eitaa logo
بصیر
351 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
410 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️نشانه های توافق!!! منابع ارزی ایران در بانک عراقی آزاد شد 🔵 وزارت صمت با ارسال نامه‌ای به کلیه انجمن‌های صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده برای استفاده از منابع ارزی ایران در بانک tbi عراق از آنها خواست که اقلام پیشنهادی وارداتی خود را با قید فوریت اعلام کنند.
✳️پشت پرده اخراج محمد فاضلی چیست؟ 🔹محمد فاضلی از عناصر ضد انقلاب دانشگاه شهید بهشتی و استادیار دانشگاه مازندران با لابی ها و فشار حسام الدین آشنا، توانست در دانشگاه بهشتی به عنوان عضو هیئت علمی مشغول به کار شود ولی در تمام این مدت، در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری مشغول بود و گاهی هم در دانشگاه کلاس داشت ولی تقریبا هر سال و هنگام تمدید قرارداد، به علت عدم حضور در دانشگاه، مورد انتقاد اعضای هیئت جذب قرار می گرفت و هر بار هم رئیس دانشگاه با کدخدامنشی مشکل را حل می کرد تا اینکه امسال در اواخر دولت حسن روحانی، درخواست تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی کرد ولی به دلیل عدم حضور در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه و...، با تمدید قرارداد و تبدیل وضعیتش مخالفت شد لذا وی از ابتدا نیروی قراردادی بوده و اخراج وقتی معنا دارد که فرد، عضو رسمی هیئت علمی دانشگاه باشد نه عضو قراردادی. 🔻نامبرده با اشاره برخی افراد امنیتی حلقه آشنا، دقیقا همزمان با سفر رئیس جمهور به روسیه و سه ماه پس از تبدیل وضعیتش، اقدام به اطلاع رسانی و جنجال آفرینی در این خصوص کرده تا اذهان نخبگان و دانشگاهیان را علیه دولت و دانشگاه، تحریک و منحرف کند.
🔰وضعیت قرمز 18 بانک دولتی و خصوصی روزنامه همشهری نوشت: «بانک‌های دولتی سپه، ملی، پست‌بانک، توسعه تعاون، صنعت و معدن و کشاورزی به همراه بانک‌های غیردولتی سامان، آینده، صادرات، دی، پارسیان، تجارت، گردشگری، ایران‌زمین، سرمایه، اقتصادنوین، شهر و مؤسسه اعتباری ملل از حیث شاخص سلامت بانکی و ثبات مالی، در وضعیت قرمز قرار دارند. آمارها نشان می‌دهد نسبت کفایت سرمایه این ۱۸ بانک از حداقل استاندارد، یعنی ۸ درصد، پایین‌تر است. تازه‌ترین گزارش یک نهاد پژوهشی نشان می‌دهد، میانگین نسبت کفایت سرمایه ۸ بانک دولتی 1.1 درصد است. ۶ بانک عملاً پایین‌تر از شاخص ۸ درصد به فعالیت خود ادامه می‌دهند و ۴ بانک هم در دمای منفی حیات دارند».
