🗓 ۶ فروردین۱۳۵۴
☝️ قتل پادشاه عربستان و اعلام 7 روز عزاداری در ایران/ این روزها سلطنت طلب ها این جا و آن جا شعار #ما_آریایی_هستیم_عرب_نمی_پرستیم را فریاد می زنند!
🔴دو پیام متفاوت و مهم از پرتاب "پیام" / شباهت های فوتبالی برای صنعت فضایی به نقل از صفحه اینستاگرام محسن مقصودی مجری برنامه ثریا
🔹 پرتاب امروز اتفاق بسیار خوبی بود...اعلام عدم موفقیت هم برای اولین بار است که رخ می دهد، قبلا هم (در طول ده سال اخیر) ایران پرتاب های ناموفق دیگری هم داشت ولی از بیم سرزنش ها و تبعات داخلی و خارجی رسانه ای نمی کردند. نترسیدن از شکست بخشی از مسیر پیروزی است!
این یکبلوغ فکری و رسانه ای است که همه بفهمند در کار علمی شکست جزئی از مراحل موفقیت و تجربه اندوزی است. سایر کشورهایی هم که پرتاب میکنند دهها بار شکست داشتهاند و این در دنیا طبیعی است. اساسا شیرینی موفقیت و پیروزی زمانی حس می شود که مردم خبر شکست ها را هم شنیده باشند. مثلا اگر شما فقط اخبار پیروزی تیم فوتبال، کشتی و یا والیبال را منتشر کنید و شکست ها را مخفی کنید، شیرینی پیروزی ها و قهرمانی ها از بین می رود. مردم باید بدانند دستاوردهای فناوری ایران، نتیجه یک تلاش پیچیده و مجاهدانه است که مرحله به مرحله پیشرفت می کند. فناوری ساخت و بویژه پرتاب ماهواره در شرایط تحریم و در شرایطی که همسایگان مدعی ما درگیر فناوری پنهان سازی جسد اره شده خاشقچی هستند حرفهای مهمی برای مردم دنیا دارد!
🔹 این عدم موفقیت در مرحله پایانی پرتاب سیمرغ یک علت فنی دارد و چند علت مدیریتی و راهبردی؛ دولت سه چهار سال برای ملاحظات نانوشته برجامی پرتاب ها را عقب انداخت و حتی یکبار ماهواره بر حامل ماهواره بچه های شریف از روی سکوی پرتاب به انبار بازگشت؛ از بعد از توافق لوزان تا کنون ماهواره ای پرتاب نشده بود. بخشی از پروژه های مهم فضایی به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمده بود و بودجه های پروژه های فضایی بسیار محدود و قطره چکانی پرداخت می شد! شما در فوتبال و کشتی و والیبال هم نمی توانید یک تیم را چهار سال رها کنید و سپس انتظار موفقیت داشته باشید! پس باید دست تک تک متخصصان ماهواره ای و ماهواره بری ایران را بوسید که در دوره تحریم داخلی و خارجی هنوز پرامید دارند کار می کنند و انشالله موفقیت های بعدی در راه است.
ما باید به جای هر چهار سال یک پرتاب، هر سال چهار پرتاب فضایی داشته باشیم تا صاحب یک صنعت فضایی عملیاتی و کاربردی باشیم.
🔹به هر حال باید خوشحال بود و امیدوار بود که با این پرتاب، صنعت فضایی ایران از کما خارج شود، این پرتاب می تواند نوید این باشد که دیگر قرار نیست دولتمردان ما منتظر نظر و تشر آمریکایی ها و اروپایی ها برای پرتاب ماهواره باشند. این پرتاب می تواند نوید این باشد که دوستان فهمیده اند که بیش از این نباید برای مرده برجام هزینه داد و اینها همه مبارک است.
🔹 البته در این میان نباید نقش تذکرات و هشدارهای صریح رهبر انقلاب را در پایان دادن تعلیق برخی پروژه ها و پرتاب های فضایی ایران نادیده گرفت. از دو ماه پیش که سردار حاجی زاده در ثریا خبر خوب رفع شدن مشکلات حاشیه ای پرتاب ماهواره ها را داد حدس می زدم که سرانجام انقلابی ها توانسته اند منطق خود را بر شیفتگان غرب غلبه دهند و به هر ترتیب این تغییر مسیر در تصمیمات فضایی دولت رخ داده و امیدوارم ادامه یابد!
