فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 موکب تمدنی شبابالمقاومة در کربلا کار خود را متفاوت آغاز کرد
🔹 دهه هشتادی و نودیهای جهان در موکب شبابالمقاومة آماده نبرد با آمریکا و اسرائیل میشوند.
💢ممنوع!
🔹عقبنشینیهای غیر تاکتیکی فقط در عرصه نظامی رخ نمیدهد، اگر دستگاه قضا در برخورد با فساد در حوزههای گوناگون کوتاهی کند و عقب بنشیند و پروندههایی که باید با برخورد صریح مواجه شود، در پیچ و خم سفارشها گم شود! اگر مجلس شورای اسلامی در تصویب قوانین یا آنچه امروز در دادن رأی اعتماد به کابینه دولت چهاردهم بر عهده دارد، از اصول و آرمانها و خطوط قرمز به اسم مصلحت و وفاق کوتاه بیاید و عقب بنشیند! اگر دستگاه سیاست خارجی و تیمهای مذاکرهکننده بدون آنکه به اصول و آرمانها و منافع ملی بیندیشند، مصالح کشور را فدای توافق به هر قیمت کنند! اگر دولت برای خوش آمد این و آن یا جلب نظر فلان شخص یا کشور دیگری از منافع ملی و منافع مقاومت عدول کند و اگر هر کدام از ما با عافیتطلبی و مصلحتسنجیهای ساختگی و بدون منطق در انجام تکالیف دینی و ملی خود که در رأس آنها جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر قرار دارد، عقبنشینی کنیم! همه و همه مصداق فعلی است که مستحق عذاب الهی و عقوبت است!
🔸بله، درست خواندید؛ عقبنشینیهای غیر تاکتیکی فقط در عرصه نظامی رخ نمیدهد. عقبنشینیهای غیر تاکتیکی را فقط نباید در فضای نظامی دید، همین وضع بلبشو و رها که در حوزه لباس و سبک زندگی مشاهده میکنیم و راه رفتن در خیابانهای تهران را به یک غصه دائمی برای مؤمنان تبدیل کرده، باعث عقوبت الهی خواهد شد. آن رها کردن حکمرانی مجازی و شرایط سخیفی که در این عرصه حیاتی شکل گرفته و آقای قالیباف و پزشکیان هم رسماً در مناظرات میگفتند که اولین اولویتشان در مجازی، برداشتن همین مقدار فیلترینگ و محدودیت است، اینها همه عقبنشینیهای غیر تاکتیکی و غیر عادی است که نتیجهاش عقوبتهای الهی است که دامن همه را میگیرد.
🔹کوتاه آمدن از مجازات سخت دشمن که جسارت کرده است و به خود اجازه داده در پایتخت ایران اسلامی یکی از رهبران مقاومت را ترور کند هم یکی از مصداقهاست که البته در بیان و ذهن عدهای با هزار توجیه وجود دارد و امید ماست که اینها کمترین اثری در دستگاه تصمیمسازی کشور در این حوزه نداشته باشند. عقوبت الهی، غیر از نتایج منفی عادی است. عقوبت الهی بلاهایی است که قدرت مقابله با آنها را نخواهیم داشت مگر به وسیله توبه و اصلاح عمل، اما راه حل چیست؟ مثل همیشه نیاز به جریانی رشد یابنده داریم از جوانان انقلابی مطالبهگر، که البته در عین عقلانیت و اخلاق و نه نادانی و تحجر و بی اخلاقی، مقابل کوچکترین عقبنشینیهای غیر تاکتیکی در مسیر حرکت انقلاب بایستند و در این راه تلاش و مبارزه کنند مثل شهدا.
اکانت اصلاح طلب گفته ما و ثابتی ها میگوییم خامنهای حرفی نزند و چیزی به او ربطی ندارد، پس چرا بقیه ناراحت میشوند؟
عرض کردیم بارها
طرف در توئیتر عکس استوری کیمیا علیزاده را میگذارد و میگوید: او به قاسم سلیمانی توهین کرده است.
همین فرد به توئیت رسایی درباره حاج قاسم کاری ندارد و اتفاقا در انتخابات به او رای میدهد.
طرف حمایت محمد صادقی از همجنس بازی را پتکی میکند و بر سر این سلبریتی می کوبد اما یک توئیت علیه رضا ثقتی و سعید طوسی ندارد.
طرف با اینکه اصلاح طلبان بگویند مجلس باید کار خودش را بکند و به رهبری ربطی ندارد مشکل دارد اما اگر همین را ثابتی بگوید مشکلی ندارد.