🔷️غفلت از سیاست‌های جمعیتی ✍ 🔹شرایط خاص کشور از حیث رشد جمعیت و تأکیدات فراوان رهبر معظم انقلاب بر این مهم، باعث شد تا وکلای ملت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تصویب کنند؛ اما نگاهی اجمالی بر لایحه بودجه سال آینده و قوانین پایین‌دستی دیگر نشان می‌دهد که بخش‌های زیادی از قانون جوانی جمعیت نیز مثل برخی قوانین دیگر در حد شعار باقی ‌مانده و اجرایی نخواهد گردید. ⚜گزاره‌های خبری: ۱. براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، با بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ و مقایسه تطبیقی آن با بودجه ۱۴۰۰ می‌توان به این نتیجه رسید که بخشی عمده‌ای از احکامی که در قانون سال قبل دیده شده بود؛ ازجمله، وام قرض‌الحسنه تولد فرزند، وام خرید، ودیعه و ساخت مسکن برای خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر در این لایحه دیده نشده است. همچنین بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌ها، تودرتوی بودجه‌ای در سال ۱۴۰۱ در بخش قانون جوانی جمعیت، منجر به کاهش شفافیت در نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات در سال آینده شده است. ۲.نکته مهم و اساسی در تدوین قانون فرزند آوری نیز این است که بیشتر تبصره‌های آن، هزینه‌های هنگفت تولید جنین تا دوسالگی را شامل نمی‌شود و یا اینکه به خاطر نسیه بودن، فاقد اثربخشی لازم است و لذا ترغیب‌کننده خانواده به فرزند آوری نیست. ⚜گزاره تحلیلی: باید توجه داشت که بخش مهمی از هزینه خانواده‌ها در فرزندآوری، دوران بارداری است که مربوط به هزینه‌های مراقبت از مادر و جنین می‌شود که این موضوع در قانون فوق نادیده گرفته شده است. هزینه مهم دیگری که بر خانواده‌ها تحمیل می‌شود، مربوط به زمان تولد نوزاد تا دوسالگی است؛ برای این بخش، قانون، وام، آن‌هم به شکل محدود در نظر گرفته است که نمی‌تواند مشوق تأثیرگذاری باشد. از طرفی نحوه بازپرداخت تسهیلات در نظر گرفته‌شده برای قانون موردنظر به‌گونه‌ای تنظیم شده که می‌تواند زمینه‌ساز اعمال سلیقه بانک‌ها در اعطای این تسهیلات شود. ⚜نکته پایانی: به نظر می‌رسد قوانین فعلی، تأثیرگذاری لازم و مؤثر جهت تأمین اهداف در نظر گرفته شده برای بهبود رشد جمعیت ندارد؛ مضاف بر این‌که اجرای همین قانون ناقص نیز در بودجه سال آینده با تردید و چالش‌هایی مواجه است. دولت و مجلس باید با نگاه فنی و کارشناسی، علاوه بر اصلاح و تکمیل قانون جوانی جمعیت، زمینه‌های لازم برای اجرای بهتر آن را مهیا نمایند. این امر محقق نمی‌شود، مگر آنکه جوانی جمعیت در سیستم قانون‌گذاری و اجرایی کشور به‌عنوان یک راهبرد پذیرفته و دنبال شود.
