🔴چرا دشمن روی موشک تمرکز کرده؟
🔻جهت درک اهمیت #موشک در دکترین امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن در خصوص چراییِ اصرار دشمن در حذف توان موشکی ایران بایست به موارد ذیل اشاره کرد:
1⃣ توماس شلینگ نظریه پرداز بازدارندگی معتقد است که موشکها دارای "خشونت نهفته" هستند و ابزار مناسبی برای بازدارندگی ، زیرا می توانند رفتار دشمن را کنترل کنند . به این ترتیب یک " موازنه ی وحشت " شکل می گیرد که طرف مقابل حاضر به اقدام قهرآمیز نمی شود ؛ آن هم در منطقه ای پرآشوب مانند غرب ِ آسیا
2⃣ موشکها با ایجاد "موازنه ی وحشت" علاوه بر رفع سایه ی جنگ ، باعث روی آوردن دولتمردان طرفین به دیپلماسی می شود . به قول شلینگ "موشکها ابزار دیپلماسی قدرتمند هستند"
3⃣ داشتن موشک باعث "برتری استراتژیک" می شود . در علوم نوین مانند هواشناسی ، علوم نظامی ، کشاورزی و... نیاز به موشک برای پرتاب ماهواره هستیم در وضعیت فعلی ترکها با داشتن "ترک ست" و "نیل ست" این برتری را از ما ربوده اند
4⃣ موشک موجب تقویت "احساس ِ امنیت" در جامعه می شود . حزب کارگر انگلیس بخاطر اقدام علیه توان نظامی بریتانیا و جریحه دار شدن احساسات ِ مردم از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۷ از قدرت به دور ماند. جرالد کافمن بیانیه ی انتخاباتی ۱۹۸۳ حزب کارگر را "مانیفست خودکشی" یا “بلندترین یادداشت خودکشی در طول تاریخ” می داند
5⃣ همه میدانند موشک همچون انرژی هسته ای و ..... #بهانه است! سهم ما از خرید تسلیحات غرب آسیا یک و نیم درصد است . اگر کسی بخواهد به بهانه ی موشک محاکمه شود ؛ اول باید افسار گاوشیرده و اربابانش را میگرفت .
🔹عدالت خواهی دانشجویی در ایران سه آسیب جدی دارد:
1-عدالت خواهی را ناخودآگاه #مساوات می دانند و از روش قیاس استفاده می کنند.(مثلا مقایسه تصویر کپر نشینی یک پیرزن در کویر با منزل یک پزشک متخصص در تهران)
2-به جای از کجا آوردی بر "چرا اینقدر داری؟" متمرکز است که گویی کلا نمی شود ثروت مشروع داشت.
هر دو بند بالا به چپ گرایی نزدیک است تا اسلام
3- متاثر از جو و فضای عمومی است و خاص گرایی مستقل ندارد
#شانزده_آذر
🔹حناچی میگه شروع کار را از تجدید پیمان با امام و شهدا شروع کردم بهش حمله می کنیم.نیت خوانی میکنیم و قصاص قبل از جنایت که ریا کار فلان، بهمان شده....
حالا فرض کنید بگوید می خواهم اسامی شهدا را از کوچه ها و خیابانها حذف کننم باز بهش حمله می کنیم که منطقی است.
اما با حمله درهر دوحالت (برای یک کار ارزشی و یک اقدام ضد ارزشی)معلوم نیست با خودمون چند چندیم حرف حساب ماچیست؟
📌 #اخبار_موشکی
🔹نتانیاهو در دیدار با پامپئو:از شما بابت بیانیه قدرتمندی که درباره آزمایش موشکی اخیر ایران صادر کردید، متشکرم.
🔸انگلیس و فرانسه با ادعای آزمایش موشکی ایران، از شورای امنیت خواستهاند روز سهشنبه در این مورد جلسه غیرعلنی برگزار کند
🔹برایان هوک رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا :ادامه آزمایش و گسترش موشک های بالستیک ایران نشان می دهد که توافق هسته ای، به شکلی که برخی امید داشتند، کنترل نمی کند. هوک جدا کردن مساله موشکی ایران از توافق هسته ای را اشتباه دانست و گفت دلیل خروج آمریکا از این توافق همین بوده است.
👌درس اخلاق سیاسی در درس خارج
🔴 متن و حاشیه سخن رهبری در مورد قانون بازنشتگی
🔹رهبر انقلاب در حاشیه درس خارج امروز اینطور فرمودند: دیروز یکی از آقایان بعد از درس تشریف آوردند جلو و با اوقات تلخی تمام گفتند که این بازنشستههایی که طبق قانون باید برکنار بشوند، اینها را برمیگردانند و این را به پای شما مینویسند، یعنی به پای من.
🔹[البته] این محبت است، منتها اشکالش این بود که سر من داد میکشید. من هم به ایشان یک قدری تند گفتم آقا! چرا داد میکشید؟! به هر حال ما خواستیم از ایشان هم معذرتخواهی کنیم.
🔹بعد هم در ادامه توضیح دادند که قانون اخیر مجلس درباره بازنشستگی، قابل دفاع است، اما مواردی هم وجود دارد که شاید لازم باشد از خدمات مدیر باتجربه بعد بازنشستگی هم استفاده شود.
🔻اما همه این ماجرا و این رفت و برگشت کلامی؛ درسی است آموزنده در سیاست و اخلاق.
1⃣یک طلبه در نهایت محبت و دلسوزی، بر سر امامش فریاد می کشد و اعتراض می کند.
