیآورد؛ بلکه بین خود و مردم هم فاصله ایجاد خواهد کرد.
2ـ از بعد خارجی هم اگر به رفتار آمریکا نه در چهل سال گذشته، بلکه در همین یک سال اخیر توجه کنیم، خواهیم دید آنها کار انقلاب را تمامشده تلقی میکردند. تشدید تحریمها و تلاش برای تورم روزافزون که از طریق نفوذ در برخی مراکز اقتصادی صورت گرفت، آنها را امیدوارتر کرده بود؛ اما مردم ایران در 22 بهمن آمریکا را دچار یک سردرگمی اساسی کردند و خط بطلانی بر تحلیلهای سیاستمداران آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران کشیدند؛ از این رو در شروع دهه پنجم انقلاب اسلامی، شاهد تغییر اساسی در نگرش کشورها به ایران با اقتدار خواهیم بود. انشاءالله.
♦ ردّ واقعیت!
اگرچه در بعد رسانهای دونالد ترامپ و مشاوران و معاونانش میگویند ایران به شدت تحت فشار است و از پیروزی بزرگ خود سخن میگویند و میلیاردها دلار خرج جریان رسانهای ضد ایرانی خود میکنند، اما اگر گزارش دستگاههای اطلاعاتی ایالات متحده را بخوانید و در میان اسنادی که بر روی میز کار رئیسجمهور آمریکا قرار میگیرد، جستوجو کنید، رد واقعیت را خواهید یافت؛ چنانکه در یکی از جدیدترین گزارشهای گروه اطلاعاتی «سوفان» وابسته به «علی سوفان» عضو سابق «افبیآی» با عنوان «انقلاب انعطافپذیر ایران» آمده است؛ «چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در شرایطی فرا رسید که جایگاه منطقهای این کشور به بالاترین سطح از سال 1357 تاکنون رسیده است. اگرچه ایران در چهل سال گذشته با چالشهایی مواجه بوده؛ اما دولت ایران در حال حاضر در مقایسه با هر زمان دیگری پس از انقلاب از نفوذ بیشتری در منطقه برخوردار است.» در بخش دیگری از این گزارش آمده است: «وضع مجدد تحریمهای آمریکا از جانب دولت دونالد ترامپ علیه ایران نتوانسته ایران را در سطح جامعه بینالملل منزوی کند و انعطافپذیری اقتصاد ایران که موجب ناکامی سیاستهای ضد ایرانی آمریکا شده، دستاوردی است که نتیجه تلاشهای موفقیتآمیز حاکمیت ایران برای متنوع کردن اقتصاد و کاهش وابستگی به صادرات نفت خام است. با وجود برخی کاستیها و کاهش ارزش پول ملی همه کارشناسان معتقدند اقتصاد ایران از این دوره عبور خواهد کرد.» گزارشی که میتوان آن را اذعان واشنگتن به قدرت ایران دانست و مطمئناً سران کاخ سفید بهتر از هر سیاستمداری در جهان میدانند در برابر ایران شکست خوردهاند.
🔴اگر شاه هم ۴۰ سال فرصت داشت به همینجا نمیرسیدیم؟
✔ فرد هالیدی در کتاب "توسعه سرمایهداری در ایران" میگوید در دهه ۴۰ اجاره بها حدود ۶۰ درصد از حقوق و دستمزد مردم بود. تا سال ۵۲ پانزده برابر افزایش یافت. در سال ۵۳ مجددا دویست درصد رشد کرد و در سال ۵۴ هم صد درصد دوباره افزایش یافت.
🔺نیکی کدی در کتاب "ریشههای انقلاب ایران" متذکر میشود که تا سال ۵۵ سی و شش درصد خانوارهای ۶ نفره فقط در یک اتاق زندگی میکردند. با بررسی آمار نشان میدهد خانوارهای تهرانی که تا آستانه انقلاب از اولیات مسکن مناسب محروم بودند به ۴۲ درصد رسیده بودند.