جریان متحجر و سوپر افراطی و خوارج بطور وحشتناکی همان راه اصلاحات را میرود.
اینها روی معصومیت بچه سال های جبهه انقلاب حساب کرده اند.
این معصومین را از همان سالهای نوجوانی و جوانی به اسم دفاع از ولایت جذب میکنند.
این بچه ها جذب آنها شده و سپس عصمت این بچه سالها با افراط گریی که به آنها تزریق میشود، لکه دار میشود.
خطر!
اگر مذهبی هستید بدانید که این جماعت در حال عبور از رهبری اند...
چرا به نطق ثابتی نقد داریم؟
دو سه روزی از نطق امیرحسین ثابتی در مخالفت با وزارت عباس عراقچی در امور خارجه گذشته است و موافق و مخالف مواضع خود را تشریح کردهاند، اما حامیان ثابتی همچنان بر این تصور هستند که منتقدان نطق او حامی عراقچی هستند، همچنان فکر میکنند منتقدان نطق او مشکلی در هزینه شدن رهبری برای وزیر شدن یک نفر ندارند و همچنان در این خیال هستند که آن نطق جنجالی تماماً در دفاع از ولیفقیه بود و همه منتقدان آن نطق، لابد هزینه شدن بیجهت رهبری برایشان مهم نیست.
شناخت درست از «محل اشکال» در یک مباحثه سیاسی، قدم اول در پیشبرد درست بحث است. هم از این رو، ابتدا دو موضوع را روشن میکنیم؛ اول اینکه این نوشتار با کدام هویت سیاسی نگاشته میشود و بعد آنکه محل نقد به نطق نماینده تهران دقیقاً کجاست.
این نوشتار متعلق به آن هویت سیاسی است که نه حامی ثابتی و طیف او است و نه حامی عراقچی و طیف او؛ اینکه دو جریان بخواهند در یک دوقطبی کذایی، هر کس را که با آنان نیست، در جبهه رقیب بپندارند، نادرست است و مثال نقض آن هم همین مایی هستیم که در هیچ سوی این دو طرف قرار نگرفتهایم. پس نقد بر جملاتی از نطق ثابتی به معنای حمایت از عراقچی یا دفاع از اقدامات حامیان عراقچی برای رأی آوری او در مجلس نیست. جناب ثابتی هم راقم این سطور را میشناسد و یقیناً از سر صدق تصدیق خواهد کرد که از حب عراقچی نیست که بنده بر نطق او نقدی مینویسم و از قضا از مخالفان جدی جریان حامی عراقچی هستم.
حال محل نقد و اشکال کجاست؟...
👇👇👇متن کامل
https://www.javanonline.ir/fa/news/1246596/
🔴وزیر خارجه روسیه:
🔸به دلیل بسته بودن زنگزور ارتباط در منطقهی قفقاز دشوار شده است/این کریدور باید سریعتر ایجاد بشود.
🔸رهبر جمهوری اسلامی ایران، آیت الله خامنه ای بارها درباره بازشدن گذرگاه زنگزور و اتصال قره باغ تصرف شده توسط آذربایجان و جمهوری نخجوان و از دست رفتن مرزهای زمینی ایران با ارمنستان هشدار داده و گفته ایران به این تحرکات پاسخ می دهد.
🔹ایجاد راهگذر زنگزور، شرق را به غرب و آذربایجان را به ترکیه و اروپا متصل می کند و موقعیت استراتژیک ایران و دست برتر ایران در اتصال غرب و شرق را از بین می برد.
🔸ایران حالا به اشتباه استراتژیک خود در دفاع از آذربایجان در تصرف قره باغ و از دست رفتن این منطقه برای ارمنستان پی می برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گنجی: پزشکیان قرابت گفتمانی با جریان اصلاحات ندارد.
🔰هم خودکفا نباشیم؛ هم دشمن تحریم کند!
🔹عباس آخوندی، وزیر مسکن دولت روحانی و از حامیان انتخاباتی پزشکیان طی یادداشتی که کانال تلگرامی امتداد آنرا منتشر کرد دست به یک انتقاد عجیب گفتمانی از دولت جدید زد.
🔹آخوندی در یادداشت خود نوشته است: ایران درگیر صدها مشکل و گرفتاری اقتصادی است. چون تورم بالا و مزمن، کاهش قدرت خرید مردم، بیثباتی پولی و مالی، افزایش نرخ ارز، بحران بانکی، بیکاری، رشد منفی سرمایهگذاری، فقر و دهها مساله دیگر. لیکن ریشهی آنها دو مساله اصلی است: کسری بودجه که چاپ پول را در چهل سال گذشته سبب شده و غلبه توهم خوداتکایی و یا خودکفایی بر سیاست تجارت آزاد.