2⃣رهبرانقلاب نسبت به تندی طلبه تذکر پدرانه می دهند و بعد از همین تذکر نیز عذرخواهی می کنند.
3⃣ رهبر انقلاب، اعتراض طلبه را پشت بلندگو می آورند تا اگر دیگرانی هم معترض باشند، صدای اعتراض شان شنیده شود و عذرخواهی خودشان را هم نه به گوش طلبه که علنی می کنند تا فرهنگ حکمرانی شود.
4⃣ موضوع را توضیح می دهند تا مَدرَس پاسخگوئی برای مسئولین جمهوری اسلامی باشد. دقت کنیم که طلبه محترم سوال نکردند، اعتراض داشتند. رهبری توضیح دادند تا شبهه برطرف شود و موجب عصبانیت و اعتراض فراهم نشود.
✍ #مهدیان
🔺واکنش جبرائیلی به شکایت ابتکار: دولت برخلاف قانون اساسی از آبان ۱۳۹۴ در حال اجرای پیوست موافقتنامه پاریس است
کارشناس اقتصاد سیاسی:
🔹میخواهند با حاشیهسازی ماجرای توافق پاریس فراموش شود
🔹تکلیف این حاشیه هم مشخص است و انشاالله در دادگاه مسئله روشن خواهد شد، اما نباید این حاشیه بر متن غلبه کند
🔹مسئله اصلی این است که دولت برخلاف قانون اساسی از آبان ۱۳۹۴ در حال اجرای پیوست موافقتنامه پاریس است، در حالی که روند حقوقی این موافقتنامه در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان طی نشده است.
🔺روحانی در مراسم روز دانشجو:
🔸اف ای تی اف (FATF) خوب باشد یا بد، زیرساخت و لازمه ارتباط مالی با بانکهای جهانی است
🔹روسای قوا به اتفاق لوایح ۴ گانه مرتبط با پولشویی را تایید کرده اند؛ راه حل مشکلات شفافیت است نه جنجال
🔻 روحانی در جمع مردم شاهرود:
🔵 آمریکاجلوی صادرات نفت ایران رابگیرد نفتی ازخلیج فارس صادر نمیشود/ حقوق همه حقوقبگیران و بازنشستگان را 20 درصد اضافه خواهیم کرد
🔷آمریکا بداند ما نفتمان را میفروشیم و خواهیم فروخت و قادر نیست جلو صادرات نفت ایران را بگیرد/ آمریکا بداند اگر روزی بخواهد جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد نفتی از خلیجفارس صادر نخواهد شد
🔷، آمریکا تلاش میکند اروپا، چین، هندوستان و همسایگان را از ایران جدا کرده و ایرانهراسی را در منطقه ترویج میکند، ما دشمن هیچ ملتی از همسایگانمان نیستیم و نخواهیم بود.
🔷"کشور در بحران نیست و در بحران نخواهد بود"/ ابر تورم، ابر بیکاری ما را تهدید نخواهد کرد، عدهای به ناروا و نادانسته این حرفها را در روزنامهها و تبلیغات نزنند. ما مشکلاتی داریم و باید مشکلات را مردم ما بدانند و دست به دست هم داده و از مشکلات عبور کنیم
🔴دولت وضع خوبی در افکار عمومی ندارد
✔️عضو سازمان منحله مجاهدین (انقلاب) گفت دولت وضعیت خوبی در بین افکار عمومی ندارد.
🔹بهزاد نبوی در گفتوگو با روزنامه سازندگی ادعا کرد: متأسفانه بعضی اقدامات و تندرویها از طرف ما و پس از آن، روی کار آمدن شخصی مانند دونالد ترامپ، مانع از بهرهمندی از نتایج برجام شد. این مسائل جمعاً سبب شد در این مرحله دولت روحانی دستاورد مهم و ملموسی نداشته باشد و طیف اصلاحطلب هم احساس کند که با حمایت از آقای روحانی عملاً مغبون واقع شده است.
قیمت ارز و اجناس بالا رفته، فشار خارجی روی کشور زیاد شده، برجام هم نتوانسته است سبب ایجاد زمینه سرمایهگذاری خارجی شود. طبیعی است در این شرایط دولت روحانی وضعیت خوبی در بین افکار عمومی و جامعه نداشته باشد.
🔹وی میافزاید: متأسفانه دوستان اصلاحطلب تصور میکنند اگر در این شرایط لبه تیز حملاتشان را متوجه دولت کنند، میتوانند خرجشان را از آقای روحانی و دولت جدا کنند و در افکار عمومی تصویر مثبتی از خودشان برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آینده نشان دهند.
🔹در حالی که به اعتقاد من این اشتباه است و اعتماد مردم را نسبت به اصلاحطلبها بیشتر سلب میکند. مردم میگویند شما که ما را به حمایت از آقای روحانی تشویق و هدایت کردید و خودتان ظرف یک سال و نیم مواضعتان را این چنین تغییر میدهید، از کجا معلوم اگر خواستید در مورد فرد دیگری مثل روحانی به جامعه جهت دهید، بتوان به آن جهتدهی اطمینان کرد.
🔹ما برای اینکه کمکم در خصوص جدا کردن خرج خود موفق شویم، تمام اشکالات کشور را ناشی از دولت و روحانی و تیمش میدانیم. نمیگویم دولت آقای روحانی اشکال ندارد، اما اگر اشکالات کشور 100 مورد باشد، پنج مورد مربوط به دولت و آقای روحانی است. ما از تندروهای اصولگرا در حمله به دولت جلوتر افتادهایم تا بتوانیم افکار عمومی و رأی مردم را به سمت خودمان جلب کنیم.
