⭕️آمریکاییها بیشترین مشتریان تصاویر پورن هستند، درحالی که نامی از ایران در این لیستِ بلند به چشم نمیخورد
❗️در هر دقیقه بیش از ۵۷ هزار جستجو در مورد پورن انجام می شود! در هر دقیقه بیش از ۲۰۰هزار ویدئوی مستهجن دیده می شود! و ...
در این میان، رتبههای بالاترین کشورهای بازدید کننده از سایت های مستهجن را به ترتیب ببینید:
۱. آمریکا
۲. انگلستان
۳. هند
۴. ژاپن
۵. کانادا
۶. فرانسه
۷. آلمان و...
عدهای احمق هم هنوز فکر می کنند مردمِ غرب خیلی با کلاس اند، اصطلاحا چشم و دلشون سیره و براشون عادی شده، ولی غافلاند از این نکته، که آب شور را هرچه بیشتر بخوری، بیشتر تشنه میشوی
در ضمن در این کشورها سند۲۰۳۰ بطور کامل اجرا میشه نتیجش رو هم ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئيس دانشكده برق دانشگاه استنفورد: بهترين مهندسين برق دنيا را دانشگاه صنعتي شريف تهران تربيت ميكند.
پن: اما در کشور ما افرادی هستند که به جوونهای این مملکت اعتماد ندارند و چشم امیدشون به خارج از کشور و غربه
#ایران_میتواند
#منطق_مقاومت
🌐 چرا دوره غیبت استمرار پیدا کرده است؟!
🔸آیتالله حائری شیرازی (رضواناللهتعالی علیه) : امام زمان عج الله، وقتی مالک امت میشود که امت تابع حجت درونیاش (عقل) بشود. این حجت درونی، حلقه واسطه بین انسان و حجت بیرونی (انبیاء و امامان معصوم علیهم السلام) است.
🔹آنهایی که با حجت بیرونی درگیر میشوند و سنگ به آن میزنند، قبلاً به حجت درونیشان سنگ پرانی کرده اند. کسانی که با علی و فاطمه علیهم السلام، آن طور رفتار کردند، قبلاً با حجت درونیشان این رفتار را کرده اند. قبلاً به حجت درونی خود بند انداخته و آن را به اطاعت از هوی و هوس وادارش کرده اند. قبلاً در، به پهلوی حجت درونی خود زده اند.
🔹برای شروع کار، باید با حجت درونی خود تجدید بیعت کنید. بگردید و آن حجت درونی را در خود پیدا کنید و آن همان عقلی است که به شما دادهاند.
🌐 چرا دعای ما برای ریشهکن کردن مدیران فاسد مستجاب نمیشود؟!
🔹استاد پناهیان: طبق روایت، اگر تعداد مظلومان بیش از ظالمین باشد، دعای آنها برای رفع ظلم پذیرفته نیست (...فلا یستجیب لهم؛ الفردوس، ج۱، ص۱٤۹). ما اگر دعا کنیم خدا مدیران فاسد را ریشهکن کند، این دعا هم مستجاب نمیشود، چون ما خودمان میتوانیم با کار تشکیلاتی، مدیران فاسد را ریشهکن کنیم.
