⁉️اختیار دارید آقای عبدی! پیشمرگ چرا؟
یک شهردار بیاورید که خودش قاتل باشد، بعد هم متحدانه اولیای دم را راضی میکنید و انگ و برچسب به مقتول میزنید که شرافتِ شهردارِ قاتلتان حفظ شود.
چندی بعد هم برای دختری که به مرگ طبیعی مرده، نظام و حکومت را جانی و آدمکش جلوه دهید!
⁉️خسته نشدید اینقدر خود را خوب پنداشتید؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
.
فکر نمی کنه، راحته!
🔹آقای کرباسچی دبیر کل پیشین حزب کارگزاران به سایت جماران گفته است: «من اخیراً آماری خواندم که در قطعی برق این چند روز، بیش از ۵۰ میلیارد دلار به اقتصاد و درآمد ملی کشور ضرر وارد شده است. اینها همه بحرانهای عظیمی است؛ مسئله آب، محیط زیست و ... »
🔻آقای کرباسچی! ۵۰ میلیارد دلار، رقمی به مراتب افزون تر از درآمد یک ساله نفت کشور است! کدام آدم رندی شما را با آمار دروغین فریب داده؟ چند روز قطعی برق ادعایی شما, با کدام کنتور توانسته به اندازه بیش از یک سال درآمد نفتی به کشور خسارت بزند؟
🔹آن وقت شما که این قدر دغدغه مند و پیگیر هستید، اطلاع دارید که قطعی های گسترده، طولانی مدت و تکرار نشدنی برق در تابستان و زمستان های چند سال آخر دولت روحانی، چند صد میلیارد دلار ضرر و خسارت در پی داشت و نقش آن دولت در ایجاد ناترازی تولید و مصرف چه بود؟!
♦️به قول معروف، چون فکر نمی کنید و زحمت فکر کردن به خود نمی دهید، راحتید آقای کرباسچی!
✍ محمد ایمانی
✅ منش رهبری و مدیریت آقا بسیار جالب و حاوی نکات آموزنده و هدایتگر بسیار است. امروز وقتی پزشکیان چندین بار تپق زد و حتی از روی برگه هایی که همراهش بود نتوانست کلمات را به درستی ادا کند، شاید برخی از امثال ما ته دل خندیدیم، اما در این لحظه ایشان با مهربانی به پزشکیان نگاه کردند و زیرلب چیزی گفتند، شاید دعایش کردند!
تمام هم که شد ، نجیبانه از سخنرانی پزشکیان تمجید کردند و سخنان او را متقن و عمیق خواندند.
فرق بزرگ بودن حکما با امثال ما، در همین جاها خودش را نشان می دهد...؛ این جلوه هایی از منطق حکمرانی در مکتب امام خامنه ای (مدظله العالی) است. این منطق را مقایسه کنید با منطق امثال من و برخی ها!!!
✅ امیدوارم به خاطر این رفتار و دانشمند خواندن پزشکیان، فردا کسی در توئیتر حضرت آقا را به غیرانقلابی بودن و ....متهم نکند.
#سلطانزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ خبرنگار آمریکایی اومده ایران و پشماش ریخته از تصورات فانتزی و غلط ایرانیهای متوهم از آمریکا‼️
💬 میگه هرچی خواستم واقعیت رو بهشون بگم، علاقهای به شنیدنش نداشتن و شدیدا تحت تاثیر تبلیغات و شبکههای ماهوارهای هستند!
بیچاره! اگر جبرئیل هم بیاد خیلی از ایرانی های متوهم حقایق را قبول نخواهند کرد.
📌 راز "امارات"اسرائیل دوم، که هیچ کس نمی داند‼️
هیچ کس نمی داند کشوری مانند "امارات"*، که مساحت آن کوچک است و از (75) هزار کیلومتر مربع بیشتر نیست، و جمعیت بومی آن، که هنوز از (800) هزار نفر بیشتر نشده است، چگونه می تواند شاهد چنین رنسانس سریع باشد. !!
*«امارات* تاریخ سیاسی، جنبش های آزادیبخش و نهادهای فرهنگی و فکری ندارد.