🔹نبوی همچنین درباره این نظر خبرنگار که شاید همان سخن همیشگی که دولتها در ایران بیشتر از 10 درصد اختیار ندارند، درستتر باشد.»، میگوید: این حرف را من در مصاحبه با روزنامه سلام در سال 76 بعد از انتخاب آقای خاتمی برای اولین بار مطرح کردم. در آن مصاحبه گفتم، دولت چنانچه قوا و نهادهای دیگر حاکمیت در مقابلش قرار نگیرند، حداکثر 15 درصد قدرت را در کشور در دست دارد.
🔹به طور کلی شاکله قانون اساسی ما به گونهای است که دولت و مجلس با هم حدود 30 درصد اختیار اداره کشور را دارند.
💥این سیاستباز بیصداقت البته توضیح نداده که اگر واقعاً او و همطیفانش مدعی بودهاند دولت 15 درصد بیشتر اختیار ندارد، برای چه با وجود تجربه دولت اصلاحات، وعدههای قلنبه سلنبه در دولت اعتدال دادند و حتی مدعی شدند «ما تضمین وعدههای دولت هستیم»؟!
کیهان
امیرحسین نظری، نماینده بسیج دانشجویی علوم پزشکی و دانشگاه سمنان در مراسم روز دانشجو بود. این مراسم با حضور ریاست جمهور در دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار شد.
سخنان نماینده بسیج دانشجویی درمراسم روز دانشجو در حضور ریاست محترم جمهور به شرح زیر می باشد:
ریاست محترم جمهور جناب آقای روحانی
ضمن عرض سلام و خوشامد گویی و تشکر از شما بابت آنکه تشریف آوردید تا پای صحبت هایمان بنشینید چند کلمه ای را عرض میکنم:
یکی از برکات نظام اسلامی ما همین جلسه امروز است . آنجا که یک دانشجوی ساده در مقابل یک مقام بلند پایه کشور آزادانه سخن میگوید و نقد میکند .
16 آذر روزی است که شریعت رضوی ها ، بزرگ نیاها و قندچی ها وضوی خون گرفتند تا نیکسونها صف جماعت را برهم نزنند اما افسوس که باور های سیاست زده شما ، آن آرمان های بلند را به بازی گرفته است .
آقای رئیس جمهور ! دولت شما در حالی پنج سالگی خود را پشت سر گذاشته که کلید به اصطلاح تدبیر شما در گشودن بسیاری از قفلهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی ناکام بوده است . سرمایه های اقتصادی و انسانی و معنوی که در این پنج سال تباه شدند بر هیچ کس پوشیده نیست . از سقوط ارزش پول ملی و بیکاری جوانان گرفته تا تعطیلی صدها واحد تولیدی که بعضی از آنها حتی در زمان جنگ جهانی نیز فعال بودند . جای بسی تأمل است که تفکرات دولت شما توانست بلایی را بر سر اقتصاد کشور بیاورد که حتی جنگ جهانی نیز نتوانست !
یادتان می آید که می گفتید اونچنان رونق اقتصادی ایجاد کنم که دیگر به یارانه احتیاجی نباشد؟ شد؟ میگفتید اعتبار را به پاسپورت ایرانی برمیگردانم و به پول ملی عزت میدهم؟ شد ؟ میگفتید با آمدن برجام تمامی تحریم ها بالمرّه و در روز اجرای توافق لغو خواهد شد؟ شد ؟ آقای روحانی ! چجور آب و صابون بیاوریم و رویتان را بشوییم ؟!
دولتی که در آن تفکر لیبرالی و سرمایه داری آنگونه حاکم است که در آن نقد امام معصوم مجاز است اما انتقاد از رئیس جمهور ممکن الخطا با بیش از 50 نوع اهانت پاسخ داده می شود و بعضا منتقدین با شکایت همان دولت مدعی آزادی بیان راهی زندان می شوند و انسان ، در آن کالایی تعریف شده ، که ارزش آن را با اسکناس می سنجند ! چگونه میتواند انسان را به مسیر سعادت راهنمایی کند و عدالت اجتماعی را محقق سازد ؟!
البته تجربه نشان داده است که این سوالات معمولا با منحرف کردن جهت مطالبات مردم با یک جنگ روانی جدید پاسخ داده می شود پس بیش از این ادامه نمیدهم .
حضرت حجت الاسلام ! ما شنیده ایم اما شما دیده اید روزگاری را که موشک های صدام دیوانه ، نه ! به گواه تاریخ بیش از پنجاه کشور دنیا ، بی رحمانه در آسمان تهران جولان میدادند اما امروز ما میبینیم که جولان و تمامی اراضی اشغالی ، گوشت زیر دندان ماست و گنبد آهنین فقط نظاره گر اصابت شاهکار های نقطه زن فرزندان معنوی طهرانی مقدم است !
آن روز چشمان ما به دست اجانب بود برای گرفتن چند متر سیم خاردار ! اما امروز چشمان حیران عالمیان ، نظاره میکند عظمت و شکوه اقتدار و پیشرفت علمی ملت بزرگ ایران را ! شاهدانش هم شهدای هسته ای
جناب رئیس جمهور ! ما امیدواریم ! خیلی هم امیدواریم ! ما در بسیاری از عرصه های علمی ، نظامی ، پژوهشی ، ارزشی و ورزشی ، منطقه ای و جهانی نسبت به آغاز انقلاب پیشرفت های شایانی داشته ایم ! بعضا حتی ورای محاسباتمان ! این دستاوردها اما میسر نشد مگر با کارجهادی و مدیریت انقلابی !