🔹او میافزاید: اگر دولتمردان تا حدی به پیامدهای چاپ پول آگاه شدهاند؛ و در انتصابات دولت چهاردهم نیز کموبیش اثر آن را میتوان دید، در انتخاب وفاداری به سیاست ضدتوسعهی خوداتکایی که بلای جان اقتصاد ایران است همچنان در بیراهه هستند!
🔹آخوندی مینویسد: اصلیترین مأموریت اقتصادی نهاد دولت در ایران با توجه به موقعیت ژئوپلیتیک کشور که چهارراه جهان است، باید توسعهی تجارت آزاد باشد. در حالیکه ضرورت دارد دولت با پایش فرایندهای تجاری کشور، هر جا مانعی بر رشد تجارت دیده شد سریعا آن را مرتفع کند، سیاست خودکفایی مبتنی بر ایجاد مانع بر تجارت انتخاب شده است. این یعنی همچنان اجبار ملت به رفتن در صف خرید خودرو بد کیفیت در برابر خود رو ایمن به نفع سوداگران نهادی و... سیاستی صددرصد ضدتوسعه.
🔹قبل از هرچیز؛ مردم و مخاطبان محترم باید بدانند که یکی از مؤلفههای اصلی در سواد رسانه و پر کردن حافظه از اطلاعات و تحلیلهای صحیح؛ شنیدن تحلیل از جانب تحلیلگران، سیاسیون و مدیران دارای کارنامههای خوب است.
🔹آقای آخوندی هم یک رجل سیاسی و مدیریتی است که نگاهی به کارنامه او در فتنه سال ۸۸ و در دوران مدیریت وزارت مسکن نشان میدهد در هیچیک از این ۲ عرصه معدل خوبی بهدست نیاورده است.
🔹و اما مسئله خودکفا شدن...
کسانی مثل محمود سریعالقلم و عباس آخوندی صراحتا مخالف این سیاست عقلانی هستند.
🔹امثال این دو نفر در جبهه اصلاحات توضیح نمیدهند که اگر کشور روزی محتاج یک کالای غیر استراتژیک شد؛ شبکه سلطه جهانی با ایران چه خواهد کرد؟
🔹اینان نمیگویند اکنون که نظام سلطه در کالاهای استراتژیک ایران را با تحریم گسترده مواجه کرده است؛ چه راهکار دقیقی برای رفع این مشکل به جز اقتصاد مقاومتی و "خودکفا شدن" ولو با هزینه بیشتر وجود دارد؟
🔹البته آقایان روحانی و ظریف به نمایندگی از اینان تز برجام و گره زدن رفع مشکلات کشور به توافق نهایی با غرب را پیش بردند که همه دیدیم ماحصل آن "خسارت محض + هیچ" بود.
🔹یعنی نظام سلطه نشان داد که دست از دشمنی با ایران برنمیدارد و به عزم توافق و رفع مشکلات نیز به چشم "کرنش ذلیلانه" در مقابل خودش مینگرد.
🔹باز میگردیم به آن سؤال عقلانی و آن اینکه امثال سریعالقلم و آخوندی باید پاسخ بدهند اگر کشور در یک کالای استراتژیک یا غیر استراتژیک دچار کمبود شد؛ آنگاه آیا باید کشور را تسلیم بیگانه کرد یا اینکه از هماکنون و با تز امتحانپسدادهی خودکفایی از بروز چنین فاجعهای جلوگیری کرد؟!
🔹تأسف اینجاست که امثال آخوندی نه تنها به این سؤال عقلانی پاسخی نمیدهند بلکه حتی اگر متحد انتخاباتی خودشان هم به قدر سر سوزنی معتقد به خودکفایی باشد یا نخواهد کشور را تسلیم بیگانه کند؛ بدینسان که میبینیم به او میتازند و بیواهمه از امیدهای مردم برای روی کار آوردن یک دولت و گفتمان جدید؛ نهال نوپای دولت جدید با همه امیدهایش را به زیر دست و پا میکشانند.
تغییر در میز ایران!
🔹براساس شواهد و قراین، کاخ سفید به دنبال آن است تا پاسخ ایران به ترور شهید هنیه را دچار اخلال در ادراک آن کند. همزمان با تلاش آمریکاییها برای کنترل پاسخ ایران، حوادث قابل توجهی در مناطق اشغالی روی داده است، از جمله آن تغییر دوباره در میز ایران در موساد است.