🔵 لزوم آرایش مناسب در جنگ شناختی ✍ فتح‌الله پریشان مردم عزیزمان در حالی آماده می‌شوند تا ورود به چهل و چهارمین فجر پیروزی را جشن بگیرند که با انبوهی از مشکلات و نابسامانی‌ها در حوزه اقتصادی و معیشت مواجه‌اند و همین امر فرصتی کم‌نظیر به دست بدخواهان انقلاب داده است تا با تمام عِده و عُده و امکانات و ابزارهای رسانه‌ای مکتوب و مجازی، جبهه جنگ ترکیبی تازه‌ای به روی ملت ایران و تمام علاقه‌مندان انقلاب اسلامی در جهان بگشایند. فازی از این جبهه، «جنگ شناختی و ادراکی» است که با هزینه‌ای به‌مراتب کمتر از سایر جنگ‌های سخت نظامی و نیمه سخت اقتصادی انجام می‌شود؛ جنگی که آورده و نتایج به‌مراتب بیشتری برای بدخواهان ملت ایران دارد. این جنگ مستقیم و غیرمستقیم مغزافزار انقلاب را که همان سه عامل و سه ستون مستحدثه و بقای انقلاب و نظام اسلامی است، آماج خود قرار می‌دهد؛ اسلام، رهبری و مردم. دشمنان انقلاب در طول این سال‌ها برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی راه‌ها و شیوه‌های گوناگونی را آزمودند و با هزینه‌ وقت و سرمایه‌های هنگفت دریافتند که هر چه بیشتر فشار بیاورند و حلقه محاصره اقتصادی را تنگ‌تر کنند، ملت ایران مقاوم‌تر و قدرتمندتر می‌شود؛ لذا خروجی و طراحی اتاق‌های فکر آمریکایی و صهیونیستی امروز این است که باید انقلاب اسلامی را از درون به شکست کشاند! چگونه؟ با سرودن سمفونی یاس و ناامیدی از آینده و بن‌بست نمایی از مسیری که در طول چهار دهه ایران عزیز را به این قله رسانیده است. ابزارهای این راه، تحریف واقعیات و تردید در درستی و نتیجه‌بخش بودن راه‌های طی شده در مسیر عزت و استقلال است. آن‌ها به مدد ابزارهای جدید در عصر انفجار اطلاعات می‌کوشند اتفاقاً ارزش‌های اساسی انقلاب ملت همچون حاکمیت دین، استقلال از غیر و عزت و اقتدار و قرار گرفتن در مسیر عدالت را زیر سؤال ببرند. البته از طرفداران و تطهیرکنندگان رژیم ستم‌شاهی که بیگانه‌ساخت و وابسته به قدرت‌های انگلیسی و آمریکایی بود و افتخارش حافظ منافع و ژاندارمی قدرت‌های سلطه‌گر جهانی در منطقه بود، انتظاری جز درک نکردن و ناراحتی از تحول انقلابی در رویکردها و عملکردها نباید داشت. دشمن در جنگ شناختی در یک کلمه مردم را از راه آمده پشیمان می‌نماید و به دنبال برگرداندن ملت از نیمه‌راه انقلاب به دامن و مدار غرب است! کمپین رسانه‌ای غرب به همراه مخالفان همسوی داخلی در این راه به‌راحتی دروغ می‌بافند تا روایت غلط خود از گذشته، حال و آینده کشور را به خورد افکار عمومی دهند. این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده گام اساسی آن است.
🛑 پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی در سایت پاسخ به شبهات فضای مجازی 🔹 آیا انقلاب به دست نا اهلان افتاده است؟ https://ghorbanimoghadam.ir/974 🔹 همراهی سفیر بریتانیا با امام(ره)؛ از شایعه تا واقعیت https://ghorbanimoghadam.ir/933 🔹 خدمات رضا شاه به کشور https://ghorbanimoghadam.ir/879 🔹 بیست خیانت مهم رضا خان مزدور از خدا بی خبر به ایران https://ghorbanimoghadam.ir/882 🔹گذشته ای شبیه آینده؛ تهران دهه https://ghorbanimoghadam.ir/816/ 🔹فیلم؛ امام خمینی وعده آب و برق مجانی داد؟ https://ghorbanimoghadam.ir/743/ 🔹 مقایسه تولد شاه و فرح قبل از انقلاب با تولد رهبر انقلاب https://ghorbanimoghadam.ir/722/ 🔹 آیا درست است که اجداد امام خمینی در کشمیر زندگی می کردند؟ https://ghorbanimoghadam.ir/719 🔹 رویای «تطهیر پهلوی» https://ghorbanimoghadam.ir/549/ 🔹 مقایسه خشونت و شورش در بهمن 57 و فتنه 88 و 96 https://ghorbanimoghadam.ir/548 🔹 بیانات امام خمینی در اول انقلاب https://ghorbanimoghadam.ir/547/ 🔹 رابطه انقلاب و عقب ماندگی https://ghorbanimoghadam.ir/545/ 🔹 پیام محمدرضا شاه از بهشت https://ghorbanimoghadam.ir/544 🔹مقایسه اقتصاد قبل و بعد از انقلاب https://ghorbanimoghadam.ir/541 🔹 ای کسانی كه انقلاب کردین، لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید https://ghorbanimoghadam.ir/540/ 🔹 از پدر پرسیدم برای چی انقلاب کردید؟ https://ghorbanimoghadam.ir/539/ 🔹عذرخواهی از امام خمینی ghorbanimoghadam.ir/460/ 🔹اجداد ما چه حقی داشتند برای ما تصمیم گرفتند؟ ghorbanimoghadam.ir/399 🔹 آیا امام خمینی هندی بوده است؟ ghorbanimoghadam.ir/403/ 🔹 همه پرسی مجدد در ایران 1️⃣ ghorbanimoghadam.ir/397 2️⃣ ghorbanimoghadam.ir/398 🔹 تفاوت حضرت آقا و حضرت والا ghorbanimoghadam.ir/376 🔹 تشکیل حکومت در عصر غیبت ghorbanimoghadam.ir/371 🔹 جواهرات ربوده شده خاندان پهلوی تصاویر ghorbanimoghadam.ir/361 🔹 هروقت جنسی گرون می شد علما فتوا می دادن ghorbanimoghadam.ir/368 🔹 ایران قبل از انقلاب ghorbanimoghadam.ir/330 🔹 آیا امام خمینی به وعده هایش عمل نکرد؟ ghorbanimoghadam.ir/356 🔹 گفتگوی فرزند نادر جهانبانی با دویچه وله ghorbanimoghadam.ir/329 انقلاب ایران را شوروی برپا کرد https://ghorbanimoghadam.ir/1145/
🔰 چند نکته از حمله 10 ثانیه‌ای! 📝 حسین عباسیان 🔰 حمله صورت گرفته به صدا و سیما چه توسط عوامل داخلی صورت گرفته باشد چه عوامل خارجی، چهار نکته قابل تامل در آن نهفته است: 1⃣ - نیروهای داخلی ای که چنین موضوعی را یک فاجعه می دانند و منافقانی که آن را یک دستاورد بزرگ، باید بدانند که چنین حملاتی پدیده جدیدی نیست؛ در مهرماه سال جاری بود که واتساپ، اینستاگرام و فیس‌بوک با 4 میلیاردی عضو دچار اختلال شد و عملکرد آن‌ها تا 48 ساعت متوقف و مختل شد. 2⃣ - ثانیاً، این اختلال کوتاه نشان داد که سیستم رسانه‌ای ما آن‌گونه که باید برای مقابله با بحران‌ها آماده نیست لذا ضروری است که مسئولین امر شرایط را برای مواجهه با چنین شرایطی بهبود بخشند. 3⃣ - ثالثاً، اگر اثبات شود عوامل نفوذی درصدد خرابکاری در صداوسیما بوده‌اند، این اختلال کوتاه می‌تواند تمام شبکه‌سازی آن‌ها را در سازمان صداوسیما افشا کند و منجر به پاک کردن عناصر منافق که در سازمان‌های اداری نظام لانه کرده‌اند، شود. 4⃣ - نکته چهارم اینکه، جریان نفاق در داخل و خارج از کشور می‌داند که هرگاه یک ضربه کوچکی به نظام اسلامی وارد کرده، ضرباتی بسیار شدیدتری بر آن‌ها وارد شده است و اکنون به مرصاد دیگری وارد شده‌اند و سرپل‌های رسانه‌ای و تبلیغی آن‌ها در داخل و خارج کشور هدف آتی سربازان سایبری انقلاب اسلامی خواهد بود .
⭕️ ‏چند ماه قبل خبر سوء استفاده جنسی از اجساد توسط دیوید فولر خبرساز شد و حالا ایندیپندنت نوشته که صدها پرستار، پیراپزشک و کارمند بهداشتی انگلیس بدلیل تجاوز، آزار جنسی و سوء استفاده جنسی از کودکان، توبیخ شده‌اند... 👈اگر حجاب بود و روابط جنسیشون آزاد نبود اینطوری نمیشد!!