امروز اما در چهل سالگی انقلاب که سن بلوغ و پختگی است در برخی حوزه های مدیریتی جنابعالی ، آنگونه که باید در طراز انقلاب اسلامی عمل نمی شود ! سوال مشخص ما جوانان از شما این است که تا چه اندازه در ارتقا و پیشرفت دولتتان در حد و طراز گفتمان انقلاب اسلامی موفق بوده اید؟!
آقای رئیس جمهور ! غرب در سراشیبی افول است و چنگ زدن به ریسمان پوسیده آن ها کسی را نجات نمیدهد ! بجای آن به حبل الله متمسک شوید ! به خدا سوگند که رسیدن به مقصد سعادت و کمال از مسیر بندگی خدا سریع تر از مسیر بردگی کدخداست !
آقای روحانی ! زمین خوردن شما زمین خوردن ماست ! شما فرزند این انقلابید ! میخواهید با کمک هم از مشکلات عبور کنیم ؟! بسم الله ! به دانشگاه و جوانان دانشگاهی اعتماد کنید ! مدیران لایق ! نه آنان که در لفظ بلکه آنان که از عمق جان به اقتصاد مقاومتی معتقدند را به کار بگیرید !
و در آخر
برادر عزیز ! دوستان را باید در سختی ها شناخت ! آنانکه تا دیروز دولت فخیمه جنابتان را رحم اجاره ای خود میخواندند امروز بیرحمانه دم از عبور از شما می زنند ! و اکنون این ما مردمیم که برادرانه و دوستانه ، همچون گذشته بی هیچ چشم داشت دست یاری به سمت شما دراز کرده ایم و علی رغم انتقاداتمان ، یک تار موی شما را به هزار هزار نفر از اجانب نمی فروشیم !
برای رشد و پیشرفت ایران عزیزمان ، روی دست های پینه بسته جهادگران بسیجی هم حساب کنید !
🔴 (مهم) خبرگزاری روسی اسپوتنیک:
🔹تا زمانی که #نفوذ_ایران در منطقه گسترش دارد و ایران توانمندی هدف قرار دادن همه دشمنان خود در منطقه را دارد، ایرانی ها می توانند شب ، راحت سر بر بالین بگذارند و خیالشان راحت باشد که هیچ دشمنی جسارت حمله به ایران را نخواهد داشت.
🔹با این شرایط حتما موشک های #بالستیک ارزش این همه فشار ها را دارد چون امروزه تنها دلیلی است که دشمنان به خاطر اش از حمله به ایران پرهیز می کنند.
🔆 بعد از سخنراني علامه مصباح در جمع نخبگان، يكي از حاضران ضمن سخناني به عنوان مقدمه، سئوالي را از علامه مصباح مطرح كرد كه خلاصه آن سئوال اين است:
👈 «در صورتي كه با خودي ها اختلاف داشته باشيم، در حالي كه مي دانيم مسيري كه خودمان مي رويم حق است، وظيفه ما چيست؟»
🔹علامه مصباح پاسخ داد:
🔻من برای سخنی که میگویم، باید حجت شرعی داشته باشم؛ صرف اینکه حرفی بزنم که شما خوشتان بیاید اما نزد خدا حجتی نداشته باشم، صحیح نیست.
🔻 در مسائل سیاسی، اعلم و حاذقترین افراد برای همه ما معلوم است و وظیفه ما رجوع به مقام معظم رهبری است؛ در مسائل فردی فقهی نیز باید نظر اعلم را پذیرفت که همان مرجع تقلید است؛
🔻 اما در اختلافات در ساير زمينه ها با خودیها، تا آنجا که امکان دارد باید احتیاط کرد و با هیچ یک مخالفت کامل نداشت.
🔻 اما اگر کار به جایی رسید که مجبور به انتخاب یکی از طرفین شدید، برای انتخاب هر کدام، باید دلیل قطعی پیدا کنید که نزد خدا حجت باشد؛ چرا که شما در چنین امری میخواهید، وجه انتخابتان را به خدا نسبت دهید و بگویید چون راه توست، آن را انجام میدهیم؛ از اینرو این انتخاب خیلی مهم است و باید برای انتخاب یکی از دو طرف، حجت قطعی و البته به دور از احساسات و حب و بغضهای شخصی داشته باشید
🔆
🚩 حاشیههای مجلس| آبستراکسیون نمایندگان و درهای قفلشده!