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩روزنامه آلمانی: چگونه ایران چهل سال بعد از انقلاب به قدرت بزرگی تبدیل شد؟
روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان:
🔹عملا ایران برنده بزرگ ژئواستراتژیک سال های گذشته است.
🔹نظام جمهوری اسلامی با وجود همه مخالفت ها و مقاومت ها توانسته است نفوذ سیاسی و نظامی خود در منطقه را به طور مداوم افزایش دهد.
🔹هدف بلند پروازانه ایران برای ساخت یک نوع هلال شیعی در منطقه از خلیج فارس تا دریای مدیترانه همواره بیش از پیش به تحقق نزدیکتر می شود.
👉https://tn.ai/1924139
📡, @tasnimnews
در فضای مجازی گروه ها و اکانت های سلطنتطلب، عکسی از جنازه پسر بچهای که در اثر یخزدگی درگذشته است را منتشر کرده و به ایران مرتبطش میکنند!
این درحالیست که تصویر متعلق به جنازه یک طفل سوریست که سال گذشته در همین ایام منتشر شده بود..
لینک خبر اصلی:
https://www.sasapost.com/syrian-refugees-die-in-the-ice-of-lebanon/
#سواد_رسانهای
⁉️ آیا #حكومت كنونى ما #دينى است يا نيست؟
⬅️ حكومت دينى كامل، حكومت #معصوم( ع ) است و اوست كه مى تواند #عدالت مطلق را در حوزه فردى و جمعى، مادى و معنوى، اجرا كند؛ اما در دوران غيبت ( معصوم ع)، هم بايد به عدالت بينديشيم، ولو قادر به عدالت مطلق نباشيم و صرفا قادر به مراتبى از عدالت نسبى باشيم؛ اما به عدالت نسبى هر چه بيشتر و به مدلهاى بشرى هرچه دينى تر و كاملتر بايستى انديشيد وعمل كرد.
⬅️ اگر کسی پرسید #حكومت كنونى ما #دينى است يا نيست؟ آيا تابع دكترين #مبعث هست يا نيست؟ جواب این است که اين دولت و حكومت، از جهاتى، دينى است و از جهاتى، دينى نيست. پس هست ونيست. دينى است و نيست؛ دينى است به اين معنا كه مبنا و غايات و اهداف #نظام، مبتنى بر #دين و معطوف به اهداف دينى است و حاكميت و مردم به دنبال تحقّق هرچه بيشتر قوانين، ارزشها و عدالت دينى هستند. اما دينى نيست به اين معنا كه البته نقاط ضعف و خلأهاى بزرگى همچنان در نظام، در حاكميت و در جامعه وجود دارد و هنوز دره هايى بين ما و اين آرمان ها وجود دارد. بنابراين، دينى بودن حكومت، از دينى بودن جامعه، جدا نيست. جامعه دينى بدون حكومت دينى؛ و نيز حكومت دينى بدون جامعه دينى، نه مفهوم دارند و نه قابل تحقّق هستند. اما دينى بودن حكومت يا جامعه، هم واقعيت است هم آرمان. يعنى مراتبى از آن واقعيت دارد و خوشبختانه مراتب بالاترى از آن، همواره جزو آرمانهاى ماست؛
🔹بنابراين نه #يأس و #تسليم، نه غرور و توقف در راه هرچه دينى تر كردن حكومت و جامعه در منطق ما نبايد راه داشته باشد والا در نيمه راه متوقف مى شويم و عقبگرد مى كنيم و همين پيشرفتها و پيروزيهايى هم كه در دينى كردن جامعه و حكومت تا به حال به دست آورده ايم - كه در دنياى امروز استثنا و یك پيروزى بزرگ است - همان هم ممكن است ضايع بشود و از دست برود.
🔸گزیده ای از کتاب #محمد پیامبری برای همیشه استاد #رحیم_پور
✅ #پشت_پرده یک ادعا؛
⚠آیا آمریکا وارد درگیری نظامی با ایران می شود؟!
⭕️ #ریچارد_هاس ، رئیس اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی (CFR) که پیشتر مدعی شده بود که کشور ما محتملترین صحنه برای وقوع یک جنگ در سال جدید میلادی است در جدیدترین اظهار نظر خود با اشاره به تشدید تحرکات ضد ایرانی محور عبری-عربی-غربی نوشته: «ابرهای طوفانزا در حال جمع شدن هستند!»