⁉️ دولت بنگاه‌دار یا دولت سیاست‌گذار؟! 📝 یعقوب ربیعی 🔰 مؤلفه‌های بسیاری را از وضعیت صنایع در دهه ۹۰ می‌توان استخراج نمود که باعث شده است تا دیروز رهبر معظم انقلاب بگویند حقاً و انصافاً خرسندکننده نیست؛ از سرگردانی در راهبرد صنایع تا قوانین بی‌ثبات و مقررات غیرقابل‌پیش‌بینی، از دوران انتظار برای رفع تحریم تا شرطی شدن اقتصاد و صنعت به تکانه‌های گاه‌وبیگاه سیاسی و بین‌المللی. ⁉️ اما سؤال این است که راهکار پایان دادن به این مشکلات صنعت سوز و اقتصاد برافکن چیست؟ ✅ پاسخ: راهکار مشخص است؛تدوین نقشه راهبردی صنعت کشور . 🔰 لذا در این زمینه چند نکته باید مد نظر باشد: 1⃣ - نبود راهبرد و نقشه راه در صنعت ایران عامل اصلی خرده‌فروشی، خام فروشی، فعالیت جزیره‌ای، آسیب‌پذیری از تکانه‌های سیاسی و بین‌المللی و ... است. 2⃣ - علت رشد کشـورهایی چون کره جنوبی، مالـزی، چین و ... برنامه‌ریـزی و سیاسـت‌گذاری‌های مناسـب جهـت تولیـد کالاهای بـا ارزش‌افزوده بـالا و بیشینه‌سازی اقتصادي، بر زنجيره ارزش داخلي بوده است. 3⃣ - دولت زمانی می‌تواند در این حوزه موفق جلوه کند که از نقش بنگاه‌داری به توانمندساز،‌ پشتیبانی‌کننده، هماهنگ‌کننده، پایشگر و هدایتگر، تغییر مسیر دهد. 4⃣ - اگـر قوه مجریه سیاست‌گذار قوی باشـد، نتایـج آن می‌تواند بـه حصـول منافـع فراگیـر ملـی، بهبـود فضـای کسب‌وکار، رونـق اقتصـادی و درنهایت افزایـش رفـاه اجتماعی بینجامد. 5⃣ - تدوین یک نقشه راهبردی برای صنعت می‌تواند موجب ارتقاي سطح كيفيت محصولات در سطح جهاني، دستيابي به دانش فني و فناوري‌هاي جديد، حداكثر استفاده از توان داخلي،‌ ارتقاي بهره‌وري و ... گردد. 6⃣ - لذا اصلی ترین وظیفه دولت جدید تدوین همین نقشه راهبردی است تا گره از پای افسران دفاع مقدس تولید بگشاید.
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت رحلت آیت‌الله حاج شیخ لطف‌الله صافی گلپایگانی بسم الله الرحمن الرحیم با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم. ایشان از استوانه‌های حوزه‌ی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقه‌ترین عالم دینی در آن حوزه‌ی مبارک بودند. در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذه‌ی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند. سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب می‌شدند و پس از آن هم همواره درباره‌ی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهره‌مند میساختند. قریحه‌ی شعری، حافظه‌ی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود. رحلت ایشان برای جامعه‌ی علمیِ دینیِ کشور مایه‌ی تأسف است. اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزه‌ی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۴۰۰/۱۱/۱۲
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ساخت راه آهن در دوره رضا پهلوی از افتخارات همیشگی پهلوی پرستان بوده! اما این فیلم به شما ثابت می‌کنه که ساخت این راه آهن برای خیانت به ایران و هموار کردن راه شوروی و انگلیس بوده!