✅ مهدی محمدی نوشت:
فرستادن پی در پی واسطه به ایران –که آخرین آنها شینزو آبه نخست وزیر ژاپن است - بعید است به هیچ نتیجه ای ولو موقت و کوچک، منجر شود. بحران موجود میان ایران و امریکا در واقع نیازی به میانجی ندارد چرا که اساسا سوء تفاهمی در کار نیست. دولت امریکا نه جایی برای مذاکره گذاشته، نه امیدی به توافق. هدف خود را براندازی نظام در ایران از طریق فشار به مردم قرار داده و در این راه نه تا امروز از هیچ کاری کوتاهی کرده و نه نشانه ای هست که بخواهد در آینده بکند. ایران دورنمایی برای توافق نمی بیند و مذاکره را نیز ابزاری برای باج خواهی می داند که خود به عاملی برای تشدید فشارها و نشانه ای از تاثیرپذیری ایران از فشارها تبدیل خواهد شد. دولت امریکا به جای تحریک این و آن، بهتر است در اندیشه باشد که چگونه می خواهد از راهی که در حوزه فشار اقتصادی بر مردم ایران رفته، بازگردد. کاملا طبیعی است که ایران از همه ابزارهای قدرت خود برای هزینه مند کردن فشارهای امریکا استفاده خواهد کرد و نه آبه و نه هیچ کس دیگر نمی تواند از ایران درخواست کند زورگویی و فشار طرف مقابل را تحمل کند و پای میز مذاکره هم حاضر شود. از سوی دیگر آبه ممکن است مایل به ایفای نقش 'واسطه میان شخص ترامپ و مقام های ایران' باشد. اگر چنین شود، به معنای آن خواهد بود که بازی جدید برای نشاندن ایران پای میز مذاکره این بار با مضمون «ترامپ می خواهد همه را در امریکا دور بزند و با ایران توافق کند» راه خواهد افتاد. بعید است با توجه به نزدیکی حیرت انگیز ترامپ به دست راستی ها در اسراییل، کسی در ایران این ژست را جدی بگیرد. احتمال دیگر این است که آبه وعده کاهش بخشی از تحریم ها خصوصا در زمینه خرید نفت را به ایران بدهد و در ازای آن خواهان مذاکره شود. این یعنی امریکا صد در صد تحریم را اعمال کرده و حالا می خواهد با کاهش ده درصد از آن، از ایران امتیاز صد درصدی بگیرد. اگر چنین باشد، این هم نشانه ای است از اینکه ترامپ نه خود تاجر خوبی است و نه خبر دارد که ایرانیان همواره بازرگانان زبردستی بوده اند.
با همین سرعت ایران زودتر از ۱۸ تیر از برجام عبور میکند
آژانس بین المللی انرژی اتمی در تازهترین گزارش خود نوشته ذخیره اورانیوم کم غنی شده ایران به ۱۷۴/۱ کیلوگرم و ذخیره آب سنگین ایران هم ۱۲۵/۲ کیلوگرم رسیده. بیانیه شورای عالی امنیت ملی در روز ۱۸ اردیبهشت میگوید ایران دیگر به سقف ۳۰۰ کیلویی برای اورانیوم کم غنی شده و سقف ۱۳۰ تنی برای آب سنگین –که جزو تعهدات اصلی برجامی ایران در حوزه انباشت مواد هستهای است- متعهد نخواهد بود.
با سرعت فعلی، ایران زودتر از ۱۸ تیر (پایان مهلت ۶۰ روزه) از سقفهای تعیین شده در برجام عبور خواهد کرد. انباشت مواد هستهای برای برداشتن گامهای بعدی در حوزه غنی سازی ضروری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز هفته گذشته اعلام کردند به جز مصوبه شورای عالی، ایران اگر لازم باشد، «گام های مقتضی» دیگری را هم برخواهد داشت.
برجام برای امریکا، اروپا و حتی اسرائیل دارای مطلوبیت بسیار بالایی است و بویژه دسترسی اطلاعاتی که برای آنها ایجاد کرده و تأخیری که به برنامه هستهای ایران تحمیل کرده، به هیچ روش دیگری قابل دست یابی نیست.
ایران نه فقط خروج تدریجی از برجام را آغاز کرده بلکه تصمیم گرفته از سایر مؤلفههای قدرت خود هم برای هزینه مند کردن اقدامات امریکا استفاده کند. تا زمانی که تحریمها ادامه داشته باشد، این روند متوقف نخواهد شد. ظرف چند ماه خواهیم دید که کدم طرف مجبور بع تغییر محاسبه خواهد شد.
مهدی محمدی
🔴 میانجیگری یا ابزار فشار جدید؟!
🔸 قرار است شینزو آبه نخست وزیر ژاپن ۲۲ خرداد به تهران سفر کند.
هرچند گفته میشود وی برای میانجیگری بین ایران و آمریکا به ایران میآید اما واقعیت این است که آمریکاییها فشار تهدیدات نظامی را به #فشار_روانیِ دیپلماتیک تغییر دادهاند. هر دو با یک هدف و کارکرد مشخص: شکستن مقاومت ایران و بازگرداندن ایران به پای میز مذاکراتِ بدونِ نتیجه.
به عبارت دقیقتر شینزو آبه و سایرین، یک میانجی نیستند بلکه گزینه جدید فشار بر ایران بهحساب میآیند.