🔸این ادعای هاس را اگر در کنار تحرکات و اظهارات اخیر مایک #پومپئو و #جان_بولتون در غرب آسیا قرار دهیم در می یابیم که انتشار این دست ادعاها با هدف تشدید #فشار_روانی علیه افکار عمومی کشورمان صورت می گیرد!
🔸این استراتژی در نزد کاخ سفید نشینان با عنوان Maximum Pressure Strategy معروف است و بر مبنای آن دو هدف بصورت همزمان پیگیری می شود:
1⃣ تشدید تحریم های اقتصادی و محدودیت های منطقه ای ( هدف قرار دادن نیروهای جبهه مقاومت در سوریه و ...)
2⃣ تحریک افکار عمومی کشور برای شروع اعتراضات معیشتی منتج به براندازی
🔸این استراتژی پیشتر توسط #دولت_ریگان علیه اتحاد جماهیر شوروی بکار گرفته شده بود و به همین دلیل هم مارک دوبوویتز رئیس بنیاد دفاع از دموکراسیها (FDD) مدتی قبل در ملاقات خود با مایک پمپئو به او پیشنهاد کرد که برای ثبت نام خود در تاریخ آمریکا به عنوان «قهرمان مقابله با ایران» باید از تجربه ریگان علیه ایران استفاده کند، که آن تجربه هم چیزی جز تلفیق و پیشبرد توامان #جنگ_روانی و #فشار_اقتصادی نیست!
🔸 #نتیجه_گیری: باید توجه داشته باشیم که مقابله با این استراتژی دشمن آنچنان دشوار نیست و علاوه بر ایمان و تدبیر نیازمند توجه جدی به دو اصل ذیل است :
1⃣ مدیریت صحیح عرضه و تقاضا کالاهای اساسی
2⃣ اطلاع رسانی شفاف نسبت به مسائلی داخلی و آگاهی بخشی عمومی نسبت برنامه های ضد ایرانی دشمن
📌 #نوید_کمالی
⛔️ صدای مخالفت با CFT از سراسر کشور به گوش میرسد؛
⚠️ آزمون سخت این روزهای مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️ به گزارش خبرگزاری «حوزه»، لایحه #CFT یا کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم چندی قبل در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید تا شروعی برای تصویب احتمالی FATF# و عضویت کشور در «گروه ویژه اقدام مالی» باشد، اما این مصوبه با مخالفت شورای نگهبان روبرو شد.
▫️ کدخدایی در رابطه با ایرادت شورای نگهبان گفته که این شورا بیش از ۲۰ ایراد شامل ابهام، مغایرت با شرع و قانون اساسی، به لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم وارد دانست و در موعد مقرر هم به مجلس اعلام شده است.
▫️ پس از کش و قوسهاس فراوان بین مجلس و شورای نگهبان، سرانجام لایحه CFT یا همان کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم، به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت تا در مجمع درباره پذیرش یا رد آن، تصمیم گیری شود.
▫️ البته قبل از تصویب این لایحه، مراجع عظام تقلید، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارشناسان مسائل اقتصادی نسبت به پذیرفتن این لایحه تذکرات لازم را گوشرد کردند که تصویب آن چقدر برای ملت ایران زیان آور خواهد بود.
▫️ از طرفی خارج شدن از آمریکا برجام و عدم پایبندی به تعهدات بین المللی خود، مسئله ای دیگری بود که کارشناسان مسائل اقتصادی به آن اشاره داشتند و تصویب این لایحه را به صلاح کشور نمی داننند و معتقدندتصویب این لایحه نوعی خود تحریمی است، چرا که تعریف غرب از تروریسم با تعریف جمهوری اسلامی کاملاً در تضاد است.
▫️ حال باید دید که مجمع تشخیص مصلحت نظام در این آزمون سخت و سرنوشت ساز برای جمهوری اسلامی ایران، چه نمره ای می گیرد.