آیا شیخ زاید سوره یاسین را در آن دمید تا یک شبه با ساخت و ساز و بازسازی رونق یابد؟
یکی از توسعه یافته ترین اقتصادهای غرب آسیا را دارد..؟!!
واقعیت: یهودیان پشت تأسیس «پروژه امارات»* هستند، جایی که «یهودیان ثروتمند» در غرب به فکر ایجاد یک شهرک یهودی در خاورمیانه بودند که حامی منافع آنها بدون نیاز به مقابله با منافع مالی و تجاری و سیاسی دولت "مادر" باشد
از سال 1971 که *سال تاسیس آن* است، غرب تصمیم گرفت که امیرنشین ها را به شش و سپس به هفت امارت تقسیم کند و هر امیرنشین دارای یک امیر، ارتش، پلیس، امنیت و غیره باشد.
در حالی که إمارت ابوظبی بیش از سه چهارم این منطقه را اشغال کرده است.
این کار به خاطر این است که اماراتی ها قادر به تشکیل یک دولت نباشند
حتی اگر طبق آمار رسمی بپذیریم که جمعیت امارات 750 هزار نفر است.
این در برابر تعداد خارجیان مقیم امارات هیچ است که تعداد آنها (9) میلیون نفر از (200) ملیت و (150) قومیت مختلف است؟!!
حتی اگر کل جمعیت به یک دستگاه اطلاعاتی و امنیتی و ارتش تبدیل می شد، نمی توانند از کشور خود محافظت کنند..!!
چیزی که در مورد *امارات* حیرت انگیز است این است که وقتی وارد می شوید انگار در یک کشور اروپایی یا یکی از کشورهای پیشرفته آسیایی هستید که در آن نظم سخت، معاملات حرفه ای، نظم و انضباط بالا و تمیزی خیابان ها را شاهد می شوید.
اما یافتن شهروند «بومی» دشوار است. و نیز کلیه معاملات از فرودگاه تا مسکن در اختیار *خارجی*هاست.
تعدادی عرب از کشورهای مختلف نیز وجود دارند
،فرودگاه آن در حالی که شما به سختی می توانید تعداد پروازهای آن را بشمارید با بزرگترین فرودگاه های جهان رقابت می کند، از نظر ظرفیت و خدمات و تعداد کشتی ها و کشتی های موجود در بنادر هم حساب کنید،حیرت زده می شوید
آیا معقول است که یک*«اماراتی»* که در تفکرش ساده است و آرزوهای معمولی دارد، این دستگاه پیچیده را اداره کند..؟!!
امارات متحده عربی به طور کلی، و ابوظبی به طور خاص دارای بالاترین درصد افراد ثروتمند در جهان با تعداد تقریبی 75 هزار میلیونر است، در حالی که یهودیان ثروتمند بالاترین درصد آنها را تشکیل می دهند.
این کار فراهم کردن یک محیط امن برای این ذخیره مالی بزرگ است.
بنابراین، جای تعجب نیست که کسی که محمد بن زاید را با دست به سوی «اسرائیل» هدایت کرد، میلیونر یهودی «حیم سابان» بود*
*امارات* فقط ساختمانهای مرتفع، خیابانهای زیبا، و مبادله تجارت، ماشین آلات کارخانه ها و کارگاهها نیست.
*این یک سازش برای توطئه علیه ملت است*.
سوال مهم:
امارات متحده عربی به چه چیزی نیاز دارد؟ که اکنون او پنجمین کشور در هزینه های تسلیحاتی است؟
ارتشش کجاست؟؟
و از چه مرزهایی دفاع میکند؟؟؟
پاسخ:
همه این تسلیحات، چه معاملاتشان اعلام شود و چه نشود به سمت توطئه علیه کشورهای منطقه می رود، چرا که هیچ کشور عربی یا اسلامی در منطقه وجود ندارد که امارات در مسائل اقتصادی، سیاسی و... آن دخالتی نداشته باشد. و از لحاظ امنیتی در آن کشور هرج و مرج ایجاد می کند.