🗓 اما نکات گفتنی:
🔻۱. در دور جدید، چرا ژاپن و سپس آلمان و ...؟
🔹الف. نخست وزیر ژاپن حامل بسته وسوسهکننده اقتصادی است. کشورهایی همانند عمان و... صرفا حامل پیام هستند و نمیتوانند ترغیب کننده ایران برای ورود به مذاکرات باشند.
🔹ب. ژاپن و سایر میانجیها همانند آلمان، در مقابل بسته پیشنهادی اقتصادی، انتظار دارند ایران به میز مذاکرات چینش شده توسط آمریکا با موضوع منطقه و موشکی، بازگردد.
🔻۲. در واقع آمریکا در دور جدید فشارها، با ناامیدی از فشار نظامی، یک دوی استقامت علیه ایران را با بهکارگیری ژاپن ، آلمان ، کره جنوبی ، هند و ... آغاز کرده است. این کشورها نیز با پیشنهاد یک بسته اقتصادی، در یک پروسه زمانی، پی در پی ایران را تحت فشار قرار خواهند داد.
🔻۳. (مهم) پیشنهادات، اقتصادی و #تاکتیکی است و درخواستها، منطقهای، نظامی و #راهبردی؛ از این رو مذاکره در این شرایط آرایش شده، یک وقتکشی طولانیِ بدون نتیجه و نسیه برای ایران و پُرنتیجه و نقد برای ترامپ است. مهم این است که مسئولان ایرانی دچار خطای محاسباتی نشوند و بدانند که #ترامپ بیشترین و فوریترین نیاز را به این مذاکرات دارد و نه ایران.
#تبیین
👇🌹 اگر «اینستکس» قرار نبود تحریمها را دور بزند برای چه ایجاد شد؟
«ولادیمیر شیزوف» نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا به طور خاص از اینکه ساز و کار کشورهای اروپایی برای تسهیل تجارت با ایران (اینستکس) قرار نیست تحریمهای آمریکا را دور بزند، انتقاد کرد. سه کشور اروپایی طرف برجام از ۱۱ بهمن ماه ساز و کاری به نام اینستکس را برای تسهیل مبادلات تجاری با ایرن راهاندازی کردهاند. این نهاد در فرانسه ثبت شده و اداره آن بر عهده آلمان است و انگلیس هم به عنوان سهامدار در آن مشارکت میکند. ریاست این کنسرسیوم اقتصادی را «پر فیشر»، مدیر سابق کومرتسبانک آلمان بر عهده خواهد گرفت. گفتنی است اروپاییها ثبت این کانال ویژه را با تأخیر فراوان آغاز کردند و فعلاً از وعدههای اولیه برای پوشش دادن مبادلات نفت با ایران عقبنشینی کردهاند. اینستکس قرار است در مراحل اول مبادلات مربوط به مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی را پوشش دهد که طبق ادعای آمریکاییها هدف تحریمها قرار ندارند.
🔴 آخرین اخبار از نسخه ی ننگین #سازش ‼️
🔹تعدادی از عناصر ضد انقلاب خارج کشور با همراهی برخی از عناصر تندروی داخلی سعی دارند تا ایران را برای مذاکره با آمریکا تحت فشار قرار دهند.
🔹به گفته یک منبع آگاه عناصری از جریان نهضت آزادی، ملی مذهبیها، برخی وابستگان به بیت آیت الله منتظری، ضد انقلاب فراری و عناصر طرفدار فتنه در داخل کشور با هدف فشار بر جمهوری اسلامی برای مذاکره با آمریکا در تدارک انتشار بیانیهای در این رابطه هستند.
🔹به گفته این منبع آگاه متن بیانیه مذکور در خارج از کشور تهیه شده و به امضای برخی تندروهای طرفدار این خط در داخل کشور نیز رسیده است.
🔹گفتنی است این جریانات و عناصر آنان (قریب به صد نفر) همان طرفداران خط سازش هستند که از دهه ۶۰ برای همراهی ایران با آمریکا فعالیتهای گستردهای نمودهاند.
🌹👇عارف حرفی برای گفتن ندارد!