🔹نادر قاضیپو در بیان مخالفتش با لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم(CFT) گفت که در جریان بررسی این لایحه ضعیفالنفسها را شناختیم، این اظهارات قاضیپور با مخالفت عدهای از نمایندگان مجلس، از جمله پزشکیان مواجه شد وی در اعتراض به سخنان قاضیپور گفت "ترسو کسانی هستند که در این مملکت زندگی میکنند، فقر، بدبختی و گرسنگی به وجود میآید و خود را به کوچه علیچپ میزنند و از فقر و گرسنگی دفاع میکنند"
🔹در این لحظه حجتالاسلام ذوالنور با سرعت به سمت جایگاه هیئترئیسه رفت و طبق ماده 75 آییننامه داخلی مجلس خواستار پاسخگویی به پزشکیان شد، اما لاریجانی اجازه صحبت به او نداد. ذوالنور به سمت صندلی پزشکیان رفت و در این بین بحثهایی بین آنها اتفاق افتادو برخی از نمایندگان از جمله حاجیدلیگانی، نعمتی و دهقان قصد داشتند که این دو را آشتی داده و قائله را ختم کنند
🔹پس از اظهاران موافقان و مخالفان پیرامون لایحه (CFT) در جلسه علنی مجلس، علی لاریجانی که ریاست جلسه را به عهده داشت، گزارش کمیسیون امنیت ملی پیرامون این لایحه را به رأی گذاشت
🔻نمایندگان مخالف این لایحه با رفتن به سمت گیتهای ورودی مجلس، قصد خارج شدن از صحن پارلمان را داشتند، آنها قصد داشتند جلسه از حد نصاب بیفتد و اصطلاحا، آبستراکسیون کنند تا مصوبه مذکور رسما تصویب نشود اما لاریجانی در تریبون اعلام کرد نمایندگان در جایگاهشان حضور داشته باشند و رأی دهند
🔹آن طور که حسینعلی حاجیدلیگانی نیز به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم گفته است، گیتهای ورودی با دستور لاریجانی جهت ممانعت از خروج نمایندگان بسته شده است.
🔴 #پشت_پرده عملیات تروریستی #چابهار !
🔹بندر #چابهار پس از کسب معافیت از #تحریم های اقتصادی به عنوان یک #هاب_اقتصادی به محل ویژه سرمایه گذاری شرکتها و دولتهای بزرگ منطقه بدل شده و تروریستها با این #بمب_گذاری قصد دارند ریسک سرمایه گذاری در پروژه بین المللی چابهار را بالا نشان دهند!
📝علی آذر
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2071461890C98f8ee36fe
🔴 شوخیهای مطهری نتیجه پروپاگاندای BBC نیست؟!
🔹 علی مطهری، نایب رئیس مجلس مدعی شده که «بخشی از دلایل خروج ترامپ مخالفانی بودند که با کارشکنی اجازه ندادند برجام درست اجرا شود.» این اولین بار نیست که مطهری ناکامی برجام را تقصیر دیگران میاندازد تا دولت را تبرئه کند. پیش از این حتی آزمایشهای موشکی را مخل برجام دانسته بود!
🔸این بار، اما واکنش بهمن کلباسی ، خبرنگار بی بی سی بازتاب گستردهای داشته، واکنشهایی در فضای مجازی که به علی مطهری میگوید حتی خبرنگار بیبیسی هم که همیشه حامی غرب و علیه ایران است، موضوع را دریافته، اما نایب رئیس مجلس ایران میخواهد همیشه در جاده خاکی براند!
🔹 بهمن کلباسی در مورد این موضع علی مطهری مینویسد: «این شوخیها چیست که نایب رئیس مجلس ایران میکند؟ تأسیسات هستهای که سهل است، اگر ایران همه موشکهایش را بار میزد، میرفت کاخ سفید تحویل میداد، باز ترامپ، بولتون و پمپئو با فشار نتانیاهو و حمایت و تشویق شدید میلیاردر اسرائیلی-امریکایی شلدون ادلسون از برجام خارج میشدند.» حد تجاهل و تغافل علی مطهری به جایی رسیده که دیگر دشمنی ترامپ و بولتون و نتانیاهو را خبرنگار بی بی سی باید به او یادآور شود.
🔻 خبرنگار بی بی سی هم البته صادق نیست که اگر بود، همین موضع را در رسانهاش میگرفت و نه در صفحه شخصی توئیترش.
💢 علی علیزاده در این مورد مینویسد: «موضع نایب رئیس مجلس نه فقط ضدملی وخودزنی که چنان از بدیهیات سیاست پرت است که خبرنگار BBC آن را شوخی خوانده؛ دو سؤال: کلباسی چرا تابه حال جرئت بیان همین نقد را در BBC نداشته؟ این میزان پرتی و بیسوادی از سیاست بینالملل محصول ۹سال پروپاگاندای BBC نیست؟ برای شخص بهمن کلباسی احترام قایلم. اما معتقدم نمیتوان در توئیتر با تیراژ چند ده هزار واقعیت سیاست سلطه را افشا کرد و بعد در یکی از استعماریترین رسانههای تاریخ زبان فارسی با تیراژ چند ده میلیون کار کرد که وظیفهاش تحمیق روزانه تودههای طبقه متوسط ایران درباره سیاست خارجی است.»
🔴امیر دریادار خانزادی: آمریکا با رأی ایران از اجلاس فرماندهان نیروی دریایی اقیانوس هند کنار گذاشته شد
🔹از 9 نقطه راهبردی، 3 نقطه و 5 گذرگاه مهم جهان که میتواند 3 اقیانوس بزرگ جهان را به هم وصل کند، در منطقه خاورمیانه واقع شده است.
🔹امروز اگر در منطقه یمن کشمکش بزرگی شکل گرفته که فاجعه انسانی به دنبال داشته است؛ به دلیل اهمیت تنگه بابالمندب است.
🔹تمام آنچه از غرب وارد و یا از اقیانوس هند خارج شود باید از این گذرگاهها عبور کند و برای همین است که استکبار جهانی، آمریکاییها و عربستانیها دست خود را به خون یمنیها آغشته کردند.