سوال:
آیا خانواده آل زاید این همه هوش دارند که این تعداد پرونده پیچیده را مدیریت کنند؟
آیا این همه دخالت گسترده در امور کشورهایی که هزاران کیلومتر از امارات دورتر است به نفع شیوخ امارات است؟
چرا سرمایه داران اماراتی به جای این بادیه نشینان مستقیماً بر «امارات» حکومت نمی کنند؟
پاسخ این سوال توسط کتاب: *یهودی جهانی*،
نوشته *هنری فورد*، مالک شرکت فورد در سال 1921، داده میشود که می گوید:
*"یهودیان ترجیح می دهند عالم را از پشت سر و به طور مخفیانه ،رهبری کنند"*.
چرا برای جابهجایی سرمایه ها به جای «امارات»* «اسرائیل»* را انتخاب نکردند، به خصوص که سرزمین فلسطین ، در زیبایی طبیعتش فراوان است و موقعیت جغرافیایی و موقعیت مهمی دارد. و منظره دریا آن نیز زیباست؟
پاسخ:
«اسرائیل»* برای سرمایه گذاری مناسب نیست، زیرا یک «سنگر نظامی»* است و هر لحظه در معرض تهدید است و تعامل تجاری با آن در منطقه نیز نامطلوب است.
یعنی: *«نا امن»*است ، و نمای کار در آن یهودیان است!!.
*«امارات» یک شهرک اسرائیلی و اسرائیل جدید است،که از سال 1971*... ایجاد شده است❗️
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی #محرمانه از آمادهباش رئیسجمهور شهید به اعضای کابینه در عملیات #وعده_صادق
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴محمد مخبر از کجا به سرپرستی ریاستجمهوری رسید.
⭕️واکنش مدعیان اصلاحات به معاون اولی عارف
🔸عارف بهترین انتخاب برای معاون اولی پزشکیان است.
قدرت اجرایی بی سروصدا و بالایی دارد.
از بن دندان اصلاح طلب است.
توانایی به کار گیری همه توان کشور، برای حل مشکلات مردم دارد.
وزانت اداره دولت را دارد و به پزشکیان فرصت بیشتری می دهد که بتواند برنامه های کلانش را برنامه ریزی کند.
به تجربه و خطا نیاز ندارد.
واقعا من و همکارانش در طول این سالهای دوستی بر سعه صدر، بی توجهی به حواشی، باور به مردم ، آرامش، داستن سواد علمی و فنی، و تیزهوشی ویژه اش می توانیم گواهی دهیم.
👤 محمدعلی ابطحی
🔸انتخاب درست:
دکتر عارف را سالهاست که می شناسم. سیاستمداری واقعبین، تیزهوش، با افکار اصلاح طلبانه اما میانهرو در عمل و دارای قدرت مدیریت تعارض های موجود در ساختار دولت.
حافظه استثنایی او در یادآوری جزئیات مطروحه در مباحث و اخلاق نیک او در مدیریت تعارض ها در کشور موثر خواهد بود.
👤 عبدالله رمضان زاده
🔸طیب نیا از بن دندان، تابع منفعت و مصلحت فردی است و منافع ملی، ارزش چندانی نزد او ندارد؛ که هم دولت دوم روحانی را به خاطر احتمال خروج ترامپ از برجام تنها گذاشت و حالا هم همان رویه را با پزشکیان تکرار کرد.
بدتر از آن که او تا همین پریشب، جای مدعی نخست معاون اولی را اشغال کرده بود و با عدم انصراف اجازه طرح گزینه جدی دیگری را نمی داد.
آخر کاری هم یک بار هیاد بیماری قدیمی اش افتاد و جا خالی داد تا یک باره، گزینه های دائمی و زاپاس معاون اولی به صدر بیایند.
👤 مصطفی فقیهی
🔸انتخاب عارف برای معاون اولی پزشکیان حقیقتاً مأیوسکننده بود. نماد عینی مسوولان همیشه بیدستاورد و بیمایه که حتی معلوم نیست به پشتوانه چه ویژگیای چهره سیاسی شده (جز دوست و همشهری بودن با خاتمی) سابقهاش هم لبریز است از بیعملی و سکوت و شکست.