خبرگزاری «حوزه» براساس رسالت ذاتی خود و در راستای تنویر افکار عمومی، به بررسی دیدگاه ها و نظرات علما، روحانیون و کارشناسان در زمینه FATF و به طور خاص لایحه CFTپرداخته که حاصل آن در ادامه می آید:👇
💬 موسوی اصفهانی: امضاء کنندگان لوایح خارجی از شهید مدرس عذرخواهی کنند
💬خاتمی: چرا باید طناب FATF را به گردن خود بیاندازیم؟
💬ماموستا رستمی: FATF بستر تضعیف جبهه مقاومت و تقویت صهیونیست هاست
💬مدیر حوزه خراسان: ممنوعیت شرعی و قانونی عضويت در CFT
💬صدیقی: FATF دنباله همان کاپیتولاسیون است
💬عربیان: پذیرش مشروط تنها مصرف داخلی دارد
💬ذوالنوری: FATF پشت قباله برجام است
💬سالک: در استعماری بودن FATF شکی نیست
💬خورشیدی: CFT حمله تروریستی اقتصادی علیه ایران است
💬حاجتی: با وجودFIU (واحد اطلاعت مالی) نیازی به FATF نیست
💬موستا شیرزاد ایزدی: FATF زمینه ساز تضعیف اقتدار ایران است
💬عبادی: مردم کوچه و بازار هم خطرات پیوستن به FATF را میفهمند
💬موسوی لارگانی: FATF یک خود تحریمی بسیار شدید است
💬پژمانفر: چرا باید تعهدات استعمار را بپذیریم؟
💬حاجی دلیگانی: FATF تحریم های جدیدی تحمیل می کند
💬نوید عمیدی: حامیان FATF حتی یک استدلال منطقی ندارند
💬عبدالملکی: پذیرش FATF یعنی خود تحریمی نهادهای انقلابی
💬ابطحی: پذیرش FATF یک نوع خود تحریمی است
💬نماینده بیرجند: آینده مشخص می کند چرا برخی نمایندگان با CFT مخالف بودند
💬فضلای اهواز: پذیرش CFT به معنای باز کردن درب ها به روی استکبار است.
🔴العربیه مدعی شد: آمریکا خواستار تحریم ۶۷ گروه الحشد الشعبی است
🔹شبکه سعودی العربیه، فهرستی از اسامی نیروها و گروههای مختلف زیرمجموعه سازمان الحشد الشعبی عراق را منتشر و ادعا کرد، آمریکا از دولت عراق خواسته تا این گروهها را تحریم و خلع سلاح کند.
🔹این شبکه مدعی شد «عادل عبدالمهدی»، نخستوزیر عراق نیز از آمریکا خواسته تا به وی فرصت دهد تا به این درخواست پاسخ دهد.
🔹نخستوزیر عراق بارها ضمن حمایت از سازمان الحشد الشعبی، آن را حقیقتی بزرگ و ضرورتی ماندگار و نیروی نظامی رسمی و در چارچوب قانون و دستاوردی تاریخی برای عراق دانسته و اعلام کرده که دولت وظیفه دارد از آن حمایت و حفاظت کند.
🔹در این فهرست نام شاخه نظامی «منظمة بدر» (سازمان بدر) به رهبری «هادی العامری»، «کتائب حزب الله» عراق، «لواء أبوفضل العباس» و «عصائب اهل الحق» به رهبری «قیس الخزعلی» نیز به چشم میخورد که کارنامه درخشانی در مبارزه با داعش دارند.
🔴سیلی محکم بر صورت سیا
🔴نمونه ای از توانمندی دستگاه محاسباتی و تحلیلی آمریکا
🔻در بخشی از کتاب Burn Before Reading آمده است:
🔹رئیس سیا علت ناکامی اطلاعاتی سازمان خود را در پیش بینی سقوط شاه اینگونه توصیف می کند: گروه اطلاعاتی ما در ایران بسیار محدود بود و ما به اطلاعات کافی دسترسی نداشتیم. چون شاه دوست قابل اعتماد ما بود و ما در مورد او به طور جدی و با دقت جاسوسی نمی کردیم. به همین دلیل قبل از سقوط شاه، عوامل زیادی در ایران نداشتیم و بعد از انقلاب هم طبیعتا قادر به جلب افراد قابل اطمینان نبودیم. در کل، کوتاهی ما در کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از اوضاع ایران به کارتر لطمه زد. ما متوجه نشده بودیم که پایه های سیاسی حکومت شاه تا چه حد متزلزل است. ما از درک آیت الله خمینی رهبر انقلاب و میزان نفوذ او عاجز بودیم.