🔹روزانه از تنگه هرمز 17 میلیون بشکه نفت صادر میشود که بنابراعلام رسمی و غیررسمی دولت حدود یک میلیون بشکه آن متعلق به جمهوری اسلامی است.
🔹استفاده از این ظرفیتهای سیاسی، نظامی و امینتی، نیاز به امنیت معنادار در دریا دارد لذا ما باید بتوانیم اراده خود را از طریق دریا به دیگران تحمیل کنیم.
🔹منطقه خاورمیانه قلب انرژی جهان است.
🔹هر کشوری به منابع انرژی منطقه دست پیدا کند میتواند به ژاپن، چین و حتی اروپا هم فشار بیاورد.
🔹عدهای میگویند چرا در این شرایط سخت اقتصادی شما همچنان ناو و زیردریایی میسازید/ما برای داشتن تسلیحات دفاعی سرمایهگذاری میکنیم زیرا دشمن آماده است در صورت ضعف ما، پاهایش را روی شانههای ما بگذارد و غیرت ایرانی ما این اجازه را نمیدهد.
🔹تنگه هرمز مهمترین تنگه راهبردی انرژی جهان است. دشمنان ما برای اینکه منطقه غرب آسیا پایدار نباشد گروههای تروریستی، جنگهای نیابتی و غیره به راهانداختهاند. قصد دشمن از این اقدامات، افزایش هزینههای امنیتی برای ایران و مهار وضعیت ژئوپلتیکی منطقه است. دشمن میخواهد ما هزینههای بیشتری برای استقلالمان بپردازیم.
🔴واکنش عجیب ترامپ به معاهده پاریس که پرده از عمق خیانت غربزده های ایران برداشت
♦️به گزارش پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در صفحه توییتر خود نوشت: بسیار خرسندم که دوستم امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه و معترضان در پاریس با تصمیمی که من دو سال پیش به آن رسیدم موافق هستند. توافق آب و هوای پاریس به شدت ناقص است، چرا که بهای انرژی را برای کشورهای مسئول افزایش میدهد، در حالی که بر برخی از آلوده کنندهترین کشورها در جهان سرپوش میگذارد.
♦️در شرایطی ترامپ کشورهای اروپایی را ترغیب به خروج از معاهده پاریس میکند که آمریکا و اروپا از طریق غربزده های اصلاحطلب در ایران این معاهده استعماری را به ملت ما مخفیانه تحمیل کرده اند.
💢 رئیس پلیس فتا: بر اساس آخرین آمار موجود، 35 میلیون نفر در فضای مجازی عضو کانال های تلگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) هستند
💠 41 درصد جرائم در حوزه تلگرام است
💠 24 درصد جرائم فضای مجازی نیز در اینستاگرام به وقوع میپیوندند و مابقی جرائم نیز در دیگر شبکهها و سایتهای مجازی است
✍ مسئولینی که عرضه ندارن یک شبکه خارجی رو فیلتر و شبکه های داخلی رو تقویت کنند منتظر بد تر از اینشم باشند
🔴تاجزاده آلزایمر گرفته؟!
✔️مصطفی تاج زاده عضو حزب منحله مشارکت نوشته"اجرای مصوبه مجلس وقتی به تایید #شورای_نگهبان میرسد، بر همگان لازم است. شکستن قانون با اذن رهبر فاقد وجاهت حقوقی است".
🔹سعيد شريعتي دیگر عضو حزب مشارکت هم دنبال تاجزاده تویت زده "کدوم بند اصل ۱۱۰ چنین اختیاری رو داده به رهبری که قانون مصوب مجلس را موردی ملغی کنند؟آ".
♦️این واکنش در حالی است که سال 84 در حالی که شورای نگهبان، صلاحیت مصطفی معین نامزد حزب مشارکت را برای انتخابات ریاست جمهوری رد کرده بود، بزرگان همین طایفه دست به دامن رهبری شدند و با حکم حکومتی رهبری، معین به رقابت انتخاباتی برگشت. آن روز تاج زاده و شریعتی و نظایرشان خواب بودند که از همین قُمپزها در کنند؟!
🔹آن قدری که چپ نماها و و سوپر راست ها و مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال، در دولت های موسوم به سازندگی و اصلاحات و اعتدال، از رهبری خواسته اند با استفاده از اختیارات قانونی، مشکلات و مضیقه ها و بن بست های آنها را حل کند، هیچ گروه و دستگاه دیگری درخواست نکرده اند؛ آخرین مورد، درخواست دولتمردان ارشد برای مستثنا شدن برخی همکاران موثر خویش از قانون منع به کارگیری بازنشستگان.
♦️البته رهبری از نمایندگان مجلس خواستند این نیاز دستگاه ها را با اصلاح مصوبه خویش تامین کنند.
🔴تسلیت به محافل فرانکوفیل!
🔹برخی محافل سیاسی و رسانه ای ای نه تنها شیدای آمریکا بلکه شیفته اروپا از جمله فرانسه هم بوده اند. نشان به آن نشان که برای سفر وزیر خارجه فرانسه به تهران تیتر زدند "لودریان، میزبان ظریف در تهران" یا عنوان "اوبامای فرانسوی را به رئیس جمهور عنود و بدعهد فرانسه دادند. همین ها فابیوس وزیرخارجه اسبق و متهم فروش خون های آلوده ذا نیز همین جوری تحویل می گرفتند.