👤 صدرا محقق
🌐خبرگزاری کیهان
🌹چرایی تنفیذ و نصب رئیس جمهور توسط رهبری
این سوال به دو وجه شرع و قانون قابل پاسخ است:
الف) بلحاظ شرع؛ رهبری و ولایت فقیه در راستای اصل امامت و به نیابت از امام عصر "عجل الله" مطابق روایات و احادیث متواتره، به اجرای احکام دین اسلام و مستحدثات جاریه و با نگرش به دو عنصر زمان و مکان می پردازد و از این جهت، مسئولیت همه حاکمان نظام سیاسی اسلامی(مردم سالاری دینی) با اذن ولی فقیه مشروعیت پیدا کنند.
ب) بلحاظ قانونی؛ مطابق بند ۹ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، تنفیذ حکم رئیسجمهور ایران بعد از انتخاب مردم به وسیله ولایت فقیه صورت می گیرد و این عمل،( تنفیذ)جنبه تشریفاتی و صوری ندارد، بلکه تا زمانی که ولایت فقیه حکم رئیسجمهور منتخب را تنفیذ نکند، وی ریاستی بر قوه مجریه ندارد.
👈 و این دو وجه شرع و قانون، در راستای سلسله مراتب حاکمیتی خداوند است که او این حق را به پیامبران، ائمه هدی علیهم السلام و ولی فقیه ی مورد شناسایی و انتخاب نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری واگذار نموده است
✍ محمدعلی برزگر
🔰سیاه نمایی از روشنایی های برقی
🔹انگار جریانی در داخل کشور سوگند یاد کرده که از هر چالشی، خودتحقیری نماید و با نگاه حزبی، تزریق یأس و ناامیدی در جامعه داشته باشد. نادیده گرفتن زحمات بی سابقه دولت سیزدهم در توسعه نیروگاه های برق و رکورد شکنی در تامین برق با وجود افزایش بی سابقه مصرف، و نادیده گرفتن زحمات کارگران نیروگاه ها برای پایداری شبکه برق از جمله مواردی است که این روزها در برخی رسانهها دیده می شود. آن هم در شرایطی که هم اکنون بسیاری از کشورهای دنیا از جمله دول حوزه خلیج فارس، ترکیه و حتی آمریکا و فرانسه دچار اختلال در شبکه برق است. قابل توجه اینکه جایگاه ایران از منظر افزایش ظرفیت تولید برق در سه سال گذشته مستند به ارزیابیهای بینالمللی( نشریه فوربس در سال قبل) هفتم جهان، رتبه اول تولید برق منطقه غرب آسیا، و چهارم در آسیا شد.
🔹البته منظور این نیست که اکنون مشکل ناترازی برق در کشور وجود ندارد، بلکه سخن آن است که با بررسی موانع و امکانات موجود و آنچه به دولت سیزدهم به ارث رسید، نباید زحمات این دولت را نادیده گرفت و سیاه نمایی نمود بلکه انصاف است که آن را تقدیر کرد.
🔹در برنامه ششم توسعه، دولت مکلف بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور ۲۵ هزار مگاوات افزایش یابد ، اما در این مدت فقط ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت. و دقیقا نقطه ناترازی برق کشور از همین جا شروع شد. در واقع در این دوره توسعه و تولید نیرگاهها مطابق برنامه پیش نرفت. توقف احداث نیروگاههای جدید فسیلی( به بهانه قرارداد پاریس) و عدمنوسازی سیستم انتقال و توزیع قدرت برق در همین دوره بود و در نتیجه ارثه ای شدیدا ناتراز به دولت ۱۳رسید.
🔹دولت سیزدهم میبایست هم ناترازیها را برطرف می کرد و هم اضافه تقاضای ۵ تا ۶ درصدی را جبران می نمود. در فاصله سه ساله دولت شهید رئیسی تقریبا ۹هزار مگاوات ( در قالب توسعه و تولید)به ظرفیت نیروگاه کشور افزوده شد و با مدیریت مصرف برای اولین بار در سال قبل، میزان تأمین برق صنایع از برق خانگی بیشتر شد و عمق ناترازی برق از ۲۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. ضمن اینکه ۲۲هزار مگاوات برق نیز در دستور کار قرار دارد و چنانچه ادامه یابد، در کوتاه مدت بخشی مهمی از ناترازی حل و فصل می شود.
✍🏼#علی_محمدی