🔸چیزی درباره گروگان گیری و اهداف آن نمی دانستیم و بالاخره از محل دقیق گروگان ها در سفارت و نحوه رفتار ایرانیان با آنهابی اطلاع بودیم. بی اطلاعی ما در مورد موقعیت شاه تا آنجا بود که کارتر در دسامبر ۱۹۷۷ در سفر خود به ایران، شاه را جزیره ثبات در منطقه ای ناآرام خواند. ما هم در سیا غیر از این فکر نمی کردیم. هشت ماه بعد از تظاهرات متعدد در تهران، دفتر برآوردهای ملی، پیش نویس برآوردی درباره اوضاع ایران را برای من ارسال داشت و ادعا کرد که شاه برای ده سال دیگر دوام خواهد آورد. حکومت شاه به سرعت رو به زوال بود. او فقط پنج ماه بعد از آنکه سازمان سیا پیش بینی کرده بود که او تا ده سال دیگر دوام خواهد آورد، ایران را ترک کرد و خود را تبعید نمود
🔻رئیس سیا می افزاید: در اواخر سال ۱۹۷۸م، وقتی شاه هنوز در قدرت بود، کارتر طی یادداشتی به رئیس سیا اعتراض کرد که از کیفیت اطلاعاتی که در مورد ایران و خاورمیانه دریافت می کند راضی نیست و این سیلی محکمی به صورت سیا بود!
Burn Before Reading: Presidents, CIA Directors, and Secret Intelligence
⚡️چرا حذف صفر از پول ملی یک اولویت نیست؟
🔹حذف چهار صفر از پول ملی، نه ارزش پول ایران را افزایش خواهد داد و نه باعث کاهش تورم خواهد شد. ارزش پول یک کشور به قدرت تولیدی آن کشور بستگی دارد نه به عددی که روی کاغذهای اسکانس آن کشور نوشته میشود. تنها- و تنها- اثر چنین اقدامی، همان است که آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی گفتهاند: "حذف 4 صفر به این معنا است که به جای 10 هزار تومان گفته شود 10 تومان".
🔹اما آنچه آقای همتی نگفتهاند، هزینههای این "گفتن" است. تاکنون برآوردی درباره هزینههای حذف چهار صفر از پول ملی ایران توسط مراجع رسمی ارائه نشده و امیدواریم دولت محترم اگر قصد دارد این حرکت تزئینی را روی واحد پول ملی انجام دهد، در اسرع وقت برآورد هزینههای این طرح را نیز ارائه کند. بهتر آن است که نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، در بررسی لایحه تقدیمی دولت، برآورد هزینههای این طرح را از دولت بخواهند. این هزینهها عبارتست از چاپ اسکناس و ضرب سکههای جدید، تغییرات نرمافزاری در کلیه سیستمهای بانکی و حسابداری که هم دولت و هم هر فعال بخش خصوصی که سیستم مالی دارد، این هزینه را خواهد پرداخت.
🔹اما پرسش اینجاست که آیا پرداخت چنین هزینهای در شرایط کنونی اقتصادی اولویت دارد؟ یکی از وظایف اصلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تعیین اولویت برای تخصیص منابع کشور است. تاکنون این ستاد نیز درباره اولویت داشتن چنین طرحی در سبد هزینههای ملی اظهار نظر نکرده است؛ هرچند پاسخ این مسئله چندان پیچیده نیست.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا Redenomination تاکنون در حدود ۵۰ کشور اجرا شده که رد پای صندوق بینالمللی پول در اکثر این طرحها به چشم میخورد. این صندوق با شعارهایی نظیر "آسان شدن زندگی" این طرح را تجویز و حمایت میکند، اما برای کشوری که اولویتهای اساسی دارد، شعار "آسان شدن زندگی" از طریق آسانسازی حساب و کتاب کاملا بیمعنی است.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا همان حذف صفر، برای زمانی است که اقتصاد از تلاطمها عبور کرده، به ثبات رسیده باشد باشد و دولت برای احیای پرستیژ پول ملی که در دوره تلاطم آسیب دیده، چنین هزینهای را انجام دهد. هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که نیاز امروز اقتصاد ایران "پرستیژ" یا آسانسازی حساب و کتاب باشد.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سرلشکر موسوی در دومین گردهمایی بسیجیان ارتش
🔹ارتش و سپاه تا نابودی رژیم صهیونیستی دست از دست هم در نمیآورند.
🔹در فضای مجازی هم، دشمنان انقلاب اسلامی باید قدرت مدافعان انقلاب و اسلام را ببینند و دچار رعب و وحشت شوند.
🔗 hamandishi.ir/news/405147/