⁉️ آیا روسیه در رابطه با ایران به دنبالِ سلطه است؟ 🔻 این روزها که با غروبِ دولت غربگرا، بحث رابطه با جهانِ اطراف یعنی همسایگان و دنیایِ شرق در کنارِ ارتباط و مذاکره‌ی منصفانه با غربی‌ها مطرح شده و دولت جدید با نگاهی انقلابی و عقلانی، دستِ بسته‌ی ایران با تک گزینه‌ی "بستن با غرب" را با ایجاد گزینه‌های متعدد و ارتباط متکثر با کشورهای جهان بازکرد و به نوعی گزینه‌های رویِ میز ما را افزایش داد و سویه‌ی نیاز یکطرفه‌ی ما به برجام را به نیاز شدید غرب بویژه آمریکا، به احیای برجام مبدل کرد؛ برخی از تحلیلگرانِ غرب‌محور با زنده‌کردنِ آرزوهای امپراطوری تزار سعی در محکوم‌کردنِ ارتباط با شرق با برچسب "رفتن به زیر بیرقِ شرق" دارند؛ اما واقعیت ماجرا چیست؟ 🔻پوتین در نیمه‌ی نخست ریاست‌جمهوری خطاب به پارلمان روسیه اینگونه می‌گوید ‌: «کسی که در افسوس قدرت شوروی نباشد دل ندارد و آن‌که به فکر احیای آن باشد عقل ندارد» ♦️ راستی منظور از این عبارت چیست؟ پوتین در این عبارت در یک کلام مبنای سیاست خارجی نوین روسیه را بیان می کند که روسیه به دنبال حضور قدرتمند در دنیای بین‌الملل با درک روابطِ دو طرفه و پایدار است؛ نه بسان آمریکایی‌ها که اصلِ اساسیِ رابطه‌ی آنها با دنیای پیرامونی، ارتباطی یک سویه و برد- باخت است، به مثابه‌ی برجام که همه چیز گرفتند و حاضر نشدن جز "هیچ" دهند!!! 🔹آری کشورها دوست دارند؛ هم قدرتمند باشند هم پایدار، و این امر مشکلی است. فروپاشی‌ شوروی ثابت کرد که تعامل نداشتن با دنیا و عدم درک واقعیت‌های بین‌المللی حیات سیاسی کشور را دچار چالش می کند. کشوری در نظام بین‌الملل پایدار و مقتدر ظاهر می شود که هم بتواند الگوی اجتماعی و سیاسی خود را دنبال نماید و هم با دیگر کشورها تعامل برقرار کند. روسیه‌ی فعلی بسیار متفاوت از زمان شوروی است. علاوه بر فرصت‌های بین‌المللی، رهبری توانمند و باهوشِ این کشور توانسته است روسیه را به جمع بازیگران مؤثر در روابط بین‌المللی بازگرداند. 🔸ایران اسلامی نیز با شعار استقلال به معنای ردِ وابستگی در تلاش برای ارتباط با جهان بر مدار روابط دوطرفه و برد- برد است؛ یعنی به دنبال حضور مقتدرانه در عرصه‌ی تعاملات جهانی ، البته با ابتناء بر قدرت درونزاست. 🔚در نتیجه این واقعیتِ امروزِ جهان است و نشان می‌دهد تحلیل‌هایی از جنس احیایِ امپراطوری تزار و اینکه ایران در مسیر رفتن به زیر سلطه‌ی شرق است، تحلیل برخی غرب‌اندیشان در زیر سئوال‌بردنِ دنیای چندقطبی است که کدخدایِ آنها دیگر قدرتِ تام و تمامِ جهان نیست. همانگونه که ریچارد هاس، رئیس اندیشکده‌ی شورای روابط خارجی آمریکا طی توییتی پس از قضایای کنگره‌ی آمریکا نوشت: «ما شاهد تصاویری هستیم که هرگز تصور نمی‌کردم در این کشور (آمریکا) ببینیم. بعید است کسی در جهان دیگر به همان شکل ما را ببیند، احترام بگذارد، بترسد یا به ما وابسته باشد.اگر عصر پسا‌آمریکا تاریخی داشته باشد، مطمئناً امروز است.» ✍️جواد خسروی