«صادق خرازی» با انتقاد از نمایندگان اصلاحطلب مجلس، گفت: مجلس دهم و فراکسیون امید میتوانست بهتر از این باشد، میتوانست مطالبات مردم را در قالب تصمیمگیریهای کلان مجلس جدیتر دنبال کند، میتوانست به گونهای عمل کند که اقتدار و موقعیت اصلاحات ضعیف نشود؛ اما اینگونه نبود. چرا؟ آیا نگذاشتند؟ نه اینطور نیست. حاکمیت و نظام سیاسی دستشان را باز گذاشته بود، نمایندگان اصلاحطلب آسیبی در این دوره ندیدند؛ اما واقعیت نشان میدهد آقایان برنامهای نداشتند و ندارند و وقتی برنامهای وجود نداشته باشد، شاهد یک آنارشیسم خواهیم بود. وی همچنین افزود: من برای آقای عارف احترام زیادی قائلم؛ اما هرکس در جایگاه خود شخصیتی دارد. من آن کاریزمای سیاسی که بخواهد تصمیمسازی کرده و فراکسیونی را مدیریت کند و به هدف برساند، هیچگاه در وجود آقای عارف ندیدم. ظاهراً دلیل سکوت آقای عارف این است که حرفی برای گفتن ندارد. از چه بگوید و از چه دفاع کند؟
▼ گزارش روز
بازی با مهره سوخته!
آمریکاییها از هر طرف که به وضعیت منطقه مینگرند، نشانههای شکست خود و دست بالای مقاومت را مشاهده میکنند! وضعیت رژیم غاصب صهیونیستی از مشکلات داخلی تا شکست در مقابل جبهه مقاومت و کابوس موشکهای نیروهای مقاومت، وضعیت حاکمان سعودی در ریاض از گیر افتادن در باتلاق یمن تا فضاحت اجلاس مکه برای ایجاد یک اتحاد منطقهای و عربی علیه جمهوری اسلامی نشاندهنده بغرنج بودن اوضاع برای سران کاخ سفید است! اوضاع بغرنجی که سبب شده است آمریکاییها حتی جرئت نکنند ناو جنگی خود را از تنگه هرمز عبور دهند و به خلیجفارس بیاورند و به ناچار خارج از منطقه لنگر انداختهاند! شرایطی که با نگاهی به وضعیت اقتدار بشار اسد در سوریه، دست برتر انصارالله در یمن، محبوبیت حزبالله در لبنان، مواضع دولت عراق در قبال سیاستهای آمریکا، همراهی آنکارا و مسکو با تهران، قدرت روزافزون نیروهای مقاومت در منطقه و بالاتر از همه بیداری ملتها و افزایش خشم مردم منطقه از آمریکا و سران اشغالگر رژیم صهیونیستی در روز قدس با وضوح بیشتری مشخص شده است. در این شرایط آمریکاییها چارهای جز این ندیدند که بار دیگر با مهره سوخته خود، یعنی گروههای تروریستی در منطقه بازی کنند! بر اساس این، عناصر تروریستی جبهه النصره (هیئت تحریرالشام)، جبهه الوطنیه التحریر و جیش العزه عملیات گستردهای را با نام «معتصم بالله» علیه مواضع نیروهای ارتش سوریه در شمال استان حماه آغاز کردند. به گفته منابع میدانی، تروریستها عملیات را با پشتیبانی یگانهای توپخانهای از شهرکهای لطمانه، الجیسات و کفرزیتا علیه مواضع نیروهای سوری در شهرکهای کفرهود، تل ملح و جبین انجام دادند؛ اما این حرکت نیز راه به جایی نبرد و ارتش سوریه توانست کاملاً بر اوضاع تسلط داشته باشد و نه تنها اجازه هیچگونه پیشروی را به تروریستها ندهد؛ بلکه تلاش میکند تا این اقدام را به فرصتی برای ریشهکن کردن تروریسم در سوریه تبدیل کند. چنانچه رسانهها درباره وضعیت این درگیریها نوشتند: «حجم خسارتهای وارد شده به تروریستها و تعداد تلفات آنان کمسابقه بوده و دهها نفر از تروریستها در حملات موشکی، توپخانهای و هوایی کشته و زخمی شدهاند و مواضع تروریستها در شهرکهای اشغال شده در این حملات شخم زده شده است.»