🔸برخی منابع عبری از جابهجاییهای مکرر در میز ایران در موساد پس از عملیات وعده صادق خبر دادهاند تا جایی که گفته شده است «یوسی کوهن» رئیس سابق موساد به عنوان مسئول میز ایران از امارات به تل آویو فراخوانده شده و مسئولیت جدیدی را پذیرفته است.
🔹قرار بود این افسر اطلاعاتی موساد ردای سیاست پوشیده و با عادیسازی در انتخابات آتی پارلمانی در مناطق اشغالی شرکت کرده و راهی کنست شود، اما حالا بار دیگر مأموریت جدیدی به کوهن ابلاغ شده است.
🔸بازگشت کوهن به موساد از یک سو و نیز تکاپوی «ویلیام برنز» رئیس سازمان سیا برای سوزاندن مکرر اطلاعات استراتژیک از سوی دیگر حکایت از آن دارد که طرحی جدید روی میز قرار گرفته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 ماجرای جدا شدن منطقه استراتژیک آرارات از ایران به دست رضا شاه خائن
🍃🌹🍃
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #تبیین_کنید | با توجه به تحولات اخیر در سرزمینهای اشغالی و تلاشهای جاری برای برقراری آتشبس نکات زیر ارائه میشود:
🍃🌹🍃
1⃣ سران رژیم صهیونیستی بویژه نتانیاهو با وجود حضور نمادین در مذاکرات آتش بس، با ارائه شروط غیرقابل اجرا عملا مانع توقف جنگ و کشتار جمعی مردم غزه شدهاند. سران صهیونیستی با ژست صلحطلبانه در واقع بدنبال ایجاد انسجام داخلی و خرید زمان برای بقا و به نفع رئيس این رژیم هستند.
2⃣ تلاش ظاهری کشورهای غربی بخصوص آمریکا برای توقف درگیریها و آتشبس عمدتا مصرف داخلی و یا انتخاباتی داشته، بنظر میرسد تاکتیکی است برای کمک به رژیم اشغالگر و مدیریت تبعات گسترش بحران در منطقه برای این رژیم. مقصرنمایی حماس برای تحقق نیافتن آتشبس در همین چارچوب قابل تحلیل است.
3⃣ درحالی که اقدام تروریستی اسرائیل در به شهادت رساندن نخست وزیر پیشین فلسطین در قلمرو جمهوری اسلامی ایران با مجازات حتمی رو به رو خواهد شد، اما دولت ایران با لحاظ شرایط و مصالح مردم ستم دیده #فلسطین، آماده حمایت از آتش بس مورد توافق حماس است.
4⃣ اقدامات تنبیهی اخیر نیروهای مقاومت در قلب فلسطین اشغالی از جمله تلآویو، در نوع خود کمسابقه بوده، مناسب است در اطلاع رسانی و انتشار اخبار آن مورد توجه ویژه قرار گیرد.
🔺این توییت #سعید_محمد را بخوانید و سپس کامنت های طرفداران جلیلی و رائفی پور و پایداری و مصاف زیر این توییت را مرور کنید. سعید محمد دیگر انقلابی نیست، یا حلقه حضرات هر روز تنگ تر میشود؟!
سه سال با تمام توان به دستاوردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم حمله کردند؛
از صادرات نفت به چین بگیرید تا تجارت گاز با روسیه و صدور تجهیزات به ونزوئلا،
و در آخر وزیر پیشنهادی نفت در مجلس گفت:
«در حوزه #دیپلماسی_انرژی، راه شهید رئیسی را ادامه میدهیم»
✅رأی اعتماد کامل به کابینه پزشکیان نشانه چیست؟
🔺پیش از انتخابات رسانه های معاند مدعی بودند که تایید صلاحیت پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم برای گرم کردن تنور انتخابات است و نظام اجازه نخواهد داد او رییس جمهور شود!
🔺 متأسفانه برخی از آن ۶۰ درصدی که در مرحله اول در انتخابات شرکت نکردند هم به این تحلیل باور پیدا کردند ، اما پیروزی دکتر پزشکیان نشان داد این باور غلط هیچ جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد.
🔺در فاز بعدی ضد انقلاب مدعی شد که پزشکیان کابینه ای رادیکال را معرفی و قالیباف و جلیلی اجازه تشکیل کابینه مناسب را به پزشکیان نخواهند داد. اما این گزاره ضد انقلاب هم با معرفی کابینه معتدل توسط رییس جمهور منتخب و رای اعتماد مجلس ناکام ماند.