♦حالا همان ها عزادار و مصیت زده هستند، چرا که قبله لیبرال-دموکراسی مدعایی شان با اعتراض و آشوب گسترده عمومی به هم ریخته است. اما آن قدر وفادار و حرمت دار هستند که حتی یک سطر خبر و یک عکس خشک و خالی هم از فرانسه ای که چند هفته است غرق در آشوب است، منتشر ن نکنند!
🔸فقط کافی است این رویکرد سانسوری و منشوری را با اصل خبر و گزارش از سر ناچاری سایت رادیو فرانسه مقایسه کنید که نوشت "پاریس، روزهای سیاهی را میگذراند. ماکرون، با بزرگترین بحران دوران ریاستجمهوری خود مواجه شده. بنجامین گریوو سخنگوی دولت، تظاهرات خشن پاریس را بدترین تظاهرات دهه اخیر این کشور ارزیابی کرد. بسیاری، این شرایط را مانند #شرایط_انقلاب توصیف کردهاند.
🔹 محمد ایمانی 🔹
🔴چرا صلاحیت سیدحسن تایید نشد؟ چرا ردصلاحیت نمایندگان مجلس علنی اعلام نمیشود؟
🔻 #پاسخ_کدخدایی
🔹مجلس قانون را تغییر دهد تا دلایل رد صلاحیت ها به صورت علنی از سوی ما منتشر شود
🔹در ماجرای آقای سیدحسن خمینی، از ایشان دعوت شده بود ولی ایشان اصلا برای آزمون تشریف نیاورده بودند
🔹مجلس هر شکلی از CFT را تصویب کرد باید یکبار دیگر به شورای نگهبان بیاید.
🔴پاسخ به یک شبهه: چرا رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور را عزل نمی کنند؟
♦یکی از سوالات رایج و مهمی که مدتی است در بین برخي از مردم وجود دارد، آن است که با توجه به وضعیت ناهنجار اقتصادی و مفاسدی که در میان برخی مدیران و مسئولان وجود دارد، چرا رهبر معظم انقلاب، کاری نمی کنند و مثلا رئیس جمهور را برکنار و یا فرمان ویژه ای برای رفع معضلات صادر نمی کنند؟!
♦البته صرفنظر از دامن زدن بدخواهان و عناصر مغرض به این شبهه، اصل وجود این سوال، نشانگر آن است که مردم، وجود رهبر عزیز انقلاب را بعنوان پشتوانه و امید و جایگاه اطمینان بخش خود، در رفع معضلات و مشکلات کشور مورد رجوع قرار می دهند.
♦با این وجود، برای پاسخ به این سوال می توان مواردی را مورد توجه قرار داد:
1- امام خامنه اي، در موارد متعدد و از جمله در رویدادهای اقتصادی اخیر، با ورود مستقیم و تذکر و احضار و دستورات خاص و بی سابقه؛ در راستای مطالبات بحق مردمی اقدام نموده اند. مثلا در همان روزهای ابتدایی بحران ارز و سکه، طی نامه ای به رئیس جمهور، از وی برای پاسخ به دلایل این موضوع، درخواست گزارش نمودند و به فاصله ی چند روز بعد نیز، هیئت دولت را احضار و در جلسه ای چند ساعته؛ هشدارها و تذکرات جدی را نسبت به آنان بیان فرمودند.
همچنین با دستور ویژه به رئیس قوه قضائیه، اجازه ی حذف کلیه ی تشریفات قانونی و تشکیل دادگاه های فوری و ویژه و علنی برای برخورد با مفسدان اقتصادی را صادر کردند.
از سوی دیگر ایشان در دیدارهای خصوصی و عمومی متعدد با مسئولان کشور، آنان را به کار و تلاش شبانه روزی و ارتباط با مردم و برخورد با فساد و حذف دلار از مبادلات و عدم اعتماد و مذاکره با دشمن و... ملزم می کنند و در سخنان متعدد با اقشار مختلف مردم، جزئیات مسائل اقتصادی و بی تدبیری های داخلی و توطئه های خارجی را مطرح و رهنمودهای لازم را بیان فرموده اند.
لذا رهبر معظم انقلاب، عملا بیش از دیگران در صحنه ی اقدام و عمل، حضور داشته و دارند.
2- طبق قانون فقط عزل و نصب رئیس قوه قضائیه و فرماندهان نظامی و انتظامی و نهادهای وابسته به رهبری مانند؛ کمیته امداد امام خمینی(ره) و رسانه ملي و بنیادها و...، بهطور مستقیم بر عهده رهبری است و عزل و نصب سایر مسئولان و مدیران اجرایی کشور بر عهده ی رؤسای مربوطه قوای سهگانه است، البته بر اساس اصل 89 قانون اساسی، عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور و پس از حکم دیوان عالی کشور یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی و یا تخلف وی از وظایف قانونی، نیز بر عهده مقام معظم رهبری است.
با اینحال قطعاً همانگونه که حضرت امام(ره) در برخورد با بنیصدر و منتظری عمل کردند، چنانچه کشور در وضعیت حاد قرار گیرد، رهبر عزیز نیز وارد عمل خواهند شد. اما باتوجه به اینکه بخشی از ناهنجاریهای کنونی موجود, بر اثر سوءمدیریت و غفلت در نظارت، شکل گرفته و همچنان می توان به اصلاح آنان از طریق دستگاه های نظارتی داخل دولت و قوه قضائیه و راهکارهای قانونی از طریق مجلس، همچون سوال و استیضاح و... امیدوار بود، لذا کشور هماکنون در چنین شرایطی قرار ندارد و قطعا در صورت نیاز، با اقدام قاطع رهبر معظم انقلاب، روبرو خواهد شد.