🔺آبراهامیان در "ایران بین دو انقلاب" میگوید از نظر خدمات بیمارستانی و نسبت تختهای بیمارستانی به جمعیت، پایینترین رتبه در غرب آسیا حتی در قیاس با ضعیفترین و فاسدترین کشورهای عربی، متعلق به ایران بود. در همین کتاب میگوید در آستانه انقلاب قریب ۷۰ درصد ایرانیهای بزرگسال بیسواد بودند. با آماری که از انگیزه کودکان برای تحصیلات ابتدایی میدهد نشان میدهد ما روز به روز داشتیم در بیسواد شدن بیشتر پیش میرفتیم.
🔺جان فوران در کتاب "مقاومت شکننده" مينويسد سال 51 و 52 قریب 64 درصد از جمعيت شهرنشين ايران دچار سوءتغذیه بودند. هیچ افق روشنی وجود نداشت. ما روز به روز داشتیم گرسنهتر میشدیم. با آمار نشان میدهد ما در سال ۵۶ و یک سال مانده به انقلاب درمرگ و میر نوزادان از رکوردداران جهان و رتبه اول خاورمیانه شده بودیم.
🔺بعد از ۴۰ سال، گزاره عوامانه "انقلاب از سر شکم سیری بود"، به این خاطر شکل گرفت که به دلیل رقابت گفتمانی با چپها ریشههای اقتصادی انقلاب همیشه نفی شد. اتفاقا گرسنگی و فقر و بیعدالتی در انقلاب نقش داشت ولی هیچ اثر شاخصی که وضع افتضاحی که در آن زندگی میکردیم را نشان مردم بدهد و توسط انقلابیون نگاشته شده باشد وجود ندارد. تمام این منابع موجود خارجی است.
🔺از گزاره قبلی مضحکتر، جمله "شاه هم اگر چهل سال فرصت داشت و میماند..." است. همه آمار و ارقام نشان میدهد ما هرچه به زمستان ۵۷ نزدیکتر میشدیم روز به روز حالمان داشت بدتر میشد. مثل منجلابی که هرچه بیشتر دست و پا میزدیم بیشتر داشتیم فرو میرفتیم. اگر دست #روح_خدا نبود هزار سال دیگر هم میماندیم جز غرق شدن راه دیگری وجود نداشت.
🔹جمهوری اسلامی کوهنورد است و انقلاب اسلامی قلهای که قرار بود به آن برسیم. دربازخواست از کوهنورد اگر تعارف داشته باشیم ممکن است در مسیر پیش رو هیچگاه به قله نرسد. ولی قبلش باید کویر پرسنگلاخ و دشت بزرگی که طی کرده تا بدین جا رسیده را هم ببینیم.
#وحید_اشتری
#تونی_اَلبلِر ‼‼
🔴نخست وزیر پیشین انگلیس و کمک های سعودی!!
🔻مقاله تونی بلر نخست وزیر پیشین انگلیس روز گذشته در روزنامه آمریکایی واشنگتن پست علیه ایران واکنش های منفی برخی کاربران در توئیتر را در پی داشت
🔹«مت داس» مشاور روابط خارجی «برنی سندرز» سناتور آمریکایی در این باره به طعنه نوشت: مطمئنم نوشتن نکات ضدایرانی نخ نما درباره ایران توسط بلر هیچ ربطی به پولی که او از عربستان و امارات متحده عربی گرفته است، ندارد. چرا باید کسی چنین فکری بکند؟
🔸 یک خبرنگار دیگر نیز در پیامی توئیتری با اشاره به مقاله بلر نوشت: اینها دقیقا مواضع حکومت سعودی بوده و این در حالی است موسسه بلر ۱۰ میلیون دلار از سعودی ها گرفته تا به ولیعهد عربستان مشاوره بدهد!!
🔹همچنین یک استاد دانشگاه نیویورک به کنایه تاکید کرد که بلر باید در مقاله خود به میلیون ها دلار پولی که از امارات متحده عربی در ازای مشاوره گرفته است، اشاره می کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دستگیری عوامل حمله تروریستی در بندر امام خمینی(ره)
⭕️ پلیس اطلاعات و امنیت عمومی نیروی انتظامی استان خوزستان موفق شد در کمتر از یک هفته عوامل حادثه تروریستی بندر امام خمینی(ره) در شهرستان ماهشهر را دستگیر کند.
⭕️ در این حمله تروریستی دو تن از ماموران کلانتری ۱۳ بندر امام خمینی(ره) شهید شدند.