🔺پیام دیگر رای اعتماد کامل مجلس را باید در عقلانیت مجلس انقلابی یا همان گمشده این روزهای عالم سیاست جست، چرا که علیرغم تبلیغات منفی جریان معاند و حتی اصلاح طلبان رادیکال، این مجلس به دور از نگاه جناحی و سیاسی و با هدف وفاق ملی و خلع سلاح کردن خناسانی که نانشان در ایجاد اختلاف و انشقاق بین قواست در فضایی کاملا دموکراتیک و مردم سالارانه این تصمیم جمعی را گرفتند. کاری که سال ۷۶ با مدیریت رقیب خاتمی ( ناطق نوری) انجام شد ،اینبار توسط رقیب پزشکیان ( قالیباف) صورت پذیرفت تا برگ زرینی بر عقلانیت مجلس انقلابی باشد.
موضوعی که در جنگ شناختی ، عکس آن از سوی جریان اصلاحات علیه جریان انقلابی در جامعه تزریق می شود امروز مهر باطل خورد.البته اگر قدر دانسته شود.
✍ سعید میرزایی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #تحلیل_و_تبیین | کنش فعال و اثربخشی در سیاست خارجی ایران
🍃🌹🍃
🔻کشوری که در منطقه آشوب و تهدیدات فزاینده قرار دارد، به گونهای اجتنابناپذیر نیازمند آن است که زمینهی لازم برای شکلگیری «دولت قوی» را بهوجود آورد. ویژگی دولت قوی آن است که قادر باشد تا زمینههای لازم برای «انسجام درونی»، «اثربخشی پیرامونی» و «تحرک ژئوپلیتیکی» را در دستور کار قرار دهد.
🔹هرگونه اثربخشی ایران در محیط منطقهای و سیاست بینالملل در شرایطی حاصل میشود که اولاً زمینههای لازم برای «بازدارندگی تاکتیکی» و «بازدارندگی راهبردی» ایران فراهم گردد. کشوری که در چنین سطحی از قدرت واقع شود، بهگونه اجتنابناپذیر قادر خواهد بود تا سیاست «موازنه قدرت» و «موازنه تهدید» را دستور کار خود قرار دهد.
🔸تاریخ نظام بینالملل بیانگر این واقعیت است که کشورهایی توانستند در فضای «پیچ تاریخی» معادلهی قدرت مؤثر را شکل دهند که از قابلیت، اثربخشی و همچنین انگارهی علمی برای عبور از «نقاط عطف تاریخی» را در دستور کار قرار داده باشند.
🔹معادلهی کنش رفتاری کشورها در اواسط دههی سوم قرن ۲۱ تابعی از معادلهی «فناوری شبکهای» و همچنین «هوش مصنوعی» خواهد بود.
🔺اولویتهای اصلی هر کشوری را حوزهی همسایگان و همکیشان تشکیل میدهند. روندهای سیاست خارجی ایران بدون توجه به قالبهای همسایگی، تمدنی و هویتی مطلوبیت و نتیجه چندانی نخواهد داشت.
✍ابراهیم متقی، استاد دانشگاه تهران
🔍ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57390
#روشنگری | #اربعین
🔴 نکات نبویان نماینده مردم تهران از رای آوردن همه کابینه پزشکیان
۱. به چند وزیر پیشنهادی که در سوابقشان،فتنه گری علیه مردم و نظام بوده است، رای مخالف دادم
۲.گرچه برخی وزرای پیشنهادی که سابقه فتنه گری داشتند، در روزهای اخیر به مراکز امنیتی کشور تعهد دادند که دست از فتنه گری وتقابل با مردم ونظام در حوادث بردارند اما در جریان باشند که نیروهای انقلابی رفتارهای انها را رصد خواهد کرد
۳.نمایندگان مجلس آزمون سختی را در مقابل چشمان تیزبین مردم عزیز ایران، پس دادند
۴. شاید در کمتر دوره ای کل کابینه رای آورده باشند، مثلاً مجلس به همه وزرای پیشنهادی شهید رئیسی رای نداده است
۵. سراغ ندارم هیچ رئیسجمهوری برای پیشبرد کارهایش، تا این اندازه از رهبری هزینه کرده باشد
۶. مردم عزیز باید توجه کنند که ناتوانی وزرای دولت آقای پزشکیان نباید به پای نهج البلاغه یا رهبری نوشته شود
۷. با رای اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی، بهانه همیشگی این طیف که «نمی گذارند کار کنیم» از بین رفته است
۸. مردم به وظیفه خود عمل کردند و به آقای پزشکیان رای دادند، مجلس نیز با همراهی بیش از حد متعارف، وظیفه خود را عمل کرده است، حالا نوبت دولت پزشکیان است تا با این پشتوانه ها صرفا به فکر خدمت به مردم باشد، و از حاشیهها بپرهیزد.