3- از آنجا که در نظام جمهوری اسلامی ایران، تمام مسئولین بهطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق آرای مردم انتخاب میشوند و پایه و اساس نظام، بر مبنای مشارکت عمومی و مردمسالاری دینی بنا نهاده شده است، لذا مقام معظم رهبری همواره تلاش نمودهاند تا در راستای احترام به خواسته و رای مردم، از دخالت و اظهار نظر در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
ایشان در توضیح وظایف قانونی خود در جمع دانشجویان فرمودند:
...من بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیس جمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است؛ معقول نیست. وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر
شکلی که ممکن است بایستد...
خادم الثقلین:
🔴 شریک جرم دولت 🔴
🔸روزنامه همدلی در مطلبی نوشت: «هرچند انتقادهای بسیاری به مجموعه دولت در حوزههای سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد و معیشت و...وارد است، اما فقط قوه مجریه مسبب این وضعیت نیست».
✍ مدعیان اصلاحات بدون اشاره به اختیارات و امکانات گسترده دولت، به دنبال شــــریک جرم میگردند.
🔸گفتنی است از ۴۲۴ هزار میلیارد تومان منابع بودجه عمومی تنها ۵۳ هزار میلیارد آن متعلق به قوای دیگر به غیر از دولت است.
علاوه بر این اختیار قبض و بسط ۵۳ هزار میلیارد تومان مذکور نیـــــز در دست دولت است.
🔹چندی پیش «علی صوفی» وزیر تعاون دولت اصلاحات با اشاره به اختیارات گسترده روحانی گفته بود:
«... واقعیت این است که این هماهنگیها تقریباً کم نظیر است و ما تا امروز در این سطح میان سران قوا و رهبری و رئیسجمهور کمتر شاهد چنین همراهی و هماهنگی بودیم.
لذا عدم استفاده از این موقعیت تا حدود زیادی به شخص آقای روحانـــــی برمیگردد که چرا تا امروز از این ظرفیت و هماهنگی استفاده نکـ❌ـرده است».
🚨 متاسفانه ستاد اقتصادی دولت به شدت کـــم تحرک و بــیعمل است؛ اما با وجود این بیعملی، همچنان تقصیرها به گردن دیگـــــران انداخته میشود.
متنکاملتحلیل: kayhan.ir/fa/news/148759
محمدرضا نقدی:
ای کاش آنهایی که بجای خدمت به مردم منتظرند حرف تحریف شده و غلطی به نیروهای انقلابی نسبت داده شود بلافاصله بقول خودشان توییت کنند یک جو انصاف داشتند و اول مطمئن میشدند حرف نسبت داده شده درست است یا نه؟خداراشکر بجای توییتر و تلگرام سلاح دست اینها نیست وگرنه تاحالا یک آزادیخواه در کشور زنده نبود۰آقایان اگر شما تویتر و ارباب را دارید ما هم خدا داریم
✅ خیانت بزرگ وزیر ارتباطات به پیامرسان های بومی!
◀️ در جلسه با مسئولین عالی رتبه وزارت ارتباطات، اطلاعات، قوه قضائیه و دیگر عزیزان، پس از بحث و گفتگوی ۳ ساعته، مشخص شد که وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی، نقش پررنگ و ویژهای در عدم موفقیت پیامرسانهای بومی داشتهاند؛
⚠️ پهنایباند پر از اختلال
⚠️ اختصاص امکانات بسیار اندک به پیامرسانهای بومی در برابر اختصاص امکانات ویژه به #تلگرام و نسخههای فیلترشکن آن
⚠️ القاءِ بیاعتمادی مردم به پیامرسانهای داخلی توسط شخص وزیر ارتباطات
و...
موجب شد در حقیقت پیامرسانهای داخلی به شمشیر چوبی تجهیز شده و به #جنگ تلگرام با تجهیزاتی در حد F35 بروند!
در انتهای جلسه یکی از مسئولین قوهٔ قضائیه تصریح کردند که گزارشهای کذب و جهتدار برخی آقایان مسئول موجب تصمیمگیری غلط درباره پیامرسانهای بومی و #هاتگرام و #تلگرام_طلایی شد، بگونهای که به اشتباه فعالیت این دو نسخهٔ فیلترشکن چندینبار تمدید شد. همچنین مشخص شد پیامرسانهای بومی از لحاظ فنی، مشکلی برای پاسخگویی به نیاز 40 میلیون مخاطب ندارند و فقط نیازمند تجهیزات و امکاناتی هستند که به تلگرام و دو پوسته فیلترشکن آن تخصیص داده شد...
🔺 درنتیجه معلوم میشود آن گزارشها به آن مقام عالیرتبه که جهرمی در آن برنامهٔ تلویزیونی گفت «غلط بوده و باعث به اشتباه افتادن ایشان شده»، اتفاقاً درست بوده و تصمیم نیز صحیح بوده اما گزارش وزیر ارتباطات غلط و جهتدار! بوده و اکنون نیز همچنان گزارشهای ایشان غلط و جهتدار است... از طرفی #جهرمی نیز با شیطنت خاصی با استفاده از عبارت «مقام عالیرتبه» القاء کرد که این مقام «رهبری معظم انقلاب» هستند در حالی که دربارهٔ آقای لاریجانی سخن میگفت!
✒️ «حجةالاسلام محمد کهوند»